NA PREDAJ - 2 izbový byt Sad na Studničkách - CENTRUM
2-izbový byt v starom centre Žiliny Ponuka na predaj 2-izbový byt v srdci Žiliny, v lokalite Sad na Studničkách. Tento byt s celkovou výmerou 60 m² je špecifický nielen svojou polohou, ale aj svojím okolím a vybavením. Výhody bytu: • Ideálna poloha: Byt sa nachádza v historickom centre mesta Žilina, len pár metrov od obľúbených nákupných centier Aupark a Mirage. Okolie ponúka bohatú občiansku vybavenosť vrátane škôlky, základnej školy, potravín, lekárne, nemocnice a mestskej úradnice. • Komfortné bývanie : 60 m2 , 3 poschodie Dispozične pozostáva z chodby, šatníkovej skrine, kúpeľne, spálne, obývacej izby a samostatnej kuchyne. Orientácia bytu je severo-južná, čo zaručuje príjemné osvetlenie a teplo po celý deň. • Renovácia bytového domu: Bytový dom prechádza veľkou premenou vrátane zateplenia, nových balkónov a terás, čo zvyšuje komfort a hodnotu bývania. Lokalita: • Rezidentské parkovanie: Možnosť parkovania priamo pri dome. • V blízkosti historického centra: Len pár metrov od bytového domu sa nachádza historické centrum mesta s bohatou ponukou reštaurácií, kaviarní a pamiatok. • Dopravná dostupnosť: Autobusová a železničná stanica sú vzdialené len 3 minúty peši. Tento byt je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu pohodlia, luxusu a výhodnej polohy v srdci mesta. Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento jedinečný kúsok nehnuteľnosti v Žiline! Cena: 159 000 ,- € Pre viac informácií a na zabezpečenie prehliadky nás neváhajte kontaktovať. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
159 000 €
Novostavba 4-izbového rodinného domu v obci Mojš
Exkluzívne ponúkame rozostavaný 4-izbový rodinný dom v obci Mojš. Podlahová plocha domu je 128m2 vrátane krytej terasy, ktorá má výmeru 25m2. Dom je taktiež napojený na všetky inžinierske siete. Predáva sa v stave hrubej stavby s osadenými hliníkovými oknami. Možnosť kompletného dokončenia na klúč vrátane nábytku. V cene domu je zahrnuté: 1. Murovaný rodinný dom s podlahovou plochou 128 m2. 2. Kvalitné hliníkové okná, hlinikové bezpečnostné vstupné dvere a taktiež posúvny HST systém pri vstupe na terasu. 3. Napojenie na všetky inžinierske siete a to: elektrika, voda, kanalizácia. 4. Oporný múr z 1 strany pozemku. (možnosť vyhotovenia oplotenia okolo celého pozemku) 5. Stavebné povolenie na prístrešok pre 2 osobné automobily. V prípade záujmu možnosť dom kompletne dokončiť a to: 1. Do stavu holodom - dokončené omietky, stropy, potery, vykurovanie, elektroinštalácie, fasáda a zdravotechnika. 2. Do stavu na klúč - dokončené podlahy, dlažby, svietidlá, kúpeľne s kompletnou sanitou 3. Dizajnový návrh interiéru a vyhotovenie nábytku. 4. Dokončenie záhrady. Bližší popis dispozície domu: Jednopodlažný rodinný dom typu bungalov má vstup z juhu od príjazdovej cesty. Na juh sú orientované okná do izby a obývačky. Spálňa a druhá izba majú okná orientované na východ a denná miestnosť s terasou majú západnú orientáciu. Denná miestnosť tj kuchyňa, jedáleň a obývačka majú podlahovú plochu 38 m2. V kuchyni je navrhnutý ostrovček s barovým sedením a veľká vstavaná časť do tvaru L. Dom ponúka 2 veľké detské izby s výmerou 12,5 m2 a spálňu, ktorá má 15 m2. Zároveň sú v dome 1 kúpeľňa, 2 záchody, sprchový kút a vaňa. Z dennej miestnosti je prístup na kompletne prekrytú terasu o výmere 25m2, ktorú je možnosť uzavrieť. Rozmery krytej časti terasy 10,4 x 2,5 m. K domu je navrhnutý prístrešok na 2 automobily o rozmere 5x5 m. Dom je navrhnutý s plochou strechou. Nosná strešná konštrukcia je vyhotovená z priehradových väzníkov a krytina - pozinkovaný falcovaný plech. Steny domu sú vymurované z tvárnic hrúbky 250 mm. Zateplenie je navrhnuté na obvodové steny o hrúbke 200 mm z polystyrénu alt. minerálnej vaty. Zateplenie strechy je navrhnuté z minerálnej vaty o hrúbke min. 400 mm, alternatívne fúkana izolácia. Bude realizovaná taktieŹ predpríprava na exteriérové žalúzie. V prípade záujmu a otázok ma neváhajte kontaktovať.
