ZÁHRADA V RAČI -ŽABÍ MAJER- JE NA PREDAJ
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ ZÁHRADU  na Žabom Majeri v Rači. Výmera záhrady je 317 m2  a prináležia k nej 2 podiely na prístupovom chodníku. Záhrada má rozmery 16m šírka a 20 m dĺžka. Záhrada je rovinatá a je oplotená. Pozemok je vyčistený. Na pozemku nieje žiadna stavba. SIETE - na pozemok je dotiahnutá elektrická prípojka, ale treba požiadať o elektromer a je tu narazená studňa. Prístup k pozemku asi 200m z asfaltovej cesty nespevnenou cestou. Na pozemok sa autom nedostanete. Prístup do záhrady je cez spoločný chodník, na ktorom majú majitelia  podiely. Záhrada je 2 v poradí. Parkovanie bezproblémové na prístupovej ceste pred uličkou.  Na pozemku nie je povolená výstavba. Viete tu realizovať len drevostavbu bez základov. GPS poloha záhrady -48.196904, 17.155223. V blízkosti je zastávka MHD. CENA záhrady 34990Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -relax mimo ruchu veľkomesta a pritom ste v meste -ideálna výmera -slnečný Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava III - Rača
34 990 €
Stavebný pozemok vo Viničnom je na predaj
Ponúkame Vám na predaj výborný stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Viničné na tichej ulici Pod lesom.  Výmera pozemku je 1239m2, je rovinatý. Šírka pozemku 14m. Dľžka-87m cca. Pozemok je oplotený a jeho orientácia je juhozápadná. Lokalita  je tichá- mimo hlavnej cesty, v blízkosti je les. Podľa UPI- pozemok pre rodinné domy- zastavanosť max. 40% z celkovej plochy, 2 nadzemné podlažia a podkrovie Min. výmera pre 1 RD, 1 vchod 600m 2 nad 800m2 možná výstavba RD s 3 bytovými jednotkami, 1 vchod. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy- čerešňa,  marhuľa, broskyňa, višňa a orech. Prístupová cesta je  asfaltová, odbočka z ulice Vojenská 30m po  betónovej ceste.  Pozemok je piaty v poradí od odbočky z cesty Vojenská, voravo. Ulica, kde sa pozemok nachádza je jednosmerná. SIETE:v blízkosti pozemku sa nachádza možnosť napojenie na  kanalizáciu, vodu, elektrinu aj plyn- cca 15 m od pozemku. Stĺp spojov pri pozemku. Aktuálnu UPI máme k dispozícii. GPS poloha pred pozemok 48.268415, 17.310693.  Občianska vybavenosť v obci- pošta, potraviny, lekáreň, ambul.všeobecného lekára, reštaurácie, základná škola s materskou škôlkou, autobusová doprava. Kompletná občianska vybavenosť je v Pezinku- vzdialenosť 3km,alebo v Senci- 9 km. Cena predaja pozemku 129Eur/m2. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com DOHODA! Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *tiché prostredie- mimo hlavnej cesty *slnečný * v blízkosti les- turistika, cykloturistika, hubárčenie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66Eur a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Viničné
159 831 €
OBHOSPODAROVANÚ VINICU-5739m2 v Modre- predáme
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ VINICU V MODRE. Výmera pozemku je 5739m2, šírka pozemku je 26m, dĺžka 247m. Pozemok je rovinatý a z 2 strán vedie nespevnená obecná cesta, čo je výhoda. Viete ho rozdeliť aj na 2 parcely. Predaj len v celku. GPS poloha-  48.341324°17.325742° Vinohrad je plne rodiaci, vysadený sortami hrozna: cca 40% Burgund biely,  cca 40 % Veltlín zelený a cca 10% Iršai Oliver. Pozemok nie je stavebný. Niektorí vinohradníci majú na pozemkoch drevostavby bez betónového základu.  CENA PREDAJA 7 EUR/m2. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -kvalitný rodiaci vinohrad - výborné víno Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Modra
dohodou
INVESTIČNÝ POZEMOK V RUŽINOVE JE NA PREDAJ-1130M2
Ponúkame Vám na predaj investičný pozemok v Ružinove, ulica Parková. Pozemok má dobrú polohu, je prvý v poradí a nachádza sa hneď pri obchvate. Výmera- 1130m2. Šírka- 35 a 36m, dĺžka- 43 a 26m. Podľa UPI je možné na pozemku realizovať pumpu, parkovisko, čerpaciu stanicu pohonných hmôt, separáciu odpadov, halu alebo využiť na individuálnu rekreáciu. Pozemok nie je určený na výstavbu RD. SIETE- studňa, elektrika. V súčasnosti odhlásená- odpojená.  GPS poloha-  48.141661°17.167945° Cena predaja je 210 000 Eur plus DPH, plus provízia RK. Je možné pozemok predať aj bez navýšenia DPH. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -výborná poloha  ideálny na investíciu a podnikanie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava II - Ružinov
210 000 €
KRÁSNA ZÁHRADA s chatou v Ružinove je na predaj, stavebný pozemok
Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok pre komerčnú výstavbu v Bratislave Trnávka, ulica Mokráň Záhon. Pozemok je udržiavaná záhrada  s výmerou 795m2. Na pozemku je chata so súpis. číslom. K pozemku prináleží aj podiel na prístupovej ceste 90m2. Rozmery- 28m x 28,5m- štvorec. Pozemok sa skladá z 2 parciel. V záhrade je postavená chata s výmerou 43m2 a sklad s výmerou 16m2. Chata je celoročne obývateľná. Stav pôvodný,ale dobrý. Dispozícia chaty: *obývačka prepojená s kuchyňou *kúpeľňa so sprchovým kútom *samostatné WC SIETE: *mestská voda *elektrina- 3 fázový prúd *odpad- žumpa 10m3. Vykurovanie chaty-  elektrické, ohrev vody bojlerom s objemom 80 l. Možnosť vykúrenia chaty aj na diaľku.  Na pozemkoch tvoriacich záhradu je možné realizovať výstavbu v zmysle platnej ÚPI – kód funkcie 502. Zmiešané územie obchodu, výrobné a nevýrobné služby- výstavba areálového charakteru. UPI mám k dispozícii, poskytnem na vyžiadanie. GPS- 48.174267°17.186634° CENA PREDAJA:  249 900Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. Dohoda možná. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *dobrá poloha v blízkosti Zlatých pieskov *siete- mestská voda a elektrina Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 350 €/m2 a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava II - Ružinov
249 900 €
Vinica vo Svätom Juri je na predaj- 2909 m2
Ponúkame Vám na predaj investičný pozemok v obci Svätý Jur. V katastri je vedený ako vinica. Výmera je 2909m2. Šírka 25m a dĺžka je 117m. Pozemok sa nachádza nad obcou Svätý Jur. Je pokosený, vyčistený.  PRÍSTUP až na pozemok- obecná cesta, neskôr cca 300 m poľná cesta.  Na pozemku je možné podľa UPI realizovať vinohradnícky sklad so zastavanosťou 16 m2. Možnosť postaviť 1 nadzemné podlažie a podzemné podlažie. GPS- 48.240038°17.199160° Cena predaja- 44990 Eur plus provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? - dobrá investícia -pekné prostredie pre relax Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Svätý Jur
44 990 €
STAVEBNÝ POZEMOK S RODINNÝM DOMOM -1644m2-ZIDINY
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok so starým rodinným domom. Keď chcete bývať mimo ruchu veľkomesta,v blízkosti lesa- tento pozemok s výmerou 1644m2 je tu pre Vás. Nachádza sa v katastri Nové mesto- Vinohrady, ulica Zidiny v intraviláne. Šírka pozemku je 38 m a 33 zadná strana, dĺžka 44 m a 49m. Nachádza sa na ňom starý 5 izbový rodinný dom, ktorý je postavený z pálenej tehly. Je obývateľný a čiastočne zariadený. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE- -vstupná chodba -kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC -priestranná kuchyňa so vstupom do izby  - ďalšie 3 izby- spálňa, obývačka, hosťovská izba -dom je čiastočne podpivničený -v podkroví je veľkorysý priestor Okná domu sú plastové, na podlahách drevené parkety a dlažba. Kompletná rekonštrukcia strechy vrátane trámov pred 20 rokmi. K domu prináleží garáž, dielňa a hospodársky priestor. Obytná plocha domu je 147m2. Podľa UPI viete na pozemku postaviť 2 rodinné domy, v prípade zbúrania starého RD. Pozemku sa dotýkajú  ochranné pásma plynu a železníc.  Keď by sa starý RD ponechal,  na pozemku je možné postaviť ešte 1 rodinný dom. Máme k dispozícii schválenie železníc na základe projektu. SIETE NA POZEMKU- mestská voda, elektrina, plyn, žumpa. Pri pozemku vedie kanalizácia. Prístup na pozemok je z 2 strán. Prístupová cesta je asfaltová a betónová.  V blízkosti pozemku vedie železničná trať, ktorá je ale ponorená pod prístupovou cestou. POLOHA POZEMKU- v blízkosti lesa, s možnosťou turistiky a cykloturistiky. Cyklotrasou sa dostanete na Železnú studničku. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - neďaleko je Tesco Lamač a sídlisko Lamač, kde sú potraviny, drogéria, rôzne obchody, pošta, MŠ a ZŠ. MHD je 150m od pozemku. GPS poloha- 48.178496°17.064505°. Lokalitu, polohu si viete pozrieť individuálne. Celý pozemok je viditeľný. CENA PREDAJA POZEMKU S RODINNÝM DOMOM V RK. DOHODA. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com PREČO KÚPIŤ TENTO POZEMOK? -krásny široký pozemok s veľkým potenciálom -výborná poloha v blízkosti lesa Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
ZÁHRADA- STAVEBNÝ pozemok pre RD v Cíferi je na predaj-1097m2
Ponúkame Vám na predaj investičný stavebný pozemok v Cíferi. Na katastri vedený ako záhrada. Výmera pozemku je 1097 m2. Šírka je 11 m. Dĺžka 98 a 90 m. GPS- pred pozemok 48.318493°17.492075° Pozemok je rovinatý. Nachádza sa v intraviláne. Toho času sú na pozemku náletové trávy a kry. Podľa ÚP obce je pozemok v zóne A1-1. V budúcnosti by sa mala spojiť táto ulička so zelenou uličkou. Stredom pozemku, cez jeho šírku je plánovaná cesta, ktorú budú realizovať majitelia pozemkov. Tým z pozemku vzniknú 2 stavebné pozemky. Pri pozemku vedie odvodňovací kanál, ktorým sa toho času k pozemku dostanete. SIETE- na pozemku nie sú siete. V blízkosti možnosť pripojenia, vedľa sú RD. T.č. viete pozemok užívať ako záhradu. CENA PREDAJA 65000Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -intravilán -Tiché prostredie -dobrý investičný pozemok Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Cífer
