NOVÁ CENA 4i rodinný dom - novostavba v Častkovciach, 780m2, kompletne dokončený
*** RD kúpou voľný, bez ďalších investícii *** Na predaj ponúkame novostavbu atraktívneho moderného bungalovu v už dobre známej lokalite v Častkovciach v druhej ulici od cesty, kde už neprebieha ďalšia výstavba. Majitelia si domček stavali pre seba cca. pred 7 rokmi a pri tom používali kvalitatívne dobré materiály: 60 cm základové pásy, železobetónová platňa, obvodové a nosné murivo zn. Ytonk 40cm + zateplenie, železobetónový strop s 20cm zateplením, strecha vystavaná zo sústavy krovov a strešnou krytinou zn. Bramac, teplovodné podlahové kúrenie s plynovým kombinovaným kotlom, krbové kachle, kompletne dokončené sanity a celý interiér so zariadením. Nakoľko je domček zabývaný, tak je kompletne dokončený jak z interiéru tak aj z exteriéru s dispozíciou - 3 samostatné priestranné spálne z toho jedna s murovaným šatníkom, vzdušná a svetlá obývacia izba s jedálnou a kuchyňou, kúpeľňa, samostatné WC, vstupná chodba a veľký podkrovný odkladací priestor. Bungalov ponúka zastrešenú terasu prepojenú s dennou časťou domu, záhradný domček s kuchyňou a sanitou napojený na IS, zastrešenie pre auto, kompletne oplotenie s elektrickou bránou, spevnené plochy, jazierko, výsadbou, závlahou trávnika a iné. Celková zastavaná plocha domu vrátane zastrešených terás je 173m2, samotná zastavanosť domu je 135m2 a podlahová plocha domu je cca. 110m2. Dom sa nachádza v novovybudovanej štvrti novostavieb, má ľahký prístup asfaltovou cestou, chodníkmi s pouličným osvetlením, cca. 5 min. chôdze od zástavky SAD, cca. 10 min. jazdy autom do centra NMnV, k základnej, materskej škole, zdravotného centra cca. 5 min. autom do obce Čachtice, alebo Podolie. V prípade vážneho záujmu DOHODA ISTÁ. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Častkovce
275 000 €
Pozemok s dvoma stavby v obci Modrovka, slnečný pozemok 681m2, kúpou voľný
Ponúkame na predaj pozemok s dvoma stavby v centre obci Modrovka ktorá je vzdialená od kúpeľného mesta Piešťany len 10km, od okresného mesta Nové Mesto n/V cca. 18km a diaľničného privádzača cca. 3km. Hlavný dom so zastavanou plochou cca. 55m2 bol postavený začiatkom minulého storočia z kvalitatívne bežne dostupných materiálov pre danú dobu. Dispozične sa delí na vstupnú chodbu a dvoma miestnosťami – všetko v pôvodnom stave. Druhá menšia stavba, má zastavanú plochu do 24m2 a je mladšieho veku s betónovou pivnicou a dvomi miestnosťami nad ňou. Veľkou výhodou tejto ponuky je pekný stavebný pozemok, susediaci s potokom s výmerou 681m2 a možnosťou napojenia na elektrinu, vodovod a plyn. Domček je umiestnený v centre obce s dobrou dostupnosťou počas celého roka so základnou občianskou vybavenosťou v obci. V okolí pekná príroda, veľa lesov na trávenie voľných chvíľ pri turistike, lyžiarske stredisko Bezovec, hrad Tematík, kúpeľné mesto Piešťany a iné. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Modrovka
64 900 €
ZNÍŽENA CENA Kompletne zariadená novostavba 4i RD v Trenč. Stankovciach
Bývajte ešte tento rok v pokojnej lokalite dokončených rodinných domov v ,,uzatvorenom“ bloku radovej zástavby domov v tesnej blízkosti mesta Trenčín v obci Trenčianske Stankovce. Kľudná časť obce s výbornou dostupnosťou do okolitých miest, ako aj na diaľnicu. Na predaj sa ponúka posledný rodinný dom v zástavbe so súkromnou prístupovou cestou. Kompletne dokončený a zariadený 4i dom so slnečnou terasou, prestrašením pre motorové vozidlá, parkovacím státím pre dve vozidlá, kompletným oplotením pozemkom ponúka taktiež možnosť okamžitého nasťahovania sa. Stavba s úžitkovou plochou 113,7m2 je postavená na pozemku s výmerou 286m2 a dispozične sa delí na dennú časť na prízemí a nočnú pokojnú časť na prvom poschodí. Dennú a zároveň hlavnú časť domu tvorí slnečná obývacia izba prepojená s jedálňou a vstupom na terasu, kompletne zariadenou kuchyňou a príslušenstvom ktorý je pod-schodiskový priestor - komora, technická miestnosť s toaletou