Investičný objekt na predaj - Pohronská Polhora
Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Pohronská Polhora na okraji Muránskej Planiny. Stavba je prevažne tehlová. Objekt, bývalé potraviny a pohostinstvo je v pôvodnom stave, vhodný na realizáciu vlastného projektu - výstavba bytovky, apartmánov na rekreáciu, penzión, podnikateľské priestory atď. Situovaný je na rovinatom pozemku o výmeren 482m2. V dome je zavedená elektrina, voda obecná (nutná rekonštrukcia) a odpad-trativod, pred domom je prípojka na kanalizáciu, možné napojiť. Strecha je plechová, potrebná rekonštrukcia komína. 1NP je rozdelené na dve samostatné prevádzky (pohostinstvo a potraviny), každá so samostatným vstupom. V priestoroch sa nachádzajú skladové priestory, toalety všetko v pôvodnom stave, nutná renovácia. V priestoroch je zapojená elektrina, ústredné plynové kúrenie je odpojené. 2NP: vstup zo zadnej časti dvora na poschodie. V priestoroch sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, tri priestranné izby ktoré slúžili ako ubytovňa, toaleta s kúpeľňou a podkrovie. Okolie ponúka dobrú občiansku vybavnosť ale i široké možnosti letného i zimného vyžitia (horehronie.sk) lyžiarske strediská (Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Južná/Severná strana). V bezprostrednej blízkosti sa nachádza turistami navštevované miesto - salaš Zbojská. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku breznoreality.sk pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Pohronská Polhora
99 000 €
1 izbový byt na predaj - moderne zariadený, kompletná rekonštrukcia - Brezno - centrum
Ponúkame Vám na predaj štýlový kompletne zariadený 1 izbový byt, ktorý sa nachádza v meste Brezno, situovaný je v centre vo vyhľadávanej lokalite na ul. Rázusova. Je o výmere 37 m2, nachádzajúci sa na 4 NP zatepleného bytového domu. Byt prešiel kompletnou renováciou v r. 2024 - plastové okná, stierky, znížené sadrokartónové stropy, nové radiatory, plávajúce podlahy, murované jadro, nová kúpeľňa s toaletou, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, kompletne nová elektroinštalácia, nové interiérové dvere, nové vstupné bezpečnostné dvere. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 1 izby a kúpelne s toaletou. K bytu prislúcha pivnica. Byt sa predáva kompletne so zariadením. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou: MŠ, ZŠ, stredné školy, pobočka Vysokej školy, obchody, pošta, kino, služby, úrady, nemocnica, vlaková a autobusová stanica, obchodné reťazce. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
85 000 €
3i byt na predaj, 70 m2 - Brezno - Mazorníkovo
Ponúkame Vám na predaj 3i byt v meste Brezno - sídlisko Mazorníkovo. Byt o výmere 70 m2 je situovaný na štvrtom poschodí bytového domu s orientáciuo na V/Z. Byt je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s logiou, obývacej izby, dvoch izieb, kúpelne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Bytový dom je zateplený. Prebehla výmena stupačiek, zateplená strecha, výmena vchodových dverí a podláh. Možnosť parkovania pred bytovým domom. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Predpokladané mesačné náklady aj s energiami 150,- eur Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
77 900 €
2KK byt B1 v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I - Brezno
Ponúkame Vám 2KK byt B1 s balkónom v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 50,53 + balkón 6,09 m2 + pivničná kobka 1,95 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
125 500 €
4KK byt B5 v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I - Brezno
Ponúkame Vám 4KK byt B5 s dvomi terasami ( východnou a západnou) v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 81,96 + terasy 56,98 m2 + pivničná kobka 3,02 m2, spolu: 141,96 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
249 000 €
3KK byt F1 v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I - Brezno
Ponúkame Vám 3KK byt F1 s balkónom v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 68,44 + balkón 5,25 m2 + pivničná kobka 1,98 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
155 000 €
2KK byt A0 s predzáhradkou v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I
Ponúkame Vám 2KK byt A0 s predzáhradkou v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 49,8 + predzáhradka 83,74 m2 + pivničná kobka 1,99 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
135 000 €
1 izbový byt v novostavbe - Kasárne Brezno
Ponúkame na predaj 1KK byt v novostavbe v bytového domu C - projekt výstavby bytových domov v Brezne - Kasárne Brezno. Výhodné financovanie kúpy bytu, 15/% pri podpise zmluvy a 85% až po kolaudácii. Klient má dostatok času na vybavenie hypotekárneho úveru - poskytujeme kompletný finančný servis, ponuku od všetkých zazmluvnených bánk, NEPOTREBUJETE ZNALECKÝ POSUDOK - viac info na tel.č. 0918 821 700, 0905 604 226 Plánované ukončenie výstavby je 10/2023. Byty budú odovzdané novým majiteľom so štandardným zariadením – podlahy, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, podlahy, zárubne, dlažba v kúpeľni a WC, sanita v kúpeľni s WC. Parkovacie státia za bytovým domom (nie sú súčasťou kúpnej ceny - povinnosť jedného parkovacieho státia) a udržiavaná zeleň v okolí bytových domov. K dostupnosti je výborná občianska vybavenosť: hypermarkety, obchodná zóna S1, Fitness, štadión, nemocnica, letné i zimné rekreačné vyžitie - známe lyžiarske strediská do 15 min autom (Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Jasná) Celková rozloha 33,19 m2: - Balkón - Pivničná kobka - Orientácia na Juh - Zariadený v štandarde Dohodnite si telefonicky nezáväznú prezentáciu projektu na predajnom mieste v Brezne - ul. Rázusova 12 a dozviete sa viac. Bytové domy Kasárne Brezno sú projektom spoločnosti Istrofinal, a. s. so sídlom v Žiline. V portfóliu nájdete množstvo úspešných bytových aj komerčných projektov.
