Nová čokoládová košeľa F&F veľ. 34
Pekne vypracovaná dámska košeľa F&F čokoládovej farby. Materiál 66% bavlna, 30% polyester, 4% elastan. Pruží. Veľkosť 34, rozmery rada zašlem. V super stave bez známok nosenia. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
4,50 €
Nová žíhaná etno tunika - tielko Gap veľ. M
100% bavlnené plátené voľné etno tielko - tunika zn. Gap, žíhaná farba hrdzavá do khaki, vzdušné, pohodlné. Top stav, nenosené, rezervný gombík na cedulce. Veľkosť značená M ale tipla by som že s prehľadom aj L. Strih je rovný, nevybraný. Rozmery rada zašlem. Odoslanie poštou, alebo Zásielkovňou. Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
8,50 €
Nová tehotenská blúzka George veľ. 42
Krásne modrá blúzka s bielymi kvetmi zn. George, voľný strih, najmä vpredu vďaka nariaseniu u výstrihu, vzadu skôr priliehavá, rukáv 3/4. Dá sa nosiť ako tehotenská, vpredu je mierne predĺžená, ale len o pár cm. Vzadu zapínanie na slzičku a gombík, náhradný ešte prišitý na štítku. Vynosíte aj s opaskom ako bežnú blúzku - posledné foto. Materiál nepruží, 100% polyester. Rozmery rada zašlemu. Stav - nová. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou pri platbe vopred. Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
11,50 €
Džínsová minisukňa - čipka a králičia kožušinka, M
Prekrásna džínsová minisukňa zn. Rosa&Rose, zdobená aplikáciami z korálikov a pravou králičou kožušinkou. V páse má krémový pravý kožený pásik, za ním následuje biely pružný lem zdobený našitými aplikáciami, falošné vrecká sú zdobené filigránovými gombíkmi. Dolný okraj sukne je zdobený bielym králičím kožúškom, čipkou a korálikovou portou. Materiál sukne - elastická džínsovina 98% bavlna, 2% elastan. Veľkosť značená M, rozmery: pás 78 cm, dĺžka sukne 35 cm. Sukňa je v super stave, bez vád a známok nosenia. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
19 €
Nová paletka očných tieňov
Paletka očných tieňov Wet n Wild, Color Icon 5-Pan, odtieň Camo-flaunt. Nerozbalená, s neporušeným originálnym prelepom. Možné darovať. Odoslanie po platbe vopred, poštou, Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
3 €
Nový nohavicový kostým Orsay veľ. 34
Károvaný kostýmok Orsay - nohavice, vesta, opasok. Káro je šedé s petrolejovou a horčicovou nitkou. Nohavice sú v bokoch úzke, od stehien sa mierne rozširujú. Vestička je vypasovaná, s hlbokým výstrihom. Šírka vesty v páse se dá upraviť dragúnom na chrbáte. Veľkosť 34 súhlasí. Rozmery: vesta - prsia 88 cm, pás max 74 cm, dĺžka vpredu najdlhšia 53 cm, vzadu 48 cm, nohavice - pás znížený 76 cm, boky v úrovni vreciek 92 cm, predný sed 21 cm, zadný sed 35 cm, dĺžka vnútorná 84 cm, dĺžka vonkajšia 105 cm, šírka nohavice u dolného okraja dokola 56 cm. Kostýmok je nenosený, top stav. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
32 €
Ručne pletené mentolové tričko veľ. L-XL
Ručne pletené tričko či vesta na leto, materiál je silnejšia bavlnená priadza s lesklou striebritou nitkou. Strih len veľmi mierne vybraný. Farba mentolovo zelená. Veľkosť väčšia - univerzálna, fotka na postave 38, tričko bude sedieť od 42-46, podľa toho ako voľné alebo obopnuté ho chcete mať. Nie je dlhé, takže sa hodí skôr na nižšiu postavu. Rozmery bez natiahnutia: Prsia 108, pás 104 cm, šírka ramien od okraja k okraju 48 cm, dléžka 54 cm. Je možné dohodnúť sa na upletení podobného na želanie. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
43 €
Nová pin-up godetová sukňa Mexx veľ.38
Neobvyklá bohatá dvojvrstvá sukňa Mexx, nabraná do sedla, ktoré sa zapína na rad kovových gombíkov. Vrchný materiál vyzerá ako obliečka - biela s modrými tenkými prúžkami (97% bavlna, 3% elastan). Spodná vrstva je užšia, biela a na dolnom okraji má našitú bavlnenú čipku. Veľkosť je UK 10, naša 38. Rozmery: pás 82, boky 100, dĺžka 61 cm. Sukňa je nová, nenosená. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem so správy.