pre návštevy a vstupnú chodbu. Nočná časť je dispozične rozdelená na tri samostatné spálne pričom každá má cez 13m2 a priestrannou kúpeľňou s modernými prvkami. Ako už bolo spomenuté, nehnuteľnosť sa ponúka kompletne dokončená, vkusne zariadené a to menovite: - na mieru vyrobená kuchynská linka na celú výšku miestnosti s barovým pultom a so vstavanými spotrebičmi (varná doska s odsávačom pár, rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, skrinka na potraviny), jedálenská zostava s výhľadom na pozemok - zariadenie obývacej izba predstavuje, nová kvalitná pohovka s kreslom, televízna zostava s audio zariadením, skrinkou a modernými vertikálnymi lamelami - šatníková zostava na chodbe a kompletne zariadená technická miestnosť s toaletou - hlavná spálňa so stavanou skriňou na celú šírku miestnosti s TV, manželská posteľ (rošty a matrace) nočnými stolíkmi - zariadenie pracovne a hosťovskej izby ako je na foto „ kompletné IS (bez plynu), teplovodné podlahové kúrenie v celom dome, klimatizačná jednotka, kvalitné vinylové podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou, dekoratívne omietky a iné “ Uvedená cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Trenčín
293 500 €
NOVÁ CENA Slnečný pozemok v obci Považany, 1370m2, nová lokalita
Ponúkame Vám na predaj priestranný stavebný pozemok, vhodný pre klienta ktorému vyhovuje väčšia výmera. Rovinatý pozemok o výmere 1370m2 a rozmeroch 11x125m je vzdialený len 3 km od Nového Mesta nad Váhom, cca. 13 km od centra Piešťan, diaľničného privádzača cca. 6 km, Bratislavy a Žiliny cca. 100 km. Umiestnenie pozemku v intraviláne, okrajová časť obce s dobrou dostupnosťou počas celého roka a možnosťou napojenia na IS. Pozemok sa nachádza na okraji obce Považany, má ľahký prístup panelovou cestou. Obec ponúka základnú občiansku vybavenosť. V okolí pekná príroda, veľa lesov a turistických chodníkov, cca. 5 min. jazdy autom rekreačné stredisko Zelená voda a centrum Nového Mesta nad Váhom. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Nové Mesto nad Váhom
43 000 €
Neobvyklý rekreačný pozemok v Bošáci, 145a, polosamota - samota
Buďte energeticky nezávislý, žite na polosamote s dostupnosťou 1km do obce. Ponúkame na predaj ojedinelý pozemok v obci Bošáca, vzdialené od okresného mesta Nové Mesta nad Váhom a diaľničného privádzača cca 10km, z Bratislavy do 110 km. Pozemok umiestnené v srdci prírody na polosamote s južnou orientáciou, asfaltovým prístupom a nádherným výhľadom. Celková výmera pozemku je 14.474m2, z veľkej časti sa jedná o zdravý bukový les, kde v jeho strede sa nachádza zastavaná plocha, ktorá je evidovaná na liste vlastníctva ako rekreačná chata so súp. č. s výmerou 35m2 a sklad náradia s výmerou 23m2. K zastavanej ploche vedie súkromná spevnená prístupová cesta a elektrická prípojka. V okolí krásna príroda, veľa lesov, turistických chodníkov a cyklotrás či už po hrebeňoch Považia, alebo miestnych komunikáciách. V regióne viacero lyžiarskych stredísk - Kalnica s bike parkom, Bezovec, Veľká Javorina, Stará Myjava. Rekreačné stredisko Zelená voda, Horná Streda, Dubník, hrady v Beckove, Tematín a Čachtice. Predbežná požadovaná cena 8 €/m2 V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Nové Mesto nad Váhom
115 792 €
3i tehlový byt 62m2, Hrádok, rozsiahla rekonštrukcia, kompletne zariadený
Ponúkame na predaj 3 izbový slnečný byť s kompletným zariadením v obci Hrádok s podlahovou plochou 62,4m2 a odkladacím podstrešným priestorom cca. 10m2. Byt sa nachádza na prvom poschodí v budove - dome kde sídli pošta, prislúcha mu jedno parkovacie miesto a menší pozemok s altánkom. Podstrešný byt je dispozične rozdelený na priestrannú dennú časť (obývacia izba, kuchyňa jedáleň), slnečná spálňa, menšia samostatná izba, kúpeľňa, samostatné WC, komora a technická miestnosť. Nehnuteľnosť prešla za posledné roky rozsiahlou, priam až kompletnou rekonštrukciu: plastové okná a vchodové dvere, komplet nová inštalácia rozvodov elektriny, vody, kúrenia a odpadov, renovácia omietok, znížené stropy, kúrenie - elektrický kotol, elektrický ohrev TUV, krbové kachle s novým komínom, kompletná rekonštrukcia sanity, podlahy, interiérové dvere, klimatizácia a iné. Byt sa ponúka s kompletným zariadením, stačí sa len nasťahovať. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Piešťany
