Dýka Kandar K178
Dýka Kandar K178 s rukoväťou z tvrdeného plastu má dĺžku čepele 17 cm a celkovú dĺžku noža 30 cm. Obsahuje čierne textilné púzdro.
Diviacka Nová Ves
13 €
Dýka Kandar K590
Dýka Kandar K590 s listovým motívom. Celková dĺžka dýky je 30 cm, nerezová čepeľ má dĺžku 18 cm. Na spodnej strane ma očko na ochytenie napri. špagátu. Dodáva sa spolu s čiernym púzdro s možnosťou uchytenia na opasok.
Diviacka Nová Ves
19,60 €
Nunčaky cvičné 772
Nunčáky penové 772, cvičné, dĺžka 27 cm, priemer 3 cm, spojené retiazkou, vhodné pre začiatočníkov
Diviacka Nová Ves
7 €
Pánska kožená peňaženka
Pánska kožená peňaženka z kvalitnej kože s motívom kapra na prednej strane. Vo vnútri sa nachádza 8 priehradok na karty, 3 priehľadné priehradky na fotky alebo doklady, 1 veľký mincovník, 1 zipsový priečinok a 2 prepážky na bankovky. Peňaženka je vhodná pre rybára alebo milovníka rýb a prírody bez ohľadu na vek. Rozmery: 12 cm x 9,5 cm x 2,5 cm
Diviacka Nová Ves
24 €
Nástenné hodiny
Nástenné hodiny s motívom kvetov sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmery: 30 x 60 cm
Diviacka Nová Ves
31 €
Nástenné hodiny
Nástenné hodiny s motívom diviaka sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmery: 30 x 60 cm
Diviacka Nová Ves
31 €
Pánska kožená peňaženka 1200
Pánska kožená peňaženka z kvalitnej kože s motívom koňa na prednej strane. Vo vnútri sa nachádza 8 priehradok na karty, 3 priehľadné priehradky na fotky alebo doklady, 1 veľký mincovník, 1 zipsový priečinok a 2 prepážky na bankovky. Peňaženka je vhodná pre milovníka zvierat a prírody bez ohľadu na vek. Rozmery: 12 cm x 9,5 cm x 2,5 cm
Diviacka Nová Ves
24 €
Zatvárací nôž Kandar K497
Zatvárací nôž Kandar K497 v červenom prevedení s dĺžkou noža 21,5 cm. Obsahuje hrot na rozbíjanie skla a taktiež aj rezač na špagát alebo lanko na spodnej časti rúčky. Ma poistku proti zatvoreniu.
Diviacka Nová Ves
15 €
Fľaša ploskačka sada 301
Nádherná darčeková sada Ploskačka vlk + 3x pohárik, ploskačka s obj. 2,1 dcl. na prenos alko aj nealko nápojov. Komplet je balený v krásnom darčekovom balení. Ploskačka je na oboch stranách potlačená motívom vlka a v zadu je stručný popis v angličtine, taktiež poháriky sú s motívom vlka. Sada poteší každého poľovníka či horára.
Diviacka Nová Ves
15 €
Detské tričko Krtek
Krásne detské tričko s krátkym rukávom s motívom Krtek s menom dieťaťa. Stačí, keď nám do poznámky uvediete meno dieťaťa a my vám vyrobíme tričko, ktoré poteší každého chlapca alebo dievča na narodeniny, meniny či na Vianoce.
Diviacka Nová Ves
11 €
Zatvárací nôž Kandar K405.
Zatvárací nôž Kandar K405 s gravírovanou čepeľou s dĺžkou 9 cm a drevenou rukoväťou má celkovú dĺžku 20 cm.
Diviacka Nová Ves
17 €
Kvalitné pánske rybárske tričko
Kvalitné pánske rybárske tričko s krátkym rukávom s motívom sumca. Je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch bez švov. Dostupné veľkosti S-5XL. Tričko poteší každého rybára alebo milovníka rýb a prírody. Farebné prevedenie: military, army, khaki, fľašková zelená.
Diviacka Nová Ves
15 €
Dýka Kandar K256
Dýka Kandar K256 s rukoväťou v kombinácií drevo-kov a s gravírovanou čepeľou s damaškovým motívom. Dĺžka čepele je 11 cm a celková dĺžka dýky je 24 cm. Dodáva sa spolu s čiernym nylonovým púzdrom.
Diviacka Nová Ves
25,20 €
Nunčaky 434
Nunčáky 434 drevené s retiazkou s kĺbom. Nunčáky sú nástrojom na cvičenie bojových umení. Pekný darček pre ľudí ktorí sa venujú bojovému umeniu s nunčákmi.
Diviacka Nová Ves
8,50 €
Kukla Z100
Viacúčelová bavlnená kukla Z100 v čiernom prevedení. ľahko odvádza vlhkosť a anatomický tvar dobre kopíruje tvar hlavy. Je obľúbeným doplnkom motorkárov, cyklistov ale aj lyžiarov, snowboardistov a ďaľších športovcov. Odporúča sa použiť pri všetkých aktivitách, pri ktorých dochádza pôsobením vetra a chladu k nežiaducemu prechladnutiu tváre. Okrem hlavy chráni aj krk.
Diviacka Nová Ves
7,70 €
Celokovový obranny nôž Karambit F166 červený
Celokovový obranny nôž Karambit F166 červený, charakteristická je zahnutá hrubá pevná čepeľ v dĺžke 9 cm, celková dĺžka noža 19 cm. Na konci anatomicky tvarovanej rukoväte z tvrdeného plastu je otvor na palec. Plastové púzdro je možné uchytiť pomocou paracordového lanka.
