Villeroy Boch - Podnos Petite Fleur
Mám na predaj plastový podnos Villeroy Boch Petite Fleur. Tento podnos je staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
71 €
Rámik - Vrabec v hrsti
Mám na predaj rámik - Vrabec v hrsti. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 22,5 cm x 17,5 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
9,50 €
Villeroy Boch - porcelánová dóza
Mám na predaj porcelánovú Veľkonočnú dózu sliepočky a kohútika Villeroy Boch. Porcelánová dóza je zo staršej limitovanej kolekcie, ktorá sa už nevyrába. Materiál : porcelán. Dóza bola len na ozdobu vo vitríne. Ako nová. Rozmer : výška až po kohúta je 13 cm, priemer je 11 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako Pozor Sklo. Je možný aj osobný odber.
Nitra
140 €
Vintage zápisník
Mám na predaj nový zápisník značky Green Gate. Má zlatú krúžkovú väzbu a tvrdé predné aj zadné dosky. Veľkosť : A 5. Počet listov 80. Listy sú linajkované. Zápisník má farebnú pevnú Vintage gumu, ktorá udrží pohromade všetky listy aj vložené papiere s poznámkami. Na prednej strane na tvrdých doskách je kytica kvetov, zadná strana má potlač malých kvetiniek. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred. Je možný aj osobný odber.
Nitra
19 €
Karlovarské sklo - Lesné jahody
Mám na predaj dekoráciu zo skla lesné jahody - Karlovarské sklo. Materiál : Karlovarské sklo, drôtik - kov. Dĺžka je 13 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
30 €
Veľkonočné vajíčko
Mám na predaj Veľkonočné vajíčko. Vnútro - polystyrénové vajíčko. Povrch - farebný textil, stuha. Výška je 10 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
1,50 €
Veľkonočný stojan na vajíčka - sada 4 kusy
Mám na predaj sadu Veľkonočných stojančekov na vajíčka. Sada obsahuje 4 kusy. Materiál : keramika. Výška stojanu na vajíčko je 7 cm. Stojančeky sme mali len na ozdobu. Cena 15 eur je za 4 kusy stojančekov. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Veľkonočný vankúš zajac
Mám na predaj Veľkonočný vankúš zajaca. Rozmer : 37 cm x 37 cm. Vankúš má na spodnej časti zips. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7,50 €
Villeroy Boch porcelánový tanier
Mám na predaj plytký porcelánový tanier Villeroy Boch. Materiál : prémiový porcelán s rozmermi 27 cm x 19,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
29 €
Magnetka motýľ - Talianská značka Thun
Mám na predaj magnetku motýľa. Talianska značka Thun. Materiál : keramika. Rozmer je 5 cm x 5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena 19 eur je za jeden kus magnetky. Na predaj mám dve rovnaké magnetky.
Nitra
19 €
Porcelánová úchytka
Mám na predaj porcelánové úchytky sivú a ružovú. Cena 7,50 eur je za jeden kus. Materiál : porcelán. Priemer je 4,5 cm. Kov je dlhý 4,3 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7,50 €
Srdce - porcelán
Mám na predaj porcelánové Veľkonočné, jarné srdce. Rozmer : 8 cm x 8 cm. Má otvor, kde si môžete dať stuhu a môžete si srdce zavesiť. Z každej strany sú kvetinky. Cena 17 eur je za jedno porcelánové srdce. Mám dve rovnaké na predaj. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
17 €
Green Gate - podnos, porcelán
Mám na predaj porcelánový podnos Green Gate. Tento porcelánový podnos, je staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už roky nevyrába. Vhodné pre zberateľa Green gate. Materiál - porcelán. Dánska značka Green Gate. Rozmer je 20 cm x 14 cm. Podnos bol len na ozdobu vo vitríne za sklom. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší.
Nitra
80 €
Tričko - detské golfové
Mám na predaj málo nosené detské tričko. Nosené po jednom dieťati. Tričko som zmerala. Rozmer : dlhé je 53,5 cm a široké od jednej pazuchy po druhú je 40 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Košeľa - letná, veľkosť M
Mám na predaj farebnú košeľu. Raz oblečená. Nesadla veľkosť. Veľkosť M. Kupovala sa v C&A. Rozmer : dlhá je, meraná od zadu dole 78 cm. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 54 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3,50 €
Villeroy Boch - Veľkonočná váza, výška 30 cm
Mám na predaj Villeroy Boch Veľkonočnú vázu - vajíčko. Materiál : porcelán. Táto porcelánová váza, je staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába. Už zberateľský kúsok. Priemer otvoru vázy je 15,5 cm a vnútro otvoru 13 cm. Porcelánová váza je vysoká 30 cm. Vrch vázy, ktorý si môžete dať aj dole, má otvory. Na Veľkú Noc si tam môžete do otvorov dať kvety, alebo rozkvitnuté konáriky a na tie si potom zavesíte svoje Veľkonočné ozdoby. Váza má z každej strany rôzne kvety, po celom svojom obvode. Váza bola vo vitríne len na ozdobu. Je kvalitná a pekná. Na fotkách, akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi váza nedala odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. LEN OSOBNÝ ODBER. Bála by som sa vázu posielať poštou, nakoľko je dosť veľká.
Nitra
370 €
Handmade svietnik z keramiky - značka Broste
Mám na predaj používaný vysoký keramický svietnik s ozdobnými dierkami, ktoré pri zapálení sviečky krásne prepúšťajú svetlo. Materiál - keramika , originál značka Broste - Handmade, Výška je 14 cm, priemer otvoru 9 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo.
