PREDAJ - 4-izbový Rodinný dom za výhodnú cenu - BA V. - Jarovce
Predáme v lukratívnej a tichej časti BA V. – Jaroviec priestranný 4-izbový rodinný dom s terasami - novostavba o ÚP 103 m2 + 3 ks parkovacích miest a s malebnou záhradou o výmere 330m2. Dom sa nachádza v tichej ulici Kožušnícka. Dom tvorí prízemie – kde zo zádveria sa vchádza do kúpeľne so sprchovacím kútom, toaletou, umývadlom a technickej miestnosti, kde je zabudovaný kotol a miesto na práčku či sušičku prádla. Z chodby vchádzate do vzdušnej kuchyne s priestrannou obývačkou a jedálenskou časťou so vstupom do záhrady, kde si môžete oddýchnuť a načerpať energiu. Na prízemí domu sa nachádza aj ďalšia samostatná izba, ako pracovňa, či hosťovská. Na 1. poschodí sa nachádzajú 2 samostatné izby, ktoré sú oddelené kúpeľňou s predprípravou na vaňu a toaletu s geberitom. Izby sú svetlé a vybavené terasami s krásnym výhľadom. Novostavba s energetickým certifikátom triedy A sa ponúka ako holodom so základným vybavením- podlahové teplovodné kúrenie zabezpečené teplovzdušným čerpadlom, čo zabezpečuje nízke náklady na prevádzku domu. Dom má drevené okná s izolačným trojsklom, vypínače a zásuvky sú značky Legrand. Dom je zateplený a je napojený na všetky IS – voda, elektrika, kanalizácia. Má vybudovanú predprípravu na klimatizáciu, alarm a okenné žalúzie. Internet je rozvedený do každej miestnosti čiže je zabezpečená štruktúrovaná kabeláž, čo umožňuje rýchly a bezpečný internet. Samozrejme k rodinnému domu patria aj 3 parkovacie miesta pred domom, ktoré sú v cene nehnuteľnosti. Oplotený pozemok o výmere 330 m2 ponúka komfort aj pre náročných. Svojou polohou je na výbornom mieste, v absolútnom tichu s ľahkou dostupnosťou na diaľnicu na všetky smery ako aj do centra mesta, či do Rakúska alebo Maďarska. Jarovce ponúkajú kompletnú občiansku vybavenosť.
Bratislava V - Jarovce
dohodou
PREDAJ - 5-izbový Rodinný dom Hamuliakovo
Predáme pekný a útulný dobre dispozične riešený 5-izbový rodinný dom v lukratívnej časti Hamuliakova, iba 18 km od BA so základnou občianskou vybavenosťou- pošta, škola, škôlka, potraviny. Dom má ZP 164 m2, ÚP 243 m2 + garáž 26 m2 + pozemok 1233 m2 Dom je zateplený, celopodpivničený a oplotený s 2-ma vstupmi na pozemok z dôvodu 2 samostatných parciel s možnosťou výstavby ďalšieho rodinného domu. Krásne upravená záhrada obložená vysokými tujami, ponúkajú absolútne súkromie pri kúpaní v krytom bazéne (8x 3,5 m) + vírivka v samostatnom prístrešku o ZP 41 m2 . Pri bazéne je letná kuchyňa so skladom a s krytou terasou a murovaným vonkajším krbom. Dom je 3-podlažný, kde suterén o výmere 70,38 m2, ktorý slúži ako pracovňa + sklad + práčovňa + kúpeľňa + toaleta Prízemie tvorí zázemie rodinného domu, kde z predsiene vchádzate do chodby so vstupom do kuchyne s veľkou rohovou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi a s barovým pultom a so špajzou. Kuchyňa je prepojená s jedálenskou časťou a priestrannou svetlou obývačkou so vstupom na zasklenú terasu a do krásne upravenej záhrady. Z chodby je aj vstup do samostatnej spálne + kúpeľňe so sprchou a samostatnou toaletou. Po krásnych drevených schodoch sa dostanete na medziposchodí do 2 samostatných izieb a napokon v podkroví sa dostanete do ďalšej izby, veľkej kúpeľne s rohovou vaňou, samostatnou toaletou. Dom je vybavený plynovým kotlom s radiátormi , studňou napojenou na závlahu, kamerovým systémom, bezpečnostným alarmom. Okrem garáže je vo dvore je ďalšie parkovacie miesto pre 2 autá. Dom sa predáva aj so zariadením (letné stoličky, stoly, letná hojdačka, kosačka a iné zariadenia k úprave záhrady a podľa dohody aj so zariadením domu) V okolí Hamuliakova sa nachádza úžasná hrádza pre športovcov a s príjemným posedením pri Dunaji, nádherné lužné lesy, priestor na relax ako aj aktívny oddych.
