Multifunkčné kliešte F170
Multifunkčné kliešte F170 v čiernom prevedení obsahujú nôž, pilník, plochý a krížový sktrutkovač, otvárak na fľaše, otvárak na konzervy, kľúč na 6-hranné matice a odstraňovač šupín. Dodáva sa v čiernom textilnom púzdre.
Diviacka Nová Ves
12 €
Kožená taška
Kožená taška . Prava koža .
Diviacka Nová Ves
25 €
Nôž K325 Kandar
Zatvárací nôž Kandar K325 s 10 cm nerezovou čepeľou. Rukoväť je kombinácia dreva a gravírovaného kovu. Celková dĺžka noža je 21 cm.
Diviacka Nová Ves
12,60 €
3D Obraz pes
Krásny 3D obraz psíka, keď prejde okolo pozoruje Vás a otáča hlavu do strany. Obraz má čierny rám, dá sa pripevniť na stenu. Vhodný darček pre deti alebo pre každého milovníka zvierat. Rozmery: 30 x 40 cm
Diviacka Nová Ves
7 €
Hnedé kožené púzdro pre dýku a nôž.
Hnedé kožené púzdro pre dýku a nôž. Úchyt na opasok.
Diviacka Nová Ves
dohodou
Dýka K532 Kandar
Dýka Kandar K532 s dúhovou čepeľou s dĺžkou 12 cm a celkovou dĺžkou noža 24 cm. Na spodnej časti sa nachádza očko na prevlečenie špagátu alebo lanka. Dodáva sa spolu s čiernym nylónovým púzdrom.
Diviacka Nová Ves
16 €
Nôž motýlik K424
Nôž motýlik Kandar K424 v čiernom prevedení má dĺžku čepele 11 cm a celkovú dĺžku 23 cm. Na konci rukoväti je poistka proti samovoľnému zloženiu.
Diviacka Nová Ves
14 €
Termoska nábojnica - 1L 1542
Stav: nový produkt Popis tovaru - nová verzia klasickej termosky - nerozbitná, v tvare nábojnice - jedná sa o model z nerezovej ocele s dvojitou stenou, medi a farebného prevedenia - uzatváracie viečko možno použiť ako pohár - praktický systém nalievania quickstop - pohodlné ovládanie jednou rukou - termoska udrží perfektnú teplotu pre horúce alebo studené nápoje Výška: 33,5 cm Priemer: 7,8 cm Objem: 1l
Diviacka Nová Ves
27 €
Pánska kožená peňaženka1205
Pánska kožená peňaženka z kvalitnej kože s motívom jeleňa na prednej strane. Vo vnútri sa nachádza 8 priehradok na karty, 3 priehľadné priehradky na fotky alebo doklady, 1 veľký mincovník, 1 zipsový priečinok a 2 prepážky na bankovky. Peňaženka je vhodná pre poľovníka alebo milovníka prírody a lesnej zvery bez ohľadu na vek.
Diviacka Nová Ves
24 €
Batoh SLovakia
Predám Slovakia batoh, ktorý je v troch farbách.
Diviacka Nová Ves
3 €
Baterka s paralyzérom Z220
Baterka s Paralyzérom na obranu s výkonom 250 000V, dodávaný s púzdrom na opasok a nabíjačkou. Výška: 11cm, šírka: 5cm, bočná šírka 2.30 cm. Vstavaná 6V batéria. Tento produkt je možné predať iba osobám starším ako 18 rokov, zakúpením tento fakt potvrdzujete.
Diviacka Nová Ves
12,60 €
Klobuk F327
Letný klobúk, zelený,univerzálna veľkosť, materiál 100%bavlna.
Diviacka Nová Ves
5 €
Skladacia stolička F220
Skladacia stolička F220. Poťah je z pevného a odolného materiálu s maskáčovým motívom. Dodáva sa v puzdre s popruhom na nosenie. Využitie si nájde na rybačke,turistike ale aj doma na záhrade či podujatiach. Rozmery: Sedacia plocha: 27x27cm Výška sedu: 24,5cm
Diviacka Nová Ves
12,60 €
Bunda poľovnícka obojstranná HALLYARD .
Kvalitná tmavohnedá/oranžová kamufláž obojstranná nepremokavá a vetruodolná poľovnícka bunda, vhodná na spoločné poľovačky. Zadná časť bundy je dlhšia. Je vyrobená zo 100% polyesteru. Veľkosti: XL - XXL.
Diviacka Nová Ves
125 €
Šiltovka ARMY F325 C
Kvalitná šiltovka so štýlovou výšivkou ARMY. Farba camo. Material 100% bavlna. Svojím dizajnom dobre pristane tvaru tvojej hlavy. Sieťka v zadnej časti zabezpečuje priedušnosť, hodí sa aj do horúcich dní. Zapínanie na suchý zips
Diviacka Nová Ves
5,50 €
Stolička Walkstool 55XXL 2597
Švédska teleskopická stolička Walkstool Comfort 55 XXL . Kvalitné sedenie z "mesh" materiálu sa nachádza na teleskopickej trojnohe ktorá sa dá výškovo predĺžiť. Stolička má odľahčenú konštrukciu len 80 dkg s vysokou nosnosťou do 225 kg. Stolička sa dodáva v textilnom púzdre.