88 000 €
5 ročná novostavba 3i RD v Hrušovom, 2122m2 pozemok
Na predaj ponúkame rodinný dom v obci Hrušové vzdialenej cca. 7 km od Nového Mesta nad Váhom a Starej Turej, rekreačnej oblasti Zelená Voda, Dubník a diaľničného privádzača cca. 10 km, z Bratislavy cca. 110 km. Dom umiestnený v strede dlhšieho pozemku s výmerou 2122m2, dostatočne vzdialený od susedných domov a cesty. Na rovinatom pozemku sa nachádzajú ďalšie prístavby: menší obytný domček, hospodárska a technická miestnosť, ovocné stromy a dostatok pozemku na trávenie voľných chvíľ. Skolaudovaná novostavba nieje kompletne dokončená, avšak je obývaná s drobnými nedostatkami v interiéri, nezateplenou fasádou a stavba je napojená na elektrinu, voda zo studne a odpad zvedený do žumpy. Domček je dispozične rozdelený na dennú časť (obývacia izba s jedálňou a kuchyňou) samostatná izba na prízemí a jedna podkrovná izba, priestranná kúpeľňa, WC, technická miestnosť s kotlom na tuhé palivo a vstupná chodba. Dom sa nachádza v tichej lokalite s veľmi dobrou dostupnosťou počas celého roka. V okolí pekná príroda, veľa lesov neďaleká Javorina. Obec Bzince pod Javorinou ponúka dostatočnú občiansku vybavenosť a jeho časť Hrušové je pokojnejšia časť bez ob. vybavenosti. V meste Stará Turá a Nové Mesto n/V, ktoré sú vzdialené cca. 5min. autom sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.
Bzince pod Javorinou
169 000 €
3i tehlový byt 62m2, Hrádok, rozsiahla rekonštrukcia, kompletne zariadený
Ponúkame na predaj 3 izbový slnečný byť s kompletným zariadením v obci Hrádok s podlahovou plochou 62,4m2 a odkladacím podstrešným priestorom cca. 10m2. Byt sa nachádza na prvom poschodí v budove - dome kde sídli pošta, prislúcha mu jedno parkovacie miesto a menší pozemok s altánkom. Podstrešný byt je dispozične rozdelený na priestrannú dennú časť (obývacia izba, kuchyňa jedáleň), slnečná spálňa, menšia samostatná izba, kúpeľňa, samostatné WC, komora a technická miestnosť. Nehnuteľnosť prešla za posledné roky rozsiahlou, priam až kompletnou rekonštrukciu: plastové okná a vchodové dvere, komplet nová inštalácia rozvodov elektriny, vody, kúrenia a odpadov, renovácia omietok, znížené stropy, kúrenie - elektrický kotol, elektrický ohrev TUV, krbové kachle s novým komínom, kompletná rekonštrukcia sanity, podlahy, interiérové dvere, klimatizácia a iné. Byt sa ponúka s kompletným zariadením, stačí sa len nasťahovať. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Hrádok
88 000 €
NA PRENÁJOM - 3i moderný kompletne zariadený byt Nové Mesto n/V
Ponúkame na prenájom trojizbový kompletne zrekonštruovaný a zariadený byt v lokalite Karpatská v Novom Meste n/V. Bytík sa ponúka na žiadosť majiteľky výlučne pre dve dospelé osoby s ,,dospelými deťmi“, so SR občianstvom a serióznym záujmom o dlhodobý nájom. Ponúkaný byt sa nachádza v panelovom bytovom dome, ktorý prešiel rozsiahlou revitalizáciou, na 6. poschodí z deviatich s krásnym výhľadom z troch balkónov ktoré byt vlastní. Nehnuteľnosť prešla pred pár rokmi kompletnou kvalitnou rekonštrukciou a ponúka sa s kompletným zariadením, spotrebičmi a vybavením ako je vidieť na fotkách. Dispozícia: dve samostatné spálne, obývacia izba prepojená s kuchyňou, sanita, vstupná chodba a pivnica v suteréne bytového domu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza depozit vo výške dvoch nájmov a jedno mesačné nájomné - za nasledujúci mesiac. Nájomné sa uhrádza vždy dopredu za budúci kalendárny mesiac. Celková cena nájmu vrátane kompletných energií (TV a internet) je stanovená na 690 €/mesiac / mes.. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Nové Mesto nad Váhom
690 €/mes.