Hamuliakovo
dohodou
PREDAJ – nebytový priestor – 318 m2 BA II.- Vrakuňa
Predáme priestranný investičný nebytový priestor o výmere 318 m2 v BA II. – Vrakuňa, Stavbárska ulica na 1. poschodí. Výhodou nebytového priestoru je skeletová konštrukcia, ktorá sa dá upraviť podľa vlastných predstáv. Veľký otvorený priestor a menšie kancelárie so sociálnym zariadením sú vhodný nebytový priestor pre účely firmy ako predajňa, skladové priestory, kancelárie, alebo ako investícia na úpravu samostatných garsóniek na prenájom, či následne na predaj. Priestor je v zachovalom pôvodnom stave a je napojený na všetky IS – elektrika, voda, plyn, kanalizácia a centrálne vykurovanie. Okná sú otočené do zelene.
Bratislava II - Vrakuňa
396 000 €
Predáme – stavebný pozemok 10420 m2 so stavbou – Pusté Úľany
Predáme veľký investičný stavebný pozemok o výmere 10420 m2 iba 40 km od Bratislavy vhodný pre firemné účely, výrobné haly, hydinárske účely, chov zvierat, či parkovacia plocha pre veľkokapacitné vozidlá, či kamióny, alebo servis vozidiel. Šírka pozemku 80 m. Objekt je napojený na IS – elektrika , studňa obecná, 3 ks žumpy. Pozemok je v tesnej blízkosti diaľnice ľahko dostupný smer Galanta. Na pozemku sa nachádzajú tehlové stavby, ktoré možno využiť, prípadne zbúrať.
Pusté Úľany
521 000 €
PRENÁJOM – 2-izb.byt s terasou BA I. – Staré Mesto
Prenajmeme lukratívny slnečný a priestranný 2-izb.byt v centre mesta BA I., Mariánska ul., o krásnej výmere 100 m2 + terasa. Byt je kompletne zariadený. Komfort bytu ponúka krásna obývačka s drevenými parketami a vysokými stropmi. Z obývačky je vstup do spálne so skriňami. Z predsiene sa vchádza do priestrannej kúpeľne s rohovou vaňou a dvomi umývadlami a samozrejme vybavená práčkou. Samostatné WC je výhodou. Veľká rohová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi a jedálenským stolom je vhodná aj pre náročných klientov. Z kuchyne sa vchádza na terasu. Byt je otočený do tichého dvora. Voľný od 01.05.2024. Províziu platíte iba polovicu z nájmu. Cena: 700,- € + Energie 100,- € Cena energií: 100 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
700 €/mes.
