(70 m2) VÝSTAVBA DOMU NA KĽÚČ
KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk Huňady reality Vám exkluzívne ponúka na predaj výstavbu rodinného domu na kľúč priamo v meste Levoča. Pozemok je situovaný vo vyhľadávanej lokalite mesta, ktorá je svojou polohou obľúbená. Rodinný dom o celkovej výmere 70 m2 je situovaný na pozemku o výmere cca 300 m2. Dispozícia domu je zobrazená na priložených pôdorysoch. Dom pozostáva zo zádveria, technického zázemia, kúpeľne s WC, dvoch samostatných izieb a obývacej izby spojenej s kuchyňou. V cene je zahrnutá výstavba murovaného rodinného domu na kľúč vo vyhotovení ŠTANDARD*. Vyhotovenie ŠTANDARD zahŕňa: - komplet výstavbu rodinného domu - šesť komorové okná s izolačným trojskom - vchodové dvere - zateplenie celého domu vrátane strechy - podlahové teplovodné kúrenie - tepelné čerpadlo vzduch/ voda - kompletná elektroinštalácia - piecka na tuhé palivo - komplet sanita pre kúpeľňu a WC - komplet podlahu vrátane líšt - komplet interiérové dvere vrátane zárubni * V prípade záujmu je možnosť výberu iných alternatív interiérového zariadenia podľa vlastného vkusu po dohode. [b]V prípade záujmu Vám vieme na danom pozemku vystaviť aj väčší obľúbený rodinný dom s označením RD04 s troma samostatnými izbami + obývačka s kuchyňou + 2x WC + priestranné príslušenstvo.[/b] V prípade, ak Vás táto ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať, aby sme si dohodli osobnú obhliadku a detailne si prešli priebeh celej výstavby Vášho nového bývania. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie potrebných zmlúv. V prípade záujmu o hypotekárne financovanie sme Vám plne k dispozícií pri celom procese.
Levoča
156 000 €
(58 m2) 2i BYT S LOGGIOU NA LIPOVEJ ULICI
Kompletnú aktuálnu ponuku vrátane virtuálnej prehliadky nájdete na HunadyReality.sk Ponúkame NA PREDAJ 2- izbový byt s loggiou situovaný na 1. poschodí bytového domu. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 58 m2 sa nachádza na sídlisku Tarča, blízko obchodného domu Družba. Byt dispozične pozostáva z dvoch nepredchodených izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC (52 m2) a lodžie (3,5 m2). K bytu prislúcha aj pivnica (2 m2). Byt sa nachádza v tichej lokalite s dostatkom zelene, s kompletnou občianskou vybavenosťou (obchodný dom Družba, škola, škôlka, ...), autobusová zástavka je vedľa bytového domu. V prípade, ak Vás táto ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať! Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.
Spišská Nová Ves
84 000 €
(46 m2) GARÁŽ PRE AUTOKARAVANY alebo INÉ
Ponúkame na predaj nové garáže s inžinierskymi sieťami v Levoči vhodné aj AUTOKARAVANY (voda + výlevky) alebo aj pre iné väčšie vozidlá. Garáže budú vybudované na ulici, Pri likérke (okraj bývalého areálu Frucona). Súčasťou garáže s rozmermi 10,5 x 4,5 m a výškou cca 4 m (zmestí sa aj auto karavan, plošina, či iné) bude samostatná elektrika, kanalizácia, voda, garážová brána s pohonom a diaľkovým ovládaním. Garáž bude situovaný v radovej zástave garáži s priamym vjazdom z cesty. V priloženej prílohe sú zobrazené garáže v ružovej farbe označené číslom 10. Garáž + pozemok pod garážou budete vlastniť vo výlučnom vlastníctve. Všetko vyššie uvedené je štandardom v konečnej cene 32.500 € + DPH. Celková cena s DPH je 39.000 €. Bližšie informácie Vám rád poskytnem telefonicky, alebo osobne na obhliadke. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zabezpečiť financovanie.
