Predaj rodinného domu na bývanie aj podnikanie, Krupina.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Mgr.Milena Bornstein, mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, alebo mimartusova@gmail.com) ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v pokojnej časti mesta Krupina. Dom má vynikajúcu dostupnosť do centra mesta, je situovaný v uličnej zástavbe na ul. 29.augusta. Dom bol postavený a daný do užívania v 50 rokoch. Dom bol prispôsobený a využívaný na podnikateľský účel - zdravotnícku ambulanciu. Pred časom bol čiastočne rekonštruovaný. Ponúka možnosť novému majiteľovi zrekonštruovať ho podľa vlastných predstáv a prispôsobiť si ho na bývanie, alebo na podnikanie. Dom sa nachádza na slnečnom pozemku o výmere 233m2. Pozemok je slnečný, rovinatý s priamym vstupom z asfaltovej komunikácie. Dom je postavený z tehál na betónových základoch. Strecha je šikmá, pred časom zrekonštruovaná novou krytinou. Vnútorné omietky sú pôvodné, z vonku je dom omietnutý škrabaným brizolitom. Na podlahách v obytných miestnostiach sú plávajúce podlahy, na chodbe a v kúpeľni sú keramické dlaždice. Zrekonštruovaná je kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatné WC. Vykurovanie je zabezpečené akumulačnými pecami, v objekte je nainštalovaná klimatizácia. Dom je napojený na verejný vodovod a pôvodnú elektroinštaláciu 220 a 380W. Pozemok je oplotený železným kovaným plotom. Dispozičné riešenie: Dom pozostáva z chodby, 3 miestností ktoré sú priechodné, kúpeľne spolu s WC, ďalších priestorov dvoch skladových priestorov a samostatného sociálneho zariadenia a priestoru, ktoré je možné využiť ako garáž. Objekt je možné využiť na bývanie, svojou lokalitou však ponúka možnosť využitia aj na podnikanie. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálny servis.
Krupina
135 000 €
Predaj rodinného domu, Veľký Krtíš.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (maklér Milena Bornstein Martušová , (alebo milenabornstein@rexreal.eu, mimartusova@gmail.com, alebo mobil kontakt: 0918146617), ponúkame exkluzívne 4 izbový rodinný dom v časti IBV Sever vo Veľkom Krtíši na ulici Duklianskej. Pokiaľ hľadáte rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii, ktorú si môžete dokončiť podľa vlastných predstáv vo výbornej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta, uvedená ponuka môže byť vhodná práve pre Vás! Rodinný dom je situovaný v uličnej zástavbe rodinných domov na rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 779m2. Dom bol skolaudovaný a daný do užívania v r. 1979. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom s jedným nadzemným podlažím, čiastočne podpivničený. Zvislé nosné konštrukcie tvorí murivo-pórobetónové tvárnice hr.45cm. Deliace priečky sú tehlové -murované. Stropy sú keramických nosníkov a keramických vložiek, spevnené betónovou dekou. Strešnú konštrukciu tvorí plochá strecha pokrytá živičnou krytinou s kompletnými klampiarskymi konštrukcia s pozinkovaného plechu. Strecha je zateplená. Vonkajšia úprava povrchov je brizolitová omietka. Okná a vchodové dvere sú plastové. Elektroinštalácia a vodoinštalácia je pôvodná. Rozvod teplej a studenej vody je na všetkých podlažiach. Zdroj TÚV je kombinovaný elektrický ohrievač. Kúrenie v dome je zabezpečené plynovým koltom, alternatívne je ponechaný kotol na pevné palivo. V priestoroch obývacej izby je výkonný otvorený krb. Radiátory sú liatinové. Vnútorné úpravy povrchov sú hladná omietka, keramický obklad v kuchyni okolo kuchynskej linky, v kúpeľni na 1. podlaží a tiež v sociálnych zariadeniach. Na podlahách vo vstupnej chodbe je keramická dlažbe a v kuchyni je keramická dlažba, v obývacej izbe je plávajúca podlaha. V ostatných izbách je betónový poter prekrytý kobercami. Nové sú garážové vráta na elektrický pohon. Dispozičné riešenie: 1 podzemné podlažie – pivnica, miestnosť pre plynomer, kotolňa schodisko. Prízemie: hala, toaleta, chodba, schodisko, kuchyňa prepojená s priestrannou obývacou izbou, špajza, šatník, zádverie a garáž . 1.nadzemné podlažie tvoria 3 spálne, schodisko, kúpeľňa WC a balkón. Plošná bilancia: celková úžitková plocha – obytná časť – 268,68, plocha pozemku 779m2. Plocha balkónu – 5 m2 IS: dom je napojený na elektrickú prípojku 220 + 380 V, mestský vodovod, plynovod, kanalizácia. Pri dome je kopaná studňa s úžitkovou vodou cca 8m hlboká. Dom má vynikajúcu polohu, V tesnej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, obchodné reťazce, zdravotné stredisko, športové ihriská, autobusová zastávka. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálneho servis.
Veľký Krtíš
185 000 €
Predaj 3 izbového bytu na ul. Venevskej, Veľký Krtíš.
Ak hľadáte rodinné bývanie v pokojnom a tichom prostredí s výbornou dostupnosťou do centra mesta, tak táto ponuka je práve pre Vás ! Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (maklér Milena Bornstein Martušová , (alebo milenabornstein@rexreal.eu, mimartusova@gmail.com, alebo mobil kontakt: 0918146617), ponúkame exkluzívne na predaj 3 izbový byt vo Veľkom Krtíši, na ulici Venevskej o výmere 75m2. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 2.poschodí. Byt je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne, veľkej obývacej izby, 2 spální z toho z jednej je výstup na priestranný balkón, ďalej z kúpeľne a samostatného WC. Okná v celom byte sú plastové s okennými žalúziami. Na podlahách vo všetkých obytných izbách sú pôvodné, veľmi zachovalé dubové parkety, v kuchyni a v chodbe je na podlahách keramická dlažba. Ostatné vybavenie bytu je pôvodné. K bytu prislúcha murovaná špajza na medziposchodí a murovaná pivnica o výmere 6m2 v suteréne bytového domu. Byt má vynikajúcu polohu, V tesnej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, obchodné reťazce, zdravotné stredisko, športové ihrisko, škola, autobusová zastávka. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálneho servis.