Mojš
199 000 €
RODINNY DOM v Obci ČIERNE / ČADCA - PREDAJ
Jedinečná príležitosť na predaj rodinného domu v obci Čierne pri Čadci. Máme pre vás úžasnú ponuku rodinného domu nachádzajúceho sa v srdci malebnej obce Čierne pri Čadci. Tento pôvabný dom je postavený na pozemku s celkovou výmerou 780 m2 a prešiel postupným procesom rekonštrukcie, vrátane výmeny okien, strechy, elektrických rozvodov, kúrenia, zateplenia, interiéru a sanita. Pri dome je aj zrekonštruovaná hospodárska budova. Charakteristika domu: • Rodinný dom je podpivničený a má dve nadzemné podlažia. • Každé podlažie má rozlohu 90 m2. • V pivnici nájdete technickú miestnosť, kotolňu, odkladaciu miestnosť, sklad, dielňu a ďalšie priestory. • Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, dve izby, kúpeľňa a samostatné WC. • Otočné schodište vedie na druhé nadzemné podlažie, kde sa nachádza krásna otvorená hala a ďalšie tri izby. Druhé poschodie je vhodné na samostatnú bytovú jednotku. Výhody a možnosti: • Dom je ideálnym miestom pre trvalé i rekreačné bývanie s možnosťou športových aktivít v blízkom okolí. • Nachádza sa v centre obce, čo poskytuje výhľady do obce a prírody • Krásna slnečná záhrada a jedinečná lokalita. • Je napojený na všetky inžinierske siete a má slnečnú záhradu. Ďalšie informácie: • Nákladné rekonštrukčné práce už boli dokončené, čo znamená nové riešenie energeticky úspornejšieho bývania. • Cena a ďalšie informácie sú k dispozícii na vyžiadanie v realitnej kancelárii. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Pre viac informácií a na zabezpečenie prehliadky nás neváhajte kontaktovať.
Čierne
dohodou
Predaj Slnenčný pozemok BUDATÍN 650 m2
° pozemok o výmere 650 m2, šírka pozemku ( cca je 18 m a dĺžka 36 m ). ° najlepšia cena / pripravenosť na výstavbu ° Inžinierske siete priamo na pozemku ° možná okamžitá výstavba ° vybudovaná komunikácia - bez ďalšej investície ° rýchla dostupnosť ° JEDINÝ POZEMOK V BUDATÍNE - Pozemok je situovaný v prírode Horného Považia vo veľmi príjemnej lokalite - SLNEČNÉ POZEMKY BUDATÍN kde v celej lokalite je limitovaná výstavba 35 rodinných moderných domov. Na pozemku môžete okamžite začať realizáciu na výstavbu s inžinierskymi sieťami a vybudovanou komunikáciou . Výmera 650 m2 umožňuje výstavbu moderného domu podľa vašej predstavy . K dispozícii je návrh projektu pripravený našou spoločnosťou a je to aj jedna zo služieb ktoré vieme poskytnúť . Rozmery sú 18 x 36 m. Pozemok je rovinatý bez akýchkoľvek kaskádových prekážok ( viď príloha ) . Jedná sa o slnečný pozemok s hlavnou orientáciou Juh a Západ . Pre predmetné územie je zhotovený projekt výstavby rodinných domov - SLNEČNÉ POZEMKY BUDATÍN , spĺňajúci všetky architektonické, funkčné aj dispozičné požiadavky na moderné bývanie V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. parky, detské ihrisko, škola so škôlkou, autobusová zástavka, jazero vhodné na rybolov . Obec Budatín poskytuje svojim obyvateľom pohodlné bývanie a zároveň je len na skok od prírody, ponúkajúcej široké možnosti na dlhé prechádzky aj športové vyžite ako napr. cyklotrasa (napojenie na priehradu Vodné Dielo Žilina ). Dostupnosť do Žiliny niekoľkými príjazdovými komunikáciami . VÝHODY POZEMKU A LOKALITY K dispozícii je pripravené : °uzemné rozhodnutie - °podklady na stavebné povolenie - ° limitovaná výstavba 