Levoča
51 500 €
(140 m2) DOM NA PRENÁJOM
Ponúkame Vám na prenájom domy a vily Spišské Tomášovce, Krátka. Plocha: úžitková 115m2, zastavaná 140m2, pozemku 665m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: novostavba. Kúrenie: podlahové, krb. Ostatné vybavenie: vstavané skrine. Rovinatý pozemok. Čiastočné podpivničenie.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, bazén, turistika, cykloturistika, krb. Cena 1 500 €/mesiac. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Spišské Tomášovce
1 500 €/mes.
ZNÍŽENÁ CENA!!! (35 m2) 1i BYT TARČA
KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk Ponúkame NA PREDAJ čiastočne zrekonštruovaný 1- izbový byt situovaný na prízemí bytového domu. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 35 m2 sa nachádza na Gaštanovej ulici (sídlisko Tarča, Spišská Nová Ves). K bytu prislúcha aj pivnica. Byt sa nachádza v tichej lokalite s dostatkom zelene, s kompletnou občianskou vybavenosťou (materská, základná škola, obchodné centrum DRUŽBA). Do mesta to máte tiež iba na skok, a to 10 min pešou chôdzou. Zastávka MHD blízko bytového domu. V prípade, ak Vás táto ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať! Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.
Spišská Nová Ves
63 000 €
ZNÍŽENÁ CENA!!! (35 m2) 1 - IZBOVÝ BYT NA SÍDLISKU MIER
KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU vrátane VIRTUÁLNEJ PREHLIADKY nájdete na: hunadyreality.sk Ponúkame NA PREDAJ čiastočne zrekonštruovaný 1- izbový byt situovaný na vyvýšenom prízemí bytového domu. V bytu sú plastové okná, dispozičná zmena a nový obklad v kúpeľni. Kúpelku je možnosť dokončiť podľa vlastných predstáv, alebo po dohode ju vie dokončiť aj aktuálny vlastník. Nehnuteľnosť o výmere 35 m2 sa nachádza na Tr. 1. mája (sídlisko Mier, Spišská Nová Ves). K bytu prislúcha aj pivnica (3 m2). Byt sa nachádza vo výbornej lokalite s dostatkom zelene, s kompletnou občianskou vybavenosťou (materská, základná škola, obchodné centrum, lekári, reštaurácia a pod.). Do mesta to máte tiež iba na skok, a to 10 min pešou chôdzou. Dve zastávka MHD máte hneď oproti vchodu bytového domu. Vyplatením celej kúpnej ceny je byt VOĽNÝ IHNEĎ. V prípade, ak Vás táto ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať! Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.
Spišská Nová Ves
62 999 €
(29 m2 - 92 m2) KANCELÁRSKE PRIESTORY
Kancelárie na prenájom v Spišskej Novej Vsi KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk Huňady reality ponúka na prenájom miestnosti rôznych veľkostí v administratívnej budove blízko centra mesta Spišská Nová Ves. Výborná dostupnosť zo všetkých strán, prístup 24 hodín denne, 365 dní v roku. Pre svoju polohu, veľkosť a technickú kvalitu je ideálnym miestom na zriadenie sídla finančnej, konzultačnej alebo IT spoločnosti, právnických kancelárií a pod.. Ponúkané kancelárske priestory sa nachádzajú na 2. poschodí. K dispozícii máte aj sociálne zariadenie (oddelené WC muži, ženy), ako aj spoločnú kuchynku. Vo vlastnom vnútornom dvore je parkovisko pre nájomníkov a návštevy V dosahu budovy je kompletná občianska vybavenosť. Priestor je voľný IHNEĎ! V prípade záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať na mobilnom čísle 0901 751 888 Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie nájomných zmlúv.
Spišská Nová Ves
6 €/m²/mes.
