4 izbový rodinný dom so záhradkou - Košúty
Ponúkame Vám na predaj luxusný, slnečný, vkusne zariadený 4 izbový rodinný dom v obci Košúty, okr. Galanta. Nachádza sa v radovej zástavbe na sídlisku Millenium, ktoré ponúka deťom krásne destské ihrisko. Tichá a pokojná lokalita vhodná pre rodiny s deťmi. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, obchody, reštaurácia, penzion, pekáreň. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je veľmi priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 109m2, celková plocha pozemku 214m2. Postavený z kvalitných materiálov, zateplený, podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti, vonkajšie žalúzie. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 3 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu, vlastný dvor. IS - elektrina, voda, kanalizácia, optický internet. Bariérové oplotenie okolo pozemku, terasa, vkusne upravená okrasná záhrada, pred domom parkovanie pre 2 autá, predzáhradka. Náklady na bývanie cca 130 €. Dom, ktorému nebudete vedieť odolať. Je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Útulná záhradka vám ponúkne zaslúžený oddych v príjemnom prostredí, ktoré je obklopené kvetmi, kríkmi, stromčekmi. Cena : 170 000 €. Cena je vrátane zariadenia. Kúpou voľný. Cena zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám zadarmo plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
170 000 €
Na predaj 3 izbový rodinný dom - Košúty
Ponúkame Vám na predaj luxusný 3 izbový rodinný dom / dvojdom v obci Košúty, okr. Galanta, na novej lokalite Luxury. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je útulný, priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 94m2, celková plocha pozemku 225m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 2 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývačkou a jedálňou, s východom na terasu, vlastný oplotený dvor. Tento dom v prípade záujmu máme aj v 4 izbovej variante. Dom je zateplený, má podlahové vykurovanie elektrické, optický internet, predprípravu na klímu. V prípade záujmu je možnosť riešiť vykurovanie tepelným čerpadlom za príplatok. Interiér si viete doladiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si zabezpečíte vo vlastnej réžií. . Osadenie máte v cene. Náklady na bývanie cca 130 €. Dom je vo výstavbe, dokončenie na jar 2024. Exteriér kompletne dokončený - bariérové oplotenie, terasa, zatrávnenie, parkovanie pre 2 autá. Dom, ktorému nebudete vedieť odolať. Je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Cena 162 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám zadarmo aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
162 000 €
Priestranný 3 izbový rodinný dom - Košúty
Ponúkame Vám na predaj priestranný 3 izbový rodinný dvojdom v obci Košúty, okr. Galanta, na novej lokalite Millenium. Priamo na sídlisku budete mať k dispozícií detské ihrisko, obchod, kaviareň, fitness centrum, bankomat a ďalšie služby. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, obchody, reštaurácia, penzion, pekáreň. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je útulný, priestranný, slnečný, svetlý. Kolaudovaný v roku 2019. Zastavaná plocha domu 93m2, celková plocha pozemku 221m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 2 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývačkou a jedálňou s východom na terasu, vlastný dvor. V dome ľahko viete vytvoriť aj tretiu izbu, prípadne pracovňu. Dom je postavený z tehly, je zateplený, má podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti. Plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vonkajšie žaluzie. Napojený na IS - elektrika, voda, kanalizácia a optický internet. Vstavaná skriňa je v spálni a na chodbe. Kompletne vybavená kuchyňa s veľkou pracovnou plochou a barovým pultom. V izbách plávajúca podlaha, v kuchyni, na chodbe a v sociálnych miestnostiach dlažba. Na dvore je prekrytá terasa a záhradný domček. Pred domom je parkovacie miesto s prístreškom pre 2 autá. Náklady na bývanie cca 130 €. Dom, ktorému nebudete vedieť odolať. Je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Dvor Vám poskytne zaslúžený oddych s minimálnou námahou na údržbu. Cena 175 000 €. Cena zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám zadarmo aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390. Domov jedným ťahom!
