STAVEBNÝ POZEMOK, PLAVECKÝ ŠTVRTOK
1.BCR Vám ponúka na predaj pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu v obci Plavecký Štvrtok. POPIS: - celková rozloha pozemku: 501 m2 - šírka pozemku 15 m - prístup autom až k pozemku asfaltovou cestou - intravilán - max. zastavanosť 25% INŽINIERSKE SIETE: - elektrina , vodovod pri pozemku LOKALITA A OKOLIE: Plavecký Štvrtok sa nachádza cca 20 km od Bratislavy a 5 km od mesta Malacky Dostupnosť do mesta po diaľnici D2, vlakom priamo z obce, alebo autobusom V okolí sú navštevované miesta na hubárčenie, rybárčenie i kúpanie V obci sa nachádza základná škola, materská škola, potraviny, pekáreň, reštaurácia, lekár, atď. CENA: 92 900 Eur vrátane provízie RK ID: 81816157 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Plavecký Štvrtok
92 900 €
SLNEČNÝ, KLIMATIZOVANÝ 3-IZB. BYT S PEKNÝM VÝHĽADOM A VLASTNOU SAUNOU - KARLOVA VES, HLAVÁČIKOVA ULI
Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom plne zariadený, klimatizovaný a čiastočne zrekonštruovaný 3 izbový byt s väčšou výmerou v obľúbenej lokalite Karlovej Vsi, časť Dlhé Diely na Hlaváčikovej ulici. Pre lepší komfort bývania bola v byte umiestnená a zapojená infrasauna. Byt je k dispozícií od 1.5.2024 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * výmera bytu: 77,24 m2 + zasklená loggia 3,5 m2 * poschodie: 5/6 s výťahom * orientácia: JV/Z * kompletne zariadený * v okolí sa nachádza rezidentské parkovanie LOKALITA A OKOLIE: * Bratislava, Karlova Ves - Hlaváčikova ulica * lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť * v blízkosti sa nachádza nádherná príroda prepojená s lesom CENA NÁJMU: 600€/mesiac + energie, vrátane internetu 250€/mesiac (energie sú zahrnuté pre dve osoby, v prípade 3 osôb sa energie budú navyšovať) V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške 1 mesačného nájmu a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 400€ ID: 81806474 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY Cena energií: 250 Euro / mesiac
Bratislava IV - Karlova Ves
600 €/mes.
2-IZBOVÝ BYT, SENEC, NOVOSTAVBA, BALKÓN, PARKOVANIE, VÝBONÁ INVESTÍCIA
Ponúkame Vám na predaj príjemný 2-izbový byt v Senci v lokalite Horný dvor. Nehnuteľnosť je ideálna pre vlastné bývanie s dobrou susedskou komunitou, no zároveň aj ako investičná príležitosť pre nájomné bývanie. FOTOGRAFIE NA VYŽIADANIE Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene. Z chodby sa vchádza do samostatného WC, kúpeľne, samostatnej izby, obývacej izby spojenou s kuchyňou a so vstupom na balkón, na ktorom si môžete vychutnať rannú kávu. Rozloha bytu je 41 m², balkón o výmere 3 m² a parkovacie miesto. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * úžitková plocha bytu s pivnicou : 41 m² * novostavba – kolaudácia 2018 * balkón * zariadený a ihneď voľný * výťah * stav bytu: úplne nové * parkovanie: vlastné * mesačné náklady: 140 € mesačne pre dve osoby * výborná poloha – logistické centrum ihneď k dispozícii LOKALITA A OKOLIE: Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je samotná poloha, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto Senec disponuje obchodnými reťazcami BILLA, TESCO, LIDL, menšie potraviny, kostol, pošta, ZŠ, MŠ, detské ihriská, Mestské kultúrne stredisko, poliklinika, lekáreň, kaviarne, reštaurácie, banky, drogérie. Nachádza sa tu najznámejšia pešia zóna v Senci, ktorá disponuje všetkými službami, reštauráciami. V blízkosti sa nachádza autobusová stanica a vlaková stanica. CENA NEHNUTEĽNOSTI: 109.990,-EUR ID: 8182126 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Senec
109 990 €
CENTRUM!!! STAVEBNÝ POZEMOK 665 m² S PROJEKTOM MODERNÉHO RD,HRNČIARSKA, PEZINOK
Vo výhradnom zastúpení majiteľa vám ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 665 m² s projektom moderného rodinného domu, ktorý sa nachádza na ulici Hrnčiarska v centra mesta Pezinok. Pozemok je upravený a pripravený na výstavbu domu. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Moderný projekt rodinného domu je navrhnutý ako 5 – izbový s dvojgarážou, prízemné dve terasy, bazén, vrchná terasa a s možnosťou využiť aj na dvojgeneračné bývanie. Projekt je navrhnutý tak aby sa dali robiť ešte zmeny napríklad na 4 alebo 6 izbový dom a iné úpravy podľa potreby a predstavy nového majiteľa. