Na prenájom novostavba rodinného domu, Moravany Nad Váhom.
č. 9345 - prenájom teraz dokončenej a zariadenej poschodovej novostavby moderného 4-izbového rodinného domu v blízkosti Piešťan – obec Moravany nad Váhom, nová obytná štvrť Dolinky s výborným celoročným prístupom. Zastavaná plocha domu – 87,5 m2, úžitková - 117 m2, terasa 18,6 m2, pozemok 291 m2. Prízemie pozostáva: - vstupná hala - zabudovaný šatník, - WC s bidetom a umývadlom - technická miestnosť a práčovňa, - kuchyňa spojená s jedálňou a prepojená s obývacou izbou s prechodom na vonkajšiu terasu. Kuchynská linka slovenskej značky Trenab so zabudovanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, digestor, indukčná varná platňa, umývačka riadu, elektrická a mikrovlnná rúra. Jedáleň, vstavaný krb, špajza, obývacia izba so sedačkou a nízkym sektorom. V kuchyni nie je žiadny kuchynský inventár. Poschodie: 3 x izba a 2 x kúpeľňa - hlavná kúpeľňa je zariadená toaletou so sprchou, dvoma umývadlami, kúpeľňovými skrinkami, zrkadlami s osvietením, preskleným sprchovým kútom aj vaňou - v druhej kúpeľni sa nachádza sprchový kút, WC s bidetom a umývadlo - vstavané šatníkové skrine v každej izbe. V dome nie sú postele, práčka, TV prijímač – klient si rieši osobitne. Pozemok je oplotený, vydláždená príjazdová plocha na parkovanie pre 2 autá priamo pred vchodom. Dom má vlastné merače energií – elektromer aj vodomer - mesačné náklady na energie pre 2 osoby vo výške 150,- EUR, je napojený na kanalizáciu, voda obecná, optické káble - rýchly internet – klient si rieši osobitne. Vykurovanie je elektrické podlahové. Pri začatí nájmu sa skladá kaucia vo výške 2.000,- EUR. Dom sa prenajíma s novým zariadením a nábytkom, preferuje sa dlhodobý prenájom pre bonitného klienta so stabilnou prácou, nie sú dovolené žiadne zvieratá. ECB – typ B. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Cena: 1.400,- EUR/mes + E OBEC: Piešťany/Moravany nad Váhom KATEGÓRIA: DOMY POČET IZIEB: 4 ÚŽITKOVÁ PLOCHA: 117.00 m2 ROZLOHA POZEMKU: 291.00 m2 BALKÓN: nie LÓDŽIA: nie TERASA: áno GARÁŽ: nie INTERNET: optické káble ŠTANDARD: teraz dokončená novostavba terasa optické káble 3 x šatníky podlahové kúrenie moderná kuchynská linka so spotrebičmi parking pre 2 autá Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri prenájme nehnuteľností. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy "B" .
Moravany nad Váhom
1 400 €/mes.
Novostavba rodinného domu, Moravany nad Váhom.
Na predaj priamo od realizátora projektu . Novostavba rodinného domu, Moravany nad Váhom. Zastavaná plocha nehnuteľnosti 88m2, zastavaná plocha pozemku 203m2. Murovaný dvojpodlažný rodinný dom s plochou strechou sa nachádza v novovzniknutej okrajovej obytnej časti Dolinky, situovaný medzi stavebnými parcelami, ako dvojdom. Vstup do objektu vedie cez vstupnú halu, odkiaľ je prístup do samostatného WC a do oddelenej technickej miestnosti. Zo vstupnej haly je prístup do otvorenej miestnosti kde sa nachádza kuchyňa, jedáleň a obývacia izba. Z obývacej časti je východ priamo na vonkajšiu terasu. Z jedálne je prechod na schodisko, vedúce na druhé poschodie. Pod schodiskom sa nachádza komora. Na poschodí je chodba, z ktorej je prístup do troch izieb a dvoch kúpeľní. Okná v objekte sú plastové s izolačným trojsklom a prípravou na exteriérové žalúzie. Vonkajšie úpravy: elektrická prípojka, vodovodná prípojka, vodomerná šachta, kanalizačná prípojka, kanalizačná šachta, spevnené plochy Objekt je pripojený na inžinierske siete - voda, kanál, elektrina a optický kábel. Plyn sa nachádza v ulici. Nehnuteľnosť sa aktuálne dokončuje. Možnosť kúpy je aj cez hypotekárny úver, s vybavením ktorého Vám radi pomôžeme.
Moravany nad Váhom
220 000 €
Priamo od realizátora projektu. NA PREDAJ novostavba rodinného domu, len 4 km od Piešťan.
Na predaj priestranný, moderný, 4 izbový, komplet zariadený rodinný dom, pripravený ihneď k bývaniu. Novostavba sa nachádza v obci Moravany nad Váhom, časť Dolinky. Lokalita ponúka komfortné bývanie pre celú rodinu, s bohatou občianskou a technickou vybavenosťou, priamo v lone prírody. Popis nehnuteľnosti: Dvojpodlažný rodinný dom. Zastavaná plocha nehnuteľnosti je 87.5 m2, úžitková plocha 117 m2, terasa meria 18.6 m2. Prízemie : - vstupná hala, súčasťou ktorej je zabudovaný šatník - WC s bidetom a umývadlom - technická miestnosť, ktorá sa využíva aj ako práčovňa - kuchyňa spojená s jedálňou a prepojená s obývacou izbou Kuchynská linka slovenskej značky Trenab je plne vybavená zabudovanou chladničkou s mrazničkou, digestorom, indukčnou varnou platňou, elektrickou a mikrovlnou rúrou. - jedáleň, ktorá je súčasťou kuchyne, zariadená vstavaným jedálenským stolom so štyrmi stoličkami - vstavaný krb - obývacia izba zariadená sedacou súpravou a nábytkom - vonkajšia terasa, ktorej vchod je cez jedno krídlové dvere priamo z obývacej izby - šikovná komora priamo pod schodiskom, ktorú ocenia najmä gazdinky Poschodie tvoria 3 izby a 2 kúpeľne - hlavná kúpeľňa je zariadená toaletou so sprchou, dvoma umývadlami, kúpeľňovými skrinkami, zrkadlami s osvietením, preskleným sprchovým kútom aj vaňou - v druhej kúpeľni sa nachádza sprchový kút, WC s bidetom a umývadlo - vstavané šatníkové skrine v každej izbe sú pre takúto nehnuteľnosť samozrejmosťou. Okrem iného ... - drevené podlahy od značky Egger - dvere od slovenského výrobcu Atvyn - podlahové kúrenie - oplotený pozemok - vydlaždená príjazdová plocha určená na parkovanie 2 áut priamo pred vchodom - dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu a má vlastný elektromer - možnosť pripojenia sa na optický internet. Táto nehnuteľnosť spĺňa všetky požiadavky pre moderné a pokojné bývanie v dobrej lokalite. Možnosť kúpy je aj cez hypotekárny úver, s vybavením ktorého Vám radi pomôžeme. Cena 267. 000 Eur.
Moravany nad Váhom
267 000 €