PREDAJ - novostavba 4-izb.byt s terasou a záhradou- BA V.- Jarovce
Predáme v lukratívnej a tichej časti BA V. – Jarovce priestranný 4-izbový byt s 2-mi terasami a záhradou. Byt o výmere 103 m2 ponúka bývanie a komfort ako v rodinnom dome svojim usporiadaním a polohou na tichej ulici Kožušnícka. Byt tvorí prízemie – kde zo zádveria sa vchádza do kúpeľne so sprchovacím kútom, toaletou, umývadlom a technickej miestnosti, kde je zabudovaný kotol a miesto na práčku či sušičku prádla. Z chodby vchádzate do vzdušnej kuchyne s priestrannou obývačkou a jedálenskou časťou so vstupom do záhrady, kde si môžete oddýchnuť a načerpať energiu. Na prízemí domu sa nachádza aj ďalšia samostatná izba, ako pracovňa, či hosťovská. Na 1. poschodí sa nachádzajú 2 samostatné izby, ktoré sú oddelené kúpeľňou s predprípravou na vaňu a toaletu s geberitom. Izby sú svetlé a vybavené terasami s krásnym výhľadom. Novostavba s energetickým certifikátom triedy A sa ponúka ako holobyt so základným vybavením- podlahové teplovodné kúrenie zabezpečené teplovzdušným čerpadlom, čo zabezpečuje nízke náklady na prevádzku bytu. Byt má drevené okná s izolačným trojsklom, vypínače a zásuvky sú značky Legrand. Dom je zateplený a je napojený na všetky IS – voda, elektrika, kanalizácia. Má vybudovanú predprípravu na klimatizáciu, alarm a okenné žalúzie. Internet je rozvedený do každej miestnosti čiže je zabezpečená štruktúrovaná kabeláž, čo umožňuje rýchly a bezpečný internet. Samozrejme k bytu patria aj 3 parkovacie miesta pred domom, ktoré sú v cene nehnuteľnosti. Oplotený pozemok o výmere 330 m2 ponúka komfort aj pre náročných. Svojou polohou je na výbornom mieste, v absolútnom tichu s ľahkou dostupnosťou na diaľnicu na všetky smery ako aj do centra mesta, či do Rakúska alebo Maďarska. Jarovce ponúkajú kompletnú občiansku vybavenosť.
Bratislava V - Jarovce
399 000 €
PREDAJ - 3-izb.byt BA IV. - Devínska Nová Ves
Predáme v krásnom tichom prostredí v blízkosti Karpát atypický, charizmatický priestranný 3-izbový byt s loggiou s pekným výhľadom. Byt má 72 m2 + loggia. Je na na 4. poschodí s výťahom na ulici M. Marečku. Byt bol kompletne štýlovo zrekonštruovaný a upravovaný na mieru. Priestranná predsieň je vybavená veľkou rolldor skriňou a klenbovým vstupom do súkromnej časti bytu, do čarovnej kúpeľne s rohovou vaňou s umeleckým stropným osvetlením čo vytvára krásnu romantickú atmosféru. Je s vetraním, s dostatočným úložným priestorom a práčkou. Kúpeľňa je špeciálne navrhnutá , je využitý každý priestor a je špeciálne osvetlená aj v modrom tóne mora, vhodná pre relaxačné chvíle. Výhodou bytu je samostatná toaleta. Za klenbou je vstup do spálne otočenej na východ s krásnou zlatou olejovou farbou na stene. Byt je umelecký dotvarovaný farebnými tapetami . Z predsiene je vstup do priestrannej samostatnej izby orientovanej na sever a do vzdušnej čarovnej obývačky, ktorá tvorí dominantu tohto bytu. Z obývačky prejdete do štýlovej drevenej kuchyne v teplom tóne čerešne s drevenými trámami pod stropom a svetlami v nich zaujímavým magnetom, drevenou kuchynskou linkou so spotrebičmi. V kuchyni je aj jedálenský kút a príjemná zasklená loggia otočená na juhozápad s posedením medzi krásnymi kvetinami a nádherným výhľadom na Karpaty a na zelené kopce Sandbergu, kde si môžete oddýchnuť a načerpať energiu pri západe slnka. Byt je usporiadaný podľa feng šuej na harmonický tok energií. Dom prebehol rekonštrukciou – je zateplený, má vymenené rozvody vody, kanalizácie, merače vody, nový vstup s vchodovou bránou a s novým výťahom. Byt je ľahko dostupný na diaľnicu, na Rakúsko, s dobrou občianskou vybavenosťou a službami. Bonusom bytu je bezproblémové parkovanie rovno pred domom a okolo domu. Tichá kľudná ulička Vám ponúka pokojné bývanie a pre milovníkov prírody neďaleký kopec Sandberg umožňuje pobyt v prírode.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