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Pezinok, ul., Hrnčiarska * Terén: rovinatý * Prístupová cesta: asfaltová * IS: voda, elektrika, plyn, kanalizácia UPI: * Bývanie v rodinných domoch * Koeficient zastavania: 0,40 * Koeficient zelene: 0,40 VÝMERA: * Celková výmera pozemku: 665 m² * Približné rozmery pozemku: šírka 9m – 10m, dĺžka na jednej strane 70m a na strane druhej 68m LOKALITA A OKOLIE: Bývajte v tichej lokalite v centra mesta Pezinok. Okresné mesto Pezinok disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti chôdzou sa nachádza: * 1. Min - MŠ * 5 min. - centrum mesta so všetkými obchodmi a službami * autobusová zástavka (MHD, SAD) * pekáreň * Billa * železničná stanica * poliklinika * 10 min. - ZŠ Mesto Pezinok sa nachádza na úpätí Malých Karpát s krásnou prírodou, kam môžete ísť v letných mesiacoch na turistiku, bicyklovať, ale tu zároveň môžete vykonávať rôzne športové aktivity a v zimnom období si na svoje prídu aj milovníci lyžovania na Pezinskej Babe. V Pezinku sa konajú rôzne spoločenské a kultúrne podujatia ako napr.,: Vinobranie, Keramické trhy, Víno pod hviezdami, Levanduľa, Vínna cesta, Pezinok pije Pivo a iné. Zároveň máte dobre napojenie sa autom na hlavnú cestu na smer do Bratislavy aj diaľnica D1 je vzdialená iba 10 km. CENA: 247 000 € ID: 81811375 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
247 000 €
VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ, POZEMOK SO STARŠÍM DOMOM, VEĽKÝ BIEL
Ak hľadáte výbornú investičnú príležitosť v dobrej lokalite, ste na správnom mieste. Ponúkame na predaj starší rodinný dom, ktorý leží na priestrannom, stavebnom pozemku o výmere 915 m2 v centre obce Veľký Biel na Železničnej ulici. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete, je kompletne oplotený a rovinatý. Táto nehnuteľnosť má veľký potenciál, nakoľko je možnú zbúrať starší rodinný dom a postaviť tam samostatne stojací rodinný dom, dvojdom, prípadne bytové jednotky. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Železničná ulica – obec Veľký Biel * starší rodinný dom o výmere 138 m2 * pozemok o výmere 915 m2 * rovinatý pozemok * centrum obce Veľký Biel * vyhľadávaná lokalita * kompletná občianska vybavenosť ň * všetky inžinierske siete * investičná príležitosť LOKALITA A OKOLIE: Obec Veľký Biel leží 3 km od okresného mesta Senec, 22 km od hlavného mesta Bratislavy. Obec má veľmi dobré autobusové a vlakové spojenie s Bratislavou. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, materská škola, základná škola, obecný úrad, kultúrny dom s detským ihriskom, obchody, športoviská, prevádzky s rôznymi službami (kaderníctvo, masáže, atď.), zdravotné stredisko s lekárňou, záhradníctvo, kaviareň, zmrzlina, bufety a bary pri známom jazera na kúpanie, ktoré je častým cieľom prechádzok a relaxu. POHĽAD MAKLÉRA: Veľmi dobrá investičná príležitosť pre klientka, ktorý hľadá takýto typ nehnuteľnosti na vybudovanie rodinného domu alebo dvojdomu. Pozemok je umiestnený v dobrej časti obce, čo je veľkou výhodou pre budúceho majiteľa – investora a jeho potencionálnych klientov. Veľkou výhodou je bezprostredná blízkosť občianskej vybavenosti obce. ID: ID:8182122 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Veľký Biel
dohodou
1 IZB BYT S BALKÓNOM V NADŠTANDARDE - PROJEKT NESTO - BRATISLAVA
Hľadáte krásny 1izb byt v novostavbe na perfektnej adrese a bez kompromisov? Bývajte už toto leto! Video: https://www.youtube.com/watch?v=SKc06nA5F7M 1.BCR ponúka na predaj krásny slnečný 1 izb. s balkónom na 4NP v novostavbe Nesto v Bratislave. Výmera 1 izb. bytu s balkón je 33 m² a byt je orientovaní na juho-východ. Nehnuteľnosť sa nachádza na 4 NP z 6 NP a bude odovzdaná prevedený nadštandard. V cene nehnuteľnosti je aj kuchynská linka zo spotrebičmi AEG. Dekor kuchynskej linky je stále možné vybrať podľa vašej farebnej preferencie. Súčasťou sú kvalitné podlahy, interiérové dvere, predpríprava na vonkajšie motorické žalúzie a klimatizáciu. Kúpeľňa s WC má sprchový kút. Byt bude odovzdaný na prelome máj-jún 2024. Uvedené vizualizácie-fotogragie sú dobrým príkladom toho ako efektívne je viete byt zariadiť. Novo vznikajúci projekt Nesto ponúka otvorený a udržateľný koncept kvalitného bývania. V projekte je daní dôraz na moderné mestské bývanie, ktoré spája dynamiku života v blízkosti mesta, spoločenského vyžitia a relaxu v prírode. Byty, obchody, priestory pre