Pánska kožená peňaženka
Pánska kožená peňaženka z kvalitnej kože s motívom kapra na prednej strane. Vo vnútri sa nachádza 8 priehradok na karty, 3 priehľadné priehradky na fotky alebo doklady, 1 veľký mincovník, 1 zipsový priečinok a 2 prepážky na bankovky. Peňaženka je vhodná pre rybára alebo milovníka rýb a prírody bez ohľadu na vek. Rozmery: 12 cm x 9,5 cm x 2,5 cm
Diviacka Nová Ves
24 €
Nástenné hodiny
Nástenné hodiny s motívom kvetov sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmery: 30 x 60 cm
Diviacka Nová Ves
31 €
Nástenné hodiny
Nástenné hodiny s motívom diviaka sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmery: 30 x 60 cm
Diviacka Nová Ves
31 €
Nunčaky 434
Nunčáky 434 drevené s retiazkou s kĺbom. Nunčáky sú nástrojom na cvičenie bojových umení. Pekný darček pre ľudí ktorí sa venujú bojovému umeniu s nunčákmi.
Diviacka Nová Ves
8,50 €
Kukla Z100
Viacúčelová bavlnená kukla Z100 v čiernom prevedení. ľahko odvádza vlhkosť a anatomický tvar dobre kopíruje tvar hlavy. Je obľúbeným doplnkom motorkárov, cyklistov ale aj lyžiarov, snowboardistov a ďaľších športovcov. Odporúča sa použiť pri všetkých aktivitách, pri ktorých dochádza pôsobením vetra a chladu k nežiaducemu prechladnutiu tváre. Okrem hlavy chráni aj krk.
Diviacka Nová Ves
7,70 €
Nôž Kandar K338
Zatvárací nôž Kandar K338 s čiernou čepeľou s dĺžkou 9 cm a s motívom jeleň na rukoväti. Celková dĺžka noža je 23 cm. Na spodnej strane rukoväte sa nachádza hrot na rozbíjanie skla a rezač napr. na špagát. Ma poistku proti samovoľnému zatvoreniu. Za zadnej strane sa nachádza klip na uchytenie na opasok.
Diviacka Nová Ves
14 €
Turistická dýka Virginia 656
Turistická dýka Virginia 656, čierne textilné púzdro na opasok, celková dĺžka 18 cm, nerezová čepeľ 420 potiahnutá čiernym teflónom dĺžka 15 cm, rezná časť kombinovaná s pilkou, drevená protišmyková rukoväť.
Diviacka Nová Ves
21 €
Kvalitné pánske rybárske tričko
Kvalitné pánske rybárske tričko s krátkym rukávom s motívom sumca. Je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch bez švov. Dostupné veľkosti S-5XL. Tričko poteší každého rybára alebo milovníka rýb a prírody. Farebné prevedenie: military, army, khaki, fľašková zelená.
Diviacka Nová Ves
15 €
Hodiny + podpivníky
Nástenné drevené gravírované hodiny s motívom jeleňa so 4 podšálkami (podpívníkmi).
Diviacka Nová Ves
28 €
Detské maskáčové tričko s motívom srnca
Kvalitné detské maskáčové tričko s krátkym rukávom s motívom srnca na prednej strane. Má spevnené ramenné švy páskou, je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch so švami. Dostupné veľkosti 110-158cm (4-12 rokov). Tričko poteší každého dieťa, ktoré miluje lesnú zver a prírodu. Farebné prevedenie: camouflage
Diviacka Nová Ves
15 €
Detské maskáčové tričko s motívom jeleň
Kvalitné detské maskáčové tričko s krátkym rukávom s motívom jeleňa na prednej strane. Má spevnené ramenné švy páskou, je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch so švami. Dostupné veľkosti 110-158cm (4-12 rokov). Tričko poteší každého dieťa, ktoré miluje lesnú zver a prírodu. Farebné prevedenie: camouflage
Diviacka Nová Ves
12 €
Kempingová baterka na solar Z296
Kempingová baterka na solar Z296 v hnedom prevedení s výsuvným svetlom aj so svetlom na hornej strane. Obsahuje taktiež dva kovové úchyty na zavesenie. Má tri napájacie zdroje: solárne nabíjanie, batéria a priame nabíjanie. Trvalé osvetlenie až na 5h. Dá sa použiť na stanovačke, na rybách, na love ale aj v domácnosti.
Diviacka Nová Ves
8,40 €
Dýka K183 Kandar
Dýka Kandar K183 s čiernou nerezovou čepeľou a čiernou tvarovanou rukoväťou. Na konci rukoväte sa nachádza očko na prevlečenie napr. špagátu. Dodáva sa spolu s čiernym púzdrom.