Kúty
18 €
Nová plážová sukňa s palmami H&M veľ.XS
Čiernobielá krátka sukienka so zavinovacím efektom, do pásku, vzadu na zips. Ozdobená krúteným čiernym opaskom so zlatou retiazkou. Opasok se dá vymeniť za iný. Materiál - tkanina 100% viskóza. Rozmery: pás 66 cm, boky 96 cm, dĺžka vpredu nejkratšia 37 cm, dĺžka celková 44 cm. Sukňa je nová, nenosená. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
10 €
Efektná tmavofialová sukňa veľ.50
Veľmi pekná, elegantná dlhšia puzdrová sukňa s efektným asymetrickým nariaseným previsom na prednom dieli. Zips vzadu. Farba tmavofialová. Materiál 75% polyester, 25% viskóza, podšívka acetát. Veľkosť D48, GB22, rozmery: pás 94 cm, boky 122 cm, dĺžka sukne 76 cm. Sukňa je v super stave bez chybičky. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou. Cenu napíšem do správy.
Kúty
19 €
Nové áčkové sako do pása Atmosphere vel. 38
Kvalitné šedé veľmi elegantné sako Atmosphere, strih do A, zapínanie na dva gombíky, fazónka do guľata bez goliera. Ramená tvarované vypchávkami, veľmi pekne vypracované gombíkové dírky. Materiál je hutnejší, príjemný na omak, nekrčivý, s jemnou prskanou-melanž štruktúrou, zloženie: 57% polyester, 31% viskóza, 2% elastan. Podšívka čierny polyester. Sako sa dá prať na 40 stupňov. Veľkosť 38, rozmery: šírka ramien 38 cm, cez chrbát 49 cm, vpredu na prsiach je nabranie takže šírka je až 51 cm, dĺžka saka 54 cm, dlžka rukáva 62, vrecká skutočné, ešte neprestrihnuté. Sako je úplne nové. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou. Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
29 €
Pohodlné úpletové šaty Yessica XL-XXL
Pruhované hnedo-biele superpohodlné úpletové šaty. Chomútový golier je jediný zdobný prvok. Značka Yessica C&A Pure. Materiál - pletenina 82% viskóza, 16% nylon 2% elastan, sú ozaj pružné, takže uvedená veľkosť L by mala byť XL alebo XXL. Rozmery bez natiahnutia: prsia 98 cm, pás 88 cm, boky 106 cm, dĺžka šiat 100 cm. Šaty sú tak pohodlné že sa hodia aj na voľný čas alebo i na doma. Stav super bez jedinej známky nosenia. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
18,50 €
Červený spoločenský top s brošňou City Goddess, S
Elastické lesklé riasené tričko na jedno rameno, ozdobené štrasovým kovovým šperkom motýlika, materiál dosť pruží, tričko je dvojité, takže samo o sebe tvaruje postavu, leskne sa ako satén, vhodné skôr do spoločnosti, na party atd. Veľkosť nie je uvedená, padne S, možno S-M. Rozmery rada pošlem. Stav absolútne bez vád, len motýlik je už zašlý, ale brošňa sa dá odopnúť, prípadne nahradiť inou. Odoslanie pošttou alebo Zásielkovňou. Cenu za odoslanie napíšem do správy. Osobné predanie Skalica n. Slovensku, Holíč občas Bratislava.