35 rodinných domov - ° v cene pozemku pripravené komunikácia , inžinierske siete ( elektrika , vodovod , plyn , kanalizácia ) - ° slnečné prostredie s výhľadom - ° 3 minúty do centra mesta Žilina - ° občianska vybavenosť - ° pravidelné spoje MHD - ° návrh projektu rodinného domu - °všetky služby spojené s výstavbou a realizáciou rodinné domu vieme poskytnúť priamo u nás až po kolaudáciu. Chcete vedieť viac informácii a polohu pozemku - Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Budatín
dohodou
PRENÁJOM - Kancelárií , Obchodné priestory , Súkromný sektor Lekárov a Zubárov , Sklad, Spevené plo
Ponúkame na prenájom viacero variabilných priestorov v novej Polyfunkčnej budove vo výhodnej Lokalite - Púchova. Ponúkame na prenájom moderné a priestranné administratívne priestory vhodné pre open space alebo samostatné kancelárie. Ďalej máme k dispozícii viacero Obchodných priestorov , Zázemie pre súkromný sektor Lekárov a Zubárov, moderné priestory Gastro - Šport - Beauty , skladové priestory , ľahkú výrobu , spevnené plochy pre účely autoparku, skladovania , predaja a podobne . Nachádzajú sa vo veľmi vhodnej lokalite s vynikajúcim dopravným napojením, čím zabezpečujeme efektívnu dostupnosť pre vaše podnikanie či už autom alebo autobusovou dopravou. Aktuálne výhody tejto ponuky. °Ponúkame kancelárie rôznych veľkostí, aby sme vyhoveli vašim individuálnym potrebám( výmera od 134 m2 ) °Priestory sú dobre osvetlené prirodzeným svetlom, čo vytvára príjemné pracovné prostredie. °Flexibilný prístup k vybaveniu priestorov podľa vášho štandardu a potrieb. °Zabezpečujeme vám jednoduchý prístup do kancelárskych priestorov pomocou moderného výťahu. °K dispozícii je dostatok parkovacích miest priamo pred budovou, čo zjednodušuje parkovanie pre zamestnancov a návštevníkov. °Naša lokalita je ľahko rozpoznateľná a poskytuje viditeľnosť pre vašu firmu na trhu. Náš cieľ je poskytovať ideálne pracovné prostredie pre váš tím a podporovať rast vášho podniku. Pre viac informácií alebo na zabezpečenie prehliadky priestorov nás neváhajte kontaktovať. Váš úspech začína tu. Získajte svoje nové kancelárske priestory ešte dnes!
Púchov
9 600 €/mes.
Posledný stavebný pozemok s elektrinou pre rodinný dom, vodovod a elektrina pri pozemku
Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Veľká Čierna. Ide o posledný pozemok v novovzniknutej lokalite. Výmera pozemku 1150m2. Elektrická prípojka je vyhotovená a v cene pozemku. Verejný vodovod je taktiež pri pozemku s možnosťou napojenia. Predávajúci zabezpečí pripojenie na vodu. Dostupnosť k pozemku po spevnenej komunikácií. Pozemok sa nachádza len 35 minút od Žiliny a len 5 minút od mesta Rajec. Pozemok sa predáva s vybaveným územným rozhodnutím na rodinné domy, vodovod, elektrické prípojky, vjazd a žumpy. Lokalita je pripravená na výstavbu. Ostáva posledný pozemok. Projekt rodinného domu na komplet od 2500 eur, vybavenie stavebného povolenia 490 eur. Možnosť výstavby hrubej stavby bungalov od 60 000 eur (100m2). Možnosť priamo o developera si nechať naprojektovať rodinný dom na mieru za zvýhodnenú cenu a vybaviť stavebné povolenie, ktoré je garantované. Taktiež je možná výstavba domov pre klienta. Samozrejmá je ale aj kúpa samotného pozemku. Preto ma neváhajte osloviť, zavolajte alebo napíšte a spolu nájdeme pre vás ideálne bývanie.