Galanta
175 000 €
Priestranný 4 izbový rodinný dom - Košúty
Ponúkame Vám na predaj luxusný 4 izbový rodinný dvojdom v obci Košúty, okr. Galanta, na novej lokalite Luxury. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je útulný, priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 108m2, celková plocha pozemku 250m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 3 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu, vlastný dvor. Dom je zateplený, má podlahové vykurovanie elektrické, optický internet, predprípravu na klímu. V prípade záujmu je možnosť riešiť vykurovanie tepelným čerpadlom za príplatok. Interiér si viete doladiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si zabezpečíte vo vlastnej réžií. . Osadenie máte v cene. Exteriér je kompletne dokončený - bariérové oplotenie, terasa, zatrávnenie, parkovanie pre 2 autá, predzáhradka. Dom, ktorému nebudete vedieť odolať. Je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Cena 177 000 €. Tento dom ponúkame aj v 3 izbovej variante za 162 000 €, s rozlohou 94m2. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám zadarmo aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom!
Košúty
177 000 €
Moderný 3 izbový rodinný dom - Luxury Košúty
Ponúkame Vám na predaj priestranný 3 izbový rodinný dom v obci Košúty, na novej lokalite Luxury. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je útulný, priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 84m2, celková plocha pozemku 425m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 2 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu, vlastný dvor. Dom je postavený z tehly, zateplený, s fasádnou úpravou, má podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti, plastové okná / 2 sklo/, optický internet, predprípravu na klímu. V prípade záujmu je možnosť riešiť vykurovanie tepelným čerpadlom za príplatok. Dom sa odovzdáva skolaudovaný so súpisným číslom, napojený na inžinierske siete - elektrika, voda, kanalizácia. Interiér si viete doladiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si zabezpečíte vo vlastnej réžií. . Osadenie máte v cene. Terénne úpravy máte možnosť riešiť podľa vlastných predstáv. Dom je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Cena 177 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
177 000 €
Priestranný 4 izbový rodinný dom - Košúty Luxury
Ponúkame Vám na predaj moderný, priestranný 4 izbový rodinný dom v obci Košúty, na novej lokalite Luxury. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je útulný, priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 98m2, celková plocha pozemku 450m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 3 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu, vlastný dvor. Dom je postavený z tehly, zateplený, s fasádnou úpravou, má podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti, plastové okná / 2 sklo/, optický internet, predprípravu na klímu. V prípade záujmu je možnosť riešiť vykurovanie tepelným čerpadlom za príplatok. Dom sa odovzdáva skolaudovaný so súpisným číslom, napojený na inžinierske siete - elektrika, voda, kanalizácia. Interiér si viete doladiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si zabezpečíte vo vlastnej réžií. . Osadenie máte v cene. Terénne úpravy máte možnosť riešiť podľa vlastných predstáv. Dom je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Cena 197 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
197 000 €
Luxusný 4 izbový rodinný dom - Košúty Luxury
Ponúkame Vám na predaj luxusný 4 izbový rodinný dom v obci Košúty, na novej lokalite Luxury. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je útulný, priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 127m2, celková plocha pozemku 489m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 3 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu, vlastný dvor. Dom je postavený z tehly, zateplený, s fasádnou úpravou, má podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti, plastové okná / 2 sklo/, optický internet, predprípravu na klímu. V prípade záujmu je možnosť riešiť vykurovanie tepelným čerpadlom za príplatok. Dom sa odovzdáva skolaudovaný so súpisným číslom, napojený na inžinierske siete - elektrika, voda, kanalizácia. Interiér si viete doladiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si zabezpečíte vo vlastnej réžií. . Osadenie máte v cene. Exteriér je kompletne dokončený - oplotenie, terasa, parkovacie miesta, trávnik je v cene. Vo výstavbe, dokončenie jar 2024. Dom je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Náklady na bývanie cca 250 000 €. Cena 240 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
250 000 €
luxusný 5 izbový rodinný dom - Košúty Luxury
