PRIPRAVUJEME: Na predaj chatu v lokalite Nižný Klátov, časť Skalka
LEONIDES REAL a Katarína Etter pripravujú na predaj murovanú chatu v lokalite Nižný Klátov, časť Skalka. Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 720m2, zastavaná plocha je 26 m2 (5,1 x 5,1 m). Na slnečnom pozemku sú ovocné stromy, kvetiny, 2 staršie skleníky a suché WC. V chate je zavedená elektrina a záhradkársky vodovod, ktorý sa v zimných mesiacoch vypína. Spevnená cesta vedie priamo k chate, kde je možnosť parkovania priamo na pozemku. Vlastníci majú aj podiel prístupovej cesty. Členenie chaty: V dolnej časti je kuchyňa a obývačka ktorá je predelená priečkou. Piecka v kuchyni vyhreje chatu v chladných obdobiach. Na poschodí pod sedlovou strechou nájdeme jednu veľkú izbu, ktorá momentálne slúži ako spálňa. Chata je podpivničená a má aj terasu. Základné informácie o chate: Stavebný materiál - tehla Pivnica - áno Vykurovanie - piecka Voda - záhradkársky vodovod Elektrina - 220/380V Strecha - sedlová, plechová Odpad - trativod Podlaha - zmiešaná (PVC,dlažba) Suché WC na pozemku Lokalita Obec Nižný Klátov leží v severozápadnej časti Košickej kotliny, len 11 kilometrov od mesta Košice. Nachádza sa tu základná a materská škola, pobočka slovenskej pošty a jej súčasťou je aj futbalové a viacúčelové ihrisko, ktoré v zimnom období slúži ako ľadová plocha. Charakteristickým znakom obce je novo vybudovaný katolícky kostol svätého Michala. Keďže obec zo všetkých strán obklopujú lesy je vyhľadávanou lokalitou pre hubárov a všetkých milovníkov prírody. Oddych tu nachádza aj veľký počet ľudí z chatárskych osád roztrúsených v katastri obce. Možnosť turistiky a cyklistiky je v priľahlých Volovských vrchoch. V blízkosti sa nachádzajú vodná nádrž Bukovec, lyžiarske strediská Jahodná a Kojšovská hoľa. Cena: 50.000€ Úžitková plocha: 45 m2 Pozemok: 720 m2 Ak Vás táto ponuka oslovila, dohodnite si obhliadku na čísle 0905 933 341 - Katarína Etter Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Nižný Klátov
50 000 €
Na predaj rodinný dom v štandarde
Leonides Real a Lucia Majerník Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v lokalite "Pod hradom" v obci Studenec. Rodinný dom je riešený ako dvojpodlažný so zastavanou plochou 80m2 (8m x 10m) na pozemku o veľkosti 250 m2. Dispozícia: Úžitková plocha 1 NP: 60,7 m2 (1 izba, kuchyňa spojená s obývačkou, šatník, chodba, kúpeľňa, samostatné WC) Úžitková plocha 2 NP: 63,2 m2 (4 izby, chodba, kúpeľňa s WC) Uvedená cena je za realizáciu domu z interiéru a aj exteriéru v štádiu štandard. V cene je zahrnutá aj cena pozemku. Popis realizovanej stavby rodinného domu: Murivo – pórobetónové tvárnice hr. 250 mm. Výška miestnosti 1. NP je 2,60 m, výška miestnosti 2. NP je v šikmine 1,45 m Strop a schodisko – železobetónové Komín – SCHIEDEL. Predpríprava na krb. (v cene krb nieje) Priečky - pórobetónové tvárnice hr. 125 mm Omietky – vápenno-cementové Potery – cementové Podhľady na 2.NP – Sadrokartónové Fasáda – sokel XPS hr. 160 mm s povrchovou úpravou marmolit, steny polystyrén EPS hr. 200 mm s povrchovou úpravou silikónová omietka hr. 1,5 mm Strecha – sedlová s použitím strešnej plechovej krytiny falcovanej na systém CLICK vrátane doplnkov Okná – použité plastové dvojkrídlové s izolačným trojsklom. V zadnej časti domu sú použite balkónové dvojkrídlové dvere s izolačným trojsklom slúžiace pre východ na terasu domu Vstupné dvere – použité plastové jednokrídlové Inžinierské siete: - Voda osadená plastová vodomerná šachta s vodomerom - Kanál a Dažďová kanalizácia - Vykurovanie tepelným čerpadlom s podlahovkou v jednotlivých izbách - Elektrina a rozvody internetu, rozvody TV, zásuvky a vypínače, NN Elektrická prípojka-osadená plastová skriňa na hranici pozemku a uložený medený kábel v chráničke do zeme. - Lokálna rekuperačná jednotka, rozvody na odvetranie WC a kúpeľne vr. ventilátorov Chodník z ulice do domu – betónová dlažba hr. 60 mm Parkovisko pred domom pre 2 autá s povrchom zo zatrávňovacich tvárnic. Bleskozvod je realizovaný na streche voľne viditeľný, v stenách vedený v zateplení a v základoch uložená pospájaná pásovina Štandard zahŕňa: - podlahy, obklady a dlažby, dvere s oblôžkovými zárubňami, maľby stien, obloženie schodiska drevom, montáž nerezového zábradlia, dodanie a montáž zriaďovacích predmetov (vaňa, sprchovací kút, WC, batérie). Úžitková plocha domu: 124 m2 Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Studenec
dohodou
Na predaj 2 izbový byt s výhľadom na celé mesto
Lucia Majerník z realitnej spoločnosti LEONIDES REAL Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s pivnicou a loggiou o rozlohe 41 m2 na Aténskej ulici v Košiciach. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE : - Rozloha bytu 41m2 - Aténska ulica - 3.poschodie/8.posch. - Panelový bytový dom - Výťah - Loggia - Osobné vlastníctvo Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, samostatnej izby, kúpeľne, WC, loggie, pivnice. Nehnuteľnosť je obklopená kompletnou občianskou vybavenosťou, a to školy, skôlky, obchodné centrá, zdravotnícke zariadenia, v okolí nechýba naozaj nič. Je vhodná ako štartovací byt pre jednotlivca alebo pár. Výhody : - Verejné parkovanie - Pokojná lokalita - Kompletná občianska vybavenosť - MHD spojenia - Odsúhlasená a schválená kompletná rekonštrukcia a obnova bytového domu Cena tejto nehnuteľnosti je 98.700,- Eur. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný. Cena energií: 190 Euro / mesiac
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
98 700 €
Na predaj veľký 3 izbový byt na Aténskej ulici, Sídlisko Ťahanovce
Leonides Real a Katarína Etter Vám ponúka na predaj 3 izbový družstevný byt na sídlisku Ťahanovce, ulica Aténska v Košiciach s výbornou občianskou vybavenosťou. Táto nehnuteľnosť je dobrou voľbou pre rodinu, ktorá si chce zrekonštruovať byt podľa vlastných predstáv. Byt je v pôvodnom stave, okrem jednej izby má plastové okná a murované jadro. V pôvodnom 4-izbovom byte prebehla menšia zmena dispozície bytu, z dvoch menších izieb majitelia urobili menšiu komoru a väčšiu izbu, takže momentálne sú k dispozícii 3 samostatné izby. Podlahové krytiny v byte: dlažba, plávajúca podlaha, linoleum. Kuchyňa a 1 izba je orientovaná na sever, ďalšie dve sú orientované na juh. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vstupuje do samostatnej kúpeľne a samostatného WC, 3 izieb, komory a do kuchyne. K bytu prislúcha aj pivnica. Bytový dom nie je zateplený, má však plastové okná v spoločných priestoroch a vymenenú vchodovú bránu so schránkami. Základné informácie: Vlastníctvo: družstevné Počet izieb: 3 Lokalita: sídlisko Ťahanovce, ul Aténska Košice Celková plocha: 80,26 m2 Konštrukcia: panelová Stav bytu: pôvodný Poschodie: 3/8 Výťah: áno Loggia: áno Cena: 134.900,-Eur Výhody: - možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv - poloha bytového domu (výhľad na Košice) - občianska vybavenosť: školy, škôlky, MHD zastávka - nákupné centrá Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. Katarína Etter 0905 933 341 katarina.etter@leonidesreal.sk
Košice I - Ťahanovce
134 900 €
Na predaj 4 izbová novostavba rodinného domu v obci Lipníky