Veľký Krtíš
dohodou
Predaj vínneho domčeka, Čebovce okres Veľký Krtíš.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (Milena Bornstein Martušová , mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu) exkluzívne ponúka na predaj vínny domček s pozemkom o celkovej rozlohe 288m2 v krásnom prostredí vínnych domčekov v obci Čebovce. Vínny domček má mierne obdĺžnikový pôdorys o celkovej rozlohe zastavanej plochy 37m2, úžitková plocha je 111m2. Vínny domček má dve nadzemné podlažia. Je postavený na betónových základoch, je celý podpivničený. Klenbová pivnica je budovaná na pieskovcom podloží , jej celková dĺžka je 30m. Pivnica je po celej dĺžke klenbová, murovaná plnými tehlami. Strecha je sedlová, pokrytá pálenou škridľou. Okná aj vstupné dvere sú pôvodné – drevené. Dispozícia vínneho domčeka – na prízemí sa nachádza vstupná miestnosť z ktorej sa prechádza do veľkej klenbovej pivnice. Z druhej časti vstupu je schodisko vedúce do obytnej izby a na druhom poschodí sa nachádza podkrovná obytná miestnosť, ktorá ponúka aj malú terasu a výstup na pozemok – bývalú vinicu zo zadnej časti vínneho domčeka. Obidve obytné izby sú s výmerou cca 20m2.Záhrada je toho času bez viničových sadeníc. Domček je napojený na elektrinu 220 a 380W, pri domčeku je spoločná studňa s pitnou vodou. Záhrada je celá oplotená. Vstup do vínneho domčeka je z prístupovej cesty. Vstup do záhrady je priamy, tiež z prístupovej obecnej cesty.
Čebovce
25 000 €
Predaj rodinného domu Nenince, okres Veľký Krtíš.
Realitná kancelária REX REAL, s.r.o, maklér Milena Bornstein Martušová (milenabornstein@rexreal.eu,mimartusova@gmail.com,alebo 0918146617 ) z poverenia majiteľa ponúka exkluzívne na predaj novostavbu samostatne stojaceho rodinného dom v lukratívnej obci Nenince. Dom bol postavený a skolaudovaný v r. 2016. Samotný dom je prízemný s obytným podkrovím má celkovú zastavanú plochu 206m2. K domu prináleží krásny rovinatý pozemok o celkovej výmere 1443m2. Rodinný dom poskytuje veľkorysý priestor a veľmi príjemné bývanie. Je vhodný pre mladú rodinu a je vybavený ihneď k nasťahovaniu. Pri dome je murovaná dvoj garáž s rozlohou 30m2. Samotný dom dispozične pozostáva: na prízemí zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou, špajze, kúpeľne a schodisko do podkrovia. V podkroví sú dve izb y – spálňa a detská izba s rozlohou 45m2, ktorú je možné predeliť na 2 detské izby, kúpeľňa, šatník a chodba. Centrálnym priestorom domu je priestranná obývačka spojená s modernou kuchyňou a jedálňou. Kuchyňa je atypická, robená na mieru. Je kompletne vybavená exkluzívnymi kuchynskými spotrebičmi - el. varný panel, umývačka riadu,odsávač pár, mikrovlnná rúra a iné. Pri kuchyni je špajza. Z obývačky, v ktorej sa nachádza moderný krb a je výstup priamo na terasu a záhradu cez veľké francúzske okná. Kúpeľna na prízemí je vybavená sprchovacím kútom a sociálnym zariadením, kúpeľňa na poschodí je vybavená vaňou a sociálnym zariadením a kotlom na elektrické vykurovanie. Zásobník na ohrev vody je umiestnený v kúpeľni. Centrálnym priestorom domu je priestranná obývačka spojená s modernou kuchyňou a jedálňou. Kuchyňa je kompletne vybavená exkluzívnymi kuchynskými spotrebičmi - el. varný panel, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a iné. Pri kuchyni je špajza. Z obývačky, v ktorej sa nachádza moderný krb a je výstup priamo na terasu a záhradu cez veľké francúzske okná. Pri dome sa nachádza terasa o výmere 8x8m s krbom a prívodom vody. Nízke mesačné náklady zabezpečujú vysokokvalitné stavebné materiály a krb, taktiež zateplenie strechy až termo-izoláciou . Technické parametre domu: obvodové murivo –Ytong, hrúbka 44mm, murované priečky tiež tehla. Vnútorné omietky sú vápenné ,štukové. Vonkajšie omietky - Strecha je sedlová, zateplená, strešná krytina je betónová škridla Bramac. Okná sú drevené eurookná s izolačným trojskom a vnútornými žaluziami. Na podlahách vo všetkými miestnostiach je keramická dlažba, ústredné vykurovanie podlahové teplovodné elektrické, možnosť výmeny za akýkoľvek iný druh zdroja. V dome sa nachádza výkonný teplovodný krb, ktorý je napojený na vykurovanie rádiátormi, ktoré sú v celom dome ako doplnkové kúrenie. Na podlahách v obytných izbách v celom dome je plávajúca podlaha, V kúpeľni, v kuchyni a na chodbe je keramická dlažba. V garáži je brána s automatickým ovládaním. Pri dvojgaráži sa nachádza terasa, na uskladnenie materiálu. Rodinný dom je napojený na verejnú elektrickú sieť, verejný vodovod, verejnú kanalizáciu. Rodinný dom sa nachádza vo výbornej lokalite, v obci Nenince. Obec má dobrú občiansku vybavenosťou. V blízkosti je materská škola, základná škola, detské ihriská,lekáreň, zdravotné stredisko, drobné prevádzky, potraviny, atd. Výhodou je aj rýchle napojenie na hlavnú cestu v smere do Veľkého Krtíša a tiež na hraničný prechod Slovenské Ďarmoty.V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálneho servis. Tento dom sa oplatí vidieť.
Nenince
159 000 €
Predaj 3 izbového bytu, Veľký Krtíš
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (maklér Milena Bornstein Martušová , (alebo milenabornstein@rexreal.eu, mimartusova@gmail.com, alebo mobil: 0918146617), exkluzívne ponúka na predaj slnečný veľmi zachovalý 3-izbový byt s výmerou 78 m2 sa nachádza na 7/8. poschodí vo vyhľadávanej lokalite na ul. Novohradskej vo Veľkom Krtíši. Byt je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. V byte boli vymenené okná za plastové s okennými žalúziami. Panelový bytový dom postavený v r. 1992 na najnovšom sídlisku neďaleko stredu mesta. V paneláku sa nachádza výťah, ktorý stojí na medziposchodiach. Byt pozostáva z priestrannej predsiene, 3 samostatných nepriechodných obytných miestností, kuchyne so vstupom do priestrannej špajze, bytového jadra (WC a kúpeľňa sú oddelené). Okná sú v celom byte plastové so žalúziami. V byte nie je loggia, ale ako náhrada vynikajúco poslúži miestnosť s vchodom z kuchyne, pričom táto má malé vetracie okno, čo je veľmi dobré riešenie na sušenie prádla, uloženia rôznych vecí, regálov, chladničky atď. Táto miestnosť má veľmi variabilné využitie. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, samostatne stojacim kombinovaným plynovým sporákom a digestorom.Orientácia bytu je V/Z. Hneď pri vchode do bytu je ďalšia malá špajza, ktorá prislúcha obidvom bytom, majú však nezávislé riešenie. K bytu patrí latková pivnica. Bytový dom bol zrekonštruovaný v r. 2013. Vchod je vkusne upravený a veľmi udržiavaný. Otváranie je elektronické. Hneď pri bytovom dome je detské ihrisko uprostred zelene. Za bytovým domom je možnosť parkovania. V blízkosti sa nachádza komplexná občianska vybavenosť. V blížkosti je je obchod s potravinami, LIDL, cca 5 min pohodlnej chôdze je zdravotné stredisko, nemocnica VÚB a autobusová zastávka. Do centra mesta je cca 5 min. pohodlnej chôdze. Byt je družstevný. Byt bude voľný kúpou. Foto inzercie je ilustračné.Tento byt sa oplatí vidieť.