Neobvyklý rekreačný pozemok v Bošáci, 145a, polosamota - samota
Buďte energeticky nezávislý, žite na polosamote s dostupnosťou 1km do obce. Ponúkame na predaj ojedinelý pozemok v obci Bošáca, vzdialené od okresného mesta Nové Mesta nad Váhom a diaľničného privádzača cca 10km, z Bratislavy do 110 km. Pozemok umiestnené v srdci prírody na polosamote s južnou orientáciou, asfaltovým prístupom a nádherným výhľadom. Celková výmera pozemku je 14.474m2, z veľkej časti sa jedná o zdravý bukový les, kde v jeho strede sa nachádza zastavaná plocha, ktorá je evidovaná na liste vlastníctva ako rekreačná chata so súp. č. s výmerou 35m2 a sklad náradia s výmerou 23m2. K zastavanej ploche vedie súkromná spevnená prístupová cesta a elektrická prípojka. V okolí krásna príroda, veľa lesov, turistických chodníkov a cyklotrás či už po hrebeňoch Považia, alebo miestnych komunikáciách. V regióne viacero lyžiarskych stredísk - Kalnica s bike parkom, Bezovec, Veľká Javorina, Stará Myjava. Rekreačné stredisko Zelená voda, Horná Streda, Dubník, hrady v Beckove, Tematín a Čachtice. Predbežná požadovaná cena 8 €/m2 V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Bošáca
115 792 €
Rekreačný pozemok 3272m2, Malé Leváre - Rudava
NOVÁ CENA Ponúkame na predaj trvale trávny porast v katastrálnom území Malé Leváre neďaleko rekreačného areálu Rudava. Rovinatý pozemok s rozmermi 26x125m má ľahký prístup automobilom po spevnenej miestnej komunikácii. Územný plán v danej lokalite nepočíta s výstavbou, preto sa jedná o pokojnú časť obce s možnosťou rekreácie, drobného chovu, alebo pestovania. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Malé Leváre
19 000 €
ZNÍŽENA CENA Kompletne zariadená novostavba 4i RD v Trenč. Stankovciach
Bývajte ešte tento rok v pokojnej lokalite dokončených rodinných domov v ,,uzatvorenom“ bloku radovej zástavby domov v tesnej blízkosti mesta Trenčín v obci Trenčianske Stankovce. Kľudná časť obce s výbornou dostupnosťou do okolitých miest, ako aj na diaľnicu. Na predaj sa ponúka posledný rodinný dom v zástavbe so súkromnou prístupovou cestou. Kompletne dokončený a zariadený 4i dom so slnečnou terasou, prestrašením pre motorové vozidlá, parkovacím státím pre dve vozidlá, kompletným oplotením pozemkom ponúka taktiež možnosť okamžitého nasťahovania sa. Stavba s úžitkovou plochou 113,7m2 je postavená na pozemku s výmerou 286m2 a dispozične sa delí na dennú časť na prízemí a nočnú pokojnú časť na prvom poschodí. Dennú a zároveň hlavnú časť domu tvorí slnečná obývacia izba prepojená s jedálňou a vstupom na terasu, kompletne zariadenou kuchyňou a príslušenstvom ktorý je pod-schodiskový priestor - komora, technická miestnosť s toaletou pre návštevy a vstupnú chodbu. Nočná časť je dispozične rozdelená na tri samostatné spálne pričom každá má cez 13m2 a priestrannou kúpeľňou s modernými prvkami. Ako už bolo spomenuté, nehnuteľnosť sa ponúka kompletne dokončená, vkusne zariadené a to menovite: - na mieru vyrobená kuchynská linka na celú výšku miestnosti s barovým pultom a so vstavanými spotrebičmi (varná doska s odsávačom pár, rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, skrinka na potraviny), jedálenská zostava s výhľadom na pozemok - zariadenie obývacej izba predstavuje, nová kvalitná pohovka s kreslom, televízna zostava s audio zariadením, skrinkou a modernými vertikálnymi lamelami - šatníková zostava na chodbe a kompletne zariadená technická miestnosť s toaletou - hlavná spálňa so stavanou skriňou na celú šírku miestnosti s TV, manželská posteľ (rošty a matrace) nočnými stolíkmi - zariadenie pracovne a hosťovskej izby ako je na foto „ kompletné IS (bez plynu), teplovodné podlahové kúrenie v celom dome, klimatizačná jednotka, kvalitné vinylové podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou, dekoratívne omietky a iné “ Uvedená cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Trenčianske Stankovce
293 500 €
ZNÍŽENÁ CENA 180m2 stavba na 1061m2 pozemku v širšom centre NM
