REPAS/OPRAVA serva Fiat Grande Punto,EVO r.v.05-13
Oprava elektrického servoriadenia Fiat Grande Punto , EVO r.v. 2005-2013 Oprava zahŕňa: - výmenu snímača za nový kus - profesionálnu kalibráciu - nastavenie - skúšku cez tester - ZÁRUKA NA VYMENENÝ DIEL A PRÁCU JE 24 mesiacov. Postup opravy: Odoslať riadenie (koncovú časť viď. foto). Opravený kus posielam späť k Vám na dobierku. NOVINKA: možnosť opravy na počkanie! CENA 80 €. Verzia bez ASR / ESP 200€. Verzia s ASR / ESP 210 €. Od roku výroby 2009 cena 220 €. Najbežnejšie prejavy poruchy: - šklbe pri otáčaní volantom v určitej polohe alebo aj stále šklbanie - pri otáčaní volantu cítiť jemné vibrácie - vypadáva riadenie, môže svietiť kontrolka volantu na prístrojovej doske Pre info: diagnostika ukazuje chybu: C1002 - snímač momentu
Martin
200 €
REPAS/Oprava servoriadenie Opel Meriva, 2003-2010
Oprava elektrického servoriadenia, posilňovača pre Opel Meriva r.v. 2003-2010 Repas na počkanie=Prídete so závadou, odchádzate s opraveným servom so zárukou 24 mesiacov. Prejavy poruchy: - šklbanie alebo jemné vibrovanie. - vypadávanie riadenia - svieti kontrolka volantu na prístrojovej doske Chybový diagnostický kód: C1500 - Snímač točivého momentu C1532 - Snímač polohy riadenia Oprava zahŕňa výmenu snímača za nový, presnú kalibráciu a nastavenie stĺpika. Riadenie ma typickú závadu (chybná séria), po oprave máte istotu funkčného a spoľahlivého riadenia. Nakoľko výmena stĺpika za iné neopravené / nezrepasované má obmedzenú životnosť. Doručenie serva možné cez poštu alebo aj osobne. Spätne odosielané ako dobierka. Záruka na prácu a diel je 2 roky. Možnosť opravy na počkanie, cena 60 €. PROBLEMATIKOU ELEKTRICKÝCH SERVORIADENÍ SA ZAOBERÁME VIAC AKO 8 ROKOV, ČO ZNAMENÁ TISÍCE SPOKOJNÝCH ZÁKAZNÍKOV.
Martin
200 €
Repas/Oprava servoriadenia Hyundai Accent 2006-12
Opravy elektrických servoriadení posilňovačov riadenia Hyundai Accent Model 2006-2012 Príznaky poruchy: - jemné šklbanie alebo vibrovanie - vypadávane riadenia - svieti kontrolka riadenia na prístrojovke EPS Diagnostika ukazuje chybový kód C1292 - Krútiaci moment chyba hlavného signálu a subsignálu, alebo C1290 - Krútiaci moment chyba hlavného signálu Riadenie po oprave stačí dať spať a hneď funguje.. Spôsob opravy: NA POČKANIE alebo servo vymontovať, poslať na adresu. Oprava na počkanie trvá cca 3 hodiny. Moznost opravy na pockanie, cena sluzby 80 eur. Dôležité: čím viac sa oddiaľuje oprava chybného servoriadenia, tým sa viac a na tomto aute znateľne opotrebovávajú mechanické časti servoriadenia, pretože bez posilňovacieho účinku sú namáhané !!! Diel priamo MY OPRAVUJEME, neposielame ho ziadnej osobe a ani nemontujeme prekupene diely. Spravnost opravy servoriadenia si sami testujeme na testovacej stolici. PROBLEMATIKOU ELEKTRICKÝCH SERVORIADENÍ SA ZAOBERÁME VIAC AKO 8 ROKOV, ČO ZNAMENÁ TISÍCE SPOKOJNÝCH ZÁKAZNÍKOV.
Martin
220 €
REPAS/OPRAVA serva Fiat Panda, 2003-2010
Oprava elektrického servoriadenia Fiat Panda r.v. 2003-2010 Prejavy poruchy: - šklbanie alebo jemné vibrovanie. - vypadávanie riadenia - svieti kontrolka volantu na prístrojovej doske Chybový diagnostický kód: C1002 - snímač momentu Oprava zahŕňa výmenu snímača za nový, presnú kalibráciu a nastavenie stĺpika. Riadenie ma typickú závadu (chybná séria), po oprave máte istotu funkčného a spoľahlivého riadenia. Nakoľko výmena stĺpika za iné neopravené / nezrepasované má obmedzenú životnosť. Poslať stačí koncovú časť riadenia ako je na foto. Doručenie serva možné cez poštu alebo aj osobne. Spätne odosielané ako dobierka. Možnosť opravy na počkanie. Oprava na počkanie trvá cca 2 hodiny a je spoplatnená 60 eurami. Záruka na diel a prácu je 24 mesiacov.
Martin
200 €
REPAS/OPRAVA servoriadenia Fiat Punto 2,r.v. 2003+
Oprava elektrického servoriadenia, posilňovača pre Fiat Punto 2, r.v. 2003+ Prejavy poruchy: Pri otáčaní volantom cítiť šklbanie alebo jemné vibrovanie. Može to robiť len v určitej polohe alebo aj stále. Može aj vypadávať riadenie a svietit kontolka volantu na prístrojovke. Chybový diagnostický kód: C1005 alebo C1006 Oprava zahŕňa výmenu snímača za nový, presnú kalibráciu a nastavenie stĺpika. Riadenie ma typickú závadu (chybná séria), po oprave máte istotu funkčného a spoľahlivého riadenia. Nakoľko výmena stĺpika za iné neopravené / nezrepasované má obmedzenú životnosť. Poslať časť riadenia ako je na foto. Doručenie serva cez poštu alebo aj osobne. Spätne odosielané ako dobierka. MOŽNÁ OPRAVA NA POČKANIE. CENA 60 € Záruka na diel a opravu je 24 mesiacov.
Martin
190 €
Repas/Oprava serva Opel Corsa D, r.v. 2006-2014
Oprava elektrického servoriadenia, posilňovača pre opel corsa d r. 2006-2014 prejavy poruchy: pri otáčaní volantom cítiť šklbanie alebo jemné vibrovanie. Može to robiť len v určitej polohe alebo aj stále. Može aj vypadávať riadenie a svietit kontolka volantu na prístrojovke. Chybový diagnostický kód: c0460 - snímač riadiaceho uhlu c0545 - snímač momentu pre riadenie s posilovačom oprava zahŕňa výmenu snímača za nový, presnú kalibráciu a nastavenie stĺpika. Doručenie serva možné cez poštu alebo aj osobne. Spätne odosielané ako dobierka. Cena s esp 210 eur. Od roku vyroby 8/2008 cena 220 eur. Možnosť opravy na počkanie. Cena opravy na pockanie je 60€. Záruka 24 mesiacov. Problematikou elektrických servoriadení sa zaoberáme viac ako 8 rokov, čo znamená tisíce spokojných zákazníkov.
Martin
200 €