65 000 €
KÚPTE SI ZÁHRADU vo Svätom Juri
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ ZÁHRADU VO SVATOM JURI NA ULICI PRI ŠTADIÓNE. Záhrada je rovinatá a má výmeru 468m2. Šírka je 19m a dĺžka 24m. K záhrade prináleží aj podiel na chodníku šírky 1 m medzi záhradami.  Nachádza sa v intraviláne a je súčasťou záhradkárskej osady.  Na záhrade sú 2 hrušky, čerešňa a 2 menšie murované pivnice- vhodné na náradie. SIETE-na pozemku je elektrická prípojka, mestská voda  a kopaná studňa hĺbka 7m. Voda zo studne sa používa na zavlažovanie. Prístup autom 10 m od záhrady možnosť parkovania.  Na pozemku je možné podľa územného plánu postaviť rekreačnú chatu so zastavanou plochou 20m2, 1 nadzemné podlažie, s jednopodlažným obytným podkrovím. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ- potraviny, ihriská- basketbalové, futbalové. Neďaleko- nákupné centrum JOP. GPS poloha- 48.251196°17.221731°- z cesty Krajinská, ul. Pri Štadióne si zaparkujete pri potrvavinách. Záhradkárska osada je za nimi oproti ihrisku, je prvá v poradí. Cena predaja- 54 990 Eur vrátane provízie RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *záhrada pre relax *voda a elektrina na pozemku Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra  a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Svätý Jur
54 990 €
5 izb.RD s pozemkom 1644m2 v príjemnej lokalite je na predaj
Ponúkame Vám na predaj starý 5 izbový rodinný dom na ulici Zidiny, kataster Vinohrady. Nachádza sa v príjemnej lokalite mimo ruchu veľkomesta. RD je postavený z pálenej tehly. Pred 20 rokmi bola zrekonštruovaná strecha s výmenou strešnej krytiny aj trámov. Priestranné podkrovie poskytuje veľa úložného priestoru. Okná domu sú plastové. Na podlahách je dlažba a drevené parkety. Na stenách je omietka. Izby sú priestranné. Dom je čiastočne zariadený, viď foto. Dom je postavený na pozemku s výmerou 1644m2. Šírka pozemku je 38 m a 33 zadná strana, dĺžka 44 m a 49m. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE- -vstupná chodba -kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC -priestranná kuchyňa so vstupom do izby  - ďalšie 3 izby- spálňa, obývačka, hosťovská izba -dom je čiastočne podpivničený -v podkroví je veľkorysý priestor K domu prináleží garáž, dielňa a hospodársky priestor. Dom je postavený na rozľahlom pozemku s veľkým potenciálom. Podľa UPI viete na pozemku postaviť 2 rodinné domy. Pozemku sa dotýkajú  ochranné pásma plynu a železníc.  SIETE NA POZEMKU- mestská voda, elektrina, plyn, žumpa. Pri pozemku vedie kanalizácia. Je tu káblová televízia aj optický kábel. Prístup na pozemok je z 2 strán. Prístupová cesta je asfaltová a betónová.  V blízkosti pozemku vedie železničná trať, ktorá je ale ponorená pod prístupovou cestou. POLOHA POZEMKU- v blízkosti lesa, s možnosťou turistiky a cykloturistiky. Cyklotrasou sa dostanete na Železnú studničku. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - neďaleko je Tesco Lamač a sídlisko Lamač, kde sú potraviny, drogéria, rôzne obchody, pošta, MŠ a ZŠ. MHD je 150m od pozemku. GPS poloha- 48.178496°17.064505°. Lokalitu, polohu si viete pozrieť individuálne. Celý pozemok je viditeľný. CENA PREDAJA POZEMKU S RODINNÝM DOMOM V RK. DOHODA. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com PREČO KÚPIŤ TENTO POZEMOK? -krásny pozemok s veľkým potenciálom -výborná poloha v blízkosti lesa, poskytuje súkromie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava IV - Lamač
dohodou
Stavebný pozemok vo Viničnom je na predaj
Ponúkame Vám na predaj výborný stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Viničné na tichej ulici Pod lesom.  Výmera pozemku je 1239m2, je rovinatý. Šírka pozemku 14m. Dľžka-87m cca. Pozemok je oplotený a jeho orientácia je juhozápadná. Lokalita  je tichá- mimo hlavnej cesty, v blízkosti je les. Podľa UPI- pozemok pre rodinné domy- zastavanosť max. 40% z celkovej plochy, 2 nadzemné podlažia a podkrovie Min. výmera pre 1 RD, 1 vchod 600m 2 nad 800m2 možná výstavba RD s 3 bytovými jednotkami, 1 vchod. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy- čerešňa,  marhuľa, broskyňa, višňa a orech. Prístupová cesta je  asfaltová, odbočka z ulice Vojenská 30m po  betónovej ceste.  Pozemok je piaty v poradí od odbočky z cesty Vojenská, voravo. Ulica, kde sa pozemok nachádza je jednosmerná. SIETE:v blízkosti pozemku sa nachádza možnosť napojenie na  kanalizáciu, vodu, elektrinu aj plyn- cca 15 m od pozemku. Stĺp spojov pri pozemku. Aktuálnu UPI máme k dispozícii. GPS poloha pred pozemok 48.268415, 17.310693.  Občianska vybavenosť v obci- pošta, potraviny, lekáreň, ambul.všeobecného lekára, reštaurácie, základná škola s materskou škôlkou, autobusová doprava. Kompletná občianska vybavenosť je v Pezinku- vzdialenosť 3km,alebo v Senci- 9 km. Cena predaja pozemku 129Eur/m2. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com DOHODA! Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *tiché prostredie- mimo hlavnej cesty *slnečný * v blízkosti les- turistika, cykloturistika, hubárčenie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66Eur a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Viničné
