7 IZB. RODINNÁ VILA S BAZÉNOM, BA II - VRAKUŇA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj veľkorysú 7-izbovú rodinnú vilu nachádzajúcu sa v tichej a obľúbenej časti bratislavskej Vrakune. Pokojná lokalita s modernou výstavbou v rámci novovybudovanej slepej ulice ponúka, okrem iného, aj výborné napojenie na diaľničný obchvat D4, R7. Vila, skolaudovaná v roku 2013, dispozične pozostáva z dvoch podlaží. Spoločenská časť domu je situovaná na prízemí, nočná privátna časť o poschodie vyššie. Pri vstupe do domu sa novému majiteľovi otvára veľkorysý priestor obývacej zóny s priamym vstupom na terasu. Plynulý prechod do jedálne a komplete zariadenej kuchyne so zabudovanými spotrebičmi prepája rožný krb, vďaka čomu si môžete vychutnať príjemnú atmosféru z celého denného priestoru. Prízemie ďalej disponuje pracovňou a samostatnou izbou, ktorá môže byť využívaná ako herňa pre deti či TV room. Samozrejmosťou je kúpeľňa. Biely interiér je zútulnený prírodným svetlým kameňom white diamond, ktorý je príjemným akcentom na oboch podlažiach pri majestátnom drevenom schodisku. O poschodie vyššie sa nachádza privátna časť majiteľov pozostávajúca zo štyroch spální, kúpeľne a wellness vybaveným infrasaunou pre 4 osoby a vírivkou pre 3 osoby. Master bedroom s veľkorysými šatníkovými zostavami je mimoriadne svetlá, o čo sa postarali kvalitné veľkoformátové okná. Jedna zo spální je aktuálne zariadená ako domáce fitness. Odpočinok po náročnom dni si môžete dopriať na slnečnej terase, v exteriérovom bazéne alebo načerpať atmosféru pri posedení v záhradnom domčeku. Parkovanie je zabezpečené 4 garážovými státiami a 5 exteriérovými priamo na pozemku. bazén domáce fitness infra-sauna, vírivka krb alarm kamerový systém dostatok úložných priestorov nadštandardný počet parkovaní tichá lokalita nový kotol r. 2023 predajca je platcom DPH, kúpna cena je konečná vrátane DPH Lokalita – Bratislava II, Vrakuňa Vrakuňa, mestská časť Bratislavy, leží na oboch brehoch Malého Dunaja. Jej benefitom je práve novovybudovaná hrádza pri Malom Dunaji. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, neďaleko sa nachádza viacero obchodných centier.
Bratislava II - Vrakuňa
1 350 000 €
MODERNÉ BÝVANIE PRI SLNEČNÝCH JAZERÁCH, SENEC - RECA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj tri navzájom susediace pozemky nachádzajúce sa v obci Reca, okres Senec s pešou dostupnosťou k obľúbeným Slnečným jazerám. Pozemky sú ponúkané na predaj každý samostatne alebo ako ucelený celok. V prípade kúpy pozemkov ako celku je v zmysle územného plánu možné na pozemku postaviť 9 rodinných domov. Na pozemkoch je prístupná elektrická prípojka, voda, kanalizácia. Všetky sú oplotené, po obvode je vysadený zelený vavrínovec a veľké stromy platanov so závlahovým systémom. Na pozemku 1 sa nachádza rozostavaný rodinný dom s výmerou 296 m2 s terasami 200 m2 v štádiu oceľovej konštrukcie, nakoľko v zmysle projektovej dokumentácie ide o výstavbu montovaného domu. Stavba bude dokončená v súlade s požiadavkami klienta (sklenené fasády, plášť, resp. iný materiál). Na každom pozemku je možné zrealizovať výstavbu rodinného domu v zmysle vizualizácie, resp. iného typu domu/vily podľa územného plánu. Pozemok 1: 3 312 m2 Pozemok 2: 2 735 m2 Pozemok 3: 1 648 m2 Pozemky spolu: 8 778 m2 možnosť kúpy samostatne, resp. uceleného celku projektová dokumentácia na výstavbu rodinného domu inžinierske siete čerpadlo z jazera prístupová cesta rodinné bývanie investičná príležitosť Senec Menšie vinárske mesto Malokarpatského regiónu je štvrtým najviac navštevovaným mestom na Slovensku. Od Bratislavy je vzdialené iba 30 km. Populárnym sa stalo predovšetkým vďaka Slnečným jazerám s vodnou plochou viac ako 100 ha. V areáli sa nachádzajú volejbalové plážové a detské ihriská, tenisové kurty, požičovňa športových potrieb (člny, vodné bicykle), tobogany, či futbalové ihrisko. Široké možnosti vodných športov, ale aj rybolovu radia túto lokalitu k obľúbeným oddychovým destináciám s pohodlnou dostupnosťou do hlavného mesta.
Reca
dohodou
ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY, BRATISLAVA V - PETRŽALKA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na prenájom administratívne priestory v unikátnom projekte dvoch výškovo rozdielnych budov situované v bratislavskej Petržalke. Projekt poskytuje ekologické a zdravé pracovné prostredie v zmysle najmodernejších svetových štandardov a vysokú energetickú úspornosť budovy. Administratívne priestory so širokými možnosťami využitia sú vhodné na prenájom pre jednotlivcov, malé, stredné aj veľké firmy. Kruhová dispozícia a pôdorys sú flexibilné, v zmysle požiadaviek je možné meniť dispozičné riešenie, posúvať priečky, prispôsobiť podlahové krytiny tak, aby maximálne zodpovedali potrebám klienta. Parkovanie je možné na podzemnom a nadzemnom parkovisku, spolu takmer 200 parkovacích miest pre klientov a návštevy. K dispozícii sú ekologické riešenia – stojan na bicykle a pripravenosť pre nabíjanie elektromobilov. Pozitívnu atmosféru dotvára priľahlá zeleň. • priestory pre jednotlivcov až po veľkometrážne open space • k dispozícii služby architekta • energetický certifikát A • zelené technológie • autonómna klimatizácia a vetranie • stravovacie zariadenie • multifunkčné lobby s recepciou • 24 h strážna služba, kamerový systém • neobmedzený prístup do budovy • ručná autoumyváreň v priestoroch garáže • bezbariérový prístup • podzemné, prízemné parkovisko LOKALITA, Bratislava V – Petržalka Administratívne priestory, nachádzajúce sa v bratislavskej Petržalke v blízkosti vlakovej stanice, disponujú komplexnou infraštruktúrou a jednoduchým napojením na sieť diaľnic. Táto dynamická časť mesta je situovaná len niekoľko kilometrov od historického centra. Široké možnosti verejnej dopravy umožňujú pohodlnú cestu do práce. V blízkosti sa nachádza pešia zóna, nákupné a stravovacie zariadenia a lokalita ponúka aj rozmanité možnosti športového vyžitia.
Bratislava V - Petržalka
dohodou
EXKLUZÍVNY 4 IZB. BYT S TERASOU V PRIVÁTNEJ VILE, BA III - KOLIBA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj jedinečný 4 izbový byt s terasou a panoramatickým výhľadom na mesto nachádzajúci sa na 2. poschodí v privátnej mestskej vile v prestížnej lokalite bratislavskej Koliby. Koncept bývania bol vytvorený pre ľudí, ktorí si nadovšetko cenia vlastné súkromie, no zároveň si neželajú stratiť kontakt s mestom. Projekt je citlivo vsadený do zeleného prostredia Koliby. Kaskádovitý terén umožnil architektom využiť jeho potenciál, vďaka čomu na spodnej úrovni vznikla krytá barbecue zóna prístupná iba pre rezidentov. Komorný charakter mestskej vily je zabezpečený len 5 bytmi, klienti majú na výber z 3 a 4 izbových s celkovou úžitkovou plochou od 141 – 223 m2. Všetky byty ponúkajú priestranné terasy, zároveň byty na spodnom podlaží majú možnosť vysadiť zelenú predzáhradku. Bezkonkurenčnou výhodou pre nových majiteľov je nádherný, ničím nerušený výhľad na panorámu Bratislavy, ktorú si môžu vychutnať pri šálke rannej kávy na terase. Byty sú ponúkané v stave holobytu. Návrhy interiérov pochádzajú z dielne architektonického ateliéru, ktorý vytvoril jedinečné nadčasové priestory s dôrazom na špecifiká využitia podlahových plôch na maximum. Hlavným akcentom je však citlivé prepojenie interiéru s exteriérom pomocou veľkoformátových okien. Projekt spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov, ponúka luxusné bývanie v centre mesta s komfortom rodinného domu a výhľadom, ktorý nikdy nezovšednie. kolaudácia: aktuálne prebieha 4 izby, výmera 108 m2 terasa 32 m2 privátna vila iba s 5 bytmi panoramatický výhľad na mesto pivničná kobka výťah reprezentatívne vstupné priestory 12 parkovacích miest 5 nabíjacích elektrostaníc maximálne súkromie medzinárodná materská škola v pešej dostupnosti pohodlná dostupnosť do centra zastávka MHD v blízkosti kontakt s prírodou, privátna záhrada prémiová lokalita bývanie bez kompromisov LOKALITA, Bratislava III - Koliba Koliba je srdcom bratislavského lesoparku a jednou z najkrajších a najžiadanejších lokalít hlavného mesta. Rozprestiera sa na úpätí Malých Karpát, pri vrchu Kamzík. Rezidenčná oblasť je citlivo spätá s okolitou prírodou, no napriek tomu sa nachádza len pár minút od centra. Lokalita poskytuje všestranné možnosti športového vyžitia - k dispozícii je cyklotrasa, lanová dráha, v zime ocenia bratislavskú Kolibu najmä deti. Dominantou mestskej časti je televízna veža ponúkajúca panoramatický výhľad na metropolu Bratislavy. Dostupnosť medzinárodnej materskej školy Funiversity Cambridge Kindergarten v pešej vzdialenosti, Cambridge Int. School 5 min. jazdy autom, ako aj ďalších medzinárodných škôl v okolí, sú len jedny z výhod tejto lukratívnej lokality.
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
3 IZB. BYT S TERASOU A PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM NA MESTO, BA III - KOLIBA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj jedinečný 3 izbový byt s panoramatickým výhľadom na mesto nachádzajúci sa na 2. poschodí v privátnej mestskej vile v prestížnej lokalite bratislavskej Koliby. Koncept bývania bol vytvorený pre ľudí, ktorí si nadovšetko cenia vlastné súkromie, no zároveň si neželajú stratiť kontakt s mestom. Projekt je citlivo vsadený do zeleného prostredia Koliby. Kaskádovitý terén umožnil architektom využiť jeho potenciál, vďaka čomu na spodnej úrovni vznikla krytá barbecue zóna prístupná iba pre rezidentov. Komorný charakter mestskej vily je zabezpečený len 5 bytmi, klienti majú na výber z 3 a 4 izbových s celkovou úžitkovou plochou od 141 – 223 m2. Všetky byty ponúkajú priestranné terasy, zároveň byty na spodnom podlaží majú možnosť vysadiť zelenú predzáhradku. Bezkonkurenčnou výhodou pre nových majiteľov je nádherný, ničím nerušený výhľad na panorámu Bratislavy, ktorú si môžu vychutnať pri šálke rannej kávy na terase. Byty sú ponúkané v stave holobytu. Návrhy interiérov pochádzajú z dielne architektonického ateliéru, ktorý vytvoril jedinečné nadčasové priestory s dôrazom na špecifiká využitia podlahových plôch na maximum. Hlavným akcentom je však citlivé prepojenie interiéru s exteriérom pomocou veľkoformátových okien. Projekt spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov, ponúka luxusné bývanie v centre mesta s komfortom rodinného domu a výhľadom, ktorý nikdy nezovšednie. kolaudácia: aktuálne prebieha 3 izby, výmera 110 m2 terasa 31 m2 privátna vila iba s 5 bytmi panoramatický výhľad na mesto pivničná kobka výťah reprezentatívne vstupné priestory 12 parkovacích miest 5 nabíjacích elektrostaníc maximálne súkromie medzinárodná materská škola v pešej dostupnosti pohodlná dostupnosť do centra zastávka MHD v blízkosti kontakt s prírodou, privátna záhrada prémiová lokalita bývanie bez kompromisov LOKALITA, Bratislava III - Koliba Koliba je srdcom bratislavského lesoparku a jednou z najkrajších a najžiadanejších lokalít hlavného mesta. Rozprestiera sa na úpätí Malých Karpát, pri vrchu Kamzík. Rezidenčná oblasť je citlivo spätá s okolitou prírodou, no napriek tomu sa nachádza len pár minút od centra. Lokalita poskytuje všestranné možnosti športového vyžitia - k dispozícii je cyklotrasa, lanová dráha, v zime ocenia bratislavskú Kolibu najmä deti. Dominantou mestskej časti je televízna veža ponúkajúca panoramatický výhľad na metropolu Bratislavy. Dostupnosť medzinárodnej materskej školy Funiversity Cambridge Kindergarten v pešej vzdialenosti, Cambridge Int. School 5 min. jazdy autom, ako aj ďalších medzinárodných škôl v okolí, sú len jedny z výhod tejto lukratívnej lokality.
