FUXOVA - Prenajmeme GARÁŽOVÉ STÁTIE
Prenajmeme KOMFORTNÉ PARKOVACIE MIESTO v GARÁŽI BYTOVÉHO DOMU FUXOVA na Bosákovej ulici. Garážové státie je PRIESTRANNÉ (15 m2) a nachádza sa na -2 p. bytového domu. Vjazd je cez automatickú bránu. CENA: 95 € mesačne vrátane správcovských poplatkov. PROVÍZIU NEPLATÍTE! Aj VY POTREBUJETE PREDAŤ/PRENAJAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Chcete profesionálne fotografie, kvalitnú inzerciu, perfektný právny servis? Ozvite sa a aj Vám môžem pomôcť! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TIP TOP REAL, s. r. o.
Bratislava V - Petržalka
95 €/mes.
OPAL - NOVÝ a KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový byt s LODŽIOU a PARKOVANÍM
Mgr. Eleonóra Lukáčová, RSc. Vám ponúka na prenájom KOMPLETNE ZARIADENÝ a EŠTE NEOBÝVANÝ 3-izbový byt (70 m2) s LODŽIOU (4,49 m2), PIVNICOU (2 m2) a GARÁŽOVÝM STÁTÍM v nedávno skolaudovanej novostavbe OPÁL. VÝHODY BYTU: KOMPLETNE ZARIADENÝ V PRÍJEMNOM ŠTÝLE - už pri vstupe do bytu máte pocit tepla domova PODLAHOVÉ KÚRENIE V CELOM BYTE - teplo budete mať v byte hneď PRIESTRANNÝ 70 m2 úžitková plocha 4,49 m2 lodžia 2 m2 murovaná pivnica v suteréne bytového domu DISPOZÍCIA (viď pôdorys): vstupná chodba s prechodom do obývačky prepojenej s kuchyňou a východom na balkón, spálňa, podkrovný priestor, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta KOMPLETNE ZARIADENÁ KUCHYŇA V CENE JE MUROVANÁ PIVNICA (2 m2) a GARÁŽOVÉ STÁTIE Byt sa nachádza na 4. poschodí s výťahom po 3. poschodie BEZPEČNÝ - vstup do bytového domu je na čip a byt má bezpečnostné dvere VÝHODY LOKALITY: TICHÁ, PRÍJEMNÁ DOMOVÁ ŠTVRŤ - pocit ako na dedine DOBRÁ DOSTUPNOSŤ - autom ste v centre mesta do 15 minút, pri dome je aj zastávka MHD OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - postupne rozvíjajúca sa oblasť, v blízkom okolí však nájdete menšie potraviny Kraj, Delia, služby, reštaurácie, či kaviarne MESAČNÝ NÁJOM: 890 € vrátane správcovského poplatku, elektriny, internetu, pivnice a GARÁŽOVÉHO MIESTA. Prvé platby pozostávajú z 1.mesačného nájmu, depozitu vo výške 890 eur a provízie vo výške 400 eur. Aj VY POTREBUJETE PREDAŤ/PRENAJAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Chcete profesionálne fotografie, kvalitnú inzerciu, perfektný právny servis? Ozvite sa a aj Vám môžem pomôcť! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TIP TOP REAL, s. r. o. Cena energií: 185 Euro / mesiac
Bratislava V - Jarovce
705 €/mes.