Rodinný dom, miesto na podnikanie, pripadne investícia k prenájmu, všetko v jednom na Odborárskej ul. v Novom Meste n/V. Ponúkame na predaj zaujímavú stavbu rodinného domu, ktorá bola v polovici minulého storočia postavená ako podnikateľský objekt na viditeľnom mieste pri hlavnej tepne cez mesto, na ul. Odborárska. Časom prišlo k prestavbe a vznikol tak plnohodnotný priestranný 5 izbový rodinný dom na rozsiahlom pozemku s výmerou 1061m2, kompletnými inžinierskymi sieťami, vlastnou studňou, altánkom, kôlňou a záhradou plnou zelene, ktorá vytvára pokojne prostredie v širšom centre mesta. Kvalitná prízemná tehlová stavba postavená na betónových základoch má nadštandardné vysoké palachové stropy s priestranným podkrovím, plechovou strešnou krytinou ktorá je osadená na zachovalej sústave drevených krovov. V prípade záujmu o rekonštrukciu, hrúbka múrov umožňuje nadstavbu druhého nadzemného podlažia, čo by pri aktuálnej zastavanosti 180m2 vytvorilo zaujímavý polyfunkčný dom. V posledných rokoch sa dispozícia domu prispôsobila potrebám majiteľov a vznikli tak dve bytové jednotky pričom každá ma tri spálne, menší kuchynský kút a sanitu. Cely domček je v udržiavanom stave a neprešiel nejakou zásadnou rekonštrukciou, aktuálne čaká na nového majiteľa ktorému svojou veľkosťou a strategickou polohou ponúka veľkú škálu možnosti ako ho využiť. Umiestnenie v lokalite neďaleko centra s dobrou dostupnosťou občianskej vybavenosti. V blízkosti centrum mesta - kompletná občianska vybavenosť. Neďaleko mesta rekreačné stredisko Zelená voda cca.5 min autom, lyžiarske stredisko Kalnica a Javorina, diaľničný privádzač cca. 5km od Bratislavy a Žiliny cca. 100km. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Nové Mesto nad Váhom
187 000 €
Rekreačný pozemok pod horou v Beckove, 10.146 m2, samota
Hľadáte tichú lokalitu, slnečný a priestranný pozemok na samote pod lesom? Pozemok v kat. území Beckov je možno ten pravý pre Vás. V extraviláne Beckovskej doliny ponúkame na predaj rekreačný pozemok s výmerou 10.146m2, ktorý je klasifikovaný ako záhrada s rozmermi cca 135x75 m. K pozemku vedie spevnená, čiastočne lesná prístupová cesta ktorá je vo vlastníctve SR, elektrina vzdialená cca. 1km a spodné vody nepreverené. V okolí krásna príroda, veľa lesov, turistických chodníkov a cyklotrás či už po hrebeňoch Považia, alebo miestnych komunikáciách. V regióne viacero lyžiarskych stredísk - Kalnica s bike parkom, Bezovec, Veľká Javorina, Stará Myjava. Rekreačné stredisko Zelená voda, Horná Streda, Dubník, hrady v Beckove, Tematín a Čachtice. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Beckov
34 900 €
Slnečný a priestranný rekreačný pozemok v Moravskom Lieskovom, 1356m2
Ponúkame na predaj pozemok v obci Moravské Lieskové časť Brestové, cca 3 km od centra obce, cca 10 km od okresného mesta Nové Mesto n/V a cca 110 km od Bratislavy. Ponúkaný pozemok je aktuálne klasifikovaný / druh pozemku - záhrada s možnosťou rekreácie, prípadne umiestnenia mobilnej chaty, alebo mobilného domu. Nakoľko sa v okolí nachádza viacero novostavieb a záujem o bývanie v podobných lokalitách rastie, je v budúcnosti plánovaná úprava územného plánu a tým pádom by prišlo k určeniu pozemku na výstavbu. Mierne svahovitý pozemok má nepravidelný tvar s hĺbkou cca 30m a šírkou cca 45m, jedným priamym susedom a prístupovou asfaltovou cestou z dvoch strán. Aktuálne sa preveruje možnosť a miesto napojenia na elektrickú energiu. V obci sa nachádza dostatočná občianska vybavenosť, potraviny vzdialené cca. 5min pešo. V okolí lyžiarske stredisko Javorina, Stará Myjava a Kalnica, rekreačné stredisko Zelená voda a Dubník. V letnom období možnosť prechádzok, zber húb, lesných plodov na čerstvom vzduchu v okolitých lesoch. Diaľničný privádzač cca. 10km, od Bratislavy a Žiliny cca. 110km. Dohoda na cene v prípade seriózneho a vážneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Moravské Lieskové
32 900 €
NOVÁ CENA Slnečný pozemok v obci Považany, 1370m2, nová lokalita
