Na predaj 3izb.byt s balkónom a pivnicou v meste Zvolen
DeveloX Reality ponúka na predaj 3-izbový byt v pôvodnom, zachovalom stave v meste Zvolen v časti Zlatý Potok. Bytový dom je zrekonštruovaný (výťah, zateplená a zrekonštruovaná strecha, stupačky, spoločenské priestory, zateplenie). Byt sa nachádza na 6/10 poschodí. Je slnečný, orientovaný na juh a dobre dispozične vyriešený. Celková výmera bytu je 65,61m². Bytom prebehla v minulosti taktiež rekonštrukcia (platové okná, podlaha v chodbe bola robená keramická dlažba a v ostatných miestnostiach plávajúca podlaha). Dispozícia a zariadenie bytu: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, troch izieb pričom jedna z ich je prechodná a nachádza sa v nej vstup na balkón. Ďalšími miestnosťami sú kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. K bytu pripadá pivnica s možnosťou úložného priestoru, ktorá sa nachádza v suteréne. Výhodou bytu je určite lokalita, v blízkosti sa nachádza škola, škôlka, lekáreň, zdravotné stredisko, obchody a výborná dostupnosť do centra mesta (tri trasy MHD). Taktiež je v blízkosti krásna príroda, okolie so športovým využitím a pred bytovým domom sa nachádza novo zrekonštruovaný park, ktorý je vhodný na venčenie domácich miláčikov a na prechádzky. Lokalita: Byt sa nachádza v meste Zvolen. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (materská, základná a stredná škola), potraviny, TESCO, nákupné centrá, ihriská, zdravotné stredisko, reštaurácie, lekáreň, automobilové servise, mestské námestie plno podnikov). Výborné napojenie na diaľnicu a výborná dostupnosť do centra mesta. Cena tejto nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej provízie je vo výške 128 800 EUR. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Zvolen
128 800 €
Na prenájom 1,5 izbový byt v kľudnej časti centra Malaciek
DeveloX Reality ponúka vo výhradnom zastúpení na prenájom kompletne zariadený 1,5 izbový byt v pokojnej časti centra mesta Malacky. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu, do ktorého je vstup zabezpečený elektrickým vrátnikom. Celková výmera bytu je 35,92 m2. Bytový dom prešiel pred niekoľkými rokmi kompletnou rekonštrukciou – plastové okná, zateplenie, fasáda, strecha, elektrický vrátnik, spoločné priestory. Voľný od 1.5.2024. Vhodný pre 2 dospelé osoby bez detí a domácich zvierat, ideálne nefajčiari. Dispozícia a zariadenie: Byt pozostáva zo vstupnej chodbičky, kuchyne čiastočne oddelenej od obývacej izby, samostatnej spálne a kúpeľne spojenej s toaletou. Prenajíma sa kompletne zariadený – pri vstupe botník, vešiaková stena, kompletne zariadená kuchynská linka vrátane spotrebičov (chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor), jedálenský stôl so stoličkami, rohová sedacia súprava, obývačková stena, konferenčný stolík, v spálni manželská posteľ, vstavaná skriňa, v kúpeľni sprchový kút, wc, umývadlo, skrinka so zrkadlom a práčka. Lokalita: Byt sa nachádza v kľudnej časti centra mesta Malacky. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, škôlka, základná škola, gymnázium, pizzéria, kaviarne, reštaurácia, železničná a autobusová stanica, nákupné centrá. Neďaleko sa tiež nachádzajú lesy vhodné na športové aktivity či hubárčenie. Mesačný nájom je vo výške 530 Eur vrátane energií, TV a wifi pripojenia. Pri podpise sa platí majiteľovi vratný depozit vo výške jedného mesačného nájmu a jednorázový poplatok za sprostredkovanie pre RK vo výške 390 Eur. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o.
Malacky
530 €/mes.
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 1,5izb. byt v príjemnom prostredí s výhľadom vo Zvolene
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj 1,5-izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii v meste Zvolen na ulici J. Gagarina. Byt sa nachádza na 3/6 poschodí. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ( zateplenie, strecha, rozvody, stupačky a rekonštrukcia spoločných priestorov). Bytom prešla čiastočná rekonštrukcia (ústredné kúrenie, plastové okná s interiérovými žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere). Má nízkoenergetický certifikát. Dispozícia a zariadenie bytu: Vchod do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom na čip. Dispozícia bytu pozostáva z kuchyne spojenej s obývacou časťou, samostatná spálňa vybavená vstavanou skriňou a kúpeľňa s toaletou. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica vo výmere 2,2m² a spoločná kočikáreň. Byt je orientovaný do vnútrobloku s výhľadom na les. Výhodou tohto bytu je lokalita, byt sa nachádza v krásnom a pokojnom prostredí v okolí prírody. Takisto výhodou je detské ihrisko priamo pred bytovkou. Kúrenie je ústredné a sieť je pokrytá optikou. Parkovanie je zriadené na verejnom parkovisku pred bytovým domom z oboch strán. Byt je voľný od 1.7.2024 ‌ Lokalita: Byt sa nachádza v meste Zvolen. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (materské, základné, stredné školy a technická univerzita), potraviny, TESCO, nákupné centrá, ihriská, zdravotné stredisko, reštaurácie, lekáreň, automobilové servise, mestské námestie s viacerými podnikmi a iné…). Výborné napojenie na diaľnicu a výborná dostupnosť do centra mesta. Mesačné náklady sú vo výške cca 100 EUR/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej provízie je vo výške 98 000 EUR. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Zvolen
98 000 €
Na predaj 2izb.byt s balkónom a s výhľadom na Kalváriu v centre Banskej Bystrice
DeveloX Reality ponúka na predaj 2-izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii v meste Banská Bystrica na ulici Horná. Byt sa nachádza v zateplenom, panelovom bytovom dome na 5/7 poschodí s novým výťahom. Celková výmera bytu je 52m², z čoho úžitková plocha bytu je 47m², loggia má 3m² a k bytu prislúcha aj latková pivnica vo výmere 2m². Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, kuchyne s jedálenskou časťou, obývacej miestnosti a spálne so vstupom na balkón. Na byte sa nachádzajú plastové okná a plávajúca podlaha. Byt sa predáva so zariadením podľa dohody s majiteľom. Sieť na byte je pokrytá optikou od operátora Orange. Parkovanie je umožnené na vlastnom parkovacom mieste (250€ polročne). Lokalita: Byt sa nachádza v meste Banská Bystrica. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (materské, základné, stredné a vysoké školy, reštaurácie, obchodné centrum, kaviarne, potraviny, detské ihriská, nemocnica, rôzne služby, výborné autobusové a vlakové spoje…). Výbrné napojenie na diaľnicu. ‌ Mesačné náklady tejto nehnuteľnosti sú vo výške cca 130 eur/ osoba. Cena tejto nehnuteľnosti je vo výške 120 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Banská Bystrica