Ponúkame Vám na predaj luxusný 5 izbový rodinný dom v obci Košúty, na novej lokalite Luxury. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je útulný, priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 145m2, celková plocha pozemku 570m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 4 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu, vlastný dvor. V prípade záujmu môže byť jedna izba upravená na garáž. Dom je postavený z tehly, zateplený, s fasádnou úpravou, má podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti, plastové okná / 2 sklo/, optický internet, predprípravu na klímu. V prípade záujmu je možnosť riešiť vykurovanie tepelným čerpadlom za príplatok. Dom sa odovzdáva skolaudovaný so súpisným číslom, napojený na inžinierske siete - elektrika, voda, kanalizácia. Interiér si viete doladiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si zabezpečíte vo vlastnej réžií. . Osadenie máte v cene. Exteriér je kompletne dokončený - oplotenie, terasa, parkovacie miesta, trávnik je v cene. Dom je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Cena 267 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
267 000 €
Komfortný 4 izbový rodinný dom - Košúty Luxury
Ponúkame Vám na predaj priestranný 4 izbový rodinný dom v obci Košúty, na novej lokalite Luxury. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je útulný, priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 98m2, celková plocha pozemku 450m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 3 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu, vlastný dvor. Dom je postavený z tehly, zateplený, s fasádnou úpravou, má podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti, plastové okná / 2 sklo/, optický internet, predprípravu na klímu. V prípade záujmu je možnosť riešiť vykurovanie tepelným čerpadlom za príplatok. Dom sa odovzdáva skolaudovaný so súpisným číslom, napojený na inžinierske siete - elektrika, voda, kanalizácia. Interiér si viete doladiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si zabezpečíte vo vlastnej réžií. . Osadenie máte v cene. Terénne úpravy máte možnosť riešiť podľa vlastných predstáv. Dom je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Cena 197 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
197 000 €
Predáme priestranný 3 izbový byt - Košúty
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v novostavbe Moderna v obci Košúty, okr. Galanta. Nachádza sa na 1.poschodí v 4 bytovom dome na sídlisku Luxury. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská, reštaurácie. Byt je veľmi priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 96m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, schodisko, 2 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na balkón. Bytový dom je zateplený, má elektrické podlahové vykurovanie s termostatom v každej miestnosti, predprípravu na klímu. Interiér si viete dokončiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si môžete vybrať Vy. Osadenie máte v cene. Náklady na bývanie cca 130 €. Parkovanie pred bytovkou na spevnenej ploche, 1 parkovacie miesto v cene. Byt, ktorému nebudete vedieť odolať. Cena 137 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
137 000 €
Priestranný 2 izbový byt - Košúty
Chcete sa osamostatniť? Hľadáte prvé spoločné bývanie? Alebo by ste chceli vymeniť súčasné bývanie na niečo menšie? Máme pre Vás ponuku, ktorej nebudete vedieť odolať. Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt v novostavbe v obci Košúty, okr. Galanta, na novej lokalite Millénium. Priamo na sídlisku budete mať k dispozícií obchod, fitness centrum, bankomat, detské ihrisko, cukráreň a iné služby. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, obchody, pošta, reštaurácia, bývam tu od narodenia, informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti rôzne rekreačné, športové, turistické možnosti. Byt je moderný, útulný, svetlý. Zastavaná plocha 40m2. Nachádza sa na 1. poschodí v 9 bytovom dome. Dispozícia : vstupná chodba, schodisko, 1 samostatná izba, kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom, kuchyňa prepojená s obývačkou, balkón. Bytový dom je zateplený, v byte elektrické podlahové vykurovanie, optický internet, predprípravu na klimatizáciu. IS - elektrika, voda, kanalizácia, optický internet. Byt sa odovzdáva kompletne dokončený na kľúč. Náklady na bývanie cca 70 €. Cena 107 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečím Vám zadarmo aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
107 000 €
Priestranný 4 izbový rodinný dom vo výstavbe - Veľké Úľany
Ponúkame Vám na predaj moderný, priestranný 4 izbový rodinný dom v obci Veľké Úľany. Nachádza sa v tichej, kľudnej lokalite, na pozemku s rozlohou 544m2. Momentálne je vo výstavbe, dokončenie do konca roka 2023. Rezervácia v tomto štádiu Vám umožní prispôsobiť výstavbu Vašim predstavám, prípadne zmeniť niektoré detaily na dome, vložiť viac vlastných prvkov. Zastavaná plocha domu je 102m2 plus terasa 29m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa, technická miestnosť, špajza, kuchyňa spojená s obývačkou a s východom na prekrytú terasu, krb. Dom je postavený z Porfixu, bude zateplený, s fasádnou úpravou, podlahové vykurovanie elektrické, alebo v prípade záujmu tepelným čerpadlom. Dom sa odovzdáva skolaudovaný, v stave holodom. Možnosť dokončiť aj na kľúč. Pri dome 3 parkovacie miesta, studňa. Dom je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Obec s kompletnou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, obchody, reštaurácie, ambulancie pre deti aj dospelých, detské ihriská, pošta. Cena . 228.000,-eur Bližšie informácie vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390. Zabezpečím vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania.