Diviacka Nová Ves
98 €
Dámske tielko s potlačou
Kvalitné dámske tielko so strečovým materiálom udržujícím stálosť tvaru,s priliehavým strihom s bočnými švami a vypasovaným strihom s bočnými švami. Je vyrobené z 95% bavlny a 5% elastanu. Má saténovú etiketu. Prať je vhodné na 30°C. Dostupné veľkosti: XS - 2XL Farebné prevedenie: šedá, biela, ružová, fialová, tyrkysová
Diviacka Nová Ves
9 €
Detské tričko s motívom a menom
Krásne detské tričko s dlhým rukávom s rôznymi motívmi a s menom dieťaťa. Stačí, keď nám do poznámky uvediete meno dieťaťa a my vám vyrobíme tričko, ktoré urobí radosť každému chlapcovi na narodeniny, meniny či na Vianoce.
Diviacka Nová Ves
13 €
Pánske poľovnícke tričko
Kvalitné pánske poľovnícke tričko s krátkym rukávom s motívom jeleňa na prednej strane. Je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch bez švov. Dostupné veľkosti S-3XL. Tričko poteší každého poľovníka a milovníka prírody. Farebné prevedenie: military, khaki, army, biela a čierna.
Diviacka Nová Ves
15 €
Dámske tričko
Ponúkam na predaj dámske tričko s dlhým rukávom v bielej farbe.
Diviacka Nová Ves
16 €
Pánska kožená peňaženka
Pánska kožená peňaženka z kvalitnej kože s motívom jeleňa na prednej strane. Vo vnútri sa nachádza 8 priehradok na karty, 3 priehľadné priehradky na fotky alebo doklady, 1 veľký mincovník, 1 zipsový priečinok a 2 prepážky na bankovky. Peňaženka je vhodná pre poľovníka alebo milovníka prírody a lesnej zvery bez ohľadu na vek. Rozmery: 12 cm x 9,5 cm x 2,5 cm
Diviacka Nová Ves
24 €
Dámske tričko
Ponúkam na predaj dámske ružové tričko s dlhým rukávom.
Diviacka Nová Ves
16 €
Nástenné hodiny
Nástenné hodiny s motívom kvetov sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmery: 30 x 60 cm
Diviacka Nová Ves
31 €
Skladacia stolička F220
Skladacia stolička F220 s úložným priestorom. Je ľahká a zároveň pevná - unesie bez problémov dospelú osobu do 90 kg. Stoličku možno jednoducho zložiť a schovať do praktického obalu. Hmotnosť 1,005 kg , výška s operadlom 57cm , šírka 35,5cm , výška sedadla 34cm.
Diviacka Nová Ves
12,60 €
Dýka F260
Dýka F260 s čiernou čepeľou s dlžkou 11 cm a oranžovou rukoväťou. Celkovú dĺžku má 23 cm. Na spodnej časti rukoväte sa nachádza hrot na rozbíjanie skla. Obsahuje aj plastové púzdro, ktoré je možné uchytiť na opasok.
Diviacka Nová Ves
12,60 €
Nôž K314 - JELEŇ
Zatvárací nôž Kandar K314 s motívom jeleň na rukoväti, a motívom hôr na čepeli má dĺžku čepele 10 cm a celkovú dĺžku noža 21 cm. Ma poistku proti samovoľnemu zatvoreniu. Na zadnej strane sa nachádza klip na opasok.
Diviacka Nová Ves
16 €
Kompas 860
Kompas turistický 860 kovový-čierny s priem. 5 cm. Jeho konštrukcia je odvodená z vojenského kompasu,kt.sa volá aj hliadkový. kotúčik so strelkou obsahuje 2 stupnice a je uložený v kvapaline. Je vybavený zväčšovacím sklom a strunou.Kovová konštrukcia zaručuje dlhú životnosť. Túlate sa radi prírodou? Tak tento kompas bude pre vás veľkým pomocníkom pri orientací v teréne.
Diviacka Nová Ves
7,30 €
Rybárska stolička F200
Rybárska stolička s oceľovou konštrukciou a opierkami s integrovaným držiakom na nápoje. Poťah je z pevného a odolného materiálu, chrbtová opierka v hornej časti a opierky na ruky sú vyplnené molitanovou výstelkou pre zabezpečenie pohodlia.
Diviacka Nová Ves
44,80 €
Kožená taška na rameno 1230.
Kožená taška na rameno 1230 má nastaviteľnú veľkosť ucha.Vo vnútri tašky je podšívkové vrecko na zips a kapsičky na mobil a perá.Tašku prekrýva preklop a uzatvára magnet.Popruh má šírku 3,5 cm a dĺžku 150 cm.Maximálne zaťaženie 1kg. Vnútorné členenie:1 komora na zips,1 zipsová priehradka na klope,1 otvorená priehradka vpredu,2 otvorené podšívkové vrecká
Diviacka Nová Ves
98 €
Pánska kožené crossbody 1231
Kožená taška na rameno 1231 má nastaviteľ veľkosť ucha.Vo vnútri je podšívkové vrecko na zips a kapsičky na mobil a perá.Tašku prekrýva preklop a uzatvára magnet.Popruh má šírku 3 cm a dĺžku 150 cm.Maximálne zaťaženie 1kg. Vnútorné členenie:1 komora na zips,1 zipsová priehradka na klope,2 priehradky vpredu aj vzadu,1 otvorené podšívkové vrecko
Diviacka Nová Ves
69 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14