Veľký Krtíš
59 900 €
Dom na bývanie, aj podnikanie, Dolné Plachtince.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Milena Bornstein, mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, alebo mimartusova@gmail.com, www.rexreal.eu) ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj zaujímavý rodinný dom v obci Dolné Plachtince, vzdialenej len 3 km od okresného mesta Veľký Krtíš. Ponúkame na predaj dva rodinné domy vzájomnej prepojené. Pôvodná časť domu bola postavené a daná do užívania v 70 rokoch, nová prístavba v 80 rokoch. Vnútorné riešenie domu ponúka komfortné bývanie aj pre viacčlennú rodinu, prípadne je možné dom rozdeliť na dve samostatné bytové jednotky. Dispozícia domu a prístavby ponúka možnosť využívať dom na bývanie a tiež na podnikanie. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na pozemku o celkovej rozlohe 543m2 vrátane zastavanej plochy. Dom je orientovaný na juhovýchodnú stranu. Pôvodný dom je riešený ako prízemný, čiastočne podpivičený. Hlavný vstup do domu je z bočnej strany dvora. Dispozičné riešenie: I.podzemné podlažie pozostáva z kotolňe s plynovým kotlom. I.nadzemné podlažie ponúka zádverie, veľkú halu prepojenú s priestrannou obývacou izbou, ďalšou spálňou, kuchyňou, špajzou, z haly je riešený vstup do kúpeľne, WC, v zadnej časti pôvodnej časti domu je ešte samostatná obytná izba. V prístavbovej časti domu je dvojpodlažná obytná časť ktorá ponúka: Prízemná časť: chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC, sklad, Na I. nadzenom podlaží je chodba a dve samostatné obytné izby. Pôvodná časť domu je postavená z tehál na betónovom základe . Obvodové murivo je z pálených tehál, s povrchovou úpravou zo škrabaného brizolitu bez zateplenia v pôvodnom stave. Priečky sú z tehál, strop na I.NP je železobetónový, krov je drevený trámový s rovným podhľadom. Strecha bola rekonštruovaná cca pred 15 rokmi. Strešná krytina bola pred 15 rokmi menená za škridľoplech bez zateplenia. Vykurovanie domu je riešené plynovým kotlom s plechovými rádiátormi. Ohrev vody zabezpečuje zásobník TÚV na plynový ohrev. Klampiarske konštrukcie sú pozinkované bez povrchovej úpravy. Okná na celom domu sú pôvodné, drevené s ochrannými žalúziami, vchodové dvere sú drevené, interiérové dvere sú drevené na báze dreva. Interiér domu je v pôvodnom veľmi zachovalom stave. V celom dome sú v obytných izbách sú betónové podlahy, prekryté kobercom, v kuchyni a v kúpeľni – keramická dlažba. Elektrické a vodovodné rozvody sú pôvodné, komínový systém je nový s vložkou. Dom je napojený na obecný vodovod, plynovú prípojku, elektrina v domoch je 220 a 380W, pri dome je studňa na úžitkovú vodu. Novšia - prístavbová časť domu je postavená z pórobetónových tvárnic, vnútorné priečky sú tehlové. Okná sú pôvodné, drevené. Strecha je plochá, pokrytá pozinkovaným plechom, tiež rekonštruovaná. Okná sú pôvodné – drevené, vchodové dvere – plastové. Kúrenie v prístavbovej časti domu je riešené tiež plynovými gamatkami. Podlahy sú betónové, pokryté linoleom. V kuchyni, kúpeľni sú keramické dlažby. Keramické dlažby sú tiež v chodbovej časti domu a na schodišti. Celkovou zastavanou plochou 250m2 ponúka komfortné bývanie pre viacčlennú rodinu, prípadne aj možnosť podnikania. Výhody domu : - bezkonkurenčná lokalita - blízkosť okresného mesta Veľký Krtíš cca 6 km - priestranný slnečný , netradične riešený dom; - dostupnosť kompletného občianskeho vybavenia V cene ponúkanej nehnuteľnosti je aj kompletný právny servis. Náš viazaný finančný agent Vám vie sprostredkovať výhodný úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Súčasťou komplexného servisu je aj dlhodobá starostlivosť o úver, ušetrenie na poplatkoch, na preplatení úveru a zabezpečenie rodiny v prípade nečakaných životných situácií.
Dolné Plachtince
86 000 €
Predaj 2 izbového bytu, Želovce.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Milena Bornstein Martušová , mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu ,alebo mimartusova@gmail.com) ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj 2 izbový byt v osobnom vlastníctve v obci Želovce. Byt sa nachádza na 1. poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Byt má podlahovú plochu 52 m2. Dispozične sa tu nachádzajú 2 veľké obytné izby, kuchyňa s jedálenským kútom, kúpeľňa, samostatná toaleta a priestranná chodba. Byt je v pôvodnom stave ale veľmi zachovalom stave, čo ponúka novému majiteľovi zrekonštruovať si byt podľa vlastných predstáv. Na podlahách v obytných izbách sú zachovalé dubové parkety. K kuchyni je nový náter a keramické obkladačky v úrovni linky. Okná sú nové plastové. Byt nedisponuje balkónom.Teplá voda je zabezpečená novým samostatným elektrickým bojlerom na ohrev TÚV. Kúrenie je možné elektrinou, elektrickými konvektormi, ktoré si treba dokúpiť. alebo tuhým palivom v krbovej peci, ktorá je umiestnená v obývacej izbe pri vstupe z chodby. Byt je napojený na vodu prostredníctvom samostatného čerpadla pre tento byt. K bytu prislúchajú dve murované pivnice. V jednej je malý sklad dreva na vykurovanie a v druhej je samostatná vodárnička. Každá je o výmere cca 6m2. Obec Želovce má výbornú infraštruktúru. Je tu škôlka, škola, lekári, lekáreň, obchodný reťazec. Obec je vzdialená 6 km od hraníc s Maďarskom a 10 km od okresného mesta Veľký Krtíš. Cena energií: 30 Euro / mesiac
Želovce
dohodou
Predaj rodinného domu Veľká Čalomija.