159 831 €
ZÁHRADA V RAČI -ŽABÍ MAJER- JE NA PREDAJ
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ ZÁHRADU  na Žabom Majeri v Rači. Výmera záhrady je 317 m2  a prináležia k nej 2 podiely na prístupovom chodníku. Záhrada má rozmery 16m šírka a 20 m dĺžka. Záhrada je rovinatá a je oplotená. Pozemok je vyčistený. Na pozemku nieje žiadna stavba. SIETE - na pozemok je dotiahnutá elektrická prípojka, ale treba požiadať o elektromer a je tu narazená studňa. Prístup k pozemku asi 200m z asfaltovej cesty nespevnenou cestou. Na pozemok sa autom nedostanete. Prístup do záhrady je cez spoločný chodník, na ktorom majú majitelia  podiely. Záhrada je 2 v poradí. Parkovanie bezproblémové na prístupovej ceste pred uličkou.  Na pozemku nie je povolená výstavba. Viete tu realizovať len drevostavbu bez základov. GPS poloha záhrady -48.196904, 17.155223. V blízkosti je zastávka MHD. CENA záhrady 34990Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -relax mimo ruchu veľkomesta a pritom ste v meste -ideálna výmera -slnečný Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava III - Rača
34 990 €
ZÁHRADA- STAVEBNÝ pozemok pre RD v Cíferi je na predaj-1097m2
Ponúkame Vám na predaj investičný stavebný pozemok v Cíferi. Na katastri vedený ako záhrada. Výmera pozemku je 1097 m2. Šírka je 11 m. Dĺžka 98 a 90 m. GPS- pred pozemok 48.318493°17.492075° Pozemok je rovinatý. Nachádza sa v intraviláne. Toho času sú na pozemku náletové trávy a kry. Podľa ÚP obce je pozemok v zóne A1-1. V budúcnosti by sa mala spojiť táto ulička so zelenou uličkou. Stredom pozemku, cez jeho šírku je plánovaná cesta, ktorú budú realizovať majitelia pozemkov. Tým z pozemku vzniknú 2 stavebné pozemky. Pri pozemku vedie odvodňovací kanál, ktorým sa toho času k pozemku dostanete. SIETE- na pozemku nie sú siete. V blízkosti možnosť pripojenia, vedľa sú RD. T.č. viete pozemok užívať ako záhradu. CENA PREDAJA 65000Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -intravilán -Tiché prostredie -dobrý investičný pozemok Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Cífer
65 000 €
Kúpte si stavebný pozemok v tichej lokalite vo Viničnom
Ponúkame Vám na predaj výborný stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Viničné na tichej ulici Pod lesom.  Výmera pozemku je 1239m2, je rovinatý. Šírka pozemku 14m. Dľžka-87m cca. Pozemok je oplotený a jeho orientácia je juhozápadná. Lokalita  je tichá- mimo hlavnej cesty, v blízkosti je les. Podľa UPI- pozemok pre rodinné domy- zastavanosť max. 40% z celkovej plochy, 2 nadzemné podlažia a podkrovie  1 RD, 1 vchod- 600m 2 -možná výstavba RD s 3 bytovými jednotkami, 1 vchod. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy- čerešňa,  marhuľa, broskyňa, višňa a orech. Prístupová cesta je  asfaltová, odbočka z ulice Vojenská 30m po  betónovej ceste.  Pozemok je piaty v poradí od odbočky z cesty Vojenská, voravo. Ulica, kde sa pozemok nachádza je jednosmerná. SIETE:v blízkosti pozemku sa nachádza možnosť napojenie na  kanalizáciu, vodu, elektrinu aj plyn- cca 15 m od pozemku. Stĺp spojov pri pozemku. Aktuálnu UPI máme k dispozícii. GPS poloha pred pozemok 48.268415, 17.310693.  Občianska vybavenosť v obci- pošta, potraviny, lekáreň, ambul.všeobecného lekára, reštaurácie, základná škola s materskou škôlkou, autobusová doprava. Kompletná občianska vybavenosť je v Pezinku- vzdialenosť 3km,alebo v Senci- 9 km. Cena predaja pozemku v RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com DOHODA! Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *tiché prostredie- mimo hlavnej cesty *slnečný * v blízkosti les- turistika, cykloturistika, hubárčenie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66Eur a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Viničné
dohodou
ZÁHRADA- STAVEBNÝ pozemok pre RD v Cíferi je na predaj-1097m2
Ponúkame Vám na predaj investičný stavebný pozemok v Cíferi. Na katastri vedený ako záhrada. Výmera pozemku je 1097 m2. Šírka je 11 m. Dĺžka 98 a 90 m. GPS- pred pozemok 48.318493°17.492075° Pozemok je rovinatý. Nachádza sa v intraviláne. Toho času sú na pozemku náletové trávy a kry. Podľa ÚP obce je pozemok v zóne A1-1. V budúcnosti by sa mala spojiť táto ulička so zelenou uličkou. Stredom pozemku, cez jeho šírku je plánovaná cesta, ktorú budú realizovať majitelia pozemkov. Tým z pozemku vzniknú 2 stavebné pozemky. Pri pozemku vedie odvodňovací kanál, ktorým sa toho času k pozemku dostanete. SIETE- na pozemku nie sú siete. V blízkosti možnosť pripojenia, vedľa sú RD. T.č. viete pozemok užívať ako záhradu. CENA PREDAJA 65000Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -intravilán -Tiché prostredie -dobrý investičný pozemok Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Cífer