Ponúkame Vám na predaj priestranný stavebný pozemok, vhodný pre klienta ktorému vyhovuje väčšia výmera. Rovinatý pozemok o výmere 1370m2 a rozmeroch 11x125m je vzdialený len 3 km od Nového Mesta nad Váhom, cca. 13 km od centra Piešťan, diaľničného privádzača cca. 6 km, Bratislavy a Žiliny cca. 100 km. Umiestnenie pozemku v intraviláne, okrajová časť obce s dobrou dostupnosťou počas celého roka a možnosťou napojenia na IS. Pozemok sa nachádza na okraji obce Považany, má ľahký prístup panelovou cestou. Obec ponúka základnú občiansku vybavenosť. V okolí pekná príroda, veľa lesov a turistických chodníkov, cca. 5 min. jazdy autom rekreačné stredisko Zelená voda a centrum Nového Mesta nad Váhom. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Považany
43 000 €
!!! ZNÍŽENÁ CENA !!!4i kvalitná a udržiavaná stavba RD v obci Častkovce, 1633m2
„ odporúčame vidieť – kvalitná stavba, ktorá kúpou voľna“ Na predaj ponúkame kvalitnú stavbu rodinného domu ku ktorej prislúcha pôvodný RD (čiže sa jedná o dva domy) v obci Častkovce vzdialený cca 7 km od Nového Mesta nad Váhom, od diaľničného privádzača cca 10 km a z Bratislavy cca 100 km. Novší dom postavený v 80. rokoch minulého storočia, kondične vo veľmi dobrom a udržiavanom stave z kvalitatívne dobrých materiálov: železobetónové základy a taktiež všetky deky a vence na každom poschodí, celá stavba z pálených tehlo-blokov, strecha – sústava krovov s hliníkovým plechom. Čiastočne podpivničený dom sa dispozične delí na dve nadzemné podlažia: 1. NP má vstupnú verandu a priestrannú halu so schodiskom na povalu a do pivnice, obývaciu izbu, spálňu, kuchyňu s komorou a sanitu. Druhé NP sa delí na dve priestranné spálne, balkón s výhľadom na slnečný pozemok a podkrovná časť – povala prepojená s druhým domom. Druhý pôvodný dom z medzivojnového obdobia môže slúžiť napr. na podnikanie, prípadne je vhodný na rekonštrukciu a rozšíriť tak obytnú plochu o dve spálne, kuchyňu, komoru, sanitu a prepojovaciu verandu – gánok. Nehnuteľnosť napojená na kompletné inžinierske siete s vlastnou kopanou studňou má na slnečnom rovinatom pozemku ďalšie prístavby, ktoré slúžia ako letná kuchyňa, dielňa, technické miestnosti a pivnica na ovocie a zeleninu. Ostatnú časť pozemku tvorí útulné nádvorie – oddychová zóna s altánkom, krbom a peknou výsadbou, veľká záhrada s ovocnými stromami a miestom na sebarealizovanie s celkovou výmerou pozemku 1633m2. Umiestnený v tichej lokalite s takmer kompletnou občianskou vybavenosťou v obci Kočovce. V okolí pekná príroda, veľa lesov, lyžiarske stredisko Kalnica, rekreačné stredisko Zelená Voda a cca 10 min. autom do okresného mesta Nové Mesto nad Váhom. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Častkovce
179 000 €
Vidiecka chalupa v dedinke Hrubá Strana, 736m2, pekná príroda
Ponúkame na predaj vidiecku chalúpku v dedinke Hrubá Strana časť Bziniec pod Javorinou vzdialená cca. 13 km od Nového Mesta nad Váhom a rekreačnej oblasti Zelená Voda, Starej Turej cca. 10km, diaľničného privádzača cca. 15 km a z Bratislavy cca. 115 km. Dom postavený v kombinácii nepálenej tehly a kvalitných základov z kameňa na mierne svahovitom pozemku 736m2, elektrina, vlastná studňa. Dispozične sa dom skladá z viacero miestností, podnávratia – závetria, miestnosti s pecou a povalovou časťou. Dom je bohužiaľ v neudržiavanom stave, roky chátra a na jednom mieste staticky narušená strecha, tieto nedostatky zatieňuje čaro lokality, pekná príroda, veľa stromov a pasienkov na trávenie voľných chvíľ s rodinou a priateľmi. V letnom období možnosť prechádzok, zber húb, lesných plodov na čerstvom vzduchu v okolitých lesoch. V zimnom období možnosť bež-kovania, lyžovania na neďalekej Javorine a Starej Myjave. UPOZORNENIE: časť pozemku pod stavbou nieje vysporiadaná, avšak riešime jeho legalizáciu. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Bzince pod Javorinou
49 900 €
Vidiecka chalupa v dedinke Hrubá Strana, 736m2, pekná príroda