Nitra
7 €
Kniha - Lev nie je kráľom zvierat
Mám na predaj knihu Lev nie je kráľom zvierat. Obsah : kniha približuje krásu a rozmanitosť africkej divočiny a najmä zvieratá žijúce v tejto oblasti. Je plná nezvyčajných zážitkov, o ktoré sa čiastočne pričinil autorov priateľ Murray a jeho chlapci. Beletrizovaná reportáž je o príhodách dvoch expedícii do Afriky, o prírodných úkazoch a o spôsobe života domorodcov. Kniha o Afrike, dobrodružstvách a o Čechovi, ktorý sa v Afrike nestratil. Celá kniha je písaná tak, že je človek nútený si všetko predstaviť a byť s pánom Vágrom rovno v deji. Počet strán 190. Kniha má pevnú väzbu a je v papierovom obale, ktorý sa dá dať dole. Rozmer knihy : 22 cm x 22,5 cm. Kniha má množstvo farebných fotografií. Kniha bola pár krát čítaná, je vo veľmi dobrom stave. Jediná chyba, že má na vrchu malý fliačik. Je to odfotené na jednej fotke v prílohe. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
8 €
Vianočné ozdoby - linecké srdce, kvetinka, hviezda
Mám na predaj vianočné pečivo z polymérovej hmoty. Linecká hviezda, srdce, kvetinka. Srdce a kvetinka majú hore karabínku, kovové želiezko, kde si môžete dať stuhu a zavesiť ozdoby na stromček. Hviezda ju nemá. Veľkosť : srdce 4 cm x 3,5 cm. Hviezda 3,5 cm x 3,5 cm a kvetinka 3,5 cm x 3,5 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Porcelán váza - zelená,žltá ASA Selection Germany
Mám na predaj zelenú a žltú vázu nemeckej značky ASA Selection Germany. Materiál : porcelán. Váza je z porcelánu a je vysoká 15 cm a priemer otvoru je 13,5 cm. Vhodná ako váza alebo aj ako kvalitný kvetináč. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte ktorej farby ste si vázu vybrali. Zelená porcelánová váza cena je 20 eur a žltá stojí tiež 20 eur.
Nitra
20 €
Green Gate - Vintage podnos, porcelán
Mám na predaj Green Gate podnos na servítky, alebo na iné vaše drobnosti. Je to staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už roky nevyrába. Materiál : porcelán. Rozmer : 19 cm x 19 cm. Z každej strany na bokoch sú Vintage ruže. Vitrínový stav. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší.
Nitra
96 €
Porcelán - TK Thuny Czechoslovakia
Mám na predaj podnos, veľkú misu z porcelánu značky TK Thuny Czechoslovakia. Porcelán má veľa rokov, má známky opotrebovania. Materiál : porcelán. Rozmer : Dlhý je 47 cm a priemer je 32 cm. Len osobný odber.
Nitra
7 €
Termohrnček - Nescafe
Mám na predaj červený termohrnček Nescafe. Výška je 17 cm a priemer otvoru je 8 cm. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
5,40 €
Kvet v skle - bytová dekorácia, výška 19,5 cm
Mám na predaj bytovú dekoráciu kvet v skle. Kvet je umelý. Keď vrchnák stlačíte, svieti svetlo. Výška dekorácie je 19,5 cm. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo.
Nitra
5 €
Rámik do detskej izby
Mám na predaj rámik včielka. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 18,5 cm x 13,5 cm. Dekorácia vhodná do detskej izby. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
Pánska,chlapčenská košeľa kockovaná, veľkosť 39/40
Mám na predaj pánsku alebo chlapčenskú košeľu. Veľkosť 39/40 je písané na štítku. Pre istotu som vám ju zmerala. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 58 cm. Dlhá je 74 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Pánske, chlapčenské modré tričko Smith & Jones - S
Mám na predaj pánske alebo chlapčenské tričko. Značka Urban Apparel Smith & Jones. Materiál : 100 percent bavlna. Na štítku je písaná veľkosť S. Pre istotu som vám tričko zmerala. Presný rozmer od jednej pazuchy po druhú je 48,5 cm. Tričko je dlhé 69 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Pánska,chlapčenská bledomodrá košeľa, H&M
Mám na predaj pánsku alebo chlapčenskú košeľu. Značka H&M. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 53 cm. Dlhá je 71 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
5 €
Fakty a rekordy - Kniha
Mám na predaj knihu - Fakty a rekordy. Popis knihy - Kniha je plná informácií o mimoriadnych úspechoch ľudstva od vynálezu abecedy až po najmodernejšie vesmírne sondy. Je prehľadne spracovaná, obsahuje takmer tisíc zaujímavých encyklopedických hesiel, so stovkami farebných obrázkov a fotografií. Šesť kapitol približuje vývoj ľudstva, najdôležitejšie objavy a veľké činy človeka v kultúre, vede, technike, športe a v kozmickom výskume. Vynikajúca pomôcka pre školy. Počet strán je 63. Veľkosť knihy je 220 × 280 mm. Jazyk slovenský. Pevná väzba. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Bunda Smog - veľkosť M
Mám na predaj chlapčenskú, pánsku bundu. Veľkosť M. Značka SMOG. Bunda je dlhá, meraná zo zadu z hora dole 71,5 cm. Bunda zapnutá - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 50 cm. Rukáv je dlhý, meraný zhora dole 65,5 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18