Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Po osobnej skúsenosti odporúčam. Špičkové android autorádio s navigáciou, asi najkvalitnejšie v tejto cenovej kategóri. Profi prístup, montáž napočkanie.
J*** M*****, 24. 1. 2021
Pozitívne
Môžem len odporučiť 100% pristup aj kvalita ešte raz ďakujem
P**** B*****, 14. 4. 2020
Pozitívne
Kúpa a montáž autorádia pre Passat B7. Rozhodoval som sa kde rádio kúpiť lebo tento model tu predáva snáď každý, no rozhodol som sa pre tohto pána, lebo jeho ponuka a štýl zapôsobili na mňa najprofesionálnejšie a taktiež mi bol odporučený na fóre. A neľutujem, som plne spokojný, fakticky profi služby a príjemný prístup. Ďakujem.
N****** B******, 9. 4. 2020
Pozitívne
Vyborné a kvalitné autorádio, priznám sa, ešte lepšie ako som očakával. Asi jeden z mála, čo si dávajú záležať na kvalite a nie len na cene. Ja odporúčam.
I*** N***, 25. 3. 2020
Pozitívne
Nebudem sa zbytočne rozpisovať. Jednoducho super spokojnosť. 100%né autorádio aj služby aj montáž aj prístup a ochota. Určite doporučujem.
L*** M****, 8. 3. 2020
Pozitívne
Maximálne pozitívum tomuto predajcovi, už tretí krát som od neho odchádzal spokojný. Už ani nerozmýšľam kde kúpiť rádio, vždy ked zmením auto, tak idem rovno k nemu :--) lebo viem, že má výber a kvalitu. Zdravím a všetko dobré.
B**** S******, 20. 1. 2020
Pozitívne
Dostal som odporučenie od kolegu ktorý tiež kupoval od tohoto pána a tiež môžem len pozitívne pochváliť. Ochotný. Navigácia úžasná. Spokojnosť.
G****** J****, 5. 12. 2019
Pozitívne
Ďakujem za namontovanie android autorádia s navigáciou, som veľmi spokojný s vysokou úrovňou autorádia a aj prístupu a montáže predajcu. Aj napriek dosť ďalekej ceste vôbec nebanujem. Ešte raz vďaka a pozitívne odporúčam. S pozdravom Ing. Peter Varga.
P**** V****, 13. 11. 2019
Neutrálne
Vcera vecer mi opätovne bolo dane nepravdive negativne hodnotenie. Bolo vsak jasne vyhodnotene ako hodnotenie od konkurencie a vymazane prevadzkovatelom stranky bazar.sk. Tesi ma, ze konkurencii robi moja ponuka kvalitnych autoradii a super sluzieb vrasky na cele, no nebavi ma to stale riesit, ked mi tu 1-2 hlupaci od konkurencie davaju vymyslene negativy. Upozornujem preto, ze negativne hodnotenia mi tu urcite este od konkurencie pribudnu a chcem ubezpecit kupujucich, ze u mna je kazde radio v najkvalitnejsom vyhotoveni, vacsinou o uroven lepsie HW aj SW spracovane ako u konkurencie a uz roky pristupujem k zakaznikom seriozne (narozdiel od akozepredajcov, ktori sa v nedavnej dobe rozhodli, ze budu predavat a montovat!!! autoradia /aj to tak potom vyzera/). Ja predavam kvalitne a overene autoradia a poskytujem zaruku 2 roky aj s fakturou/blokom. Verim, ze rozumnych kupujucich, po precitani dalsich pripadnych vymyslenych negativnych komentarov, to neodradi od kupy u mna. Pozdravujem. Autonavi Senec.
A*******, 4. 11. 2019
Pozitívne
Odporúčam, u mňa spokojnosť 10 z 10tich. Výborný predajca aj rádio. Ďakujem.
K**** , 15. 10. 2019

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

1 2 3