Hľadáte novostavbu rodinného domu - bungalov v okolí Prešova? Máme pre vás novú ponuku. Leonides Real realitná spoločnosť a Lucia Majerník Vám ponúkajú na predaj novostavbu rodinného domu v obci Lipníky. Rodinný dom je riešený ako jednopodlažný so zastavanou plochou 112m2 (14m x 8m) na pozemku o veľkosti 687 m2. Dispozícia domu: vstupná chodba (6,24m2) 3 samostatné izby (12m2 + 10m2 + 10m2) obývačka spojená s kuchyňou (30,34m2) technická miestnosť (5,95m2) kúpeľňa s WC (8,06m2) samostatné WC (1,65m2) záhrada za domom a vedľa neho Úžitkova plocha domu spolu: 92 m2 Základné informácie o dome: Murivo – pórobetónové tvárnice + zateplenie, priečky - pórobetónové tvárnice Strop - sadrokartón Strecha – drevený krov + krytina BRAMAC Okná - plastové Podlaha - cementový poter + polystyrén 100mm Vstupné dvere sú plastové jednokrídlové orientované na južnú stranu Vykurovanie - podlahové (elektrokotol) + predpríprava na vykurovanie tuhým palivom Terasa orientovaná na západnú stranu Stav domu - holodom (ponúkame dokončenie do stavu štandard) Inžinierské siete: Voda + vodomerná šachta Odpad - Žumpa (12m3) Elektrina - elektrická prípojka podzemná K domu prislúcha aj prístupová cesta, na ktorej je podiel. Ide o prístupovú cestu z dvoch strán. Stavba je zapísaná na liste vlastníctva ako rozostavaná stavba a je možné jej kúpu financovať hypotekárnym úverom. Viac informácii o materiáloch a o dome Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 435 638. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Lipníky
220 000 €
Veľký dvojgeneračný dom v obci Mníšek nad Hnilcom
Spoločnosť Leonides Real Vám ponúka na predaj veľký dvojgeneračný rodinný dom v pôvodnom stave v obci Mníšek nad Hnilcom. Nachádza sa v strede obce. Dom je podpivničený a vedú tam dva samostatné vstupy. Daná nehnuteľnosť má rozsiahly pozemok, ku ktorému sa viete dostať nielen spredu, ale aj zo zadnej strany, vďaka čomu viete v budúcnosti pozemok rozdeliť. Základné informácie: - veľkosť domu - 292 m2 - zastavaná plocha a nádvorie o veľkosti 835 m2 - záhrada o veľkosti 1043 m2 - spolu pozemok s domom - 2170 m2 - stavebný materiál - kameň, tehla - pivnica - áno - strecha- škridľa, priestor pod strechou (podkrovie) - IS - bez pripojenia, na pozemku V prípade záujmu je možné zastavať aj zadnú časť pozemku s vlastným prístupom po obecnej ceste. Viac informácii Vám poskytneme telefonicky alebo emailom. Cena tejto nehnuteľnosti je 25.000,- Eur. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať: 0903 044 433 Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný…
Mníšek nad Hnilcom
25 000 €
Pozemok na výstavbu v lokalite Košice - Čičky, Pozemok č. 1
LEONIDES REAL realitná spoločnosť Vám ponúka na predaj pozemok v obľúbenej záhradkárskej lokalite v Košiciach. Ide o lokalitu Čičky v katastrálnom území Kamenné. Do lokality je prístup od Jazdeckého areálu pod sídliskom KVP. Rozloha pozemku: 520 m2 (14 m x 37 m) K pozemku patrí aj podiel na prístupovej ceste. Ide o podiel 1/4 o veľkosti 103,25m2. Spolu: 623,25m2 Pozemok je vhodný na výstavbu, s maximálnou zastavanosťou 10% (3 podlažia: nadzemné podlažie, podkrovie a pivnica) Základné informácie: - elektrina na pozemku /trojfázová - 25A/ - Stavebne povolená - v realizácii - celý oplotený - spevnená cesta k pozemku - vyznačená trasa vody a jej hĺbka (geologický prieskum) Výhody: - vyhľadávaná záhradkárska lokalita - priamo v Košiciach - rovinatý pozemok - poskytuje využitie na celoročné bývanie, relax alebo na pestovanie Pôvodná cena 49.900€ Aktuálna cena: 44.900€, táto cena platí do 31.12.2023 a pri podpise zmluvy o budúcej kúpnej zmluve do 15 dní od rezervácie pozemku. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať: 0917 435 638 Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Košice I - Sever
44 900 €
REZERVOVANÉ_Na predaj 3-izbový byt na Jazere v Košiciach, ul. Čingovská
REZERVOVANÉ_Leonides Real a Lucia Majerník Vám ponúka na predaj príjemný 3 izbový byt na sídlisku nad jazerom v Košiciach, ul. Čingovská s výbornou občianskou vybavenosťou, pražského typu. Táto nehnuteľnosť je dobrou voľbou pre rodinu, ktorá si chce zrekonštuovať - upraviť byt podľa vlastných predstáv. Byt je vo veľmi dobrom zachovalom stave. Pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vstupuje do samostatnej kúpeľne a samostatného WC, 3 izieb (obývačka, izba a spálňa). Z chodby je vstup ešte do ďalšej izby - tento priestor vznikol zo šatníka (kumbálu). Do samostatnej kuchyne je vstup z obývačky. Celý dojem príjemného bytu dotvára priestranná loggia. Prislúcha k nemu aj pivnica. Nového obyvateľa poteší okolie bytového domu a lokalita. Základné informácie: Počet izieb: 3 + 1 Lokalita: Sídlisko nad Jazerom, ul. Čingovská Košice Celková plocha: 67m2 (byt) + 6m2 Loggia Konštrukcia: panelová Stav bytu: čiastočná rekonštrukcia (plastové okná, plávajúca podlaha, kumbál zreknštruovaný na izbu, obklad a dlažba v kúpeľni) Poschodie: 3 Výťah: áno Cena: 130.000 € Výhody: - bytový dom zrekonštruovaný - poloha bytového domu - občianská vybavenosť: školy, škôlky, MHD zastávka - nákupná zóna na skok - výťah Lokalita Košice – mestská časť Nad jazerom je mestská časť Košíc, súčasť okresu Košice IV v Košickom kraji. Názov mestskej časti je odvodený od vodnej nádrže nazývanej Jazero. Patrí medzi mladé mestské časti a tvorí ju obytná zóna a priemyselná časť. Ďalej táto mestská časť ponúka vodný lyžiarsky vlek, ktorý je spustený počas letnej sezóny a počas zimnej sezóny korčuľovanie. Na rekreáciu je v letnom období taktiež využívaný lesopark, vybudovaný cyklistický chodník, ktorý je využívaný cyklistami a korčuliarmi počas celej letnej sezóny ako príjemná rekreácia. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať: 0917 435 638. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Košice IV - Nad jazerom
130 000 €
Stavebný pozemok s možnosťou okamžitej výstavby v obci Dúbrava, okr. Levoča
Leonides Real realitná spoločnosť Vám ponúka na predaj pekný stavebný pozemok pripravený na okamžitú výstavbu 2 - podlažného domu, v tichej lokalite na okraji obce Dúbrava. Daný pozemok má vydané právoplatné stavebné povolenie, a je vzdialený len 11km od mesta Spišské podhradie. Výmera pozemku celkom: 880m2 Tvar: nepravidelný obdĺžnik Predávaná nehnuteľnosť je pre tých, ktorí nechcú strácať čas čakaním na podklady k vydaniu stavebného povolenia a chcú okamžite začať stavať. Pozemok sa nachádza v lone prírody s výhľadom na ikonu SPIŠA “Spišský hrad” a Slovenské hory “TATRY”. Navrhnutý projekt k výstavbe je pre náročnú klientelu (s vysokým štandardom), keďže jeho výmera je dostatočná. Bonusom je práve ten výhľad z budúcej terasy. Z inžinierskych sietí je dostupná na pozemku elektrina, vŕtaná studňa a odpad je možné riešiť žumpou. Prístupová cesta je vo vlastníctve obce a z asfaltovej cesty sa napája na spevnenú cestu vedúcu priamo k pozemku. Obec je známa práve tým krásnym panoramatickým pohľadom na Spišský hrad a Vysoké Tatry.  Aj keď je malá, má prakticky dokončenú infraštruktúru. Občianska vybavenosť obce: kultúrny dom, materská škola, základná škola, dom smútku, amfiteáter, verejné priestranstvá, kostol zasvätený sv. Jánovi Krstiteľovi. Obec má vlastnú víziu a je silná hlavne v ľuďoch a činoch.  Aktivity v blízkom okolí: - Turistika na vrch Rajtopíky (priamo z obce 3m) - Turistika na vrch Sľubica - Výlet na ranč do Žehry - Hodkoviec - Výlet do Skalného mesta Dreveník aaaa mnoho ďalšieho. Cena: 66 000 € Potrebujete viac informácii o nehnuteľnosti? Kontaktujte ma: 0917 435 638. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný. V prípade potreby vieme zabezpečiť aj financovanie nehnuteľnosti.
