PREDAJ - 2izb. byt s dvoma balkónmi / Trnava
Urobte prvý krok k vlastnému bývaniu, poprípade ako investičné bývanie do prenájmu a dohodnite si nezáväznú obhliadku počas 7 dní v týždni.  Inzerujem pre Vás 2 izbový byt v Trnave na ulici Vladimíra Clementisa hneď vedľa hotela Spektrum. Túto nehnuteľnosť som navštívila, nafotila a pripravila popis nehnuteľnosti tak, aby bol totožný so skutočným stavom. Inzerovaný byt sa nachádza na 4 poschodí bytovom dome s výťahom. Je v pôvodnom avšak zachovalom stave. Celková rozloha bytu je 47,66 m2 + 2 x balkón + pivnica + spoločná miestnosť pre štvrté poschodie. V prípade rekonštrukcie bytu máte v galérii spracovanú vizualizáciu kuchyne a obývačky.  DISPOZÍCIA BYTU: Menšia vstupná chodba, kde po pravej strane je vstup do kúpeľne a oproti vstupným dverám jedna samostatná izba a vedľa izba spojená s kuchyňou a šatníkovou skriňou. Obe izby majú samostatný balkón po celej šírke miestnosti. Kúpeľňa je so sprchovým kútom a toaletou.  VÝHODY: Byt je v zachovalom pôvodnom stave. Pozemok pod bytovým domom je vo vlastníctve majiteľov bytov v dome. Kúrenie ústredné -parovod. BYTOVÝ DOM: bol v roku 2004 preklasifikovaný a skolaudovaný na bývanie. Postavený je s panelu a zateplený polystyrénom. Prebehla rekonštrukcia bytového domu, nové stupačky, výťahy, schránky, zvončeky. Vstup do bytového domu je na čip. Parkovanie pre majiteľa nehnuteľnosti, ktorý má trvalý pobyt v Trnave vychádza 1,-€ na jeden rok.  MESAČNÉ NÁKLADY: na byt ( 112,-€ fond opráv / 39,-€ nájomné/ 21,-€ elektriny)  Výborná občianska vybavenosť škola, škôlka, zdravotné zariadenie, nákupné stredisko. Možnosť kúpy na HÚ. Voľný ihneď.  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Trnava
129 900 €
PRENÁJOM - Sklad lodný kontajner o výmere 28,30 alebo 56,60 m2 / Trnava Zavarská
Ponúkam na prenájom 2 lodné kontajneri jeden o výmere 28,30 m2 (12,032 x 2,352 x 2,698 m). Lodné kontajneri sú vyrobené v roku 2021 a nachádzajú sa na Zavarskej ulici v Trnave. ,  Sklad je uzamykateľný a nevykurovaný.  Vstup do uzatvoreného objektu je možný 24/7. O bezpečie sa stará kamerový systém.  Možnosť prenájmu pre súkromné osoby aj pre firmy - právnické osoby. Prenajať je možný jeden lodný kontajner samostatne za cenu 170,-€ a spolu dva kontajneri za cenu 300,-€  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru. 
Trnava
dohodou
PRENÁJOM / Obchodné priestory 149 m2 s kanceláriou / Trnava
Reprezentatívne obchodné priestory s pôsobivým skleným výkladom práve pre Vás.   Tento obchodný priestor sa nachádza na Zavarskej ulici v Trnave o výmere 149 m2. Svojou dispozíciou poskytuje ideálne podmienky aj pre obchod a služby. V prednej časti priestoru sa nachádza po celej dĺžke sklený výklad. Vysoké stropy, ktoré dodávajú vzdušnosť a eleganciu celému priestoru. K hlavnému priestoru prislúchajú dve kancelárie, ktoré sú započítané k celkovej výmere. V zadných častiach sa nachádzajú hygienické zariadenia.  Výhodou je, že tento priestor disponuje aj zadným vstup a parkovaním pred budovou. Výborná dostupnosť, napojenie na R1 a D1. Možnosť umiestenia reklamy. Vstup možný 7/24h.  Minimálne náklady na elektrinu, nakoľko kúrenie a klimatizácia je v cene nájmu.  Požiadavky od prenajímateľa: 2 x depozit. Minimálne 1 rok.  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Trnava
dohodou
PREDAJ - Rezidenčné bývanie NOVOSTAVBA s výhľadom na SMOLENICKÝ ZÁMOK na pozemku 523m2