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
JEDINEČNÝ 4 IZB. MEZONET S TERASAMI, BA III - KOLIBA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj prémiový 4 izbový mezonet s panoramatickým výhľadom na mesto nachádzajúci sa v privátnej mestskej vile v prestížnej lokalite bratislavskej Koliby. Koncept bývania bol vytvorený pre ľudí, ktorí si nadovšetko cenia vlastné súkromie, no zároveň si neželajú stratiť kontakt s mestom. Projekt je citlivo vsadený do zeleného prostredia Koliby. Kaskádovitý terén umožnil architektom využiť jeho potenciál, vďaka čomu na spodnej úrovni vznikla krytá barbecue zóna prístupná iba pre rezidentov. Komorný charakter mestskej vily je zabezpečený len 5 bytmi, klienti majú na výber z 3 a 4 izbových s celkovou úžitkovou plochou od 141 – 223 m2. Všetky byty ponúkajú priestranné terasy, zároveň byty na spodnom podlaží majú možnosť vysadiť zelenú predzáhradku. Bezkonkurenčnou výhodou pre nových majiteľov je nádherný, ničím nerušený výhľad na panorámu Bratislavy, ktorú si môžu vychutnať pri šálke rannej kávy na terase. Byty sú ponúkané v stave holobytu. Návrhy interiérov pochádzajú z dielne architektonického ateliéru, ktorý vytvoril jedinečné nadčasové priestory s dôrazom na špecifiká využitia podlahových plôch na maximum. Hlavným akcentom je však citlivé prepojenie interiéru s exteriérom pomocou veľkoformátových okien. Projekt spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov, ponúka luxusné bývanie v centre mesta s komfortom rodinného domu a výhľadom, ktorý nikdy nezovšednie. kolaudácia: aktuálne prebieha 4 izby, výmera 129 m2 terasa 43 m2 predzáhradka 52 m2 privátna vila iba s 5 bytmi panoramatický výhľad na mesto pivničná kobka výťah reprezentatívne vstupné priestory 12 parkovacích miest 5 nabíjacích elektrostaníc maximálne súkromie medzinárodná materská škola v pešej dostupnosti pohodlná dostupnosť do centra zastávka MHD v blízkosti kontakt s prírodou, privátna záhrada prémiová lokalita bývanie bez kompromisov LOKALITA, Bratislava III - Koliba Koliba je srdcom bratislavského lesoparku a jednou z najkrajších a najžiadanejších lokalít hlavného mesta. Rozprestiera sa na úpätí Malých Karpát, pri vrchu Kamzík. Rezidenčná oblasť je citlivo spätá s okolitou prírodou, no napriek tomu sa nachádza len pár minút od centra. Lokalita poskytuje všestranné možnosti športového vyžitia - k dispozícii je cyklotrasa, lanová dráha, v zime ocenia bratislavskú Kolibu najmä deti. Dominantou mestskej časti je televízna veža ponúkajúca panoramatický výhľad na metropolu Bratislavy. Dostupnosť medzinárodnej materskej školy Funiversity Cambridge Kindergarten v pešej vzdialenosti, Cambridge Int. School 5 min. jazdy autom, ako aj ďalších medzinárodných škôl v okolí, sú len jedny z výhod tejto lukratívnej lokality.
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
PRÉMIOVÝ 3 IZB. BYT S TERASOU A PREDZÁHRADKOU, BA III - KOLIBA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj exkluzívny 3 izbový byt s panoramatickým výhľadom na mesto nachádzajúci sa v privátnej mestskej vile v prestížnej lokalite bratislavskej Koliby. Koncept bývania bol vytvorený pre ľudí, ktorí si nadovšetko cenia vlastné súkromie, no zároveň si neželajú stratiť kontakt s mestom. Projekt je citlivo vsadený do zeleného prostredia Koliby. Kaskádovitý terén umožnil architektom využiť jeho potenciál, vďaka čomu na spodnej úrovni vznikla krytá barbecue zóna prístupná iba pre rezidentov. Komorný charakter mestskej vily je zabezpečený len 5 bytmi, klienti majú na výber z 3 a 4 izbových s celkovou úžitkovou plochou od 141 – 223 m2. Všetky byty ponúkajú priestranné terasy, zároveň byty na spodnom podlaží majú možnosť vysadiť zelenú predzáhradku. Bezkonkurenčnou výhodou pre nových majiteľov je nádherný, ničím nerušený výhľad na panorámu Bratislavy, ktorú si môžu vychutnať pri šálke rannej kávy na terase. Byty sú ponúkané v stave holobytu. Návrhy interiérov pochádzajú z dielne architektonického ateliéru, ktorý vytvoril jedinečné nadčasové priestory s dôrazom na špecifiká využitia podlahových plôch na maximum. Hlavným akcentom je však citlivé prepojenie interiéru s exteriérom pomocou veľkoformátových okien. Projekt spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov, ponúka luxusné bývanie v centre mesta s komfortom rodinného domu a výhľadom, ktorý nikdy nezovšednie. kolaudácia: aktuálne prebieha 3 izby, výmera 101 m2 terasa 28 m2 predzáhradka 60 m2 privátna vila iba s 5 bytmi panoramatický výhľad na mesto pivničná kobka výťah reprezentatívne vstupné priestory 12 parkovacích miest 5 nabíjacích elektrostaníc maximálne súkromie medzinárodná materská škola v pešej dostupnosti pohodlná dostupnosť do centra zastávka MHD v blízkosti kontakt s prírodou, privátna záhrada prémiová lokalita bývanie bez kompromisov LOKALITA, Bratislava III - Koliba Koliba je srdcom bratislavského lesoparku a jednou z najkrajších a najžiadanejších lokalít hlavného mesta. Rozprestiera sa na úpätí Malých Karpát, pri vrchu Kamzík. Rezidenčná oblasť je citlivo spätá s okolitou prírodou, no napriek tomu sa nachádza len pár minút od centra. Lokalita poskytuje všestranné možnosti športového vyžitia - k dispozícii je cyklotrasa, lanová dráha, v zime ocenia bratislavskú Kolibu najmä deti. Dominantou mestskej časti je televízna veža ponúkajúca panoramatický výhľad na metropolu Bratislavy. Dostupnosť medzinárodnej materskej školy Funiversity Cambridge Kindergarten v pešej vzdialenosti, Cambridge Int. School 5 min. jazdy autom, ako aj ďalších medzinárodných škôl v okolí, sú len jedny z výhod tejto lukratívnej lokality.
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
EXKLUZÍVNE 3-4 IZB. BYTY VO VILE S VÝHĽADOM NA MESTO, BA III - KOLIBA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj exkluzívne byty s panoramatickým výhľadom na mesto nachádzajúce sa v privátnej mestskej vile v prestížnej lokalite bratislavskej Koliby. Koncept bývania bol vytvorený pre ľudí, ktorí si nadovšetko cenia vlastné súkromie, no zároveň si neželajú stratiť kontakt s mestom. Projekt je citlivo vsadený do zeleného prostredia Koliby. Kaskádovitý terén umožnil architektom využiť jeho potenciál, vďaka čomu na spodnej úrovni vznikla krytá barbecue zóna prístupná iba pre rezidentov. Komorný charakter mestskej vily je zabezpečený len 5 bytmi, klienti majú na výber z 3 a 4 izbových s celkovou úžitkovou plochou od 141 – 223 m2. Všetky byty ponúkajú priestranné terasy, zároveň byty na spodnom podlaží majú možnosť vysadiť zelenú predzáhradku. Bezkonkurenčnou výhodou pre nových majiteľov je nádherný, ničím nerušený výhľad na panorámu Bratislavy, ktorú si môžu vychutnať pri šálke rannej kávy na terase. Byty sú ponúkané v stave holobytu. Návrhy interiérov pochádzajú z dielne architektonického ateliéru, ktorý vytvoril jedinečné nadčasové priestory s dôrazom na špecifiká využitia podlahových plôch na maximum. Hlavným akcentom je však citlivé prepojenie interiéru s exteriérom pomocou veľkoformátových okien. Projekt spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov, ponúka luxusné bývanie v centre mesta s komfortom rodinného domu a výhľadom, ktorý nikdy nezovšednie. kolaudácia: aktuálne prebieha privátna vila iba s 5 bytmi panoramatický výhľad na mesto 3 - 4 izbové, výmery od 141 – 223 m2 terasy, predzáhradky pivničná kobka výťah reprezentatívne vstupné priestory 12 parkovacích miest 5 nabíjacích elektrostaníc maximálne súkromie medzinárodná materská škola v pešej dostupnosti pohodlná dostupnosť do centra zastávka MHD v blízkosti kontakt s prírodou, privátna záhrada prémiová lokalita bývanie bez kompromisov LOKALITA, Bratislava III - Koliba Koliba je srdcom bratislavského lesoparku a jednou z najkrajších a najžiadanejších lokalít hlavného mesta. Rozprestiera sa na úpätí Malých Karpát, pri vrchu Kamzík. Rezidenčná oblasť je citlivo spätá s okolitou prírodou, no napriek tomu sa nachádza len pár minút od centra. Lokalita poskytuje všestranné možnosti športového vyžitia - k dispozícii je cyklotrasa, lanová dráha, v zime ocenia bratislavskú Kolibu najmä deti. Dominantou mestskej časti je televízna veža ponúkajúca panoramatický výhľad na metropolu Bratislavy. Dostupnosť medzinárodnej materskej školy Funiversity Cambridge Kindergarten v pešej vzdialenosti, Cambridge Int. School 5 min. jazdy autom, ako aj ďalších medzinárodných škôl v okolí, sú len jedny z výhod tejto lukratívnej lokality.
Bratislava III - Nové Mesto
dohodou
DIZAJNOVÝ BYT V PROJEKTE SKY PARK, BA I - STARÉ MESTO
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na prenájom prémiový 2 izbový byt situovaný na 23. poschodí exkluzívneho projektu SKY PARK by Zaha Hadid. Projekt je stelesnením svetovej architektúry a rezidentom ponúka maximálny komfort bývania zodpovedajúci súčasným trendom. Interiér bytu s J-V orientáciou bol navrhnutý renomovaným architektonickým štúdiom ONCE, ktoré dokonale naplnilo predstavu moderného bývania so všetkými technickými vymoženosťami pre náročných klientov. Denná časť pozostáva z dizajnovej obývacej miestnosti plynule prepojenej s kompletne zariadenou, podsvietenou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi Samsung, Bosch a indukčnej dosky s odsávaním Faber. Nočnú časť tvorí 1 spálňa s priestranným otvoreným šatníkom, ktorý je možné v prípade záujmu klienta oddeliť posuvnou zástenou. Samozrejmosťou je kúpeľňa so sprchovým kútom. Parkovanie je zabezpečené 1 parkovacím státím v podzemnej garáži - 150 eur/ mesiac. Energie : 350 eur/mesiac. kompletne dizajnovo zariadené nábytok na mieru veža č. 1 J-V orientácia klimatizácia, rekuperácia LED osvetlenie Avatar Twist TV Samsung so soundbarom Bang & Olufsen dostatok úložných priestorov pivničná kobka 24h recepcia svetová architektúra prestížna lokalita LOKALITA, Bratislava I – Staré Mesto Projekt SKY PARK by Zaha Hadid je situovaný v atraktívnom prostredí Starého Mesta v blízkosti nábrežia Dunaja. Ponúka pohodlný prístup k obľúbenej nákupnej galérii Eurovea so svojou promenádou a príjemnými reštauráciami, k rieke Dunaj a krátkou prechádzkou sa dostanete až k historickému srdcu Bratislavy so svojimi galériami, divadlami či múzeami. Súčasťou komplexu je Národná kultúrna pamiatka v podobe industriálnej Jurkovičovej teplárne s nevyčísliteľnou historickou hodnotou, vďaka ktorej sa prepojila slávna minulosť tejto lokality s jej budúcnosťou. V projekte sa kládol dôraz na vytvorenie dizajnového parku, rezidenti tak majú možnosť využiť športoviská, ihriská či oddychové zóny s vodnými plochami. Bývalá industriálna zóna tak opäť ožíva a SKY PARK by Zaha Hadid vytvára dokonalé miesto pre potreby moderných ľudí, ktorí hľadajú bývanie bez kompromisov.