Dúbrava, Levoča
66 000 €
Na predaj rodinný dom so záhradou v Prešove
Páči sa Vám predstava bývania v rodinnom dome na jednej z obľúbených adries Prešova? Tak je táto ponuka práve pre Vás. Realitná spoločnosť Leonides Real a Lucia Majerník Vám ponúka na predaj dvojposchodový rodinný dom s pivnicou a veľkou záhradou na Solivarskej ulici v Prešove. Trojpodlažný 4 izbový rodinný dom je stavbou z tehál. Pokrytý je plechovou strechou s orientáciou východ/západ. Vstup na pozemok a k domu je z hlavnej cesty elektrickou bránou. Dispozícia domu:​ Pivnica: technická miestnosť a ďalšie skladové miestnosti. Prvé poschodie - do domu vedú schody a nasleduje zádverie. Ďalej je chodba, z ktorej je vstup do jednotlivých miestností a na poschodie. Naľavo je kuchyňa a špajza, napravo obývačka cez ktorú sa vieme dostať do spálne. V spálni je pôvodný kachľovec. Druhé poschodie: schodisko, chodba a dve izby. Dom má vymenené pôvodné okná za plastové, vchodové dvere za bezpečnostné, plávajúce podlahy v izbách a drevené schodisko. Kúpeľňa je obložená keramickým obkladom. Nachádza sa tam vaňa, umývadlo a WC. Je z 2 strán zateplený a má novú fasádu. K domu prislúcha aj terajšia garáž. Toho času je na mape zakreslená prístavba, ktorá bola pred 2 rokmi odstránená. Napojený je na všetky inžinierske siete: plyn, elektrinu, kanalizáciu, vodu. Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom (radiátory v každej izbe). Základné informácie o dome: Pozemok: 990m2 Stavebný materiál – tehla Pivnica - áno Strecha – krytina menená v r. 2008 Podlaha – zmiešaná (dlažba, plávajúca podlaha) Vykurovanie - radiátory (plyn, 5 ročný kotol + ohrev teplej vody) Záhrada: Za domom je veľká záhrada, ktorá je oplotená – pletivo po celej dĺžke. Na záhrade je množstvo ovocných stromov, zeleniny a Altánok, v ktorom si viete posedieť s priateľmi. Pre budúceho majiteľa je prínosom táto nehnuteľnosť s veľkým pozemkom na bývanie a podnikanie súčasne. Rodinný dom je zabezpečený kamerovým systémom. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať na telefónne číslo 0917 435 638. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Prešov
210 000 €
Pozemok na výstavbu v lokalite Košice, Čičky - Pozemok č. 4
LEONIDES REAL realitná spoločnosť Vám ponúka na predaj pozemok v obľúbenej záhradkárskej lokalite v Košiciach. Ide o lokalitu Čičky v katastrálnom území Kamenné. Do lokality je prístup od Jazdeckého areálu pod sídliskom KVP. Na danom pozemku je možná výstavba, pričom zastavanosť je max. 10% (3 podlažia: nadzemné podlažie, podkrovie a pivnica). Rozloha: 528 m2 (15 m x 35 m) K pozemku patrí aj podiel na prístupovej ceste. Ide o podiel 1/4 o veľkosti 103,25m2. Spolu: 631,25m2 Základné informácie: - elektrina na pozemku /trojfázová - 25 A/ - Stavebne povolená (v realizácii) - celý oplotený - spevnená cesta k pozemku - vyznačená trasa vody a jej hĺbka (geologický prieskum) Výhody: - vyhľadávaná záhradkárska lokalita - priamo v Košiciach - rovinatý pozemok - poskytuje využitie na celoročné bývanie, relax alebo na pestovanie Pôvodná cena: 44.900€ Aktuálna cena: 39.900€, táto cena platí do 31.12.2023 a pri podpise zmluvy o budúcej kúpnej zmluve do 15 dní od rezervácie pozemku. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať: 0917 435 638. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Košice I - Sever
39 900 €
Pozemok v lokalite Košice - Čičky, Pozemok č. 3
LEONIDES REAL realitná spoločnosť Vám ponúka na predaj pozemok v obľúbenej záhradkárskej lokalite v Košiciach. Ide o lokalitu Čičky v katastrálnom území Kamenné. Do lokality je prístup od Jazdeckého areálu pod sídliskom KVP. Rozloha pozemku : 527 m2 (12,5 m x 42 m) K pozemku patrí aj podiel na prístupovej ceste. Ide o podiel 1/4 o veľkosti 103,25m2. Spolu: 630,25m2 Pozemok je vhodný na výstavbu, s maximálnou zastavanosťou 10% (3 podlažia: nadzemné podlažie, podkrovie a pivnica) Základné informácie: - elektrina na pozemku /trojfázová - 25A/ - Stavebne povolená - v realizácii - celý oplotený - spevnená cesta k pozemku - vyznačená trasa vody a jej hĺbka (geologický prieskum) Výhody: - vyhľadávaná záhradkárska lokalita - priamo v Košiciach - rovinatý pozemok - poskytuje využitie na celoročné bývanie, relax alebo na pestovanie Pôvodná cena: 48.700€ Aktuálna cena: 44.700€, táto cena platí do 31.12.2023 a pri podpise zmluvy o budúcej kúpnej zmluve do 15 dní od rezervácie pozemku. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať: 0917 435 638 Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Košice I - Sever
44 700 €
Rezervované_Predaj rodinného domu v Boťanoch
Rezervované_ Na predaj 5 izbový rodinný dom s veľkou záhradou v Obci Boťany, časť Kolónia za byt v Kráľovskom Chlmci. Základné informácie o dome: Stavebný materiál - tehla Pivnica - nie Vykurovanie - plyn (gamatky v každej izbe) + piecka na tuhé palivo Voda - obecná (šachta pred domom) Elektrina - 220/380V Strecha - konštrukcia drevená, krytina škridla Odpad - 2 x žumpa (1x pre kuchyňu a 1 x pre kúpeľňu a wc) Podlaha - zmiešaná (dyľe, PVC,dlažba) Internet - DSL alebo Satelit Za domom sa nachádzajú ešte ďalšie budovy, a to Garáž s komorou, Hospodárska časť a Dreváreň. Záhrada Záhrada a jej okolie je bonusom pre budúceho majiteľa, či už na pestovanie vlastnej zeleniny a ovocia, tak ako to je aj teraz alebo relax. Nájdete v nej aj studňu, ktorá Vám zabezpečí dostatočnú vlahu počas teplých mesiacov. Lokalita Obec Boťany leží v juhovýchodnej časti Východoslovenskej nížiny v okrese Trebišov. V blízkom okolí je aj maďarský hraničný prechod. Zastávka autobusu SAD je v pešej vzdialenosti. Úžitková plocha: 121m2 Pozemok: 6370m2 Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Boťany
dohodou
Rezervované_Na predaj rodinný dom s pozemkom v obci Boťany, časť Kolónia
Rezervované_LEONIDES REAL realitná kancelária Vám ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom v Obci Boťany, časť Kolóniaa veľkým pozemkom. Základné informácie o dome: Stavebný materiál - tehla Pivnica - nie Vykurovanie - plyn (gamatky v každej izbe) + piecka na tuhé palivo Voda - obecná (šachta pred domom) Elektrina - 220/380V Strecha - konštrukcia drevená, krytina škridla Odpad - 2 x žumpa (1x pre kuchyňu a 1 x pre kúpeľňu a wc) Podlaha - zmiešaná (dyľe, PVC,dlažba) Internet - DSL alebo Satelit Za domom sa nachádzajú ešte ďalšie budovy, a to Garáž s komorou, Hospodárska časť a Dreváreň. Záhrada Záhrada a jej okolie je bonusom pre budúceho majiteľa, či už na pestovanie vlastnej zeleniny a ovocia, tak ako to je aj teraz alebo relax. Nájdete v nej aj studňu, ktorá Vám zabezpečí dostatočnú vlahu počas teplých mesiacov. Lokalita Obec Boťany leží v juhovýchodnej časti Východoslovenskej nížiny v okrese Trebišov. V blízkom okolí je aj maďarský hraničný prechod. Zastávka autobusu SAD je v pešej vzdialenosti. Cena: 55 000 € Úžitková plocha: 121m2 Pozemok: 6370m2 Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Boťany