PREDAJ rezidenčné bývanie v tichej uzatvorenej lokalite v obci Smolenice.  Rodinný 4 izbový nízkoenergetický bungalov s priamym výhľadom na Smolenický zámok, je postavený na pozemku o výmere 523 m2.  Zastavaná plocha 152 m2 / obytná plocha 120 m2. Pri vstup do domu pocítite príjemný pocit kľudu. Dom je prevedenie vyšší štandard a boli použité kvalitné materiály, ktoré popíšem nižšie. Ihneď k nasťahovaniu. Dispozícia domu: priestranná vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru, jedáleň s výstupom na terasu. Obývačka s predprípravou na krb. Chodba s priestorom na šatník, 2 x detská izba, spálňa, technická miestnosť s výstupom na  pochôdznu povala, odkladací priestor 3m x 7m, toaleta samostatná, kúpeľňa s toaletou, sprchovým kútom a vaňou. Spotrebiče v kuchyni sú: Zabudovaná varná doska, umývačka riadu, vstavaná chladnička s mrazničkou. Mikrovlnka s rúrou. Dom je postavený s kvalitných materiálov tehla 300mm zn. Termo BRIK. Zateplenie obvodového muriva o hrúbke 18 cm. Vchodové dvere hliníkové v antracitovej farbe. Okná sú 6 komorové plastové 3 sklo značky Rehau na ktorých sú vonkajšie elektrické žalúzie na ovládanie 3 spôsobmi. V zadnej časti domu sú Francúzke okná, ktoré zaručujú výhľad a vstup na terasu. Vydláždená terasa za domom je o veľkosti 25m2. Na terase je prívod vody, osvetlenie.  Predpríprava elektriny na záhradný domček. Vykurovanie je podlahového s tepelným čerpadlo Viessmann. Strecha: krov je z masívnych hranolov, ktoré sú zateplené fúkanou minerálnou vlnou s hrúbkou 400 mm . Strešná krytina značky Bramac v čiernej farbe. Dom má predprípravu na interiérový alarm, klimatizáciu na dve klimatizačné jednotky, elektrického vrátnika.  V každej izbe je pripojenie na TV.   Mnoho ďalších detailov na ktoré sa myslelo pri stavbe domu Vám radi povieme na obhliadke domu. Stačí prísť a rozhodnúť sa pre kúpu. CENA: je stanovená dohodou * máte možnosť si vybrať z troch variant. Ponúkame vám iba nehnuteľnosti, ktoré osobne poznáme. Aj túto nehnuteľnosť som osobne navštívila, nafotila a pripravila popis nehnuteľnosti tak aby bol totožný so skutočným stavom . Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, turistika, krb. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Smolenice
dohodou
Využite možnosť prenajať si zariadený 1izb byt až 33m2 len pár min pešo do centra (m.č.Družba)
Využite možnosť prenajať si slnečný 1 izbový byt v obľúbenej lokalite v Trnave na Tehelnej ul. (m. č. Družba) na 3. poschodí v 7. poschodovom zateplenom bytovom dome. Vyhľadávaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, len pár min pešo od centra mesta. Byt o výmere 33m2 je štandardne zariadený, kuchynská linka, chladnička, mikrovlnka, plynová dvojplatnička zabudovaná v pracovnej doske kuchynskej linky, pračka, sprchovací kút, rozkladacia pohovka, pohovka na spanie - dvojlôžko, konferenčný stolík (bez TV), rolldorová skriňa v chodbe - šatník. Cena: 450 €/mesiac s energiami, internet je od spoločnosti swan a nie je v cene nájmu. Pri podpísaní zmluvy jeden nájom 450€ + 450€ kaucia. Vhodný maximálne pre pár so zmyslom pre poriadok. Byt je vhodný pre dlhodobé bývanie, minimálne jeden rok nájmu, bez domácich zvierat. V prípade ukončenia nájmu skôr ako jeden rok nájmu si majiteľ nárokuje na zmluvnú pokutu (jednomesačné nájomné). Majiteľ má výhradný záujem o podnájomníka - osobu so štátnym občianstvom SR. Prosím bližšie info ako aj obhliadku si dohodnite telefonicky na tel: 0918185857. Tešíme sa na Vás
Trnava
450 €/mes.