Kúty
8,50 €
Nová brokátová blúzka v čínskom štýle Indiska, S
Krásna farebná brokátová blúzka v čínskom štýle zn. Indiska. Blúzka je kvalitne vypracovaná vrátane materiálu. Materiál je honosný syto ružový brokát, naviac prírodného zloženia - 100% viskóza, s votkávaným bohatým vzorom ruží, v tyrkysovo modrej, zelenej a zlatej farbe. Strih blúzky je mierne rozšírený, je olemovaná prešívaným jednofarebným saténom a zapína sa na klasické textilné uzlíčkové gombíky. Veľkosť S súhlasí. Rozmery: šírka ramien 34 cm, cez prsia 90 cm, šírka u dolného okraja 100 cm, dĺžka blúzky 58 cm, dĺžka rukáva 19 cm. Tkanina nepruží. Odoslanie poštou, alebo Zásielkovňou. Cenu z odoslanie napíšem do správy.
Kúty
20 €
Letné nohavice so striebornou nitkou Orsay veľ 34
Letné elegantné široké nohavice Orsay v dandy štýle. Látka je svetlosivá, pretkaná striebornou nitkou, pôsobí ako bavlna. Materiál je nepružný, ale príjemný, zloženie: 39% polyester, 30% ľan, 15% viskóza, 13% bavlna 3% metalické vlákna. V páse a bokoch sú nohavice úzke, majú pútka na široký pásik. Originálny opasok na poslednej fotce je textilný a má namiesto spony dva kovové kruhy, dá sa vymeniť za iný. Veľkosť 34 odpovedá. Rozmery: pás 72 cm, boky 96 cm, predný sed 22 cm, zadný sed 33 cm po vykrojenie, inak plus 2 cm navrch, dĺžka vnútorná 83 cm, vonkajšia 106 cm, šírka nohavíc u dolníého okraja 56 cm. Nohavice sú skoro nenosené, top stav. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíše do správy.
Kúty
16,50 €
Letná riasená kockovaná košeľa Mango veľ.36
Veľmi jemná, pravdepodobne bavlnená bielo-červená kocočkovaná košeľa, značka Mango casual sportswear. Riasená pomocou gumičiek vo švoch. Veľkosť S odpovedá, bude ale sedieť aj XS. Rozmery: prsia 90 cm, pás 66 cm, boky 84 cm, dĺžka 59 cm. V super stave bez vady. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou. Cenu za odoslanie napíšm do správy.
Kúty
11,50 €
Tričko s priesvitnými riasenými rukávikmi 36-S
Príjemné tričko s priesvitnými šifónovými riasenými rukávikmi zn. Atmosphere. Veľkosť S, rozmery bez natiahnutia: prsia 78 cm, pás 68 cm, boky 88 cm, dĺžka 58 cm. Materiál 100% viskóza, rukávy 100% polyester. Rukávky nie sú pružné. V super stave bez vady. Odosanie poštou alebo Zásielkovňou. Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
11 €
Béžový svetrík so strapcami veľ S
Svetrík s véčkom v prírodnej farbe so strapčekmi okolo výstrihu a na rukávoch. Veľkosť S. rozmery rada zašlem. Materiál je drsnější bez vlasu, veľmi elastický: 96% akryl, 2% polyamide, 2% elastan. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
7 €
Dámske čierne sako vlna a zamat veľ S
Sako bez zapínania z dvou rôznych materiálov. Telo je teplá zimná látka, pravdepodobne vlna, rukávy sú trojštvrťové, zamatové s vlnenou manžetou. Sako je podšité peknou čiernou lesklou kvalitnou podšívkou. Veľkosť saka S súhlasí. Vzhľadom k tomu že nepruží, a ani rukávy, ktoré sú vcelku úzke, doporučujem na útlu postavu. Rozmery: prsia 87 cm, šírka ramien 38, cm pás 83 cm, boky 96 cm, dĺžka saka vpredu 64 cm, vzadu 62 cm, dĺžka rukáva 51 cm. Sako je v super stave bez jedinej vady. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
23,50 €
tričko v lolita štýle Colcci veľ.XXS
Blúzka- tričko z viac druhov materiálov, spodná časť a chrbát tričkovina, na prsiach polyester, volánik šifónový, zamatová viazačka. Blúzka je ozdobená vyšívaním na chrbáte a u výstrihu našitou ružou. Veľkosť XXS-XS, ozaj maličká, odhadujem 32-34. Je nosená, ale v poriadku. Na chrbáte kúsok pustené oko na trikotíne, asi 1 cm, ale s citom opravené. Rada dofotím. Rozmery: šírka ramien 33 cm, v prsiach 76 cm - bez natiahnutia, maximálne ide na 88 a to len vďaka pružnému chrbátu. Pod prsami je gumička, bez natiahnutia 54 cm, maximálne ide na 80 cm. Tričko má veľmi úzke rukávy - domeriam. Farba sýta čierna, na fotke zvýšený jas aby bolo vidieť detaily. Odoslanie poštou, Zásielkovňou. Cenu napíšem do správy.