Rajec
47 000 €
Predaj novostavby Rodinného domu
Stručný úvod: "Vitajte v našej jedinečnej ponuke elegantného rodinného domu, ktorý ponúka komfortný , moderný životný štýl a je ideálny pre život . Tento dom je pripravený na okamžité nasťahovanie a ponúka výnimočné možnosti za dostupnú cenu . Nachádza sa v tichej lokalite blízko krajského mesta Žilina ( 15 minút ) , v srdci novej výstavby rodinných domov s krásnym výhľadom na okolie a prírodu. Technické údaje: Dispozícia domu je vstup - zádverie , toaleta s technickou miestnosťou , prechádza sa do otvoreného priestoru kde sa nachádza kuchyňa, jedáleň , obývačka s východom do záhrady . Druhá časť domu - ľavé krídlo má centrálnu chodbu ktorá spája dve detské izby, kúpeľňu s toaletou a spálňu z ktorej je priamy vstup na záhradu . • Veľkosť domu zastavaná časť: 131 m2 • Pozemok : 267 m2 • Celková výmera pozemku : 398 m2 • Rozloha terasy: 25,7 m2 • Počet izieb: 3 samostatné nepriechodné izby • Kúpeľní: 1 (možnosť dobudovať ďalšiu) • WC: 2 (jedno samostatné, jedno v kúpeľni) • Výška stropov: 2,7 m • Úžitková plocha: 100 m2 • Podkrovný priestor: Využiteľný na odkladanie, výška do 1,7 m • Orientácia: Južný svah, slnečná strana Popis interiéru: • Otvorený priestor spojením - obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou • Drevené plávajúce podlahy s kombináciou dlažby • Podlahové kúrenie cez ÚK na elektrinu • Krb v obývacej izbe Exteriér a pozemok: • Murovaný dom .PORFIX PLUS • Strešná krytina je hliniková • Plastové okna s termoizolačné trojsklo • Zateplenie polystyrén • Krytá terasa s výmerou 25,7 m2 • Možnosť parkovania na vlastnom pozemku • Súkromná prístupová cesta • Dom je osadený na rovnom pozemku a okolie je mierne svahovité Lokalita: • Rýchly prístup do krajského mesta Žilina • Tiché prostredie s výborným dosahom na dopravu a pracovné príležitosti • Občianska vybavenosť, turistika, cykloturistika a vodné dielo Žilina v blízkosti Unikátne prvky: • Novostavba rodinného domu s tvarom písmena L • Vysoké stropy do 2,7 m pre priestorový pocit • Podkrovný priestor s rôznymi možnosťami využitia • Možnosť rozšírenia o ďalšiu kúpeľňu s priamym vstupom zo spálne • Ideálna orientácia na južnom svahu pre slnečné dni • Skutočne výborná dostupnosť Cena a kontakt: • Cena: na vyžiadanie • Kontaktujte nás pre viac informácií a obhliadku. ( foto , lokalita , dokumentácia . cena )
Žilina
dohodou
PREDAJ 3 izbový byt ulica Tichá - Źilina
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v širšom centre mesta Žilina o celkovej výmere 98,41 m2 . Byt je po čiastočnej rekonštrukcii (vymenené okná , strop , interiérové úpravy ). Ostatné vybavenie ostalo v pôvodnom stave čo poskytuje možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv ( kúpeľňa , toaleta , chodba - vstupná časť ) Orientácia bytu je S / J / Z. Nachádza sa na 2. poschodí z dvoch, bez výťahu. Výmera bytu: 86,39 m2. K bytu prináleží aj pivnica o ploche 12 m2 ktorá sa nachádza vedľa bytu na tom istom poschodí / môže slúžiť na rôzne účely . Priečky sú tehlové a väčšina z nich nie je nosná. Možnosť dispozičnej zmeny interiéru. Bytový dom je zateplený a v blízkej dobe prejde rekonštrukciou ( stúpačky , prípojky , interiérové úpravy , strecha atď ) Byt sa nachádza na ulici Ticha - Žilina . Cena: 164.900,-€
Žilina-Staré mesto
164 900 €
PREDAJ - Veľkometrážny 4 izbový byt STAŠKOV
