2-IZB. BYT S MOŽNOU ZMENOU DISPOZÍCIE NA 3-IZB. BYT, NOVÉ MESTO - RIAZANSKÁ ULICA
Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový byt na výbornej adrese m.č. Nové Mesto, Riazanská ulica. Byt s orientáciou na severo/západ sa nachádza na 3/7 poschodí zatepleného bytového domu, ktorý tiež prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Byt je ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú bývanie s výbornou občianskou vybavenosťou a dobrým dopravným spojením na akýkoľvek smer. V galérií sa nachádzajú vizualizácie, ktoré Vám môžu priblížiť budúcu rekonštrukciu nehnuteľnosti. NÁVRH ZMENY DISPOZÍCIE: Kuchyňu je možné premiestniť do obývacej izby na zadnú stenu, kde sa nachádzajú v blízkosti s kúpeľnou a wc stúpačky. Pri takejto zmene môže vzniknúť tretia samostatná izba s balkónom v pôvodnej kuchynskej miestnosti. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * výmera bytu: 54,1 m2 + balkón cca 2,5 m2 + pivničná kobka v suteréne 2 m2 + pivničná kobka na medziposchodí 1 m2 * čiastočná rekonštrukcia: (čiastočne menená elektrina, nová poistná skrinka, interiérové a bezpečnostné dvere, plastové okná, dlažby, parkety, vstavaná skriňa v chodbe) * ideálny na kompletnú rekonštrukciu (výborná dispozícia umožňuje zmenu dispozície na menší 3 izbový byt) * orientácia: SZ * poschodie: 3/7 s výťahom * parkovanie je verejné pri bytovom dome LOKALITA A OKOLIE: * Bratislava, Nové Mesto - Riazanská ulica CENA: 170.000 € ID:81806468 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Nové Mesto
170 000 €
ZVÝHODNENÁ CENA! POSLEDNÝ 3-IZB. BYT S BALKÓNOM V CENTRE STARÉHO MESTA
Ponúkame na predaj novozrekonštruované apartmánové byty v prestížnej lokalite Starého Mesta, vedľa prezidentského paláca na Gunduličovej ulici. Pokiaľ hľadáte výbornú investíciu v centre hlavného mesta, tak ste na správnom mieste. V týchto bytoch môžete pohodlne bývať, nakoľko každý byt má aj svoju klimatizačnú jednotku, pritom budete vždy na lukratívnej adrese. Veľmi sú zaujímavé aj z pohľadu budúceho prenájmu, či už na dlhodobý alebo krátkodobý prenájom (AirBnb). Pokiaľ by ste mali záujem o kúpu dvoch bytov vedľa seba, tak si ich môžete prepojiť a vznikne Vám jeden samostatný byt. ŠTANDARD BYTOV: * Vchodové protipožiarne dvere * Interiérové dvere * Protihlukové plastové okná * Vinylová podlaha * Sociálne zariadenie * Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy * Slaboprúdové rozvody pre internet, tv, intercom * Možnosť parkovania vo dvore DOSTUPNÉ 2 IZBOVÉ BYTY: * Byt číslo: 201 – 2NP – 58,4 m2 + balkón 5,15 m2 – 455 051 € * Byt číslo: 301 – 3NP – 56,44 m2 + balkón 5,15 m2 – 304.327€ POSLEDNÝ 3 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 101 – 1NP – 73,33 m2 + balkón 5,15 m2 – 324.926€ POSLEDNÝ 4 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 103 – 102,73 m2 – 455.051€ INFORMÁCIE O BYTOVOM DOME: * Budova sa nachádza v tichom centre Bratislavských Palisád, 200metrov od Prezidentského paláca. * V priamom susedstve sídli mestská polícia. * Budova je z tehlovej konštrukcie a má päť nadzemných podlaží a jedno prízemné. * Nadzemné podlažia sú byty a prízemné nebytové priestory. * Budova má spoločný dvor s parkovacími miestami. * Občianska vybavenosť, ambasády, zastupiteľstvá, banky, obchody, pošta, služby, školy, škôlky, parky, verejná doprava – všetko je v bezprostrednej blízkosti objektu. CENY: 304.327€ – 455.051€ ID: 81806389 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava I - Staré Mesto
324 926 €
STAVEBNÝ POZEMOK, 654 m², CAJLANSKÁ, PEZINOK
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 654 m² so starým rodinným domom, ktorý je vhodný na zbúranie. Pozemok sa nachádza na Cajlanskej ulici v Pezinku. Medzi fotografiami môžete vidieť pôdorys návrhu rodinného domu, ktorý by bolo možne postaviť na pozemku. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Pezinok, Cajlanská ulica * Terén: rovinatý * Prístupová cesta: asfaltová * IS: voda, elektrika, plyn, kanalizácia UPI: * Bývanie v rodinných domoch * Koeficient zastavania: 0,25 * Koeficient zelene: 0,55 VÝMERA: * Celková výmera pozemku: 654 m² * Približné rozmery pozemku: šírka 8m, dĺžka na jednej strane 83m a na strane druhej 79m LOKALITA A OKOLIE: Pozemok sa nachádza v dobrej lokalite nakoľko máte v blízkosti kompletnú občiansku vybavenosť v dostupnosti chôdzou: - 1 min. - autobusová zastávka - 5 min. - ZŠ,MŠ - 5 min. - lekáreň, potraviny, pekáreň, trafika, pošta - 10 – 15min. - reštaurácie, služby a obchody - 20 min. - železničná stanica (smer Bratislava - Trnava) Mesto Pezinok sa nachádza na úpätí Malých Karpát s krásnou prírodou, kam môžete ísť v letných mesiacoch na turistiku, bicyklovať, ale zároveň tu môžete vykonávať rôzne športové aktivity a v zimnom období si na svoje prídu aj milovníci lyžovania na Pezinskej Babe. V Pezinku sa konajú rôzne spoločenské a kultúrne podujatia ako napr.,: Vinobranie, Keramické trhy, Víno pod hviezdami, Levanduľa, Vínna cesta, Pezinok pije Pivo a iné. Zároveň máte dobre napojenie sa autom na hlavnú cestu na smer do Bratislavy aj diaľnica D1 je vzdialená iba 10 km. CENA: DOHODOU ID: 81811373 Pre viac informácii nás kontaktujte. V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
dohodou
VHODNÝ NA PRENÁJOM, SVETLÝ 2 IZB.BYT, LOGGIA, PIVNICA, STÁTIE, MALÉ KRASŇANY
V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na predaj tento zaujímavo riešený 2 izbový byt s loggiou, pivnicou a garážovým státím v príjemnom projekte Malé Krasňany od developerskej spoločnosti Lucron. DISPOZÍCIA BYTU: Chodba so samostatnými vstupmi do šatníka, kúpeľne s vaňou a toalety, prechod do spojenej obývačky s kuchyňou, izbou a loggia (vchod z obývačky). Orientácia bytu: Z ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Malokrasňanská, Bratislava – Rača * Novostavba, kompletne zariadené * 2 izbový byt s lodžiou, pivnicou a garážovým státím * Poschodie: 2 z 5 * Rozloha bytu: 53.11 m2 * Rozloha loggie: 4.68 m2 * Rozloha pivnice: 4.29 m2 * Celková rozloha: 62.08 m2 * Garážové státie * Vstavaný nábytok, kvalitné prevedenie * Vonkajšie elektrické žalúzie * Výborný stav bytu NÁKLADY: * Správa bytu: 110 Eur/mes. * Elektrina: 40 Eur/mes. LOKALITA: Komorná lokalita samotného projektu je ideálne miesto pre ľudí, ktorí nemajú chuť svoje bývanie meniť príliš často. V pešej dostupnosti ponúka svojim obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Staré mesto je výborne dostupné autom aj hromadnou dopravou. Bonusom na nezaplatenie je cyklochodník prechádzajúci lokalitou, ktorý tvorí spojnicu medzi centrom Bratislavy a lesmi Malých Karpát. CENA: 240.000 EUR za byt + 15.000 EUR za garážové státie ID: 81805310 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Rača
240 000 €
PREDAJ RODINNÉHO DOMU S VEĽKOU ZÁHRADOU V OBCI MAŇA
V exkluzívnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom s dvoma pivnicami a veľkým pozemkom v obci Veľká Maňa, okres Nové Zámky, ktorý je možné využívať celoročne. Lokalizácia domu je v tichej slepej uličke, mimo hlavného ťahu a zaručuje Vám maximálny komfort a ticho. Pôvodný rodinný dom bol zväčšený o prístavbu a nadstavbu pred 24 rokmi. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Obec: Veľká Maňa, okres Nové Zámky - Rozloha pozemku: 1.482,00 m2 - Zastavaná plocha: 119,60 m2 - Úžitková plocha: 82,00 m2 - Podlahová plocha 1.NP: 69,90 m2 - Podlahová plocha 2.NP: 12,10 m2 - Plocha prístavby: 20,00 m2 - Plocha pivnice: 4,00 m2 - Plocha tehlovej pivnice na pozemku: 4,50 m2 - Inžinierske siete: elektrina, plyn, voda a žumpa - Vykurovanie a ohrev vody: plynový prietokový ohrievač, gamatky a piecka - Možnosť pomoci realizácie zavedenia ústredného kúrenia - Záhrada má ovocné stromy, záhony pre zeleninu a ovocné kroviny (maliny, ríbezle, jahody,..) VÝHODY BÝVANIA: - Možnosť celoročného využitia, prípadne aj ako víkendové sídlo - Dobrý a udržiavaný stav, k dispozícií úžasná záhrada - Slepá, bezpečná a tichá ulica odklonená od hlavného ťahu - Základná občianska vybavenosť LOKALITA: Obec Maňa sa nachádza na juhozápadnom Slovensku, leží asi 30 km severne od mesta Nové Zámky, je lokalizovaná 10 km južne od mesta Vráble a iba 8 km od obce nájdete termálne kúpalisko Podhájska. Maňa patrí spolu s ďalšími 60 obcami do okresu Nové Zámky, ktorý je súčasťou Nitrianskeho kraja. V obci sa nájdeme materskú a základnú školu, zdravotné stredisko, lekáreň a železničná stanica. základnú občiansku vybavenosť. CENA: 94.000 EUR ID: 81805308 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Maňa