120 000 €
Na predaj kompletne zrekonštruovaný zariadený 2izb.byt v Malackách
IBA U NÁS! DeveloX Reality ponúka na predaj 2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v meste Malacky v časti sídliska juh na Skuteckého ulici. Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome na 5. poschodí s výťahom. Byt má výmeru 43m2 a je kompletne moderne zariadený kvalitným nábytkom. Rekonštrukcia ktorá prebehla tohto roku (2024) zahŕňala nové elektrické rozvody, elektrické spotrebiče, nábytok, dvere, omietky a podlahy. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, zariadenej kuchyne, spálne vybavenej vstavanou skriňou, obývacej miestnosti s jedálenskou časťou a kúpelne so sprchovým kútom a toaletou. V celom byte sú plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere. Byt sa predáva zariadený tak ako na fotografiách. Taktiež sa na medziposchodí nachádza balkón. Kúrenie na byte je ústredné. Sieť je pokrytá optikou a parkovanie je zabezpečené na verejnom parkovisku. Lokalita: Byt sa nachádza v Malackách na sídlisku Juh. Sídlisko Juh disponuje rozsiahlou občianskou vybavenosťou a má dobrú dostupnosť do centra Mesta. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú škola, materská škola, reštaurácie, obchody, kaviarne, potraviny, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň. Malacky disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou – základné školy, škôlky, gymnáziá, obchody, potraviny (Billa, Tesco, Lidl, Kaufland), pošta, kino, fitness centrá, reštaurácie, kaviarne, bowling,..) Mesačné náklady tejto nehnuteľnosti sú vo výške 150 eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je vo výške 110 000 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK vo výške 3000 EUR.  Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami
Malacky
110 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj nadštandardný rodinný dom s fotovaltikou a saunou v Rohožníku
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj nadštandardnú nízkoenergetickú novostavbu 4-izbového rodinného domu v Rohožníku. Rodinný dom je samostatne stojaci a nachádza sa na pozemku s výmerou 529 m². Zastavaná plocha domu je 177 m². Je postavený z materiálu ytong ( porfix ) + 14 grafitový polystyrén. Kolaudácia prebehla v roku 2022. Pozostáva z jedného obytného podlažia a podkrovia, ktoré slúži ako úložný priestor. Jedná sa o jedinečnú novostavbu, ktorá vás zaujme svojou presklenou zimnou záhradou ( 35 m² ) , ktorá je ideálna na trávenie času s rodinou a priateľmi, v celom dome sú vyvýšené 3 metrové stropy a vďaka 5,5 metrovým stropom v obývacej a kuchynskej časti nehnuteľnosť pôsobí naozaj veľkoryso a vzdušne. Rodinný dom disponuje aj vlastnou saunou. Vďaka fotovoltaickým panelom sa jedná o nízkoenergetický rodinný dom. Nehnuteľnosť disponuje aj 2 klimatizačnými jednotkami. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby vybavenej vstavanou skriňou, kúpeľne a samostatnej toalety. Ďalšími miestnosťami sú detská izba, herňa a spálňa, ktorá disponuje vaňou, umývadlom a WC. Srdcom nehnuteľnosti je priestranná obývačka spojená s jedálenskou a kuchynskou časťou, s vysokými stropmi, s priznanými drevenými trámami a strešnými oknami, s elektrickými roletami, ktoré zabezpečujú veľmi dobrú svetelnosť. Dom disponuje aj veľmi príjemnou, presklenou zimnou záhradou s výmerou 35m². Nehnuteľnosť sa predáva zariadená po dohode s majiteľom. V dome sú namontované plastové okná – 7 komorové trojsklo. Kúrenie je zabezpečené tepelným čerpadlom a fotovoltaickými panelmi. Internet je zabezpečený formou optiky. Odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Parkovanie je zabezpečené na pozemku alebo pred domom. Lokalita: Nehnuteľnosť zaujme aj svojou lokalitou, keďže sa nachádza v tichej lokalite na okraji lesa. Obec Rohožník poskytuje kompletnú širokú vybavenosť (škola, škôlka, detské ihriská, služby, obchody, Tesco, Coop Jednota, banky, reštaurácie, kaviarne, MHD, lekári, lekáreň a iné…). Nachádza sa tu druhý najväčší vrch Malých Karpát – Vysoká (754 m) a krásna príroda s možnosťou turistík alebo hubárčenia. Mesačné náklady sú vo výške cca 40 Eur. Cena tejto nehnuteľnosti je vo výške 359 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami
Rohožník, Malacky
359 900 €
*EXKLUZÍVNE* Na prenájom priestranný 2-izbový byt v centre mesta Malacky
DeveloX Reality ponúka na prenájom čiastočne zariadený 2-izbový byt v novostavbe a top lokalite mesta Malacky na Kláštornom námestí. Kolaudácia sa uskutočnila v roku 2018. Byt sa nachádza v murovanej a zateplenej stavbe na druhom poschodí bez výťahu. Byt je orientovaný na severozápadnú stranu a má výmeru 61,61m². Voľný od 1.5.2024, prípadne skôr podľa dohody s majiteľom. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený el. vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby vybavenej veľkou vstavanou skriňou. Na ľavej strane sa nachádza kúpeľňa s vaňou a toaletou. Z chodby sa dostaneme do priestrannej obývacej miestnosti spojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou. Poslednou miestnosťou je spálňa taktiež vybavená vstavanou skriňou. Na byte sa nachádzajú plastové okná a pôvodné vchodové dvere. Kúrenie na byte je ústredné. Parkovanie je zriadené na verejnom parkovisku. TOP LOKALITA! Byt sa nachádza v centre mesta Malacky. Lokalita: Byt sa nachádza v centre mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnázia, banky, potraviny Lidl a Billa, políciu, lekáreň, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrum, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, a iné.. Výška mesačného nájmu je 650€ vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí depozit vo výške mesačného nájmu a poplatok za sprostredkovanie a právny servis pre RK vo výške 490€. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
650 €/mes.
