Len u nás - Exkluzívny penthouse v Jazzy Garden pri centre Komárna
Exkluzívne len u nás Vám ponúkame na predaj nadštandardné bývanie v penthouse v novostavbe Jazzy Garden hneď pri centre Komárna. Nehnuteľnosť o rozlohe 88 m2 sa predáva aj s kompletným zariadením na obrázkoch a nábytkami na mieru. K dispozícii je terasa s rozlohou 10 m2 a v prípade záujmu sa dá odkúpiť garážové státie v suteréne s pivnicou a tiež dvojgaráž! Luxusná nehnuteľnosť je bez ďalších investícií! Perfekne vybavená kuchyňa so vstavanými spotrebičmi ako parná trúba, el. rúra, ohrievač riadu, kávovar, dizajnový odsávač, chladnička s mrazničkou, sklo keramická varná doska, umývačka riadu má dostatočného úložného a praktického priestor. Je prepojená s obývačkou a jedálňou, odkiaľ je vstup na slnečnú terasu. Plastové okná majú vonkajšie žalúzie na el. ovládanie. Kúrenie je zabezpečené vlastnou kotolňou v obytnom dome, vďaka čomu má byt vlastné meranie a regulovanie TÚV a kúrenia. Vybavením bytu sú 2 klimatizácie, alarm, kamerový systém a bezpečnostné vchodové dvere. Súčasťou bytu sú tiež vstavané nábytky ako roll door skriňa, kompletné vybavenie aj v kúpeľni a tiež kryštálové lustre. Dispozícia bytu: predizba, kuchyňa s jedálňou a obývačkou, 2 spálne, kúpeľňa, 2 toalety a terasa. Byt je situovaný v zateplenom obytnom dome s výbornou občianskou vybavenosťou - v tesnej blízkosti je centrum, školy, škôlky, lekárske strediská, obchody, atď. Stačí ak nám zavoláte a dohodnete si obhliadku a radi Vám poskytneme bližšie informácie, 0911293 954, Jana Pastorek Rosičková, konateľka JR Real s.r.o. Cena aj so zariadením 180 000 € zahŕňa kompletný právny servis ako aj vklad na kataster zabezpečený notárom.
Komárno
180 000 €
Exkluzívne len u nás! Novozrekonštruovaný 3 izbový byt na Vodnej ul. pri centre
Exkluzívne len u nás Vám ponúkame na predaj novozrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou na Vodnej ulici pri centre Komárna. Veľkometrážny byt o výmere 77 m2 prechádza kompletnou renováciou, ktorá zahŕňa nové plastové okná, kuchynskú linku na mieru so vstavanými spotrebičmi ako varná doska, digestor, rúra, mikrovlnná rúra. V byte sú menené veštky IS, nové podlahy, stierky, sadrokartónom upravené stropy. Kompletne obnovená je samozrejme aj kúpeľňa a toaleta. Byt sa predáva aj s čiastočným novým zariadením. Má nepriechodné izby a je situovaný v zateplenom obytnom s výbornou občianskou vybavenosťou - v tesnej blízkosti je škola, škôlky, lekárske strediská, obchody a centrum. Fotky sú zatiaľ ilustračné o byte, ktorý sme už kompletne prerobili a predali, no radi Vám spomínaný byt ukážeme aj keď v ňom momentálne ešte prebieha renovácia. Stačí ak nám zavoláte a dohodnete si obhliadku a radi Vám poskytneme bližšie informácie, 0917 943 318, Gabriel Pastorek, JR Real s.r.o Cena aj so zariadením 115 000 € zahŕňa kompletný právny servis ako aj vklad na kataster zabezpečený notárom.
Komárno
115 000 €
Rezervovane /Novostavba rodinného domu v Komárne za 1% úrok do 65 rokov!!!