94 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK, BORINKA
1.BCR Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu v pokojnej lokalite na začiatku obce Borinka. POPIS: - celková rozloha pozemku: 730 m2 - šírka pozemku 8 -11 m - prístup autom až k pozemku asfaltovou cestou INŽINIERSKE SIETE: - v blízkosti CENA: 153 000 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Borinka
153 000 €
PÔVODNÝ STAV 2-IZB. BYTU, 67 M2 + VEĽKÁ PIVNICA + LOGGIA, CENTRUM STARÉHO MESTA
Ponúkame na predaj väčší 2 izbový byt na vyhľadávanej ulici v centre Bratislavy. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí bez výťahu a je v úplnom pôvodnom stave, vrátane drevených okien, drevených parkiet, zachovalými vysokými, drevenými dverami spolu so zárubňami a gamatkami bez radiátorov. Stropy v celom byte majú približne 2,9 metra. Novému vlastníkovi dispozícia umožňuje z bytu vytvoriť krásny nový domov s možnosťou zmeny dispozície na 3 izbový byt, dispozícia je veľmi dobre riešená. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * výmera bytu: 67 m2 + veľká pivničná kobka cca 5 m2 + loggia cca 3,5 m2 * výška stropu: 2,9 metra * pôvodný stav určený na kompletnú rekonštrukciu * fotografie na vyžiadanie * obhliadky sú možné kedykoľvek po dohode LOKALITA: * Bratislava, Staré Mesto - neďaleko Kamenného námestia CENA JE NA VYŽIADANIE V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
STAVEBNÝ POZEMOK SO SIEŤAMI, VRÁTANE KANALIZÁCIE A DVOMI PARKOVACÍMI MIESTAMI - ZÁLESIE /SC/
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v novovybudovanej lokalite Pri jazere v obci Zálesie s rozlohou 600 m2. Pozemok je pripravený s inžinierskymi sieťami. Pred pozemkom sa nachádzajú už vybudované dve parkovacie miesta. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * výmera: 600 m2 * rozmery: 19x31 metra * zastavanosť: 30% * podlažnosť: 2 vrátane podkrovia * inžinierske siete: elektrina, mestská voda, kanalizácia a optika * nachádza sa mimo hlavnej cesty LOKALITA: * Obec Zálesie je čo raz populárnejšia obec na bývanie v blízkosti Bratislavy. Vďaka novej diaľnici D4R7 budete v Bratislave už o pár minút. Nájdete tu dobrú občiansku vybavenosť a väčšie nákupy môžete realizovať vo vedľajších obcí ako Malinovo alebo Ivanka pri Dunaji. Daný pozemok sa nachádza na začiatku Zálesia od obce Ivanka pri Dunaji. Situovaný je v tichej a veľmi kľudnej časti. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Zálesie, Senec
150 000 €
REKREAČNÝ POZEMOK, STUPAVA - NOVÁ HORA
1.BCR Vám ponúka na predaj záhradu v Stupave na Novej hore. POPIS: - celková rozloha pozemku: 1199 m2 (2 záhrady spolu) - šírka pozemku 22 - 25 m - pozemok kategórie záhrada - možnosť výstavby chaty s pôdorysom 40 m2 - prístup autom až k pozemku INŽINIERSKE SIETE: - elektrina - vodu riešiť studňou CENA: 175 000 Eur + provízia RK V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
175 000 €
NOVOSTAVBA – 4 – IZB.RD, GARÁŽ, TERASA, POZEMOK 595 m², MALAGOVÁ,MODRA
Ponúkame vám na predaj novostavbu 4 – izbový rodinný dom (bungalov) s garážou a terasou, ktorý sa nachádza v novovybudovanej štvrti (Malé Hliny) v Modre. Príslušenstvom k domu je garáž s elektrickou bránou, vodou, radiátorom, 380W, so vstupom na povalu, ktorý viete využiť ako odkladací priestor a s prechodom z garáže cez technickú miestnosť priamo do domu. Dom (interiér a exteriér) sa predáva ako môžete vidieť na fotografiách a vo vyhotovení holodom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Modra, Malagová ulica * Materiál: Tehla * Zateplenie: Áno * Počet izieb: 4 * Pivnica: Nie * Garáž: Áno * Parkovanie: 1 auto v garáži a 2 auta pred garážou * Terasa: Áno * IS: Voda, elektrika, kanalizácia, plyn je privedený pred domom s možnosťou napojenia sa * Vykurovanie: Podlahové VÝMERA: * Plocha pozemku: 595 m² * Zastavaná plocha: 148 m² * Úžitková plocha: 98,99 m² * Garáž: 16,19 m² * Terasa: 11,27 m² * Celková plocha: 129,10 m² DISPOZÍCIA: * Vstupná chodba * WC s umývadlom * Obývacia izba s jedálňou a so vstupom na terasu * Kuchyňa * Technická miestnosť so vstupom do