65 000 €
Vinica vo Svätom Juri je na predaj- 2909 m2
Ponúkame Vám na predaj investičný pozemok v obci Svätý Jur. V katastri je vedený ako vinica. Výmera je 2909m2. Šírka 25m a dĺžka je 117m. Pozemok sa nachádza nad obcou Svätý Jur. Je pokosený, vyčistený.  PRÍSTUP až na pozemok- obecná cesta, neskôr cca 300 m poľná cesta.  Na pozemku je možné podľa UPI realizovať vinohradnícky sklad so zastavanosťou 16 m2. Možnosť postaviť 1 nadzemné podlažie a podzemné podlažie. GPS- 48.240038°17.199160° Cena predaja- 44990 Eur plus provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? - dobrá investícia -pekné prostredie pre relax Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Svätý Jur
44 990 €
ZÁHRADA V RAČI -ŽABÍ MAJER- JE NA PREDAJ
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ ZÁHRADU  na Žabom Majeri v Rači. Výmera záhrady je 317 m2  a prináležia k nej 2 podiely na prístupovom chodníku. Záhrada má rozmery 16m šírka a 20 m dĺžka. Záhrada je rovinatá a je oplotená. Pozemok je vyčistený. Na pozemku nieje žiadna stavba. SIETE - na pozemok je dotiahnutá elektrická prípojka, ale treba požiadať o elektromer a je tu narazená studňa. Prístup k pozemku asi 200m z asfaltovej cesty nespevnenou cestou. Na pozemok sa autom nedostanete. Prístup do záhrady je cez spoločný chodník, na ktorom majú majitelia  podiely. Záhrada je 2 v poradí. Parkovanie bezproblémové na prístupovej ceste pred uličkou.  Na pozemku nie je povolená výstavba. Viete tu realizovať len drevostavbu bez základov. GPS poloha záhrady -48.196904, 17.155223. V blízkosti je zastávka MHD. CENA záhrady 34990Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -relax mimo ruchu veľkomesta a pritom ste v meste -ideálna výmera -slnečný Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava III - Rača
34 990 €
ZÁHRADA V RAČI -ŽABÍ MAJER- JE NA PREDAJ
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ ZÁHRADU  na Žabom Majeri v Rači. Výmera záhrady je 317 m2  a prináležia k nej 2 podiely na prístupovom chodníku. Záhrada má rozmery 16m šírka a 20 m dĺžka. Záhrada je rovinatá a je oplotená. Pozemok je vyčistený. Na pozemku nieje žiadna stavba. SIETE - na pozemok je dotiahnutá elektrická prípojka, ale treba požiadať o elektromer a je tu narazená studňa. Prístup k pozemku asi 200m z asfaltovej cesty nespevnenou cestou. Na pozemok sa autom nedostanete. Prístup do záhrady je cez spoločný chodník, na ktorom majú majitelia  podiely. Záhrada je 2 v poradí. Parkovanie bezproblémové na prístupovej ceste pred uličkou.  Na pozemku nie je povolená výstavba. Viete tu realizovať len drevostavbu bez základov. GPS poloha záhrady -48.196904, 17.155223. V blízkosti je zastávka MHD. CENA záhrady 34990Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -relax mimo ruchu veľkomesta a pritom ste v meste -ideálna výmera -slnečný Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava III - Rača
34 990 €
Stavebný pozemok vo Viničnom je na predaj
Ponúkame Vám na predaj výborný stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Viničné na tichej ulici Pod lesom.  Výmera pozemku je 1239m2, je rovinatý. Šírka pozemku 14m. Dľžka-87m cca. Pozemok je oplotený a jeho orientácia je juhozápadná. Lokalita  je tichá- mimo hlavnej cesty, v blízkosti je les. Podľa UPI- pozemok pre rodinné domy- zastavanosť max. 40% z celkovej plochy, 2 nadzemné podlažia a podkrovie Min. výmera pre 1 RD, 1 vchod 600m 2 nad 800m2 možná výstavba RD s 3 bytovými jednotkami, 1 vchod. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy- čerešňa,  marhuľa, broskyňa, višňa a orech. Prístupová cesta je  asfaltová, odbočka z ulice Vojenská 30m po  betónovej ceste.  Pozemok je piaty v poradí od odbočky z cesty Vojenská, voravo. Ulica, kde sa pozemok nachádza je jednosmerná. SIETE:v blízkosti pozemku sa nachádza možnosť napojenie na  kanalizáciu, vodu, elektrinu aj plyn- cca 15 m od pozemku. Stĺp spojov pri pozemku. Aktuálnu UPI máme k dispozícii. GPS poloha pred pozemok 48.268415, 17.310693.  Občianska vybavenosť v obci- pošta, potraviny, lekáreň, ambul.všeobecného lekára, reštaurácie, základná škola s materskou škôlkou, autobusová doprava. Kompletná občianska vybavenosť je v Pezinku- vzdialenosť 3km,alebo v Senci- 9 km. Cena predaja pozemku 129Eur/m2. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com DOHODA! Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *tiché prostredie- mimo hlavnej cesty *slnečný * v blízkosti les- turistika, cykloturistika, hubárčenie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66Eur a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Viničné