Veľké Úľany
228 000 €
3 izbový rodinný dom so zimnou záhradou - Košúty
Ponúkame Vám na predaj útulný, slnečný 3 izbový rodinný dom v obci Košúty, okr. Galanta. Nachádza sa na pozemku s rozlohou 364m2. Zastavaná plocha domu 86m2. Dispozícia : vstupná chodba, 2 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, obývačka prepojená s kuchyňou a s východom do zimnej záhrady. V izbách a na chodbe vstavaná skriňa, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. V celom dome dlažba. Postavená je z tehly, zateplená, má podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti, ďalej optický internet, klimatizácia, komín, vonkajšie žalúzie, parkovacie miesto vo dvore pre 2 autá. Kolaudovaná bola v roku 2017. Dom je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Zimná záhrada Vám ponúkne príjemné chvíle oddychu aj v nepriaznivom počasí. V tesnej blízkosti oplotené detské ihrisko. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, v blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská, reštauráciu. Cena 195 000 €. Voľný ihneď. Cena zahŕňa aj servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečím Vám zadarmo aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Bližšie informácie a termín obhliadky Vám rada poskytnem na tel. čísle 0905709390. Domov jedným ťahom.
Galanta
195 000 €
Na predaj priestranný 3 izbový byt s vlastnou záhradou - Košúty
Chcete sa osamostatniť? Hľadáte prvé spoločné bývanie? Alebo chcete vymeniť súčasné bývanie na niečo väčšie či menšie? Máme pre Vás ponuku, ktorej nebudete vedieť odolať. Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v novostavbe v obci Košúty, okr. Galanta, na novej lokalite Millénium. Priamo na sídlisku budete mať k dispozícií obchod, fitness centrum, bankomat, detské ihrisko, cukráreň a iné služby. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, obchody, pošta, reštaurácia, pekáreň, bývam tu od narodenia, informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti rôzne rekreačné, športové, turistické možnosti. Byt je moderný, priestranný, svetlý, s vlastným pozemkom. Úžitková plocha bytu je 75m2. Nachádza sa na prízemí v 9 bytovom dome so samostatným vchodom. Dispozícia : vstupná chodba, 2 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu. Bytový dom je zateplený, má elektrické podlahové vykurovanie, optický internet, predprípravu na klimatizáciu. IS - elektrika, voda, kanalizácia. Interiér bytu - parkety, obklady, dlažby, interiérové dvere v cene. Exteriér je kompletne dokončený - oplotenie, terasa, trávnik, chodník, parkovanie na spevnenej ploche. Skolaudované aj so súpisným číslom. Veľkým plusom tohto bytu sú nízke náklady na bývanie, cca 100 €. Cena 145 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečím Vám zadarmo aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
145 000 €
Predáme priestranný 3 izbový byt - Tomášikovo
Ponúkame Vám na predaj priestranný 3 izbový byt v novostavbe v obci Tomášikovo, okr. Galanta. Nachádza sa na poschodí 4 bytového domu s podlahovou plochou 96 m2. Bytový dom je zateplený, byt má vlastný vchod, schodisko a parkovacie miesto pre 2 autá. Dispozícia : vstupná chodba, schody, 2 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, toaleta, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu. Byt má elektrické podlahové vykurovanie s termostatom v každej miestnosti, plastové okná so sieťkami proti hmyzu, vonkajšie žalúzie, na terase výsuvná markíza. Cena je vrátane čiastočného zariadenia. Mesačné náklady cca 150 €. Voľný od marca 2024. obec má dobrú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, ambulancie, lekáreň, pošta, obchody, reštauráciu, cukráreň. Rôzne možnosti na relax a voľný čas - cykloturistika, rybolov, jazda na koni, vodný mlyn, ranč. Cena 142 000 € Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390. Zabezpečím vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom
Tomášikovo
142 000 €
PREDAJ, 4-izbový rodinný dom, 162 m2, 10 árový pozemok, garáž, Tomášikovo
Realitná kancelária Domov jedným ťahom Vám ponúka exkluzívne na predaj kompletne zariadený 4 – izbový rodinný dom s garážou v tichej zastavanej časti obce Tomášikovo. RODINNÝ DOM • samostatne stojaci murovaný dvojpodlažný dom s predzáhradkou, priestranným dvorom a záhradou • zastavaná plocha domu 162 m2 • pozemok 1079 m2 (zastavaná plocha a nádvorie 552 m2 a záhrada 527 m2) • pôvodný dom postavený v roku 1958, prístavba v roku 1968, postupná rozsiahla rekonštrukcia – zateplenie, okná, interiér, kúrenie atď. • posledná rekonštrukcia v roku 2021 – kompletná prerábka kúrenia • možnosť zastavania podkrovia a vytvorenia tak ďalšieho obytného podlažia • zateplená fasáda, plastové okná s exteriérovými žalúziami • dom je napojený na verejný rozvod vody, el. energie, plynu a kanalizácie • na dvore je studňa • za domom v zadnej časti dvora sa nachádza vstup do pivnice, terasa s prístreškom, hospodárske budovy a samostatne stojaca garáž • v záhrade sa nachádza starší, plne funkčný skleník DISPOZÍCIA • vstupná chodba (predný a zadný vchod do domu), obývačka, vnútorná chodba, 3 izby, kuchyňa, špajza, 2x kúpeľňa (z toho 1 s toaletou), • terasa s prístreškom, letná kuchyňa, technická miestnosť, hospodárska budova a samostatná garáž VYBAVENIE • kuchyňa je vybavená priestrannou kuchynskou linkou a spotrebičmi – digestor, plynový sporák, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou (umiestnená v špajze) a veľký mraziaci box na chodbe • v obývačke sa nachádza obývačková zostava, televízor, kožená sedačka + 2 x kožené kreslo, krb • dve izby sú zariadené manželskou posteľou a skriňami • v tretej izbe je rozkladací gauč s dvomi kreslami, konferenčný stolík, vitrínová skriňa, jedálenský stôl so stoličkami • kúpeľne sú po kompletnej rekonštrukcii – v jednej kúpeľni je vaňa, práčka, nový bojler na ohrev vody, v druhej kúpeľni je sprchový kút a toaleta • na vstupnej chodbe je vstavaná skriňa a vešiaková zostava • kúrenie plynovým kotlom (umiestnený v kúpeľni), v každej miestnosti radiátory LOKALITA • obec Tomášikovo leží v Podunajskej nížine pri riekach Čierna Voda a Malý Dunaj, len 13 km od Galanty a Dunajskej Stredy, cca 60 km od Bratislavy • výborná dostupnosť do Bratislavy vďaka rýchlostnej ceste R7 • občianska vybavenosť: obecný úrad, pošta, škôlka, základná škola, poliklinika, lekáreň, rímskokatolícky kostol, kultúrne stredisko, potraviny, cukrárne, reštaurácie, detské ihriská, futbalové ihrisko, čerpacia stanica • historické pamiatky a dominanty obce: pútnické miesto - Jaskyňa Lurdskej Panny Márie, vodný kolový mlyn Tomášikovo, Esterházyho kaštieľ a Tomášikovský zámocký park CENA 149 000 € (vrátane kompletného právneho servisu, možnosť bezplatného hypotekárneho servisu) Dohodnite si obhliadku ešte dnes. Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo emailom. KONTAKT Mgr. Ing. Anita Kelemenová +421 907 763 123 anita@domovjednymtahom.sk © Text a fotografie RD sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Domov jedným ťahom.