198 300 €
PREDAJ – 3-izbový byt BA II. - Podzáhradná
Predáme veľmi dobre dispozične riešený a priestranný 3-izbový byt o výmere 72 m2. Byt je v pôvodnom stave, čím umožňuje si ho upraviť podľa vlastných predstáv. Výhodou je omakartové jadro, kedy veľmi rýchlo a ľahko si viete vystaviť kúpeľňu podľa vlastných predstáv. Byt sa nachádza na 7. poschodí s výťahom a krásnym výhľadom. Byt tvorí priestranná predsieň a 3 samostatné izby , kuchyňa, kúpeľňa a samostatná toaleta + pivnica. Výhodou bytu je zasklený balkón upravený a obložený drevom. Nachádza sa v tichej časti ulice s parkovaním priamo pred domom. Lokalita je vybudovaná s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou na MHD ako aj na diaľnicu na všetky smery. Byt je kúpou voľný.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
150 000 €
PREDAJ – parkovacie státie- Rovinka
Predáme 1 parkovacie miesto v osobnom vlastníctve v lukratívnej časti Rovinka – Farebná ulica na veľmi dobrom dostupnom mieste vedľa obytného domu o výmere 12 m2. Parkovacie státie je vyznačené.
Rovinka
8 500 €
Prenájom kancelárií v BA III. - Rača - 90m2
Ponúkame na prenájom 90 m2 kancelárskych priestorov (3 kancelárie) v administratívnej budove na Rybničnej ul. Kancelárie sú zrekonštruované, podlaha je pokrytá kobercom, vybavené sú štrukturovanou kabelážou, možnosť pripojenia na telefónnu ústredňu zriadenú priamo v administratívnej budove s poskytovaním telefónnych liniek. Budova je pripojená na optiku. K dispozícii je 16 miestna zasadaciu miestnosť - zdarma. K budove prislúcha parkovisko, kde je parkovanie pre nájomcov zdarma. Nachádza sa tu aj reštaurácia s kaviarňou. Cena za prenájom kancelárií: 3,50 €/m2/mesiac + DPH Cena za služby a energie spojené s prenájmom: 3,98 €/m2/mesiac + DPH Províziu hradí prenajímateľ.
Bratislava III - Rača
315 €/mes.
Prenájom kancelárií v BA III. Rača - 370 m2
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory so samostatným vstupom v administratívnej budove na Rybničnej ul. o rozlohe 370 m2 (celé poschodie – samostatné krídlo). Kancelárie majú samostatné vstupy, sú zrekonštruované, podlaha je pokrytá kobercom, vymedzený priestor na samostatnú kuchynka, v oddelenom krídle vlastné toalety. V priestoroch je štruktúrovaná kabeláž s prípojkami v každej miestnosti, možnosť pripojenia na telefónnu ústredňu zriadenú priamo v budove s poskytovaním telefónnych liniek. Budova je pripojená na optiku. K dispozícii je 16 miestna zasadaciu miestnosť - zdarma. K administratívnej budove prislúcha parkovisko, kde je parkovanie pre nájomcov zdarma. Priamo v budove sa nachádza reštaurácia s kaviarňou. Cena za prenájom kancelárií: 3,50 €/m2/mesiac + DPH Cena za služby a energie spojené s prenájmom: 3,98 €/m2/mesiac + DPH Províziu hradí prenajímateľ.
Bratislava III - Rača
1 295 €/mes.
PREDAJ - garáž Miloslavov
Predáme samostatnú garáž- 12,50 m2 v novostavbe bytového domu v obci Miloslavov- ľahko prístupná na diaľnicu na všetky smery. Garáž má novú otváraciu bránu, je vybavená elektrickým osvetlením a úložným priestorom. Nachádza sa pod obytným domom. Ihneď k dispozícii.