Bratislava I - Staré Mesto
1 000 €/mes.
4. IZB. BYT S VÝHĽADOM NA HORSKÝ PARK, BA I, STARÉ MESTO
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na prenájom 4 izbový byt nachádzajúci sa v exkluzívnom projekte UNIQ Majakovského situovaný uprostred krásnej prírody Horského parku v bratislavskom Starom Meste. Projekt, z dielne renomovaného londýnskeho architektonického štúdia Bogle Architects, je stelesnením výnimočného bývania kombinujúceho modernú architektúru, prírodné materiály a predovšetkým unikátnu polohu v parkovom prostredí. Rezidenciu tvoria tri navzájom prepojené budovy s centrálnou reprezentatívnou recepciou. Progresívna architektúra, ktorá rešpektuje osobitosť lokality, dodáva bývaniu jedinečnú atmosféru. Južne orientovaný byt dispozične pozostáva z otvoreného konceptu obývacej časti s priamym vstupom na terasu, na ktorú nadväzuje kompletne zariadená elegantná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Vďaka veľkoformátovým oknám je celá denná zóna dostatočne svetlá a ponúka príjemný výhľad do lesoparku. Nočnú časť predstavuje rodičovský trakt hlavnej spálne s privátnou kúpeľňou a šatníkom. Ďalšie dve spálne, vhodné ako detské izby alebo pracovňa, zdieľajú spoločnú kúpeľňu. Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáži dvomi parkovacími miestami. V prípade záujmu klienta, je možné zabezpečiť ďalšie státia. kompletne zariadená kuchynská linka dizajnové kúpeľne dostatok úložného priestoru klimatizácia šatníkové zostavy pivničná kobka reprezentatívna recepcia 24/7 fitness v rezidencii súkromie a bezpečnosť unikátne prepojenie mesta a prírody výnimočná lokalita v Horskom parku čiastočne zariadené k dispozícii od 1.6.2023 Lokalita: Bratislava I, Horský park Projekt je situovaný v prestížnej lokalite priamo v Starom Meste v tesnej blízkosti pokojného Horského parku. Unikátne miesto si vás získa množstvom zelene, parkom či lesnými chodníkmi s možnosťami aktívneho aj pasívneho odpočinku. Táto výnimočná lokalita je ideálna na behanie, bicyklovanie a prechádzky, pre deti sú k dispozícii preliezky. Rodiny s deťmi tak isto ocenia blízkosť materských a základných škôl, ako aj súkromnú anglickú školu v susedstve. Rezidencia je dostupná z Búdkovej ulice, na ktorej je k dispozícii zastávka MHD. Pohodlná dostupnosť do centra mesta len zvyšuje atraktivitu tejto lokality. Cena energií: 544 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
KOMPLETNE ZARIADENÝ 2 IZB. BYT V PROXENTA RESIDENCE, BA I – STARÉ MESTO
Slovakia Sotheby’s Int. Realty exkluzívne ponúka na predaj moderný 2 izbový byt situovaný na 10. podlaží rezidenčného projektu Proxenta Residence v bratislavskom Starom Meste na Mýtnej ulici, priamo na strategickom mieste Račianskeho Mýta. O projekte Rezidenčná časť objektu je umiestnená od 4. podlažia a celý komplex ponúka krásne výhľady na Staré Mesto či zelenú Kolibu. Rezidentom sú k dispozícii dva vchody - z Mýtnej a Radlinského ulice a sú zabezpečené kartovým systémom. Samozrejmosťou bolo použitie kvalitných materiálov ako napr. hliníkové okná, drevené podlahy a pod. Vstupné lobby s recepciou, podsvieteným stropom, dreveným obkladom a zeleňou, pôsobí skutočne luxusným dojmom. Výnimočnosťou projektu je moderný systém parkovania. Po odstavení vozidla v parkovacej kóji sa o pohodlné parkovanie postará plne automatizovaný systém zakladačov. Slnečný byt pozostáva zo vstupnej chodby s dostatkom na mieru zhotovených úložných priestorov, hosťovskej toalety a kúpeľne. Dennú časť tvorí obývacia zóna, na ktorú plynule nadväzuje kompletne vybavená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Spálňa tak isto disponuje šatníkovou zostavou a pracovným kútom. Celý interiér, z dielne architektonického štúdia, pôsobí kompaktným dojmom. Dominantnú svetlošedú farbu v kombinácii s antracitovou príjemne zútulňuje dubové drevo a rôzne typy osvetlenia, vrátane LED pásov. K bytu prislúcha jedno parkovacie státie s moderným systémom parkovania v rezidenčnom objekte. automatické parkovanie vozidla reprezentatívne lobby s recepciou vstup do budovy zabezpečený kartovým systémom klimatizácia hliníkové okná exteriérové žalúzie na elektrické ovládanie drevené podlahy kompletne zariadené nábytkom na mieru strategická poloha občianska vybavenosť Lokalita – BA I, Mýtna ulica (Račianske Mýto) Rezidenčný projekt, situovaný priamo na Račianskom Mýte, vyniká svojou výbornou strategickou polohou s pohodlnou dostupnosťou do centra nielen autom, ale najmä električkou. Do centra mesta na Hodžovo námestie sa dostanete aj pohodlnou prechádzkou za cca 15 min. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako aj zelený park pre chvíle odpočinku.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
VEĽKOLEPÁ VILA S BAZÉNOM, NITRA
O NEHNUTEĽNOSTI Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj veľkolepú dvojpodlažnú vilu situovanú na slnečnom kaskádovitom pozemku na vrchu Zobor s panoramatickým výhľadom na mesto Nitra. Vila vyniká nielen svojou exkluzívnou polohou, ale predovšetkým svojím konceptom majestátneho rodinného sídla, ktoré ponúka nadštandardné bývanie so všetkými vymoženosťami pre maximálne pohodlie majiteľov. Vstupom do haly sa otvára veľkorysý priestor spoločenskej časti s dominantným točitým schodiskom. Obývacia izba plynule prepojená s plne zariadenou kuchyňou a príjemnou jedálňou so vstupom na terasu vytvára kompaktný celok, ktorý vďaka veľkým a početným oknám pôsobí vzdušne, s dostatkom denného svetla. Denná časť ponúka viacero oddychových zón, čas na relax si môžete dopriať na pohodlných kreslách pri krbe a na mieru zhotovenej vinotéke či vo vstupnej hale. Prízemie ďalej ponúka hosťovskú izbu s priamym vstupom do záhrady, kúpeľňu, praktickú komoru a šatník. Na poschodí sú k dispozícii štyri spálne. Hlavná spálňa uchváti priestrannou terasou s neopakovateľným výhľadom do širokého okolia a kúpeľňou, ktorá vás prenesie do luxusného spa. Samostatne stojaca vaňa, dvojkrídlové dvere na privátnu terasu, pastelové závesy ladiace s jemnými tónmi obkladov, a to všetko na ploche viac ako 40 m2. Aj napriek veľkorysosti interiéru je vila zariadená do posledného detailu, prevládajú svetlé odtiene béžovej v kombinácii s masívnym drevom. Príjemnú atmosféru dotvára podhľadové osvetlenie v kombinácii so stropnými a samostatne stojacimi svietidlami. Vila je situovaná na nádhernom starostlivo udržiavanom pozemku s vyrastenou výsadbou, ktorá navodzuje atmosféru pravých francúzskych záhrad. Relaxačná krytá zóna pri vonkajšom bazéne s vírivkou je priam oázou pokoja po náročnom dni. Parkovanie pre dve vozidlá je zabezpečené v garáži, ďalšie dve miesta sú k dispozícii na vonkajšom krytom státí. Vila je určená pre náročného klienta, ktorý preferuje maximálne súkromie a ocení jej jedinečnú polohu. • 500 m2, 6 izieb • starostlivo udržiavaná záhrada • 3 terasy • bazén • sauna • fitness • klimatizácia • alarm • dostatok parkovania • jedinečná poloha LOKALITA – Nitra Mesto Nitra s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené približne 90 km východne od Bratislavy a je šiestym najväčším mestom na Slovensku. Panorámu mesta tvorí Sedem pahorkov, za zmienku stojí vrch Zobor, ktorý je známy vďaka bohatej histórii a pomerne ľahkej dostupnosti cestou plnou aktivít. Či už peši alebo cyklisticky, výstup nie je nijako špeciálne namáhavý. Stáročné dejiny tu zanechali svoj podpis v podobe Nitrianskeho hradu, no v súčasnosti mesto žije aj bohémskym študijným životom Univerzity Konštantína Filozofa a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Vďaka výstavisku Agrokomplex je dnes mesto medzinárodným výstavným centrom, známa automobilka zas ponúka dostatok pracovných príležitostí.
