Lodičky, topánky na podpätku, letné vsuvky. 35-40
Predám: 1. Otvorené lodičky s hadím vzorom č. 38, vn. dĺ. 24,5 cm, výška podpätku 9,5 cm. Zánovné. 6€. 2. Čierno-fialové lakované topánky na podpätku, č. 35. Vnút. dĺžka do 22 cm. 4€. 3. Čierne lodičky na nižšom podpätku, č. 40. 6€. 4. Čierne sandálky z kože Jana Fashion, č. 6, vn. dĺ. 26 cm, výška podpätku 5 cm. 4€. 5. Dámske lodičky krémovej farby č. 37. Cena 5€. Plus PaB. Platba IBA vopred na účet alebo osobne. Iba mail a iba seriózni záujemcovia. Mám kopec obuvi, zimnej, letnej, prechodnej, pánskej a dámskej, nie všetko v inercii, na požiadanie pošlem fotky, veľkosti.
Košice I - Sever
4 €
Pekné kabelky - rôzne, 3 kusy
Predám zachovalé dámske, ženské kabely. Spolu 3 kusy, cena za všetky 9€. Jedna z nich je kožená - tá v strede. Nebudem robiť žiadne ďalšie fotky ani merať na požiadanie, ďakujem. Alebo osobitne cena od 3-5€/ks. V stave ako na foto. Plus PaB. Plus PaB. Platba vopred na účet (min. za PaB, zvyšok aj dobierkou) alebo osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
3 €
Kožené dreváky, jelšová podrážka, nové
Predám nové dreváky, kde podrážka je z pravého jelšového dreva a vrchná časť je tvorená pravou kožou so vzorom kvetiniek. Číslo 36-37, dĺžka podrážky 24 cm. Mne sú veľké :(. Dreváky nútia chodiť človeka vzpriamene, slúžia ako zdravotná obuv. Pôvodná cena 55€, teraz 25€ + PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
25 €
Rozličné lodičky 36-38
Dámske ružové lakované lodičky s otvorenou špičkou č. 36. Výška podpätku je 11 cm, značka Mango. Pôvodná predajná cena 52€/pár. Teraz 10€/pár. Spoločenská obuv/topánky čiernej farby, č. 36-37. Na podpätku. Používané, ale veľmi zachovalé. Predtým nové 39€/pár. Teraz. 5€/pár. Dámske lodičky krémovej farby č. 37. Cena 7€/pár. Dámske lodičky s otvorenou špicou. Vzor hadej kože, č. 38. Cena 5€/pár. Viac nefotím, nemeriam, nepopisujem. Plus PaB. Platba iba vopred na účet. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
5 €
Piz Buin - nová skladacia kabela
Predám novú skladaciu tašku/kabelku PizBuin. Cena 12€. Predtým 22€. Plus PaB. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
12 €
Akcia. Farebné unisex hodinky. G-Shock
Dámske (ženské)/pánske/mužské, teda unisex náramkové hodinky značky Casio/G-Shock v krikľavom prevedení (neónovo žltá, oranžová) s čiernym ciferníkom. Športové. 39€/ks. Predtým 89€/ks. Plus PaB. Platba iba vopred na účet alebo osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
39 €
Rozmanité kabelky/kabely/tašky
Predám zánovné, používané dámske, ženské kabely. Cena 2-13€/ks. Minimálny odber v hodnote 15€. Cenu rovno navrhnite, inak neodpíšem. Niektoré sú kožené a veľmi kvalitné, od toho sa odvíja aj cena. V stave ako na foto. Nebudem merať ani robiť ďalšie fotografie, ďakujem. Plus PaB. Platba iba vopred na účet. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