159 831 €
Stavebný pozemok vo Viničnom je na predaj
Ponúkame Vám na predaj výborný stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Viničné na tichej ulici Pod lesom.  Výmera pozemku je 1239m2, je rovinatý. Šírka pozemku 14m. Dľžka-87m cca. Pozemok je oplotený a jeho orientácia je juhozápadná. Lokalita  je tichá- mimo hlavnej cesty, v blízkosti je les. Podľa UPI- pozemok pre rodinné domy- zastavanosť max. 40% z celkovej plochy, 2 nadzemné podlažia a podkrovie Min. výmera pre 1 RD, 1 vchod 600m 2 nad 800m2 možná výstavba RD s 3 bytovými jednotkami, 1 vchod. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy- čerešňa,  marhuľa, broskyňa, višňa a orech. Prístupová cesta je  asfaltová, odbočka z ulice Vojenská 30m po  betónovej ceste.  Pozemok je piaty v poradí od odbočky z cesty Vojenská, voravo. Ulica, kde sa pozemok nachádza je jednosmerná. SIETE:v blízkosti pozemku sa nachádza možnosť napojenie na  kanalizáciu, vodu, elektrinu aj plyn- cca 15 m od pozemku. Stĺp spojov pri pozemku. Aktuálnu UPI máme k dispozícii. GPS poloha pred pozemok 48.268415, 17.310693.  Občianska vybavenosť v obci- pošta, potraviny, lekáreň, ambul.všeobecného lekára, reštaurácie, základná škola s materskou škôlkou, autobusová doprava. Kompletná občianska vybavenosť je v Pezinku- vzdialenosť 3km,alebo v Senci- 9 km. Cena predaja pozemku 129Eur/m2. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com DOHODA! Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *tiché prostredie- mimo hlavnej cesty *slnečný * v blízkosti les- turistika, cykloturistika, hubárčenie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66Eur a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Viničné
159 831 €
STAVEBNÝ POZEMOK PRE RD V RUŽINDOLE JE NA PREDAJ
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK V RUŽINDOLE. Výmera pozemku je 2536 mm2. Šírka je 53m2 a dĺžka je jedna strana 43 a druhá 46- tvar nepravidelného obdĺžnika. Pozemok sa skladá z niekoľkých parciel, ale predáva sa ako celok. Pozemok sa nachádza na konci obce, 30 m od hlavnej cesty. Prístupová cesta z asfaltovej- 30m nespevnená až k pozemku. Je  oplotený z 3 strán. SIETE- prípojka elektriny pred pozemkom- elektrická skriňa. Voda mestská, plyn- pripojenie cca 150m. Trafostanica 150m od pozemku. Pozemok je podľa ÚP určený na výstavbu RD. Pozemok viete využiť na bývanie a na podnikanie. ORIENTÁCIA POZEMKU-  juhozápad- slnečný. Prostredie, kde sa pozemok nachádza je prírodné, v okolí sú stromy a potok. Hlavná cesta je cca 30m od pozemku. GPS k pozemkom- 48.374277°17.482026° Obec Ružindol sa nachádza len 11km od mesta  Trnava, kde je kompletná občianska vybavenosť. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: pošta, obecný úrad, 2 x potraviny, MŠ, kaderníctvo, kozmetika, cukrárska výroba, pneuservis, prímestská doprava. Obec Ružindol je známa vinárstvom, je tu futbalový a volejbalový klub. CENA PREDAJA POZEMKOV 79Eur/m2. K cene bude pripočítaná provízia RK. Dohoda možná. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? * ideálny pozemok pre Vašu firmu a bývanie *prírodné prostredie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 80 €/m2 a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Ružindol
200 344 €
STAVEBNÝ POZEMOK PRE RD V RUŽINDOLE JE NA PREDAJ
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK V RUŽINDOLE. Výmera pozemku je 2536 mm2. Šírka je 53m2 a dĺžka je jedna strana 43 a druhá 46- tvar nepravidelného obdĺžnika. Pozemok sa skladá z niekoľkých parciel, ale predáva sa ako celok. Pozemok sa nachádza na konci obce, 30 m od hlavnej cesty. Prístupová cesta z asfaltovej- 30m nespevnená až k pozemku. Je  oplotený z 3 strán. SIETE- prípojka elektriny pred pozemkom- elektrická skriňa. Voda mestská, plyn- pripojenie cca 150m. Trafostanica 150m od pozemku. Pozemok je podľa ÚP určený na výstavbu RD. Pozemok viete využiť na bývanie a na podnikanie. ORIENTÁCIA POZEMKU-  juhozápad- slnečný. Prostredie, kde sa pozemok nachádza je prírodné, v okolí sú stromy a potok. Hlavná cesta je cca 30m od pozemku. GPS k pozemkom- 48.374277°17.482026° Obec Ružindol sa nachádza len 11km od mesta  Trnava, kde je kompletná občianska vybavenosť. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: pošta, obecný úrad, 2 x potraviny, MŠ, kaderníctvo, kozmetika, cukrárska výroba, pneuservis, prímestská doprava. Obec Ružindol je známa vinárstvom, je tu futbalový a volejbalový klub. CENA PREDAJA POZEMKOV 79Eur/m2. K cene bude pripočítaná provízia RK. Dohoda možná. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? * ideálny pozemok pre Vašu firmu a bývanie *prírodné prostredie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 80 €/m2 a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Ružindol
200 344 €
KÚPTE SI ZÁHRADU vo Svätom Juri