Nitra
1 349 000 €
AKTUALIZOVANÁ CENA: 4 IZB. DOM OD ARCHITEKTOV, NITRA - LUŽIANKY
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj unikátny rodinný dom situovaný v Nitre - časť Lužianky v pokojne slepej ulici s nádherným výhľadom na green golfového areálu RED OAK Golf Club. Bungalov sa nachádza ako prvý pred ihriskom, vďaka čomu si môže nový majiteľ vychutnať ničím nerušený výhľad bez obáv realizácie akejkoľvek stavby v budúcnosti. Novostavba rodinného domu z dielne renomovaného architektonického štúdia Šercel Švec je skutočne „masterpiece“ v kategórii moderných stavieb. Základným konceptom pri tvorbe diela bolo odstránenie klasických bariér a hraníc, čo vyústilo do nenápadnej symbiotickej architektúry s dôrazom na šetrnosť voči okolitej prírode. Jednopodlažná stavba bola citlivo umiestnená do mierne svahovitého pozemku, čím pôsobí celé okolie kompaktne a nerušivo. Dispozične dom pozostáva z otvoreného konceptu veľkorysej dennej zóny s výmerou 62 m2 a nočnej časti. Spoločenský priestor tvorí obývačka s krbom, na ktorú plynule nadväzuje dizajnová kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi a úložným systémom, ktorý dômyselne spája praktickosť a minimalizmus v priestore. Jedáleň poskytuje pohodlné stolovanie pre 6-8 osôb. Súčasťou dennej časti je aj pracovný kút. Celý priestor poskytuje priamy kontakt so záhradou, vďaka čomu sú hranice medzi interiérom a exteriérom minimalizované. Privátna časť majiteľov so západnou orientáciou ponúka tri spálne a kúpeľňu s vyhrievaným sprchovým kútom a vyhrievanou stenou slúžiacou na sušenie uterákov. Samozrejmosťou je aj šatník s technickým zázemím, vstavané úložné priestory a toaleta pre hostí pri vstupe. V celom interiéri dominuje svetlé drevo vo forme CLT panelov, biele steny umožňujú vyniknúť dizajnovým prvkom a nábytku. V rodinnom dome boli použité najmodernejšie technológie ako napríklad: rekuperácia Zehnder s entalpickým výmenníkom pre optimálnu vlhkosť v dome a zemným kolektorom, Niko Home Control zabezpečujúci automatizáciu externých a interných „screenov“ v závislosti od počasia, sezóny a teploty, automatizáciu kúrenia a rekuperácie, externého osvetlenia, časti interného osvetlenia s ovládaním prostredníctvom smartphonu, dotykových obrazoviek a iné. Ekologický koncept predstavujú fotovoltaické panely, vsaky na zachytávanie dažďovej vody a zavlažovaná zelená strecha. Parkovanie je zabezpečené 2 parkovacími státiami na krytom prístrešku so skladom pre náradie a nabíjacím miestom pre elektromobil. Vstupy do domu sú ošetrené čistiacimi rohožami v exteriéri a interiéri spolu s odvodnením do drenáží. Záhrada s 19 okrasnými stromami, výsadbou viac ako 700 trvaliek a relaxačného trávnika pôsobí skutočne ako balzam na dušu po náročnom dni. Zavlažovanie je zabezpečené automatickým závlahovým systémom s 9 zónami a 3 strešnými prostredníctvom studne s čerpacou technológiou so zálohou na mestskú vodu. architektonické štúdio Šercel Švec stavba šetrná k životnému prostrediu pasívna stabilita domu intenzívna zelená strecha so závlahou dizajnový krb belgickej značky Stûv spotrebiče Siemens, Bora rekuperácia Zehnder podlahové vykurovanie ohrev vody – Nibe 190 l ohrievač Nico Home Control – inteligentná domácnosť bezrámové veľkoformátové okná Janošík ekologická podlaha Marmoleum akustický strop s izoláciou v dennej časti zelená intenzívna strecha výsadba optigreen nature roof, poľná lúka s 28 druhmi rastlín RED OAK Golf Club LOKALITA – Nitra, Lužianky Mesto Nitra s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené približne 90 km východne od Bratislavy a je šiestym najväčším mestom na Slovensku. Panorámu mesta tvorí Sedem pahorkov, za zmienku stojí vrch Zobor, ktorý je známy vďaka bohatej histórii a pomerne ľahkej dostupnosti cestou plnou aktivít. Či už peši alebo cyklisticky, výstup nie je nijako špeciálne namáhavý. Stáročné dejiny tu zanechali svoj podpis v podobe Nitrianskeho hradu, no v súčasnosti mesto žije aj bohémskym študijným životom Univerzity Konštantína Filozofa a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Vďaka výstavisku Agrokomplex je dnes mesto medzinárodným výstavným centrom, známa automobilka zas ponúka dostatok pracovných príležitostí.
Nitra
dohodou
AKTUALIZOVANÁ CENA: INTELIGENTNÝ 4 IZB. BUNGALOV, NITRA - LUŽIANKY
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj unikátny rodinný dom situovaný v Nitre - časť Lužianky v pokojne slepej ulici s nádherným výhľadom na green golfového areálu RED OAK Golf Club. Bungalov sa nachádza ako prvý pred ihriskom, vďaka čomu si môže nový majiteľ vychutnať ničím nerušený výhľad bez obáv realizácie akejkoľvek stavby v budúcnosti. Novostavba rodinného domu z dielne renomovaného architektonického štúdia Šercel Švec je skutočne „masterpiece“ v kategórii moderných stavieb. Základným konceptom pri tvorbe diela bolo odstránenie klasických bariér a hraníc, čo vyústilo do nenápadnej symbiotickej architektúry s dôrazom na šetrnosť voči okolitej prírode. Jednopodlažná stavba bola citlivo umiestnená do mierne svahovitého pozemku, čím pôsobí celé okolie kompaktne a nerušivo. Dispozične dom pozostáva z otvoreného konceptu veľkorysej dennej zóny s výmerou 62 m2 a nočnej časti. Spoločenský priestor tvorí obývačka s krbom, na ktorú plynule nadväzuje dizajnová kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi a úložným systémom, ktorý dômyselne spája praktickosť a minimalizmus v priestore. Jedáleň poskytuje pohodlné stolovanie pre 6-8 osôb. Súčasťou dennej časti je aj pracovný kút. Celý priestor poskytuje priamy kontakt so záhradou, vďaka čomu sú hranice medzi interiérom a exteriérom minimalizované. Privátna časť majiteľov so západnou orientáciou ponúka tri spálne a kúpeľňu s vyhrievaným sprchovým kútom a vyhrievanou stenou slúžiacou na sušenie uterákov. Samozrejmosťou je aj šatník s technickým zázemím, vstavané úložné priestory a toaleta pre hostí pri vstupe. V celom interiéri dominuje svetlé drevo vo forme CLT panelov, biele steny umožňujú vyniknúť dizajnovým prvkom a nábytku. V rodinnom dome boli použité najmodernejšie technológie ako napríklad: rekuperácia Zehnder s entalpickým výmenníkom pre optimálnu vlhkosť v dome a zemným kolektorom, Niko Home Control zabezpečujúci automatizáciu externých a interných „screenov“ v závislosti od počasia, sezóny a teploty, automatizáciu kúrenia a rekuperácie, externého osvetlenia, časti interného osvetlenia s ovládaním prostredníctvom smartphonu, dotykových obrazoviek a iné. Ekologický koncept predstavujú fotovoltaické panely, vsaky na zachytávanie dažďovej vody a zavlažovaná zelená strecha. Parkovanie je zabezpečené 2 parkovacími státiami na krytom prístrešku so skladom pre náradie a nabíjacím miestom pre elektromobil. Vstupy do domu sú ošetrené čistiacimi rohožami v exteriéri a interiéri spolu s odvodnením do drenáží. Záhrada s 19 okrasnými stromami, výsadbou viac ako 700 trvaliek a relaxačného trávnika pôsobí skutočne ako balzam na dušu po náročnom dni. Zavlažovanie je zabezpečené automatickým závlahovým systémom s 9 zónami a 3 strešnými prostredníctvom studne s čerpacou technológiou so zálohou na mestskú vodu. architektonické štúdio Šercel Švec stavba šetrná k životnému prostrediu pasívna stabilita domu intenzívna zelená strecha so závlahou dizajnový krb belgickej značky Stûv spotrebiče Siemens, Bora rekuperácia Zehnder podlahové vykurovanie ohrev vody – Nibe 190 l ohrievač Nico Home Control – inteligentná domácnosť bezrámové veľkoformátové okná Janošík ekologická podlaha Marmoleum akustický strop s izoláciou v dennej časti zelená intenzívna strecha výsadba optigreen nature roof, poľná lúka s 28 druhmi rastlín RED OAK Golf Club LOKALITA – Nitra, Lužianky Mesto Nitra s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené približne 90 km východne od Bratislavy a je šiestym najväčším mestom na Slovensku. Panorámu mesta tvorí Sedem pahorkov, za zmienku stojí vrch Zobor, ktorý je známy vďaka bohatej histórii a pomerne ľahkej dostupnosti cestou plnou aktivít. Či už peši alebo cyklisticky, výstup nie je nijako špeciálne namáhavý. Stáročné dejiny tu zanechali svoj podpis v podobe Nitrianskeho hradu, no v súčasnosti mesto žije aj bohémskym študijným životom Univerzity Konštantína Filozofa a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Vďaka výstavisku Agrokomplex je dnes mesto medzinárodným výstavným centrom, známa automobilka zas ponúka dostatok pracovných príležitostí.
Nitra
dohodou
ELEGANTNÝ 2-IZB. APARTMÁN V HOTELI DEVÍN, BRATISLAVA I – STARÉ MESTO
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na prenájom 2 izb. apartmán s výhľadom na Dunaj v Hoteli Devín situovaný priamo v historickom centre Bratislavy. Jeho elegantné priestory s pravou atmosférou starých čias ponúkajú vynikajúce služby a najmodernejšie vybavenie. Apartmán dispozične pozostáva z obývacej časti s jedálenským kútom, samostatnej plne zariadenej kuchyne (varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, stolovanie), spálne s „king size“ posteľou a kúpeľne. Denná časť ponúka príjemné posedenie pre chvíle relaxu, klientovi je k dispozícii taktiež veľký pracovný stôl s možnosťou využitia „office služieb“ na recepcii hotela. Hotel poskytuje pohodlné parkovanie na monitorovanom parkovisku, pričom parkovné je súčasťou ceny nájmu. Vybavenie izby • kuchynský kút • LED TV (v dennej i nočnej časti) • internetové pripojenie • minibar • kávový a čajový set • trezor • klimatizácia • výhľad na Dunaj Doplnkové služby hotela: • možnosť tlače dokumentov na recepcii • wellness centrum • lobby bar • Francúzska reštaurácia • kaviareň • 24 hod. recepcia • laundry service • parkovanie Hotel Devín Hotel Devín, z dielne renomovaného architekta Emila Belluša je chránenou pamiatkou a jednou z najvýznamnejších budov funkcionalistického obdobia. V rokoch 2011 – 2012 prešiel komplexnou renováciou, snahou bolo nadviazať na tradíciu prominentného hotela a citlivo obnoviť priestory tak, aby boli v súlade s jeho pôvodným charakterom. Hotel sa pýši množstvom významných osobností, ktoré ho od jeho slávnostného otvorenia v roku 1954 navštívili. Spomenúť môžeme napríklad hollywoodsku hviezdu strieborného plátna Elizabeth Taylor, manželku talianskeho režiséra Federica Felliniho Giuliettu, Alexandra Dubčeka, Václava Havla, Dalajlámu, Jeana Paula Belmonda či Davida Copperfielda.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
VEĽKOLEPÁ VILA S BAZÉNOM, NITRA
O NEHNUTEĽNOSTI Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj veľkolepú dvojpodlažnú vilu situovanú na slnečnom kaskádovitom pozemku na vrchu Zobor s panoramatickým výhľadom na mesto Nitra. Vila vyniká nielen svojou exkluzívnou polohou, ale predovšetkým svojím konceptom majestátneho rodinného sídla, ktoré ponúka nadštandardné bývanie so všetkými vymoženosťami pre maximálne pohodlie majiteľov. Vstupom do haly sa otvára veľkorysý priestor spoločenskej časti s dominantným točitým schodiskom. Obývacia izba plynule prepojená s plne zariadenou kuchyňou a príjemnou jedálňou so vstupom na terasu vytvára kompaktný celok, ktorý vďaka veľkým a početným oknám pôsobí vzdušne, s dostatkom denného svetla. Denná časť ponúka viacero oddychových zón, čas na relax si môžete dopriať na pohodlných kreslách pri krbe a na mieru zhotovenej vinotéke či vo vstupnej hale. Prízemie ďalej ponúka hosťovskú izbu s priamym vstupom do záhrady, kúpeľňu, praktickú komoru a šatník. Na poschodí sú k dispozícii štyri spálne. Hlavná spálňa uchváti priestrannou terasou s neopakovateľným výhľadom do širokého okolia a kúpeľňou, ktorá vás prenesie do luxusného spa. Samostatne stojaca vaňa, dvojkrídlové dvere na privátnu terasu, pastelové závesy ladiace s jemnými tónmi obkladov, a to všetko na ploche viac ako 40 m2. Aj napriek veľkorysosti interiéru je vila zariadená do posledného detailu, prevládajú svetlé odtiene béžovej v kombinácii s masívnym drevom. Príjemnú atmosféru dotvára podhľadové osvetlenie v kombinácii so stropnými a samostatne stojacimi svietidlami. Vila je situovaná na nádhernom starostlivo udržiavanom pozemku s vyrastenou výsadbou, ktorá navodzuje atmosféru pravých francúzskych záhrad. Relaxačná krytá zóna pri vonkajšom bazéne s vírivkou je priam oázou pokoja po náročnom dni. Parkovanie pre dve vozidlá je zabezpečené v garáži, ďalšie dve miesta sú k dispozícii na vonkajšom krytom státí. Vila je určená pre náročného klienta, ktorý preferuje maximálne súkromie a ocení jej jedinečnú polohu. • 500 m2, 6 izieb • starostlivo udržiavaná záhrada • 3 terasy • bazén • sauna • fitness • klimatizácia • alarm • dostatok parkovania • jedinečná poloha LOKALITA – Nitra Mesto Nitra s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené približne 90 km východne od Bratislavy a je šiestym najväčším mestom na Slovensku. Panorámu mesta tvorí Sedem pahorkov, za zmienku stojí vrch Zobor, ktorý je známy vďaka bohatej histórii a pomerne ľahkej dostupnosti cestou plnou aktivít. Či už peši alebo cyklisticky, výstup nie je nijako špeciálne namáhavý. Stáročné dejiny tu zanechali svoj podpis v podobe Nitrianskeho hradu, no v súčasnosti mesto žije aj bohémskym študijným životom Univerzity Konštantína Filozofa a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Vďaka výstavisku Agrokomplex je dnes mesto medzinárodným výstavným centrom, známa automobilka zas ponúka dostatok pracovných príležitostí.
