1 izb. byt kompletná rekonštrukcia Zvolen- Môťova predaj
Delta Property ponúka na predaj 1 izb. byt s rozlohou 34 m2, ktorý sa nachádza na ul. Bazovského, Zvolen-Môťová. Byt prešiel rekonštrukciou- elektrické rozvody v celom byte, plastové okná, kuchynská linka na mieru, podlahy, bezpečnostné vstupné dvere aj interiérové dvere. Je situovaný na 1. poschodí z troch. Bytový dom je rekonštruovaný-zateplený. Dispozícia: menšia vstupná chodba, kúpelňa s WC, vstup do kuchyne, z kuchyne sa vchádza do izby. Na chodbe pred bytom je spoločný balkón aj skladový priestor, plus pivnica.  Lokalita: posedenie na grilovanie pred bytovým domom, veľa zelene, dobrá občianska vybavenosť v pešej dostupnosti-MHD, Tesco, Coop, zdrav. stredisko, pošta, veterinár. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
Zvolen
73 000 €
EXKLUZÍVNE DELTA- 2 izbový byt s balkónom, Svit, ul. Štúrova
EXKLUZÍVNE -DELTA PROPERTY - realitná kancelária z poverenia majiteľa ponúka na predaj 2-izbový byt s balkónom vo Svite na  Štúrovej ulici.  BYT: Výmera bytu je 52 m2 + 6 m2 zasklený balkón. Byt sa nachádza na 6. poschodí zo 6 v zateplenom bytovom dome s výťahom.  Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá bola zrealizovaná postupne. Bytové jadro je murované ( rekonštrukcia prebehla v roku 2005 vrátane výmeny rozvodov vody, elektriny, odpadu) , plastové okná menené v roku 2019, keramická dlažba v kúpeľni , toalete a chodbe,v celom byte robený nový nivelizačný poter ( momentálne sú v byte uložené celoplošné koberce, nový majiteľ si bez problémov môže uložiť plávajúce podlahy, nakoľko podklad je pripravený). V roku 2022 sa zatepľoval celý bytový dom, pristavili sa balkóny ( balkón je nový z roku 2022). V roku 2023 boli zrekonštruované parkovacie miesta pri bytovom dome, sú vydláždené. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa, obývacia izba - orientovaná na juho-východ, kuchyňa - orientovaná na severo-východ, spálňa s balkónom orientovaná na juho-západ. Dve pivnice o rozlohe 1,5x1,5m sa nachádzajú na prízemí.  V bytovom dome sú k dispozícii 2 kočikárne na prízemí. VÝHODY: slnečný byt s balkónom orientovaný na 3 svetové strany. Výhľad na Vysoké aj Nízke Tatry.  Parkovacie miesta pri bytovom dome. Nutnosť minimálnych investícií do rekonštrukcie.  LOKALITA:  Veľmi dobrá občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, potraviny, lekári, detské ihrisko, pizzéria. Príjemné prostredie, veľa zelene. Veľkorysá  rozloha balkóna. Pri zateplení bytového domu sa rekonštruovala aj strecha bytového domu a dostavba veľkorysých balkónov tiež stojí za zmienku. Cena uvedenej nehnuteľnosti je 114 000 € vrátane právneho servisu. V prípade seriózneho jednania, možnosť dohody na cene!!! Náklady na bývanie 160,-€ ( vrátane fondu opráv, spláca sa rekonštrukcia bytového domu ) + 23,-€ ( elektrina). Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0917 206 415 alebo mailom pattermannova@deltaproperty.eu a rada Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií. Cena energií: 160 Euro / mesiac
Svit
114 000 €
Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 645m2.
Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 645m2. Pozemok sa nachádza na rovinatom teréne v peknom, tichom a slnečnom prostredí mimo zastavaného územia neďaleko podtatranskej obce Jamník. Jedná sa o parcelu KNC- 640/61 ktorá je podľa územného plánu určená na výstavbu rodinných domov v rámci projektu \\\\\\\"IBV Jamnícka vyhliadka\\\\\\\". Ide o urbársky pozemok s nájmom na 2x 99 rokov. Na pozemku sú vybudované inžinierske site elektrina, vodovodná a kanalizačná prípojka, optický internet, ver. Osvetlenie. Obec Jamník obklopuje panoráma Západných a Vysokých Tatier s monumentálnym Kriváňom viditeľným priamo z pozemku. Na pozemok je prístup z diaľnice D1 do 2 minút. Výborná lokalita na trvalé ,ale aj rekreačné bývanie. Najbližšia obec Liptovský Peter 3,4km, len 5min. autom, Liptovský Hrádok 4,6km, len 6min. autom a do Liptovského Mikuláša je 11km, len 11min. autom. Krásne prostredie na rekreáciu. Termálne kúpaliská (Tatralandia, Gino-paradise, Aquacity Poprad...).Lyžiarske strediska (Permon, Vysoké Tatry, Poprad, Lučivná, Lopušná, Čertovica, Barbora Jasná. Krásne prostredie nám ponúka možnosť turistiky, cykloturistiky, rybolovu, vodných športov na Liptovskej Mare ....Cena pozemku 64.500,-€ Ak Vás ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Mgr. Andrea Šubová, andrea.subova@adas.sk, 0917 757 338 a ja vás veľmi rada týmto pozemkom prevediem.
Jamník, Liptovský Mikuláš
64 500 €