Cesta asketikov
Predám novú knihu, raz prečítanú, Cesta asketikov od Tita Colliandra. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty inzeráty.
Trnava
2,50 €
Mních medzi vlkmi
Predám knihu Mních medzi vlkmi - Ján Kapistrán - apoštol Európy. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Trnava
2 €
Svätý Anton Paduánsky
Predám raz prečítanú knihu Svätý Anton Paduánsky od Wilhelma Hünermanna.
Trnava
6 €
Modlitby a verše X
Predám raz prečítanú knihu Modlitby a verše X od Ivana Muchu.
Trnava
3 €
Retro šálky
Predám sadu zachovalých retro sklených šálok. Sada obsahuje: 6 sklených šálok s kovovým držiakom, 6 podšálok, 1 náhradnú šálku. Osobný odber Trnava. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
5 €
Pomazánky na každý den CZ
Predám knihu v češtine Pomazánky na každý den od Milušky Královej. Kniha obsahuje 366 receptov. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
1,50 €
Slovník rusko-slovenský
Predám Slovník rusko-slovenský s gramatikou, korešpondenčným slovníkom rusko-slovenským a slovensko-ruským a výslovnosťou. Autori: Gr. Medvedecký a Al. Šepovalov, rok vydania 1944.
Trnava
4,50 €
Plná slávy
Predám knihu Plná slávy od Bruca Marshalla. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
5 €
Najlepšie svetové čítanie
Predám knihu Najlepšie svetové čítanie, ktorá obsahuje štyri romány: 1. Výhra – David Baldacci, 2. Čierny barón – Jack Higgins, 3. Miesto ženy – Barbara Delinsky, 4. Pištoľník a rehoľníčka – Tom Eidson Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
3 €
Náboženské knihy
Predám tieto knihy s náboženskou tématikou : 1. Dekódovaný da Vinci – Amy Welborn – 2,50 € 2. Kto je pre nás Mária – Stefano de Fiores - 1 € 3. Dokonalá sloboda - Maria Calasanz Ziescheová 3 € 4. Novéna so ctihodnou Matkou Vojtechou Hasmandovou – Jozef Laštovica, Remigie Češíková – 0,50 € 5. Teraz alebo nikdy – SÚSCM - 1 € 6. Vyznať sa v sebe samom – Jozef Šuppa – 1 € 7. Ježiš náš osud - Wilhelm Busch - 1 € Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
1 €
Zdravie
Predám jednotlivo alebo všetky tieto knihy spolu za výhodnú cenu 28 €, skutočná suma za všetky knihy je 34 €: 1. Ako telo zbaviť jedov – Helen Fosterová – 2,50 € 2. Jídlo jako lék CZ – Earl Mindell – 3 € 3. Jak zvládat depresi CZ – Jaro Křivohlavý – 4,50 € 4. Spalte tuky správným jídlem CZ – Ulrich Strunz – 3 € 5. Na jídelním lístku půst CZ – Hellmut Lutzner – 3 € 6. Reflexologie CZ – Praktický obrazový sprievodca – Ann Gillanders – 6 € 7. Bolest se dá zvládnout CZ – Karel Nešpor – 2,50 € 8. Jak si udržet fyzickou kondici CZ – Porter Shimer – 2,50 € 9. Čerstvo a chutne od jari do zimy – Jana Balonová – 2,50 € 10. Saláty – Kuchyně pro každého CZ – Luděk Neužil – 2,50 € - Kniha obsahuje 176 receptov šalátov, je inšpiráciou aj pre netradičné kombinácie surovín. Kvalitný papier, množstvo krásnych vyobrazení receptov. 11. Štíhlá revoluce – Leslie Kenton 2 € Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Trnava
28 €
Sledoslov
Predám raz prečítanú knihu rozhovorov s Altou Vášovou od Jána Štrassera. Ku knihe je priložené CD, na ktorom Alta Vášová číta zo svojich kníh. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
6,50 €
Nátierky - 150 receptov
Predám knihu Nátierky - 150 receptov. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
1,50 €
Zázrak povolania
Predám raz prečítanú knihu Zázrak povolania od Zuzany Guričanovej.
Trnava
3,50 €
Ako sa delil štát
Predám knihu o rozdelení Československa Ako sa delil štát od Róberta Kotiana a s ilustráciami Fedora Vica. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
5 €
Životopisy
Predám tieto knihy: 1. Život sv. Norberta – Bazil Juraj Blaško – 3 € 2. Metodov prvý pomocník (Gorazd) – Jozef Repko – 2 € 3. Blahoslavená Anka – Jozef Luscoň – 3,50 € Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali odpoveď e-mailom na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
2 €
Danšari - Umenie upratovať
Predám knihu Danšari - Umenie upratovať od Hideko Jamašitovej. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
5 €
Hubneme s rozumem tvořivě CZ
Predám inšpirativnu a prakticky zameranú knihu Hubneme s rozumem tvořivě od Ivy Málkovej a Jaroslavy Štochlovej. Kniha je na výšku rozdelená na tri časti, ktoré je možné vďaka rozstrihnutiu a krúžkovej väzbe samostatne otáčať. Jedna časť je venovaná raňajkám, desiatym a olovrantom, ďalšia obedom a posledná večeriam. Systém listovania umožňuje vytvoriť temer 90 000 variácií hlavných denných jedál - kombinácia raňajok, obeda a večere sa teda nemusí ani raz opakovať behom budúcich 240 rokov. Kniha obsahuje chutné a nutrične vyvážené recepty. Vlastnej receptovej časti predchádza teoretický úvod, v ktorom čitateľ nájde inštrukcie pre prácu s knihou a zásadné informácie pre prípravu každodenného jedálneho lístku. Všetky recepty obedov a večerí sú doplnené fotografiami.
Trnava
9,50 €
Kufríkový písací stroj
Predám zachovalý a funkčný kufríkový písací stroj Consul. K nemu pridávam kefku na čistenie, novú pásku, kopírovacie a prieklepové papiere. Osobný odber Trnava. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Trnava
49 €
Čínske porcelánové šálky
Predám porcelánové šálky čínskej výroby s čínskym motívom vo výbornom stave. Sada obsahuje: 12 šálok - priemer 67 mm, výška 52 mm, 12 tanierikov - priemer 112 mm. Osobný odber Trnava. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
35 €
Tajomstvo zoborského kláštora
Predám raz prečítanú knihu Tajomstvo zoborského kláštora od Františka Rábeka. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty inzeráty, stačí kliknúť na moje meno. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
6 €
Olívia a on REZERVOVANÁ
Predám prečítanú knihu vo vynikajúcom stave Olívia a on od Táne Keleovej-Vasilkovej.
Trnava
7 €
Chytil zlatú rybku
Predám novú, len raz prečítanú knihu aforizmov Chytil zlatú rybku od Emila Babína
Trnava
3,50 €
Moja žena Oľga a nekonečno
Predám knihu Moja žena Oľga a nekonečno od Ľubomíra Feldeka. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Trnava
1 €