PRENÁJOM / pozemok na parkovanie dodávky / Trnava
BEZPEČNÉ PARKOVANIE pre dodávky môžete využívať na prenájom v uzatvorenom objekte na Zavarskej ulici v Trnave. Výborné napojenie na D1 a R1. Prístup možný 24 / 7. V prípade záujmu sú k dispozícii  kancelárske a skladové priestory inzerované pod číslom JF-213. Nie je to podmienkou.   Cena za prenájom dohodou podľa množstva parkovacích miest.   © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Trnava
dohodou
PREDAJ - NADŠTANDARDNÁ 5 izb. NOVOSTAVBA pozemok 893 m2 / Galanta
Ponúkam na predaj NADŠTANDARDNÚ NOVOSTAVBU 5 izbového rodinného domu, v tichej lokalite Galanta, časť Kolónia postavený na pozemku 893 m2. Kolaudácia prebehla v roku 2021. Pri vstupe do domu Vás zahreje príjemný pocit a dom si ihneď zamilujete. Zariadenie domu je vo vyššom štandarde a výborná dispozícia domu zaručuje v jednej časti rodinný život, v druhej časti relaxáciu. K dispozícii sú nasledovné miestnosti: garáž, technická miestnosť, hosťovská izba (príp. aj ako 3. detská izba), kúpeľňa so sprchovacím kútom, kuchyňa s obývacou miestnosťou a špajzou, 2 detské izby, kúpeľňa so samostatne stojacou vaňou, spálňa. Bližší opis nehnuteľnosti: 1) úžitková plocha domu: cca 218 m2; 2) inžinierske a iné siete: elektrina, plyn, voda a optický internet; 3) obvodové murivo: 45 cm, ytong lambda; 4) fasáda zateplenie: grafitový polystyrén austrotherm hr. 10, 15, 20 cm; 5) okná Slovaktual: a) okno v obývacej miestnosti hliníkové s kaleným sklom ESG, na pásku illmond trio +; okno vchodové hliníkové na pásku illmond trio + ostatné okná plastové, na pásku illmond trio +, prechod zo spálne na terasu balkónovým oknom, priestor terasy ideálny na zasklenie ako zimná záhrada, posuvné okno do kuchyne pre rýchlejší presun občerstvenia z kuchyne na terasu; b) vonkajšie hliníkové žalúzie na oknách, okrem bočných okien v garáži a v kúpeľni; 6) strecha: a) strešná krytina hliníková Rapid, Satjam; b) samostatné trativody pre jednu a pre druhú časť strechy o objeme 3,5 m3 každý trativod; 7) garážová brána: HÖRMANN, sekcionálna RenoMatic, pohon SupraMatic E3; 8) vstupné dvere: vchodové dvere hliníkové zn. GAVA Aluminium 451 - Hliníková vložená aj predsadená dverná výplň Gava 44 mm s Jadrom F, 3 BD elektro samozamykací zámok, snímač otvorenia, na pásku illmond trio + napojené na zabezpečovací systém Jablotron; 9) bezpečnostný systém: zabezpečovací systém Jablotron, kamerový a bezpečnostný systém so záznámníkom, senzory pohybu v každej miestnosti, videovrátnik, otváranie vchodových dverí, domu a vonkajších hliníkových žalúzií na diaľku cez aplikáciu, bezpečnostné čipy na oknách proti vlámaniu; 10) technické zariadenia a izolácia: a) rekuperácia Zehnder s entalpiou; b) plynový kondenzačný kotol Viessmann Vitodens; c) podlahové teplovodné kúrenie; d) izolácia stropov - minerálna fúkaná Knauf Insulation; 11) interiér: a) španielske obklady a dlažby ELLESMERE, ABSOLUT GROUP - na chodbe, v obývacej miestnosti a kuchyni – porcelánová kamenina; b) interiérové dvere zn. HÖRMANN, DesignLinePure, bezfalcové, skryté závesy; c) kúpeľňe na mieru: WC ZAVESNE SAPHO PURA, obklady a dlažby TUBADZIN; d) dubová podlaha v izbách a v spálni; e) povala o výmere krásnych 42 m2 – dôkladne izolovaný pochôdzny priestor na skladovanie vecí a súčasne ako herňa pre deti, s pritiahnutou elektrinou; f) na chodbách, v garáži a v spálni vstavané skrine; g) kuchynská linka na mieru + bezpečnostný hlásič požiaru, vstavané spotrebiče zn. Electrolux; 12) exteriér: a) španielske fasádne obklady Village Mix Gayafores - porcelánová kamenina; b) španielske exteriérové dlažby Ardesia Natural Gayafores – porcelánová kamenina; c) plot po celom obvode murovaný, celozalievaný ručne, so základmi