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ ZÁHRADU VO SVATOM JURI NA ULICI PRI ŠTADIÓNE. Záhrada je rovinatá a má výmeru 468m2. Šírka je 19m a dĺžka 24m. K záhrade prináleží aj podiel na chodníku šírky 1 m medzi záhradami.  Nachádza sa v intraviláne a je súčasťou záhradkárskej osady.  Na záhrade sú 2 hrušky, čerešňa a 2 menšie murované pivnice- vhodné na náradie. SIETE-na pozemku je elektrická prípojka, mestská voda  a kopaná studňa hĺbka 7m. Voda zo studne sa používa na zavlažovanie. Prístup autom 10 m od záhrady možnosť parkovania.  Na pozemku je možné podľa územného plánu postaviť rekreačnú chatu so zastavanou plochou 20m2, 1 nadzemné podlažie, s jednopodlažným obytným podkrovím. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ- potraviny, ihriská- basketbalové, futbalové. Neďaleko- nákupné centrum JOP. GPS poloha- 48.251196°17.221731°- z cesty Krajinská, ul. Pri Štadióne si zaparkujete pri potrvavinách. Záhradkárska osada je za nimi oproti ihrisku, je prvá v poradí. Cena predaja- 54 990 Eur vrátane provízie RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *záhrada pre relax *voda a elektrina na pozemku Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra  a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Svätý Jur
54 990 €
KÚPTE SI ZÁHRADU vo Svätom Juri
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ ZÁHRADU VO SVATOM JURI NA ULICI PRI ŠTADIÓNE. Záhrada je rovinatá a má výmeru 468m2. Šírka je 19m a dĺžka 24m. K záhrade prináleží aj podiel na chodníku šírky 1 m medzi záhradami.  Nachádza sa v intraviláne a je súčasťou záhradkárskej osady.  Na záhrade sú 2 hrušky, čerešňa a 2 menšie murované pivnice- vhodné na náradie. SIETE-na pozemku je elektrická prípojka, mestská voda  a kopaná studňa hĺbka 7m. Voda zo studne sa používa na zavlažovanie. Prístup autom 10 m od záhrady možnosť parkovania.  Na pozemku je možné podľa územného plánu postaviť rekreačnú chatu so zastavanou plochou 20m2, 1 nadzemné podlažie, s jednopodlažným obytným podkrovím. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ- potraviny, ihriská- basketbalové, futbalové. Neďaleko- nákupné centrum JOP. GPS poloha- 48.251196°17.221731°- z cesty Krajinská, ul. Pri Štadióne si zaparkujete pri potrvavinách. Záhradkárska osada je za nimi oproti ihrisku, je prvá v poradí. Cena predaja- 54 990 Eur vrátane provízie RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *záhrada pre relax *voda a elektrina na pozemku Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra  a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Svätý Jur
54 990 €
PREDAJ ADMINISTRATÍVNEJ BUDOVY S HALOU PRE SKLAD A VÝROBU VRÁTANE PARKOVISKA
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ ADMINISTRATÍVNU BUDOVU S HALOU. Nehnuteľnosti sa nachádzajú v katastri Ružinov, na ulici Domové role. Výmera pozemkov je 1835 m2.  Zastavaná plocha administratívnej budovy a skladov je 778 m2 Úžitková plocha kancelárií je 271 m2. Úžitková plocha haly na prízemí je 643m2, na poschodí 462,8m2. K dispozícii máme znalecký posudok. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1-poschodová administratívna budova so vstupom do haly. Úžitková plocha 280m2. PRÍZEMIE *vstupná hala *priestranná kancelária *kuchynka *sociálne zariadenie *schodisko *kotolňa *2 miestnosti -výstup do haly POSCHODIE *kancelárie, z ktorých časť sa používa na ubytovanie pracovníkov *sociálne zariadenie *archív *hala SIETE- voda, elektrina, plyn, kanalizácia, internet a telekomunikácie. Objekty boli kolaudované v roku 2009. Múry obvodové a priečky sú postavené z tehly. Okná a dvere sú plastové. Na podlahách sú parkety a keramická dlažba. Základ budovy je murovaný a odizolovaný proti vlhkosti. Strechy sú z pozinkovaného plechu. Z prednej a zadnej časti budovy sú parkovacie plochy. Prístup k nehnuteľnostiam asfaltovou cestou z  ulice Slovnaftská. Občianska vybavenosť  v blízkosti je reštaurácia, Kaufland, pumpa, stavebniny, autoservis, auto umyváreň. Blízka dostupnosť na obchvat. CENA PREDAJA: 1 499 900 Eur vrátane servisu RK V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť?  *administratívna budova s možnosťou ubytovania  *hala na výrobu a sklad *dobrá poloha Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava II - Ružinov
1 499 900 €
KRÁSNA ZÁHRADA s chatou v Ružinove je na predaj, stavebný pozemok
Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok pre komerčnú výstavbu v Bratislave Trnávka, ulica Mokráň Záhon. Pozemok je udržiavaná záhrada  s výmerou 795m2. Na pozemku je chata so súpis. číslom. K pozemku prináleží aj podiel na prístupovej ceste 90m2. Rozmery- 28m x 28,5m- štvorec. Pozemok sa skladá z 2 parciel. V záhrade je postavená chata s výmerou 43m2 a sklad s výmerou 16m2. Chata je celoročne obývateľná. Stav pôvodný,ale dobrý. Dispozícia chaty: *obývačka prepojená s kuchyňou *kúpeľňa so sprchovým kútom *samostatné WC SIETE: *mestská voda *elektrina- 3 fázový prúd *odpad- žumpa 10m3. Vykurovanie chaty-  elektrické, ohrev vody bojlerom s objemom 80 l. Možnosť vykúrenia chaty aj na diaľku.  Na pozemkoch tvoriacich záhradu je možné realizovať výstavbu v zmysle platnej ÚPI – kód funkcie 502. Zmiešané územie obchodu, výrobné a nevýrobné služby- výstavba areálového charakteru. UPI mám k dispozícii, poskytnem na vyžiadanie. GPS- 48.174267°17.186634° CENA PREDAJA:  249 900Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. Dohoda možná. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? *dobrá poloha v blízkosti Zlatých pieskov *siete- mestská voda a elektrina Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 350 €/m2 a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava II - Ružinov
249 900 €
5 izb.RD s pozemkom 1644m2 v príjemnej lokalite je na predaj
Ponúkame Vám na predaj starý 5 izbový rodinný dom na ulici Zidiny, kataster Vinohrady. Nachádza sa v príjemnej lokalite mimo ruchu veľkomesta. RD je postavený z pálenej tehly. Pred 20 rokmi bola zrekonštruovaná strecha s výmenou strešnej krytiny aj trámov. Priestranné podkrovie poskytuje veľa úložného priestoru. Okná domu sú plastové. Na podlahách je dlažba a drevené parkety. Na stenách je omietka. Izby sú priestranné. Dom je čiastočne zariadený, viď foto. Dom je postavený na pozemku s výmerou 1644m2. Šírka pozemku je 38 m a 33 zadná strana, dĺžka 44 m a 49m. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE- -vstupná chodba -kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC -priestranná kuchyňa so vstupom do izby  - ďalšie 3 izby- spálňa, obývačka, hosťovská izba -dom je čiastočne podpivničený -v podkroví je veľkorysý priestor K domu prináleží garáž, dielňa a hospodársky priestor. Dom je postavený na rozľahlom pozemku s veľkým potenciálom. Podľa UPI viete na pozemku postaviť 2 rodinné domy. Pozemku sa dotýkajú  ochranné pásma plynu a železníc.  SIETE NA POZEMKU- mestská voda, elektrina, plyn, žumpa. Pri pozemku vedie kanalizácia. Je tu káblová televízia aj optický kábel. Prístup na pozemok je z 2 strán. Prístupová cesta je asfaltová a betónová.  V blízkosti pozemku vedie železničná trať, ktorá je ale ponorená pod prístupovou cestou. POLOHA POZEMKU- v blízkosti lesa, s možnosťou turistiky a cykloturistiky. Cyklotrasou sa dostanete na Železnú studničku. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - neďaleko je Tesco Lamač a sídlisko Lamač, kde sú potraviny, drogéria, rôzne obchody, pošta, MŠ a ZŠ. MHD je 150m od pozemku. GPS poloha- 48.178496°17.064505°. Lokalitu, polohu si viete pozrieť individuálne. Celý pozemok je viditeľný. CENA PREDAJA POZEMKU S RODINNÝM DOMOM JE 619990 Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK vo výške 3 %. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com PREČO KÚPIŤ TENTO POZEMOK? -krásny pozemok s veľkým potenciálom -výborná poloha v blízkosti lesa, poskytuje súkromie Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava IV - Lamač
619 990 €
ZÁHRADA- STAVEBNÝ pozemok pre RD v Cíferi je na predaj-1097m2
Ponúkame Vám na predaj investičný stavebný pozemok v Cíferi. Na katastri vedený ako záhrada. Výmera pozemku je 1097 m2. Šírka je 11 m. Dĺžka 98 a 90 m. GPS- pred pozemok 48.318493°17.492075° Pozemok je rovinatý. Nachádza sa v intraviláne. Toho času sú na pozemku náletové trávy a kry. Podľa ÚP obce je pozemok v zóne A1-1. V budúcnosti by sa mala spojiť táto ulička so zelenou uličkou. Stredom pozemku, cez jeho šírku je plánovaná cesta, ktorú budú realizovať majitelia pozemkov. Tým z pozemku vzniknú 2 stavebné pozemky. Pri pozemku vedie odvodňovací kanál, ktorým sa toho času k pozemku dostanete. SIETE- na pozemku nie sú siete. V blízkosti možnosť pripojenia, vedľa sú RD. T.č. viete pozemok užívať ako záhradu. CENA PREDAJA 65000Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -intravilán -Tiché prostredie -dobrý investičný pozemok Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Cífer
65 000 €
INVESTIČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK v Devínskej Novej Vsi je na predaj
PONÚKAME Vám na predaj investičný stavebný pozemok, ktorý sa nachádza v Devínskej Novej Vsi. VÝMERA pozemku je 519m2. Šírka 15,05 a 14,19m a dĺžka 35m. SIETE bude robiť developer- elektrina, kanalizácia a voda, optika a cesty. Predbežné info o cene za siete- 25Eur/m2. Podľa UPI je pozemok určený na výstavbu RD-kód funkcie 102. Max. zastavanosť do 30 per., výstavba by mala byť možná cca do 2 rokov. GPS k pozemku- 48.207913°16.986256° CENA PREDAJA- 144 950 Eur. K cene bude  pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: 0911759548 E-mail: zahorcakova.azareal@gmail.com Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
144 950 €