Brezno
76 900 €
1KK byt C0 s predzáhradkou v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I - Brezno
Ponúkame Vám 1KK byt C0 s predzáhradkou v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 33,78 + predzáhradka 21,46 m2 + pivničná kobka 1,99 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
95 000 €
2 izbový byt C8 v novostavbe - Kasárne Brezno
Ponúkame na predaj 2kk byt v novostavbe v bytového domu C - projekt výstavby bytových domov v Brezne - Kasárne Brezno. Výhodné financovanie kúpy bytu, 15/% pri podpise zmluvy a 85% až po kolaudácii. Klient má dostatok času na vybavenie hypotekárneho úveru - poskytujeme kompletný finančný servis, ponuku od všetkých zazmluvnených bánk, NEPOTREBUJETE ZNALECKÝ POSUDOK - viac info na tel.č. 0918 821 700, 0905 604 226 Plánované ukončenie výstavby je 10/2023. Byty budú odovzdané novým majiteľom so štandardným zariadením – podlahy, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, podlahy, zárubne, dlažba v kúpeľni a WC, sanita v kúpeľni a WC. Parkovacie státia za bytovým domom (nie sú súčasťou kúpnej ceny - povinnosť jedného parkovacieho státia) a udržiavaná zeleň v okolí bytových domov. K dostupnosti je výborná občianska vybavenosť: hypermarkety, obchodná zóna S1, Fitness, štadión, nemocnica, letné i zimné rekreačné vyžitie - známe lyžiarske strediská do 15 min autom (Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Jasná) Celková rozloha 54,92 m2: - Balkón - Pivničná kobka - Orientácia na Juh - Zariadený v štandarde Dohodnite si telefonicky nezáväznú prezentáciu projektu na predajnom mieste v Brezne - ul. Rázusova 12 a dozviete sa viac. Bytové domy Kasárne Brezno sú projektom spoločnosti Istrofinal, a. s. so sídlom v Žiline. V portfóliu nájdete množstvo úspešných bytových aj komerčných projektov.