Dunajská Streda
149 000 €
Ponúkame posledný 4 izbový rodinný dom so záhradkou - Košúty
Ponúkame Vám na predaj luxusný, slnečný 4 izbový rodinný dom v obci Košúty, okr. Galanta. Nachádza sa v radovej zástavbe na sídlisku Millénium. Priamo na sídlisku budete mať k dispozícií obchod, fitness centrum, bankomat, detské ihrisko, kaviareň a iné služby. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Rodinný dom je veľmi priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 109m2, plocha pozemku cca 220m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, 3 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu, vlastný dvor. Radový dom je zateplený, má elektrické podlahové vykurovanie s termostatom v každej miestnosti, optický internet. Interiér si viete zariadiť podľa vlastných predstáv - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si môžete vybrať Vy. Osadenie máte v cene. Dom je dokončený a skolaudovaný. Exteriér je kompletne dokončený - bariérové oplotenie, terasa, zatrávnenie, parkovanie pre 2 autá, predzáhradka. Dom, ktorému nebudete vedieť odolať. Je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Cena : 160 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
160 000 €
PRENÁJOM, zariadený 2-izbový byt v novostavbe, Staré Mesto, Bratislava
Realitná kancelária Domov jedným ťahom Vám ponúka na prenájom moderne zariadený klimatizovaný 2-izbový byt s francúzskym balkónom v projekte Modrá guľa v centre Bratislavy – Suché Mýto. Byt o rozlohe 41,64 m2 sa nachádza na 5/6. poschodí bytového domu s 2 výťahmi. Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, nepriechodná spálňa s francúzskym balkónom, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka so spotrebičmi - digestor, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, barový pult so stoličkami. Vybavenie izieb: Obývacia izba – kožená sedačka, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, televízor, policový regál, písací stôl s taburetkou Spálňa – manželská posteľ, vstavaná skriňa Vybavenie kúpeľne: zrkadlo, policová skrinka, nástenná skrinka, práčka Ostatné vybavenie: zrkadlová vstavaná skriňa a nástenný vešiak vo vstupnej chodbe Byt je vhodný pre max. dve osoby bez domácich zvierat. Prenajíma sa kompletne zariadený (ako na fotkách). Cena: 700 Eur/mesiac + energie a internet 150 Eur/mes. Byt je voľný ihneď. Pre viac informácií resp. v prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na tel. č. +421 907 763 123 alebo e-mailom na chcem@domovjednymtahom.sk. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
700 €/mes.
Luxusný 3 izbový byt s terasou - Košúty
Ponúkame Vám na predaj posledný 3 izbový byt v novostavbe Nadine v obci Košúty, okr. Galanta. Nachádza sa na 1.poschodí v 4 bytovom dome na sídlisku Millenium. Priamo na sídlisku budete mať k dispozícií obchod, fitness centrum, bankomat, kaviareň a iné služby. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou, bývam tu od narodenia - informácie dostanete z prvej ruky. V blízkosti nájdete rekreačné, turistické, športové možnosti - jazda na koni, rybolov, kúpaliská. Byt je veľmi priestranný, slnečný, svetlý. Zastavaná plocha 87m2. Dispozičné riešenie : vstupná chodba, schodisko, 2 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývačkou a s východom na terasu. Bytový dom je zateplený, má elektrické podlahové vykurovanie s termostatom v každej miestnosti, predprípravu na klímu. Interiér máte možnosť si zariadiť podľa vlastného vkusu - parkety, obklady, dlažby, vnútorné dvere a sanitu si vyberáte Vy. Osadenie je v cene. Parkovanie pred bytovkou na spevnenej ploche,1 parkovacie miesto v cene. Náklady na bývanie cca 130 €. Byt, ktorému nebudete vedieť odolať. Cena 137 000 €. Cena je konečná, zahŕňa aj poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj plynulý a bezstarostný proces financovania. Domov jedným ťahom! Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. 0905709390.
Košúty
137 000 €
Predáme 4 izbový rodinný dom - Košúty
Ponúkame Vám na predaj priestranný 4 izbový rodinný dom v obci Košúty, na sídlisku DeLux. Dom sa nachádza v radovej zástavbe na menšom sídlisku, ktoré tvoria nové domy a krásne oplotené detské ihrisko. Svojou rozlohou 109 m2 uspokojí aj nároky viacčlennej rodiny. Celková plocha pozemku 206 m2. Malý, útulný dvor poskytne dokonalý oddych po náročnom dni, pod prístreškom viete vychutnať dobrú kávu aj pri nepriaznivom počasí. Na dvore je aj krásny domček pre štvornohého člena rodiny. Pred domom parkovacie miesto pre 2 autá a malá záhradka. Dispozícia: vstupná chodba, 2 detské izby, spálňa s klimatizáciou a s východom na terasu, šatník, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa spojená s obývačkou s klimatizáciou a s východom na terasu. Dom sa predáva s kompletne zariadenou kuchyňou. Ostatné miestnosti viete zariadiť podľa vlastného vkusu. Podlahové vykurovanie zabezpečí príjemné teplo v dome, ktoré viete s termostatom regulovať v každej izbe. Nízke náklady na bývanie cca 130 €. Obec s dobrou občianskou vybavenosťou - škola, skôlka, obchody, reštaurácie, pekáreň, v blízkosti množstvo rekreačných, športových a turistických možností. Cena 159 000 € vrátane kompletnej služby - právnej, realitnej aj finančnej. Kúpou voľný. V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií volajte tel. č. 0905709390. Teším sa na stretnutie s Vami. Domov jedným ťahom.