Miloslavov
19 000 €
Výnimočná ponuka - 2-izb.byt BA I. Staré Mesto
Predáme vzdušný a priestranný atypický 2-izb.byt v tichej lokalite Starého mesta BA I. – Staré Mesto – Ferienčíková ulica. Byt je na prízemí s malebnou záhradkou. Dom je tehlový v secesnom štýle. Byt o výmere 113 m2 z toho výmera pivnice je 48 m2 ponúka honosné bývanie v Starom meste. Do bytu sa vchádza z dvornej časti domu, kde je predzáhradka. Byt je veľmi tichý a pokojný. Svojimi vysokými stropmi tvorí dominantu Starého mesta a charakter tohto bytu. Z predsiene sa vstupuje do zrekonštruovanej kuchyne s rohovou kuchynskou linkou a jedálenským stolom. Samostatný vstup je do malej kúpeľne, kde je umiestnený aj plynový kotol na kúrenie. Výhodou je samostatné WC. Čarovný priestor tvorí obývačka otočená do dvora s krásnou výmerou 28 m2 odkiaľ sa vchádza do vzdušnej a honosnej spálne. V izbách sú drevené parkety. Byt je v pôvodnom stave a dá sa upraviť podľa vlastných predstáv. Ideálne pre krásne a tiché bývanie v Starom meste aj s kúskom záhrady.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
Prenájom kancelárií v BA III. - 144 m2
Ponúkame na prenájom 4 kancelárske priestory v administratívnej budove na Rybničnej ul. na 1. posch. o výmere 108m2 + 36m2 (ako celok aj samostatne). Kancelárie sú zrekonštruované, podlaha je pokrytá kobercom. V priestoroch je štruktúrovaná kabeláž, možnosť pripojenia na telefónnu ústredňu zriadenú priamo v administratívnej budove s poskytovaním telefónnych liniek. Administratívna budova je pripojená na optiku. K dispozícii je 16 miestna zasadaciu miestnosť - zdarma. K administratívnej budove prislúcha parkovisko, kde je parkovanie pre nájomcov zdarma. Priamo v budove sa nachádza reštaurácia s kaviarňou. Cena za prenájom kancelárií: 3,50 €/m2/mesiac + DPH Cena za služby a energie spojené s prenájmom: 3,98 €/m2/mesiac + DPH Províziu hradí prenajímateľ.
Bratislava III - Rača
504 €/mes.
Výnimočná ponuka- PREDAJ - 6-izbový rodinný dom - Nová Dedinka
Predáme priestranný rodinný dom vhodný aj ako dvojgeneračný dom s 2-mi kuchyňami, s 2-mi kúpeľňami a 6 samostatnými izbami. Svojim usporiadaním je veľkoryso riešený. Na prízemí sa nachádza predsieň odkiaľ je vstup do priestrannej kuchyne s honosnou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi a jedálenskou časťou + špajzou. Z kuchyne je vstup na loggiu, kde si môžete príjemne posedieť. Vzdušná svetlá obývačka tvorí dominantu tohto domu, kde je predpríprava na vybudovanie krbu s napojením na komín. Na prízemí domu je aj priestranná murovaná kúpeľňa vybavená rohovou vaňou, 2-mi umývadlami a práčkou s dostatočným úložným priestorom. Výhodou je samostatné WC s umývadlom. Na 1. medziposchodí sú 2 samostatné izby dostatočne veľké aj pre náročných. Na 1 poschodí domu sa nachádzajú ďalšie 2 samostatné izby s balkónom a pekným výhľadom do záhrady. Zo zadnej časti domu je ďalšia samostatná bytová jednotka – Jednoizbový byt ktorý tvorí murovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, útulná kuchyňa spojená s obývacou časťou a veľkou samostatnou spálňou. Okná sú otočené do tichého dvora. Dom je podpivničený. Pod domom je vybudovaná garáž. Pre mužov je v suteréne domu práčovňa, kotolňa, dielňa . Dom je vykurovaný plynovým kotlom s radiátormi, má sedlovú novozrekonštruovanú strechu. Na pozemku je aj studňa. Dom má ZP 154 m2, ÚP 210 m2 + 16 m2 garáž a pozemok ma celkovú výmeru 724 m2. Pre letné teplé chvíle na pozemku je umiestnený bazén. Pokoj, radosť či relax môžete prežívať v peknej záhrade kde je aj väčší drevený altánok vhodný na grilovačky a pikniky pre celú rodinu či priateľov. Pozemok je dostatočne veľký aj na pestovanie zeleniny či ovocia.