Vychutnajte si pokojné a pohodlné bývanie na vidieku s bonusom nadštandardných služieb a východ jedinečného bývanie v lokalite Veľká Čalomija. Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Mgr.Milena Bornstein Martušová, mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, alebo mimartusova@gmail.com) ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj krásny rodinný dom v obci Veľká Čalomija. Dom bol postavený a daný do užívania v 70 rokoch. Toho času prešiel kompletnou rekonštrukciou. Nachádza sa na krásnom, slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 800m2. Dom má elektrickú, plynovú prípojku, vodovodnú prípojku, na pozemku je kopaná studňa s úžitkovou vodou. Vnútorné riešenie domu ponúka komfortné bývanie aj pre viacčlennú rodinu. Dom je riešený ako dvojpodlažný. Hlavný vstup do domu je z bočnej strany dvora. Dispozičné riešenie: Prízemie domu pozostáva z chodby, kuchyne, kúpelne, obývacej izby, technickej miestnosti a ďalšej miestnosti, ktorá ponúka rôzne využitie podľa potrieb nového majiteľa. I.Nadzemné podlažie ponúka chodbu, galériu a tri veľké obytné izby z jednej obytnej izby je výstup na rozsiahlu terasu, ktorú si môže nový majiteľ upraviť podľa vlastných predstáv Na prízemí v bočnej časti domu je vstup do kotolne. Dom je postavený na betónových základoch s izoláciou proti vode. Obvodové murivo je z pórobetónových tvárnic, s povrchovou úpravou zo vonkajšej omietky so zateplením, 5 cm polystyrénom. Priečky sú z tehál, strop na I.NP je železobetónový , zvýšený, mierne zošikmený s novou strešnou krytinou. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné s plechovými rádiátormi. Je možné nainštalovať pec na pevné palivo a tiež plynové kúrenie. Ohrev vody zabezpečuje zásobník TÚV na elektrický ohrev. Klampiarske konštrukcie sú pozinkované bez povrchovej úpravy. Okná na celom domu sú vymenené plastové s izolačným dvojskom, vchodové dvere sú tiež plastové. V obývacej izbe na prízemí a v kuchyni je plávajúca podlaha, obytných izbách na poschodí sú drevené dubové parkety. K domu prináleží samostatná garáž spojená s domom.Pri dome je hospodárska budova využiteľná ako dielňa, prípadne sklad. Na pozemku sa nachádza murovaná pivnica dlhá cca 10m s kamenným obkladom. Na pozemku sa nachádzajú aj drobné drevené stavby na chov hospodárskych zvierat. Odpad je riešený žumpou. Obec Veľký Čalomija je obec s výbornou občianskou vybavenosťou. V obci je škola, škôlka, prevádzka potravín je v obci je zdravotné stredisko - praktický , zubný lekár, gynekológ, lekáreň, drobné služby. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer , sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálny servis.
Veľká Čalomija
86 000 €
Predaj 3 izbového bytu s balkónom a záhradkou, Dolná Strehová.
Rezervované! Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Mgr.Milena Bornstein, mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, alebo mimartusova@gmail.com, www.rexreal.eu) ponúka exkluzívne na predaj 3izb byt s úžitkovou plochou 65 m2 s bohatým príslušenstvom v blízkosti termálneho kúpaliska v Dolnej Strehovej. Byt sa nachádza na 2/3 poschodí bytového domu. Byt bol dôsledne, kompletne rekonštruovaný, s použitím kvalitných materiálov a ponúka novému majiteľovi veľmi neštandardné, bývanie a možnosť aktívneho relaxu v záhradke o výmere 158m2, ktorá susedí s bytovým domom a je súčasťou predaja. Nové sú stierky v celom byte, v izbách kvalitné plávajúce podlahy, v chodbe a v kuchyni je veľmi kvalitná keramická dlažba. V celom byte sú nové plastové okná. Nové sú kvalitné vstupné bezpečnostné dvere. Interiérové dvere a zárubne s oblôžkami sú v celom byte. Na chodbe sú dvoje vstavené skrine, z toho jedna časť je využívaná ako technický priestor, kde sú umiestnené práčka a ohrievač na TÚV. Stropy v obývačke sú mierne znížené sádrokartónom s aktívny podsvietením, kompletne uteplené aj z vnútra čo vytvára veľmi príjemnú klímu aj v teplejšom období. Na stropoch sú v celom byte osadené veľmi kvalitné led bodové svetlá. Kompletne nové sú rozvody elektriny, vody. V celom byte je použitá kvalitná elektroinštalácia. V kúpeľni sú použité veľmi vkusné, kvalitné keramické obklady. Celá kúpelňa je vytvára veľmi pekný kompaktný celok. V kuchyni je veľmi vkusná kuchynská linka s elektrickými spotrebičmi Elektrolux - elektrickým sporákom, digestorom, umývačkou na riad. V byte elektrické podlahové kúrenie, v obývacej izbe je aj výkonný murovaný krb s výkonnou vykurovacou vložkou. Byt sa predáva po dohode so zariadením. Dispozícia bytu: vstupná chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, z chodby sa prechádza do kuchyne, kde na bočnej strane je ďalšia vstavaná skriňa s práčkou a ohrievačom na TÚV. V nočnej časti bytu je veľká priestranná obývacia izba s murovaným krbom, spálňa a z obývačky sa prechádza do detskej izby, ktorá má výstup na balkón. V blízkosti je záhradka, ktorú môže nový majiteľ využívať na relax ako záhradu, príp. iné využitie. Záhradka je vo vlastníctve. Pred bytovým domom je možnosť parkovania. Výhody bytu : - bezkonkurenčná lokalita bytu – možnosť využívania termálneho kúpaliska v Dolnej Strehovej - priestranný slnečný byt, veľmi vkusne zrekonštruovaný - dostupnosť kompletného občianskeho vybavenia - pred bytovým domom parkovanie. Tento byt sa oplatí vidieť.
Dolná Strehová
52 500 €
Predaj 3 izbového bytu v centre mesta Veľký Krtíš.
