Garážové státie v podzemnej garáži Žilina centrum
Predáme garážové parkovacie miesto v podzemnej garáži v centre mesta Žilina ul. Janka Kráľa. Cena 25.000 €
Žilina-Staré mesto
25 000 €
2 izbový apartmán Rajecké Teplice
Ponúkame na predaj 2 izbový apartmán situovaný priamo v centre kúpeľného mesta Rajecké Teplice v komplet zrekonštruovanom objekte Vila Milica, len 200 m od kúpeľov Spa Aphrodite. Kolaudácia objektu Vila Milica bude v máji 2024. 2 izbový apartmán je na 1/3. poschodí s výťahom o rozlohe 49 m2 + 3,11 m2 pivnica. Apartmán je v štádiu vyhotovenia ŠTANDART a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a WC, spálne a obývačky spojenej s kuchyňou. Možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto. Kúpa tohto apartmánu je výborná investičná príležitosť, ako aj ideálne miesto na bývanie v centre kúpeľného mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou ako školy, škôlky, obchody, kaviarne, reštaurácie, pošta, zdravotné stredisko, detské ihrisko a pod. Cena 155.200 eur vrátane DPH.
Rajecké Teplice
155 200 €
2 izbový apartmán Rajecké Teplice
Ponúkame na predaj 2 izbový apartmán situovaný priamo v centre kúpeľného mesta Rajecké Teplice v komplet zrekonštruovanom objekte Vila Milica, len 200 m od kúpeľov Spa Aphrodite. Kolaudácia objektu Vila Milica bude v máji 2024. 2 izbový apartmán je na 2/3. poschodí s výťahom o rozlohe 49 m2 + 3,11 m2 pivnica. Apartmán je v štádiu vyhotovenia ŠTANDART a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a WC, spálne a obývačky spojenej s kuchyňou. Možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto. Kúpa tohto apartmánu je výborná investičná príležitosť, ako aj ideálne miesto na bývanie v centre kúpeľného mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou ako školy, škôlky, obchody, kaviarne, reštaurácie, pošta, zdravotné stredisko, detské ihrisko a pod. Cena 160.000 eur vrátane DPH.
Rajecké Teplice
160 000 €
Kancelária 19 m2 Žilina širšie centrum
Prenájom kancelárie v širšom centre mesta Žilina, ul. M. Rázusa 9. Kancelária o rozlohe 19 m2 sa nachádza na 1. poschodí budovy, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou. Parkovanie pri budove. Cena 350 €/mesiac + DPH vrátane energií a upratovania kancelárie 2x týždenne. Voľná ihneď.
Žilina-Staré mesto
350 €/mes.
Stavebný pozemok Žilina Višňové
Predaj stavebného pozemku o rozlohe 1.000 m2 v katastri obce Višňové. Pozemok je mierny svah, šírka 27 m, je vydané územné rozhodnutie na výstavbu RD a rozpracované stavebné povolenie aj s projektom. IS - elektrina. Cena 160 €/m2 vrátane stavebného projektu a dovybavenia komplet stavebného povolenia.
Višňové, Žilina
160 000 €
Sklad 100 m2 Žilina širšie centrum
Prenájom skladového priestoru o rozlohe 80 m2 s veľkými rolovacími vrátami plus kancelária o rozlohe 21 m2 (vrátane vlastného sociálneho zariadenia - sprcha, WC). Skladový priestor a kancelária sa nachádzajú v širšom centre mesta, v uzavretom areáli na ul. Sasinková č. 13, s ľahkým výjazdom na výpadovku na diaľnicu. Každý priestor má vlastné merače energií. Cena 600 €/ mesiac + DPH + spotrebované energie. Voľný ihneď! Cena energií: 20 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
600 €/mes.