Ponúkame na predaj vidiecku chalúpku v dedinke Hrubá Strana časť Bziniec pod Javorinou vzdialená cca. 13 km od Nového Mesta nad Váhom a rekreačnej oblasti Zelená Voda, Starej Turej cca. 10km, diaľničného privádzača cca. 15 km a z Bratislavy cca. 115 km. Dom postavený v kombinácii nepálenej tehly a kvalitných základov z kameňa na mierne svahovitom pozemku 736m2, elektrina, vlastná studňa. Dispozične sa dom skladá z viacero miestností, podnávratia – závetria, miestnosti s pecou a povalovou časťou. Dom je bohužiaľ v neudržiavanom stave, roky chátra a na jednom mieste staticky narušená strecha, tieto nedostatky zatieňuje čaro lokality, pekná príroda, veľa stromov a pasienkov na trávenie voľných chvíľ s rodinou a priateľmi. V letnom období možnosť prechádzok, zber húb, lesných plodov na čerstvom vzduchu v okolitých lesoch. V zimnom období možnosť bež-kovania, lyžovania na neďalekej Javorine a Starej Myjave. UPOZORNENIE: časť pozemku pod stavbou nieje vysporiadaná, avšak riešime jeho legalizáciu. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Bzince pod Javorinou
49 900 €
ZNÍŽENÁ CENA Dve drobné stavby v obci Modrovka, slnečný pozemok 681m2, kúpou voľný
Ponúkame na predaj dva staršie domy – stavby v centre obci Modrovka ktorá je vzdialená od kúpeľného mesta Piešťany len 10km, od okresného mesta Nové Mesto n/V cca. 18km a diaľničného privádzača cca. 3km. Hlavný dom so zastavanou plochou cca. 55m2 bol postavený začiatkom minulého storočia z kvalitatívne bežne dostupných materiálov pre danú dobu. Dispozične sa delí na vstupnú chodbu a dvoma miestnosťami – všetko v pôvodnom stave. Druhá menšia stavba, má zastavanú plochu do 24m2 a je mladšieho veku s betónovou pivnicou a dvomi miestnosťami nad ňou. Veľkou výhodou tejto ponuky je pekný stavebný pozemok, susediaci s potokom s výmerou 681m2 a možnosťou napojenia na elektrinu, vodovod a plyn. Domček je umiestnený v centre obce s dobrou dostupnosťou počas celého roka so základnou občianskou vybavenosťou v obci. V okolí pekná príroda, veľa lesov na trávenie voľných chvíľ pri turistike, lyžiarske stredisko Bezovec, hrad Tematík, kúpeľné mesto Piešťany a iné. Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Modrovka
64 900 €
Investičný pozemok v Hôrke nad Váhom, 62.102 m2, samota
Ponúkame na predaj neobvyklé pozemky v doline obci Hôrka nad Váhom vzdialené od okresného mesta Nové Mesta nad Váhom a diaľničného privádzača cca 8km, z Bratislavy do 100 km. Pozemky umiestnené v srdci prírody na samote s maximálnym pokojom na bývanie. Plochy sú udržiavané a pravidelne kosené prevažne s južnou orientáciu a nadmorskou výškou 300 - 400 m.n.m. Súbor pozemkov sa skladá z viacero parciel s druhom – klasifikáciou pozemkov: ostatná plocha, orná pôda, trvale trávny porast a les. Celková výmera je 62.102 m2 a rozdeľuje sa na tri celky s výmerami 37.024m2, 16.834 m2 a 8.244m2. Hlavná a zároveň najväčšia časť 37.024m2 obsahuje parcelu s výmerou 7.214 m2 a druhom pozemku ostatná plocha (vyňaté z pôdneho fondu), na ktorej v minulosti stálo hospodárstvo a do budúcna je možné túto parcelu využiť ako stavebný pozemok. K pozemok vedie viacero spevnených lesných ciest, ktoré sú v správe štátnych inštitúcii. Samotný majiteľ preveril výskyt spodnej vody ktorá sa nachádza približne v 45m s dostatočným zdrojom pre viacero rodinných domov. Ponuka má viacero možností využitia, či už pre investora na vybudovanie pokojného bývania pre viacero rodín, alebo jednotlivca na hospodárenie, bývanie na kraji lesa, poľovanie nakoľko sa jedná o veľký poľovný revír, alebo podnikanie v agroturistike a iné. V okolí krásna príroda, veľa lesov, turistických chodníkov a cyklotrás či už po hrebeňoch Považia, alebo miestnych komunikáciách. V regióne viacero lyžiarskych stredísk - Kalnica s bike parkom, Bezovec, Veľká Javorina, Stará Myjava. Rekreačné stredisko Zelená voda, Horná Streda, Dubník, hrady v Beckove, Tematín a Čachtice. Od majiteľa je možné zakúpiť techniku na udržiavanie pozemkov v aktuálnom stave. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.
