JKV REAL / 2 - izbový byt na predaj / Bratislava - Petržalka
Realitná kancelária JKV REAL Vám ponúka na predaj 2 izbový byt so súhlasom majiteľa v Bratislave- mestská časť Petržalka. - Úžitková plocha: 55m2. - Nachádza sa na 5. poschodí s výťahom. - Podlaha: plávajúca. - Okná: plastové. - Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. - Kúrenie: centrálne. - Byt bude kompletne vyprataný - Stav objektu: pôvodný stav. BYTOVÝ DOM: - Zateplená fasáda - Vymenené stúpačky - Cena 175 000 € LOKALITA: Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Blízko MHD, obchody, školy, škôlky VÝHODY: - Zrekonštruovať podľa vlastnej predstavy - Ideálny pre pár, ale aj investíciu - Všetky izby v byte sú nepriechodné - Rýchla dostupnosť do centra mesta - Priame napojenie na diaľničný obchvat K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa: - Vypracovanie kúpnych zmlúv - Protokolárne odovzdanie bytu - Pomoc s prepisom energií BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS: - Prepočet hypotéky finančným poradcom - Výber úveru s najnižšou úrokovou sadzbou - Až po schválenie úveru a podpis zmlúv v banke BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ. TREBA VIDIEŤ! KONTAKT: 0948440608 alebo orolin.jkvreal@gmail.com
Bratislava V - Petržalka
175 000 €
JKV REAL ponúka na predaj APARTMÁNY FIRST LINE BEACH ALCÁZARES LOS NAREJOS, ŠPANIELSKO
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom o sprostredkovanie ponúka na predaj APARTMÁNY FIRST LINE BEACH ALCÁZARES LOS NAREJOS, ŠPANIELSKO. Apartmány ponúkajú rozlohu 65 m2 , veľkú obývaciu izbu, polosamostatnú kuchyňu, 2 spálne, 1 kúpeľňu a 1 terasu. Parkovisko a sklad. Rezidenčný komplex  je súkromný, uzavretý a má stráženie, veľké zelené plochy a záhrady s palmami a komunitným bazénom. POLOHA : Miesto, kde si môžete užiť pokoj, 7 km pobrežia a promenády, pokojné a vynikajúce vody, slnko a večierky. Ideálna enkláva pre milovníkov vodných športov. Nachádza sa v blízkosti všetkých služieb, ako sú supermarkety, reštaurácie, banky. Dobré napojenie na diaľnice AP7 a N332. Podrobnosti  Klimatizácia  Garáž  bazén Energetický certifikát NOVOSTAVBA - 10% daň - 2% NOTÁR - 1,5% právne úkony v Španielsku - ODPORÚČANÉ - Advokátska kancelária od 3000€ - právne úkony Slovensko od 5000€ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0917409103, alebo na jkvreal.sk, alebo spetkova@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Bratislava I - Staré Mesto
175 000 €
5i dom v obci Tomášov
JKV Real so súhlasom majiteľa ponúka na predaj starší poschodový rodinný dom na Seneckej ulici v Tomášove. Dom so zastavanou plochou cca 100 m2 je postavený v roku 1959, čiastočnou rekonštrukciou prešiel v 80tich rokoch ( podkrovie a strecha) a v roku 2000 boli menené rebrové radiátory. V roku 1977 sa pristavila letná kuchyňka, pod ktorou je malá kotolňa s kotlom na tuhé palivo. Dom je okrem spomínaných úprav v pôvodom stave, pripravený na rekonštrukciu. Pozemok: Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou cca 9 árov. Na pozemku sa nachádza žumpa o veľkosti 12 m3, ďalej garáž na 1 auto, studňa, pod ktorou je malá pivnička na skladovanie zeleniny, ovocné stromy a menšia stavba využívaná na uskladnenie náradia alebo dreva. Prízemie domu má dva samostatné vchody zo zadnej časti, jeden vchod je cez letnú kuchyňu do veľkej haly, z ktorej sa prechádza do izby s kúpeľňou a špajzou, ďalej do obývacej izby z ktorej sa prechádza do spálne. Druhý vchod je do malej chodby so schodiskom, ktorým sa dostaneme na poschodie. Na poschodie vedú strmšie schody bez zábradlia priamo do haly a k dvom prechodným izbám. Z jednej izby je aj menší balkón. Strecha je škridlová, pálená. Dom sa predáva aj so zariadením, ale v prípade dohody aj nezariadený. Lokalita: Tomášov leží 16 km východne od Bratislavy na Podunajskej nížine v západnej časti Žitného ostrova pri Malom Dunaji. Bývanie v tejto obľúbenej obci je vhodné predovšetkým pre mladé aktívne rodiny a klientov, ktorí hľadajú pokojné bývanie s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Nové diaľničné obchvaty aj autobusové spojenie zabezpečujú rýchlu dostupnosť Bratislavy či ostatných okolitých obcí. Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, obchod a služby) a možnosti športového vyžitia a oddychu (cyklotrasy, detské ihrisko). Veľmi známe a vyhľadávané miesto v okolí je Art Hotel Kaštiel, Tomášov Samotný dom je podľa znaleckého posudku ohodnotený na približne 100 000 Eur. Hlavnou výhodou tejto nehnuteľnosti a čo tvorí značnú časť kúpnej ceny je rozsiahly rovinatý pozemok, ktorý má do budúcnosti potenciál rôzneho využitia. Úvodná cena je 233 900 + možná dohoda. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Tomášov
233 900 €
Predaj 3 -izbový byt - Vrakuňa
JKV Real so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 3-izbový byt vo Vrakuni. Byt o výmere 69 m2 sa nachádza na 2. poschodí zo 7. v zateplenom panelovom dome s výťahom. 
