Predaj slnečného 3 izbového bytu
Ponúkame Vám na predaj veľmi príjemný, priestranný, svetlý a vkusne zrekonštruovaný 3 izbový byt na ulici Gazdovský rad, ktorá je na začiatku v centre Šamorína. Byt sa nachádza na 1 z 8 poschodí zrekonštruovaného bytového domu. Výmera bytu je 70,48 m2 vrátane pivnice. Lodžia je z obývacej izby s krásnym výhľadom do vnútro bloku plného zelene. Byt je slnečný a je orientovaný na dve strany V a Z, čo je zárukou nízkych nákladov na kúrenie. Ďalšou výhodou bytu je jeho kompletná rekonštrukcia vrátane všetkých rozvodov robená pre 10 rokmi. Praktickou časťou v byte je samostatná špajza a pre lepšiu svetelnosť a zároveň prirodzené odvetranie je okno v kúpeľni. Súčasťou fotografií je aj pôdorys. Byt je k okamžitému nasťahovaniu. Nízke náklady na energie a poplatky za správu bytového domu sú 150,-Eur/m. Nachádza sa v obľúbenej tichej lokalite a zároveň priamo v centre. Pár minút chôdzou sa nachádza komplet občianska vybavenosť (pošta, obchody, trhovisko...) Ďalšou výhodou polohy bytu je dostupnosť k MHD. Ponúkaná nehnuteľnosť je svojím umiestnením ideálnym miestom pre ľudí, ktorí obľubujú život v centre diania, ale ocenia aj pokojné a tiché bývanie s dostatkom súkromia. Všetko potrebné ako obchody, služby, kaviarne, reštaurácie, ale aj nemocnica sú pohodlne na dosah. Cena: 160 000,-Eur (cena je konečná a zahŕňa právny servis, hypotekárny servis podľa potreby a celkový realitný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti). Viac informácií na 0904 365 263 a 0911 773 733.
Šamorín
159 900 €
Ponúkame na predaj rodinný dom v BA - m.č. Trnávka, Rozmarínova ul.
Ponúkame na predaj 5/päť izbový rodinný dom v lokalite Bratislava – Ružinov na Rozmarínovej ulici, ktorý je umiestnený v dvojdome. Ide o poschodový rodinný dom s podkrovím, podpivničený, osadený na rovinatom pozemku. Je prístupný z miestnej verejnej spevnenej komunikácie. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske verejné siete. RD je trojpodlažný. - V suteréne rodinného domu sa nachádzajú sklady a kotolňa. - Na prízemí sa nachádza: zádverie, hala, chodba, kúpeľňa, WC, dve izby, dielňa a garáž. - Na poschodí sa nachádza: hala, kúpeľňa, WC, kuchyňa, 3 obytné miestnosti a terasa. Výhodou rodinného domu okrem veľkorysej pivnice je podkrovie, ktoré je možné prispôsobiť na samostatnú garsónku s terasou. Garáž a dielňa je dispozične prepojená s rodinným domom, má spoločnú stenu a bola realizovaná ako prístavba spoločne s domovou časťou v roku 1996, kedy prešiel kompletnou rekonštrukciou. V súčasnej dobe je vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných požiadaviek. Dom je postavený z tehál. Celková úžitková plocha domu je cca. 250 m2. Zastavaná plocha a nádvorie je o výmere 161 m². Záhrada k domu je o výmere 171 m². Pozemok má spolu výmeru 332 m². Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti Trnávky, na ulici bez premávky, v uzavretom priestore okolo s rodinnými domami. Pred domom je park. Súčasťou domu sú dve terasy, na ktorých je možné vybudovať zimná záhrada a jacuzza, ako aj dostatok ďalšieho priestoru na oddych a voľný čas. RD kúri vlastným plynovým kotlom. Dom má vonkajší kamerový systém a alarm. Na pozemku pri dome môžu parkovať tri autá, možnosť parkovania aj pred domom na ulici. Mesačné náklady pre 4-5 člennú rodinu sú cca 200,- Eur/mesiac. V okolí domu sa nachádza bohatá infraštruktúra: zástavky MHD, škola, škôlka, lekáreň, obchody. Informácie Vám radi poskytneme v pracovných dňoch od 08:00 do 18:00 hod. na tel. č.: 0904 365 236, 0911 773 733. Na e-mail bez uvedenia telefonického kontaktu nereagujeme ! UVEDENÁ CENA JE KONEČNÁ - vrátane provízie RK a všetkých poplatkov !
Bratislava II - Ružinov
449 900 €
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v novovybudovanej lokalite v Alžbetinom Dvore.
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v novovybudovanej lokalite v Alžbetinom Dvore na Dobšinnského ulici o výmere 637 m2. Pozemok je určený v územnom pláne na výstavbu rodinného domu. Pozemok má šírku 26,5m, dĺžku 24m. Na pozemku sa nachádzajú všetky IS: voda, kanál, plyn, elektrina, optika. V prípade záujmu Vám spracujeme po kúpe aj stavebné povolenie. K cene bude pripočítaná provízia vo výške 2% z kúpnej ceny. Zásady funkčného využitia pozemkov a urbanisticko – architektonické zásady: rodinné domy maximálne 2NP + podkrovie, prípadne ustupujúce podlažie max. počet podzemných podlaží pre rodinné domy -1 PP podiel zastavaných plôch: RD pri výmere pozemku 600m2 - 800m2 max. 25% z celkovej výmery pozemku RD pri výmere pozemku nad 800m2 max. 30% z celkovej výmery pozemku
Miloslavov
185 900 €
Predaj stavebného pozemku na Bernolákovej ul..
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v novovybudovanej lokalite v Alžbetinom Dvore na Bernolákovej ulici o výmere 601 m2. Pozemok je určený v územnom pláne na výstavbu rodinného domu. Pozemok má šírku 20,03m, dĺžku 30m. Na pozemku sa nachádzajú všetky IS: voda, kanál, plyn, elektrina, optika. V prípade záujmu Vám spracujeme po kúpe aj stavebné povolenie. K cene bude pripočítaná provízia vo výške 2% z kúpnej ceny. Zásady funkčného využitia pozemkov a urbanisticko – architektonické zásady: rodinné domy maximálne 2NP + podkrovie, prípadne ustupujúce podlažie max. počet podzemných podlaží pre rodinné domy -1 PP podiel zastavaných plôch: RD pri výmere pozemku 600m2 - 800m2 max. 25% z celkovej výmery pozemku RD pri výmere pozemku nad 800m2 max. 30% z celkovej výmery pozemku Informácie Vám radi poskytneme v pracovných dňoch od 08:00 do 18:00 hod. na tel. č.: 0904 365 236, 0911 773 733. Na e-mail bez uvedenia telefonického kontaktu nereagujeme ! UVEDENÁ CENA JE KONEČNÁ - vrátane provízie RK a všetkých poplatkov !
Miloslavov
dohodou