Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Výborná spolupráca. Komunikácia na vysokej úrovni, no zároveň je nutné rešpektovať zadané podmienky u predajcu. Odporúčam všetkými desiatimi!
M*****, 8. 11. 2023
Pozitívne
Velmi dobra spolupraca pri osobnom odbere, nie lacna zalezitost, ale bunda Bogner za vyse 500 eciek a v stave ako v popise i na fotkach, velka spokojnost, ziaden fejk, osobne pozrete, vyskusane, vyplatene, tovar ako ma byt, hlavne v sulade s popisom v texte a fotkami, cize mimoriadna spokojnost a urcite sa este dohodnem s predajcom na inom, kedze ma vela super a kvalitneho tovaru. A uz sa nebojim ani zaslania postou a uhrady na ucet dopredu. Clovek, ktory ma neoklamal pri 600 eckovom tovare, ma istotne neoklame a neokradne pri lacnejsom. Dik este raz..
f*******, 4. 4. 2022
Negatívne
Fake rozhodne neodporúčam
J*** z*****, 23. 3. 2022
Hana, 24. 3. 2022
Nič si odo mňa nekúpil, takže neviem, na základe čoho máš drzosť hodnotiť čokoľvek z mojich vecí, že ide o fejk :D. Ale dobre, Filipko, chápem, že sa musíš tváriť, že si niečo kúpil a rozhodne neodporúčaš, aj keď si nič nekúpil a bolo urazené len tvoje chudobné ego :D. Aspoň sa na tebe môžem zabaviť :).
Negatívne
Drzá neochotna, nemá na nič čas, clovek ktorý nemá paru čo znamená obchod.s ľuďmi baví ako s odpadom
F**** t, 23. 3. 2022
Hana, 24. 3. 2022
Miláčik Filipko, nebuď lenivý pozerať fotky, možno k tebe bude človek aj milší :D. V opačnom prípade neotravuj, rovnako tak dopadne každý, a vôbec sa to nehanbím :). Nikto ma nebude beztrestne oberať o čas, keď je lenivý, hlúpy alebo oboje :D. Alebo ma jednoducho zbytočne oberá o môj voľný čas. Papa :D.
Pozitívne
Dikes za všetko topánky aj mikina sadli ako uliate.
J**** F*********, 5. 8. 2015
Pozitívne
Ďakujem za všetko, totálna spokojnosť, parfum aj bundička prišli v poriadku. Elka
J**** F*********, 29. 7. 2015
Pozitívne
Dakujem za balicek s mikinou, rada sa obratim na vas aj nabuduce.
M****, 26. 6. 2015
Negatívne
Slečna FEJKOVÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jej parfémy sú podvrh aj keď Vám bude tvrdiť že sú origináli tak si radšej ten parfém odrieknite lebo vyhodíte peniaze ako za originál a domov Vám príde hnusný fejk fuj neznašam tie odporne fejky ktoré sa tvária že sú origináli.Slečny som sa pýtala viac krát a upozorňovala ju aby mi to neposielala ak je to fejk ale tvrdila mi že sa nemusím obávať že je to originál že už ich poslala niekoľko , samozrejme slečna ako náhle som si prevzala balíček prestala komunikovať typické pre šmejdov!!!!
o*******, 17. 6. 2015
Pozitívne
-nákup prebehol v poriadku, rychle dodanie.. - pani mozem len odporucat, velmi mila, prijemne vystupovanie..
z****, 4. 12. 2014

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.