1i byt Krížna ul., BA Staré Mesto
Ponúkame na predaj 1i. byt s vysokými stropmi komplet zrekonštruovaný a zariadený v tehlovej bytovke s výťahom, na 6p. zo 6. Nachádza sa vo výbornej lokalite Starého Mesta, otočený do tichého vnútrobloku plného zelene. Orientovaný na juhovýchod – pekne presvetlený, v lete určite poteší nová klimatizácia aj vonkajšie elektrické rolety. K dispozícii je 7m2 pivnica v suteréne, kde si v prípade potreby odložíte bicykel, alebo čokoľvek, čo potrebujete. Na poschodí je k dispozícii 15m2 spoločná sušiareň prádla s balkónom. Byt je veľmi vhodný aj ako investícia na prenájom. - Bezpečnostné vchodové dvere - Štedrý úložný priestor v chodbe po celej dĺžke rolldoor skriňa - Kuchynský kút s el. dvojplatničkou, chladnička, mikrovlnná rúra - Kúpeľňa so sprchovým kútom, práčka - V izbe vysoká posteľ s novým matracom, rohový gauč, stôl, stoličky, skrinky, klimatizačná jednotka, na plastovom okne sieťka a vonkajšia roleta na diaľkové ovládanie. - Priestranná murovaná pivnica 7m2 s elektrickou zásuvkou a samostatným svetlom - Nízke mesačné náklady - Kompletná rekonštrukcia vrátane elektrických rozvodov - Lukratívna lokalita s výbornou dostupnosťou pešo napr. do obchodných centier, alebo kultúry Starého Mesta, aj autom, ktoré pohodlne zaparkujete vo vnútrobloku - LV bez tiarch, k dispozícii ihneď
Bratislava I - Staré Mesto
155 000 €
Garáž v centre mesta, Mýtna ul, BA Staré Mesto
Na predaj garáž v centre mesta sa nachádza v uzamknutom vnútrobloku v radovej zástavbe s parkoviskom, kde sa nachádzajú ďalšie vonkajšie parkovacie miesta. Prešla komplet rekonštrukciou -nová elektrická poistná skriňa a nová elektroinštalácia. – strop zvyšujúci sa smerom od dverí smerom do hĺbky garáže – vecné bremeno na prechod a prejazd cez pozemok pre majiteľov garáží – plechové dvere na kľúč + zámok naviac – sklobetónový svetlík na konci garáže – garáž umiestnená v uzamknutom parkovacom dvore, bez jamy Rozmery: – vnútorná rozloha garáže 16,7 m2 (zastavaná plocha 21 m2) – vnútorné rozmery garáže 6,25 m x 2,70 m (dĺžka x šírka) – svetlá výška pri dverách cca 200 cm – svetlá výška na konci cca 260 cm – vnútorná výška dverí 189 cm – vnútorná šírka dverí 210 cm Pozemok pod garážou vlastní Hlavné Mesto SR Bratislava. Za prenájom pozemku od mesta sa platí 35 EUR mesačne. Potenciálne je možnosť odkúpiť pozemok od mesta (niektoré susedné garáže majú v súkromnom vlastníctve aj pozemok). Garáž je zrekonštruovaná, vymaľovaná, vyprataná, k dispozícii ihneď.
Bratislava I - Staré Mesto
39 000 €
REZERVOVANÉ- Nadštandardný rodinný dom s veľkou garážou a úplným súkromím, Kaplna, Senec
REZERVOVANÉ- Na predaj nadštandardný rodinný dom- bungalov s obytnou plochou 144m2 je dispozične premyslený do detailov a poskytuje úplné súkromie. Všetky izby majú východ na spoločnú terasu (46m2), kde si v obklopení zelene môžete vychutnať rannú kávu, či rodinnú večeru. Súčasťou domu je veľkorysá garáž s výmerou 79m2 a výškou 3,3m. Ďalšia samostatná garáž s hosťovským domčekom sa nachádza oproti hlavného domu, na pozemku sa nachádzajú ďalšie 2 parkovacie miesta a voliéra pre psa. – v celom dome sú drevené parkety, podlahové vykurovanie - plynový kotol + krbokachle je možné prepnúť do režimu prispievania do vykurovacieho systému – dom je rozdelený na dennú a nočnú časť, poskytuje veľkorysý úložný priestor – má 2 kúpeľne, z toho jedna je prístupná z manželskej spálne - samostatné wc pre hostí – vyššie stropy 2,85m, alarm, klimatizácia, optický internet Telecom – IS (voda, plyn, elektrina, čistička s 10m3 vsakovacou nádržou) – hosťovský domček (z r. 2019) bol doposiaľ neobývaný, je v ňom 1 priestranná miestnosť s predprípravou na kuchynskú linku a kúpeľňa – UP hosťovského domčeku je cca 35m2 + garáž 25m2 – UP domu je 144m2 + garáž 79m2 Prístupová cesta k nehnuteľnosti je súkromná, vstup na ňu cez diaľkovo ovládanú oceľovú bránu, spoločná pre 4 domy. Táto cesta predeľuje samotný pozemok (959m2) na 2 časti, kde v pravej sa nachádza bungalov so záhradou s parkovou úpravou a terasou a v ľavej hosťovský 1 izbový domček s pozemkom, voliéra a ďalšie 2 parkovacie miesta. Diskrétnosť a súkromie, veľkorysosť a k tomu všetkému výborná poloha medzi 4 mestami (Bratislava do 30 min., Trnava 14min., Senec 9 min. Pezinok 20 min.)
Kaplna
440 000 €