Diviacka Nová Ves
12 €
Turistická dýka Virginia 656
Turistická dýka Virginia 656, čierne textilné púzdro na opasok, celková dĺžka 18 cm, nerezová čepeľ 420 potiahnutá čiernym teflónom dĺžka 15 cm, rezná časť kombinovaná s pilkou, drevená protišmyková rukoväť.
Diviacka Nová Ves
21 €
Nôž motýlik F135
Nôž motýlik F135 v čiernom prevedení má dĺžku čepele 10 cm a celkovú dĺžku 22 cm. Ma poistku proti samovoľnému zatvoreniu. Na zadnej strane sa nachádza klip na opasok.
Diviacka Nová Ves
7 €
Hodiny + podpivníky
Nástenné drevené gravírované hodiny s motívom jeleňa so 4 podšálkami (podpívníkmi).
Diviacka Nová Ves
28 €
Dýka K183 Kandar
Dýka Kandar K183 s čiernou nerezovou čepeľou a čiernou tvarovanou rukoväťou. Na konci rukoväte sa nachádza očko na prevlečenie napr. špagátu. Dodáva sa spolu s čiernym púzdrom.
Diviacka Nová Ves
18,20 €
Buzola turistická F811 s lupou
Buzola turistická F811 s lupou. Šošovka Ingra, dvojitá stupnica, otočná luneta. Meradlá : 1:25 000 a 1:50000 .Súčasťou je aj šnúrka na zavesenie na krk. Buzola je jednoduchý prístroj, ktorý slúži k orientací v teréne s mapou,urč.svetových strán a merania azimutu
Diviacka Nová Ves
8 €
Detské maskáčové tričko s motívom jeleň
Kvalitné detské maskáčové tričko s krátkym rukávom s motívom jeleňa na prednej strane. Má spevnené ramenné švy páskou, je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch so švami. Dostupné veľkosti 110-158cm (4-12 rokov). Tričko poteší každého dieťa, ktoré miluje lesnú zver a prírodu. Farebné prevedenie: camouflage
Diviacka Nová Ves
12 €
Detské maskáčové tričko s motívom srnca
Kvalitné detské maskáčové tričko s krátkym rukávom s motívom srnca na prednej strane. Má spevnené ramenné švy páskou, je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch so švami. Dostupné veľkosti 110-158cm (4-12 rokov). Tričko poteší každého dieťa, ktoré miluje lesnú zver a prírodu. Farebné prevedenie: camouflage
Diviacka Nová Ves
15 €
Kempingová baterka na solar Z296
Kempingová baterka na solar Z296 v hnedom prevedení s výsuvným svetlom aj so svetlom na hornej strane. Obsahuje taktiež dva kovové úchyty na zavesenie. Má tri napájacie zdroje: solárne nabíjanie, batéria a priame nabíjanie. Trvalé osvetlenie až na 5h. Dá sa použiť na stanovačke, na rybách, na love ale aj v domácnosti.
Diviacka Nová Ves
8,40 €
Fľaša ploskačka sada 301
Nádherná darčeková sada Ploskačka medveď + 3x pohárik, ploskačka s obj. 2,1 dcl. na prenos alko aj nealko nápojov. Komplet je balený v krásnom darčekovom balení. Ploskačka je na oboch stranách potlačená motívom medveďa a v zadu je stručný popis v angličtine, taktiež poháriky sú s motívom medveďa. Sada poteší každého poľovníka či horára.
Diviacka Nová Ves
16 €
Zatvárací nôž Kandar K404
Zatvárací nôž Kandar K404 s motívom vlka na rukoväti má dĺžku čepele 10 cm a celkovú dĺžku noža 21 cm. Ma poistku proti samovoľnemu zatvoreniu. Na zadnej strane sa nachádza klip na opasok.
Diviacka Nová Ves
14 €
Detské tričko Paw Patrol
Krásne detské tričko s dlhým rukávom s motívom Paw Patrol s menom dieťaťa. Stačí, keď nám do poznámky uvediete meno dieťaťa a my vám vyrobíme tričko, ktoré poteší každého chlapca alebo dievča na narodeniny, meniny či na Vianoce.
Diviacka Nová Ves
12 €
Ďalekohľad Crystal 445 20x50
Ďalekohľad Crystal 445 20x50 v čiernom prevedení s centrálnym zaostrovaním má robustný kryt, ktorý chráni proti mechanickému poškodeniu a je vybavený dodatočným gombíkom na pravom okulári (0, +, -) na odstránenie vád videnia. V strede má zaostrovací mechanizmus. Môže sa používať pri teplotách od -40°C do +50°C. V balení je aj čierne púzdro s popruhom popruhom na zavesenie a handrička na čistenie.
Diviacka Nová Ves
51,80 €
Sada troch športových vrhacích dýk K204
Sada troch športových vrhacích dýk K201 v dúhovom prevedení. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele, majú dĺžku 23 cm. Majú obojstrannú čepeľ, určené sú na športové účely ako napr. hádzanie do terča. Sada sa dodáva spolu s čiernym textilným púzdrom. Vhodná pre milovníkov extrémnych športov.
Diviacka Nová Ves
14 €
Detské tričko Enchantimals
Krásne detské tričko s dlhým rukávom s motívom Enchantimals s menom dievčatka. Veľkosť 92-158.
Diviacka Nová Ves
11 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 17