55 000 €
Bohatý dvojizbový Apartmán A6 v obci Smolník
Realitná spoločnosť Leonides Real Invest vám ponúka jedinečný projekt rekreačných apartmánov v obľúbenej banskej obci Smolník. Vďaka bohatej histórii obce je to vyhľadávané miesto najmä rekreantov z blízkeho okolia, Košíc, Rožňavy, ale aj zo vzdialenejších miest, ba dokonca aj zahraničia. Vyžitie v turizme najmä v lete, ale aj v zime naberá čoraz viac na obrátkach. Po blízku je jazero Úhorná, kúpele Štós a ďalšie iné turistické atrakcie. Z dôvodu stále väčšieho záujmu o rekreáciu má obec Smolník pred sebou skvelú budúcnosť. Apartmánový dom celkovo ponúka NA PREDAJ 6 apartmánov, z toho 4 jednoizbové so spaním na tzv. galérii a 2 dvojizbové apartmány. Celkový vzhľad je tvorený elegantnou architektúrou s vysokými stropmi budovy bývalej základnej školy. Veľkosti podlahových plôch začínajú od 33 m2 do 70 m2. Apartmán č.6 pozostáva: Celková podlahová plocha apartmánu je 69,38 m2, z toho: - Obývacia izba s kuchyňou – 31,06 m2 - Spálňa – 20 m2 - Kúpeľňa (sprcha + vaňa) s WC – 10,07 m2 - Chodba – 8,25 m2 Základné informácie: - Podlaha v obytných častiach bude laminátová, v úžitkových miestnostiach bude keramická dlažba. - Kúrenie je navrhnuté elektrickými podlahovými rohožami - v každej miestnosti je termostat s podlahovou sondou s možnosťou regulovania teploty. - Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. - Samozrejmosťou bude internetové pripojenie. Cena za apartmán: 113 750 € bez DPH / 136.500€ s DPH Všetky apartmány sa dokončujú do stavu NA KĽÚČ. Je možné si kúpiť aj kobku (pivnicu), ktorá bude slúžiť na uskladnenie rôznych sezónnych vecí ako sú bicykle, lyže, sánky, atď. Budúci vlastník apartmánu si vďaka chytrým technológiám vykurovania bude môcť pokojne užívať rekreáciu bez zbytočných starostí. Táto ponuka je vhodná pre aktívnych rekreantov, ktorí hľadajú nadštandard a obľubujú štýl ako aj pre investorov, ktorí potrebujú ochrániť financie pred znehodnotením. Stále zväčšujúci sa záujem o túto lokalitu je určite dobrým predpokladom pre investíciu. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte e-mailom na office@leonidesreal.sk alebo telefonicky 0917 435 638.
Smolník
113 750 €
REZERVOVANÝ Apartmán A4 v obci Smolník
REZERVOVANÝ_Realitná spoločnosť Leonides Real Invest vám ponúka jedinečný projekt rekreačných apartmánov v obľúbenej banskej obci Smolník. Vďaka bohatej histórii obce je to vyhľadávané miesto najmä rekreantov z blízkeho okolia, Košíc, Rožňavy, ale aj zo vzdialenejších miest, ba dokonca aj zahraničia. Vyžitie v turizme najmä v lete, ale aj v zime naberá čoraz viac na obrátkach. Po blízku je jazero Úhorná, kúpele Štós a ďalšie iné turistické atrakcie. Z dôvodu stále väčšieho záujmu o rekreáciu má obec Smolník pred sebou skvelú budúcnosť. Apartmánový dom celkovo ponúka NA PREDAJ 6 apartmánov, z toho 4 jednoizbové so spaním na tzv. galérii a 2 dvojizbové apartmány. Celkový vzhľad je tvorený elegantnou architektúrou s vysokými stropmi budovy bývalej základnej školy. Veľkosti podlahových plôch začínajú od 33 m2 do 70 m2. Apartmán č.4 pozostáva: Celková podlahová plocha apartmánu je 35,32 m2, z toho: - Obývacia izba s kuchyňou – 18,82 m2 - Kúpeľňa so sprchou a WC – 4,71 m2 - Galéria na spanie – 8,25 m2 - Chodba – 3,54 m2 - Podlaha v obytných častiach bude laminátová, v úžitkových miestnostiach bude keramická dlažba. - Kúrenie je navrhnuté podlahovými elektrickými rohožami – v každej miestnosti termostat s podlahovou sondou s možnosťou regulovania teploty. - Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. - Samozrejmosťou bude internetové pripojenie Všetky apartmány sa dokončujú do stavu NA KĽÚČ. Je možné si kúpiť aj kobku (pivnicu), ktorá bude slúžiť na uskladnenie rôznych sezónnych vecí ako sú bicykle, lyže, sánky, atď. Budúci vlastník apartmánu si vďaka chytrým technológiám vykurovania bude môcť pokojne užívať rekreáciu bez zbytočných starostí. Táto ponuka je vhodná pre aktívnych rekreantov, ktorí hľadajú nadštandard a obľubujú štýl ako aj pre investorov, ktorí potrebujú ochrániť financie pred znehodnotením. Stále zväčšujúci sa záujem o túto lokalitu je určite dobrým predpokladom pre investíciu. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte na e-mail office@leonidesreal.sk alebo telefonicky 0917 435 638.
Smolník
dohodou
Štýlový Apartmán A2 v obci Smolník
Realitná spoločnosť Leonides Real Invest vám ponúka jedinečný projekt rekreačných apartmánov v obľúbenej banskej obci Smolník. Vďaka bohatej histórii obce je to vyhľadávané miesto najmä rekreantov z blízkeho okolia, Košíc, Rožňavy, ale aj zo vzdialenejších miest, ba dokonca aj zahraničia. Vyžitie v turizme najmä v lete, ale aj v zime naberá čoraz viac na obrátkach. Po blízku je jazero Úhorná, kúpele Štós a ďalšie iné turistické atrakcie. Z dôvodu stále väčšieho záujmu o rekreáciu má obec Smolník pred sebou skvelú budúcnosť. Apartmánový dom celkovo ponúka NA PREDAJ 6 apartmánov, z toho 4 jednoizbové so spaním na tzv. galérii a 2 dvojizbové apartmány. Celkový vzhľad je tvorený elegantnou architektúrou s vysokými stropmi budovy bývalej základnej školy. Veľkosti podlahových plôch začínajú od 33 m2 do 70 m2. Apartmán č.2 pozostáva: Celková podlahová plocha apartmánu je 42,68 m2, z toho: - Obývacia izba s kuchyňou – 22,52 m2 - Kúpeľňa s vaňou a WC – 6,09 m2 - Galéria na spanie – 10,08 m2 - Chodba – 3,99 m2 Základné informácie: - Podlaha v obytných častiach bude laminátová, v úžitkových miestnostiach bude keramická dlažba. - Kúrenie je navrhnuté podlahovými elektrickými rohožami – v každej miestnosti termostat s podlahovou sondou s možnosťou regulovania teploty. - Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. - Samozrejmosťou bude internetové pripojenie Cena za apartmán: 69 875 € bez DPH / 83.850€ s DPH Všetky apartmány sa dokončujú do stavu NA KĽÚČ. Je možné si kúpiť aj kobku (pivnicu), ktorá bude slúžiť na uskladnenie rôznych sezónnych vecí ako sú bicykle, lyže, sánky, atď. Budúci vlastník apartmánu si vďaka chytrým technológiám vykurovania bude môcť pokojne užívať rekreáciu bez zbytočných starostí. Táto ponuka je vhodná pre aktívnych rekreantov, ktorí hľadajú nadštandard a obľubujú štýl ako aj pre investorov, ktorí potrebujú ochrániť financie pred znehodnotením. Stále zväčšujúci sa záujem o túto lokalitu je určite dobrým predpokladom pre investíciu. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte e-mailom na office@leonidesreal.sk alebo telefonicky 0917 435 638.
