Domáca terapia pre psy
Je vedecky dokázané, že zvieratá v prírode samé vyhľadávajú močiare,aby ich pijavice liečili. Pomáhajú okamžite od bolesti a zápalu, odstraňujú opuch, pôsobia antibakteriálne naraz vo všetkých tkanivách od svalov cez kosti, šľachy, kĺby po kožu a srsť. Vhodné pri zle sa hojacich ranách a u starších zvierat. Pijavice lekárske s návodom a poradenstvom vám pošlem domov. Výhoda viacnásobného použitia , cez 9 rokov praxe.
Martin
dohodou
Liečte svoje zvieratá doma a prírodne
Osobne mám odskúšané na stovkách ľudí aj na koníkoch. Taký komplexný účinok nemá žiadny liek z lekárne. Zaberá okamžite od bolesti,zápalu, na opuchy, pohmoždeniny aj otvorené rany. Lieči aj regeneruje orgány. Zdravé kopytá. Antibiotický aj antibakteriálny účinok. Upravuje hormonálny a nervový systém. Posilňuje imunitu,účinná prevencia. A najvýhodnejšie - raz kúpiš a používaš niekoľko rokov. Posielam aj poštou.
Martin
dohodou
Prenájom koňa
Dobrý deň, ponúkam do plného prenájmu moju 11 ročnú kobylku. Kobyla je kríženec american paint horse a slovenský teplokrvnik. Kobylka je ľahká na ovládanie, na jazdiarni 100%. Jazdena je westernovým štýlom, ale už sme spolu aj skákali a jazdenie bez sedla tiež nie je problémom. Na vychádzkach je vhodná pre skúsenejšieho jazdca. Hľadám niekoho na dlhodobý prenájom, ak máte záujem píšte mi do správy pre viac informácií. Momentálne je vo Veličná (DK).
Veličná
dohodou