garáže * Garáž * Kúpeľňa s prípravou na vaňu, umývadlo a WC * 3 - samostatné izby s výstupom na dvor PREDPRÍPRAVA: * Klimatizácia * Bezpečnostné kamery * Vonkajšie rolety * Internetové pripojenie v garáži (kabeláž) * Krb v obývacej izbe POUŽITE MATERIÁLY: * Obvodové murivo – pálená tehla 380 mm * Deliace priečky – pálená tehla 115 mm * Zateplenie – polystyrén 150 mm * Medzitrámový priestor – tepelná izolácia na báze kamennej vlny 160 mm * Strop - tepelná izolácia na báze kamennej vlny 80 mm * Vnútorné omietky – vápennocementové * Vonkajšia omietka- škrabaná akrýlatová omietka * Strecha – betónová strešná krytina, Plastové okná – 3 sklo * Plastové okná – 3 sklo Hliníkové vstupné dvere * Hliníkové vstupné dvere LOKALITA A OKOLIE: Bývajte v peknom slnečnom dome s krásnym výhľadom a v blízkosti prírody. Priblížne 5 minút chôdzou je vzdialená autobusová zástavka, potraviny sú vzdialené približne 15 minút chôdzou a centrum mesta Modra 3 minúty autom, kde je kompletná občianska vybavenosť. Na svoje si prídu milovníci prírody, turistiky a oddychu, nakoľko v blízkosti sa nachádza Zochova chata, prírodne kúpalisko, Veľká Homola, Traja jazdci a kopec iného. CENA: 314 000 € - bez dokončenia CENA: 347 000 € - s dokončením (bez štandardu) V prípade záujmu je možnosť dokončenia: * Dokončenie oplotenia * Zámková dlažba * Tepelné čerpadlo, (dá sa požiadať aj o pripojenie plynu a napojiť vykurovanie na kotol) * Kamerový systém * Vonkajšie žalúzie * Terénne úpravy Po dohode je možnosť dokončiť interiér do prevedenia štandard podľa vlastnej predstavy. ID: 81811365 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Pezinok
314 000 €
TTP + OSTATNÁ PLOCHA V BLÍZKOSTI CYKLOTRASY, 6920 M2 - VYSOKÁ PRI MORAVE
Ponúkame na predaj dva pozemky v katastrálnom území Vysoká pri Morave v blízkosti cyklotrasy. Na liste vlastníctva sú vedené ako trvalý trávnatý porast a ostatné plochy. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * lokalita: Vysoká pri Morave * v blízkosti sa nachádza cyklotrasa * výmera: 6917 m2 * šírka: 50 metrov * dĺžka: 155 metrov CENA: 34.585€ ID:81806457 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Vysoká pri Morave
34 585 €
ORNÁ PÔDA - RÔZNE PARCELY, STUPAVA, PRI ULICI KRAJNÁ
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj ornú pôdu (viaceré parcely) v blízkosti mesta Stupava. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Stupava - blízko Zadnej a Krajnej ulice Katastrálne územie: Mást Výmera pozemkov: 540 - 1300 m² možnosť kúpiť samostatne alebo spolu Šírka pozemkov: 5 - 10 m Možnosť prenajímať agro firme Cena: od 6100 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
6 100 €
REPREZENTATÍVNY 4-IZB. BYT S KLIMATIZÁCIOU V CENTRE STARÉHO MESTA - DUNAJSKÁ ULICA
Ponúkame na prenájom zaujímavý 4 izbový byt vo firemnom vlastníctve, ktorý svojou výbornou polohou zabezpečuje výborné miesto pre vašu nový domov. Byt je rozdelený na 3 samostatné izby a veľkú obývaciu miestnosť spojenú s kuchynským kútom, ktorý je vybavený rohovou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu. Z dvoch izieb je vstup na terasu s orientáciou na JV a do vnútrobloku s výhľadom na Sky Park. Polyfunkčná budova, ktorá bola skolaudovaná v roku 2012 má vo svojom suteréne aj podzemné parkovacie miesta, ktoré síce neprislúchajú k priestoru, ale viete si ich prenajať podľa aktuálnej ponuky. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * výmera bytu: 114 m2 + terasa 24 m2 * poschodie: 5/6 s výťahom * orientácia: SZ/JV * na liste vlastníctva je priestor vedený ako byt * k dispozícií ihneď LOKALITA A OKOLIE: * Bytový dom sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a taktiež zástavkami MHD. V blízkosti pár metrov je historické centrum, niekoľko potravinových reťazcov, obchodné domy, autobusová a električková doprava na všetky smery, stredné a vysoké školy (Za bytovým domom sa nachádza gymnázium Grösslingová) CENA: 1800€/mesiac + energie vo výške 300€ (pri právnickej osobe je potrebné pripočítať DPH) ID:81806469 V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške mesačného nájmu a provízia pre RK. Cena energií: 300 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
1 800 €/mes.