2 €
Akcia. Carla Faustini hnedá kožená kabelka. Nová
Taška tmavohnedej farby od Carly Faustini z pravej teľacej patchworkovej kože. Kabelka sa zapína na pracku. Obsahuje ramenný popruh z umelej kože. Podšívka: 100% polyester. Magnetický nit zvyšuje jej bezpečnosť. Hlavná priehradka je uzatvárateľná na zips. Tá je v strede predelená vrecúškom na zips. Obsahuje ďalšie 2 podpriehradky (na mobil, make-up, peňaženku). Rozmery: 17x23x9 cm. Cena 25€. Pôvodne 59€. Plus PaB. Platba iba vopred na účet. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
25 €
Čierna, hnedá ženská kožená bunda. XL-XXL
1. Tmavohnedý kožený kabát zn. Different pre ženy. Pokrčený, ale v dobrom stave, bez poškodenia. Označená veľkosť 50. Obvod hrudníka: 124 cm. Dĺžka kabátu: 99 cm. Šírka ramien: 35 cm. Dĺžka rukávu: 61 cm. 20€. 2. Čierna kožená bunda. Vykrčená, ale nepoškodená. Obvod hrudníka: 102-106 cm. Dĺžka kabátu: 94 cm. Šírka ramien: 42 cm. Dĺžka rukávu: 58 cm. 15€. Plus PaB. Platba iba vopred na účet. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
15 €
Dámska tmavomodrá zimná bunda Bogner XL, nová
Nová dámska tmavomodrá zimná vetrovka Bogner - typ Cosmopolitans, obvod hrudníka 112-116 cm, šírka ramien 43 cm, dĺžka rukávu 68 + 5 cm látková časť, dĺžka 68 cm, obvod pása v prípade zapnutia bundičky 110-112 cm. Cena 590€. Pôvodná cena 1490€. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Poprosím len serióznych záujemcov.
Košice I - Sever
590 €
Nová ženská prechodná bunda Bogner. 2 farby
Nová prechodná - jarná, jesenná červená Bogner bunda, obvod hrudníka 94-96 cm, dĺžka rukáva (bez ramena) 62 cm, šírka ramien 40 cm, dĺžka vetrovky cm 65 cm. Nová prechodná ružová Bogner bunda, obvod hrudníka 96 cm, dĺžka rukáva (bez ramena) 62 cm, šírka ramien 40 cm, dĺžka bundičky 65 cm. Žiadne ďalšie fotky na požiadanie robiť nebudem, ďakujem. Cena 140€/ks. Pôvodná cena 290€/ks. Plus PaB. Platba vopred účet, nie dobierkou, alebo osobne. Iba mail a iba seriózni záujemcovia. Kuk aj ostatné inzeráty, všelijaké veci v ponuke.
Košice I - Sever
140 €
Ženská prechodná/zimná bunda Philipp Plein, L-XL
Predám prekrásnu novú dámsku/dievčenskú maskáčovú bundu značky Philipp Plein so vzorom rozprávkových postavičiek Mickey a Minnie Mouse a iných obrázkov vyobrazených na nej. Všetky obrázky sú pokryté trblietavými kamienkami. Rukávy, pás aj golier sú lemované teplou hrejivou látkou čiernej farby. Je vhodná na chladnejšiu jeseň alebo teplejšiu zimu, odhadom. Bunda bola kupovaná cez internet, ale nesadla mi veľkosť, značená ako XL. Rozmery sú nasledovné: Obvod hrude max. 118 cm, šírka ramien 45 cm, dĺžka rukávu (bez ramena) 65 cm, dĺžka vetrovky 57 cm. Obsahuje aj čip a kver kód. Viac fotiek na požiadanie robiť nebudem, ďakujem. 250€, predtým 520€. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Poprosím len serióznych záujemcov. Referencie mám, a dlhodobé.