Smolník
69 875 €
REZERVOVANÝ_Šikovný Rekreačný Apartmán A1 v obci Smolník
REZERVOVANÝ_Realitná spoločnosť Leonides Real Invest vám ponúka jedinečný projekt rekreačných apartmánov v obľúbenej banskej obci Smolník. Vďaka bohatej histórii obce je to vyhľadávané miesto najmä rekreantov z blízkeho okolia, Košíc, Rožňavy, ale aj zo vzdialenejších miest, ba dokonca aj zahraničia. Vyžitie v turizme najmä v lete, ale aj v zime naberá čoraz viac na obrátkach. Po blízku je jazero Úhorná, kúpele Štós a ďalšie iné turistické atrakcie. Z dôvodu stále väčšieho záujmu o rekreáciu má obec Smolník pred sebou skvelú budúcnosť. Apartmánový dom celkovo ponúka NA PREDAJ 6 apartmánov, z toho 4 jednoizbové so spaním na tzv. galérii a 2 dvojizbové apartmány. Celkový vzhľad je tvorený elegantnou architektúrou s vysokými stropmi budovy bývalej základnej školy. Veľkosti podlahových plôch začínajú od 33 m2 do 70 m2. Apartmán č.1 pozostáva: Celková podlahová plocha apartmánu je 32,88 m2, z toho: - Obývacia izba s kuchyňou – 18,14 m2 - Kúpeľňa so sprchou a WC – 4,37 m2 - Galéria na spanie – 7,37 m2 - Chodba – 3 m2 Základné informácie: - Podlaha v obytných častiach bude laminátová, v úžitkových miestnostiach bude keramická dlažba. - Kúrenie je navrhnuté podlahovými elektrickými rohožami – v každej miestnosti termostat s podlahovou sondou s možnosťou regulovania teploty. - Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. - Samozrejmosťou bude internetové pripojenie Všetky apartmány sa dokončujú do stavu NA KĽÚČ. Je možné si kúpiť aj kobku (pivnicu), ktorá bude slúžiť na uskladnenie rôznych sezónnych vecí ako bicykle, lyže, sánky, atď. Budúci vlastník apartmánu si vďaka chytrým technológiám vykurovania bude môcť pokojne užívať rekreáciu bez zbytočných starostí. Táto ponuka je vhodná pre aktívnych rekreantov, ktorí hľadajú nadštandard a obľubujú štýl ako aj pre investorov, ktorí potrebujú ochrániť financie pred znehodnotením. Stále zväčšujúci sa záujem o túto lokalitu je určite dobrým predpokladom pre investíciu. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte e-mailom na office@leonidesreal.sk alebo telefonicky 0917 435 638.
Smolník
dohodou
Dvojizbový Apartmán A3 v obci Smolník
Realitná spoločnosť Leonides Real Invest vám ponúka jedinečný projekt rekreačných apartmánov v obľúbenej banskej obci Smolník. Vďaka bohatej histórii obce je to vyhľadávané miesto najmä rekreantov z blízkeho okolia, Košíc, Rožňavy, ale aj zo vzdialenejších miest, ba dokonca aj zahraničia. Vyžitie v turizme najmä v lete, ale aj v zime naberá čoraz viac na obrátkach. Po blízku je jazero Úhorná, kúpele Štós a ďalšie iné turistické atrakcie. Z dôvodu stále väčšieho záujmu o rekreáciu má obec Smolník pred sebou skvelú budúcnosť. Apartmánový dom celkovo ponúka NA PREDAJ 6 apartmánov, z toho 4 jednoizbové so spaním na tzv. galérii a 2 dvojizbové apartmány. Celkový vzhľad je tvorený elegantnou architektúrou s vysokými stropmi budovy bývalej základnej školy. Veľkosti podlahových plôch začínajú od 33 m2 do 70 m2. Apartmán č.3 pozostáva: - Celková podlahová plocha apartmánu je 50,33 m2, z toho: - Obývacia izba s kuchyňou – 24,46 m2 - Spálňa – 13,39 m2 - Kúpeľňa (sprcha + vaňa) s WC – 6,45 m2 - Chodba – 6,03 m2 Základné informácie: - Podlaha v obytných častiach bude laminátová, v úžitkových miestnostiach bude keramická dlažba. - Kúrenie je navrhnuté elektrickými podlahovými rohožami - v každej miestnosti je termostat s podlahovou sondou s možnosťou regulovania teploty. - Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. - Samozrejmosťou bude internetové pripojenie. Cena za apartmán: 82 875 € bez DPH / 99.450 € s DPH Všetky apartmány sa dokončujú do stavu NA KĽÚČ. Je možné si kúpiť aj kobku (pivnicu), ktorá bude slúžiť na uskladnenie rôznych sezónnych vecí ako sú bicykle, lyže, sánky, atď. Budúci vlastník apartmánu si vďaka chytrým technológiám vykurovania bude môcť pokojne užívať rekreáciu bez zbytočných starostí. Táto ponuka je vhodná pre aktívnych rekreantov, ktorí hľadajú nadštandard a obľubujú štýl ako aj pre investorov, ktorí potrebujú ochrániť financie pred znehodnotením. Stále zväčšujúci sa záujem o túto lokalitu je určite dobrým predpokladom pre investíciu. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte e-mailom na office@leonidesreal.sk alebo telefonicky 0917 435 638.
Smolník
82 875 €
Veľký jednoizbový Apartmán A5 v obci Smolník
Realitná spoločnosť Leonides Real Invest vám ponúka jedinečný projekt rekreačných apartmánov v obľúbenej banskej obci Smolník. Vďaka bohatej histórii obce je to vyhľadávané miesto najmä rekreantov z blízkeho okolia, Košíc, Rožňavy, ale aj zo vzdialenejších miest, ba dokonca aj zahraničia. Vyžitie v turizme najmä v lete, ale aj v zime naberá čoraz viac na obrátkach. Po blízku je jazero Úhorná, kúpele Štós a ďalšie iné turistické atrakcie. Z dôvodu stále väčšieho záujmu o rekreáciu má obec Smolník pred sebou skvelú budúcnosť. Apartmánový dom celkovo ponúka NA PREDAJ 6 apartmánov, z toho 4 jednoizbové so spaním na tzv. galérii a 2 dvojizbové apartmány. Celkový vzhľad je tvorený elegantnou architektúrou s vysokými stropmi budovy bývalej základnej školy. Veľkosti podlahových plôch začínajú od 33 m2 do 70 m2. Apartmán č.5 pozostáva: Celková podlahová plocha apartmánu je 47,69 m2, z toho: - Obývacia izba s kuchyňou – 25,69 m2 - Kúpeľňa s vaňou a WC – 6,28 m2 - Galéria na spanie – 11m2 - Chodba – 4,72 m2 Základné informácie: - Podlaha v obytných častiach bude laminátová, v úžitkových miestnostiach bude keramická dlažba. - Kúrenie je navrhnuté elektrickými podlahovými rohožami - v každej miestnosti bude termostat s podlahovou sondou s možnosťou regulovania teploty. - Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. - Samozrejmosťou bude internetové pripojenie Cena za apartmán: 78 000 € bez DPH / 93.600€ s DPH Všetky apartmány sa dokončujú do stavu NA KĽÚČ. Je možné si kúpiť aj kobku (pivnicu), ktorá bude slúžiť na uskladnenie rôznych sezónnych vecí ako sú bicykle, lyže, sánky, atď. Budúci vlastník apartmánu si vďaka chytrým technológiám vykurovania bude môcť pokojne užívať rekreáciu bez zbytočných starostí. Táto ponuka je vhodná pre aktívnych rekreantov, ktorí hľadajú nadštandard a obľubujú štýl ako aj pre investorov, ktorí potrebujú ochrániť financie pred znehodnotením. Stále zväčšujúci sa záujem o túto lokalitu je určite dobrým predpokladom pre investíciu. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte e-mailom na office@leonidesreal.sk alebo telefonicky 0917 435 638.