Ponúkame Vám exkluzívne len u nás na predaj modernú novostavbu - 4 izbový rodinný dom v novovybudovanej súkromnej ulici v Komárne časť Bene. Daná nehnuteľnosť sa bude predávať na kľúč, takže sa stačí len nasťahovať :-) Novovybudovaná oplotená ulica ponúka bezpečné bývanie so vstupom cez elektrickú bránu. Dom o zastavanej rozlohe 126 m2 postavený na 585 m2 pozemku bude vybavený najmodernejšou technikou, aby mal čo najnižšiu réžiu.  Zavedené bude tepelné čerpadlo a centrálna vzduchotecnika, ktorá zaručuje naustály čerstvý vzduch v celej domácnosti. Okná s trojsklami, v kúpeľniach veľkometrážne obklady, v ostatných priestoroch plávajúca podlaha. K dispozícii bude státie pre autá, ktoré sa dá upraviť na plnohodnotnú garáž pre autá! Kuchynská linka s kompletnými spotrebičmi, v cene domu je tiež čiastočné zariadenie. K pozemku patrí aj súkromna ulička, čiže neskôr sa dá dohodnúť so susedmi o uzavretí areálu. Vo veľmi tichej uličke sú len 4 susedia, respektíve 4 novostavby. Pre mladomanželov do 35 rokov alebo rodičov s dietaťom do 6 rokov vieme vybaviť 100% hypotéku formou ŠFRB do 65 rokov za bezkonkurenčné 1% !!! Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, zostáva už len jeden voľný dom! Ak Vás zaujíma poloha pozemku, neváhajte nám zavolať a dohodnite si s nami obhliadku! S úctou, Gabriel Pastorek, 0917 943 318, JR Real s.r.o. NEZABUDNITE SI POZRIEŤ NAŠU VIDEOPREZENTÁCIU.
Komárno
259 000 €
Výhodne!- STAVEBNÉ POZEMKY V KOMOČI/ VÝSTAVBA MODERNÝCH DOMOV
JR Real realitná kancelária - už 15 rokov riešime pre Vás bývanie :) Ponúkame Vám na predaj 2 stavebné pozemky o rozlohe 647 m2 a 648 m2 s prístupovou cestou o výmere 187 m2 blízko Nových Zámkov v obci Komoča hneď pri rieke Váh s príležitosťami ako vodné športy, či festivaly. V prípade zaújmu Vám vieme vybaviť bezkonkurenčnú hypotéku za 1% úrok až na 180 000 eur po dobu 65 rokov cez Štátny fond rozvoja bývania. Takisto Vám vieme tiež zaistiť kompletnú výstavbu na kľúč! Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať a dohodnúť si s nami stretnutie! Dané parcely sú výhodné aj pre Developerov!!! Pripravujeme taktiež ďalší pozemok vedľa spomínaných parciel!!! Cena jednotlivých pozemkov je 30 000 eur! Novostavbu o rozlohe 126 m2 spolu s pozemkom ponúkame kompletne na kľúč za 180 000 eur. NEZABUDNITE SI POZRIEŤ NAŠU VIDEOPREZENTÁCIU. https://youtu.be/_h5FWUPSCYU?si=ubiMNMH3241qPN9E Viac informácií Vám ochotne poskytne Gabriel Pastorek, 0917 943 318, JR Real s.r.o.