Na predaj útulný rodinnný dom s rozsiahlym pozemkom v meste Gbely
DeveloX Reality ponúka na predaj po kompletnej rekonštrukcii 2-izbový rodinný dom s pozemkom v meste Gbely na Hviezdoslavovej ul. Zastavaná plocha domu je 73 m². Ide o dom v radovej výstavbe s rozsiahlym pozemkom s výmerou 1121m². Rekonštrukcia domu zahŕňala novú strechu, plastové okná, zateplenie fasády, nové rozvody elektriny, vody, plynu a kanalizácie a drevené podlahy v kombinácii s dlažbou. Dvor je krásne upravený, nachádza sa tam drevený prístrešok s možnosťou sedenia a grilovania. Na uskladnenie záhradných alebo iných vecí slúži dielňa a plechový sklad. Taktiež sa na dvore nachádza studňa, nová garáž s možnosťou parkovania s bráno na el. ovládanie o výmere 25m² a skleník. Dvor skrášľujú posadené ovocné stromy a záhrada. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia jednopodlažného rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou a vaňou, komory, kuchyne s jedálenskou časťou a dvoch svetlých priestranných miestností obývacej izby a spálne. Pod strechou sa nachádza pochôdzna povala. Zariadenie zostáva tak ako je na fotografiách, poprípade po dohode s majiteľom. V celom dome sú namontované plastové okná. V dome sa nachádza plynový kotol, ktorý zabezpečuje teplo. Odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Výhodou tohto domu je rozsiahly pozemok s možnosťou výstavby ďalšieho rodinného domu. K dispozícií je aj znalecký posudok rodinného domu. Je k dispozícii ihneď! Lokalita: Dom sa nachádza na Záhorí v meste Gbely. Obec je vybavená kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú materská a základná škola, stredná odborná škola, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, kostol, ihriská, potraviny, reštaurácie, veterinárna ambulancia, autobusová aj vlaková stanica a iné... Gbely sú vzdialené 21km od okresného mesta Senica a 15km od mesta Holíč. Lokalita sa nachádza v prostredí obklopenou bohatou prírodou s možnosťou rôznych voľnočasových aktivít. Mesačné náklady sú vo výške cca 80 Eur. Cena rodinného domu je 144 900 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Gbely
144 900 €
Na predaj novostavba 3-izbového rodinného domu s terasou v obci Suchohrad
DeveloX Reality ponúka na predaj novostavbu 3-izbového rodinného domu v obci Suchohrad. Ide o samostatne stojaci rodinný dom, ktorý je postavený na pozemku s výmerou 501m². Pozostáva z jedného podlažia a zastavaná plocha je 133m². Kolaudácia tohto domu bola uskutočnená v roku 2021. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. ‌ Dispozícia rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, kuchyne so špajzou a s jedálenskou časťou. Kuchyňa je spojená s obývacou časťou, v ktorej sa nachádza výstup na terasu s výmerou 12m² a upravený dvor. Ďalšími miestnosťami sú spálňa, v ktorej sa takisto nachádza výstup na dvor a poslednou miestnosťou je detská izba. Na dome sú namontované plastové okná a taktiež plastové vchodové dvere. Zariadenie zostáva podľa dohody s majiteľom. ‌ Kúrenie v dome je zabezpečené elektrickou energiou a krbom. Kanalizácia je zriadená septikom. Výhodou je garážové parkovanie a takisto pred domom na vlastnom parkovacom mieste. ‌ Lokalita: Dom sa nachádza na Záhorí v obci Suchohrad. Obec je vybavená materskou školou, potravinami, kostolom, lekárom, lekárňou, autobusovou zástavkou. Obec je vzdialená od mesta Malacky len 17 minút. Lokalita obce je veľmi pokojná obklopená prírodou. ‌ Cena rodinného domu je 206 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Suchohrad
206 000 €
Moderne zariadený 2izb.byt s nádherným výhľadom v Rohožníku
DeveloX Reality ponúka na predaj priestranný a slnečný 2-izbový byt v tichom prostredí v obci Rohožník. Byt sa nachádza v novostavbe bytového domu, skolaudovaného v roku 2022. Byt sa nachádza na 2/4 poschodí s výťahom a orientovaným na západnú stranu. Jeho obytná plocha je vo výmere 52,76m². V byte sa nachádza aj balkón vo výmere 5,82m² z ktorého si môžete užívať jedinečný výhľad. Dispozícia a zariadenie bytu: Vchod do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Byt je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva zo širokej vstupnej chodby, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, samostatnej izby, samostatnej toalety a kúpeľne. Kuchyňa je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi vrátane digestoru, umývačky, chladničky, teplovzdušnej rúry so sklo-keramickou varnou doskou Byt je zariadený kvalitnými materiálmi od firmy Eden. K bytu pripadá aj pivničná kobka vo výmere 1,77m². Výhody bytu: · Vlastné parkovacie miesto v cene bytu pred domom · Výborná lokalita (iba 12km od okresného mesta Malacky s napojením na diaľnicu D2) · Kompletná občianska vybavenosť obce · projekt je v modernom prevedení s nízkoenergetickými požiadavkami · tiché prostredie s možnosťou relaxácie v Malých Karpatoch a s množstvom iných alternatív trávenia voľného času ‌ Lokalita: Obec Rohožník poskytuje kompletnú širokú vybavenosť (škola, škôlka, detské ihriská, služby, obchody, Tesco, Coop Jednota, banky, reštaurácie, kaviarne, MHD, lekári, lekáreň a iné…). Nachádza sa tu druhý najväčší vrch Malých Karpát – Vysoká (754 m) a krásna príroda s možnosťou turistík alebo hubárčenia. Cena tejto nehnuteľnosti je vo výške 108 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Rohožník, Malacky
108 000 €
*REZERVOVANÉ* *EXKLUZÍVNE* Na predaj kompletne zrekonštruovaný 3izb.byt s dvomi presklenými loggiami
REZERVOVANÉ DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj slnečný, velmi dobre dispozične riešený 3-izbový byt v hlavom meste Bratislava v mestskej časti Dúbravka na ulici Sch.Trnavského. Ide o zateplený, kompletne zrekonštruovaný panelový bytový dom Byt sa nachádza na 1. poschodí s celkovou výmerou 73,82 m² s orientáciou na východ a západ. Súčasťou bytu sú dve presklené loggie s výmerou 12 m² a takisto pivnica vo výmere 2,25 m². Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala nové stupačky, elektrinu, rekonštrukciu pivnice a spoločenských priestorov. Dispozícia a zariadenie bytu: Vchod do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Dispozícia bytového domu pozostáva zo vstupnej chodby s veľkou vstavanou skriňou, obývacej miestnosti so vstupom na presklennú loggiu. Ďalšími miestnosťami sú samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa – plne vybavená vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu a spálňa ktoré sú vybavené takisto veľkými vstavanými skriňami. V spálni sa nachádza ďalší vstup na druhú loggiu. Obe loggie sú priestranné a dlhé po celej šírke bytu. Byt sa predáva čiastočne zariadený podľa dohody. V byte sú plastové okná so žalúziami a bezpečnostné vchodové dvere. Kúrenie na byte je ústredné. Sieť je zabezpečená optikou od operátorov Orange a T-com. Parkovanie je zriadené na verejnom parkovisku. ‌ Lokalita: Mestská časť Dúbravka disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, banky, potraviny, kaviarne, reštaurácie, detské ihriská, športové kluby, kultúrne pamiatky…) V blízkosti sa nachádza nemocnica Bory a nákupné centrum Bory. Mesačné náklady sú vo výške cca 250 EUR/ 3 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je vo výške 196 000 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK vo výške 6000 EUR. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Bratislava IV - Dúbravka