PEKNÝ POZEMOK BLÍZKO OBCE BUKOVINA
Ponúkame na predaj pekný pozemok v príjemnom prostredí v blízkosti obce Bukovina (okres LM). ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Bukovina - 120 m východne od okraja obce vzdušnou čiarou, (400 m po poľnej ceste), Liptovská Mara je vzdialená 1,7 km Rozloha pozemku: 1600 m², možnosť odkúpiť aj susedné pozemky Šírka pozemku: 15 m Druh pozemku: Pozemok je na LV vedený ako trvalý trávny porast, ale nachádzajú sa na ňom aj stromy Cena: 11 500 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bukovina
11 500 €
POZEMOK MEDZI MESTOM STUPAVA A OBCOU MARIANKA
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj ornú pôdu v lokalite medzi Stupavou a Mariankou. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Predaj spoluvlastníckeho podielu na 2 susedných parcelách 1/2 z celkovej výmery 4259 m2 (2129,5 m2) * V prípade sceľovania pozemkov budete mať v danej lokalite 1 parcelu v podiele 1/1 * šírka 20 m * Pozemok dostupný autom po poľnej ceste. * Bližšie info v RK CENA: 19 000 eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vám šetria to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
19 000 €
INVESTIČNÝ POZEMOK / ZÁHRADA, PETRŽALKA - NOVÉ LIDO
1.BCR Vám ponúka na predaj pozemok kategórie záhrada v Petržalke v lokalite medzi Starým mostom a mostom Apollo (Nové Lido) POPIS: - celková rozloha pozemku: 108 m2 + podiel na chodníku 10 m2 - šírka pozemku 7 m, dĺžka 16 m - lokalita neďaleko Kočánkovej ulice a hrádze - prístup autom cca 40 m od pozemku - pre záhradkárske využitie potrebné nanovo oplotiť a odstrániť náletové dreviny - v cene podiel na prístupovej ceste INŽINIERSKE SIETE: - v blízkosti LOKALITA A OKOLIE: V blízkosti dunajskej hrádze, možnosť cyklistiky, behu, korčuľovania. CENA: 34 400 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!
Bratislava V - Petržalka
34 400 €
NÁDHERNÝ SLNEČNÝ POZEMOK ZA RODINNÝMI DOMAMI V OBCI PRIETRŽ - DOLNÝ DEBERNÍK
Ponúkame na predaj krásny, slnečný pozemok o výmere 2359 m2, ktorý je na liste vlastníctva vedený ako záhrada. Situovaný je vo svahu za rodinnými domami a je vhodný najmä na záhradkárčenie a pestovanie. Na pozemok je možný prístup z vrchnej časti, cez poľnohospodárske pozemky v súkromnom a firemnom vlastníctve. Iný prístup na pozemok nie je. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Obec Prietrž smerom na Dolný Deberník * Výmera: 2359 m2 * Rozmery: 22-26×96 m2 * Juho-východná orientácia VHODNÉ VYUŽITIE: * Pozemok je vhodný na pestovanie Rakytníka. Má rád „ horské svahy“. Rastie ako krík, alebo strom / 2 -5 m/. Musí sa sadiť ako samček + samička, v 2 – 3 m odstupoch. Pre lepšie opelenie je dobré vysadiť na jednu samičku – , najlepšie v smere prevládajúcich vetrov. Aby sa zaistilo ich opelenie. Rýchlo rastie. Kríky a stromy majú životnosť až 80 – 100 rokov. Má rád hlinito – piesčitú pôdu. slnečné miesto, môže byt i polotieň. Má pozoruhodnú znášanlivosť sucha. Je mrazuvzdorný. Nemá veľa problémov so škodcami a chorobami. Rakytník dozrieva podľa odrody od septembra až do prvých mrazov Plodí veľmi bohato, jeho tŕnisté konáriky sú plodmi doslova husto obalené CENA: 23 590 € ID:81814283 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Prietrž
23 590 €
MODERNÉ BÝVANIE V BLÍZKOSTI JAZERA, 4-IZB. RODINNÝ DOM, NOVOSTAVBA
Ponúkame na predaj jedinečnú stavbu vytvorenú z modulov. Táto technológia ponúka širokú škálu rozmiestnenia a funkcií interiéru, ako aj priestor pre vaše nápady. Stavba bude postavená na pozemku v rekreačnej zóne pri jazere Vojka. Ide o jednopodlažný rodinný dom so štyrmi izbami. Dispozične je rozdelený na dennú a nočnú časť. Hneď po vstupe do domu sa ocitnete v priestrannej chodbe, ktorá vedieť do všetkých miestností. Obývacia izba s krbom je spojená s kuchyňou s možným výstupom na terasu a do záhrady. Úložný priestor v tomto priestore poskytne menšia komora v kuchynskej časti. K dispozícii sú dve spálne a pracovňa, samostatný walk-in šatník a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Vzdušnosť celému priestoru dodajú francúzske okná v každej miestnosti. Dom sa predáva už kompletne zariadený, osobitný dôraz sa kladie na maximálne využitie vnútorného priestoru. Disponuje klimatizáciou zn. Hyundai s funkciou WiFi na diaľkové ovládanie, rekuperáciou či podlahovým kúrením. Táto nehnuteľnosť sa predáva ako pozemok s projektom, ktorý máte dodaný na pozemok do 3 mesiacov vrátane kompletného zariadenia! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Vojka nad Dunajom * výmera pozemku: 659 m2 * podlahová plocha: 95 m2 * celková plocha: 115 m2 * kompletne zariadený * systém smart home * nižšie prevádzkové náklady ako pri bežnom rodinnom dome * kvalitné materiály * možnosť využívať na celoročné bývanie alebo napríklad ako víkendový dom Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME [b]1.bcr.sk_reality[/b] alebo FACEBOOKU [b]1.BCR - Realitná kancelária[/b]. LOKALITA A OKOLIE: Obec Vojka nad Dunajom ponúka občiansku vybavenosť ako potraviny, reštaurácie či pošta. Priestor je tu taktiež na množstvo športových aktivít. Jazero Vojka je od Bratislavy vzdialené iba 23 km so skvelou dostupnosťou bez dopravných obmedzení. Taktiež sa neďaleko nachádza športový a voľnočasový rezort X-BIONIC Sphere je vzdialený 40 minút autom. CELKOVÝ DOJEM: Tento projekt je skvelý vďaka kvalitným materiálom, modernej technológii a nadčasovému vzhľadu. Je vhodný ako na celoročné bývanie tak aj na víkendový dom v krásnej lokalite. CENA: 250.000,-EUR, možnosť odpočtu DPH vrátane provízie/právneho servisu ID: 81807230 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Vojka nad Dunajom
250 000 €
EXKLUZÍVNY INVESTIČNÝ POZEMOK S MOŽNOSTOU PRIPOJENIA ELEKTRINY O VÝMERE 8383 M2, NOVÉ MESTO - VINOHR
Exkluzívne ponúkame na predaj zaujímavý pozemok z pohľadu investície v atraktívnej časti Bratislavy - Nové Mesto, katastrálne územie Vinohrady na Horskej ulici. Prvá polovica pozemku je zarastená a na druhej sa nachádza pôvodný vinič, ktorý je slnečný a rovinatý. Pred pozemkom sa nachádza asfaltová cesta v ktorej sú vedené elektrické a optické káble. Momentálne využitie pozemku je na poľnohospodárske využitie alebo ako rekreačný pozemok so záhradou. V liste vlastníctva je vedený ako vinica. Pozemky v tejto lokalite sú momentálne ideálne na investíciu. Pozemok je možné pripojiť na elektrinu! Pre viac informácií nás kontaktujte. Pozemok sa nachádza v rozvojovej časti Nového Mesta na úpätí Malých Karpát, kde po ľavej strane Sliačskej ulici sú všetky pozemky určené na stavbu bytových alebo rodinných domov. Preto je otázka času, kedy sa zmení územný plán v tejto lokalite a pozemky sa premenia na stavebné parcely. Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Výmera: 8383 m2 * Rozmery: cca 90x95 * Pozemok je rovinatý a slnečný * Asfaltová príjazdová cesta pred pozemkom * Vhodný na investíciu - možnosť pripojenia na elektrinu (6x odberných miest po 3x32A), pre väčší odber je potrebné poslať žiadosť. ID:81806400 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK O ROZLOHE 966 M2 V OBCI ZÁLESIE
Ponúkame na predaj pekný, slnečný stavebný pozemok na rodinný dom v Zálesí, neďaleko Bratislavy o výmere 966 m2. Pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete elektrina, plyn, mestská voda a optika od Telekomu. Kanalizácia v tejto časti by sa v blízkej dobe mala začať realizovať. Situovaný je v zastavanom a stabilizovanom území obce v tvare klasického obdĺžnika s vynikajúcimi rozmermi na stavbu rodinného domu a samostatnou príjazdovou cestou so šírkou 4 metrov. Územnoplánovacia informácia je na vyžiadanie. Pripojenie sietí bolo už zafinancované, nový majiteľ tak bude mať nárok na dotiahnutie sietí a vybudovanie prípojok vrátane meračou len za poplatok prihlásenia. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Výmera: 966 m2 * Rozmer pozemku: 24x34 metrov (šxd) * Rozmer príjazdovej cesty: 4x40 metrov (šxd) * Max. index zastavanej plochy: 0,3% * Pozemok sa nachádza v ochrannom pásme (pre viac informácií nás kontaktujte) * IS: v blízkosti pozemku LOKALITA: * Obec Zálesie je čo raz populárnejšia obec na bývanie v blízkosti Bratislavy. Vďaka novej diaľnici D4R7 budete v Bratislave už o pár minút. Nájdete tu dobrú občiansku vybavenosť a väčšie nákupy môžete realizovať vo vedľajších obcí ako Malinovo alebo Ivanka pri Dunaji. Daný pozemok sa nachádza na začiatku Zálesia od obce Ivanka pri Dunaji. Situovaný je v tichej a veľmi kľudnej časti. CENA: 149 900 € ID:81806451 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Zálesie, Senec
149 900 €
ORNÁ PÔDA V STUPAVE, 5245 M2
Ponúkame na predaj ornú pôdu, nachádzajúc sa v katastrálnom území Stupava. Pozemok sa nachádza v poli a je vhodný na poľnohospodárske účely alebo mať ho ako dlhodobú investíciu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * lokalita: Stupava * výmera: 5245 m2 * šírka: 18 metrov * dĺžka: 290 metrov CENA: 36.701€ ID:81806461 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
36 715 €
ORNÁ PÔDA PRI HLAVNEJ CESTE, POZEMOK S REKLAMÝMI PLOCHAMI, 5832 M2 - STUPAVA