Komoča
30 000 €
Nová cena! Exkluzívne len u nás - Nadštandardný rodinný dom na Alžbetinom ostrove
Ponúkame Vám na predaj nadštandardný rodinný dom na obľúbenom mieste na Platanovej aleji na Alžbetinom ostrove neďaleko centra Komárna. Exkluzívna nehnuteľnosť je situovaná na pozemku o rozlohe 1 370 m2 s podlahovou plochou 355 m2. K dispozícii je dvojgaráž na el. pohon, záhradný domček s terasou, náraďovňa a jacuzzi. Na krásnom parkovo upravenom pozemku so zavlažovacím systémom sa nachádza jazierko  s japonskými rybami.  Dom je vybavený kamerovým systémom, alarmom, el. vstupnou bránou a spĺňa podmienky aj tých náročnejších. V exteriéri ako aj v interiéri boli použité len kvalitné materiály ako hliníkové okná a vchodové bezpečnostné dvere, na mieru robené interiérové drevené dvere ako aj kvalitná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi vrátane drviča odpadu. Kompletne vybavená kuchyňa s ostrovčekom je prepojená s priestrannou obývačkou a jedálňou, odkiaľ je  prekrásny výhľad do nádhernej záhrady plnej zelene, stromov a kvetov. K dispozícii je klimatizácia, krb s centrálnym vysávačom, podlahové kúrenie, prieduchy a radiátory v kúpeľniach a garáži. V roku 2022 bol menený plynový kotol ako aj ohrev vody. Kvalitná podlaha v celom dome je v kombinácii drevených a plávajúcich parkiet, a tiež dlažby. Veľmi útulná, zároveň praktická a priestranná nehnuteľnosť je ideálna pre rodinu.  Dispozičné riešenie je vhodné na pohodlné a praktické spolužitie s deťmi, nakoľko 2 detské izby s vlastnou kúpeľňou sú v jednej polovici domu a v druhej polovici je spálňa s vlastnou veľkou kúpeľnou a šatníkom. Súčasťou domu je miestnosť na cvičenie, vírivka, dostatok skladovacích priestorov ako aj komora, práčovňa a technické priestory.  V záhrade je nádherný záhradný domček kompletne zariadený a vybavený vo vidieckom štýle. Disponuje úžasnou priestrannou a pohodlnou terasou, ktorá sa dá zatieniť el. vonkajšími žalúziami, odkiaľ je nádherný výhľad na jazero a krásnu záhradu. V tesnej blízkosti je breh Dunaja - ideálny na prechádzky, či športovanie, cyklistická cestička, klzisko, a tiež centrum. Odporúčame obhliadku! V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím neváhajte kontaktovať: O911 293 954, Jana Pastorek Rosičková, konateľka JR Real s.r.o. Cena 670 000 € zahŕňa kompletný právny servis ako aj vklad na kataster zabezpečený notárom.
Komárno
670 000 €
Aj na investíciu -Novozrekonštruovaný a kompletne zariadený 3 izbový byt na Mederčskej ulici
Exkluzívne len u nás Vám ponúkame na predaj novozrekonštruovaný a kompletne zariadený 3 izbový byt na Mederčskej ulici v širšom centre Komárna. Nehnuteľnosť o výmere 65 m2 prešla kompletnou renováciou, ktorá zahŕňa nové plastové okná, kuchynskú linku na mieru so vstavanými spotrebičmi ako varná doska, digestor, rúra, mikrovlnná rúra. V byte sú menené veštky IS, vchodové bezpečnostné a interérové dvere, zárubne, nové podlahy, stierky, sadrokartónom upravené stropy. Kúpeľňa a toaleta boli kompletne tiež obnovené. Byt sa predáva kompletne zariadený! Momentálne je dlhodobo vydaný do prenájmu za 700 eur mesačne, takže je vhodný aj na investíciu! Je situovaný v zateplenom obytnom s výbornou občianskou vybavenosťou - neďaleko je centrum, školy, škôlky, lekárske strediská, obchody, atď. Stačí ak nám zavoláte a dohodnete si obhliadku a radi Vám poskytneme bližšie informácie, 0911293 954, Jana Pastorek Rosičková, konateľka JR Real s.r.o. Cena aj so zariadením 99 000 € zahŕňa kompletný právny servis ako aj vklad na kataster zabezpečený notárom.
Komárno
99 000 €
Len u nás - AKCIA - Sklad na Leteckom poli na predaj
Exkluzívne len u nás Vám výhodne ponúkame na predaj sklad na Leteckom poli v Komárne. Budova o rozlohe 240 m2 postavená na pozemku o rozlohe 370 m2 je drevenej konštrukcie. V prípade záujmu sa dá prerobiť na rodinný dom. Všetky IS sú k dispozícii. Tichá lokalita. Cena 85 000 € zahŕňa kompletný právny servis ako aj vklad na kataster zabezpečený notárom. Stačí ak nám zavoláte a dohodnete si obhliadku a radi Vám poskytneme bližšie informácie, 0911293 954, Jana Pastorek Rosičková, konateľka JR Real s.r.o.
Komárno
85 000 €