v hĺbke 70 cm, s prívodom elektriny a podsvietením; d) vonkajšia samonosná brána a bránka pozink, s pohonom a majákom; e) murované vyvýšené záhony so základmi a zabudovanou kvapôčkovou závlahou, s pripravenou plochou zo zámkovej dlažby na prípadné posedenie pri prenosnom ohnisku; f) suchý potok z kameňa; g) spevnené plochy cca 100 m2; h) záhradný altánok = 45 m2, s pritiahnutou vodou a elektrinou, s plochou zo zámkovej dlažby, ideálny na prípravu napr. záhradného wellness domčeka; 13) pozemok: a) výmera 893 m2; b) rozmery: cca 24x37 m; c) pokrytie: kobercový trávnik; d) zavlažovanie: závlahový systém Hunter + kvapôčková závlaha v záhonoch, v suchom potoku, v štrkovom lôžku vpredu; Ak Vás zaujalo, čo ste videli a čítali, a viete si predstaviť potenciál využitia rodinného domu pre Vašu rodinu a blízkych, hľadiac na nádherný západ slniečka z pohodlia Vašej záhrady, neváhajte nás kontaktovať. Obhliadky možné výlučne len vo vopred dohodnutom termíne. Viac fotografií si pozrite vo videu nižšie.   Cena za nehnuteľnosť na vyžiadanie iba vážnym záujemcom. Mesačné náklady na 3 osoby sú: vodné, stočné NaN 0 € 83,50 €; plyn 65 €. Spolu cca 173 €. Dom bude voľný k nasťahovaniu cca v polovici júla 2024. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Galanta
dohodou
PREDAJ stavebný pozemok / Rezidenčné bývanie v uzatvorenej lokalite / Smolenice
Hľadáte kľudné miesto na výstavbu svojho vysnívaného domu v tichej lokalít? Tak práve pre Vás máme Rezidenčné bývanie v uzatvorenej lokalite pre 13 rodín v obci Smolenice. Na výber máme viac pozemkov o výmere 520 m2, 600 m2 alebo spojením dvoch pozemkov 1200 m2. V galérii fotografií sú vyznačené pozemky na ktorých je 2 roky platné stavebné povolenie. Týmto ušetrí stavebník svoj čas a aj finančné náklady na výstavbu svojho domu. Inžinierske siete: plyn, elektrika, obecný vodovod, optický internet. Obec sa nachádza v krásnom prostredí Malých Karpát, a práve z tejto lokality je krásny výhľad na Smolenický zámok, rekreačná oblasť Jahodník so známou jaskyňou Driny. Taktiež veľa možností na turistiku, cykloturistiku či prechádzky. Obec disponuje s kompletnou občianskou vybavenosťou – škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, pošta, nákupné stredisko, bankomat a iné. V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti  (7dní v týždni) ma pokojne kontaktujte, rád sa s Vami dohodnem na termíne.  Férová cena dohodou.  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Smolenice
dohodou
PREDAJ - Rezidenčné bývanie v uzatvorenej lokalite / Smolenice
Hľadáte kľudné miesto na výstavbu svojho vysnívaného domu v tichej lokalít? Práve pre Vás máme Rezidenčné bývanie v uzatvorenej lokalite pre 13 rodín v obci Smolenice. Na výber máme viac pozemkov o výmere 520m2, 600 m2 alebo spojením dvoch pozemkov 1200 m2. V galérii fotografií sú vyznačené pozemky na ktorých je 2 roky platné stavebné povolenie. Týmto ušetrí stavebník svoj čas a aj finančné náklady na výstavbu svojho domu. Inžinierske siete: plyn, elektrika, obecný vodovod, optický internet. Obec sa nachádza v krásnom prostredí Malých Karpát, a práve z tejto lokality je krásny výhľad na Smolenický zámok, rekreačná oblasť Jahodník so známou jaskyňou Driny. Taktiež veľa možností na turistiku, cykloturistiku či prechádzky. Obec disponuje s kompletnou občianskou vybavenosťou – škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, pošta, nákupné stredisko, bankomat a iné. V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti  (7dní v týždni) ma pokojne kontaktujte, rád sa s Vami dohodnem na termíne.  Férová cena dohodou.  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Smolenice
dohodou
PRENÁJOM - skladová hala so zázemím / Trnava - Zavarská ulica