Smolník
78 000 €
Na predaj Rodinný dom v obci STUDENEC
Realitná kancelária Leonides Real a Lucia Majerník Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v obci Studenec. V tejto obci nám vyrastlo 6 novostavieb, radových rodinných domov. Výstavbu sme už ukončili a vy môžete byť medzi prvými a uchmatnúť si jeden z týchto domov do svojho portfólia. Toho času prebieha dokončovanie dvoch domov do štandardu, ktorý zahŕňa: - podlahy, obklady a dlažby, dvere s oblôžkovými zárubňami, maľby stien, obloženie schodiska drevom, montáž nerezového zábradlia, dodanie a montáž zriaďovacích predmetov (vaňa, sprchovací kút, WC, batérie). Cena domu v štandarde: 208.000€ Základné informácie o dome: - tehlová stavba - podlahové vykurovanie (tepelné čerpadlo) - dve podlažia - parkovanie pre 2 autá pred domom - za domom vlastná záhrada - Inžinierske siete: elektrina, voda, kanál, optika - predpríprava na krb - schodisko Výhody: - rozľahlý priestor interiéru (výmera 124 m2 Vám zaručí dostatok pohodlia a úložného priestoru) - výhľad (na ikonu Spiša - Spišský hrad) - rýchle napojenie sa na diaľnicu - občianska vybavenosť (škôlka, potraviny, obecný úrad) Výmera pozemku: 250 m2 Úžitková plocha domu: 124 m2 Potrebujete viac informácii o nehnuteľnosti? Kontaktujte ma: 0917 435 638 Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Studenec
185 000 €
Ponuka skolaudovanej novostavby rodinného domu v štandarde
Hľadáte novostavbu rodinného domu v štandarde? Máme pre vás zaujímavú ponuku. Leonides Real realitná spoločnosť a Lucia Majerník Vám ponúkajú na predaj novostavbu rodinného domu v lokalite "Pod hradom" v obci Studenec. Rodinný dom je riešený ako dvojpodlažný so zastavanou plochou 80m2 (8m x 10m) na pozemku o veľkosti 470 m2. K domu prislúcha aj záhrada a parkovanie pre dve autá. Štandard zahŕňa: - podlahy, obklady a dlažby, dvere s oblôžkovými zárubňami, maľby stien, obloženie schodiska drevom, montáž nerezového zábradlia, dodanie a montáž zriaďovacích predmetov (vaňa, sprchovací kút, WC, batérie). Dispozícia: - 1 NP: Úžitková plocha 60,7 m2 (1 izba, kuchyňa spojená s obývačkou, šatník, chodba, kúpeľňa, samostatné WC) - 2 NP: Úžitková plocha 63,2 m2 (4 izby, chodba, kúpeľňa s WC) - Záhrada za domom - Pred domom 2 parkovacie miesta Úžitková plocha domu spolu: 124 m2 Základné informácie o dome: - Murivo – pórobetónové tvárnice hr. 250 mm, priečky - pórobetónové tvárnice hr. 125 mm - Strop a schodisko – železobetónové - Komín – SCHIEDEL, predpríprava na krb - Omietky – vápenno-cementové, potery – cementové, podhľady na 2.NP – Sadrokartónové - Fasáda – sokel XPS hr. 160 mm s povrchovou úpravou marmolit, steny polystyrén EPS hr. 200 mm s povrchovou úpravou silikónová omietka hr. 1,5 mm - Strecha – sedlová, plechová falcovaná krytina na systém CLICK vrátane doplnkov - Okná sú plastové dvojkrídlové s izolačným trojsklom. V zadnej časti domu sú použité balkónové dvojkrídlové dvere s izolačným trojsklom slúžiace pre východ na terasu domu, Vstupné dvere sú plastové jednokrídlové Inžinierské siete: - Voda osadená plastová vodomerná šachta s vodomerom - Kanál a Dažďová kanalizácia - Vykurovanie tepelným čerpadlom s podlahovkou v jednotlivých izbách - Elektrina a rozvody internetu, rozvody TV, zásuvky a vypínače, NN Elektrická prípojka-osadená plastová skriňa na hranici pozemku a uložený medený kábel v chráničke do zeme. - Lokálna rekuperačná jednotka, rozvody na odvetranie WC a kúpeľne vr. ventilátorov Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Studenec
228 000 €
Novostavba Rodinného domu v lokalite "Pod hradom" v štandarde
Leonides Real a Lucia Majerník Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v lokalite "Pod hradom" v obci Studenec. Rodinný dom je riešený ako dvojpodlažný so zastavanou plochou 80m2 (8m x 10m) na pozemku o veľkosti 250 m2. Dispozícia: Úžitková plocha 1 NP: 60,7 m2 (1 izba, kuchyňa spojená s obývačkou, šatník, chodba, kúpeľňa, samostatné WC) Úžitková plocha 2 NP: 63,2 m2 (4 izby, chodba, kúpeľňa s WC) Uvedená cena je za realizáciu domu z interiéru a aj exteriéru v štádiu holodom. V cene je zahrnutá aj cena pozemku. Popis realizovanej stavby rodinného domu: Murivo – pórobetónové tvárnice hr. 250 mm. Výška miestnosti 1. NP je 2,60 m, výška miestnosti 2. NP je v šikmine 1,45 m Strop a schodisko – železobetónové Komín – SCHIEDEL. Predpríprava na krb. (v cene krb nieje) Priečky - pórobetónové tvárnice hr. 125 mm Omietky – vápenno-cementové Potery – cementové Podhľady na 2.NP – Sadrokartónové Fasáda – sokel XPS hr. 160 mm s povrchovou úpravou marmolit, steny polystyrén EPS hr. 200 mm s povrchovou úpravou silikónová omietka hr. 1,5 mm Strecha – sedlová s použitím strešnej plechovej krytiny falcovanej na systém CLICK vrátane doplnkov Okná – použité plastové dvojkrídlové s izolačným trojsklom. V zadnej časti domu sú použite balkónové dvojkrídlové dvere s izolačným trojsklom slúžiace pre východ na terasu domu Vstupné dvere – použité plastové jednokrídlové Inžinierské siete: - Voda osadená plastová vodomerná šachta s vodomerom - Kanál a Dažďová kanalizácia - Vykurovanie tepelným čerpadlom s podlahovkou v jednotlivých izbách - Elektrina a rozvody internetu, rozvody TV, zásuvky a vypínače, NN Elektrická prípojka-osadená plastová skriňa na hranici pozemku a uložený medený kábel v chráničke do zeme. - Lokálna rekuperačná jednotka, rozvody na odvetranie WC a kúpeľne vr. ventilátorov Chodník z ulice do domu – betónová dlažba hr. 60 mm Parkovisko pred domom pre 2 autá s povrchom zo zatrávňovacich tvárnic. Bleskozvod je realizovaný na streche voľne viditeľný, v stenách vedený v zateplení a v základoch uložená pospájaná pásovina Toho času prebieha dokončovanie domu do štandardu, ktorý zahŕňa: - podlahy, obklady a dlažby, dvere s oblôžkovými zárubňami, maľby stien, obloženie schodiska drevom, montáž nerezového zábradlia, dodanie a montáž zriaďovacích predmetov (vaňa, sprchovací kút, WC, batérie). Úžitková plocha domu: 124 m2 Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Studenec
208 000 €
Na predaj skolaudovaný rodinný dom v Obci Studenec