Brezno
104 900 €
Chalupa v tichom prostredí - Závadka nad Hronom
Ponúkame Vám na predaj chalupu/ rodinný dom - situovanú v pokojnom prostredí Horehronskej dedinky Závadka nad Hronom, okres Brezno, mimo hlavnej cesty. Obec leží medzi dvoma národnými parkami Nízke Tatry a Muránska planina, od okresného mesta Brezna vzdialená len 23 km (route 66). Pôvodná stavba je drevenej konštrukcie, postavená v r. 1950, prístavba (veranda, kúpeľňa a zadná izba) sú postavené z kvadry, základy - skala. Strecha je pokrytá novou strešnou krytinou v r. 2020. Situovaná je na pozemku o výmere 702 m2. Dispozične pozostáva z presklenej verandy, kuchyne, obývacej izby s krbom, dvoch priechodných izieb a kúpeľne s toaletou. Na poschodí je jedna väčšia izba s balkónom, jedna menšia izba a toaleta. V suteréne sa nachádza sauna so sprchovým kútom, sklad, toaleta a kotolňa. V dome je zavedená elektrina (meď), voda obecná, plynové ústredné kúrenie s možnosťou ovládania na diaľku, odpad - verejná kanalizácia. Súčasťou domu je garáž. Za domom je veľká záhrada, za ktorou preteká potok. V dedine je výborná občianska vybavenosť, okrem obchodov, potravín, zdravotného strediska a lekárne je tu aj krytá plaváreň, tenisový kurt, či pre rybárov obľúbený rybník, pri ktorom je penzión s bowlingovou dráhou, reštauráciou a slovenskou kolibou. Len 5 km je v susednej obci technicky zasnežované lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik a 25 km obľúbené stredisko Ski Telgárt. Chalupa svojou polohou ponúka ideálne miesto pre relax a oddych, v blízkosti je les a v okolí sú bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky a výletov. Viac info Vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke . Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií. poradcu v oblasti financovania kúpy - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku breznoreality.sk pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z
Závadka nad Hronom
99 000 €
Chalupa v pokojnej lokalite - Bacúch
breznoreality.sk – Realitná kancelária Vám ponúka na predaj rodinný dom (chalupa) situovaný v pokojnej lokalite obce Bacúch, okres Brezno, ktorá sa rozprestiera medzi Fabovou hoľou a Nízkymi Tatrami, 15km od okresného mesta Brezna. Pôvodný dom prešiel postupnou renováciou - nadstavba obytného podkrovia z drevenej konštrukcie, kompletne prerobená kúpeľňa s toaletou, vymenené plastové okná v r. 2019, nové vchodové dvere v r. 2021, nové rozvody vody, nové elektrické rozvody, nová fasádna omietka v r.2020, odizolované obvodové múry, zateplený strop. Odpad je zvedený do septiku. Strecha - plechová. V dome sú betónové podlahy, na ktorých je položená plávajúca podlaha, v kúpeľni s toaletou je keramická dlažba. Kúrenie je na pevné palivo alebo možnosť kúrenia s elektrickými konvektormi. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, kuchyňa s murovaným sporákom, špajza a obývacia izba. Na poschodie sa ide dreveným schodiskom do veľkej priestrannej izby s balkónom. Na pozemku stojí hospodárska budova a altánok s posedením. V záhrade sú vysadené ovocné stromy, kríky a záhradu zdobí jazierko. Dom svojou pokojnou polohou ponúka ideálne miesto na trvalé bývanie a rekreáciu. Okolie ponúka ticho, čistý vzduch, tesnú blízkosť prírody a jedinečnosť tohto miesta bude patriť Vám… Nájdete tu športové stredisko, obchody, školu, škôlku, detské ihriská, cyklotrasy a minerálny prameň Boženy Ňemcovej. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo-všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Na našej stránke breznoreality.sk nájdete aj iné, podobné nehnuteľnosti. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Bacúch
95 000 €
1KK byt v Novostavbe - Kasárne-Brezno
Ponúkame na predaj 1KK byt v novostavbe bytového domu E - projekt výstavby bytových domov v Brezne - Kasárne Brezno. Výstavba bytového domu bola dokončená. Byt je vybavený štandardom. Nachádza sa na 3NP, orientovaný na južnú stranu s balkónom. K bytu prislúcha parkovacie miesto. K dostupnosti je výborná občianska vybavenosť: hypermarkety, obchodná zóna S1, Fitness, štadión, nemocnica, letné i zimné rekreačné vyžitie - známe lyžiarske strediská do 15 min autom (Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Jasná) Celková rozloha 36,8 m2 - Obývacia izba s KK 23,53 m2 - Chodba 2,66 m2 - Kúpeľňa s WC 3,83 m2 - Balkón 4,74 m2 - Pivničná kobka 2,04 m2 - Orientácia na Juh - Zariadený v štandarde Bytové domy Kasárne Brezno sú projektom spoločnosti Istrofinal, a. s. so sídlom v Žiline. V portfóliu nájdete množstvo úspešných bytových aj komerčných projektov.