Rezervované ! Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (Mgr.Milena Bornstein Martušová, realitným maklér ) , mobil: 0918146617, mimartusova@gmail.com, milenabornstein@rexreal.eu, www.rexreal.eu) ponúka na predaj komfortný, veľmi zaujímavo dispozične riešený 3 izbový vo Veľkom Krtíši. Pokiaľ hľadáte príjemný, slnečný byt vo výbornej lokalite priamo v centre mesta s výbornou dostupnosťou navyše s nízkymi nákladmi na prevádzku, táto ponuka môže byť vhodná pre vás. Priestranný byt o rozlohe 71m2 sa nachádza na 2/3 poschodí tehlového bytového domu v centre mesta mesta Veľký Krtíš. Orientácia strán je východ, juh a západ, čo zabezpečuje veľmi dobré presvetlenie všetkých miestností. Byt prešiel pred časom rekonštrukciou. Má veľmi pekné dispozičné riešenie - pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so zabudovanými vstavanými skriňami, z troch veľkých obytných miestností. Veľmi príjemne pôsobí aj prepojenie obývacej izby so spálňou, čím je oddelené súkromie majiteľov. Kuchyňa je samostatná má nainštalovanú kuchynskú linku s veľkým priestorom na stolovanie. Rekonštrukciou prešla aj kúpeľňa spolu so samostatným sociálnym zariadením. Kúpeľna je menšia, ale s dostatočným priestorom na sprchovací kút, umývadlom a miestom na práčku, príp. sušičku. V byte je zrekonštruovaná elektroinštalácia, vodoinštalácie, plávajúce podlahy sú jednotné v celom byte. Nové sú tiež bezpečnostné vstupné dvere. Mesačné náklady sú do 150Eur. Byt je veľmi pekne dispozične riešený. K bytu prináleží murovaná pivnica. Výhody bytu : veľmi priestranný slnečný, možnosť parkovania pred bytovým domom, pokojné prostredie v centre mesta. Tento byt sa oplatí vidieť!!
Veľký Krtíš
65 000 €
Predaj 2+1 izbového bytu, Veľký Krtíš
Hľadáte bývanie s rýchlou dostupnosťou do centra mesta a zároveň preferujete kompletne zrekonštruovaný byt? Máme pre Vás ponuku. Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Mgr.Milena Bornstein Martušová, mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, alebo mimartusova@gmail.com, www.rexreal.eu) ponúka exkluzívne na predaj 2+1izbový byt s úžitkovou plochou 53 m2 s bohatým príslušenstvom v blízkosti centra vo Veľkom Krtíši. Byt sa nachádza na 4/8 poschodí zatepleneného panelového bytového domu. Byt bol dôsledne, kompletne rekonštruovaný, s použitím kvalitných materiálov a ponúka novému majiteľovi veľmi nadštandardné bývanie. V byte bola čiastočne zmenená aj dispozícia a je možné byt využívať ako 3 izbový. Kompletne nové sú rozvody elektriny, vody. V celom byte je použitá kvalitná elektroinštalácia. Nové sú stierky v celom byte, v izbách kvalitné plávajúce podlahy, v chodbe a v kuchyni je veľmi kvalitná keramická dlažba. V celom byte sú plastové okná. Nové sú kvalitné vstupné bezpečnostné dvere. Interiérové dvere a zárubne s oblôžkami sú v celom byte. Stropy v obývačke sú s aktívnym stupňovitým podsvietením. Na stropoch sú v celom byte osadené veľmi kvalitné led bodové svetlá. V kúpeľni so sprchovým kútom sú použité veľmi vkusné, kvalitné veľkoplošné keramické obklady. Celá kúpelňa je vytvára veľmi pekný kompaktný celok. V kuchyni je veľmi vkusná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi BOSCH - plynový sporákom, digestorom a veľkoplošnými keramickými obkladmi. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom spolu so sociálnym zariadením, z chodby sa prechádza do kuchyne, kde na bočnej strane bytu je izba, ktorá môže slúžiť ako jedáleň, prípadne ako pracovňa, resp. malá detská izba. V nočnej časti bytu je veľká priestranná obývacia izba, a z obývačky sa prechádza do spálne. Tieto izby sú veľmi svetlé, orientované na západnú stranu. Pred bytovým domom je možnosť parkovania. Výhody bytu : - bezkonkurenčná lokalita bytu – blízkosť obchodných reťazcov, nemocnice, lekárne, športové ihriská, obchody, banka, autobusová zastávka- priestranný slnečný byt, veľmi vkusne zrekonštruovaný - dostupnosť kompletného občianskeho vybavenia - pred bytovým domom parkovanie. Tento byt sa oplatí vidieť.
Veľký Krtíš
dohodou
Prenájom skladovo-obchodných priestorov, Veľký Krtíš.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (Milena Bornstein Martušová , mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu) exkluzívne ponúka na prenájom skladovo-obchodné priestory vo Veľkom Krtíši. Jedná sa o samostatne stojaci objekt na okraji okresného mesta Veľký Krtíš na ulici Vinohradnícka. Areál v ktorom sa objekt nachádza je veľmi dobre dostupný z hlavnej asfaltovej komunikácie. V zadnej časti objektu je aj nakladacia rampa pre zásobovania paletovými vozíkom. Pred objektom je dostatočný priestor na parkovanie. Otvorený priestor je možné rozčleniť a využívať ho na viaceré druhy podnikania, resp. viacerými firmami. Stavba má jedno nadzemné podlažie a druhé nadzemné podlažie na časťou pôdorysu. Stavba bola daná do užívania v r 70 rokoch ako poľnohospodársky objekt. V roku 2012 bola na objekte zrealizovaná a skolaudovaná prestavba na administratívny objekt so skladovými priestormi. V rámci prestavby bolo prevedené zateplenie obdvodového plášťa zatepľovacím systémom na báze EPS, vloženie stropy a v administratívnej časti na vytvorenie nového podlažia, zastrešenie objektu s novou strešnou krytinou a klampiarskymi konštrukciami, úpravy vnútorných a vonkajších povrchov, keramické obklady, schody, dvere, okná, podlahy, vykurovanie, vymenená kompletne elektroinštalácia, vnútorný vodovod a kanalizácie, ohrev teplej vody, vnútorné hygienické zariadenia a WC a tiež bleskozvod. Dispozičné riešenie: 1.NP komunikačný priestor so schodišťom, veľký skladovo-výrobný priestor, 3 krát skladový priestor rôznych veľkostí, kancelária, sociálne priestory WC muži, ženy, priestor pre upratovačky, kancelária, 2.NP technická miestnosť – kancelárske priestory. Technický popis: základy tvoria betónové pásy a pätky s izoláciou proti zemnej vlhkosti, zvislé nosné konštrukcie murované z tehál hr. 480mm, na vonkajšej strane so zateplením hr.60mm a prefabrikované železobetónové trámy. Stropy sú betónové s rovným podhľadom a omietkou, v hale je zateplenie stropnej konštrukcie s podhľadom. Deliace priečky sú murované, vnútorné omietky vápenné štukové. Strecha je šikmá, sedlová, strešná krytina z trapézového plechu. Klampiarske konštrukcie úplné z pozinkovaného plechu. Okná sú plastové z izolačným dvojsklom v hale, v administratívnej časti drevené s izolačným dvojsklom. Na 1.NP v administratívnej časti so soc. miestnosťami je keramická dlažba, v kancelár. priestoroch na 2.NP laminátové plávajúce podlahy. V hale na 1.NP betónová podlaha. Vykurovanie je lokálne elektrickými ohrievačmi v kancelárskych priestoroch. Elektroinštalácia svetelná aj motorická, V objekte sú rozvody studenej aj teplej vody aj vnútornej kanalizácie z plastového potrubia. Teplá voda je pripravovaná elektrickým zásobníkovým ohrievačom. V administratívnej časti je aj klimatizácia. Objekt má 4 vstupy, z toho jeden vstup je bránou na elektrický pohon. Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod, elektriny a kanalizáciu do vlastnej žumpy. Prístup k stavbe je priamo z asfaltovej komunikácie ústiacej na štátnu cestu Veľký Krtíš- Levice. Objekt je chránený rampou a bezpečnostnými kamerami.