podnikanie, občianska vybavenosť, cyklotrasa okolo celého Nesta, športoviská, škôlka, škola, medicentrum či unikátny coliving. A nad tým všetkým jedna myšlienka – Nesto ako miesto pre kvalitný život, ktoré dáva zmysel dnes aj o 50 rokov. Nehnuteľnosť je ideálna pre vlastné bývanie, no zároveň aj ako investícia pre nájomné bývanie, Airbnb podnikanie. Samotná poloha zaručuje rýchlu dostupnosť do celého mesta, hlavné výpadovky a srdce milovníkov športu ocení krásu okolitej prírody, kde si môžete zabehať v nádhernom prostredí na čerstvom vzduchu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * plocha bytu a balónu : cca. 33 m² * podlažie: 4NP z 6NP * orientácia bytu: JUH - VÝVHOD * stav bytu: nadštandard s kuchyňou * rok kolaudácie: 2024 * stav bytového domu: novostavba VÝHODY, LOKALITA A OKOLIE: + kuchyňa zo spotrebičmi AEG + príprava na klimatizáciu a vonkajšie žalúzie + plánovaná železničná zastávka s napojením na Viedeň + napojenie na medzinárodné cyklotrasy Eurovelo + výjazd na diaľnicu D2 v tesnej blízkosti + historická hodnota územia s množstvom pamiatok + domy s dôrazom na ekológiu s fotovoltaickými kolektormi + vysoký štandard prevedenia stavby a osvedčený developer + atraktívna lokalita pre aktívny život v meste + ideálnu investícia vďaka rôznorodosti využitia + široká sieť obchodov a služieb + detské a športové ihriská + verejne parkovanie pre majiteľov v projekte + výborná dostupnosť autom a MHD KONEČNÁ CENA: 157 000 EUR D.:818141247 Video: https://www.youtube.com/watch?v=SKc06nA5F7M Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať +421 901 789 818 © Vizualizácie (fotografie) sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. Uvedené vizualizácie majú informatívny charakter.
Bratislava V - Petržalka
157 000 €
ZÁHRADNÁ CHATKA V OBKLOPENÍ PRÍRODY A S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM - DNV
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame pozemok o rozlohe 1024m², ktorý sa nachádza v okrajovej časti Devínskej Novej Vsi, v blízkosti Devína. Pozemok je svahovitý, prístup na pozemok je z hlavnej cesty po kovových schodoch. Dominantou pozemka je prekrásny výhľad na rieku Morava. Na pozemku sa nachádza chatka, ktorá je v pôvodnom stave a s rozlohou 22 m². K dispozícii sú inžinierske siete - elektrina a mestská voda. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Kremeľská ulica,Devínska Nová Ves * výmera pozemku: 1204 m² * výmera záhradnej chatky: 22 m² * chatka má vlastné súpisné číslo * k dispozícii je mestská voda a elektrina * pozemok je oplotený * pozemok nie je udržiavaný posledné roky LOKALITA Bratislavská mestská časť Devínska Nová Ves sa postupne začína veľmi rozrastať, čo umožnuje lepšiu občiansku vybavenosť a dostupnosť. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť, vrátane niekoľkých materských a základných škôl, nákupne stredisko, kde sa nachádzajú rôzne služby, obchody s oblečením, domáce potreby, TESCO, gastro priestory, LIDL a potraviny KRAJ. Na začiatku pri diaľničnom obchvate nemôže chýbať ani obľúbený obchodný dom Bory Mall, Kaufland, Möbelix, Merkury Market, Decathlon, Hornbach, Metro a onedlho pribudnú ďalšie nové obchodné reťazce. CENA: 76.000,00,- EUR V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás základný poplatok za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš šikovný hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky, než klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! ID: 81820106 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
76 000 €
INVESTIČNÝ POZEMOK, BRATISLAVA - RAČA
1.BCR Vám ponúka na predaj investičný pozemok v súčasnosti vhodný na rekreačné a športové účely v Bratislave - Rači. POPIS: - celková rozloha pozemku: 7 219 m2 - šírka parcely 39 m - lokalita medzi ulicami Sklabinská a Rybničná, prístup autom panelovou a poľnou cestou - podľa ÚPI je možné umiestniť zariadenia na šport a rekreáciu - možnosť rozdeliť geometrickým plánom - studňa - vhodné ako investícia do budúcnosti - fotografie v príprave CENA: 297 500 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Bratislava III - Rača
297 500 €
ORNÁ PÔDA, MOSTOVÁ
Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj ornú pôdu v blízkosti obce Mostová okres Galanta. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: k.ú. Mostová Rozloha pozemku: 49 000 m² možnosť prikúpiť ďalších 79 000 m2 Šírka parcely: 205 m Bližššie info v RK Cena: 87 000 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Mostová