Nová Dedinka
260 000 €
PREDAJ - 5-izbový rodinný dom - Hamuliakovo
Predáme pekný a útulný dobre dispozične riešený 5-izbový rodinný dom v lukratívnej časti Hamuliakova, iba 18 km od BA so základnou občianskou vybavenosťou- pošta, škola, škôlka, potraviny. Dom má ZP 164 m2, ÚP 243 m2 + garáž 26 m2 + pozemok 1233 m2 Dom je zateplený, celopodpivničený a oplotený s 2-ma vstupmi na pozemok z dôvodu 2 samostatných parciel s možnosťou výstavby ďalšieho rodinného domu. Krásne upravená záhrada obložená vysokými tujami, ponúkajú absolútne súkromie pri kúpaní v krytom bazéne (8x 3,5 m) + vírivka v samostatnom prístrešku o ZP 41 m2 . Pri bazéne je letná kuchyňa so skladom a s krytou terasou a murovaným vonkajším krbom. Dom je 3-podlažný, kde suterén o výmere 70,38 m2, ktorý slúži ako pracovňa + sklad + práčovňa + kúpeľňa + toaleta Prízemie tvorí zázemie rodinného domu, kde z predsiene vchádzate do chodby so vstupom do kuchyne s veľkou rohovou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi a s barovým pultom a so špajzou. Kuchyňa je prepojená s jedálenskou časťou a priestrannou svetlou obývačkou so vstupom na zasklenú terasu a do krásne upravenej záhrady. Z chodby je aj vstup do samostatnej spálne + kúpeľňe so sprchou a samostatnou toaletou. Po krásnych drevených schodoch sa dostanete na medziposchodí do 2 samostatných izieb a napokon v podkroví sa dostanete do ďalšej izby, veľkej kúpeľne s rohovou vaňou, samostatnou toaletou. Dom je vybavený plynovým kotlom s radiátormi , studňou napojenou na závlahu, kamerovým systémom, bezpečnostným alarmom. Okrem garáže je vo dvore je ďalšie parkovacie miesto pre 2 autá. Dom sa predáva aj so zariadením (letné stoličky, stoly, letná hojdačka, kosačka a iné zariadenia k úprave záhrady a podľa dohody aj so zariadením domu) V okolí Hamuliakova sa nachádza úžasná hrádza pre športovcov a s príjemným posedením pri Dunaji, nádherné lužné lesy, priestor na relax ako aj aktívny oddych.
Hamuliakovo
490 000 €
PREDAJ - 2-izb.byt s parkovaním - Dunajská Lužná
Predáme v strede obce v tichej a lukratívnej časti iba 15 km od BA v obci Dunajská Lužná- Pekná ulica kompletne zrekonštruovaný priestranný 2-izb.byt s balkónom a 2 pivnicami a parkovacím miestom. Byt je na 1.p. s pekným výhľadom do zeleného dvora a výbornou orientáciou východ a západ. Je veľmi dobre dispozične riešený. Plocha bytu je 67m2 + balkón 3,60 m2 . V útulnej predsieni s krásnym kamenným obkladom je zabudovaná hlboká rolldor skriňa. Z predsiene je vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom a práčkou a do samostatného WC. Výhodou je samostatná priestranná kuchyňa s krásnou rohovou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi- indukčná platňa, elektrický sporák, digestor, mikrovlnka, ľadnička s mrazničkou a jedálenským stolom. Veľkorysá obývacia izba ponúka využitie aj ako pracovňa a spacia časť, ďalšia samostatná izba je s krásnou veľkou loggiou, s príjemným pohľadom do dvora a do záhrad, kde si tiež môžete oddýchnuť. Ďalším bonusom tohto bytu je samostatné kúrenie s plynovým kotlom, ktorý je umiestnený na prízemí domu a regulovať si teplo v byte sami. K bytu patria 2 pivnice, ktorú môžete využiť ako dielničku, pracovňu či šatník. Ďalším benefitom bytu je vyhradené parkovacie miesto v cene bytu a zariadenie bytu. Dom je tehlový, má samostatný uzatvárateľný dvor, kde si môžete pestovať kvetiny, či ideálne miesto pre deti alebo posedenie na lavičke. Byt je vhodný pre starších aj pre mladú rodinu. Krásne, lacné i bezpečné bývanie plnej zelene a v tichom prostredí.