ZARIADENÁ a EŠTE NEOBÝVANÁ GARZÓNKA SO SLNEČNÝM BALKÓNOM A PARKOVANÍM
Realitná kancelária TIP TOP REAL Vám ponúka na PREDAJ EŠTE NEOBÝVANÚ a PRAKTICKY USPORIADANÚ GARZÓNKU (26 m2) so SLNEČNÝM BALKÓNOM (+3,2 m2). Byt sa nachádza na 1.p. nedávno skolaudovanej novostavby OVOCNÉ SADY na Ivánskej ceste a prislúcha k nemu navyše 1 VONKAJŠIE PARKOVACIE MIESTO. VÝHODY BYTU KOMPLETNE ZARIADENÝ S DOSTATOČNÝM MNOŽSTVOM ÚLOŽNÉHO PRIESTORU VÝBORNE A PRAKTICKY USPORIADANÝ - byt má všetko potrebné pre príjemné bývanie VÝMERA BYTU 26 m2 úžitková plocha 3,2 m2 balkón MOŽNOSŤ DOKÚPENIA 1 PARKOVACIEHO MIESTA ZA CENU 15´000 € DISPOZÍCIA vstupná chodba, obývačko-kuchyňa s východom na balkón, kúpeľna s vaňou a toaletou KOMPLETNE ZARIADENÝ - byt má všetko pre komfortné bývanie KUCHYNSKÁ LINKA SO VŠETKÝMI ZABUDOVANÝMI SPOTREBIČMI - nechýba ani umývačka riadu PREDPRÍPRAVA NA KLIMATIZÁCIU DOSTATOK ÚLOŽNÉHO PRIESTORU - v chodbe veľká vstavaná skriňa MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH!! VÝHODY LOKALITY KĽUDNÁ A NOVOROZVÍJAJÚCA SA - v lokalite postupne pribúdajú nové obchody a služby, kaviarne OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - potraviny Malina, neďaleko nákupné centrum AVION, IKEA, AIRCRAFT SPORT HOUSE, letisko Bratislava RÝCHLA DOSTUPNOSŤ VŠADE - autom ste v centre za 15 min., neďaleko zastávka MHD - AUTOBUSY 69, 96, 163 a N61 pozrite si video: https://youtu.be/p2ZIPpTFvyQ?feature=shared CENA 140´000 € vrátane DPH a kvalitného obchodno-právneho servisu, advokátskej autorizácie zmlúv a návrhu na vklad vlastníckeho práva. Cena za parkovacie státie 15´000 €. Aj VY POTREBUJETE PREDAŤ/PRENAJAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Chcete profesionálne fotografie, kvalitnú inzerciu, perfektný právny servis? Ozvite sa a aj Vám môžem pomôcť! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TIP TOP REAL s.r.o.
Bratislava II - Ružinov
140 000 €
ZARIADENÁ a EŠTE NEOBÝVANÁ GARZÓNKA SO SLNEČNÝM BALKÓNOM A PARKOVANÍM
Realitná kancelária TIP TOP REAL Vám ponúka na PREDAJ EŠTE NEOBÝVANÚ a PRAKTICKY USPORIADANÚ GARZÓNKU (45 m2) so SLNEČNÝM BALKÓNOM (2 m2). Byt sa nachádza na 1.p. nedávno skolaudovanej novostavby OVOCNÉ SADY na Ivánskej ceste a prislúcha k nemu navyše 1 VONKAJŠIE PARKOVACIE MIESTO. VÝHODY BYTU KOMPLETNE ZARIADENÝ S DOSTATOČNÝM MNOŽSTVOM ÚLOŽNÉHO PRIESTORU VÝBORNE A PRAKTICKY USPORIADANÝ - byt má všetko potrebné pre príjemné bývanie VÝMERA BYTU 26,6 m2 úžitková plocha 2,8 m2 balkón MOŽNOSŤ DOKÚPENIA 1 PARKOVACIEHO MIESTA ZA CENU 15´000 € DISPOZÍCIA vstupná chodba, obývačko-kuchyňa s východom na balkón, kúpeľna s vaňou a toaletou KOMPLETNE ZARIADENÝ - byt má všetko pre komfortné bývanie KUCHYNSKÁ LINKA SO VŠETKÝMI ZABUDOVANÝMI SPOTREBIČMI - nechýba ani umývačka riadu PREDPRÍPRAVA NA KLIMATIZÁCIU DOSTATOK ÚLOŽNÉHO PRIESTORU - v chodbe veľká vstavaná skriňa MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH!! VÝHODY LOKALITY KĽUDNÁ A NOVOROZVÍJAJÚCA SA - v lokalite postupne pribúdajú nové obchody a služby, kaviarne OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - potraviny Malina, neďaleko nákupné centrum AVION, IKEA, AIRCRAFT SPORT HOUSE, letisko Bratislava RÝCHLA DOSTUPNOSŤ VŠADE - autom ste v centre za 15 min., neďaleko zastávka MHD - AUTOBUSY 69, 96, 163 a N61 pozrite si video: https://youtu.be/jbjZH8GT6z8?feature=shared CENA 140´000 € vrátane DPH a kvalitného obchodno-právneho servisu, advokátskej autorizácie zmlúv a návrhu na vklad vlastníckeho práva. Cena za parkovacie státie 15´000 €. Aj VY POTREBUJETE PREDAŤ/PRENAJAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Chcete profesionálne fotografie, kvalitnú inzerciu, perfektný právny servis? Ozvite sa a aj Vám môžem pomôcť! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TIP TOP REAL s.r.o.