Košúty
159 000 €
PREDAJ, 4-izbový rodinný dom (mezanín) so záhradou, novostavba, Bernolákovo
*** https://my.matterport.com/show/?m=UVHuM5fuCzz *** Realitná kancelária Domov jedným ťahom Vám ponúka exkluzívne na predaj zariadenú 4-ročnú novostavbu - mezanín v rodinnom dome so záhradou a parkovacou plochou na Osikovej ulici v obci Bernolákovo. RODINNÝ DOM • samostatne stojaci, dvojpodlažný, nepodpivničený dvojdom • dve bytové jednotky, každá so samostatným vstupom z exteriéru • obvodové steny murované z keramických tvaroviek Porotherm 30 Profi hr. 300 mm • vnútorné nosné murivo – Porotherm 25 Profi, priečky Porotherm 14 Profi • vonkajšia úprava – zatepľovací systém s omietkou na báze umelých vlákien • plochá strecha s povlakovou hydroizoláciou na báze PVC • dom je napojený na verejný rozvod vody, el. energie, plynu a kanalizácie • v záhrade sa nachádza studňa • kolaudácia v roku 2019 BYT • 1. NP – zádverie, WC, obývacia izba s kuchyňou, schodisko • 2. NP – chodba, kúpeľňa s WC, šatník, 3 x izba, terasa (výstup na terasu z 2 izieb) • prevažne juhovýchodná orientácia • podlahová plocha bytu 110, 32 m2 • terasa 16 m2 • záhrada 126 m2 (výstup do záhrady z obývacej izby) • spoluvlastnícky podiel o veľkosti 1/2 na pozemku pred domom (rozloha 89 m2) – spevnená plocha zo zámkovej dlažby pre parkovacie státie, chodník, oplotenie s bráničkou DISPOZÍCIA 1. nadzemné podlažie: • zádverie + schodisko 9,36 m2 • WC 2,16 m2 • obývacia izba + kuchyňa 37,19 m2 2. nadzemné podlažie: • chodba 12,67 m2 • izba 11,88 m2 • izba 15,36 m2 • kúpeľňa 6,37 m2 • izba + walk-in šatník 15,29 m2 VYBAVENIE • kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, el. rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou) • kúrenie v celom byte je teplovodné podlahové • zdrojom vykurovania a teplej vody je plynový kotol so zásobníkom umiestnený v kúpeľni • byt sa predáva zariadený podľa fotiek (okrem obrazov v obývacej izbe a TV) • okná sú plastové s izolačným trojsklom • okná na poschodí sú vybavené vonkajšími el. hliníkovými žalúziami CENA 270 000 € (zahŕňa kompletný právny servis a províziu RK, bezplatný hypotekárny servis) Dohodnite si obhliadku ešte dnes. Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo emailom. KONTAKT Mgr. Ing. Anita Kelemenová +421 907 763 123 anita@domovjednymtahom.sk © Text, fotografie a 3D prezentácia RD sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Domov jedným ťahom.
Bernolákovo
270 000 €
PREDAJ, 4-izbový rodinný dom, 162 m2, 10 árový pozemok, garáž, Tomášikovo
Realitná kancelária Domov jedným ťahom Vám ponúka exkluzívne na predaj kompletne zariadený 4 – izbový rodinný dom s garážou v tichej zastavanej časti obce Tomášikovo, okr. Galanta. RODINNÝ DOM • samostatne stojaci murovaný dvojpodlažný dom s predzáhradkou, priestranným dvorom a záhradou • zastavaná plocha domu 162 m2 • pozemok 1079 m2 (zastavaná plocha a nádvorie 552 m2 a záhrada 527 m2) • pôvodný dom postavený v roku 1958, prístavba v roku 1968, postupná rozsiahla rekonštrukcia – zateplenie, okná, interiér, kúrenie atď. • posledná rekonštrukcia v roku 2021 – kompletná prerábka kúrenia • možnosť zastavania podkrovia a vytvorenia tak ďalšieho obytného podlažia • zateplená fasáda, plastové okná s exteriérovými žalúziami • dom je napojený na verejný rozvod vody, el. energie, plynu a kanalizácie • na dvore je studňa • za domom v zadnej časti dvora sa nachádza vstup do pivnice, terasa s prístreškom, hospodárske budovy a samostatne stojaca garáž • v záhrade sa nachádza starší, plne funkčný skleník DISPOZÍCIA • vstupná chodba (predný a zadný vchod do domu), obývačka, vnútorná