Dunajská Lužná
144 000 €
PREDAJ - veľkorysý 3-izbový byt Miloslavov
Predáme priestranný slnečný teplý a vzdušný 3-izb.byt o výmere 84,5 m2 + 2x balkón + pivnica v novostavbe v tichej časti obce Miloslavova. Kto miluje vzduch, pekné tiché prostredie, slnko, vodu, priestor, prírodu tak toto sú charakteristiky tohto bytu a k tomu výborné dispozičné riešenie na ideálnom 1. poschodí. Z predsiene sa vchádza do samostatnej útulnej spálne so vstupom aj na balkón. V izbe je zabudovaná rolldor skriňa. Priestranná murovaná kúpeľňa ponúka komfort aj pre náročnejších, ktorej súčasťou je vaňa aj sprchovací kút, WC i pračka a murované umývadlo. Slnkom osvetlená obývačka je prepojená s jedálňou a kuchyňou, čo tvorí majestátnosť tohto bytu. Kuchyňu tvorí veľká rohová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi ako umývačka riadu, elektrická platňa, elektrická rúra, mikrovlnka a barový pult so stoličkami. Súčasťou kuchyne je aj nerezová ľadnička s mrazničkou. Balkón z kuchyne ponúka pohodlie pre fajčiarov, či milovníkov dobrej kávičky . Za kuchyňou je tajomná ďalšia samostatná izba taktiež so vstupom na balkón a s výhľadom do tichého dvora a zelene. Vlastné kúrenie Vám poskytuje nízke náklady na bývanie. Krásne prostredie, kľud, príroda a v blízkosti bazén, wellnes, masáže Hotela Kačín, vzdialenosť iba 9 km od Podunajských Biskupíc s dobrou dostupnosťou na diaľnicu, to Vám ponúkame ako ďalšiu výhodu tohto bytu.
Miloslavov
159 900 €
PREDAJ - 2,5 izbový apartmán s terasou - BA II.
Predáme útulný 2,5-izbový apartmán po rekonštrukcii o výmere 48,60 m2 + terasa v lokalite BA II. Podunajské Biskupice Závodná ulica. Atypický apartmán tvorí predsieň so vstupom do kúpeľne so sprchovacím kútom a umývadlom a toaletou. Honosnosť tohto apartmánu ponúka kuchyňa spojená s obývacou časťou so vstupom na malú terasu. Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi poskytuje dostatočný priestor pre milovníkov kuchyne. V kuchynskej linke je zabudovaná aj práčka. V kuchyni a obývačke je príjemná drevená podlaha. Súkromie zabezpečuje priestranná spálňa s úložným priestorom a detská alebo hosťovská izba. Veľmi dobrá dostupnosť na diaľnicu na všetky smery.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
118 000 €
PREDAJ - polyfunkčný objekt na výstavbu bytov- Dunajská Lužná
Predáme lukratívny objekt na investíciu v centre obce neďaleko Bratislavy v absolutnom centre obce na výstavbu polyfunkčného objektu- výstavbu bytov nad pôvodným objektom o zastavanej ploche 330 m2 v absolutnom centre obce. Objekt má výborné základy, je podpivničený s vysokými stropmi a na prízemí ju tvorí plnohodnotná reštaurácia s barom a vybavenou kuchyňou. Veľkou výhodou objektu patriaca k reštaurácii je veľká terasa a parkovacie miesto pred objektom. Bonusom je ešte aj využitie pozemku o veľkosti 1600 m2. Podľa UPI možná výstavba až do 4+ Nadzemného podlažia . Na prízemí je možné zrekonštruovať krásnu reštauráciu s príjemným posedením na terase s možnosťou nadstavby bytov v honosnom reprezentačnom štýle v centre obce. V prípade obhliadky kontaktujte t.č. 0911608222