 Byt pozostáva z troch obytných miestností, samostatnej kuchyne, kúpeľne a oddeleného WC. K bytu prislúcha pivnica o výmere 2,52 m2 a veľká zasklená loggia o výmere 4,86 m2. Orientácia: Obývacia izba, izba a kuchyňa sú orientované na západ Izba s loggiou je orientovaná na východ.
 Exteriér: V blízkosti sa nachádza: škola, škôlka, pošta, Billa, Lidl, Tesco expres, lekáreň a potrebná občianska vybavenosť. Zastávka MHD 250 metrov. Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom na verejnom parkovisku. V blízkosti bytového domu sa nachádza detské ihrisko.
 Mesačné náklady sú 170,- Eur Cena nehnuteľnosti je 164.000,-Eur. Viac info u makléra. Realitný maklér: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Bratislava II - Vrakuňa
164 000 €
JKV REAL Ponúkame na prenájom 2 izbový byt na Starom Sídlisku v Prievidzi
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na prenájom 2 izbový byt na Starom sídlisku pri Bojnickej ceste v Prievidzi. Stav bytu: novo-zrekonštruovaný, čiastočne zariadený. Byt sa nachádza v tichej lokalite s blízkou kompletnou občianskou vybavenosťou. Podlahová plocha: 56m2 Byt pozostáva: kuchyňa, obývacia miestnosť, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom, záchod. Byt je bezbariérový, na prvom poschodí, vhodný aj pre staršie osoby. Výhodné bezproblémové parkovanie v blízkosti bytu. Cena mesačného nájmu je: 450 €/mesiac za mesiac U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0902300253, alebo na jkvreal.sk, alebo spetkova.andrea@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Prievidza
450 €/mes.
Predaj 1 izb. bytu vo Vrakuni
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 1 izb. byt vo Vrakuni Byt sa nachádza na 5. poschodí s výťahom. Celková rozloha bytu je 32 m2 + 3 m2 loggia Dispozične má byt 1 nepriechodnú izbu - vstupná chodba, spálňa, samostatná kuchyňa, kúpeľňa s WC V spálni sa nachádza: posteľ, skriňa, komoda V kuchynskej časti je: kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, chladnička, stôl a dve stoličky V kúpeľni je: sprchový kút s WC Byt je umiestnený v zateplenej stavbe, s výťahom, čiastočne zariadený. EXTERIÉR: Lokalita ponúka širokú občiansku vybavenosť. V okolí, materská škôlka, základná škola, lekáreň, potraviny, čerpacia stanica, futbalové ihrisko, reštaurácie, kaviarne, rýchle občerstvenia atď. Cena 112 000 € U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať Realitný maklér: Mgr. Michal Marták 0903 056 993 martak@jkvreal.sk
Bratislava II - Vrakuňa
112 000 €
JKV REAL | Ponúkame na predaj veľký 3 izbový byt na Chrenovej ulici v Nitre
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 3 izbový byt na Chrenovej ulici v Nitre. Nachádza sa na 11. poschodí. Dispozícia bytu: vstupná hala, obývacia miestnosť, kuchyňa, 2x izba, kúpeľňa, veľký balkón. Byt má umakartové jadro a je v pôvodnom stave. Bytový dom je v štádiu zateplovania a renovácie balkónu po kompletnej rekonštrukcii, má nové stupačky a nové výťahy. Byt ponúka možnosť prerobenia podľa vlastných predstáv, je vyprataný a pripravený na rekonštrukciu. K bytu prislúcha aj pivnica + schránka. V okolí bytu je bezproblémové verejné parkovanie. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť. Byt sa nachádza 5min od centra mesta. ÚDAJE: 3i byt 73 m 131990 € Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Výhodná lokalita + Priaznivá cena + Dostupné verejné parkovanie + Kompletná občianska vybavenosť Pokiaľ hľadáte bývanie v tejto lokalite, v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0918786795, alebo na istok@jkvreal.sk
Nitra
131 990 €
Krásny rovinatý pozemok v obci Tureň
