PREDAJ - 2 izbový byt v novostavbe s garážou a záhradkou
Ponúkame na predaj 2 izbový byt s terasou v novostavbe - Malé Krasňany. Bytový komplex bol kolaudovaný v roku 2017. Celková rozloha bytu je 54,24 m2 a záhradka s terasou majú 33 m2. K bytu patrí pivnica a parkovacie miesto v podzemnej garáži ktoré je súčasťou predaja. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu z 5 tich poschodí. Byt je dispozične dobre riešený, ideálny pre mladú rodinku či párík, alebo ako investičný byt. Obývacia izba je spojená s kuchyňou, ktorá je komplet zariadená. Z obývacej izby sa vychádza na terasu a záhradu. Byt má ďalej detskú izbu (spálňu), šatník, samostatné WC a kúpeľňu s vaňou. V byte je laminátová podlaha, plastové okná, elektrické vonkajšie žalúzie. Nábytok je súčasťou predaja. Orientácia SV. Byt je teplý, slniečko svieti doobeda na záhradu. V byte je aj klimatizácia, alarm, protipožiarne senzory. Kúrenie je ústredné. Náklady na 3 osoby: 167 Eur - Fond opráv a správca a 45 Eur Elektrina 3 osoby Bytový dom má dobre riešenú komunikácu so správcom - spoločný chat a Helpdesk, čiže akúkoľvek poruchu viete ihneď riešiť. LOKALITA - Lokalita Malé Krasňany je výborná svojou dostupnosťou, je kúsok od električkovej zástavky od Račianskej ulice. V rámci bytového komplexu je mnoho zelene, krásny výhľad na vinohrady a Karpaty, detské ihriská a cyklochodníčky. CENA: 278.900 EUR - vrátane kompletného právneho servisu. Možnosť platby aj hypotekárnym úverom. Teším sa na vás na obhliadke.
Bratislava III - Rača
278 900 €
PREDAJ - 3 izbový byt vo výbornej lokalite - Ševčenkova - Petržalka
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výbornej lokalite na Ševčenkovej ulici – Petržalka, v blízkosti UPC a Daňového úradu. Byt sa nachádza na 5. poschodí z 8-mich. Celková rozloha bytu je 73,55 m2 vrátane zasklenej loggie s plastovými oknami o rozlohe 3,6 m2. K bytu patrí pivnica, ktorá je na prízemí bytového domu o rozlohe 1,66 m2. Orientácia bytu je na východ-západ. DISPOZÍCIA - byt pozostáva zo vstupnej haly, spálne, izby, obývacej izby, kuchyne s loggiou, samostatného WC a kúpeľne so sprchovacím kútom. Byt je svetlý a slnečný. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, plastové okná, žalúzie, sieťky, loggia zasklená plastovými oknami, murované jadro - kúpeľňa so sprchovacím kútom, vstavaná skriňa v chodbe, vešiaková stena s úložným priestorom. Podlahy - dlažba kúpeľňa a WC, kuchyňa a chodba linoleum a v izbách pôvodné PVC. Kuchynská linka bola menená, pri rekonštrukcii boli robené nové rozvody vody v kuchynskej časti a v kúpeľni. Bytový dom bol zateplený, nový výťah, vymenené stupačky. V dome bývajú slušní ľudia, dom je čistý, na poschodí sa nachádzajú iba dva byty. PARKOVANIE – v okolí bytového domu je parkovanie na základe rezidenčných miest s trvalým pobytom. Podiel na pozemku pod bytovým domom je vo vlastníctve majiteľa. LOKALITA – Ševčenkova ulica sa nachádza v Petržalke, ihneď za mostom SNP. V lokalite je všetka občianska vybavenosť. Okolie domu je plné zelene, možnosť prechádzky pre mamičky s deťmi, venčenie psa alebo rekreačne. Neďaleko sa nachádza Chorvátske rameno. Na svoje si prídu športovci, či už beh, korčule, cyklistika, plávanie. V okolí sa nachádza zdravotné stredisko, reštaurácie – TESCO, športový areál – skate park, škôlky súkromná aj štátna, jasle. Výborná dostupnosť MHD. MESAČNÉ NÁKLADY – 179 EUR/mes. – 1 osoba + elektrina + plyn, internet optika CENA: dohodou Možnosť platby prostredníctvom hypotekárneho úveru. Byt je voľný po dohode. Odporúčam vidieť – teším sa na Vás na obhliadke! Cena energií: 179 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
dohodou
PREDAJ - Stavebný pozemok v obci Bardoňovo
Ponúkame na predaj pekný pozemok pre rodinné domy o rozlohe 30 árov v obci Bardoňovo. Pozemok je v tvare L - možnosť postaviť i viac domov. Všetky IS sú v dosahu. Obec Bardoňovo - okres Nové Zámky - nachádza sa neďaľeko vyhľadávanej kúpeľnej lokality - Podhájska a podobne. Od Bratislavy je Bardoňovo vzdialené 137 km - po diaľnici asi 1,5 hodiny. Pozemok je na konci ulice v tichej časti obce. Obec poskytuje všetku občiansku vybavenosť potrebnú pre bežných obyvateľov - školy, obchody, pošta, zdravotné stredisko atd. Neváhajte a kontaktujte nás ohľadom obhliadky. Foto je ilustračná.