196 000 €
*EXKLUZÍVNE* Novostavba 2izb.bytu s vlastnou predzáhradkou, terasou a parkovacím miestom v Malackác
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj novostavbu 2-izbového bytu v Malackách na ulici Továrenská. Byt sa predáva v prevedení štandard. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu v súkromnom oplotenom areáli s bránou na elektrické ovládanie. Veľkou výhodou bytu je bezbariérovosť. Pozemok ktorý prislúcha k bytu je vo výmere 128m². Zastavaná plocha je 58,28m² a úžitková 48m². Dispozícia a zariadenie bytu: Byt je moderne zriadený, v ktorom bude dokončená kuchynská linka vrátane spotrebičov. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chody so vstavanou skriňou, kuchyne, kúpeľne, obývacej izby a spálne. V kuchyni sa nachádza výstup na terasu a pozemok. Kúrenie v byte je zabezpečené cez infra podlahové na elektrické ovládanie s dotykovým termostatom v každej miestnosti. Výhodou je určite parkovanie na vlastnom parkovacom mieste na pozemku. Lokalita: Byt sa nachádza v meste Malacky, ktoré disponuje kompletnou občiankou vybavenosťou – základné školy, škôlky, gymnáziá, obchody, potraviny (Billa, TESCO, Lidl, Kaufland), pošta, kino, fitness centrá, reštaurácie, kaviarne, bowling a iné… Mesačné náklady na byt sú vo výške 100 EUR. Cena tejto nehnuteľnosti je 150 000 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
150 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj novostavba rodinného domu v obci Kuchyňa
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj rozostavaný priestranný rodinný dom v obci Kuchyňa. Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je aj možnosť prispôsobiť si dispozíciu miestností podľa svoich predstáv. Dom pozostáva z dvoch podlaží a pozemok, na ktorom je dom postavený je vo výmere 264m². Zastavaná plocha nehnutelnosti je vo výmere 100m² a úžitková 155m². Pozemok je kompletne oplotený s bránou. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Jedná sa o 5 izbový rodinný dom, 2 izby sa nachádzajú na prízemí, 3 izby na poschodí. Z jednej z izieb sa dostaneme priamo na balkón. Na prízemí aj na poschidí je plalánovaná kúpeľňa s toaletou Dom má možnosť napojenia na všetky inžinierske siete. V celom dome sú namontované plastové okná. Výhodou je parkovanie, umožnené na pozemku a aj pred domom. ‌ Lokalita: Dom sa nachádza na Záhorí v obci Kuchyňa. Obec je vybavená základnou školou, materskou školou, potravinami, kostolom, reštauráciami, lekárom, lekárňou, autobusovou zástavkou. Obec je vzdialená od mesta Malacky len 20 minút. V obci sa nachádza veľká priehrada obklopená krásnou prírodou s možnosťou prechádzok, turistiky, hubárčenia alebo cykloturistiky. ‌ Cena rodinného domu je 139 900 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Kuchyňa
139 900 €
Na predaj priestranný 4-izbový byt s loggiou vo Vrakuni
DeveloX Reality ponúka na predaj 4-izbový čiastočne zrekonštruovaný byt v Bratislave v mestskej časti Vrakuňa na Jedľovej ulici. Byt sa nachádza na 1.poschodí s výťahom v zateplenom panelovom bytovom dome. Obytná plocha bytu je 82,16m². Byt je aktuálne v procese rekonštrukcie, boli zrekonštruované 3 spálne, bola robená nová elektroinštalácia, podlahy a steny. Kúpeľňa s toaletou, obývacou izbou a kuchyňou sú v pôvodnom stave. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený el. vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly do ktorej sa dostaneme cez bezpečnostné vchodové dvere, troch izieb, obývacej miestnosti, kúpeľne, samostatnej toalety a kuchyne, v ktorej sa nachádza vstup na loggiu. Na byte sa nachádzajú plastové okná. Byt sa predáva zariadený tak ako je na fotografiách. Kúrenie v byte je ústredné a sieť na byte je pokrytá optikou. Lokalita: Byt sa nachádza v hlavnom meste v Bratislave v časti Vrakuňa. Mestská časť disponuje občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné a stredné), potraviny, lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviareň, ihriská, pošta a iné. V mestskej časti je výborne riešená mestská doprava (mhd, električky). ‌ Mesačné náklady sú vo výške 250 EUR/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 155 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Bratislava II - Vrakuňa
155 000 €
Na predaj 3-izbový rodinný dom na Záhorí v obci Sološnica
DeveloX Reality ponúka na predaj v pôvodnom a udržiavanom stave 3-izbový rodinný dom v obci Sološnica. Dom je postavený na výborne dispozične riešenom, slnečnom a rovinatom pozemku plnom zelene. Pozemok má výmeru 712m². Pozemok je ohraničený kamenným plotom a má prístup z troch strán, keďže ide o rohový pozemok. Zastavaná plocha je vo výmere 112m². Dom je čiastočne podpivničený a taktiež má aj povalu s dostatkom úložného priestoru. Na pozemku sa nachádza garáž, letná kuchyňa a kôlňa. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne s toaletou a troch izieb. Dom je napojený na všetky IS (elektrina, vodovod, plyn, kanalizácia). Výhodou tohto domu je určite lokalita, keďže sa nachádza mimo ruchu hlavnej cesty a zároveň blízko centra obce. ‌ Lokalita: Dom sa nachádza na Záhorí v obci Sološnica. Obec je obklopená krásnou prírodou, čo ponúka množstvo možností na turistiku, cykloturistiku,.. Obec je vybavená základnou školou, materskou školou, potravinami, kostolom, reštauráciami, zubnou ambulanciou, lekárom, lekárňou, autobusovou zástavkou (2min. pešo). Obec je vzdialená od mesta Malacky len 15km a od hlavného mesta Bratislava 45km. Obec je obklopená krásnou prírodou, kde sa môže chodiť na turistiku, cykloturistiku a na huby. ‌ Cena rodinného domu je 150 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Sološnica
150 000 €
Na predaj 4-izbový rodinný dom s vlastnou záhradou a garážou v Malackách