Diviacka Nová Ves
18,20 €
Buzola turistická F811 s lupou
Buzola turistická F811 s lupou. Šošovka Ingra, dvojitá stupnica, otočná luneta. Meradlá : 1:25 000 a 1:50000 .Súčasťou je aj šnúrka na zavesenie na krk. Buzola je jednoduchý prístroj, ktorý slúži k orientací v teréne s mapou,urč.svetových strán a merania azimutu
Diviacka Nová Ves
8 €
Fľaša ploskačka sada 301
Nádherná darčeková sada Ploskačka medveď + 3x pohárik, ploskačka s obj. 2,1 dcl. na prenos alko aj nealko nápojov. Komplet je balený v krásnom darčekovom balení. Ploskačka je na oboch stranách potlačená motívom medveďa a v zadu je stručný popis v angličtine, taktiež poháriky sú s motívom medveďa. Sada poteší každého poľovníka či horára.
Diviacka Nová Ves
16 €
Zatvárací nôž Kandar K404
Zatvárací nôž Kandar K404 s motívom vlka na rukoväti má dĺžku čepele 10 cm a celkovú dĺžku noža 21 cm. Ma poistku proti samovoľnemu zatvoreniu. Na zadnej strane sa nachádza klip na opasok.
Diviacka Nová Ves
14 €
Detské tričko Paw Patrol
Krásne detské tričko s dlhým rukávom s motívom Paw Patrol s menom dieťaťa. Stačí, keď nám do poznámky uvediete meno dieťaťa a my vám vyrobíme tričko, ktoré poteší každého chlapca alebo dievča na narodeniny, meniny či na Vianoce.
Diviacka Nová Ves
12 €
Sada troch športových vrhacích dýk K204
Sada troch športových vrhacích dýk K201 v dúhovom prevedení. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele, majú dĺžku 23 cm. Majú obojstrannú čepeľ, určené sú na športové účely ako napr. hádzanie do terča. Sada sa dodáva spolu s čiernym textilným púzdrom. Vhodná pre milovníkov extrémnych športov.
Diviacka Nová Ves
14 €
Detské tričko Enchantimals
Krásne detské tričko s dlhým rukávom s motívom Enchantimals s menom dievčatka. Veľkosť 92-158.
Diviacka Nová Ves
11 €
Nástenné hodiny sumec
Nástenné hodiny Z329 s motívom sumca sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmer 30x30cm.
Diviacka Nová Ves
30 €
Nástenné hodiny jeleň
Nástenné hodiny Z329 s motívom jeleňa sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmer 30x60cm.
Diviacka Nová Ves
31 €
Flaša ploskačka jeleň
Ploskačka čierna nerezová 300G s gravírovanym motívom jeleňa 2G. Uzáver je upevnený proti strate, obsah fľaše 1,2 dcl. Ako darček poteší každého poľovníka či milovníka prírody.
Diviacka Nová Ves
10 €
Zelená dýka 916
Praktická viacúčelová kombinovaná zelená dýka 916. Obsahuje dýku, zatvárací trojnôž s pilkou, karabínu ,baterku, sada ako stvorená pre dlhšie pobyty v prírode. Predáva sa spolu s textilnym púzdrom. Pekný darček pre všetkých milovníkov prírody a pľovníkov.
Diviacka Nová Ves
40 €
Nástenné hodiny srnec
Nástenné hodiny Z329 s motívom srnca sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmer 30x30cm.
Diviacka Nová Ves
30 €
Veľkonočná drevená ozdoba
Veľkonočné drevené ozdoby - zajac. 10ks v balíčku. Dĺžka 7,5 cm, šírka 5 cm.
Diviacka Nová Ves
6,50 €
Detské tričko Plamienok a štvorkolky
Krásne detské tričko s krátkym rukávom s motívom Plamienok a štvorkolky s menom dieťaťa. Stačí, keď nám napíšete meno a farbu trička a my vám vyrobíme tričko, ktoré poteší každého chlapca na narodeniny, meniny či na Vianoce. Farebné tričko je za 11€.
Diviacka Nová Ves
12 €
Zatvárací nôž Karambit F163
Zatvárací nôž Karambit F163 s celkovou dĺžku noža 19 cm. Ide o bojovo obranný nôž určený hlavne na sebaobranu. Má vnútornú pružinu asistovaného otvárania, na otvorenie stačí zatlačiť na flipper alebo na obojstranný kolík na čepeli. Drží sa naopak, očko je prevlečené cez ukazovák, rukoväť zovretá v dlani a čepeľ ide od malíčkovej hrany ostrím a hrotom von. Má poistku linerlock.
Diviacka Nová Ves
14 €
Veľkonočná drevená ozdoba
Veľkonočné drevené ozdoby - zajac. 10ks v balíčku. Dĺžka 6,5 cm, šírka 3,3 cm.
Diviacka Nová Ves
5,50 €
Veľkonočná drevená ozdoba
Veľkonočné drevené ozdoby - zajac. 10ks v balíčku. Dĺžka 7,5 cm, šírka 4 cm.
Diviacka Nová Ves
6 €
Ruksak F516 25l
Ruksak F516 s obsahom 25L. Má dvojdielné vnútro + predné a bočné vrecká. Popruhy sú nastaviteľné. Využijete ho na turistike,pri športových aktivitách , či ako ruksak do školy.
Diviacka Nová Ves
25,20 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18