87 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK 1093 m² S RD, MOŽNÝ RD S 3 BYTMI, ul.,HLAVNÁ, VINIČNÉ
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok o výmere 1093 m², ktorý sa nachádza na Hlavnej ulici v centre obce Viničného. Na pozemku je starý rodinný dom, ktorý je vhodný na zbúranie. Možnosť naprojektovania krásneho projektu v súkromnom uzatvorenom dvore. MOŽNOSTI NA VÝSTAVBU: * samostatne stojaci rodinný dom * rodinný dom s 2 bytovými jednotkami v súkromnom uzatvorenom dvore * rodinný dom s 3 bytovými jednotkami v súkromnom uzatvorenom dvore ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Viničné, Hlavná ulica * terén: rovinatý * prístupová cesta: asfaltová * IS: voda, elektrika, kanalizácia – plyn a optický internet pred domom * výmera: 1093 m² * približný rozmer pozemku: šírka 14 m na konci pozemku 13 m x dĺžka 83 m * max. podlažnosť: 2 NP + podkrovie * zastavanosť: 0,40 * zeleň: 0,30 LOKALITA A OKOLIE: Dom sa nachádza v centre obce, kde hneď v blízkosti sú potraviny, ZŠ, MŠ, lekáreň, pošta, pizzeria, reštaurácie, autobusová zástavka na oba smery Pezinok aj Senec. Okresné mesto Pezinok je vzdialené iba 2 km, kde je kompletná občianska vybavenosť. Železničná stanica v Pezinku je vzdialená približne iba 5 minút autom ako aj pripojenie sa na diaľnicu D2. ID: 81811345 CENA: 225 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
225 000 €
RODINNÝ DOM, PÔVODNÝ STAV, POZEMOK 1093 m², ul., HLAVNÁ, VINIČNÉ
Ponúkame Vám na predaj čiastočne podpivničený 3 – izbový rodinný dom s garážou a priestranným pozemkom o výmere 1093 m², ktorý sa nachádza na Hlavnej ulici v centre obce Viničného. Podkrovie s krbom je možné využiť na rozšírenie bývania o ďalšie obytné miestnosti. Dom je v pôvodnom stave vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Výhodou je, že sa dom nachádza v zastavanej časti obce, kde nebude ďalšia výstavba. V záhrade je záhradný domček, ovocné stromy a vinič. DOM JE BEZ ŤARCHY, KÚPOU VOĽNÝ!!! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Viničné, Hlavná ulica - Materiál: Tehla - Stav: Pôvodný - Počet izieb: 3 - Bezbariérový prístup: Áno - Pivnica: Áno - Garáž: Áno - IS: Voda, elektrika a kanalizácia sú na pozemku, pred domom je možnosť pripojenia sa na plyn a optický internet VÝMERA: - Plocha pozemku: 1093 m² - Zastavaná plocha: 199 m² - Podlahová plocha domu (približná): 150 m² DISPOZÍCIA DOMU: 1.NP: Vstup do domu je z ulice - Vstupná chodba - Jedáleň so vstupom do obývacej izby - Obývacia izba – orientovaná do ulice pred dom - Chodba so vstupom do dvornej pavlače, WC, kúpeľne a kuchyne - Kúpeľňa so sprchovým kútom - WC - Kuchyňa s kuchynskou linkou, drezom, sporákom a so vstupom do spálne - Spálňa - orientovaná do ulice pred dom - Z pavlače miestnosť so schodiskom do pivnice a podkrovia - Letná izba so vstupom z pavlače - Garáž s montážnou jamou 2.NP: - Povala s krbom (možnosť rozšírenia bývania o ďalšie miestnosti) LOKALITA A OKOKLIE: Dom sa nachádza v centre obce, kde hneď v blízkosti sú potraviny, ZŠ, MŠ, lekáreň, pošta, pizzeria, reštaurácie, autobusová zástavka na oba smery Pezinok aj Senec. Okresné mesto Pezinok je vzdialené iba 2 km, kde je kompletná občianska vybavenosť. Železničná stanica v Pezinku je vzdialená približne iba 5 minút autom ako aj pripojenie sa na diaľnicu D2. ID: 81811344 CENA: 225 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
225 000 €
ŠTARTOVACÍ 3-IZBOVÝ BYT, ALŽBETIN DVOR, TERASA, ZÁHRADA, PARKOVANIE
Ponúkame moderný štartovací 3-izbové byt s rozľahlou záhradou v novovybudovanej lokalite v Miloslavove - časť Alžbetin dvor. Byt sa nachádza v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami. Výmera je 79,54 m2 + terasa 14 m2. K bytu prislúcha aj veľkorysá záhrada o výmere a dve parkovacie miesta. Byt je dokončený v kvalitnom štandarde obsahujúcim sanitu a batérie značiek Villeroy & Boch a Grohe, veľkoformátová dlažba 60x120 v samostatnom WC a kúpeľni, vinylová podlaha v celom byte a interiérové dvere. Bývanie je vhodné pre mladé páry a rodiny, ktoré hľadajú svoje prvé bývanie. Veľkou výhodou je, že ponúkame dva byty v tejto lokalite. byt je veľmi dobre dispozične riešený, je rozdelený na dennú a nočnú