Dunajská Lužná
dohodou
PREDAJ - 2-izb.byt BA II. - Ružinov
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt Bratislava-Ružinov, Ondavská. Plocha: úžitková 51m2. Nachádza sa na 1. poschodí s výťahom. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 196 000 €
Bratislava II - Ružinov
196 000 €
PREDAJ - 3-izb.byt BA II.- Trnavská
Predáme pekný priestranný veľmi dobre dispozične riešený 3-izb.byt v tehlovom dome na Trnavskej ceste o výmere 84,39 m2 z toho 2,00 m2 pivnica. Byt je na zvýšenom prízemí v pôvodnom stave. Výborná dispozícia bytu ponúka upraviť byt podľa vlastných predstáv. Byt tvorí vzdušná predsieň so vstupom do 3 samosatných izieb a veľkej kuchyne so špajzou. V izbách sú zachovalé pekné drevené dubové parkety. Kúpeľňa je murovaná s vaňou a samostatná toaleta. Široká predsieň ponúka komfort bývania, kde je dostatok možného úložného priestoru. Dom je tehlový, zateplený. Výborná poloha s ľahkou dostupnosťou na diaľnicu na všetky smery. Veľkou výhodou bytu je, že je orientovaný na dve strany do ulice aj do dvora. Svojou polohou je výnimočný, nakoľko je v blízkosti Obch.domu Centrál, Miletičovej, Zimného štadióna a iba kúsok od centra. Neoceniteľnú výhodou je dvor, kde si môžete posedieť s rodinou a veľmi dôležité parkovanie vo dvornej časti pre vlastníkov domu. Parkovanie je možné aj pred domom.
Bratislava II - Ružinov
240 000 €
PREDAJ- stavebný pozemok - zmiešané územie- okres Senec
Predávame lukratívny stavebný pozemok 2 km od Senca a Seneckých jazier o výmere 54 600 m2 - zmiešané územie občianskej vybavenosti- určený na rekreačné, hospodárske, hygienické účely, parky. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta a časť neupravená cesta – smer Šamorín v lokalite Kráľová pri Senci. Pozemok je rovine (v súčasnosti vedené a užívané ešte ako orná pôda). Výhodou pozemku je priamo na pozemku elektrika, pitná voda, plyn pri ceste. Pozemok je výnimočný pre svoj zdroj štrku (pôvodné koryto Čiernej vody), možnosť vybudovať štrkovisko. Je tu možnosť dokúpenia ďalšieho pozemku. ľahký prístup na diaľnicu.
Kráľová pri Senci
408 750 €
PRENAJOM – kancelárske priestory BA III. – Rača
Prenajmeme peknú priestrannú kanceláriu o výmere 56 m2 na 4. Poschodí s výťahom v lokalite BA III.- Rača – Rybničná ulica. Kancelária má vysoké stropy a je svetlá. K priestoru sa využívajú aj spoločné časti objektu, sociálne zariadenia a spoločná kuchynka na poschodí. V objekte je malý aj veľký výťah. Budova je zrekonštruovaná a pekne udržiavaná. Budova je napojená na optiku. K administratívnej budove patrí aj parkovisko pre nájomcov, ktoré je bezplatné. Priamo v budove je aj reštaurácia s kaviarňou. Cena za prenájom kancelárií: 3,50 €/m2/mesiac + DPH Cena za služby a energie spojené s prenájmom: 3,98 €/m2/mesiac + DPH
Bratislava III - Rača
222,88 €/mes.