Košice I - Sever
250 €
Prechodný zánovný biely bavlnený kabát. M/L
Predám prekrásny biely bavlnený kabát na prechodné obdobie (jar, jeseň), veľkosť M/L. Značka Rude. V stave ako na fotkách. Trochu pokrčený, ale v perfektnej kondícii. Obvod hrudníka: 98 cm. Dĺžka kabátu: 90 cm. Šírka ramien: 42 cm. Dĺžka rukávu: 61 cm. Obvod pása: 88 cm. Nový stál 99€. Teraz takmer nový zo 40€ na 20€. Plus PaB. Platba iba vopred na účet. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
20 €
Dámske mikiny: pásikavá, sivá. Zánovné. M
Predám zánovné dámske/ženské/dievčenské bundičky s kapucňou: pásikavá (obvod hrude 96 cm, dĺžka rukávu s ramenom 67 cm, dĺžka bundy 50 cm), sivá so vzorom. S/M. Materiál: bavlna. 5€/ks. Predtým 19-22€/ks. Plus PaB. Platba iba vopred na účet, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
5 €
Nová ženská obojstranná Bogner bunda, L. Mauna Kea
Nová obojstranná ružovo-sivo-biela dámska vetrovka značky Bogner. Na kapucni lemovaná reflexnými pásmi, obsahuje pravú kožušinu po obvode kapucne. Tvorí ju viacero vreciek, stredový a bočné zipsy sú lemované hnedou látkou. Vnútorná strana je farebne károvaná. Vhodná na bežné nosenie v zime alebo aj na turistiku a lyžovanie. Obsahuje nákupný štítok. Rozmery pre L: Dĺžka bundy: 68 cm. Obvod hrudníka: 100 - 104 cm. Šírka ramien 44 cm, dĺžka rukávu (okrem ramena) 65 cm. 490€. Pôvodná akciová cena 1190€. Plus PaB. Platba vopred (min. za PaB a záloha 30€, zvyšok aj dobierkou)/osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
490 €
Nová ženská lyžiarska zimná bunda Bogner
Nová svetlomodrá dámska vetrovka značky Bogner. Je lemovaná svetlozelenými pásikmi na pásovej časti, koncoch rukávov a cez stred kapucne s pravou kožušinkou. Na povrchu sa nachádza motív vyšitých kvetov. Obsahuje viacero vreciek, stredový zips je lemovaný farebnou látkou. Vhodná na bežné nosenie v zime alebo aj na turistiku a lyžovanie. Obsahuje nákupný štítok. S označením M, ale rozmerovo vhodná na M-L. Rozmery pre M/L: Dĺžka bundy: 67 cm. Dĺžka rukávu s ramenom: 73 cm. Dĺžka rukávu od podpazušia: 48 cm. Obvod hrudníka: 102 cm. Plus vyčnieva cca 6 cm látková časť rukávu. V skutočnosti je látková časť dlhšia, zvyšok je však schovaný. 550€. Pôvodná cena 1350€. Plus PaB. Platba vopred (min. za PaB a záloha 30€, zvyšok aj dobierkou)/osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia. Kuk aj ostatné inzeráty, všelijaké veci v ponuke.
Košice I - Sever
550 €
Nová. Mammut dámska prechodná bunda
Nová farebná - vzorovaná ženská/pre ženy Mammut vetrovka. Vhodná na bežné nosenie na jar, jeseň (prechodné obdobie) alebo aj na turistiku. Obsahuje nákupný štítok. Rozmery pre M: Dĺžka bundy: 64 cm. Dĺžka rukávu (s ramenom): 69 cm. Dĺžka rukávu od pazuchy: 51 cm. Obvod hrude (meraný pod pazuchami): 94 cm. Cena 100€/ks. Pôvodná cena 209€. Viac fotiek na požiadanie nerobím, ďakujem. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Poprosím len serióznych záujemcov.