DeveloX Reality ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v meste Malacky v tichej lokalite na konci slepej ulice. Ůžitková plocha domu je 102,5m², zastavaná plocha je vo výmere 64m². Pozemok, na ktorom sa dom nachádza má 200m² . Výborná poloha! Rodinný dom sa nachádza v obľúbenej, vyhľadávanej, novovybudovanej lokalite v tichej časti Malaciek s výbornou dostupnosťou do centra mesta. Rodinný dom je súčasť dvojdomu a je postavený z tehly. Ide o 3-ročnú, samostatne stojacu novostavbu, ktorá je komplet zateplená. Pozostáva z dvoch podlaží a predáva sa kompletne zariadený. Súčasťou nehnuteľnosti je aj záhrada s dospelými ovocnými stromami a altánkom zariadeným grilom. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. ‌ Dispozícia prvého podlažia domu pozostáva zo vstupnej chodby vybavenej vstavanou skriňou, samostatnou toaletou, kuchyne spojenej s jedálenskou časťou a obývacou miestnosťou. Kuchyňa je robená na mieru s žulovou pracovnou doskou. V tejto priestrannej miestnosti sa nachádza klimatizácia a priamy výstup na záhadnú časť. Taktiež sa na prízemí nachádza aj špajza. Druhé podlažie pozostáva z troch izieb, pričom v jednej z nich je zabezpečená klimatizácia a šatník. Ďalšie miestnosti sú kúpeľňa s toaletou a technická miestnosť. Dom sa predáva tak ako je na fotografiách vrátane zariadení (jedálenský stôl, vstavané spotrebiče, konferenčný stolík, sedačka, vybavenie izieb, práčka, sušička..). Na pozemku sa nachádza aj garáž s dostatkom úložného priestoru (35m²). Kúrenie je elektrické a je zriadené podlahové kúrenie s termostatmi v každej izbe. Súčasťou prevodu je aj podiel na príjazdovej ceste. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v obľúbenej, vyhľadávanej, novovybudovanej lokalite v tichej časti Malaciek s výbornou dostupnosťou do centra mesta. V blízkosti je taktiež aj Zámocký park a zdravotné stredisko. Malacky disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, materská škola, reštaurácie, obchody, kaviarne, potraviny, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, fitnescentrá a iné..) Cena rodinného domu je 256 000 Eur, k cene bude pripočítaná provízia RK vo výške 3 500 EUR. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
256 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 3-izbový byt so záhradou 4,5 ára a parkovacím miestom v Malých Levároch
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj v novostavbe čiastočne zariadený 3-izbový byt v obci Malé Leváre v časti Agátová Alej. Ide o tehlovú novostavbu, skolaudovanú v roku 2017. Byt sa nachádza na prízemí bez výťahu s obytnou plochou 91,31m². K bytu pripadá aj záhrada (dvor) vo výmere 353m² a prestrešená terasa 12m². Záhrada je veľmi pekne upravená, udržiavaná so živým plotom. Dispozícia a zariadenie bytu: Byt má vlastný vstup a dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnou toaletou, detskou izbou, kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom a spálňou vybavenej vstavanou skriňou. Poslednou miestnosťou je priestranná obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z tejto miestnosti sa vchádza aj na terasu, ktorá je orientovaná na západnú stranu. Na byte sú plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere. Byt sa predáva čiastočne zariadený podľa dohody. Byt má vlastný plynový kotol, čím zabezpečuje aj teplo v byte. Taktiež je zabezpečené aj WIFI pripojenie. Výhody: vhodné ako náhrada rodinného domu výborná dostupnosť do Malaciek a Bratislavy bezbariérový nízkoenergetický vlastné parkovacie miesto výborná lokalita s krásnym a tichým prostredím Lokalita: Dom sa nachádza v obci Malé Leváre. Obec je vzdialená 11 km od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, zubná klinika, reštaurácie, ihriská, pošta. Malé Leváre sú obklopené krásnou prírodou a najznámejšou časťou je rekreačná oblasť s jazerom, plážou a autokempom s názvom Rudava. Mesačné náklady sú vo výške cca 100 eur/ 5 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 199 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malé Leváre
199 900 €
Rodinný dom v Malackách v príjemnej časti Píniová Alej
IBA U NÁS! DeveloX Reality ponúka na predaj 4-izbový murovaný rodinný dom v novovybudovanej časti Píniová Alej, ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti prírody a zároveň niekoľko minút od okresného mesta Malacky. Nehnuteľnosť sa nachádza v radovej zástavbe ( trojdom ), dispozične je rozdelený na prízemie a 1.poschodie. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 93,96m² a plocha pozemku je 189m². Kolaudácia prebehla v roku 2019. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady. Dispozícia a zariadenie domu: Dispozícia domu pozostáva z prízemia a 1.poschodia. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, kuchyňa, jedáleň spojená s obývacou časťou, výhodou je aj priestor pod schodišťom, ktorý sa dá využiť ako úložný priestor. Schodišťom sa dostaneme na 1.poschodie, kde sa nachádzajú 3 samostatné izby a kúpeľňa s WC. V celom dome je teplovodné podlahové kúrenie a dom disponuje plastovými oknami s izolačným trojsklom. Veľkou výhodou je vstup na veľmi príjemnú prestrešenú terasu priamo z obývačky. Dom má taktiež pekný upravený dvor, v zadnej časti pozemku sa nachádza aj záhradný domček, ktorý slúži na odkladanie náradia. Dom je pripojený na obecnú vodu, odpad je riešený septikom. Parkovanie je zabezpečené na dvoch vlastných parkovacích miestach pred domom. Lokalita: Poloha nehnuteľnosti je priam ideálna! Nachádza sa v tesnej blízkosti prírody a zároveň niekoľko minút od okresného mesta Malacky. Dostupnosť do Bratislavy je tiež veľmi dobrá, vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu. V blízkosti sa nachádza golfové ihrisko. Malacky disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnázia, banky, potraviny Tesco, Kaufland, Billa, Lidl, polícia, lekáreň, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrá, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, a iné.. Cena rodinného domu je 225 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
225 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj pozemok vo Veľkých Levároch
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj pozemok v obci Veľké Leváre v blízkosti rekreačnej oblasti v Malých Levároch. ‌ POPIS POZEMKU A JEHO VYUŽITIE: Pozemok je rovinatý s výmerou 500m² (22,75mx22m). Má v dosahu el. prípojku cca 10m. Pozemok je zatiaľ bez IS (kanalizácie a vody), je to v procese riešenia. Výhodou tohto pozemku je určite lokalita, nachádza sa v tichej oblasti, kde sa už realizuje výstavba rodinných domov. ‌ Cena pozemku je 65 000€, vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Lokalita: Byt sa nachádza v obci Veľké Leváre. Obec je vzdialená 7 km od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, kaviareň, ihriská, pošta, autobusová zástavka vzdialená 5min. pešo a vlaková stanica vzdialená 10min. pešo a iné.. ‌Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. NAŠE SLUŽBY: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Veľké Leváre
65 000 €
Na predaj 7-izbový rodinný dom s garážou v obci Studienka