časť. Pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby s kuchynskou časťou a východom na terasu/záhradu, chodby, samostatné WC, kúpeľňa a dvoch izieb s priestorom na šatníkovú skriňu a východom na terasu/záhradu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Miloslavov - Alžbetin dvor * celková podlahová plocha: 79,54 m2 (byt) + 14 m2 (terasa) * celková výmera pozemku: 122 m2 alebo 168 m2 * stav bytu - novostavba * kolaudácia 2022 * kúrenie: podlahové / vlastný kotol * parkovanie: vlastné vonkajšie parkovacie státie * dve nepriechodné izby LOKALITA A OKOLIE: Byt sa nachádza v novo vybudovanej lokalite, ktorá ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza pošta, škôlka, škola, reštaurácie, potraviny, OC Miloslavov, BILLA, do pár minút chôdze sa tu nachádza aj fitnescentrum a plaváreň. Dopravné spojenie do Bratislavy je zabezpečené priamym vlakovým spojením (25 minút), autobusovou prímestskou dopravou a novou rýchlostnou cestou D4, R7. Milovníkov aktívneho oddychu poteší cyklotrasa a krásna príroda v okolí bytového domu. CENA NEHNUTEĽNOSTI: 1. byt 204 900 € 2. byt - 209.900,- EUR ID: 8182118 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Miloslavov
204 900 €
3/4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, DUNAJSKÁ STREDA
V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v západnej časti mesta Dunajská Streda. Nehnuteľnosť poskytuje dostatok priestoru pre rodinu alebo ako sídlo firmy. Dom je postavený na pomerne veľkom pozemku s okrasnými drevinami a možnosťou vybudovať bazén. Dom bol pôvodne 4 izbový, možnosť znovu vybudovať priečku. Ďalším z benefitov je rýchle napojenie na obchvat Dunajskej Stredy a rýchlostnú cestu R7, ktorá zabezpečí rýchlu dostupnosť do Bratislavy. Samotný dom poskytuje maximálny komfort bývania. Vstup do domu vedie cez útulnú predsieň s odkladacím priestorom. Kompletne vybavená kuchyňa je spojená s jedálňou a elegantnou obývacou izbou. O dodatočný skladovací priestor sa postará komora prístupná priamo z chodby. Na prízemí sa nachádzajú ešte 2 izby používané ako pracovne a kúpelňa s toaletou. Väčšiu izbu je možné prerobiť na 2 izby. V celom dome je použitá keramická dlažba. Parkovanie je zabezpečené v garáži, ktorou sa dostanete do domu suchou nohou i pred domom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Dunajská Streda západná časť * možnosť prerobiť na 4 izbový RD * kompletná rekonštrukcia v roku 2016/2017 * výmera pozemku: 878 m² * úžitková plocha: 120 m² * zastavaná plocha: 228 m² * kúrenie podlahové + radiátory * klimatizácia v 2 izbách * garáž LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v západnej časti okresného mesta Dunajskej Stredy. Mesto ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Bratislava je vzdialená 35 km a vďaka výbornému diaľničnému spojeniu rýchlo dostupná. CENA: 280 000 € V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Dunajská Streda
280 000 €
KANCELÁRIA NA PRENÁJOM, PARKOVANIE, NOVO ZREK. PRIESTORY, TRNÁVKA
V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom kancelárske priestory a ambulancie v rôznych veľkostiach, ktoré sa nachádzajú v budove zabehnutého zdravotného strediska v Bratislave - Ružinov, k. ú. Trnávka. Priestory strediska sú zrekonštruované a pôsobia reprezentatívnym dojmom. Budova je takmer obsadená a zabezpečená kamerovým systémom. Parkovanie je zabezpečené na pozemku zo zadnej časti budovy a v jej blízkom okolí. Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME [b]1.bcr.sk_reality[/b] alebo FACEBOOKU [b]1.BCR - Realitná kancelária[/b]. LOKALITA A OKOLIE: Budova zdravotného strediska je umiestnená v lokalite Trnávka. Jej strategická poloha umožňuje rýchle napojenie na hlavné ťahy a okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (lekáreň, potraviny, pošta, detské ihrisko, tenisová škola, tenisové kurty, národné bowlingové centrum, Fresh Market a mnoho ďalších). • 4 km Letisko M. R. Štefánika • 2,5 km napojenie na mestský obchvat • 2 km ŽST Nové Mesto • 2,5 km AVION Shopping Park Bratislava • 3,7 km Zlaté piesky • 2 km Kuchajda • 1,9 km Pasienky (futbalový štadión, plaváreň) CENA:12,50,-EUR/m2 + energie V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia a provízia vo výške jedného mesačného nájomného bez energií. ID: 81807305 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava II - Ružinov
375 €/mes.