JKV Real so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pekný rovinatý pozemok v obci Tureň. Pozemok má rozlohu 906 m2 a rozmery pozemku lichobežníkového tvaru sú 20 m šírka a približne 40 m dĺžka. Pri pozemku sú všetky IS. Pozemok je podľa UPI určený na výstavbu samostatného RD alebo RD s dvomi bytovými jednotkami, ďalej obchodná, maloobchodná alebo obslužná vybavenosť. Pozemok je aktuálne na LV v stave záhrady. Viac info: Mgr. Michal Marták, 0903 056 993, martak@jkvreal.sk U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých hlavných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!ám
Tureň
181 200 €
Na predaj veľký 2 izbový byt v meste Levice - JKV REAL
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pekný presvetlený 2 izbový byt vo výmere 64 m2 v meste Levice ulica Ľudovíta Štúra. Byt je zaujímavo dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kde máme umiestnený vchod do kumbálu, samostatného WC, kúpeľne ktorá je vybavená sprchovým kútom, umývadlom, prípojkami na práčku + disponuje vlastným elektrickým bojlerom pre ohrev vody. Jadro bytu je murované. V ďalšej časti sa dostávame do kuchyne, obývacej izby a samostatnej spálne. Byt je vykurovaný plynovými gamatkami ( napojenie v každej izbe ). Vymenené plastové okná, bytový dom je zateplený, vymenená strecha, vymenené rozvody v jadre. Veľkosť bytu a priestorové riešenie dovoľuje miestnosti upraviť najrôznejšími možnosťami a tak si vytvoríte pre život miesto kde sa môžete cítiť pohodlne. Informácia k cenovej ponuke bytu : 68 000 eur je konečná cena v prípade platby v hotovosti 70 000 eur je konečná cena v prípade platby formou hypotekárneho úveru K bytu prislúchajú 2 pivnice - sú murované každá s podlahovou plochou 6 m2. Byt je presvetlený a dobre umiestnený, susedia sú bezproblémový. Správca - Službyt - Mesačné náklady 106 eur/mesiac - rátané pre troch ľudí. ( Po vyúčtovaní s preplatkom ), plyn a elektrika sa platia zvlášť. Pre viac fotografii navštívte stránku : jkvreal.sk/nehnutelnost/13012569-na-predaj-velky-2-izbovy-byt-v-meste-levice-jkv-real ÚDAJE: 2-izbový byt Úžitková plocha: 64 m2 Umiestnenie - 1. poschodie z 3. Bytový dom má prízemné byty a potom sa počítajú poschodia. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Nízke náklady na bývanie + Dobrá lokalita + Zaujímavé riešenie bytu + Veľkosť výmery bytu CENA: JE KOMPLETNÁ a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov ! Zahŕňa vypracovanie kúpnych zmlúv, úkony na katastri, odovzdanie bytu a prepis energií. Možnosť kúpy tohto bytu je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií! U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0917 719 411, alebo na jkvreal.sk, alebo benckova@jkvreal.sk © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Levice
68 000 €
Predaj 3i. rodinného domu
Ponúkame na predaj 3i.rodinný dom v Maďarsku v obci Pere, ktorá sa nachádza 9km od zjazdu z diaľnice M30 smerom na Miskolc. Vzdialenosť od Košíc je 59km, cca 50min jazdy autom po diaľnici. Dom postavený r.1990 zo silikátových tvárnic, s plochou 95m2 na pozemku 2237m2, strešná krytina eternit, všetky inžinierske siete zavedené v dome. Dom pozostáva z 3 izieb, kuchyne, kúpeľňa prerobená s toaletou. Ohrev teplej vody zabezpečuje boiler, okná a vstupné dvere plastové. Dom je podpivničený. Cez dedinu prechádza rieka Hornád, neohrozuje daný pozemok, možnosť športového vyžitia, pre vodáctvo ako stvorené. V cene nehnuteľnosti je právny servis certifikovaného advokáta v Maďarsku. Cena : 54 900 € U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolení! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!
Maďarsko
54 900 €