Nitra
1 349 000 €
2 IZB. BYT S MESTSKOU ZÁHRADOU PRI HORSKOM PARKU, BA I - STARÉ MESTO
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj 2 izbový byt s predzáhradkou nachádzajúci sa v lukratívnej lokalite bratislavského Starého Mesta v tesnej blízkosti obľúbeného Horského parku. Vzhľadom na jeho polohu v tesnom kontakte s prírodou, súkromnú príjazdovú cestu ako aj kvalitné prevedenie novostavby, radíme nehnuteľnosť medzi prémiové s výborným investičným potenciálom. Byt je situovaný na 2. NP podlaží rezidencie komorného charakteru pozostávajúcej z dvoch 5-podlažných bytových domov, ktoré sú vsadené v pokojnom prostredí s vyrastenými stromami. Dispozične byt ponúka priestrannú dennú zónu s výmerou 36 m2 (30 m2 B02.06), na ktorú nadväzuje kuchyňa s jedálňou. Benefitom je priamy vstup do predzáhradky, ktorá je priam oázou pokoja v rušnom meste. Nočnú časť tvorí jedna spálňa, taktiež so vstupom do exteriéru. Samozrejmosťou je kúpeľňa a samostatná toaleta. Byt sa odovzdáva v prevedení „štandard“. Parkovanie je zabezpečené 1 parkovacím státím v podzemnej garáži. Blízkosť centra, aktívny oddych a výborná občianska vybavenosť sú benefity, ktoré túto nehnuteľnosť odlišujú od konkurencie. kolaudácia 4Q 2023 predzáhradka súkromná príjazdová cesta klimatizácia kompletná realizácia kúpeľne podlahové vykurovanie inteligentná elektroinštalácia MagicHome protipožiarne vstupné dvere hliníkové okná s izolačným trojskom exteriérové žalúzie drevená podlaha kamerový systém pivničná kobka zelená oddychová zóna privátne detské ihrisko 1 min. od Horského parku 5 min. jazdy autom do centra medzinárodná anglická škola v tesnej blízkosti blízkosť zastávky MHD investičná príležitosť Lokalita, BA I – Horský park Prestížna lokalita v tesnej blízkosti Horského parku patrí jednoznačne k najlukratívnejším lokalitám rezidenčného bývania. Ide o štvrť rodinných domov, staromestských i novodobých víl a mnohých veľvyslanectiev. Bratislavský mestský park s takmer nedotknutým prostredím prakticky priamo v centre je príjemným miestom pre oddych a načerpanie energie. Priaznivcom aktívneho odpočinku ponúka rozmanité možnosti športového vyžitia. Jednoduchá dostupnosť do centra mesta len zvyšuje jej atraktívnosť. Rodiny s deťmi ocenia blízkosť materských a základných škôl, ako aj medzinárodnú anglickú školu. Žiadaná poloha, v tesnej blízkosti Bratislavského hradu, je skutočne top miestom pre ľudí, ktorí preferujú bezprostrednú blízkosť pulzujúceho centra mesta v pešej vzdialenosti, no zároveň ocenia pokojnú štvrť ideálnu na večerné prechádzky uličkami honosných historických víl či moderných luxusných rezidencií. Pre priaznivcov kvalitných tradičných farmárskych výrobkov je k dispozícii obľúbený slovenský koncept potravín.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
VILA ANDRÁSSY, BREZNO - PODBREZOVÁ
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj jedinečnú 4 podlažnú vilu, ktorú dal v roku 1900 vybudovať gróf Andrássy v štýle poľovníckeho zámočku, ako svoje sídlo. Nehnuteľnosť s bohatou históriou je situovaná priamo pod Chopkom na hranici Národného parku Nízke Tatry medzi obcami Podbrezová a Horná Lehota. V roku 2021 prešla vila kompletnou rekonštrukciou s použitím nadštandardných materiálov a technológií. Moderné tepelné čerpadlá zem-voda zabezpečujú vo vile teplo, či chlad z podláh a stropov. Prostredníctvom inteligentného systému ABB je možné ovládať všetky funkcie elektroinštalácie aj na diaľku, vrátane kompletného ozvučenia priestorov JBL, a iné. Vila Andrássy dispozične pozostáva zo štyroch podlaží. Na prvom podzemnom sa nachádzajú spoločensko-relaxačné priestory pozostávajúce z hernej miestnosti s biliardom, stolným futbalom a veľkým barom s posedením pod klenbami. Vo wellness zóne je dispozícii vírivka pre 6 osôb, fínska sauna, priestor pre fitness a kompletné technické zázemie. Hlavná denná časť, situovaná na prvom podlaží, poskytuje veľkorysý obývací priestor s historickým portálovým krbom, ktorý je plynule prepojený dvojkrídlovými dverami so štýlovou jedálenskou časťou pre 12 osôb. K dispozícii je plne vybavená samostatná kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi a spálňa s kúpeľňou. Ďalších 9 spální, s vlastnými en suite kúpeľňami, je situovaných na 2. a 3. poschodí. Lôžková kapacita vily je 20-26 osôb. Celý interiér vily je vkusne zariadený, od prvého momentu tak môže nový majiteľ nasávať príjemnú atmosféru v dobovom, no zároveň hrejivom štýle. Honosné závesy, krištáľové lustre a predovšetkým starožitný nábytok vás vrátia do čias minulých a umocnia pocit odpočinku od rušného mestského životného štýlu. Vila je situovaná na rozľahlom, starostlivo udržiavanom pozemku s výmerou viac ako 5 000 m2, cez ktorý preteká pstruhový potôčik, ponad ktorým sa mostíkom dostanete priamo ku grilovaciemu altánku s krbom a kompletným zázemím. Vyrastené listnaté, ihličnaté i okrasné dreviny vytvárajú oázu pokoja, automatická závlaha a kosačka zas pomáha šetriť čas a energiu. K dispozícií sú dva vonkajšie sklady slúžiace ako lyžiareň, priestor pre športové potreby a záhradné náradie či krbové drevo. Exteriérové parkovanie pre 8 áut je možné priamo pred vilou. kompletná rekonštrukcia 2011, 2021 4 podlažia štýlový nábytok spoločensko-relaxačné zázemie terasa s posedením altánok na grilovanie pstruhový potôčik tepelné čerpadlo so zemnými vrtmi stropné chladenie podlahové kúrenie inteligentná elektroinštalácia i-bus EIB od ABB multizónové ozvučenie interiéru, exteriéru automatická závlaha alarm, kamerový systém nehnuteľnosť s históriou LOKALITA Obec Podbrezová leží v banskobystrickom kraji, okres Brezno, 35 km od Banskej Bystrice. V blízkej dostupnosti nehnuteľnosti (cca 10-20 km) sú k dispozícii viaceré možnosti športového vyžitia – najznámejšie lyžiarske stredisko v regióne Chopok, či Ski Golf & Hotel Resort Tále nachádzajúce sa pod jeho južnými svahmi, lyžiarske stredisko Mýto pod Ďumbierom i biatlonový areál Osrblie. Na svoje si prídu aj priaznivci horskej cyklistiky, turistiky a jazdy na koňoch.
Podbrezová
dohodou
2 IZB. BYT V NOVOSTAVBE PRI HORSKOM PARKU, BA I - STARÉ MESTO
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj 2 izbový byt s predzáhradkou nachádzajúci sa v lukratívnej lokalite bratislavského Starého Mesta v tesnej blízkosti obľúbeného Horského parku. Vzhľadom na jeho polohu v tesnom kontakte s prírodou, súkromnú príjazdovú cestu ako aj kvalitné prevedenie novostavby, radíme nehnuteľnosť medzi prémiové s výborným investičným potenciálom. Byt je situovaný na 2. NP podlaží rezidencie komorného charakteru pozostávajúcej z dvoch 5-podlažných bytových domov, ktoré sú vsadené v pokojnom prostredí s vyrastenými stromami. Dispozične byt ponúka priestrannú dennú zónu s výmerou 36 m2 (30 m2 B02.06), na ktorú nadväzuje kuchyňa s jedálňou. Benefitom je priamy vstup do predzáhradky, ktorá je priam oázou pokoja v rušnom meste. Nočnú časť tvorí jedna spálňa, taktiež so vstupom do exteriéru. Samozrejmosťou je kúpeľňa a samostatná toaleta. Byt sa odovzdáva v prevedení „štandard“. Parkovanie je zabezpečené 1 parkovacím státím v podzemnej garáži. Blízkosť centra, aktívny oddych a výborná občianska vybavenosť sú benefity, ktoré túto nehnuteľnosť odlišujú od konkurencie. kolaudácia 4Q 2023 predzáhradka súkromná príjazdová cesta klimatizácia kompletná realizácia kúpeľne podlahové vykurovanie inteligentná elektroinštalácia MagicHome protipožiarne vstupné dvere hliníkové okná s izolačným trojskom exteriérové žalúzie drevená podlaha kamerový systém pivničná kobka zelená oddychová zóna privátne detské ihrisko 1 min. od Horského parku 5 min. jazdy autom do centra medzinárodná anglická škola v tesnej blízkosti blízkosť zastávky MHD investičná príležitosť Lokalita, BA I – Horský park Prestížna lokalita v tesnej blízkosti Horského parku patrí jednoznačne k najlukratívnejším lokalitám rezidenčného bývania. Ide o štvrť rodinných domov, staromestských i novodobých víl a mnohých veľvyslanectiev. Bratislavský mestský park s takmer nedotknutým prostredím prakticky priamo v centre je príjemným miestom pre oddych a načerpanie energie. Priaznivcom aktívneho odpočinku ponúka rozmanité možnosti športového vyžitia. Jednoduchá dostupnosť do centra mesta len zvyšuje jej atraktívnosť. Rodiny s deťmi ocenia blízkosť materských a základných škôl, ako aj medzinárodnú anglickú školu. Žiadaná poloha, v tesnej blízkosti Bratislavského hradu, je skutočne top miestom pre ľudí, ktorí preferujú bezprostrednú blízkosť pulzujúceho centra mesta v pešej vzdialenosti, no zároveň ocenia pokojnú štvrť ideálnu na večerné prechádzky uličkami honosných historických víl či moderných luxusných rezidencií. Pre priaznivcov kvalitných tradičných farmárskych výrobkov je k dispozícii obľúbený slovenský koncept potravín.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
VEĽKORYSÝ BYT S TERASAMI PRI HORSKOM PARKU, BA I - STARÉ MESTO