ORNÁ PÔDA, STUPAVA ZA VOLKSWAGENOM
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj ornú pôdu v blízkosti mesta Stupava. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Stupava - k.ú. Mást Rozloha pozemku: 4 060 m² Šírka parcely: 8 m Cena: 17 000 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
17 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK, TRENČIANSKE JASTRABIE
1.BCR Vám ponúka na predaj pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu v obci Trenčianske Jastrabie. POPIS: - celková rozloha pozemku: 700 m2 - možnosť kúpiť aj susedný 5 árový pozemok - so starým domom na zbúranie - rýchly prístup do Trenčína aj Bánoviec nad Bebravou - bližššie info v RK INŽINIERSKE SIETE: - elektrina, voda, plyn a internet LOKALITA: Trenčianske Jastrabie je rozvíjajúca sa obec s kompletnou vybavenosťou. CENA: 39 000 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Trenčianske Jastrabie
39 000 €
ZVÝHODNENÉ CENY! 2 IZBOVÉ BYTY V CENTRE STARÉHO MESTA BRATISLAVY, GUNDULIČOVÁ ULICA PRI PREZIDENTSKO
Ponúkame na predaj novozrekonštruované apartmánové byty v prestížnej lokalite Starého Mesta, vedľa prezidentského paláca na Gunduličovej ulici. Pokiaľ hľadáte výbornú investíciu v centre hlavného mesta, tak ste na správnom mieste. V týchto bytoch môžete pohodlne bývať, nakoľko každý byt má aj svoju klimatizačnú jednotku, pritom budete vždy na lukratívnej adrese. Veľmi sú zaujímavé aj z pohľadu budúceho prenájmu, či už na dlhodobý alebo krátkodobý prenájom (AirBnb). Pokiaľ by ste mali záujem o kúpu dvoch bytov vedľa seba, tak si ich môžete prepojiť a vznikne Vám jeden samostatný byt. ŠTANDARD BYTOV: * Vchodové protipožiarne dvere * Interiérové dvere * Protihlukové plastové okná * Vinylová podlaha * Sociálne zariadenie * Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy * Slaboprúdové rozvody pre internet, tv, intercom * Možnosť parkovania vo dvore DOSTUPNÉ 2 IZBOVÉ BYTY: * Byt číslo: 201 – 2NP – 58,4 m2 + balkón 5,15 m2 – 304 327 € * Byt číslo: 301 – 3NP – 56,44 m2 + balkón 5,15 m2 – 304.327€ POSLEDNÝ 3 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 101 – 1NP – 73,33 m2 + balkón 5,15 m2 – 324.926€ POSLEDNÝ 4 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 103 – 102,73 m2 – 455.051€ INFORMÁCIE O BYTOVOM DOME: * Budova sa nachádza v tichom centre Bratislavských Palisád, 200metrov od Prezidentského paláca. * V priamom susedstve sídli mestská polícia. * Budova je z tehlovej konštrukcie a má päť nadzemných podlaží a jedno prízemné. * Nadzemné podlažia sú byty a prízemné nebytové priestory. * Budova má spoločný dvor s parkovacími miestami. * Občianska vybavenosť, ambasády, zastupiteľstvá, banky, obchody, pošta, služby, školy, škôlky, parky, verejná doprava – všetko je v bezprostrednej blízkosti objektu. CENY: 304.327€ – 455.051€ ID: 81806389 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava I - Staré Mesto
304 327 €
NA PRENÁJOM, PRI ŠAJBÁCH, KANCELÁRIA, UBYTOVANIE, PARKOVANIE
Ponúkame na prenájom svetlé a priestranné 4 priestory vhodné na kancelárie alebo ako ubytovanie pre zamestnancov či študentov v Bratislavskej mestskej Rači na ulici Pri Šajbách. Celý areál a parkovisko je monitorovaný, zabezpečený a strážený strážnou službou. K dispozícii sú 4 samostatné priestory, ktoré majú rôzne výmery, sú zariadené kuchynskou linkou, priestrannou skriňou, stolíkom a stoličkami, posteľami a v každej miestnosti sa nachádza samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Pri Šajbách, Bratislava - Rača * výmera priestoru: od 22 m² do 66 m² * ihneď voľné * stav: kompletná rekonštrukcia * parkovanie: v areáli * areál je monitorovaný, zabezpečený a strážený * zariadený * verejná doprava v blízkosti - MHD, vlak * svojou polohou