Prenájom skladovej haly o rozlohe 256m2 so zázemím sa nachádza na vynikajúcom mieste s jednoduchým prístupom z hlavnej cesty. Hala ponúka vynikajúcu flexibilitu a veľký priestor na uskladnenie tovaru alebo materiálu. Konštrukcia objektu je železný sendvičový skelet, ktorého obvodové panely a strecha sú zateplené. Celý priestor je samostatne vykurovaný s vlastným  jednotkami a meračom. Pancierová podlaha v hale je pre zaťaženie 20 ton / m2. Výška haly 7,5 m. Vstup do skladových priestorov autom 3,5 tony je možný cez bránu na ovládanie výška 3,20 x šírka 3,50m. Budova je napojená na vedenia vodného, kanalizačného, elektrického rozvodu a optického internetu. O bezpečie v uzatvorenom objekte sa stará kamerový systém. V objekte na pozemku je dostatok parkovacích miest pre nájomníkov aj zákazníkov / spevnená plocha/. VÝHODY: vstup 24/7, rýchle napojenie na D1 a R1, nízke náklady na energie, reprezentatívne priestory, bezpečie POŽIADAVKY: dlhodobý prenájom, 2 x mesačný depozit. Predstava o nájomníkovi / sklad, distribúcia, logistika / nie výroba. Je vhodná pre rôzne typy podnikania.  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Trnava
dohodou
PRENÁJOM - sklad a kancelárie s parkovaním TRNAVA / Zavarská
NOVINKA: Prenájom modernej skladovej halu a administratívnych priestorov, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v Trnave na Zavarskej ulici, ktorá je v bezprostrednej blízkosti diaľnice.  Skladové priestory o výmere 178 m2 a kancelárske priestory o výmere 88 m2 na + 60 m2 medzisklad čo zväčšuje rozlohu plochy a umožňuje uskladniť sezónny materiál . Skelet haly je železná sendvičová konštrukcia, zateplená strechy a obvodové panely, pancierová podlaha v hale- zaťaženie 20ton / m2.  V zimnom období teplota vzduchu v hale neklesne pod 10 °C. Výška haly 8 m. Vstup cez bránu na ovládanie na auto do 3,5 tony. Nábytok nie je súčasťou prenájmu.  Vstup do objektu počas 24 hodín.  Celý objekt je uzavretý a chránený kamerovým systémom. Parkovanie na pozemku / spevnená plocha/ bezproblémové pre nájomníkov aj zákazníkov. V kancelárii je klimatizácia. Budova je napojená na vedenia vodného, kanalizačného, elektrického rozvodu a optického internetu. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dispozične je riešená. Vstupná chodba na prízemí s menšou presvetlenou kanceláriou a výhľadom na vstup do haly, sociálnym zázemím / sprcha, toaleta, kuchynka / hala s medzipriestorom. Na poschodí sa nachádza väčšia presvetlená kancelária a zasadačka. VÝHODY: nízke mesačné náklady, voľný ihneď , parkovanie na 6-10 aút.  POŽIADAVKY: dlhodobý prenájom, 2 x mesačný depozit. Voľné ihneď.  CENA na vyžiadanie, prípade dohodou.  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Trnava
dohodou
PRENÁJOM - Sklad 120 m2 a kancelária 22 m2 na Zavarskej / Trnava
NOVINKA.. Prenájom samostatne stojacia haly (120 m2 ) a kancelárie (22 m2) sa nachádza v uzatvorenom objekte a Zavarskej ulici v Trnave. Ide o reprezentatívny priestor na dlhodobý prenájom s rýchlym napojením na D1 a R1. Výhodou je vstavok s toaletou priamo v sklade.  Vstup do skladu zabezpečuje brána na ovládanie.  Sklad má výšku 5m a vojde sa do vnútra auto do 3,5 t. Vstup do objektu 24/7. O bezpečie v uzatvorenom objekte sa stará kamerový systém.  Budova je napojená na vedenia vodného, kanalizačného, elektrického rozvodu a optického internetu. Možnosť parkovania 5 miest, betónová podlaha.  POŽIADAVKY: dlhodobý prenájom, 2 x mesačný depozit. Predstava o nájomníkovi / sklad, distribúcia, logistika / nie výroba. Je vhodná pre rôzne typy podnikania.  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný. Máme pre Vás doplnkovú službu 3D vizualizácia Vášho nového priestoru.
Trnava
dohodou