Veľký Krtíš
dohodou
Predaj investičného pozemku, Veľký Krtíš.
Realitná spoločnosť REX REAL s.r.o., maklér Mgr. Milena Bornstein (milenabornstein@rexreal.eu, mimartusova@gmail.com, alebo mobil.kontakt: 0918146617 ) ponúka exkluzívne na predaj investičný pozemok v priemyselno-logistickom parku vo Veľkom Krtíši na ul. Lučenskej. V minulosti pozemok slúžil ako uskladisko. Pozemok o rozlohe 1880m2 je rovinatý , priamo dostupný z asfaltovej komunikácie z hlavného ťahu v smere na Lučenec. Elektrina je napojená na existujúcej stavbe, vodovod je možné napojiť prípojkou pri susediacom objekte. Kanalizácia je riešená žumpou, ktorá je funkčná. Na pozemku je evidovaná stavba v pôvodnom stave. V susedstve je viacero firiem a pozemkov. V tesnej blízkosti pozemku je železničná trať. Pozemok je vhodný na výstavbu haly, skladu alebo výrobnej haly, zriadenie výrobnej prevádzky, parkovanie strojov.
Veľký Krtíš
57 500 €
Predaj obchodno-prevádzkových priestorov, Veľký Krtíš.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (Milena Bornstein Martušová , mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu) exkluzívne ponúka na predaj skladovo-výrobné priestory vo Veľkom Krtíši. Jedná sa o samostatne stojaci objekt na okraji okresného mesta Veľký Krtíš. Stavba má jedno nadzemné podlažie a druhé nadzemné podlažie na časťou pôdorysu. Stavba bola daná do užívania v r 70 rokoch ako poľnohospodársky objekt. V roku 2012 bola na objekte zrealizovaná a skolaudovaná prestavba na administratívny objekt so skladovými priestormi. V rámci prestavby bolo prevedené zateplenie obdvodového plášťa zatepľovacím systémom na báze EPS, vloženie stropy a v administratívnej časti na vytvorenie nového podlažia, zastrešenie objektu s novou strešnou krytinou a klampiarskymi konštrukciami, úpravy vnútorných a vonkajších povrchov, keramické obklady, schody, dvere, okná, podlahy, vykurovanie, vymenená kompletne elektroinštalácia, vnútorný vodovod a kanalizácie, ohrev teplej vody, vnútorné hygienické zariadenia a WC a tiež bleskozvod. Dispozičné riešenie: 1.NP komunikačný priestor so schodišťom, veľký skladovo-výrobný priestor, 3 krát skladový priestor rôznych veľkostí, kancelária, sociálne priestory WC muži, ženy, priestor pre upratovačky, kancelária, 2.NP technická miestnosť – kancelárske priestory. Technický popis: základy tvoria betónové pásy a pätky s izoláciou proti zemnej vlhkosti, zvyslé nosné konštrukcie murované z tehál hr. 480mm, na vonkajšej strane so zateplením hr.60mm a prefabrikované železobetónové trámy. Stropy sú betónové s rovným podhľadom a omietkou, v hale je zateplenie stropnej konštrukcie s podhľadom. Deliace priečky sú murované, vnútorné omietky vápenné štukové. Strecha je šikmá, sedlová, strešná krytina z trapézového plechu. Klampiarske konštrukcie úplné z pozinkovaného plechu. Okná sú plastové z izolačným dvojsklom v hale, v administratívnej časti drevené s izolačným dvojsklom. Na 1.NP v administratívnej časti so soc. miestnosťami je keramická dlažba, v kancelár. priestoroch na 2.NP laminátové plávajúce podlahy. V hale na 1.NP betónová podlaha. Vykurovanie je lokálne elektrickými ohrievačmi v kancelárskych priestoroch. Elektroinštalácia svetelná aj motorická, V objekte sú rozvody studenej aj teplej vody aj vnútornej kanalizácie z plastového potrubia. Teplá voda je pripravovaná elektrickým zásobníkovým ohrievačom. V administratívnej časti je aj klimatizácia. Objekt má 4 vstupy, z toho jeden vstup je bránou na elektrický pohon. Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod, elektriny a kanalizáciu do vlastnej žumpy. Prístup k stavbe je priamo z asfaltovej komunikácie ústiacej na štátnu cestu Veľký Krtíš- Levice. Objekt je chránený rampou a bezpečnostnými kamerami. Objekt sa predáva v celku, je vhodný na investíciu, alebo vlastné podnikanie. Cenu a ďalšie informácie vám poskytnem na vyžiadanie.
Veľký Krtíš
dohodou
Predaj stavebného pozemku, Veľký Krtíš.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (Milena Bornstein Martušová , mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, www.rexreal.eu) exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v meste Veľký Krtíš. Pozemok o celkovej rozlohe 1362m2 je s priamym vstupom z asfaltovej komunikácie. Prístup k pozemku je bez obmedzenia. Pozostáva z príjazdovej časti pozemku a rovinatej časti, ktorej rozloha je 551m2. Nachádza sa v okrajovej časti mesta v uličnej zástavbe rodinných domov. Inžinierske siete sa nachádzajú na hranici pozemku. V blízkosti pozemku sa nevyskytujú žiadne výrobné, ani nevýrobné prevádzky (haly, sklady). V zmysle platného územného plánu je v danom území povolená výstavba nízko podlažných stavieb na bývanie. Územie je vhodné na bývanie, nie je zaťažené hlukom, ani prašnosťou dopravy. Občianska vybavenosť a obchody sú dostupné chôdzou do 15min.
Veľký Krtíš
50 000 €
Predaj 3 izbového bytu ul. Novohradská, Veľký Krtíš.