Košice I - Sever
100 €
Dámske sako čiernej a zelenej farby. M
Predám: 1. Štýlové čierne sako fŕkané čiarkami. Označenie veľkosti 38, M. Ako nové - zánovné. Obvod hrudníka: 90 - 94 cm. Dĺžka saka vzadu: 59 cm. Vpredu dlhšie. Šírka ramien: 38,5 cm. Dĺžka rukávu: 62 cm. Cena 5€. 2. Krásne ženské sako v matne zelenej farbe - vertikálne pásikavá látka. Veľkosť M/L. Rozmery: Obvod hrudníka: 96 cm. Dĺžka rukávu bez ramena: 64 cm. Šírka ramien: 39-40 cm. Cena 5€. Plus PaB. Platba vopred na účet (min. za PaB, zvyšok aj dobierkou) alebo osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
5 €
Columbia unisex modrá, červená bunda. Nové
Predám nasledovné: Nová svetlomomodrá (červená) dámska/pánska (unisex) vetrovka značky Columbia. Vhodná na bežné nosenie na jar, jeseň (prechodné obdobie) alebo aj na turistiku. Obsahuje nákupný štítok. Veľkosť S/M. Na požiadanie premeriam. Cena 45€/ks. Pôvodná cena 140€/ks. Plus PaB. Platba iba vopred na účet alebo osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
45 €
Zánovná svetlomodrá pánska vetrovka značky Bogner
Zánovná tmavomodrá bunda značky Bogner, typ Culchá Caribeé so svetlomodrými horizontálnymi pásmi v oblasti trupu - spredu, s prvkami červenej farby. Disponuje odnímateľnou kapucňou s odopnuteľnou pravou kožušinkou po jej obvode. Obvod hrude v podpazuší max. 120 cm, spodný obvod bundy max. 117 cm, dĺžka vetrovky 75 cm, dĺžka rukávu bez ramena 65 cm, šírka ramien 51 cm. Štítok sa nám zapotrošil. Cena 690€. Pôvodná predajná akciová cena 1790€. Plus PaB. Platba vopred - minimálne záloha 50€/osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
690 €
Čierna kabelka Jenny Fairy na dokumenty, laptop
Nová čierna kožená kabela Jenny Fairy s odopínateľným popruhom cez telo. Rozmery cca 38x29x8 cm. Na malej kapse vnútri nefunkčný zips. Inak v bezchybnom stave. Cena 17€ + PaB, úhrada iba vopred na účet.
Košice I - Sever
17 €
Lacné letné šaty, sukne, topy. M/L
Predám dámske letné aj teplé šaty M-L č. 38, 40, 42, 44, sukne, topy na výšku postavy cca 160-170 cm. V stave ako na fotkách. 3 - 10€/ks. Minimálne odber 2 kusy. Plus PaB. Platba iba vopred na účet alebo osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
3 €
Pánsky pulóver/sveter RL, "L". Nový
Mužský vínovočervený pulóver RL, značená veľkosť L, obvod hrude 114-140 cm, dĺžka 70 cm, šírka ramien 44 cm, dĺžka rukáva (bez ramena) 63 cm. 48€/ks. Predtým 99€/ks. Plus PaB. Platba vopred účet, nie dobierkou, alebo osobne. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
48 €
Dámske topánky, poltopánky, baganče, 36, 38, 39
Odber minimálne 2 páry akejkoľvek obuvi z celej mojej inzercie. Kto nemieni rešpektovať podmienky inzerátu, nech ma nekontaktuje a neoberá o čas, ďakujem! Topánky/vychádzková obuv pre ženy/dámy za symbolické ceny: Čierne baganče s vyššou sárou bez šnúrok - č. 38. 6€. Čierne kožené poltopánky č. 36 (vnút. dĺžka 24 cm). 2€. Čierne kožené poltopánky Marco Polo, č. 38, vnút. dĺžka 24,5 cm, výška podpätku 6 cm, Made in Italy. 3€. Čierne kožené mokasíny Eastland č. 38, vn. dĺ. 24,5 cm. 3€. Sivé dierkované vychádzkové poltopánky Lasocki č. 38, vn. dĺžka 25 cm. 3€. Topánky na bežné nosenie na nízkom širokom podpätku č. 39. 2€. Kožené topánočky na stredne vysokom a hrubšom podpätku č. 39. 3€. Modré plátenky č. 38, vnútorná dĺžka 25 cm. 2€. Plus PaB. Platba vopred (aspoň za poštu a balenie, zvyšok i dobierkou), osobne. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