výborne napojené na infraštruktúru * elektrina: cca 120,-EUR/mesiac LOKALITA A OKOLIE: Areál sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite v Bratislavskej mestskej časti Rača. Lokalita je vybavená výbornou občianskou vybavenosťou, pri vstupe do areálu je Jedáleň pri Šajbách, ktorú oceníte po ťažkej práci, zastávka MHD je vzdialená iba pár metrov od hlavého vstupu - linka číslo 52 a 56. V blízkosti sa nachádza aj vlaková stanica Rača. V areáli sa nachádzajú samostatné skladové haly, administratívno-obchodné priestory a v neposlednom rade aj ubytovanie pre zamestnancov. CENA: od 9,-EUR/m²/mesiac do 11,-EUR/m²/mesiac + DPH + energie Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške 3 mesačného nájomného a provízia pre RK vo výške 1 mesačného nájomného. ID: 8182112 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Rača
9 €/m²/mes.
VEĽKOMETRÁŽNY 2 IZOVÝ BYT V CENTRE BRATISLAVY - FRANTIŠKÁNSKÉ NÁMESTIE
Ponúkame na prenájom elegantný 2 izbový byt v srdci Starého Mesta Bratislavy, ktorý sa nachádza na lukratívnom Františkánskom Námestí priamo na pešej zóne v meštianskom dome ( ktorý patrí medzi historickú pamiatku ). Tento unikátny byt prešiel kompletnou a predovšetkým nadštandardnou rekonštrukciou v roku 2017/2018, ktorá prebehla pod dohľadom pamiatkového úradu. Boli dôkladne zateplené steny, podlahy a stropy. Orientovaný je do tichého spoločného dvora. Nachádza sa na treťom nadzemnom podlaží bez výťahu s orientáciou na juhovýchod a severozápad. MEŠTIANSKY DOM: * Trojpodlažný dom na Františkánskom námestí je jeden z najvýznamnejších meštianskych domov v Bratislave. Bol postavený na konci 16. storočia na nepravidelnom pôdoryse dvoch starších objektov. Pozemok, na ktorom stojí, bol zastavaný už počas ranného stredoveku čo dokumentuje gotické murivo. Niektoré časti objektu vznikali v priebehu ďalších storočí. V priebehu 18. storočia budova prešla, rovnako ako mnohé susedné budovy, barokovou prestavbou. Celá budova prešla dôkladnou rekonštrukciou, ktorá sa zamerala nielen na opravu vekom zničených častí, ale aj na zmenu dispozičného rozloženia. Rekonštrukcia sa rovnako dotkla aj vonkajšej fasády, fasád vo vnútri dvora a pavlačí. Dom je Národná kultúrna pamiatka. Vo dvore sa nachádza divadelné združenie GUNAGU a tiež galéria. ZARIADENIE BYTU: * Moderná kuchyňa obsahuje vstavané značkové spotrebiče, plynový sporák, elektrickú rúru na pečenie, digestor, umývačku riadu, chladničku s mrazničkou a jedálenský ostrovček. * V priestrannej kúpeľní sa nachádza za závesom pračka a samostatný plynový kotol, ktorý zabezpečuje aj ohrev vody. * Vo veľkorysej obývacej izbe sa nachádza kožená sedacia súprava, jedáleň a televízor. * V spálni je dvojposteľ a jednolôžková posteľ, komody, vstavaná skriňa, písací stôl s pracovnou stoličkou. LEGENDA MIESTNOSTÍ: * Kuchyňa: 11 m² * Kúpelňa + WC: 11 m² * Obývacia izba: 37 m² * Spálňa: 32 m² ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Výmera bytu: 94 m² * Poschodie: 3/4 bez výťahu * Orientácia: J/V - S/Z * Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá jednomesačné nájomne 1 100 €/mesiac + vratný depozit vo výške 2200€ a provízia realitnej kancelárií vo výške 475€ VÝHODY: * Centrum mesta, pešia zóna * Nadštandardná rekonštrukcia, kvalitné a značkové materiály * Historická pamiatka CENA: 950€/mesiac + 150€/mesiac energie Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá jednomesačné nájomne 1100€ + vratný depozit vo výške 2200€ a provízia realitnej kancelárií vo výške 475€ V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. ID:81806407 Pre viac informácií neváhajte kontaktovať makléra: +421 901 789 818 © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY
Bratislava I - Staré Mesto
1 100 €/mes.
