Stavebný pozemok v Senci
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Senci. Rozloha pozemku je 500 m2, rozmery 21 m šírka a 23 m dĺžka. Na pozemku sú všetky inžinierske siete+optika, vyrovnaný, šachta, studňa a elektrika s hodinami. Je komplet oplotený a pripravený na stavbu. CENA V RK. FOTO ILUSTRAČNÉ. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Senec
500 €
2-izbový byt, vo vyhľadávanej lokalite
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt, v Novom Meste nad Váhom, blízko centra a zároveň v pokojnej štvrti, s detskými ihriskami, mini parčíkom s možnosťou oddychu. Rozloha bytu: - byt sa nachádza v tehlovom dome, bez výťahu, má 63 m2, 2 pivnice /jedna väčšia/, nachádza sa na 2.poschodí, pozostáva zo vstupnej chodby, murovanej kúpeľne s WC, kuchyňa, špajza, obývacia izba a spálňa. Má vymenené plastové okná, v izbách pôvodné, drevené, zachované parkety, na chodbe a v kuchyni plávajúca podlaha, bezpečnostné dvere a klimatizáciu. Byt je blízko centra, v bezprostrednej blízkosti je škôlka, škola, obchody, kaviarne, lekár, lekáreň, pošta, detské a športové ihriská. Parkovanie je bezproblémové, pred bytovkou alebo vo vnútornom dvore. Cena 128500 € Súčasťou ceny je aj: - právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - v prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru a poistenie nehnuteľnosti - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rád odpovie Váš osobný maklér: Slávka Gajdošíková: Telefonicky: 0908810873 Mailom: gajdosikova@jkvreal.sk Profesionálny prístup je samozrejmosťou.
Nové Mesto nad Váhom
125 000 €
Veľky 3 izbový byt Švaby
Ponúkam Vám na predaj, priestranný 3 izbový byt s potenciálom v Prešove, sídlisko Švaby, Byt je prevažne v pôvodnom zachovalom stave, vymenené boli plastové okná a plávajúca podlaha. Rozloha bytu je 75 m2.. Loggia: 3,75 m2. Pivnica: 2 m2. Byt sa nachádza na treťom poschodí s výťahom. Dispozicia bytu: Veľká vstupná chodba, priestranná obývacia izba, spálňa so vstupom na loggiu, detská izba, veľká kuchyňa s jedálňou, kupeľňa a samostatné WC. Lokalita: Byt sa nachádza na sídlisku Šváby, ulica Švábska s bezproblemovým parkovaním. Ulica Švábska má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, potraviny, lékár,MHD, reštaráciu, školu, škôlku, kostol, detské ihriská, aquapark Delňa, cyklochodník a mnoho iných vymoženosti. V prípade záujmu o viac informácií alebo dohodnutia termínu obhliadky ma prosím neváhajte kontaktovať na t.č. 0911 348 262 alebo mailom na kuruc@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolení! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Prešov
112 000 €
Predaj 2-izb. bytu v Slovenskom Grobe
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 2-izbový byt v Slovenskom Grobe Byt sa nachádza na 3. poschodí. Byt má dispozíciu: vstupnú chodbu, kúpeľňu, WC, kuchynskú časť spojenú s obývacou izbou a spálňu. Bytový dom je zateplený, byt má ústredné kúrenie a plastové okná. V spálni je: manželská posteľ, nočné stolíky, pracovný stolík V kúpeľni je: sprchový kút, umývadlo, zrkadlo a práčka Samostatné WC V kuchyni sa nachádza: kuchynská linka (elektrická rúra, umývačka, elektrická indukcia, mikrovlnka), stôl, stoličky V obývačke sa nachádza: rohová sedačka, konferenčný stolík a stolík pod TV. K bytu prislúcha aj pivnica s rozmermi 2 m2 Byt sa predáva komplet zariadený. EXTERIÉR: okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - obchody a množstvo reštaurácií - okolie ponúka bezproblémové parkovanie U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať Realitný maklér: Mgr. Michal Marták 0903 056 993 martak@jkvreal.sk