Bardoňovo
60 000 €
Predaj - 2izbový byt s veľkou loggiou, Nové Mesto
Dreamhomes ponúka na predaj 2-izbový byt v nadstavbe domu, ktorá bola realizovaná v roku 2004 Byt je po staršej rekonštrukcii v bytovom dome v lokalite s mimoriadne príjemnou rodinnou atmosférou, v obľúbenej časti Bratislavy, v Novom Meste, na ul. Nobelova, neďaleko vyhľadávaného areálu jazera Kuchajda a obchodného centra VIVO - Polus. V bezprostrednej blízkosti bytového domu je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť a zástavka autobusu (každých 15 min.). Električka je dostupná pešou chôdzou z Račianskej i Vajnorskej ulice alebo Vás dovezie k nástupištiam električiek autobus priamo zo sídliska. Doprava električkou do centra mesta trvá 12 minút. V okolí medzi bytovými domami je až 6 detských ihrísk, krásny lesopark s tenisový kurtami, multifunkčné ihrisko, workoutové ihrisko, štadión s paintballom, Priamo na sídlisku je škola s bilingválnou triedou a zrekonštruovaná materská škôlka s veľkým detským ihriskom a športovým areálom. Byt má celkovú úžitkovú plochu 49,29 m2 (z toho 43,83 m2 plocha bytu + 5,46 m2 loggia). Nachádza sa na 5. poschodí, dom má celkovo 5 nadzemných podlaží. Orientovaný je na južnú stranu. Bytový dom bol zateplený . Dispozícia bytu: 2 samostatné izby, z každej je východ na loggiu, samostatná kúpeľňa s vaňou a toaleta. V kuchyni je plynový sporák, vstavané spotrebiče. Mimoriadne obľúbená lokalita v Novom Meste sa vyznačuje výbornou dostupnosťou a komplexnou občianskou vybavenosťou, je veľmi vhodná pre rodiny s deťmi. Pri bytovke sú obchody – potraviny, pekáreň, dobrý reštaurácia, základná škola a škôlka pár krokov od domu, zdravotné stredisko 400 m od domu, pošta, zástavka MHD, autobus 51, električky. V tesnej blízkosti domu sa nachádza krásny park aj s tenisovými kurtami, do 5 min. autom plaváreň Pasienky a OC VIVO (Polus), Lidl, do 12 min. TESCO Zlaté piesky alebo AVION Shopping park. Cena tohto bytu: 149 900 EUR vrátane provízie RK, právneho a hypotekárneho servisu V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať. Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Bratislava III - Nové Mesto
149 900 €
PREDAJ - 3 izbový byt vo Vajnoroch - Tomanova ulica
Ponúkame na predaj 3 izbový byt na 3. poschodí bez výťahu vo Vajnoroch na ulici Tomanova. Celková rozloha bytu je 68,48 m2 z toho pivnica 3,93 m2. DISPOZÍCIA - byt má peknú priestrannú obývaciu izbu, spálňu, detskú izbu, kuchyňu s kuchynskou linkou z roku 2016, prerobenú kúpeľnňu, balkón s krásnym výhľadom a pivnicu. Byt sa nachádza v tehlovom zateplenom dome, je slnečný. Byt je priestranný a slnečný. V byte sú nové parkety, kúpeľňa kompletne prerobená, rolldor v chodbe na mieru, zasklenná loggia, byt sa priebežne rekonštruoval. LOKALITA – byt sa nachádza na „DEDINE v meste – lokalita Vajnory. Byt je vhodný pre mladý pár ako štartovací byt, alebo ako investícia s možnosťou prenájmu, nakoľko byt ostáva vo veľkej miere zariadený. Byt je svetlý a slnečný . Nízke energetické náklady . Cyklotrasa JURAVA, prepojenie do Rače, vlakové spojenie na Hlavnú stanicu (5 min), občianska vybavenosť – školy, škôlky, obchody, pošta, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie - všetko v pešej blízkosti. Doprava – MHD, dialničný obchvat, vlakové spojenie na Hlavnú stanicu (8min vlakom) a ste v centre mesta. PARKOVANIE – parkovanie v okolí domu je bezproblémové MESAČNÉ NÁKLADY – 146 EUR/mes. – 4 osoby CENA – 199.000 Eur vrátane poplatkov za právny servis. Byt bude voľný po dohode. Zariadenie v byte ostáva podľa dohody. Možnosť platby prostredníctvom hypotekárneho úveru. Odporúčam vidieť – teším sa na Vás na obhliadke!