Ponúkame na predaj ornú pôdu, nachádzajúc sa v katastrálnom území Stupava pri hlavnej ceste. Má dva obojstranné billboardy, ktoré môžete prenajať s garantovaným ziskom. Je vhodný na poľnohospodárske účely alebo ako dlhodobá investícia. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * lokalita: Stupava * výmera: 5832 m2 * šírka: 23 metrov * dĺžka: 257 metrov CENA: 116.640€ V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Stupava
116 640 €
SLNEČNÝ REKREAČNÝ POZEMOK 1539 M2 S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM NA LAMAČ, DÚBRAVKU
Ponúkame na predaj veľmi pekný rekreačný pozemok v bratislavskej m. č. Lamač. Pozemok je po celý deň slnečný s orientáciou juh/západ a panoramatickým výhľadom na Lamač a Dúbravku. Cez slnečné dni môžete mať nádherný západ slnka. Je mierne svahovitý a v súčasnej dobe aj zarastený náletovými drevinami. Na pozemku je možné postaviť rekreačný objekt. Elektrina sa nachádza o pár pozemkov ďalej a vodu by bolo potrebné riešiť studňou alebo zberom dažďovej vody. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * výmera pozemku: 1539 m2 (skladá sa z dvoch parciel) 1. 1224 m2 = 160.000€ + 315 m2 = 41.000€ (výsledná cena 201.000€ + dohoda na cene možná) * šírka vrchnej časti: 8 metrov * šírka spodnej časti: 18 metrov * dĺžka: cca 150 metrov * orientácia: J/Z * prístup autom až ku pozemku * UPI k dispozícií LOKALITA: Pozemok sa nachádza v jednej z najlepších záhradkárskych lokalít v Bratislave, neďaleko krásneho zmiešaného lesa. Na pozemku si síce nájdete veľa práce, ale ten príjemný relax pri západe slnka si naozaj zamilujete. Predsa mať postavenú chatu s nezabudnuteľným výhľadom je snom každého záhradkára. Okolití susedia sú veľmi priateľskí a nápomocní, ale v okolí nájdete aj pozemok, ktorý je nevyužívaný a v takomto prípade môže byť otázka času, kedy si ho budete môcť rozšíriť za odkúpenie susednej parcely. ID:81806467 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava IV - Lamač
160 000 €
EXKLUZÍVNA 4-IZB. VILA S BAZÉNOM A 180° VÝHĽADOM NA MORE, KOH PHANGAN
Ponúkame Vám na predaj kvalitne prevedenú 4-izbovú modernú vilu, ktorá sa nachádza na krásnom a pokojnom západnom pobreží ostrova Koh Phangan, Thajsko. Vďaka svojej skvelej polohe na kopci máte priamo z vily nádherný, dych berúci 180° výhľad na bielu piesočnatú pláž a okolité more. Nehnuteľnosť je výborná investícia z hľadiska prenájmu. Samotná vila má 3 podlažia, 4 spálne a 3 kúpeľne. Celá nehnuteľnosť je plne klimatizovaná, vo všetkých miestnostiach sa nachádzajú stropné ventilátory. Moderná kuchyňa je spojená spolu s dennou časťou s jedálňou a obývačkou, z ktorej je šikovný vstup na terasu v thajskom štýle. Kuchyňa je kompletne vybavená všetkými spotrebičmi a funkciami, ktoré potrebujete. Vďaka lokalite, výhľadu a kvalitným prevedením je ideálnym miestom na prežitie nezabudnuteľnej dovolenky, či už pre Vás alebo Vašich hostí. ZÁKLADNÉ ÚDAJE * Podlahová plocha: 200 m2 * Pozemok: 600m2 * Novostavba * Dobrá dispozícia vily * 4 spálne, 3 kúpeľne * Kompletne zariadená * Hliníkové okná so sieťkami proti hmyzu * Masívne drevené podlahy * Centrálna klimatizácia a stropné ventilátory * Bezpečnostné kamery v celom objekte * Dvoj garáž s technickou miestnosťou * Súkromný bazén * Vhodná na prenajímanie LOKALITA Vila sa nachádza na kopci ostrova Koh Phangan vo vilovej štvrti v tichej lokalite. Ostrov Koh Phangan je malý ostrov vzdialený asi 55 km od pevniny Thajska a 15 km od sesterského ostrova Koh Samui, ktorý je najväčším ostrovom súostrovia. Je tu nádherná príroda, mnoho atrakcií a možností na výlety, ktoré každoročne lákajú turistov z celého sveta. CENA: 489.000,- EUR V cene je zahrnutá thajská firma a certifikát k prenajímaniu. ID: 8182096 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Ostatné krajiny
489 000 €
ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR V HISTORICKOM BYTOVOM DOME Z ROKU 1922, GRÖSSLINGOVA ULICA - STARÉ MESTO
Ponúkame na predaj nebytový priestor o výmere 193 m2, ktorý sa nachádza na prestížnej adrese v centre Starého Mesta na Grösslingovej ulici. Situovaný je na zníženom prízemí a má prístup z vnútrobloku a predného vchodu bytového domu v ktorom sa nachádza aj výťah. Veľkou výhodou je práve dispozícia priestoru, ktorý je možné upraviť na viacero miestností a vďaka tomu môže vzniknúť plnohodnotný administratívny priestor pre efektívnu prácu. Nachádza sa v historickom bytovom dome z roku 1922 a je zaradený medzi kultúrnu pamiatku, čo umožňuje aj výbornú investíciu do tejto nehnuteľnosti. Priestor prešiel staršou rekonštrukciou, kde bola vymenená elektrina a miestami bol aj znížený strop, kde boli osadené bodové svetlá, pre lepšiu viditeľnosť. Nemôže tu chýbať ani elektrické