Slovenský Grob
157 000 €
PREDAJ 2-IZB.BYT+BALKÓN, NOVOSTAVBA, STUPAVA, 135000 EUR
JKV REAL ponúka na predaj 2-izbový byt v Stupave v novostavbe NOEMIS ÚDAJE: Byt: 52,9 m2 Balkón: 3,1 m2 Poschodie: 3. s výťahom DISPOZÍCIA: vstupná chodba - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na balkón - samostatná spálňa - oddelená kúpeľňa a WC STAV: NOVOSTAVBA LOKALITA: Stupava je mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou a nízkymi nákladmi na život nachádzajúce sa v blízkosti Malých Karpát a hlavného mesta Bratislavy. CENA: 135.000 EUR - k cene bude pripočítaný poplatok developerovi a sprostredkovateľská odmena KONTAKT: 0908 124 126 alebo snopek@jkvreal.sk
Stupava
135 000 €
JKV REAL | Ponúkame na predaj LUXUSNÝ 6 izbový rodinný dom v TRNAVE časť Modranka
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj LUXUSNÝ 6i rodinný dom v TRNAVE časť Modranka. Dom sa nachádza v novšej štvrti, bol skolaudovaný pred 15 rokmi. Má 2 nadzemné podlažia, je čiastočne podpivničený, ma murovaná jadro. Nachádza sa v oplotenom areáli. Pred 2 rokmi prebehla kompletná rekonštrukcia domu. Je krásne presvetlený, má plastové okná a je vybavený klimatizačnou jednotkou. Dom je napojený na všetky IS. Dispozícia prvého nadzemného podlažia: vstupná hala, rozľahlá obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, 2x izba, kúpeľňa, oddelené WC, veľká šatníková skriňa. Dispozícia druhého nadzemného podlažia: 3x izba, kúpeľňa s WC. Dispozícia prvého podzemného podlažia: technická miestnosť, 2x úžitková miestnosť. K domu prislúcha: garáž pre 2 osobné autá, terasa, rozľahlý dvor s okrasnými drevinami, trávnik s celoplošným zavlažovaním, záhradný domček, vírivka, záhradný nábytok Dom sa predáva zariadený, podľa dohody. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, potraviny, pošta, reštaurácie… Dom sa nachádza v atraktívnej, tichej a vyhľadávanej lokalite 5min autom od centra mesta Trnava. ÚDAJE: 6i dom 460 000 € Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Po kompletnej rekonštrukcii + Oplotený areál + Výhodná lokalita + Priaznivá cena + Garáž + Kompletná občianska vybavenosť + Klimatizačná jednotka Súčasťou ceny je aj: -Provízia pre RK, právny servis - v cene -Vyhotovenie znaleckého posudku - v cene -Poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene -Podpisy vyhotovené u autorizovaného advokáta - v cene -V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Pokiaľ hľadáte bývanie v tejto lokalite, v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0918786795, alebo na istok@jkvreal.sk
Trnava
460 000 €
Hľadám murovanú garáž v Senci
Garáž v Senci - ideálne širšie centrum (Lidl / Jesenského / Bratislavská / Svätoplukova) s prívodom elektrickej energie (výhoda, nie podmienka), prípadne s možnosťou pripojenia na elektrinu - platba v hotovosti. Ponúknite na 0908 463 007.
Senec
20 000 €
Predaj pozemku pre RD - Svätý jur
JKV Real vám ponúka na predaj pozemok v oblasti Svätý Jur. Pozemok o rozlohe 10 árov je podľa UPI využiteľný na stavbu rodinných domov s 1 nadzemným podlažím + podkrovie, s maximánou zastavanosťou RD 200 m2. Všetky IS sú na hranici pozemku. Viac info u makléra: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Svätý Jur
300 000 €