2 €
Dámske čižmy, obuv č. 37, 38, 39, 40
Odber minimálne 2 páry. Kto nemieni rešpektovať podmienky inzerátu, nech ma nekontaktuje a neoberá o čas, ďakujem! Obuv/topánky pre ženy za symbolické ceny: Dámske čierne semišové čižmy č. 38, vn. dĺžka do 25,5 cm, výška sáry 50 cm, podpätok 6 cm. 8€. Dámske čierne zateplené kožené čižmy s prackou č. 38, vnút. dĺžka 24,5 cm, výška sáry 37 cm. 8€. Dámske sivé zateplené čižmy (výška podpätku 8,5 cm) č. 39, vn. dĺžka cca 26 cm, výška sáry 14,5 cm. 4€. Dámske tmavohnedé zateplené čižmy č. 39, vn. dĺžka 26 cm, výška sáry 24 cm. 3€. Dámske svetlohnedé čižmy č. 37, vn. dĺžka 23,5 cm, výška podpätku 5 cm, sáry 17 cm. 3€. Dámske zateplené čierne vysoké čižmy č. 38, vn. dĺžka 25 cm, výška sáry 39 cm. 6€. Hnedé členkové čižmy č. 38 s mašličkou (výška podpätku 6,5 cm), vn. dĺžka do 26 cm, výška sáry 10 cm. 3€. Hnedé kožené topánky Baťa č. 40, vn. dĺ. 26 cm, výška podpätku 5 cm. 3€. Hnedé zateplené čižmy č. 39 - vn. dĺžka 26 cm, výška sáry 20 cm. Zánovné. 5€. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Iba mail a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
3 €
Rozmanité dámske kabelky
Predám zachovalé dámske, ženské kabely. V prípade záujmu pošlem fotku/y, ktoré už mám nafotené a merať ich nebudem, lebo 60 kusov odmerať a pofotiť na želanie, nič iné by som nerobila. Niektoré majú mierne ošúchanie, či iný menší nedostatok, iné sú viac-menej nepoškodené. Od toho sa odvíja cena Cena od 1-7€/ks. Plus PaB. Platba dobierkou/vopred/osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
1 €
Kabelky - koženkové, kožené. Nové, zánovná. 3 ks
Predám 2 nové (čierna koženková, hnedá z jahňacej kože Carla Faustini) dámske, ženské kabely. 8 a 15€ za kus. Tretia je zánovná značky Sanches za 5€. V stave ako na foto. Plus PaB. Platba dobierkou/vopred/osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
5 €
Balík mužského oblečenia XL-XXL.
Predám balíček pánskych vecí vo veľkosti XL-XXL na výšku od 175 - 190 cm. Ide o tričká s krátkym rukávom, resp. bez rukáva, resp. tielka, s dlhým rukávom. Nájde sa aj bunda, rifle, rolák, sveter, vesta, košele, mikina, spoločenské aj na bežné nosenie (3-5 ks). Zimné kúsky 2-4 kusy. Dokopy asi 20 kusov oblečenia. Značkové (Gate, s. Oliver, Tom Tailor...) aj neznačkové. Viac fotiek nerobím. 20€/20 kusov. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
20 €
Dámske balerínky č. 36, 37, 38, 39, 41
Odber minimálne 2 páry akejkoľvek obuvi z celej mojej inzercie. Kto nemieni rešpektovať podmienky inzerátu, nech ma nekontaktuje a neoberá o čas, ďakujem! Obuv/topánky pre ženy za symbolické ceny: Balerínky Young Spirit z brúsenej kože, č. 38, vn. dĺ. cca 24 cm. 3€. Čierne lakované balerínky č. 38, vn. dĺ. max. 24,5 cm. 2€. Kapučínové háčkované balerínky F&F, č. 40, vn. dĺ. 25,5-26 cm. 3€. Plastové balerínky č. 37, vn. dĺžka do 24 cm. 2€. Čierne semišové balerínky s trblietkami MB, č. 41, vnút. dĺžka 26 cm. 5€. Fŕkané balerínky Arturo Vicci č. 36-37, vn. dĺžka 23 cm. 3€. Plus poštovné iba pri úhrade vopred. Reagujte iba mailom a len seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
3 €
Kožené zánovné balerínky č. 39/40 (25,5 cm)
Ponúkam na predaj letnú obuv s mašličkami: kožené krémové balerínky na platforme Mademoiselle č. 40 (15€)(vnútorná dĺžka 25,5 cm). Málo nosené - zánovné. Predtým nové 49€. 15€ z 30€. Platba iba vopred na účet. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Košice I - Sever
15 €
1 2