Realitná kancelária Leonides Real Vám ponúka na predaj Dvojpodlažný rodinný dom v obci STUDENEC. Dom je riešený ako dvojpodlažný so zastavanou plochu 80 m2 (vonkajšie rozmery domu 8m x 10m), pričom obytná podlahová plocha domu je 124 m2. Počet parkovacích miest pred domom 2. Je realizovaný z interiéru ako aj z exteriéru do stavu holodomu, to znamená, že má priečky, omietky, potery, sadrokartóny, všetky rozvody a z exteriéru fasádu, prístupový chodník, odstavnú plochu pre 2 autá pred domom, zrealizovaný okapový chodník a hrubú úpravu terénu. Základné technické informácie: Murivo – pórobetónové tvárnice hr. 250 mm. Výška miestnosti 1. NP je 2,60 m, výška miestnosti 2. NP je v šikmine 1,45 m Strop a schodisko – železobetónové Komín – SCHIEDEL (predpríprava na krb) Priečky - pórobetónové tvárnice hr. 125 mm, Omietky vápenno-cementové Strecha – sedlová s použitím strešnej plechovej krytiny falcovanej na systém CLICK vrátane doplnkov Okná – plastové dvojkrídlové s izolačným trojsklom. V zadnej časti domu balkónové dvojkrídlové dvere s izolačným trojsklom pre východ na terasu domu, Vstupné dvere budú plastové jednokrídlové Vykurovanie zabezpečuje tepelné čerpadlo s podlahovkou v jednotlivých miestnostiach. Celková cena aj s pozemkom: 199.000 € Výmera pozemku: 470 m2 Úžitková plocha domu: 124 m2 Štandard zahŕňa: - podlahy, obklady a dlažby, dvere s oblôžkovými zárubňami, maľby stien, obloženie schodiska drevom, montáž nerezového zábradlia, dodanie a montáž zriaďovacích predmetov (vaňa, sprchovací kút, WC, batérie). Cena domu v štandarde: 228.000€ Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Studenec
199 000 €
Podkrovný Apartmán s balkónom na Domaši
LEONIDES REAL Vám ponúka na predaj podkrovný APARTMÁN v Rezidencii POSEIDON na Domaši - časť Dobrá. Ide o apartmány v privátnom rezorte. V rámci komplexu je pre majiteľov k dispozícii, vonkajší bazén, spoločenská hala s výstupom na detské ihrisko a dostatok oddychovej zóny v exteriéri. Pre úplnú dokonalosť nebude chýbať ani mini bar. Bohatý priestor upravenej zelene doplňujúci sa s atraktívnou architektúrou ponúka pokoj a oddych, ktorý požadujú aj tí naroční. Výhodou je priamy vstup do vodnej nádrže Domaša s Vašou plachetnicou alebo motorovým člnom. Parkovanie je zabezpečené pred Apartmánovým domom a vedľa neho. Zaparkujete tu okrem auta aj svoju loď. Apartmány ponúkajú aj zmysel pre detail, ktorý si dotvoríte podľa vašich predstáv. Technické informácie: železobetónová konštrukcia (pätky, stĺpy, stropy) murivo: kvalitná tehla Porotherm Profi sedlová strešná konštrukcia krytina: nemecká pálená škridla CREATON klampiarske výrobky: titán - zinok objekt má osadené hliníkové okná a vstupné dvere strešné okná sú značky VELUX predpríprava na krb v každom apartmáne stavba je riešená ako nízkoenergetická Inžinierske siete: elektrina voda z vlastnej výdatnej studne splášková voda bude odvedená kanalizačnou prípojkou do žumpy wifi Výhody možnosť prepojenia dvoch apartmánov (zvislo aj vodorovne) vstup cez GSM bránu investičná príležitosť vstup a prístup k vode s podtonom upravená záhrada a exteriér Rozloha podkrovného apartmánu: Apartmán 4: 54m2 Balkón: 7m2 Spolu: 61m2 Rozloha podkrovného apartmánu: Apartmán 5: 51m2 Balkón: 7m2 Spolu: 58m2 Lokalita Zelená perla východného Slovenska – vodná nádrž Veľká Domaša, postavená na rieke Ondava, je situovaná v horskom prostredí Ondavskej vrchoviny. Teplé klimatické pomery vytvárajú priaznivé podmienky na kúpanie, vodné športy a rybolov vo viacerých rekreačných strediskách. K príťažlivosti Domaše nemalou mierou prispieva okrem prekrásneho prostredia a tichých zákutí aj čistá, modrozelená voda s vynikajúcou samočistiacou schopnosťou, v ktorej sa darí 23 druhom rýb, najmä kaprovi, šťuke, zubáčovi, sumcovi, jalcovi a iným. Na brehoch jazera sa nachádza päť rekreačných stredísk – Valkov-Tíšava, Dobrá, Poľany, Holčíkovce a Nová Keľča. Nájsť tu možno upravené pláže, požičovne športových potrieb, ihriska, reštaurácie a občerstvenia. Veľmi navštevovanou v poslednom období je najmä nová umelá pláž s kamennou hrádzou v stredisku Nová Kelča. Keďže Veľká Domaša s teplotou vody 23 °C patrí medzi najteplejšie priehrady na Slovensku dobré podmienky tu nájdu najmä milovníci windsurfingu a plávania. V tomto teritóriu nerastú luxusné apartmány, ktoré nadchnú aj toho najnáročnejšieho klienta každý deň. Stačí sa zapozerať a okamžite pochopíte, že táto nehnuteľnosť musí patriť do vášho portfólia. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko pre to, aby Kúpa vašej vysnívanej nehnuteľnosti prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Kvakovce
170 000 €
Unikátny Kaštieľ na podnikanie alebo bývanie v Pečovskej Novej Vsi
Leonides Real Vám ponúka na predaj Unikátny Kaštieľ na podnikanie alebo bývanie v obci Pečovská Nová Ves, neďaleko mesta Sabinov. Kaštieľ má obdĺžnikový pôdorys a je podpivničený. Jednotlivé miestnosti suterénu majú pôvodné a zachovalé klenby. Podlaha v tomto priestore je z keramickej dlažby a utlačenej zeminy. Prízemie tvorí niekoľko priestranných miestností so zachovalými klenbami. Podkrovie bolo pôvodne vybudované ako čiastočne obytné. Tento kaštieľ má najviac zdobené fasády zo všetkých šľachtických sídel v obci. Aj keď kaštieľ nepatrí medzi tie úplne najstaršie objekty, je v obci jednoznačne najautentickejšie zachovaný nielen po stránke stavby, ale aj vrátane množstva architektonických a remeselných detailov. Pôvodná časť stavby pochádza z roku 1770, z 18. storočia. Jeho areál je sčasti ohradený historickým kamenným ohradovým múrom. Toho času je objekt nevyužívaný, no v minulosti slúžil na rôzne podnikateľské zámery. Súčasný majiteľ má spracovanú dokumentáciu - štúdiu na revitalizáciu kaštieľa a jeho funkčnosť. Štúdiu, ako aj konzultácie o možnostiach využitia a realizácie podnikateľského zámeru sú k dispozícii u nás v kancelárii, stačí zavolať a dohodnúť si stretnutie. Dispozične pozostáva z 3 podlaží : 1.PP - 377,31 m2, 1.NP - 464,69 m2 a Podkrovie - 511,51 m2 Pozemok: 13.519 m2 Obec Pečovská Nová Ves leží v údolí riek Torysa a Ľutinka, v nadmorskej výške 345 m n. m. Je lokalizovaná na križovatke štátnej cesty I. kategórie v smere Prešov – Stará Ľubovňa. Pečovská Nová Ves má bohatú históriu. K veľkým výhodám patrí bezprostredná blízkosť hospodársky veľmi atraktívneho mesta Sabinov, ktorý je vzdialený od obce 4 km. Od mesta Prešov Pečovskú Novú Ves delí vzdialenosť 25 km, Mesto Lipany je vzdialené 8 km, Stará Ľubovňa 46 km a Košice 59 km. Pečovskou Novou Vsou prechádza jednokoľajová železničná trať Kysak – Plaveč – Muszyna, ktorá tvorí južnú hranicu intravilánu. Kaštieľ je súčasťou Šariššskej hradnej cesty. Zavolajte nám alebo nám napíšte a my Vám ponuku predstavíme. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať.