Hôrka nad Váhom
dohodou
Ubytovacie zariadenie - Apartmánové byty Nové Mesto n/V, RED HOUSE
V prípade záujmu môžete kontaktovať priamo majiteľov na tel. č. +421 905 600 788, +421 915 322 258. Ponúkame na prenájom viacero bytov v apartmánovom dome RED HOUSE na ul. Fraňa Kráľa v Novom Meste nad Váhom. Objekt umiestnený v tichej lokalite, vedľa mestského parku s dobrou dostupnosťou autom počas celého roka a s výbornou dostupnosťou na pešo do centra mesta, cca 2min. Samotný objekt bol vystavaný ako novostavba, ktorá má zabezpečovať ubytovanie pre mladé rodiny bez detí, pre firmy a ich zamestnancov, alebo pre jednotlivcov v kompletne uzatvorenom objekte s dostatočnými parkovacími kapacitami, či už pod strechou, alebo voľne s kamerovým zabezpečením. Majitelia ponúkajú ubytovanie v rôznych výmerách a dispozícia, čiže je nutné sa informovať, či je aktuálna jednotka práve k dispozícii. - 14 garsónok s výmerami od 27m2 do 36m2, s cenami od 270€/1os. do 450€/2os. - Dva 2i byty s výmerou 50m2 a cenou 470/2os. - 9 trojizbových bytov s výmerami od 55m2 až do výmery 75m2 s možnosťou prenajatia jednotlivej izby v byte za cenu 220€/os. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza jednorazový depozit - kaucia vo výške 200€/os. Všetky byty ponúkajú zariadenie s možnosťou okamžitého nasťahovania sa, internet, televíziu, možnosť napojenia práčky a prípadného individuálneho zariadenia. Možnosť využiť doplnkové služby: verejná práčka na mince v objekte, pranie a sušenie bielizne u majiteľov a iné Apartmány ako i jednotlivé izby je možné prenajať dlhodobo, ale i krátkodobo (dni, týždne) za prijateľné ceny po dohode s majiteľmi. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať. V prípade záujmu môžete kontaktovať priamo majiteľov na tel. č. +421 905 600 788, +421 915 322 258.
Nové Mesto nad Váhom
dohodou
Ubytovacie zariadenie - Apartmánové byty Nové Mesto n/V
V prípade záujmu môžete kontaktovať priamo majiteľov na tel. č. +421 905 600 788, +421 915 322 258. Ponúkame na prenájom viacero bytov v apartmánovom dome RED HOUSE na ul. Fraňa Kráľa v Novom Meste nad Váhom. Objekt umiestnený v tichej lokalite, vedľa mestského parku s dobrou dostupnosťou autom počas celého roka a s výbornou dostupnosťou na pešo do centra mesta, cca 2min. Samotný objekt bol vystavaný ako novostavba, ktorá má zabezpečovať ubytovanie pre mladé rodiny bez detí, pre firmy a ich zamestnancov, alebo pre jednotlivcov v kompletne uzatvorenom objekte s dostatočnými parkovacími kapacitami, či už pod strechou, alebo voľne s kamerovým zabezpečením. Majitelia ponúkajú ubytovanie v rôznych výmerách a dispozícia, čiže je nutné sa informovať, či je aktuálna jednotka práve k dispozícii. - 14 garsónok s výmerami od 27m2 do 36m2, s cenami od 270€/1os. do 450€/2os. - Dva 2i byty s výmerou 50m2 a cenou 470/2os. - 9 trojizbových bytov s výmerami od 55m2 až do výmery 75m2 s možnosťou prenajatia jednotlivej izby v byte za cenu 220€/os. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza jednorazový depozit - kaucia vo výške 200€/os. Všetky byty ponúkajú zariadenie s možnosťou okamžitého nasťahovania sa, internet, televíziu, možnosť napojenia práčky a prípadného individuálneho zariadenia. Možnosť využiť doplnkové služby: verejná práčka na mince v objekte, pranie a sušenie bielizne u majiteľov a iné Apartmány ako i jednotlivé izby je možné prenajať dlhodobo, ale i krátkodobo (dni, týždne) za prijateľné ceny po dohode s majiteľmi. Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať. V prípade záujmu môžete kontaktovať priamo majiteľov na tel. č. +421 905 600 788, +421 915 322 258.
Nové Mesto nad Váhom
dohodou