Realitná spoločnosť REX REAL, s.r.o.(Kontakt: mobil: 0918146617alebo milenabornstein@rexreal.eu, mimartusova@gmail.com), ponúka exkluzívne na predaj veľmi vkusne prerobený, priestranný 3izbový byt vo Veľkom Krtíši na ul. Novohradskej. Byt o výmere 78m2 prešiel pred časom kompletnou rekonštrukciou. Nachádza sa na vyvýšenom 3/8 poschodí zetepleného bytového domu. Byt ponúka novému majiteľovi veľmi pokojné bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta. Samotný byt pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby ktorá plynule prechádza do priestrannej kuchyne. Veľmi zaujímavou zmenou dispozície v bytu je prestavba špajze o rozlohe 6m2 na kúpeľňu spolu s WC. Majitelia si zároveň zväčšili vstupný priestor do bytu a byt rozdelili na dennú a nočnú časť. Ďalšie 2 obytné izby ponúkajú priestor na detskú izbu a spálňu . V celom byte sú plávajúce podlahy. Nové sú tiež stierky v celom byte. Okná sú nové pastové, na oknách vnútorné žalúzie. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Súčasťou predaja môže byť bez ďalšej úhrady aj jeho súčasné vybavenie. Výhodou bytu je slnečná orientácia, vkusná rekonštrukcia. K bytu prináleží polovica špajzového/skladového priestoru na poschodí a tiež latkovaná pivnica. Byt je družstevný. Výhodou nehnuteľnosti je výhodná lokalita, blízkosť komplexnej občianskej vybavenosti – nemocnica, obchodné reťazce, tenisové kurty, autobusová zastávka, banka. Režijné náklady sú do 140.—EUR . Obytný dom je panelový, kompletne zateplený, v spoločných priestoroch zrekonštruovaný. Ponúka príjemné bývanie rodinného typu so spoločnými priestormi a slušnými susedmi. Výhody : priestranný slnečný byt, rekonštrukcia interiéru so zariadením, dostupnosť kompletného občianskeho vybavenia, za bytovým domom je parkovanie. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálneho servis.
Veľký Krtíš
83 500 €
Predaj 3 izbového bytu ul. Poľná, Veľký Krtíš.
Znížená cena! Hľadáte byt s výbornou dostupnosťou do mesta za prijateľnú cenu? Máme pre Vás skvelú ponuku. Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (maklér Milena Bornstein Martušová, (mobil: 0918146617, alebo milenabornstein@rexreal.eu, mimartusova@gmail.com, www.rexreal.eu), ponúka exkluzívne na predaj zaujímavý 3 izbový byt s úžitkovou plochou 64 m2 na Poľnej, v širšom centre mesta Veľký Krtíš. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí 2 poschodového bytového domu. Samotný byt má rozlohu 64m2 a je veľmi zaujímavo dispozične riešený. Byt je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave, čo umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť si rekonštrukciou bývanie podľa vlastných predstáv. Samotný byt pozostáva z rozľahlej vstupnej chodby s priestorom pre veľké vstavané skrine. Z chodby sa prechádza do kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Jadro je pôvodné – umakartové. Chodba pokračuje do rozľahlej kuchyne. Kuchyňa je tiež pôvodná. Byt ponúka 3 obytné miestnosti, každá rôznej veľkosti. V obývacích izbách na podlahách sú pôvodné, kvalitné dubové parkety, na chodbe je plávajúca podlaha. Prípojka na internet a káblovú televíziu sú samozrejmosťou. K bytu patrí murovaná pivnica. V blízkosti sa nachádza úplná občianska vybavenosť – sieť malých obchodov, škola, škôlka. Výhody bytu : - bezkonkurenčná lokalita bytu v centre Veľkého Krtíša - dostupnosť kompletného občianskeho vybavenia - pred bytovým domom parkovanie. Tento byt sa oplatí vidieť!!!
Veľký Krtíš
54 000 €
Predaj 3+1 izbového bytu s garážou, Obeckov okres Veľký Krtíš.
Nová cena ! Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Mgr.Milena Bornstein Martušová, mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, alebo mimartusova@gmail.com, www.rexreal.eu) ponúka exkluzívne na predaj 3 izb. byt s úžitkovou plochou 83 m2 s bohatým príslušenstvom a garážou v obci Obeckov. Byt sa nachádza na 2/2 poschodí tehlového bytového domu. Orientácia bytu je východ/západ. Dispozícia bytu: vstupná chodba , kúpeľňa s vaňou a v osobitnej časti, ktorá je oddelená je technická miestnosť, samostatné WC, z chodby sa prechádza do kuchyne. V nočnej časti bytu je veľká priestranná obývacia izba s balkónom, spálňa , detská izba, samostatný šatník s vetracím oknom. K bytu prináleží murovaná pivnica a garáž v prízemnej časti zatepleného bytového domu. Byt bol dôsledne, kompletne rekonštruovaný, s použitím kvalitných materiálov a ponúka novému majiteľovi veľmi neštandardné, bývanie a možnosť aktívneho relaxu . Komplexná rekonštrukcia zahŕňa výmenu elektroinštalácie a vodoinštalácie, v izbách kvalitné plávajúce podlahy, v chodbe a kúpeľni veľmi kvalitná keramická dlažba. V celom byte sú nové plastové okná. Stierky v celom byte sú vypracované škrabanou omietkou, v kuchyni, chodbe a kúpeľni sú znížené stropy. Na stropoch sú v celom byte osadené veľmi kvalitné led bodové svetlá. Nové vstupné bezpečnostné dvere. V celom byte je použitá kvalitná elektroinštalácia. V byte je samostatné vykurovanie elektrickým kotlom a samostatný ohrievač teplej úžitkovej body. V kúpeľni sú použité veľmi vkusné, kvalitné keramické obklady. Kúpeľňa bola kompletne rekonštruovaná, je prepojená s technickou miestnosťou, ktorá zahŕňa elektrický kotol a ohrievač TÚV. V kúpeľni je nanovo osadená vaňa, kúpelňový nábytok, celá kúpeľňa vytvára veľmi pekný kompaktný celok. V kuchyni je veľmi vkusná kuchynská linka s elektrickými spotrebičmi - varnou doskou, digestorom, umývačkou na riad, pečiacou rúrou. V byte zavedené samostatné elektrické kúrenie. Výhody bytu : - lokalita bytu v centre obce s výbornou dostupnosťou - priestranný slnečný byt, veľmi vkusne zrekonštruovaný - samostatná garáž. Tento byt sa oplatí vidieť.
Obeckov
40 000 €
Predaj 3 izbového bytu s balkónom, Veľký Krtíš.