Pečovská Nová Ves
dohodou
Na predaj pozemok v lokalite Furča
LEONIDES REAL realitná spoločnosť Vám ponúka na predaj slnečný pozemok v lokalite Furča v Košiciach, ktorý je vedený na liste vlastníctva ako záhrada. ROZLOHA: 381 m2 Základné informácie: - elektrina (disponujeme zakreslením bodu napojenia) - máme aj funkčné využitie pozemku - prístupová cesta je spevnená - kamenistá - pozemok je oplotený Výhody: - lokalita, kde sa dajú tráviť voľné chvíle s rodinnou - mimo rušného mesta a predsa v Košiciach - pešia dostupnosť (dostupnosť MHD) - vedľa na pozemkoch sú postavené chaty - rekreačné nehnuteľnosti Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Košice III - Dargovských Hrdinov
dohodou
3 izbový podkrovný Apartmán s dvoma balkónmi na Domaši
LEONIDES REAL Vám ponúka na predaj 3 izbový podkrovný APARTMÁN v Rezidencii POSEIDON na Domaši - časť Dobrá. Ide o apartmány v privátnom rezorte. V rámci komplexu je pre majiteľov k dispozícii, vonkajší bazén, spoločenská hala s výstupom na detské ihrisko a dostatok oddychovej zóny v exteriéri. Pre úplnú dokonalosť nebude chýbať ani mini bar. Bohatý priestor upravenej zelene doplňujúci sa s atraktívnou architektúrou ponúka pokoj a oddych, ktorý požadujú aj tí naroční. Výhodou je priamy vstup do vodnej nádrže Domaša s Vašou plachetnicou alebo motorovým člnom. Parkovanie je zabezpečené pred Apartmánovým domom a vedľa neho. Zaparkujete tu okrem auta aj svoju loď. Apartmány ponúkajú aj zmysel pre detail, ktorý si dotvoríte podľa vašich predstáv. Technické informácie: železobetónová konštrukcia (pätky, stĺpy, stropy) murivo: kvalitná tehla Porotherm Profi sedlová strešná konštrukcia krytina: nemecká pálená škridla CREATON klampiarske výrobky: titán - zinok objekt má osadené hliníkové okná a vstupné dvere strešné okná sú značky VELUX predpríprava na krb v každom apartmáne stavba je riešená ako nízkoenergetická Inžinierske siete: elektrina voda z vlastnej výdatnej studne splášková voda bude odvedená kanalizačnou prípojkou do žumpy internet Výhody vstup cez GSM bránu investičná príležitosť upravená záhrada a okolie exteriéru Rozloha podkrovného apartmánu: Úžitkova plocha Apartmánu: 110m2 Balkón 1: 7m2 Balkón 2: 7m2 Spolu: 124m2 Lokalita Zelená perla východného Slovenska – vodná nádrž Veľká Domaša, postavená na rieke Ondava, je situovaná v horskom prostredí Ondavskej vrchoviny. Teplé klimatické pomery vytvárajú priaznivé podmienky na kúpanie, vodné športy a rybolov vo viacerých rekreačných strediskách. K príťažlivosti Domaše nemalou mierou prispieva okrem prekrásneho prostredia a tichých zákutí aj čistá, modrozelená voda s vynikajúcou samočistiacou schopnosťou, v ktorej sa darí 23 druhom rýb, najmä kaprovi, šťuke, zubáčovi, sumcovi, jalcovi a iným. Na brehoch jazera sa nachádza päť rekreačných stredísk – Valkov-Tíšava, Dobrá, Poľany, Holčíkovce a Nová Keľča. Nájsť tu možno upravené pláže, požičovne športových potrieb, ihriska, reštaurácie a občerstvenia. Veľmi navštevovanou v poslednom období je najmä nová umelá pláž s kamennou hrádzou v stredisku Nová Kelča. Keďže Veľká Domaša s teplotou vody 23 °C patrí medzi najteplejšie priehrady na Slovensku dobré podmienky tu nájdu najmä milovníci windsurfingu a plávania. V tomto teritóriu nerastú luxusné apartmány, ktoré nadchnú aj toho najnáročnejšieho klienta každý deň. Stačí sa zapozerať a okamžite pochopíte, že táto nehnuteľnosť musí patriť do vášho portfólia. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko pre to, aby Kúpa vašej vysnívanej nehnuteľnosti prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Kvakovce
dohodou
Apartmán s veľkorysou terasou a výhľadom na Domašu
“Uchmatnite si kus Domaše pre seba” Realitná kancelária LEONIDES REAL Vám ponúka na predaj jedinečný oddych v úplne nových apartmánoch na Domaši - časť Dobrá. Ide o apartmány v privátnom rezorte s názvom Poseidon Residence. V rámci komplexu je pre majiteľov k dispozícii, vonkajší bazén, spoločenská hala so vstupom do spoločenskej miestnosti, vonkajšie detské ihrisko a dostatok oddychovej zóny v exteriéri. Pre úplnú dokonalosť nebude chýbať ani mini bar. Práve bohatý priestor upravenej zelene doplňujúci sa s atraktívnou architektúrou ponúka pokoj a oddych, ktorý požadujú aj tí naroční. Bonusom je priamy vstup do vodnej nádrže Domaša s Vašou plachetnicou alebo motorovým člnom. Parkovanie je zabezpečené pred Apartmánovým domom a vedľa neho. Zaparkujete tu okrem auta aj svoju loď alebo motorový čln. Apartmány ponúkajú okrem veľkorysej terasy a balkónov aj zmysel pre detail, ktorý si dotvoríte podľa vašich predstáv. Technické informácie: železobetónová konštrukcia (pätky, stĺpy, stropy) murivo: kvalitná tehla Porotherm Profi sedlová strešná konštrukcia krytina: nemecká pálená škridla CREATON klampiarske výrobky: titán - zinok objekt má osadené hliníkové okná a vstupné dvere strešné okná sú značky VELUX predpríprava na krb v každom apartmáne stavba riešená ako nízkoenergetická Inžinierske siete: elektrina voda z vlastnej výdatnej studne splášková voda bude odvedená kanalizačnou prípojkou do žumpy wifi Výhody možnosť prepojenia dvoch apartmánov (zvislo aj vodorovne) vstup cez GSM bránu investičná príležitosť vstup a prístup k vode s podtonom upravený exteriér záhrady Rozloha apartmánov na poschodí: Apartmán 2: 44m2 Terasa:63m2 Spolu: 107m2 Apartmán 3: 52m2 Terasa: 81m2 Spolu: 133m2 Lokalita Zelená perla východného Slovenska – vodná nádrž Veľká Domaša, postavená na rieke Ondava, je situovaná v horskom prostredí Ondavskej vrchoviny. Teplé klimatické pomery vytvárajú priaznivé podmienky na kúpanie, vodné športy a rybolov vo viacerých rekreačných strediskách. K príťažlivosti Domaše nemalou mierou prispieva okrem prekrásneho prostredia a tichých zákutí aj čistá, modrozelená voda s vynikajúcou samočistiacou schopnosťou, v ktorej sa darí 23 druhom rýb, najmä kaprovi, šťuke, zubáčovi, sumcovi, jalcovi a iným. Na brehoch jazera sa nachádza päť rekreačných stredísk – Valkov-Tíšava, Dobrá, Poľany, Holčíkovce a Nová Keľča. Nájsť tu možno upravené pláže, požičovne športových potrieb, ihriska, reštaurácie a občerstvenia. Veľmi navštevovanou v poslednom období je najmä nová umelá pláž s kamennou hrádzou v stredisku Nová Kelča. Keďže Veľká Domaša s teplotou vody 23 °C patrí medzi najteplejšie priehrady na Slovensku dobré podmienky tu nájdu najmä milovníci windsurfingu a plávania. V tomto teritóriu nerastú luxusné apartmány, ktoré nadchnú aj toho najnáročnejšieho klienta každý deň. Stačí sa zapozerať na nádhernú prírodu, nadýchnuť sa čerstvého vzduchu a okamžite pochopíte, že táto vzácna korisť musí patriť do vášho portfólia. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko pre to, aby Kúpa vašej vysnívanej nehnuteľnosti prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Kvakovce
dohodou
Polyfunkčná budova v Topoľčanoch
Ak hľadáte flexibilné priestory v Topoľčanoch, pozrite si túto ponuku. Realitná spoločnosť Leonides Real ponúka na predaj Polyfunkčnú budovu v meste Topoľčany medzi vlakovou a autobusovou stanicou. Objekt sa nachádza na Hollého ulici. Ide o investičný priestor s potenciálom pre podnikanie v rôznych komoditách. Základné informácie o budove: Klimatizovaná poschodová budova Železobetónový skelet (pálená tehla) Všetky inžinierske siete (plyn, elektrina, voda, kanál, internet) Vykurovanie (ústredné - plyn) Súkromné parkovacie plochy Vstup z hlavnej cesty Výmera: Úžitková plocha budovy: 915m2 Pozemok: 916m2 Toho času je členenie budovy nasledovné: Pivnica Prízemie: Bývalý Bar (predtým potraviny) Poschodie: Kuchyňa a kancelárie Podkrovie: Priestory pre spoločenské akcie Táto lokalita je zaujímavá pre dostupnosť, či už verejnou dopravou alebo peši. Výhoda je aj blízkosť autobusovej stanice, vlakovej stanice, škôl a úradov. Cena tejto nehnuteľnosti je 795.000,- Eur. Kompletným servisom kúpy od A po Z Vás prevedieme, stačí sa rozhodnúť a zavolať. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEONIDES REAL. Cena je konečná a zahŕňa kompletný servis našej kancelárie. Robíme všetko preto, aby Kúpa vášho vysnívaného bývania prebehla úspešne a bezpečne. Každá nehnuteľnosť je pre nás jedinečná a každý klient výnimočný.
Topoľčany
795 000 €