podlahové vykurovanie, ktoré si dokážete regulovať v každej miestnosti. Nechýba tu taktiež ani sociálne zariadenia, ktoré si nový majiteľ môže zväčšiť a teda aj rozšíriť o väčšiu kapacitu. Priestory sú ideálne na administratívne účely, obchodnú prevádzku, sídlo firmy, apartmánové bývanie alebo aj gastro prevádzku s vonkajším posedením. Na liste vlastníctva je priestor vedený ako nebytový priestor a je vo vlastníctve súkromnej osoby, neviaže sa na nehnuteľnosť žiadna ťarcha. BYTOVÝ DOM: * Historická národná pamiatka z roku 1922 * Vstup z Grösslingovej alebo Dunajskej ulici * Kompletne zrekonštruovaný, vrátane fasády, strechy a výťahu * Parkovanie možné vo vnútrobloku Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME [b]1.bcr.sk_reality[/b] alebo FACEBOOKU [b]1.BCR – Realitná kancelária[/b]. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Plocha: 193 m2 * Staršia kompletná rekonštrukcia * Zapustené podlažie o 60cm * Priestranné miestnosti, bez priečok, samostatná kuchynská linka, soc. zariadenie, skladové priestory * Celý priestor je možné rozdeliť až na 3 samostatné kancelárie s vlastným vstupom * Financovanie možné iba v hotovosti * Priestor si vyžaduje rekonštrukciu LOKALITA A OKOLIE: * V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ktorá je veľmi dôležitá pre spokojné podnikanie. Nachádza sa tu škôlka, škola, detské ihrisko, park, knižnica, potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, banky, pošta, reštaurácie, kaviarne a veľa ďalšieho. * Výborné dopravné spojenie, či už s autom alebo hromadnou dopravou. Na skok od priestoru sa nachádza niekoľko autobusových, trolejbusových zastávok, ktoré zamestnanci veľmi ocenia. CENA: 347.400€ vrátane provízie ID: 81806396 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava I - Staré Mesto
347 400 €
GARÁŽ S MONTÁŽNOU JAMOU A ELEKTRICKOU PRÍPOJKOU, SKALICKÁ CESTA
V zastúpení Vám ponúkame na predaj vyčistenú garáž s montážnou jamou a elektrickou prípojkou na veľmi bezpečnom a dostupnom mieste. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Skalická cesta, Bratislava - Nové Mesto. * garáž je o veľkosti: 21 m2 * spolu s garážou je predmetom prevodu aj pozemok pod stavbou, ktorý je v osobnom vlastníctve majiteľa * koncová garáž = o pár m2 väčšia ako štandardné garáže CENA: 29.000,-EUR V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! ID: 81807364 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Uvedená fotografia je ilustračná. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava III - Nové Mesto
29 000 €
STAVEBNÝ INVESTIČNÝ POZEMOK KARLOVA VES - STARÉ GRUNTY - 3106 M2
1.BCR ponúka exkluzívne na predaj investičný pozemok v Bratislavskej m. č. Karlova Ves pri Starých gruntoch - Areál STU BA . Výmera je 3106 m². Predmet: katastrálne územie Karlova Ves pozemky parc.č. 2998/38, 2998/44, 2998/46, 2998/47 Zaradenie: parcela registra “C“ Funkčná plocha: 201 – občianska vybavenosť celomestského a nadmestského významu – podiel bývania do 30 percent (viac UPI z 2.3.2020 a Znalecký posudok z roku 2015 - dokumenty na vyžiadanie) Rozloha: 3 106,00 m2 Miesto: pri Starých gruntoch - Areál STU BA – v tesnej blízkosti Fakulta informatiky Cena v znaleckom posudku z roku 2015: 1 086 416,68 EUR Predajná cena: 950 000 EUR Dodatočné informácie: v minulosti bolo vydané stavebné povolenie na stavbu a boli zrealizované aj základy – viac informácii na vyžiadanie. CENA: 950 000€ D.: 8181473 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra pána Novák: +421901789818 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Bratislava IV - Karlova Ves
950 000 €
NA INVESTÍCIU! ORNÁ PÔDA V MILOSLAVOVE, ČASŤ ALŽBETIN DVOR
Ponúkame na predaj pozemok, ktorý je vedený ako orná pôda vo vyhľadávanej obci Miloslavov, časť Alžbetin Dvor, neďaleko výstavby rodinných domov. Momentálne pozemok má prenajaté družstvo, ktoré ho využíva. Nachádza sa mimo zastavaného územia obce s neupravenou poľnou cestou, vstup je možný cez závoru. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Výmera: 28626 m2 * Rozmery: 99x300 (šxd) Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária. LOKALITA: * Miloslavov, časť Alžbetin Dvor ID: 81806350 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Miloslavov
dohodou
ZÁHRADA, ZÁVOD
1.BCR Vám ponúka na predaj záhradu v obci Závod. POPIS: - celková rozloha pozemku: 439 m2 - šírka pozemku 3,5 - 7,5 m - pozemok kategórie záhrada - prístup autom až k pozemku asfaltovou cestou - intravilán INŽINIERSKE SIETE: - v blízkosti CENA: 18 900 Eur V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Závod
18 900 €