Kúty
5,50 €
Pánsky kvalitný zimný bundokabát Moděva Prostějov
Kvalitný flaušový zimný bundokabát českej výroby - Moděva Konice (Prostějov). Dá sa nosiť ako rovný kabát alebo vďaka vnútornej uťahovacej šnúrke v páse vzadu nabrať a nosiť ako bundu. Zapínanie na zips, cezeň sú gombíky, golier sa dá nosiť variabilne od rozhalenky až po dvojitý stojáčik. Štyri vrecká, horné sú na zips, vnútorné vrecko je na gombík. Veľkosť 50, rozmery: šírka ramien 61 cm, cez hrudník 140 cm, dĺžka kabáta 86 cm, dĺžka rukáva 62 cm. Materiál je hutný flauš antracitovo šedej farby, buď vlna alebo zmes bohatá na vlnu. Kabát je v top stave, myslím že nebol nosený, ako nový. Zodpovedá tomu celkový stav vrátane podšívky. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
86 €
Čierne šaty so slzou Dorothy Perkins veľ.L
Jednoduché čierne šaty z tričkoviny, zaujímavé sú špicaté rukávy, ktoré sa ale vďaka jemnému materiálu prevesujú, a veľký slzičkový výstrih na chrbáte. Okolo výstrihu je ešte tenký zlatý prúžok, inak sú šaty už bez akejkoľvek dalšej ozdoby. Materiál je tenší, 96% viskóza, 4% elastan. Šaty sú nosené, ale nemajú žiadné vady. Veľkosť 40, foto na postave 36, budú vyzerať viac upnuté na správnej veľkosti. Rozmery rada zašlem. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou, cenu odoslania napíšem do správy.
Kúty
7,50 €
Chanelovské sáčko - kabátik Páva vel.XL
Kárované sáčko zn. Páva, jednoduchého strihu - mierne vypasované, bez goliera, do guľatej záložky, teplejší skoro až kabátikový materiál 94% polyester, 4% spandex. Farby kára - fuksiová, červená a žĺtkovo žltá, dohromady krásne svietia. Podšívka ružová. Sáčko je nosené, ale bez vád. Veľkosť uvedenú nemá, tipla by som to na 42, ale radšej sa pýtajte na rozmery. Odoslanie poštou, Zásielkovňou. Cenu odoslania napíšem do správy.
Kúty
15 €
Spoločenský čipkový top s flitrami veľ. S
Tenké tričko alebo top so zavinovacím efektom, materiál je jemná pružná spoločenská látka, pozdĺžne vyšívaná a ozdobená trblietavými flitrami. Výstrih je lemovaný flitrovou portou vo svetlejšej farbe. Predok trička je podšitý proti presvitaniu, chrbát je priesvitný, takže je treba vziať nenápadnú alebo žiadnu podprsenku. Tričko je vďaka zavinovaciemu efektu nariasené asymetricky k ľavej strane, dolný okraj je ozdobený peplum volánikom. Rozmery bez natiahnutia: prsia 78 cm, pás 64, dĺžka vpredu 58 najdlhlšia, v bokoch vďaka oblúčiku len 48 cm, dĺžka chrbáta 51 cm. Top je v peknom stave bez vád. Veľkosť nie je uvedená, prikláňam sa k S. Inak je materiál veľmi elastický a dosť povolí, 100% polyester. Odoslanie poštou, Zásielkovňou, cenu napíšem do zprávy.