Bratislava II - Ružinov
140 000 €
Na predaj PRIESTRANNÝ OBCHODNÝ PRIESTOR na LUKRATÍVNEJ ADRESE RUŽINOVA
Realitná kancelária TIP TOP REAL Vám ponúka na predaj tento PRIESTRANNÝ OBCHODNÝ PRIESTOR na LUKRATÍVNEJ ADRESE RUŽINOVA v projekte ROZADOL. VÝHODY PRIESTORU PRIESTRANNÝ 667 m2 nebytový priestor 64 m2 technický priestor VARIABILNÝ - možnosť členenia a rôzneho využitia 2 VSTUPY cez SUTERÉN + 1 VSTUP ZVONKA BEZPEČNÝ - KAMEROVÝ SYSTÉM a ALARM v celom objekte 3 GARÁŽOVÉ MIESTA s DOŽIVOTNÝM NÁJMOM len za 900 € ročne MESAČNÉ NÁKLADY - pri fungujúcej prevádzke 650 €/mesačne vrátane ceny nájmu garážových miest VÝHODY LOKALITY RUŽOVÁ DOLINA - vyhľadávaná lokalita Ružinova KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - trhovisko Miletičova, supermarket, reštaurácie, drogéria, lekáreň, obchody, pošta, banky, školy, škôlky VYNIKAJÚCA DOSTUPNOSŤ VŠADE - pešo, autom aj MHD ste v centre mesta už za pár minút CENA DOHODOU. Cena je vrátane kvalitného obchodno-právneho servisu, advokátskej autorizácie zmlúv a návrhu na vklad vlastníckeho práva. Aj VY POTREBUJETE PREDAŤ/PRENAJAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Chcete profesionálne fotografie, kvalitnú inzerciu, perfektný právny servis? Ozvite sa a aj Vám môžem pomôcť! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TIP TOP REAL, s. r. o.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
NÁDHERNÁ REKREAČNÁ CHATA pri VODNEJ NÁDRŽI len 36 minút od Bratislavy
TIP TOP REAL ponúka na predaj NÁDHERNÚ REKREAČNÚ CHATU v TICHEJ CHATOVEJ OBLASTI obce Rohožník, od Bratislavy vzdialenej len 36 minút. Chalúpka sa nachádza pri vodnej nádrži Vývrat s množstvom letných atrakcií. VÝHODY CHATY: 2-podlažná murovaná chata (r. 1970) o veľkosti 80,2 m2 ( 1. NP 39,16 m2 + 2. NP 42,9 m2) - pôdorysy podlaží sú na konci fotografií + ČERSTVO ZREKONŠTRUOVANÁ TERASA o veľkosti 20,46 m2 350 m2 pozemok vo vlastníctve urbariátu - (platí sa len raz za 10 rokov daň v sume cca 80 eur) KOMPLETNE ZARIADENÁ V NÁDHERNOM VIDIECKOM ŠTÝLE - akonáhle vstúpite dnu, pocítite príjemnú atmosféru - predáva sa so všetkým nábytkom a vybavením DISPOZÍCA (viď pôdorysy na konci foto) obývačka s prechodom do kuchynky, kúpeľne a jedálne, schodisko so vstupom do 2 izieb ZABUDOVANÝ KRB S NOVOU KRBOVOU VLOŽKOU - už len si vyložiť nohy a relaxovať, v zimnom období je to oáza pokoja INŽINIERSKE SIETE - elektrina, studňa a žumpa OHREV VODY CEZ ELEKTRICKÝ BOJLER V ZÁHRADE POSEDENIE, MIESTO NA OHNÍK A GRIL PRIESTRANNÁ UDRŽIAVANÁ ZÁHRADA SO ZÁHRADNÝM DOMČEKOM OHREV VODY CEZ ELEKTRICKÝ BOJLER VÝHODY LOKALITY: LES A TICHO - chata je situovaná v chatovej oblasti vodnej nádrže Vývrat VYHĽADÁVANÁ - na šport, rybárčenie, či relax v blízkej dostupnosti od Bratislavy; už viete, kde tráviť voľné dni pozrite si video: https://www.youtube.com/watch?v=bsmajDKuIj4&t=2s CENA 129´900 € vrátane kvalitného obchodno-právneho servisu, advokátskej autorizácie zmlúv a návrhu na vklad vlastníckeho práva. Aj VY POTREBUJETE PREDAŤ/PRENAJAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Chcete profesionálne fotografie, kvalitnú inzerciu, perfektný právny servis? Ozvite sa a aj Vám môžem pomôcť! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TIP TOP REAL, s. r. o.
Rohožník, Malacky
129 900 €
NA PRENÁJOM VEĽKÝ POZEMOK 5728 m2 V ZABEHNUTEJ PRIEMYSELNEJ ZÓNE
Spoločnosť TIP TOP REAL, s. r. o. Vám ponúka na DLHODOBÝ PRENÁJOM OPLOTENÝ PRIEMYSELNÝ POZEMOK (parcely registra "C") na MAJERSKEJ ULICI v PRIEMYSELNEJ ZÓNE. Prístup na pozemok je z ASFALTOVEJ CESTY. Pozemok má výmeru 5728 m2 (66 m x 87 m) a je OPLOTENÝ BETÓNOVÝM PLOTOM + NOVÁ BRÁNA Pozemok je ROVINATÝ trávnatý a ČISTÝ BEZ STAVEBNÉHO ODPADU. Pôdu je potrebné vyrovnať. IZP (index zastavaných plôch) 0,4 - 2291 m2 Kód regulácie D. IPP (index podlažných plôch) 0,9 a KZ (koeficient zelene) 0,15. Na liste vlastníctva je pozemok vedený ako OSTATNÁ PLOCHA v INTRAVILÁNE a podľa územného plánu ide o funkčnú zónu 502 - Zmiešané územia obchodu a výrobných a nevýrobných služieb ---- prevládajúce: zariadenia obchodu; zariadenia výrobných a nevýrobných služieb ---- prípustné: zariadenia veľkoobchodu, výstavné a predvádzacie priestory, skladové areály, distribučné centrá a logistické parky, zeleň líniovú a plošnú, vodné plochy ako súčasť parteru a plôch zelene, zariadenia a vedenia technickej a dopravnej vybavenosti pre obsluhu územia prípustné v obmedzenom rozsahu ---- v obmedzenom rozsahu najmä: byty v objektoch určených pre inú funkciu, zariadenia občianskej vybavenosti viažuce sa na funkciu, zariadenia na zber odpadov Inžinierske siete - elektrina, plyn a vodovod neďaleko od pozemku. Navrhovaný projekt je len ilustrácia, nie je smerodajný. Majiteľ pozemok nechce predať, preto je možný len DLHODOBÝ PRENÁJOM. MESAČNÝ NÁJOM 0,5 €/m2, celkom teda 2864,- €. Aj VY POTREBUJETE PREDAŤ/PRENAJAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Chcete profesionálne fotografie, kvalitnú inzerciu, perfektný právny servis? Ozvite sa a aj Vám môžem pomôcť! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TIP TOP REAL, s. r. o.
Bratislava II - Vrakuňa
2 864 €/mes.