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj veľkorysý 4 izbový byt s terasami nachádzajúci sa v lukratívnej lokalite bratislavského Starého Mesta v tesnej blízkosti obľúbeného Horského parku. Vzhľadom na jeho polohu v tesnom kontakte s prírodou, súkromnú príjazdovú cestu ako aj kvalitné prevedenie novostavby, radíme nehnuteľnosť medzi prémiové s výborným investičným potenciálom. Byt je situovaný na 4. NP podlaží rezidencie komorného charakteru pozostávajúcej z dvoch 5-podlažných bytových domov, ktoré sú vsadené v pokojnom prostredí s vyrastenými stromami. Dispozične byt ponúka priestrannú dennú zónu s výmerou 36 m2 pozostávajúcu z obývacej časti s predprípravou na krb, na ktorú plynule nadväzuje kuchynský kút. Nový majiteľ určite ocení priamy vstup na terasu s výmerou 16 m2. Nočnú časť tvoria 3 spálne, pričom veľkorysá master bedroom s privátnou kúpeľňou umožňuje tak isto vstup na terasu s výhľadom plným zelene. Byt ponúka 2 šatníky s dostatkom úložných priestorov, jeden samostatný a jeden ako súčasť spálne. K dispozícii sú 2 kúpeľne a miestnosť určená ako práčovňa. Byt sa odovzdáva v prevedení „štandard“. Parkovanie je zabezpečené 2 státiami v podzemnej garáži. Blízkosť centra, aktívny oddych a výborná občianska vybavenosť sú benefity, ktoré túto nehnuteľnosť odlišujú od konkurencie. kolaudácia 4Q 2023 2x terasa predpríprava na krb súkromná príjazdová cesta kompletná realizácia kúpeľní klimatizácia podlahové vykurovanie inteligentná elektroinštalácia MagicHome protipožiarne vstupné dvere hliníkové okná s izolačným trojskom exteriérové žalúzie drevené parkety kamerový systém pivničná kobka zelená oddychová zóna privátne detské ihrisko 1 min. od Horského parku 5 min. jazdy autom do centra medzinárodná anglická škola v tesnej blízkosti blízkosť zastávky MHD Lokalita, BA I – Horský park Prestížna lokalita v tesnej blízkosti Horského parku patrí jednoznačne k najlukratívnejším lokalitám rezidenčného bývania. Ide o štvrť rodinných domov, staromestských i novodobých víl a mnohých veľvyslanectiev. Bratislavský mestský park s takmer nedotknutým prostredím prakticky priamo v centre je príjemným miestom pre oddych a načerpanie energie. Priaznivcom aktívneho odpočinku ponúka rozmanité možnosti športového vyžitia. Jednoduchá dostupnosť do centra mesta len zvyšuje jej atraktívnosť. Rodiny s deťmi ocenia blízkosť materských a základných škôl, ako aj medzinárodnú anglickú školu. Žiadaná poloha, v tesnej blízkosti Bratislavského hradu, je skutočne top miestom pre ľudí, ktorí preferujú bezprostrednú blízkosť pulzujúceho centra mesta v pešej vzdialenosti, no zároveň ocenia pokojnú štvrť ideálnu na večerné prechádzky uličkami honosných historických víl či moderných luxusných rezidencií. Pre priaznivcov kvalitných tradičných farmárskych výrobkov je k dispozícii obľúbený slovenský koncept potravín.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
MODERNÝ DOM S PRIVÁTNOU PLÁŽOU, DUNAJSKÁ LUŽNÁ - MALÉ KOŠARISKÁ
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj jedinečný moderný rodinný dom s privátnou plážou nachádzajúci sa pri jazere Malé Košariská (Nové Košariská II) v obci Dunajská Lužná. Rodinný dom dispozične pozostáva z dvoch podlaží. Hlavná spoločenská časť sa nachádza na prízemí a ponúka veľkorysú obývaciu zónu s krbom, na ktorú plynule nadväzuje kompletne vybavená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, americkou chladničkou a kuchynským ostrovom s barovým sedením a jedálenský stôl pre 6 osôb. Nový majiteľ určite ocení priamy vstup na slnečnú, čiastočne krytú terasu s lounge záhradným nábytkom, ako aj druhú, určenú na letné stolovanie. K dispozícii je kúpeľňa. Nočná časť je situovaná o poschodie vyššie a ponúka 3 spálne. Benefitom master bedroom je, okrem vlastného šatníka, aj priestranná krytá terasa s pohodlnými ležadlami a nádherným výhľadom na pokojné jazero. Vstup na terasu je možný aj zo susednej detskej izby. Na poschodí sa ďalej nachádza menšia spálňa, samozrejmosťou je moderná kúpeľňa. Interiér, v zmysle návrhu architektonického štúdia, vyniká minimalistickým nadčasovým dizajnom, precíznym spracovaním s dôrazom na funkčnosť a pohodlie. Celý priestor pôsobí kompaktným dojmom, čistými líniami s dominantnou bielo šedou kombináciou v kontraste s kvalitnou podlahou v drevo-dekóre. Výhodu kaskádovitého pozemku architekti dômyselne využili na vybudovanie plážového domčeka s priestrannou slnečnou terasou s čiastočným pevným prekrytím a priamym vstupom do jazera upravenou, kamienkovou plážou. Aktuálne slúži ako fitness, k dispozícii je sprcha a toaleta, ako aj priestor pre záhradné občerstvenie a odpočinok pred slnkom. Zelená záhrada je napojená na automatický systém závlahy. Parkovanie je zabezpečené v samostatne stojacej garáži pre 2 vozidlá, ďalšie 2 autá môžu parkovať na vonkajšej ploche pozemku. privátna pláž s priamym vstupom do jazera plážový domček s fitness slnečné terasy, mólo pri jazere moderná kuchyňa s praktickou komorou dizajnové kúpeľne s walk-in sprchovými kútmi a vaňou klimatizácia s wifi elektrické a krbové podlahové vykurovanie talianska dlažba a obklady hliníkové okná Schüco (3 sklá) drevená terasa Garapa vlastná 20 m studňa technická miestnosť automatický závlahový systém drevo-obklad domu IPE vonkajšie hliníkové žalúzie s wifi Lokalita - Dunajská Lužná, Malé Košariská Dunajská Lužná sa nachádza približne 10 km od Bratislavy, pohodlná dostupnosť do hlavného mesta je zabezpečená obchvatom D4 alebo R7. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Jazero Malé Košariská, nazývané aj Nové Košariská II, vzniklo v dôsledku ťažby štrku a dnes sa využíva na rekreačné účely. Nachádza sa tu reštaurácia i bufety s občerstvením. Voda v jazere je kontrolovaná, priezračná, vhodná na kúpanie. Orientácia domu je na juh, vďaka čomu je možné si užívať slnečné lúče počas celého dňa.
Dunajská Lužná
dohodou
MALEBNÁ 4 IZB. VILA V TOSKÁNSKU, TALIANSKO - CAPRESE MICHELANGELO
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj malebnú kamennú vilu situovanú na kopci s krásnym výhľadom do údolia v toskánskej provincii Arezza v obci Caprese Michelangelo. Obec sa nachádza približne 100 km od Florencie a je preslávená ako rodisko slávneho umelca Michelangela a astronóma Santiniho. Vila je súčasťou historického statku a aktuálne je po kompletnej rekonštrukcii, pri ktorej bol kladený dôraz na citlivé zachovanie tradičných prvkov toskánskej architektúry. Od masívneho priznaného krovu, pravých terakotových podláh, majestátneho krbu až po typickú kamennú fasádu. Dispozične vila pozostáva z dvoch podlaží. Prízemie je venované privátnej časti majiteľov, ktorá ponúka tri spálne s dvomi kúpeľňami. O poschodie vyššie sa nachádza veľkorysá denná zóna s výmerou 70 m2, ktorá slúži ako obývacia časť s dominantným kamenný krbom, kompletne zariadenou kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi (elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), centrálnym ostrovčekom a jedálenským kútom pre 6 osôb. Celý priestor pôsobí vzdušným dojmom, vďaka otvorenému krovu je interiér veľkolepý s pravou atmosférou toskánskeho vidieka. Spoločenská časť disponuje dvomi balkónmi. Vila spĺňa všetky kritériá na pohodlné bývanie v zmysle najmodernejších požiadaviek zodpovedajúcich súčasnej dobe. V celom dome sú nainštalované moderné technológie inteligentného ovládania domácnosti na diaľku. S využitím mobilnej aplikácie tak máte svoju nehnuteľnosť pod kontrolou, nech sa už nachádzate kdekoľvek. Starostlivo udržiavaná záhrada s ovocnými stromami, živým plotom, kvitnúcou výsadbou a predovšetkým storočnou lipou poskytuje dostatok priestoru na odpočinok a načerpanie pravej toskánskej atmosféry. Parkovanie je zabezpečené parkovacím státím na pozemku. Vila sa ponúka na predaj kompletne zariadená a je určená nielen pre súkromné účely, ale je vhodná aj ako investičná príležitosť na prenájom. plavecký bazén 300 m od vily drevený masívny otvorený krov terakotové podlahy veľkolepý kamenný krb plynovod vykurovací kondenzačný kotol Viessmann inteligentné termostaty Netatmo senzory dverí a okien svetelný, dymový a CO2 senzor kamerový systém moderné technológie inteligentného ovládania domácnosti na diaľku kompletne zariadené citlivá rekonštrukcia atmosféra toskánskeho vidieka investičná príležitosť Taliansko, Caprese Michelangelo Toskánske mestečko Caprese Michelangelo, vzdialené od Florencie približne 100 km, je ideálnym východiskovým bodom na poznávanie toskánskeho vidieka. Či sa už rozhodnete navštíviť preslávené stredoveké mestečko Anghiari (16 km), Sienu či Florenciu (100 km), určite vás očarí príjemná atmosféra jednej z najkrajších častí Talianska. Môžete objavovať historické pamiatky, umelecké diela, prejsť sa po olivových hájoch či vinohradníckych sadoch. Na historických námestiach, ktorých príbehy siahajú do dávnych dôb si môžete vychutnávať pravé talianske delikatesy s pohárom vína z miestnych oblastí Chianti či Val d'Orcia. Morské pobrežie je dostupné vo vzdialenosti cca 100 km (Rimini). Táto malebná oblasť očarila mnoho známych osobností z celého sveta, ktorí si miesto pre svoju usadlosť vybrali práve tu. Za zmienku stojí napríklad anglický hudobník Sting.
Taliansko
380 000 €
ATRAKTÍVNY 2 IZB. BYT V PROJEKTE PRI KARLOVESKOM RAMENE, BA IV- KARLOVA VES
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj lukratívne byty v projekte Svrčia nachádzajúcom sa v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Karlova Ves s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta. Projekt, disponujúci 30 bytmi, je spojením nadčasového bývania kombinujúceho výhody mestskej rezidencie v tesnom kontakte s prírodou. Blízkosť Karloveského ramena so všetkými benefitmi pre voľnočasové aktivity len zvyšuje atraktivitu tohto bytového domu. Developerský projekt pozostáva z 2 – 4 izbových bytov s výmerou od 41 – 121 m2, každá jednotka má balkón alebo terasu a prináleží jej pivničná kobka. Bytový dom disponuje spolu 30 bytmi situovanými na 5-tich podlažiach, z toho je 8 dvojizbových, 13 trojizbových a 9 štvorizbových. Byty sú ponúkané na predaj v stave holobyt. V prípade záujmu môže klient požiadať developera o sprostredkovanie služieb spojených s dokončením bytu do prevedenia štandard, resp. nadštandard. Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáží 31 garážovými státiami, k dispozícii je aj 21 vonkajších miest. 2 – 4 izbové byty s výmerou od 41 – 121 m2 holobyt s možnosťou dokončenia do štandardu/nadštandardu každý byt disponuje balkónom/terasou pivničná kobka parkovanie atraktívna lokalita v kontakte s prírodou športové vyžitie pohodlná dostupnosť do centra koniec výstavby: 4Q 2023 kolaudácia: 03 2024 Lokalita – Bratislava IV, Karlova Ves Mestská časť Bratislavy Karlova Ves sa vyznačuje pokojným bývaním, pohodlnou dostupnosťou do centra a kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti projektu sú dostupné viaceré supermarkety, poliklinika ako aj množstvo reštaurácií a bistier. Samozrejmosťou sú materské, základné školy a gymnáziá. Blízkosť Karloveského ramena vytvára výborné podmienky na relaxačné aktivity a je ideálnym miestom pre deti. Vodárenská záhrada, člnkovanie, ZOO Bratislava, Botanická záhrada UK či cyklotrasy vedúce až k bratislavskému nábrežiu sú len niektoré z výhod tejto obľúbenej lokality. Tou hlavnou je predovšetkým pohodlná dostupnosť do centra, električkou či autom ste tam za pár minút.