DeveloX Reality ponúka na predaj 7-izbový rodinný dom v pôvodnom stave v obci Studienka. ‌ Rodinný dom postavený z ytongu bol skolaudovaný v roku 1976. Je to samostatne stojaci dom a pozostáva z dvoch podlaží. Úžitková plocha je vo výmere 240m² a zastavaná plocha je 120m². Pozemok na ktorom je dom postavený je vo výmere 780m². Taktiež súčasťou domu je priestranná pivnica vo výmere 120m². Dom je napojený na komplet IS. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. ‌ Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej miestnosti a 6 izieb pričom v dvoch izbách sa nachádza vstup na balkón. Dom má dve kúpeľne, jedna je zariadená sprchovým kútom a druhá vaňou. V niektorých izbách sa nachádzajú drevené okná a zbytok sú plastové. Kúrenie je zabezpečené plynom a taktiež zabezpečené aj krbom. Výhodou je určite parkovanie a to v garáži. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Studienka disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tam materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, zubár, obvodní lekár, pošta, reštaurácie, ihrisko, detské ihrisko a iné. Studienka je vzdialená 14km od mesta Malacky. Cena rodinného domu je 240 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Studienka
240 000 €
Na predaj 2-izbový byt s terasou a vlastným parkovacím miestom v obci Hviezdoslavov
DeveloX Reality ponúka na predaj 2-izbový byt v kľudnej lokalite v obci Hviezdoslavov v rezidenčnom projekte Hviezdne bývanie. Ide o tehlovú novostavbu z roku 2019. Byt sa nachádza na 1. poschodí a je orientovaný na západnú svetovú stranu. Celková výmera bytu je 50,33m². Byt je vďaka svojej lokalite vhodný aj ako investičná príležitosť. Dispozícia a zariadenie byt: Vstup do bytu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa dostaneme do priestrannej kúpeľne s vaňou a toaletou a taktiež do priestrannej miestnosti v ktorej sa nachádza nová kuchynská linka, nový sporák a môže byť spojená s obývacou časťou. Ďalšia miestnosť môže byť určená ako spálňa a nachádza sa v nej vstup priamo na peknú, veľkú terasu (6,05m²). Na byte sú bezpečnostné, vchodové dvere a plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Byt sa predáva tak ako je na fotografiách. Kúrenie a ohrev vody na byte je zabezpečené cez plynový kotol. Na byte je zabezpečený optický internet, káblová TV a aj satelitná TV Skylink. Výhody: parkovanie ( vlastné parkovacie miesto v cene bytu, priamo pred bytom) tichá, atraktívna oblasť Hviezdoslavova v celom bytovom dome sú len 2 susedia nízke mesačné náklady výborná dostupnosť do Bratislavy Lokalita: Hviezdoslavov je obec vzdialená len 15 km od Bratislavy a približne 4km od mesta Šamorín. V blízkosti bytu sa nachádzajú potraviny BILLA, COOP Jednota, lekáreň, drogéria, kaviareň, obchodné aj zdravotné stredisko. Taktiež sa nachádza v obci materská, základná škola a nová pošta. V súčasnosti sa dá do Bratislavy dostať po novej rýchlostnej ceste R7. Mesačné náklady sú vo výške cca 100 eur/ 2 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 134 900 EUR. K cene sa pripočíta sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Hviezdoslavov
134 900 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 1 izb. byt s priestranným balkónom v Ružinove
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 1-izbový čiastočne zrekonštruovaný byt v Ružinove na Mierovej ulici. Celková výmera bytu je 41,20 m2, z čoho úžitková plocha bytu je 33,9 m2, loggia má 5,5 m2 a pivnica 1,8 m2. Byt má vlastný prestrešený balkón a nachádza sa na 4/4 poschodí bytového domu s výťahom. Dispozícia a zariadenie bytu: Byt pozostáva zo zádveria so vstavanou šatníkovou skriňou, vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do samostatnej spálne, kuchyne so vstupom na balkón, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Lokalita: Ružinov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, banky, potraviny, kaviarne, reštaurácie, detské ihriská, športové kluby, kultúrne pamiatky…. V blízkosti sa nachádza nemocnica, Základná škola, Kostol Vincenta De Paul, pošta, banky, potraviny, Lidl, BILLA, Kaufland, OC Cental, OC Eurovea, OC Avion, polícia. Obyvatelia určite ocenia možnosť športovať v prírode. Neďaleko sa nachádza jazero Kuchajda, Rohlík, Štrkovecké jazero, pri ktorom je vybudované ihrisko pre deti a mládež a Ružinovské jazero. Cena bytu je 119 900 EUR, k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Bratislava II - Ružinov
119 900 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 5izb.rodinný dom v Malackách
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj kompletne zrekonštruovaný 5-izbový rodinný dom v Malackách na ulici Ota Kožucha. Ide o tehlový, samostatne stojaci rodinný dom s garážou, prestrešenou terasou so sedením a hospodárskou budovou. Plocha pozemku je vo výmere 572m². Zastavaná plocha je 162m² a obytná je 125m². Dom je orientovaný na severo-východnú stranu. Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dispozícia rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, samostatnej toalety, obývacou izbou a troch samostatných izieb. Dom sa predáva bez zariadenia. Na dome sú namontované plastové dvere. Kúrenie je zabezpečené plynom (menený nový kotol v roku 2017 ). Na dome ja zriadená WIFI a odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Lokalita: Dom sa nachádza v centre mesta Malacky. Malacky disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, materská škola, reštaurácie, obchody, kaviarne, potraviny, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, fitnescentrá a iné..) Mesačné náklady na nehnuteľnosť sú vo výške 240 EUR. Cena rodinného domu je 265 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
265 000 €
Na predaj pozemok so stavebným povolením a projektom v obci Veľký Biel
DeveloX Reality ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Veľký Biel. Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami. V cene pozemku je kompletná projektová dokumentácia, vybudovaná základová doska, komplet tehlový systém na výstavbu domu (tehly, preklady) a poplatok obci za rozvoj. Pozemok má právoplatné stavebné povolenie platné do decembra 2024. Popis pozemku a jeho využitie: Pozemok je rovinatý, orientovaný na všetky svetové strany s celkovou výmerou 534m². Šírka je 17m a dĺžka 31m. Prístup na pozemok je zabezpečený po novej betónovej ceste s pouličným osvetlením. Nachádza sa v novovybudovanej lokalite rodinných domov na okraji obce, na rohu ulíc Priečna a Javorová. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete: elektrina (2x hodiny), voda (vodomerná šachta, 2x vodomer), kanalizácia (kanalizačná šachta).  Taktiež sa na pozemku nachádza už vybudovaná základová doska (podľa projektovej dokumentácie).  Budúce bytové jednotky budú 3-izbové s výmerou 80m² a so 4 parkovacími miestami (dve pre každý byt). Hranice pozemku sú vytýčené kolíkmi a zamerané geodetom. Cesta k pozemku je vo vlastníctve developera, ktorý tam stavia RD. Na LV je zriadené vecné bremeno práva prechodu a prejazdu na pozemok. Po skolaudovaní cesty bude odovzdaná obci. Cena dohodou. Lokalita: Pozemok sa nachádza v obci Veľký Biel. Obec je vzdialená 5km od okresného mesta Senec a 20km od Bratislavy. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, ihriská, pošta, autobusová zástavka, vlaková stanica a iné. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Senec
dohodou
*EXKLUZÍVNE* Na predaj 3izb. byt v centre Malaciek - TOP POLOHA!