Brezno
dohodou
Dvojgeneračný rodinný dom s bazénom - Jakubov - Malacky
Nachádza sa v atraktívnej lokalite v obci Jakubov vzdialenej len 8km od okresného mesta Malacky a 33km od hlavného mesta Bratislava. Dom je situovaný v pokojnej časti obce, mimo hlavnej cesty s dvoma samostatnými bytovými jednotkami. Pôvodná stavba bola postavená v r. 1957 a postupne prešla rekonštrukciou. V roku 2007 bola realizovaná prístavba a nadstavba domu a v r. 2017 bola realizovaná rekonštrukcia celého prízemia. Pozemok má celkovú výmeru 800m2, z toho časť pod stavbou domu je 139m2, letná kuchynka má 53m2 a záhrada je o rozlohe 608 m2. Stavba je po kompletnej renovácii, napojená na všetky inžinierske siete: voda, elektrina (aj 400V), plyn, odpad - kanalizácia. Je rozdelená na dve samostatné bývania. 1NP: Prízemná časť je pôvodný dom zrenovovaný v r. 2017, a to nové podlahové kúrenie alebo krb na drevo s výmeníkom na vodu v kombinácii s plynovým kotlom. Nové plastové okná, podlahy dlažba na celom prízemí. Nové omietky, nové rozvody vody a elektriky. Dispozícia: chodba, technická miestnosť s wc, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, detská izba a kúpelňa s WC 2NP: Druhé podlažie bolo nadstavené v r. 2007, kedy sa realizovala aj prístavba schodiska. Druhé podlažie má samostatné plynové kúrenie s rozvodmi do radiatorov. Kúpeľňa s toaletou a čiastočne kuchyňa, majú podlahové kúrenie. V obývacej izbe sa nachádza krbová piecka. Okná sú drevené - euro a na celom podlaží okrem kúpeľne sú položené plávajúce podlahy. Dispozícia: Na poschodie vedie vnútorné schodisko z prízemia. Vstup je do obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou. Z kuchyne vedie chodba so vstupmi do spálne, dvoch izieb, kupeľne a samostatnej toalety. Na pozemku sa nachádza: prístrešok na štyri autá, prístrešok na drevo, miestnosť na uskladnenie náradia, pivnica na zeleninu, skleník, 7,5 m dlhý bazén so záhradnou sprchou, altánok s posedením a letná kuchynka plne vybavená so saunou, toaletou a sprchou. Záhrada má zavlažovanie na polievanie trávy z vlastnej studne a je vysadená okrasnými rastlinami, stromčekmi, kvetmi, trvalkami, ovocnými stromami a kríkmi. Dom disponuje veľkou bránou na diaľkové ovládanie a videovrátnikom. Obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, MŠ, ZŠ, lekárske stredisko, miestne potraviny. Neďaleko sa nachádzajú jazerá, ktoré sú v letných obdobiach využívané na kúpanie alebo rybolov. Priamo z domu je možné vyraziť na cykloturistiku alebo hubárčenie. Dom sa predáva aj so zariadením. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Jakubov
340 000 €
Rodinný dom v centre mesta Brezno
Ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v centre mesta Brezno. Situovaný je na pozemku o výmere 213 m2, z toho zastavaná plocha pod rodinným domom je 132 m2. Vstup do domu je cez podbránie, kde je možnosť parkovania dvoch áut. Stavba prešla kompletnou rekonštrukciou v r. 2002 - nové podlahy, omietky, izolácia povaly, zateplenie fasády, izolácia proti vzlínavej vlhkosti, výmena okien za eurookná s dvojsklom a termoizolačnou fóliou, výmena vchodových dverí z materiílu Meranti, vymena drevenej vstupnej brány, kompletná výmena elektroinštalácie, nová vodovodná prípojka, vodomerná šachta ,nová plynová prípojka, kanalizácia. Stavba je zmiešanej konštrukcie (skala+tehla), napojená na všetky IS: elektrina, ver. kanalizácia, vodovod a plynová prípojka. Ústredné kúrenie zabezpečuje kondenzačný plynový kotol Vaillant, v dome je elektronická regulácia teploty v každej miestnosti. Dispozícia: Prízemie: rozdelené na dve samostatné bývania. V prednej časti domu so samostatným vstupom je veranda prepojená s kuchyňou, komora, kúpelňa so sprchovým kútom a toaletou, obývacia izba s krbovou pieckou a priestranná spálňa. V zadnej časti rodinného domu so samostatným vstupom sa nachádza jedna izba so samostatnou kúpeľňou a toaletou. Podkrovie: je možné v prípade potreby zobytniť Dom je ideálny na rodinné bývanie v blízkom centre mesta, s veľmi dobrou dostupnosťou. Mesto Brezno disponuje bohatou občianskou vybavenosťou - základné/stredné školy, pobočka VŠ, nemocnica, súkromné amb., nákupné možnosti, hypermarkety, fut. štadión, zimný štadión, fitness.... Slúžiť môže aj ako rekreačná nehnuteľnosť, v okolí je bohaté letné (horehronie.sk) i zimné vyžitite (známe lyž. strediská do 20 min. autom - Chopok Juh/Sever, Mýto pod Ďumbierom, SKI Tále, Hronec Hlobišov...). Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Majiteľ disponuje znaleckým posudkom k nehnuteľnosti. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
dohodou