(363 m2) ZÁHRADKA V ZÁHRADKARSKEJ OBLASTI PRI LETISKU
Ponúkame Vám na preKOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU vrátane VIRTUÁLNEJ PREHLIADKY nájdete na: hunadyreality.sk Huňady reality Vám exkluzívne ponúka na predaj záhradku, ktorá sa nachádza v oplotenej záhradkárskej oblasti pri letisku (sú dva vstupy a to oproti Stove a z Wolkerovej ulice). Od hlavnej brány sa autom dostanete spevnenou cestou priamo k záhradke, ktorá je situovaná na mierne svahovitom a slnečnom pozemku. Celá záhrada je veľmi dobre udržiavaná vrátane ovocných stromov. Na pozemku o celkovej výmere 363 m2 sa nachádza aj malá chatka a za ňou je miestnosť určená na náradie. Čo sa týka inžinierskych sietí hneď pri záhrade je úžitková voda (studňa + 2 nádrže) a elektrina. V prípade, ak Vás táto ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať, aby sme si dohodli osobnú obhliadku. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie potrebných zmlúv.daj záhradná chata Spišská Nová Ves, J. Wolkera. Plocha: pozemku 363m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 36 000 €
Spišská Nová Ves
36 000 €
(610 m2) NADŠTANDARDNÁ NOVOSTAVBA DOMU V DULOVEJ VSI
KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk Realitná kancelária HUŇADY REALITY Vám ponúka exkluzívne na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu v obci Dulová Ves, ktorá je situovaná iba 5 km od mesta Prešov, s rýchlym napojením na diaľnicu. Dom, ktorý sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 610 m2 dispozične pozostáva: - prvé nadzemné podlažie: garáž s kotolňou a priamym vstupom do domu, chodba, priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatné WC a pracovňa - poschodie: 3 izby, pričom jedna má vlastnú kúpeľňu s vaňou, sprchovacím kútom a WC (z tejto izby je možný priamy vstup na balkón s výhľadom na dvor), samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s WC a šatník alebo pracovňa, V dome je predpríprava na tepelné čerpadlo. Rodinný dom sa predáva nezariadený (viď foto). Dokončenie zvyšných detailov (zárubne, parapety) je možné vyriešiť po vlastnej línii alebo po dohode s majiteľom, ktorý to v prípade záujmu môže „dotiahnuť“ ale už podľa Vašich požiadaviek a vkusu. Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček, ktorý môžete využiť ako letný úkryt, či ubytovanie pre Vašich hostí. Vďaka príjemnej lokalite sprevádzanej šumom potôčika Vás tento dom určite dostane ako dostal nás ;-). Chyťte sa tejto šance a dohodnite si čo najskôr termín osobnej obhliadky. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.
Dulova Ves
280 000 €
ZNÍŽENÁ CENA (136 m2) DOM (CHATA) V SRDCI PRÍRODY
KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk Realitná kancelária HUŇADY REALITY Vám ponúka exkluzívne na predaj novostavbu murovaného rodinného domu (chatu) uprostred lesa, ktorý je obklopený krásnou prírodou v samote bez susedov. Takéto prostredie Vám určite zaručí maximálny relax. Hotový balzam na dušu ;-) Dispozičné riešenie: - prvé podlažie: zádverie s vešiakovou stenou, priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou + izba, ktorá ešte nie je dokončená, jej využitie ostáva na Vás či sa rozhodnete pre kúpeľňu, saunu alebo samostatnú izbu naviac.. - poschodie: malá chodbička, z ktorej vedie vstup do dvoch priestranných izieb s balkónmi. Na pozemku sa nachádza vonkajšie komfortné min 20 miestne masívne posedenie s krbom v drevenom prístrešku, prírodný kamenný bazénik so stálym prietokom vody, murovaná pekárnička a suché WC (latrína). Dom/ chata v srdci lesa sa nachádza na samote medzi Tepličkou nad Hornádom, Bintom, Závadkou a Novoveskou Hutou uprostred panenskej prírody, kde si perfektne oddýchnete od každodenného stresu s výhľadom priamo na les, ktorý dotvára neopísateľnú atmosféru. Voľný čas viete v okolí využiť tiež na bicyklovanie, prechádzky lesom, zberom lesných plodov, bylín, hubárčením a podobne. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.
Teplička
99 900 €