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj 3-izbový byt v čiastočnej rekonštrukcii v centre mesta Malacky na Bernolákovej ulici. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí bez výťahu v zateplenom bytovom dome. Obytná plocha bytu je vo výmere 77,9m². Na bytovom dome prebehla rekonštrukcia v roku 2021 (strecha, fasáda, zateplenie a čiastočne menené rozvody el. inštalácie) a v roku 2024 bola uskutočnená rekonštrukcia vchodu a vnútro bytového domu. Hlavnou výhodou nehnuteľnosti je TOP LOKALITA! Byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti novovybudovaného centra centra Malaciek s kompletnou občianskou vybavenosťou a taktiež priamo pri bytovom dome sa nachádzajú jasle, materská škola, základná škola. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený el. vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva z kuchyne, jedálenskej časti, obývacej časti a kúpeľne s toaletou a vaňou. Posledné sú dve izby, pričom jedna je vybavená vstavanou skriňou. K bytu pripadá balkón nachádzajúci sa na medziposchodí a zateplená, murovaná pivnica vo výmere 5m². Zariadenie zostáva tak ako je na fotografiách okrem elektroniky a sedačky. Okná na byte sú plastové. Kúrenie v byte je ústredné. Sieť je pokrytá optikou od operátora Orange. Parkovanie je zabezpečené pred bytovým domom na verejnom parkovisku. ‌ Lokalita: Byt sa nachádza v centre mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občiankou vybavenosťou – základné školy, škôlky, gymnáziá, obchody, potraviny (Billa, TESCO, Lidl, Kaufland), pošta, kino, fitness centrá, reštaurácie, kaviarne, bowling a iné... ‌ Mesačné náklady na tento byt sú vo výške 250 EUR/ 3 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 148 900 EUR. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Malacky
148 900 €
Novostavba 5-izbového rodinného domu v Ivanke pri Dunaji
DeveloX Reality ponúka na predaj moderný 5-izbový rodinný dom v novej zastavanej časti v Ivanke pri Dunaji. Ide o samostatne stojaci, tehlový rodinný dom s dvomi podlažiami a s úžitkovou plochou 175m². Súčasťou domu je balkón vo výmere 6m² a terasa s výmerou 10m². Pozemok na ktorom je dom postavený je rovinatý a má výmeru 551m². Dispozícia a zariadenie domu: Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Dom je výborne dispozične riešený. Prízemie pozostáva z komory, kúpeľne s toaletou (geberit), spálne, technickej miestnosti a veľkej dennej miestnosti, obývačky spojenej s kuchyňou. Poschodie pozostáva z troch samostatných, priestranných spální, veľkej kúpeľne, samostatnej toalety (geberit), terasy a balkónu, ktorý má prístup z dvoch obytných miestností. Kúrenie je podlahové a taktiež sa v dome nachádza plynový kondenzačný kotol. Dom je napojený na všetky IS (voda, kanalizácia, elektrina, plyn) na ktorých boli robené kompletné rozvody. Taktiež boli robené rozvody na klimatizáciu, príprava na elektrické vonkajšie žalúzie, základné maľovky, zateplenie, plastové okná (trojsklo), fasáda a plochá strecha s výhodou žiadnych šikmých stien na vrchnom podlaží. Možnosť dokončenia do štandardu! Pozemok je oplotený so základnými terénnymi úpravami. Cesta k domu je prístupová s chodníkmi a pouličným osvetlením. Parkovanie je možné na 2 parkovacích miestach pred domom. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Ivanka pri Dunaji. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako sú školské zariadenia, zdravotné stredisko, pošta, potraviny, reštaurácie, kostol, futbalové a detské ihrisko, vlaková stanica, park oddychu Inspiro a iné. Obec je obklopená prírodou s možnosťou prechádzok v okolí jazera. Cena rodinného domu je 498 900 EUR, k cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Ivanka pri Dunaji
498 900 €
*EXKLUZÍVNE* Kompletne zariadený 3-izbový byt s balkónom a pivnicou v centre Stupavy
DeveloX Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3-izbový byt v meste Stupava na ulici Ružová. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Nachádza sa na 1. poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Celková výmera bytu je 73,79m² a je orientovaný na východnú stranu. V rámci rekonštrukcie boli robené nové stupačky, elektrina, kuchynská linka (nová pracovná doska, plynový sporák), zasklenie balkónu, maľovanie v celom byte okrem kuchyne. Dispozícia a zariadenie bytu: Vstup do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, detskej izby vybavenej vstavanou skriňou, spálne, samostatnou toaletou a kúpeľňou s vaňou so zasklením. Poslednými miestnosťami sú obývačka a kuchyňa s jedálenskou časťou a vstupom na zasklený balkón (2,20m²). V byte sú robené plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere. Zariadenie zostáva tak ako je na fotografiách okrem TV v obývačke, chladnička a gauč po dohode s majiteľom bytu. K bytu pripadá aj priestranná pivnica s dostatkom úložného priestoru o výmere 11,42m². Kúrenie v byte je ústredné a sieť je pokrytá optikou. V byte je zabezpečené aj WIFI pripojenie od Orange. Parkovanie je zriadené na verejnom, vonkajšom parkovisku. Lokalita: Byt sa nachádza v meste Stupava. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné), menšie potraviny, potraviny BILLA, lekáreň, poliklinika, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, pumpa a krásny kostol s pešou zónou. Hlavné mesto Bratislava je susedným mestom, vzdialené 9km. Mesačné náklady sú vo výške cca 130 eur/ 3 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 185 000 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Stupava
185 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj priestranný 7-izbový rodinný dom v Stupave