ZVÝHODNENÁ CENA O 50.000€! POSLEDNÝ 4 IZBOVÝ BYT V CENTRE STARÉHO MESTA BRATISLAVY, GUNDULIČOVÁ ULIC
Ponúkame na predaj novozrekonštruované apartmánové byty v prestížnej lokalite Starého Mesta, vedľa prezidentského paláca na Gunduličovej ulici. Pokiaľ hľadáte výbornú investíciu v centre hlavného mesta, tak ste na správnom mieste. V týchto bytoch môžete pohodlne bývať, nakoľko každý byt má aj svoju klimatizačnú jednotku, pritom budete vždy na lukratívnej adrese. Veľmi sú zaujímavé aj z pohľadu budúceho prenájmu, či už na dlhodobý alebo krátkodobý prenájom (AirBnb). Pokiaľ by ste mali záujem o kúpu dvoch bytov vedľa seba, tak si ich môžete prepojiť a vznikne Vám jeden samostatný byt. ŠTANDARD BYTOV: * Vchodové protipožiarne dvere * Interiérové dvere * Protihlukové plastové okná * Vinylová podlaha * Sociálne zariadenie * Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy * Slaboprúdové rozvody pre internet, tv, intercom * Možnosť parkovania vo dvore DOSTUPNÉ 2 IZBOVÉ BYTY: * Byt číslo: 201 – 2NP – 58,4 m2 + balkón 5,15 m2 – 455 051 € * Byt číslo: 301 – 3NP – 56,44 m2 + balkón 5,15 m2 – 304.327€ POSLEDNÝ 3 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 101 – 1NP – 73,33 m2 + balkón 5,15 m2 – 324.926€ POSLEDNÝ 4 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 103 – 102,73 m2 – 455.051€ INFORMÁCIE O BYTOVOM DOME: * Budova sa nachádza v tichom centre Bratislavských Palisád, 200metrov od Prezidentského paláca. * V priamom susedstve sídli mestská polícia. * Budova je z tehlovej konštrukcie a má päť nadzemných podlaží a jedno prízemné. * Nadzemné podlažia sú byty a prízemné nebytové priestory. * Budova má spoločný dvor s parkovacími miestami. * Občianska vybavenosť, ambasády, zastupiteľstvá, banky, obchody, pošta, služby, školy, škôlky, parky, verejná doprava – všetko je v bezprostrednej blízkosti objektu. CENY: 304.327€ – 455.051€ ID: 81806389 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava I - Staré Mesto
455 051 €
NOVINKA - NOVOSTAVBA,2 IZB.BYT,BALKÓN,PARK.MIESTO,HOLOBYT, HRUBÁ BORŠA
V zastúpení majiteľa Vám chceme ponúknuť novostavbu 2 izbového bytu s balkónom a parkovacím miestom, ktorý sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Golfového klubu Borša. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Golfová ulica, Hrubá Borša * 1.poschodie / z 2 * Stav bytu: novostavba (2022) holobyt * Parkovacie miesto k bytu * Celková výmera: 50.08 m2 * Výmera bytu: 47.05 m2 * Výmera balkónu: 3.75 m2 * Orientácia: južná (okná v rámci kuchyne a obývacej izby sú orientované na západ) * Kvalitné plastové okná * Vykurovanie: podlahové elektrické NÁZOR MAKLÉRA: Byt je ideálnou voľbou pre mladé páry, prípadne pre milovníkov golfu, ktorí hľadajú nehnuteľnosť, ktorú si dokážu prispôsobiť podľa svojich preferencií. LOKALITA: Obec Hrubá Borša patrí medzi jedny z najrýchlejšie rozvíjajúcich sa obcí, lokalita je ideálnym miestom s množstvom aktivít, rastúcou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do okresného - Senec (8 minút) a hlavného mesta - Bratislava (30 minút). V rámci obce nájdete mnoho zaujímavých miest a aktivít: dve materské školy, potraviny, reštaurácie a kaviarne, kaderníctvo, kozmetika, športoviská, jazdecká škola a samozrejme golfový areál - 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko, krytý driving range a 9 jamková akadémia. ihrisko. V prípade záujmu máme k dispozícií spoločnosť, ktorá vie zabezpečiť dokončenie bytu. *** FOTOGRAFIE V INZERÁTE SÚ VIZUALIZÁCIE - NÁVRH RIEŠENIA INTERIÉRU BYTU *** CENA: 139.900 Eur Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Hrubá Borša
139 900 €