Bratislava IV - Karlova Ves
211 500 €
ATRAKTÍVNY 3 IZB. BYT V PROJEKTE PRI KARLOVESKOM RAMENE, BA IV- KARLOVA VES
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj lukratívne byty v projekte Svrčia nachádzajúcom sa v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Karlova Ves s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta. Projekt, disponujúci 30 bytmi, je spojením nadčasového bývania kombinujúceho výhody mestskej rezidencie v tesnom kontakte s prírodou. Blízkosť Karloveského ramena so všetkými benefitmi pre voľnočasové aktivity len zvyšuje atraktivitu tohto bytového domu. Developerský projekt pozostáva z 2 – 4 izbových bytov s výmerou od 41 – 121 m2, každá jednotka má balkón alebo terasu a prináleží jej pivničná kobka. Bytový dom disponuje spolu 30 bytmi situovanými na 5-tich podlažiach, z toho je 8 dvojizbových, 13 trojizbových a 9 štvorizbových. Byty sú ponúkané na predaj v stave holobyt. V prípade záujmu môže klient požiadať developera o sprostredkovanie služieb spojených s dokončením bytu do prevedenia štandard, resp. nadštandard. Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáží 31 garážovými státiami, k dispozícii je aj 21 vonkajších miest. 2 – 4 izbové byty s výmerou od 41 – 121 m2 holobyt s možnosťou dokončenia do štandardu/nadštandardu každý byt disponuje balkónom/terasou pivničná kobka parkovanie atraktívna lokalita v kontakte s prírodou športové vyžitie pohodlná dostupnosť do centra koniec výstavby: 4Q 2023 kolaudácia: 03 2024 Lokalita – Bratislava IV, Karlova Ves Mestská časť Bratislavy Karlova Ves sa vyznačuje pokojným bývaním, pohodlnou dostupnosťou do centra a kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti projektu sú dostupné viaceré supermarkety, poliklinika ako aj množstvo reštaurácií a bistier. Samozrejmosťou sú materské, základné školy a gymnáziá. Blízkosť Karloveského ramena vytvára výborné podmienky na relaxačné aktivity a je ideálnym miestom pre deti. Vodárenská záhrada, člnkovanie, ZOO Bratislava, Botanická záhrada UK či cyklotrasy vedúce až k bratislavskému nábrežiu sú len niektoré z výhod tejto obľúbenej lokality. Tou hlavnou je predovšetkým pohodlná dostupnosť do centra, električkou či autom ste tam za pár minút.
Bratislava IV - Karlova Ves
326 000 €
4 IZB. BYT S TERASAMI PRI KARLOVESKOM RAMENE, BA IV- KARLOVA VES
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj lukratívne byty v projekte Svrčia nachádzajúcom sa v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Karlova Ves s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta. Projekt, disponujúci 30 bytmi, je spojením nadčasového bývania kombinujúceho výhody mestskej rezidencie v tesnom kontakte s prírodou. Blízkosť Karloveského ramena so všetkými benefitmi pre voľnočasové aktivity len zvyšuje atraktivitu tohto bytového domu. Developerský projekt pozostáva z 2 – 4 izbových bytov s výmerou od 41 – 121 m2, každá jednotka má balkón alebo terasu a prináleží jej pivničná kobka. Bytový dom disponuje spolu 30 bytmi situovanými na 5-tich podlažiach, z toho je 8 dvojizbových, 13 trojizbových a 9 štvorizbových. Byty sú ponúkané na predaj v stave holobyt. V prípade záujmu môže klient požiadať developera o sprostredkovanie služieb spojených s dokončením bytu do prevedenia štandard, resp. nadštandard. Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáží 31 garážovými státiami, k dispozícii je aj 21 vonkajších miest. 2 – 4 izbové byty s výmerou od 41 – 121 m2 holobyt s možnosťou dokončenia do štandardu/nadštandardu každý byt disponuje balkónom/terasou pivničná kobka parkovanie atraktívna lokalita v kontakte s prírodou športové vyžitie pohodlná dostupnosť do centra koniec výstavby: 4Q 2023 kolaudácia: 03 2024 Lokalita – Bratislava IV, Karlova Ves Mestská časť Bratislavy Karlova Ves sa vyznačuje pokojným bývaním, pohodlnou dostupnosťou do centra a kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti projektu sú dostupné viaceré supermarkety, poliklinika ako aj množstvo reštaurácií a bistier. Samozrejmosťou sú materské, základné školy a gymnáziá. Blízkosť Karloveského ramena vytvára výborné podmienky na relaxačné aktivity a je ideálnym miestom pre deti. Vodárenská záhrada, člnkovanie, ZOO Bratislava, Botanická záhrada UK či cyklotrasy vedúce až k bratislavskému nábrežiu sú len niektoré z výhod tejto obľúbenej lokality. Tou hlavnou je predovšetkým pohodlná dostupnosť do centra, električkou či autom ste tam za pár minút.
Bratislava IV - Karlova Ves
530 000 €
5 IZB. RODINNÝ DOM S APARTMÁNOM, VYSOKÉ TATRY - VEĽKÁ LOMNICA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom nachádzajúci sa v obci Veľká Lomnica vo Vysokých Tatrách v tesnej blízkosti Golfového Rezortu Black Stork Veľká Lomnica. Rodinný drevodom, skolaudovaný v roku 2003, je situovaný na rozľahlom rovinatom pozemku s výmerou 1 656 m2. Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch podlaží s potenciálnym využitím tretieho medziposchodia. Na prízemí sa nachádza kompletne zariadená kuchyňa s na mieru zhotovenou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi a americkou chladničkou, ktorá je plynule prepojená s jedálňou pre 8 osôb. Praktický vstup priamo na južnú terasu je benefitom tejto dennej časti. K dispozícii sú ďalej dve spálne so vstavaným šatníkom, kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť s práčkou, plynovým kotlom a úložným priestorom. Horné podlažie je venované hlavnej spoločenskej časti, ktorú reprezentuje obývacia miestnosť s krbom s výmerou 40 m2, 4 m vysokým otvoreným stropom a veľkorysý podkrovný priestor, ktorý môže byť využívaný ako tretie poschodie. Nový majiteľ určite ocení aj vstup na balkón s panoramatickým výhľadom na Vysoké Tatry. Podlažie ďalej disponuje spálňou, kúpeľňou so sprchovým kútom a WC a menšou miestnosťou, ktorá môže slúžiť ako pracovňa či priestranná odkladacia miestnosť. V roku 2015 bola zrealizovaná dostavba dvojgaráže so samostatným apartmánom na poschodí. Apartmán s výmerou 36 m2 disponuje privátnym vchodom a je vybavený kuchynským kútom so vstavanou chladničkou, elektrickou varnou doskou a kúpeľňou so sprchovým kútom a WC. Garáž je určená pre 2 vozidlá, ďalšie státie je možné priamo na nájazde pred garážou. Veľkorysý pozemok umožňuje dostatok priestoru na aktívny aj pasívny odpočinok. Príjemným osviežením je potôčik na konci záhrady. záhradný domček s el. prípojkou kondenzačný plynový kotol nová strešná krytina: 2020 s 10 r. zárukou kompletné inžinierske siete dvojgaráž s úložným priestorom nádherný výhľad na panorámu Vysokých Tatier Golfový Rezort Black Stork Veľká Lomnica široké možnosti celoročného športového vyžitia Lokalita, Vysoké Tatry – Veľká Lomnica Veľká Lomnica je podtatranská obec s panoramatickým výhľadom na Vysoké Tatry s dominantným Lomnickým štítom situovaná 8 km severovýchodne od Popradu. Okresné mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou a medzinárodným letiskom sa stalo populárnym aj vďaka aquaparku AquaCity Poprad so svojimi 13 bazénmi, tobogánmi, viac ako 350 vodnými atrakciami či špičkovým wellness s bohatou ponukou masáží a spa procedúr. V tesnej blízkosti nehnuteľnosti (2 km) sa nachádza Golfový Rezort Black Stork Veľká Lomnica. Areál má unikátnu polohu na južnej strane štítov Vysokých Tatier, v ochrannom pásme Tatranského národného parku. K dispozícii je 27-jamkové ihrisko, driving range, kryté odpalisko, chipping area, putting green, golfová akadémia, golfový simulátor. Samozrejmosťou je požičovňa golfovej výstroje, golfová škola a individuálne tréningové hodiny. Tatranská Lomnica, vzdialená od nehnuteľnosti 8 km, je jedným z hlavných centier Vysokých Tatier, priamo pod Lomnickým štítom. Nájdete tu množstvo reštaurácií, kaviarní, športových obchodov, bobovú dráhu a iné. Je garanciou najlepšej lyžovačky na slnečnej strane Vysokých Tatier. V lete je zas táto lokalita vyhľadávanou vstupnou bránou k turistickým a cyklistickým zážitkom vo Vysokých Tatrách.
Veľká Lomnica
725 000 €
AKTUALIZOVANÁ CENA: PRÉMIOVÝ CHALET S BAZÉNOM, BANSKÁ ŠTIAVNICA - ŠTIAVNICKÉ BANE
Slovakia Sotheby’s Int. Realty exkluzívne ponúka na predaj prémiový horský chalet situovaný v krásnom prostredí obce Štiavnické Bane v nadmorskej výške 750 m s panoramatickým výhľadom na okolie. Chalet, skolaudovaný v októbri 2014, sa nachádza na južne orientovanom pozemku, len 800 m od obľúbeného lyžiarskeho strediska Salamandra Resort uprostred Chránenej krajinnej oblasti Štiavnické vrchy. Dispozične pozostáva z dvoch podlaží a suterénu. Spoločenskej časti je venované prvé podlažie. Veľkorysá obývacia zóna s krbom pôsobí, vzhľadom na otvorený koncept galérie cez dve podlažia, monumentálne a vzdušne. Plynulým prechodom sa dostanete do kompletne zariadenej kuchyne so zabudovanými spotrebičmi, kachlovou pecou a jedálne pre 12 osôb. Veľkoformátové okná zabezpečujú v celom priestore nielen dostatok denného svetla, ale aj nádherný výhľad do okolia plného zelene. Z dennej časti je priamy vstup na terasu s vyhrievaným bazénom s protiprúdom a dostatkom možností pre príjemný relax, či už slnením počas letných mesiacov, alebo posedením pri večernom barbecue. K dispozícii je ďalej jedna spálňa s kúpeľňou a samostatná toaleta pre hostí. Privátna časť majiteľov je situovaná o poschodie vyššie a ponúka tri spálne, každú s vlastnou kúpeľňou. Suterén je venovaný relaxačno-technickému zázemiu, nachádza sa tu wellness s krbom, fínskou saunou a vírivkou, technická miestnosť, práčovňa, sušiareň, miestnosť pre záložný zdroj, sklad na drevo, sklad potravín a komora. V interiéri boli použité prírodné materiály ako drevo, kameň spracované overenými technológiami s cieľom vytvoriť pocit tradičného zrubu, zároveň však v zmysle štandardov zodpovedajúcim súčasným trendom a najvyššej kvalite. Pri výstavbe bol dôraz kladený na maximálne pohodlie majiteľov, o čom svedčí napríklad výťah na drevo, centrálny vysávač a systém ozvučenia v celom chalete, vlastná nezávislá vodáreň, či záložný zdroj s automatickým nábehom pri výpadku prúdu. Parkovanie je zabezpečené 4 garážovými státiami, ďalšie 2-3 kryté státia sú k dispozícii pod terasou domu. Chalet je určený pre náročného klienta, ktorý ocení nielen jeho unikátnu polohu v srdci prírody s maximálnym súkromím, ale aj jeho technické vybavenie. chalet z kvalitnej borovice vyhrievaný bazén s protiprúdom wellness s krbom, sauny záložný zdroj Honda GX s automatickým nábehom pri výpadku prúdu tepelné čerpadlo – podlahové vykurovanie ovládanie kúrenia prostredníctvom aplikácie kotolňa s 500 l zásobníkom vlastnej vody vlastná nezávislá vodáreň pri výpadku vody centrálny vysávač centrálny systém ozvučenia krb s rozvodom tepla do horného podlažia trezor výťah na drevo alarm Jablotron dieľňa s pneu zdvihákom parkovanie 4 + 3 nabíjacia stanica pre elektromobily kompletné technické zázemie chaletu krásna príroda Štiavnických vrchov 800 m lyžiarske stredisko Salamandra Resort Banská Štiavnica, Štiavnické Bane Malebná obec Štiavnické Bane sa nachádza v okrese Banská Štiavnica, v centrálnej časti Štiavnických vrchov, približne 3 km J-Z od centra Banskej Štiavnice. Toto významné kráľovské banské mesto bolo v r. 1993 zapísané do Zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO a zároveň je centrom CHKO Štiavnické vrchy. Právom je považované za jedno z najkrajších a historicky najzaujímavejších miest na Slovensku. Výborná poloha chaletu vo vzdialenosti len 800 m od lyžiarskeho strediska Salamandra Resort predurčuje túto nehnuteľnosť na ideálne miesto pre odpočinok, a to nielen počas zimných dní. Stredisko ponúka podmienky na lyžovanie a snowboarding na stredne náročnej zjazdovke s dĺžkou 1 450 m, vhodná je však aj pre začiatočníkov. V letných mesiacoch sú k dispozícii náučno-turistické trasy, voľný čas môžete tráviť cykloturistikou, osviežiť sa v tajchoch s tyrkysovou vodou, vyraziť na túru na legendami opradené Sitno alebo do historických baníckych štôlní. Počúvadlianske jazero je obľúbeným miestom pre aktívny druh odpočinku, rozprestiera sa na ploche 12 ha a populárne je aj pre svoje kultúrne podujatia.