Bratislava III - Vajnory
199 000 €
PREDAJ - 4 izbový priestranný byt s garážou - Široká ul. - Vajnory
Pripravujeme do ponuky na predaj priestranný 4 izbový byt na 2. NP v tehlovom bytovom dome bez výťahu na ulici Široká - Vajnory. Celková rozloha bytu je 110 m2 + balkón3,0 m2 + druhý balkón 4 m2,pivnica 1,8 m2. DISPOZÍCIA - byt má peknú priestrannú vstupnú širokú chodbu , následne sa z chodby vchádza do presvetlenej obývacej izby s francúzskymi oknami spojenej s kuchyňou, spálne, detskej izby s balkónom, druhej detskej izby, skutočne priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom , WC a bidetom. Veľkou výhodou je šatník a ďalšie samostatné WC. Byt sa nachádza v novostavbe kolaudovanej v roku 2007. Byt je priestranný a slnečný, orientovaný na 2 svetové strany (východ a západ). V byte sú laminátové podlahy, dlažby, vstavané skriňe, rohová kuchynská linka vrátane spotrebičov, vstavaná potravinová skriňa, zariadenie v byte ostáva po vzájomnej dohode. LOKALITA – byt sa nachádza na „DEDINE v meste – lokalita Vajnory. Byt je vhodný pre rodinu alebo ako investícia s možnosťou prenájmu, nakoľko byt ostáva vo veľkej miere zariadený. Nízke energetické náklady . Cyklotrasa JURAVA, prepojenie do Rače, vlakové spojenie na Hlavnú stanicu (5 min), občianska vybavenosť – školy, škôlky, obchody, pošta, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie - všetko v pešej blízkosti. Doprava – MHD, dialničný obchvat, vlakové spojenie na Hlavnú stanicu (8min vlakom) a ste v centre mesta. V blízkosti bytového domu je jazero - v lete je možnosť požičania vodných bicyklov, jazero využívajú vajnoráci radi aj na vychádzky či na spríjemnenie letných horúčav. PARKOVANIE – k bytu patrí aj parkovacie miesto v podzemnej garáži MESAČNÉ NÁKLADY – 200 EUR/mes. – 3 osoby + elektrina CENA – 349.000 EUR vrátane poplatkov za právny servis. Byt bude voľný po dohode. Možnosť platby prostredníctvom hypotekárneho úveru. Odporúčam vidieť – teším sa na Vás na obhliadke! Cena energií: 200 Euro / mesiac
Bratislava III - Vajnory
349 000 €
PREDAJ - 2 izbový byt v novostavbe - priestranný a slnečný - Senec
Ponúkame na predaj priestranný 2 izbový byt v 15 ročnej novostavbe v Senci na Bernolákovej ulici. Celková rozloha bytu je 63,06 m2 vrátane dvoch logiií o rozlohe 5,47 m2 DISPOZÍCIA - byt má vstupnú chodbu z ktorej sa vstupuje do šatníka a kúpeľne. Ďalej sa vstupuje do spálne s balkónom a priestrannej obývacej miestnosti s kuchynským kútom a balkónom. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 2. Stavba je tehlová, v bytovom dome sú iba 4 byty. Byt je priestranný a slnečný. Orientovaný je na JZ. V byte sú laminátové podlahy, dlažby, kuchynská linka vrátane spotrebičov, klimatizácia, plastové okná, kúpeľňa s vaňou spojená s WC. Dvere do bytu sú bezpečnostné, kúrenie je ústredné - dom má samostatnú kotolňu pre 4 bytové jednotky. LOKALITA – byt sa nachádza v centre mesta Senec - je v orientovaný v bočnej tichej ulici s výborným parkovaním. Byt je vhodný pre mladý pár ako štartovací byt, alebo ako investícia s možnosťou prenájmu, nakoľko byt ostáva vo veľkej miere zariadený. Byt je svetlý a slnečný . V okolí bytového domu sa nachádza výborná občianska vybavenosť - materské škôlky, základná škola, kaviarne, reštaurácie, supermarkety BILLA a COOP Jednota. Do centra Senca je to iba 5 min. pešo. Pred bytovým domom sa nachádza menšie detské ihrisko. Veľkou výhodou je dobré napojenie na diaľnicu D1. V lete ponúka lokalita oddych na Seneckých jazerách či v Aquaparku. PARKOVANIE – parkovanie v okolí bytového domu je voľne dostupné a bezproblémové MESAČNÉ NÁKLADY – 140 EUR/mes. + elektrina/plyn/KTV CENA – 155.000 EUR - vrátane kompletného právneho servisu Dohoda na cene možná, prídťe sa pozrieť. Byt bude voľný po dohode. Možnosť platby prostredníctvom hypotekárneho úveru. Odporúčam vidieť – teším sa na Vás na obhliadke!
Senec
155 000 €