NOVÁ CENA! Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Milena Bornstein Martušová , mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu,alebo mimartusova@gmail.com, www.rexreal.eu) ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj veľkometrážny 3 izbový byt s balkónom vo Veľký Krtíši. Byt o rozlohe 81m2 sa nachádza na 2/8 poschodí panelového bytového domu v širšom centre mesta. Byt pozostáva z chodby, troch veľkých obytných izieb, z toho jedna má výstup na balkón orientovaný na západnú stranu, kuchyne, kúpeľne a WC. Byt je orientovaný na východ/západ. V byte bola vykonaná komplexná rekonštrukcia a predáva sa v stave holobyt. V byte sú nové elektroinštalačné, vodoinštalačné rozvody, nové stierky, nové sadrokartónové stropné podhľady. V celom byte sú vymenené okná - kvalitné dvojsklá Salamander vrátane balkónových dverí. Vchodové dvere sú pôvodné. Na podlahách je betónový poter. Byt je kompletne vymaľovaný 2 nátermi. Byt sa predáva v stave holo byt. Po dohode je možné dokončiť ho do štandardu . K bytu prináleží latková pivnica o rozlohe 1,74m2. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza je kompletne zateplený. Bytový dom má len 4 vchody. Lokalita je výborná s výbornou dostupnosťou do škôlky, školy, zdravotníckeho zariadenia. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálneho servis.
Veľký Krtíš
67 000 €
Predaj rodinného domu, Veľký Krtíš.
Hľadáte bývanie na skok do centra mesta, ale zároveň preferujete pokojnú lokalitu? Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Mgr.Milena Bornstein, mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, alebo mimartusova@gmail.com) ponúka na predaj rodinný dom v pokojnej časti mesta Veľký Krtíš na ul. Škultétyho. Dom bol postavený a daný do užívania v 60 rokoch. Je čiastočne rekonštruovaný. Ponúka možnosť novému majiteľovi zrekonštruovať si dom podľa vlastných predstáv. Dom sa nachádza na krásnom , rozľahlom pozemku o výmere 1229m2. Pozemok je slnečný, rovinatý s priamym vstupom z asfaltovej komunikácie. Je čiastočne podpivničený, postavený z tehál na betónových základoch. Strecha je valbová, pokrytá pôvodnou pálenou škridľou. Okná sú v celom dome plastové dvojsklá. Dom má elektrickú prípojku, na pozemku je kopaná studňa s pitnou vodou, je možnosť napojenia na verejný vodovod. Vnútorné omietky sú pôvodné, z vonku je dom omietnutý škrabaným brizolitom. Na podlahách v obytných miestnostiach sú pôvodné drevené podlahy, na chodbe, v kuchyni a v kúpeľni sú keramické dlaždice. Novozrekonštruovaná je kúpeľňa so sprchovacím kútom a spoločným WC. Dom je napojený na ústredné kúrenie s kotlom na pevné palivo. Dispozičné riešenie: Prízemie domu pozostáva z chodby, kuchyne, kúpelne, 3 obytných izieb, z toho jedna je a ďalšej miestnosti, do ktorej sa prechádza vonkajšími schodami. . Podzemné podlažie ponúka dva pivničné priestory – v jednej je umiestnený elektrický Darling na vodu, v druhej je technická miestnosť a kotolňa. Zo zadnej časti domu je ešte pristavaný prístrešok na uskladnenie uhlia a dreva. Na pozemku sa nachádza prístavba – garáž s letnou kuchyňou. Garáž ponúka garážové státie pre jedno auto. Dom sa nachádza v tichej časti mesta s blízkou dostupnosťou športového a rekračného využitia. V blízkosti je bio kúpalisko Krtko, mestská plaváreň, športová hala, reštaurácie. Dostupnosť do obchodných reťazcov je cca 10 min. pešej chôdze. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer , sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálny servis.
Veľký Krtíš
dohodou
Predaj rodinného domu vhodného aj na chalupu, Dolný Tisovník.
Hľadáte dom vhodný na chalupu v krásnom, tichom prostredí? Máme pre Vás ponuku. Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. ( maklér: Milena Bornstein, mobil: 0918146617, milenabornstein@rexreal.eu, alebo mimartusova@gmail.com, www.rexreal.eu) ponúka na predaj vo výhradnom rodinný dom v pôvodnom stave v malebnej dedinke v Dolnom Tisovníku v okrese Detva. Dom sa nachádza na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 1087 m2 v intraviláne obce. Dom je síce v pôvodnom stave, vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu, a však s trochou fantázie a chuťou do práce sa môže tento domček premeniť na krásny domček vhodný na trvalé bývanie, alebo na rekreáciu. Dom je čiastočne podpivničený zachovalou klenbovou pivnicou. Základy sú bez izolácie, stavebným prvkom je kameň hrúbky 60 cm. Strop je s rovným podhľadom vybudovaný okolo r. 1960. Krov je valbový, krytina je škridľová. Okná aj dvere sú drevené. Podlahy sú drevené palubové, v ostatných priestoroch betónové, z časti prekryté dlažbou. Dom pozostáva zo štyroch obytných miestností, hospodárskej časti, kde sa nachádzajú ďalšie priestory vhodné na prestavbu. V minulosti bola v rodinnom dome zavedená elektrika a aj voda. V súčasnosti je odpojený do všetkých inžinierskych sietí. Dom sa nachádza v tichej časti obce, v blízkosti lesa a malého potôčika. Výhody ponúkanej nehnuteľnosti: - Dom je vhodný na trvalé bývanie, prípadne na rekreáciu - Rekonštrukcia podľa vlastných predstáv ponúka variabilnosť využitia rozsahu stavby - Krásny slnečný pozemok s dobrým umiestnením v rámci obce. Obec Dolný Tisovník samosprávne patriaci pod Horný Tisovník leží v severozápadnej časti Novohradu, juhovýchodným smerom pod pohorím Javorie, vo východnej časti Krupinskej vrchoviny v doline Tisovníka, v nadmorskej výške 285 - 1044 m n. m. Je najjužnejšou obcou regiónu Podpoľanie. Typické pre Dolný a susedný Horný Tisovník sú sochorové studne. Obklopuje ju krásna príroda javoria a Ostrôžok – lesy plné húb, ideálne aj na turistiku, cykloturistiku, poľovanie. V blízkom okolí je CHKO Poľana, termálne kúpalisko Dolná Strehová, vodná nádrž Ružiná. Okresné mesto Detva vzdialené 26 km. V blízkosti autobusová zastávka, v obci je aj obchod. V cene ponúkanej nehnuteľnosti je aj kompletný právny servis. Náš viazaný finančný agent Vám vie sprostredkovať výhodný úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Súčasťou komplexného servisu je aj dlhodobá starostlivosť o úver, ušetrenie na poplatkoch, na preplatení úveru a zabezpečenie rodiny v prípade nečakaných životných situácií.
Horný Tisovník
dohodou