chodba, 3 izby, kuchyňa, špajza, 2x kúpeľňa (z toho 1 s toaletou), • terasa s prístreškom, letná kuchyňa, technická miestnosť, hospodárska budova a samostatná garáž VYBAVENIE • kuchyňa je vybavená priestrannou kuchynskou linkou a spotrebičmi – digestor, plynový sporák, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou (umiestnená v špajze) a veľký mraziaci box na chodbe • v obývačke sa nachádza obývačková zostava, televízor, kožená sedačka + 2 x kožené kreslo, krb • dve izby sú zariadené manželskou posteľou a skriňami • v tretej izbe je rozkladací gauč s dvomi kreslami, konferenčný stolík, vitrínová skriňa, jedálenský stôl so stoličkami • kúpeľne sú po kompletnej rekonštrukcii – v jednej kúpeľni je vaňa, práčka, nový bojler na ohrev vody, v druhej kúpeľni je sprchový kút a toaleta • na vstupnej chodbe je vstavaná skriňa a vešiaková zostava • kúrenie plynovým kotlom (umiestnený v kúpeľni), v každej miestnosti radiátory LOKALITA • obec Tomášikovo leží v Podunajskej nížine pri riekach Čierna Voda a Malý Dunaj, len 13 km od Galanty a Dunajskej Stredy, cca 60 km od Bratislavy • výborná dostupnosť do Bratislavy vďaka rýchlostnej ceste R7 • občianska vybavenosť: obecný úrad, pošta, škôlka, základná škola, poliklinika, lekáreň, rímskokatolícky kostol, kultúrne stredisko, potraviny, cukrárne, reštaurácie, detské ihriská, futbalové ihrisko, čerpacia stanica • historické pamiatky a dominanty obce: pútnické miesto - Jaskyňa Lurdskej Panny Márie, vodný kolový mlyn Tomášikovo, Esterházyho kaštieľ a Tomášikovský zámocký park CENA 149 000 € (vrátane kompletného právneho servisu, možnosť bezplatného hypotekárneho servisu) Dohodnite si obhliadku ešte dnes. Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo emailom. KONTAKT Mgr. Ing. Anita Kelemenová +421 907 763 123 anita@domovjednymtahom.sk © Text a fotografie RD sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Domov jedným ťahom.
Tomášikovo
149 000 €
Luxusný 3 izbový byt s veľkou terasou - Galanta
Ponúkame Vám na predaj jedinečný, elegantný byt, plný luxusu, kde sa budete cítiť ako v raji. Svojou rozlohou a harmóniou Vás určite očarí obývačka a kuchyňa. Oddych po náročnom dni Vám zabezpečí terasa, kde si môžete príjemne posedieť. Byt sa nachádza v Galante, na sídlisku West na 6.poschodí. Celková plocha bytu je 120m2, terasa 80m2. Dispozícia: -vstupná chodba so vstavanými skriňami -priestranná obývačka spojená s jedálňou a s kuchyňou, s východom na terasu, s klimatizáciou -spálňa má vlastnú kúpeľňu so sprchou, s východom na terasu - hosťovská izba je vybavená klimatizáciou, s východom na terasu - samostatná toaleta - kúpeľňa s vaňou aj so sprchovým kútom -šatník. V byte je centrálne vykurovanie - radiátor, biela liata podlaha, v izbách lepený koberec. Elegantné, vkusné zariadenie s nádychom luxusu je predmetom dohody. Technické vybavenie: -kamerový systém -alarm -klimatizácia Hlavnou výhodou tohto bytu je, že nevyžaduje žiadne ďalšie investície, v prípade záujmu aj so zariadením získate neopísateľnú eleganciu a čaro domova. Harmónia tohto bytu osloví aj toho najnáročnejšieho klienta. Cena 280 000 €, vrátane kompletnej služby - právnej, realitnej aj finančnej. Mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou, s rýchlou dostupnosťou do okolitých miest prostredníctvom napojenia na R1, vlaková, autobusová doprava. V prípade záujmu o nehnuteľnosť Vám rada poviem aj ďalšie informácie. V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti volajte na tel. č. 0905709390. Byt, ktorý treba zažiť a vidieť na vlastné oči. Teším sa na stretnutie s Vami. Domov jedným ťahom
Galanta
280 000 €