Banská Štiavnica
dohodou
AKTUALIZOVANÁ CENA: PRÉMIOVÝ CHALET S BAZÉNOM, BANSKÁ ŠTIAVNICA - ŠTIAVNICKÉ BANE
Slovakia Sotheby’s Int. Realty exkluzívne ponúka na predaj prémiový horský chalet situovaný v krásnom prostredí obce Štiavnické Bane v nadmorskej výške 750 m s panoramatickým výhľadom na okolie. Chalet, skolaudovaný v októbri 2014, sa nachádza na južne orientovanom pozemku, len 800 m od obľúbeného lyžiarskeho strediska Salamandra Resort uprostred Chránenej krajinnej oblasti Štiavnické vrchy. Dispozične pozostáva z dvoch podlaží a suterénu. Spoločenskej časti je venované prvé podlažie. Veľkorysá obývacia zóna s krbom pôsobí, vzhľadom na otvorený koncept galérie cez dve podlažia, monumentálne a vzdušne. Plynulým prechodom sa dostanete do kompletne zariadenej kuchyne so zabudovanými spotrebičmi, kachlovou pecou a jedálne pre 12 osôb. Veľkoformátové okná zabezpečujú v celom priestore nielen dostatok denného svetla, ale aj nádherný výhľad do okolia plného zelene. Z dennej časti je priamy vstup na terasu s vyhrievaným bazénom s protiprúdom a dostatkom možností pre príjemný relax, či už slnením počas letných mesiacov, alebo posedením pri večernom barbecue. K dispozícii je ďalej jedna spálňa s kúpeľňou a samostatná toaleta pre hostí. Privátna časť majiteľov je situovaná o poschodie vyššie a ponúka tri spálne, každú s vlastnou kúpeľňou. Suterén je venovaný relaxačno-technickému zázemiu, nachádza sa tu wellness s krbom, fínskou saunou a vírivkou, technická miestnosť, práčovňa, sušiareň, miestnosť pre záložný zdroj, sklad na drevo, sklad potravín a komora. V interiéri boli použité prírodné materiály ako drevo, kameň spracované overenými technológiami s cieľom vytvoriť pocit tradičného zrubu, zároveň však v zmysle štandardov zodpovedajúcim súčasným trendom a najvyššej kvalite. Pri výstavbe bol dôraz kladený na maximálne pohodlie majiteľov, o čom svedčí napríklad výťah na drevo, centrálny vysávač a systém ozvučenia v celom chalete, vlastná nezávislá vodáreň, či záložný zdroj s automatickým nábehom pri výpadku prúdu. Parkovanie je zabezpečené 4 garážovými státiami, ďalšie 2-3 kryté státia sú k dispozícii pod terasou domu. Chalet je určený pre náročného klienta, ktorý ocení nielen jeho unikátnu polohu v srdci prírody s maximálnym súkromím, ale aj jeho technické vybavenie. chalet z kvalitnej borovice vyhrievaný bazén s protiprúdom wellness s krbom, sauny záložný zdroj Honda GX s automatickým nábehom pri výpadku prúdu tepelné čerpadlo – podlahové vykurovanie ovládanie kúrenia prostredníctvom aplikácie kotolňa s 500 l zásobníkom vlastnej vody vlastná nezávislá vodáreň pri výpadku vody centrálny vysávač centrálny systém ozvučenia krb s rozvodom tepla do horného podlažia trezor výťah na drevo alarm Jablotron dieľňa s pneu zdvihákom parkovanie 4 + 3 nabíjacia stanica pre elektromobily kompletné technické zázemie chaletu krásna príroda Štiavnických vrchov 800 m lyžiarske stredisko Salamandra Resort Banská Štiavnica, Štiavnické Bane Malebná obec Štiavnické Bane sa nachádza v okrese Banská Štiavnica, v centrálnej časti Štiavnických vrchov, približne 3 km J-Z od centra Banskej Štiavnice. Toto významné kráľovské banské mesto bolo v r. 1993 zapísané do Zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO a zároveň je centrom CHKO Štiavnické vrchy. Právom je považované za jedno z najkrajších a historicky najzaujímavejších miest na Slovensku. Výborná poloha chaletu vo vzdialenosti len 800 m od lyžiarskeho strediska Salamandra Resort predurčuje túto nehnuteľnosť na ideálne miesto pre odpočinok, a to nielen počas zimných dní. Stredisko ponúka podmienky na lyžovanie a snowboarding na stredne náročnej zjazdovke s dĺžkou 1 450 m, vhodná je však aj pre začiatočníkov. V letných mesiacoch sú k dispozícii náučno-turistické trasy, voľný čas môžete tráviť cykloturistikou, osviežiť sa v tajchoch s tyrkysovou vodou, vyraziť na túru na legendami opradené Sitno alebo do historických baníckych štôlní. Počúvadlianske jazero je obľúbeným miestom pre aktívny druh odpočinku, rozprestiera sa na ploche 12 ha a populárne je aj pre svoje kultúrne podujatia.
Štiavnické Bane
dohodou
VEĽKOLEPÁ PRÉMIOVÁ VILA, BRATISLAVA IV – ZÁHORSKÁ BYSTRICA
Slovakia Sotheby’s Int. Realty ponúka na predaj exkluzívnu nadčasovú vilu nachádzajúcu sa v prominentnej lokalite Záhorských sadov v Záhorskej Bystrici. Vila, navrhnutá s dôrazom na maximálnu bezpečnosť a súkromie, je situovaná v uzavretej rezidenčnej zóne monitorovaná autonómnym kamerovým systémom s privátnou klimatizovanou vrátnicou. Luxusná rezidencia z dielne skúsených architektov vyniká nielen svojím nadčasovým dizajnom, ale aj precíznym spracovaním a najmodernejším vybavením v súlade s požiadavkami náročného klienta. Vila s veľkorysou výmerou 1 500 m2 sa rozprestiera na troch podlažiach prepojených nádherným točitým schodiskom s dizajnovým svietidlom siahajúcim cez celú rezidenciu. Samozrejmosťou je výťah, ktorý zabezpečí novému majiteľovi komfort a pohodlie. Spoločensko-relaxačná časť je situovaná na vstupnom podlaží. Z uvítacej haly sa ponúka plynulý prechod do obývacej zóny s krbom, na ktorú nadväzuje priestranná jedáleň. Z oboch miestností je priamy vstup na terasu prekrytú pergolami od belgickej firmy Renson s otočnými tieniacimi lamelami. Priaznivci kulinárskeho umenia si prídu na svoje v dizajnovej kuchyni Poliform reprezentovanej dokonalými materiálmi, exkluzívnymi povrchmi a rafinovanými detailami. Nemecké spotrebiče Gaggenau so svojim unikátnym dizajnom premysleným do posledného detailu a doplneným o technológie, ktoré sú vždy o krok pred ostatnými, sú skvelou voľbou tejto exkluzívnej kuchynskej zóny. K dispozícii je praktická komora prístupná z jednej strany z garáže, z druhej priamo z kuchyne, vďaka čomu máte zabezpečenú pohodlnú logistiku. K dispozícii je ďalej šatník, hosťovská toaleta ako aj privátne schodisko vedúce do apartmánu pre chyžnú a do technického zázemia. V ľavom trakte sa nachádza hosťovská spálňa s vlastnou kúpeľňou a wellness s key pad vstupom. Po náročnom dni si môžete dopriať relax v parnej a fínskej saune Klafs, jacuzzi Berndorf a nielen deti, ale aj aktívni športovci ocenia najvyššiu radu nerezového bazénu Berndorf s protiprúdom pre plavcov so 16-timi tryskami a s profesionálnou radou technológie ozón bróm od spoločnosti Descon. Privátna časť majiteľov je situovaná na poschodí a ponúka master bedroom so vstupom na terasu a s vlastnou kúpeľňou a šatníkom a ďalšie tri spálne určené pre deti. Dve z nich majú spoločnú kúpeľňu, jedna súkromnú. Každá z izieb má vstup na terasu. Súčasťou je samostatný apartmán pre chyžnú s obývacou miestnosťou, spálňou a kúpeľňou. Suterén vily je venovaný športovému zázemiu v podobe kompletne zariadeného fitness Technogym, šatne s priamym vstupom k tenisovému kurtu a kúpeľne. Voľné chvíle môžete tráviť v kinosále s HD videoprojektorom a high-end ozvučením od značky CINEAK. Pre deti je určená priestranná herňa. Samozrejmosťou sú skladové priestory a kompletné technické zázemie vily. Interiér rezidencie je navrhnutý do posledných detailov, vďaka čomu vznikol jedinečný priestor, v ktorom sa snúbi nadčasová architektúra v kombinácii s pohodlím pre majiteľov. Kvalitné materiály ako taliansky mramor, travertín, podhľady dotvárajúce príjemnú atmosféru, jemné pastelové tóny a luxusné svietidlá, to všetko prispieva k elegancii a jedinečnosti tejto nehnuteľnosti. Exteriér vily je starostlivo upravený, o pravidelnú údržbu trávnika sa starajú dve automatické kosačky. Dreviny sú prevažne z Toskánska, kombinácia listnatých a ihličnatých stromov vytvára príjemné prostredie zabezpečujúce maximálne súkromie. Parkovanie je zabezpečené 8 garážovými státiami, k dispozícii sú aj vonkajšie parkovacie miesta. Vila je určená pre náročného klienta. • vila 1 500 m2, 6 izieb • samostatný apartmán • terasy s bezúdržbovým povrchom • kuchyňa Poliform, spotrebiče Gaggenau • hliníkové okná Schüco • exteriérové hliníkové žalúzie • výťah • wellness: parná, fínska sauna Klafs • nerezový bazén Berndorf • fitness Technogym • home cinema • herňa pre deti • vinotéka • tenisový kurt s umelou trávou • kamerový systém • systém odtlačkov prstov • 3x tepelné čerpadlo Viessmann • 1x plynový kotol • vzduchotechnika Menerga • klimatizovaná vrátnica s toaletou a šatňou • dom v pasívnom štandarde • 8x parkovanie v garáži • vonkajšie parkovacie státia • súkromie LOKALITA – Bratislava IV, Záhorská Bystrica Záhorská Bystrica – obľúbená mestská časť Bratislavy ležiaca na úpätí Malých Karpát je charakteristická zachovalými pôvodnými domami, ako aj novovybudovanými modernými vilovými časťami. Na svoje si prídu predovšetkým nadšenci prírody, v okolí je k dispozícii množstvo cyklotrás, možností na piknik, či skvelé opekačky. Medzi obľúbené miesta patrí Kačín, Plácek či zrúcanina hradu Pajštún. Táto mestská časť tak v sebe spája výhody pokojného bývania s výbornou dopravnou dostupnosťou do Bratislavy a zároveň na dosah od prírody.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
dohodou