Kúty
14,50 €
Letná pruhovaná naberaná blúzka Next veľ.46
Biela blúzka Next s naberanou náprsenkou, z pruhovanej vcelku dosť elastickej tkaniny: 50% bavlna, 35% polyamid, 11% polyester, 4% elastan. Farby biela, modrá, strieborná, čierna. Veľkosť 46 vcelku súhlasí: ramená 45, prsia 126, pás 106, dĺžka 64, veľkosť 46. Nosená, ale bez vád. Odoslanie poštou, Zásielkovňou. Cenu odoslania napíšem do správy.
Kúty
5,50 €
Modročierne krátke sako Piatta vel.40
Sako do pása zn. Piatta, bez podšívky, na 3 potiahnuté gombíky, pekne vypasované a ozdobené očkami s prevlečenou šnúrkou. Veľkosť uvedené 34/164 nesedí. Rozmery odpovedajú 40 až 42, prosím merajte: ramená 41 cm, prsia 94 cm, pás 84 cm, dĺžka rukáva 55 cm, dĺžka saka 53 -54 cm. Stav super. Materiál nie je uvedený, ale je to pravdapodobne syntetika alebo zmes, nekrčivý. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou. Cenu odoslania napíšem do správy.
Kúty
17 €
Čierne pletené bolero s plyšovým lemom Sandwich M
Čierne pletené bolero s plyšovým lemom zn. Sandwich, na jeden gombík, vcelku silná pletenina 60% bavlna, 40% akryl. Okolo výstrihu je našitých 11 žinylkových - plyšových terčíkov, ktoré bolerko krásne lemujú. Bezva stav, ako nové, aj s náhradným gombíkom. Veľkosť M, bude sedieť aj L, rozmery rada zašlem. Odoslanie poštou alebo Zásielkovnou. Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
14 €
Nové kožené pánske poltopánky Conbipel veľ. 42
Nenosené čierne pánske poltopánky Conbipel, veľ. 42. Dĺžka stielky 29,5cm. Materiál pravá koža. Vnútrajšok topánok je krásne červený, zaujímavý je tenký červený prúžok okolo podrážky. Odoslanie poštou alebo Zásielkovňou po platbe vopred, cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
105 €
Nové tričko s geometrickým sieťovým vzorom
Široké tričko štvorcového strihu zo sieťového materiálu, ktorý tvorí mozaiku pripomínajúcu tehličky alebo krídla hmyzu. Farba je teplejšia šedá. Zloženie materiálu 100% polyamid. Veľkost XXL odpovedá. Miery rada zašlem. Top stav - nové. Odoslanie poštou alebo Zásielkovnou. Cenu za odoslanie napíšem do správy.
Kúty
9 €
Vlnená bundička D&G veľ. L
Tmavo šedá jarná bundička, originál od D&G. Materiál je 100% vlna - letná tkanina, bez vlasu. Strih vypasovaný, klasický golier, zapínanie na zips, zipsy i vzadu na rukávoch, vrecko falošné. Podšívka 64% acetát 36 viskóza. Veľkosť značená 28/42, ale prikláňam sa k menšej. Rozmery: šírka ramien 43 cm, prsia 98 cm, pás 85 cm, boky 95 cm, dĺžka 55 cm, rukáv 62 cm. Doporučujem na postavu so širšími ramenami. Bundička sa nemá prať, ale vypraná bola - v ruce. Nijak ju to nepoškodilo, len sa pracnejšie žehlí. Nemá žiadne vady, super stav. Pošta 4,5€, Zásielkovňa 3€, možné aj stretnutie a nezáväzné vyskúšanie, píšte.
Kúty
39 €
1 2 3 4 5 6