DeveloX Reality ponúka exkluzívne na predaj 7-izbový rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v Stupave na Novej ulici. Tehlový, samostatne stojaci rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1962, kde v roku 2003 bola zrealizovaná rekonštrukcia pôvodnej časti domu a takisto bola zrealizovaná nadstavba a prístavba. Dom aktuálne pozostáva z dvoch podlaží. Celková výmera pozemku je 647m² . Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 215m² a nadstavba má 150m² . Dom je čiastočne podpivničený a súčasťou je aj terasa vo výmere 12m². Dispozícia a zariadenie domu: Prvé podlažie domu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, priestrannej obývacej miestnosti s krbom, zásobárne, kuchyne zariadenej komplet kuchynskými spotrebičmi a jedálenskou časťou. Druhé podlažie pozostáva z chodby, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa, vstup na povalu, dvoch detských izieb, spálne, z ktorej sa dostaneme na loggiu a kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Súčasťou domu je kotolňa, v ktorej sa nachádza plynový kotol so zásobníkom, pivnica a sklad. Taktiež súčasťou domu je aj garáž, ktorá má vlastnú toaletu a umývadlo. V dome sú plastové okná a plastové vchodové dvere. Dom sa predáva zariadený podľa dohody až na dielňu, ktorá sa predáva bez zariadenia. Dom je napojený na komplet IS a kúrenie je ústredné. Odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Parkovanie je umožnené vo dvore, garáži alebo pred domom. Sieť je pokrytá optikou. Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku v spodnej časti inzerátu. Lokalita: Dom sa nachádza v meste Stupava, ktoré poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, detské ihrisko, služby, obchody, reštaurácie, kaviarne, SAD, park). Nachádza sa tu vyhľadávaný Zámocký Park vybudovaný v štýle anglických záhrad. Na jeho začiatku sa nachádza kaštieľ, ktorý momentálne slúži ako domov dôchodcov. Na východnej strane je rybník a ďalej tu nájdeme pagaštanovú alej, detské ihrisko, atletickú dráhu s plochami pre loptové hry. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza detské ihrisko, na ktorom sú ovocné stromy a kríky, Stupavský trh s domácimi produktmi, potraviny, reštaurácia, barbershop, piváreň. Ďalšou výhodou tejto lokality je dobrá dostupnosť do Bratislavy. Mesačné náklady sú vo výške 190Eur. Cena tohto domu je 335 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Stupava
335 000 €
Na predaj investičný rodinný dom s tromi bytovými jednotkami v obci Veľké Leváre
DeveloX Reality ponúka na predaj dom, rozdelený na 3 bytové jednotky v obci Veľké Leváre na ulici Vinohradnícka. INVESTÍCIA - možnosť pokračovať s aktuálnymi nájomnými zmluvami. Ide o samostatne stojaci, tehlový dom, ktorý pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí sa nachádza jeden 2-izbový kompletne zariadený byt a sklad. Na prvom podlaží sa nachádzajú dva 2-izbové byty, z toho jeden je kompletne zariadený a druhý je v štádiu holobytu v čiastočnej rekonštrukcii. Celková plocha pozemku je 225m², z toho je 90m² zastavaná plocha. Obytná plocha teda pripadá na 140m². Dispozícia a zariadenie domu: Dom sa predáva ako celok. Prízemie, prvý byt: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej sa nachádza veľká skriňa s dostatkom úložného priestoru, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Ďalšími miestnosťami sú priestranná spálňa a veľká miestnosť, kuchyňa spojená s obývacou časťou a jedálenským stolom. Byt je kompletne zariadený tak ako na fotografiách. Prvé podlažie, druhý byt: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chody, z ktorej sa prechádza rovno do kuchyne s jedálenským stolom a vstupom na balkón. Ďalšie miestnosti je kúpeľňa s toaletou, sprchovým kútom a pračkou, obývacia časť a spálňa. Byt je kompletne zariadený tak ako je na fotografiách. Tretí byt je štádiu rekonštrukcie. ‌ V celom dome sa nachádzajú plastové okná. Kúrenie v dome je zabezpečené elektrickou energiou pomocou podlahového kúrenia. Odpad je riešený septikom. Lokalita: Byt sa nachádza v obci Veľké Leváre. Obec je vzdialená 7 km od mesta Malacky. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materská, základná), potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, kaviareň, ihriská, pošta, autobusová zástavka vzdialená 5min. pešo a vlaková stanica vzdialená 10min. pešo a iné.. Mesačné náklady sú vo výške cca 160 Eur/ 2osoby. Cena tohto domu je 205 000 Eur vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. ‌ Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania. – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov – v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Veľké Leváre
205 000 €
*EXKLUZÍVNE* Na predaj priestranný 4-izbový byt s balkónom v Dunajskej Strede
DeveloX Reality ponúka *EXKLUZÍVNE* na predaj 4-izbový byt v pôvodnom stave v meste Dunajská Streda na ulici Smetanov háj. Byt sa nachádza na 1. poschodí bez výťahu s bytovom dome postavený z ytongu. Celková výmera bytu je 168m². Dispozícia a zariadenie byt: Byt má vlastný vstup a je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Vstupom do bytu sa ocitneme v chodbe kde sa nachádza priestranný šatník s dostatkom úložného priestoru, ktorý by mohol slúžiť aj ako pivnica, či priestor na odkladanie bicyklov, kočíka, či sezónnych vecí. Z chodby sa dostaneme schodmi do ostatných miestností. Oproti schodisku sa nachádza samostatná toaleta a na pravej strane kúpeľňa s vaňou a práčkou. Ďalšími miestnosťami sú kuchyňa spojená s jedálenskou časťou, spálňa a dve detské izby. Jedna izba má vlastný šatník a ďalšiu, vlastnú kúpeľňu. Posledná miestnosť je priestranná obývacia časť, v ktorej sa nachádza vstup na balkón (3m²). V byte sa nachádzajú bezpečnostné vchodové dvere, drevené okná a klimatizácia. Byt sa predáva kompletne zariadený po dohode. Kúrenie v byte je zabezpečené el. energiou a sieť je pokrytá WIFI pripojením od Slovanetu. Parkovanie je zriadené na verejnom, vonkajšom parkovisku. Veľkou výhodou tohto bytu je určite lokalita. Byt sa nachádza v kľudnej časti mesta. Byt môže byť užívaný aj na podnikanie, keďže je vedený aj ako podnikateľský priestor. Lokalita: Byt sa nachádza v meste Dunajská Streda. Mesto je súčasťou Trnavského samosprávneho kraja a leží v južnej časti Slovenska. Dunajská Streda disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu škola (materská, základná, stredná a vysoká), kostol, lekáreň, fitness, potraviy, nemocnica, pošta, reštaurácie, múzeum a takisto miesta na oddych v prírode. V meste sa nachádza jedno z najznámejších termálnych kúpalísk na Slovensku, Thermalpark Dunajská Streda. Mesačné náklady sú vo výške cca 225 eur/ 5 osôb. Cena tejto nehnuteľnosti je 165 000 EUR, vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Dunajská Streda
165 000 €
1 2 3 4