Starší rodinný dom v obci Mošovce. Exkluzívne.
Ponúkame na predaj starší rodinný dom v obci Mošovce, známej svojou bohatou históriou a množstvom zachovaných pamätihodností. Je prevažne v pôvodnom stave, vybavený plastovými oknami, novými vchodovými dverami, rozvodmi kúrenia, elektroinštalácie a plynovým kotlom. Pozostáva z dvoch nadzemných a jedného podzemného podlažia. 1.NP je tvorené zo vstupnej chodby, špajze, kuchyne prepojenej s obývačkou, schodiska do suterénu a 2 NP. 2. NP tvoria 3 samostatné izby s orientáciou na V / J a S. V 1.PP je umiestnená dielňa, tech. miestnosť a skladový priestor. Situovaný je na pozemku o celkovej výmere 489 m2 s pekným výhľadom hlavne na Ostrú a Tlstú. Bližšie informácie Vám poskytne: Martin Huličiar, tel.: 0915982394 , e-mail:  huliciar @rrd.sk,  martin.hulo @gmail.com.
Mošovce
115 000 €
1 - izbový byt v Jahodníkoch. Exkluzívne
Ponúkame Vám na predaj 1 - izbový byt v obľúbenej mestskej časti Jahodníky o výmere 31 m2. Je v pôvodnom, obzvlášť zachovalom stave.  Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, kuchyne a obývacej izby. Nachádza sa na 3 poschodí zo 4. K bytu prislúchajú 2 pivnice. Mesačne náklady vo výške 90€ na 1 os.  Bytový dom je zateplený a  byt ihneď k dispozícií. Bližšie informácie Vám poskytne: Martin Huličiar, tel.: 0915982394 , e-mail:  huliciar @rrd.sk,  martin.hulo @gmail.com.
Martin
77 500 €
Starší rodinný dom v obci Slovany.
Ponúkame na predaj starší Rodinný dom s prístavbou a hospodárskou časťou v obci Slovany. Postavený je na rovinatom pozemku o celkovej výmere 1413 m2, odovzdaný do užívania v r. 1956. Situovaný je v tichej ulici s výborným celoročným prístupom, orientovaný prevažne na V a J. Ako stavebný materiál je použitá pálená tehla. Hlavný objekt pozostáva z 2. obytných miestností a príslušenstva tvoreného verandou, chodbou, kuchyňou, kúpeľnou s WC, komorou a garážou. V pivnici so samostatným vstupom je umiestnená pec na pevné palivo; teplo zabezpečuje spolu s plynovým kotlom. Je vybavený plastovými oknami, inak v pôvodnom - dobovom stave, napojený na verejný vodovod, kanalizáciu, elektrinu a plyn. Prístavba pozostáva z letnej kuchyne a dvoch obytných miestností, plynule nadväzuje na hospodársku časť a humno. Koncepcia domu je predurčená pre tradičné hospodárstvo a chov úžitkových zvierat. Bližšie informácie: Mgr. Dušan Hurta, 0907154853, hurta@rrd.sk, hurta.dusan@gmail.com.
Slovany
155 000 €
Exkluzívne pozemok v mestskej časti Košuty
Ponúkame Vám na predaj rovinatý lukratuvny slnečný pozemok v zastavanej mestskej časti Martin-Košuty. Pozemok je určený k bytovej výstavbe resp. polyfunkčný objekt. Všetky dostupné siete sú pri pozemku. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta.  Bližšie informácie Vám rád poskytne: Martin Huličiar, 0915982394, e-mail: huliciar@rrd.sk, martin.hulo@gmail.com
Martin
155 396 €
2 - izbový byt v centre mesta Martin. Exkluzívne
Ponúkame na predaj slnečný 2 - izbový byt na Thurzovej ulici v centre mesta Martina. Celková výmera podlahovej plochy bytu a jeho príslušenstva, bez plochy loggie je 59m2. Nachádza sa na 4. poschodí z 5, zatepleného bytového domu bez výťahu. Orientácia S / J. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, WC a loggie. K bytu prináleží aj pivnica v suteréne. Mesačne náklady sú vo výške 150€ na 2 os.  Bližšie informácie Vám poskytne: Martin Huličiar, tel.: 0915982394 , e-mail:  huliciar @rrd.sk,  martin.hulo@gmail.com.
Martin
94 000 €
Pozemky pre rodinné domy IBV Rakovo. Exkluzívne
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj slnečné pozemky určené pre výstavbu rodinných domov. Možnosť výberu z 5 parciel vo výmerách od 720 - 850 m2. Šírka parciel je 14,2 - 15,2m. Predpokladané budovanie a kolaudácia verejných IS bude v priebehu rokov 2023 - 2024. Parcely schválené územným plánom  pre IBV. Dokonalé bývanie v tichej lokalite bez áut v lone prírody a na skok od mesta Martin. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis. Bližšie informácie Vám poskytne: Martin Huličiar, tel.: 0915982394, e-mail: huliciar@rrd.sk, martin.hulo@gmail.com.  
Rakovo
50 400 €