Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Rychle dodanie.Som velmi spokojny.Velkost sadla presne ako ste maly napisane.Material velmi vyborny.A to ze znak neje presity ako pisal tam niekto tak to nevadi ta guma vyzera dobre
J****, 29. 9. 2018
Pozitívne
Súprava naozaj kvalitná, veľkosť sadla presne ako mala. Ďakujem za rýchlu odozvu a rýchle dodanie. Som nadmieru spokojná.
V******* H*******, 31. 8. 2018
Neutrálne
Ja niesom konkurencia,ale samí ste sa tam pekne ohodnotili stačí to teraz len otočiť opačne...ano klamete zakaznika ohľadom materialu a následne aj všetky znaky na supravach co som kúpila su lepene ani jeden našity!!!Takže fejk jak lusk!!!
E*** L*********, 13. 8. 2018
marianagogolova, 13. 8. 2018
mila slecna E.L. ! neviem o co vam ide ale toto si vyprosim ze klamem ohladom materialu a znakov! material je stale presne taky ako uvadzam v inzerate a co sa tyka tych znakov treba poriadne citat..pisem ze na tych damskych a panskych setoch je znak vysity a nie na vsetky supravach ktore su od ineho zdroja.treba citat pred tym ako nieco pisem !! a to ze je znak lepeny neznamena ze to je menej kvalitne.je to metoda galvanickej gumy a vydrzi to rovnako kvalitne aj 1000x prani..takze vas pozdravujem a zelam vsetko dobre!
Neutrálne
Súprava naozaj pekná, kvalitná, veľkosť sadla na 100% Komunikácia super, rýchle dodanie. Naozaj veľká spokojnosť. Ďakujem. Odporúčam!!!!!
P**** O***** , 26. 3. 2018
Pozitívne
Velmi rychle dodanie,komunikacia na vysokej urovni,suprava je krajsia ako na obrazku.Urcite odporucam.
M**** G********, 1. 2. 2018
Pozitívne
dobry vecer, dnes prisli nike teplacky a dakujem . som prijemne prekvapeny za dobru kvalitu a za dobru cenu. prislo mi to ihned ,velkost sedi dobre. serioznost a SPOKOJNOST ! dakujem, mario
p****, 2. 1. 2018
Pozitívne
veľmi veľká spokojnosť, komunikácia bola milá, dodanie rýchle, súprava je kvalitná, krajšia ako na obrázku :) odporúčam !!!
S*****, 11. 11. 2017
Pozitívne
Výborne hodnodím komunikáciu, prístup a rýchlosť dodania tovaru. Tovar je ako na fotografiách fotky nezavádzajú zákazníka. Určite odporúčam predávajúcu. Som veľmi spokojná s dodaným tovarom :)
M****, 5. 9. 2017
Pozitívne
Rýchla reakcia na dopyt, vybavenie objednávky nasledujúci deň, kvalitný tovar - absolútna spokojnosť - odporúčam!
h****, 5. 9. 2017
Pozitívne
Super rýchle dodanie , véľkosť sedí úplne presne , kvalitný príjemny materiál , krásny strih súpravy , som az nadmieru spokojná s touto súpravou , dakujem kraaaasne
N*******, 24. 8. 2017

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

1 2 3