Ponúkame veľký byt na 1. poschodí domu v obci Staškov neďaleko mesta Čadca. Jedná sa o veľkometrážny byt , ktorý nie je len obyčajným miestom na bývanie, ale skutočným domovom s vlastným charakterom. ° Umiestnenie stavby: Dom je dvojpodlažný objekt s čiastočným podpivničením. Na každom podlaží sa nachádza samostatná bytová jednotka.Objekt je zastrešený sedlovou strechou .Dom s bytovou jednotkou je situovaný v obci Staškov, ako samostatne stojaca stavba .V mieste je možnosť napojenia na obecný vodovod , verejnú kanalizačnú sieť (v súčasnosti splaškové vody z domu sú odvádzané do žumpy), Pre danú lokalitu sú vybudované inžinierske siete v plnom rozsahu (voda, plyn, elektro NN, kanalizácia a telefón). Byt sa nachádza na 2 nadzemnom podlaží so samostatným priamym vstupom z úrovne 1. NP kde sa nachádza zádverie a schodisko ako vnútorná interiérová časť domu. Dispozične byt pozostáva / štyri obytné izby, kuchyňu s jedálňou , 1 miestnosť – odkladací priestor , priestrannú kúpeľňu s toaletou , centrálna chodba do tvaru L s napojením na schodisko a zádverie . Moderná kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi a zariadená do tvaru U veľmi vkusne . vybavenie : drez s pákovou batériou, plynová varná doska, zabudovaná umývačka riadu, elektrická teplovzdušná rúra , digestor , chladnička. Miestnosti sú rozdelené zrkadlovo pozdĺž rovnej chodby a ich línia je čistá bez rušivých prvkov / orientovanie je sever, východ , juh . V izbách sú stropy sadrokartónové – nepravidelne. Súčasťou úžitkovej plochy bytu je balkón prístupný z dvoch obytných izieb orientovaný do záhrady( južná strana ) o výmere 4,24 m2 . V kúpeľni je osadená vaňa, keramické umývadlo , WC misa kombi s nádržkou, predpríprava na práčku ( voda , odpad ) . Vykurovanie v byte a ohrev vody / teplovodné napojené na vlastný zdroj ÚK – kotol plynový - umiestnený v kúpeľni, v izbách sú radiátory a vykurovací rebrík. Podrobnejšiu dispozíciu a rozdelenie miestnosti je vidieť v pôdoryse. . Zhrnutie vybavenia : Plastové okná s izolačným dvojsklom, Podlahy miešané - laminátové, keramická dlažba. Obklady – keramika v kuchyni, v kúpeľni a WC po celej výške stien.Vykurovanie v byte je ústredné teplovodné napojené na kotol – v miestnostiach sú radiátory a vykurovací rebrík. Ohrev vody je riešený prostredníctvom kotla . Elektroinštalácia – rozvádzač má bytová jednotka samostatne. Vnútorné úpravy povrchov - omietky hladké vápenno cementové, keramický obklad v kuchyňa , v hygienických zariadeniach - keramické obklady . Vnútorné rozvody: Vykurovanie - bytová jednotka samostatné vykurovanie, plynofikovaná prípojka plynu Elektroinštalácia - rozvádzač bytová jednotka samostatne, Vnútorný vodovod - rozvod studenej vody / ohrev TÚV je samostatne, Kanalizácia – nie – možnosť sa napojiť priamo na obecnú kanalizáciu Vnútorný plynovod – áno Ohrev teplej vody – samostatne prostredníctvom kotla ÚK. Oplotenie z ulice nachádzajúci sa v dvorovej časti objektu Plastová vodomerná šachta - V šachte 2x vodomer pre samostatné meranie TECHNICKÝ STAV : Stavba bola odovzdaná do užívania dňa 20.4.2021, ktoré nadobudlo právoplatnosť dňa 12.5.2021 Občianska vybavenosť a poloha nehnuteľnosti : Obec Staškov sa nachádza v severozápadnom kúte Slovenska v Horných Kysuciach, v centrálnej časti okresu Čadca. V súčasnosti je obec stavebne prepojená s Rakovou. (vybavenie obce) : predajňa potravinárskeho a rozličného tovaru, lekárne, samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých, praktického lekára pre deti a dorast, stomatológ, hromadné ubytovacie zariadenia, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, káblová televízia, verejný vodovod, verejná kanalizácia, rozvodná sieť plynu, vlaková zastávka, základná a materská škola. 1. Pohodlie Vidieckeho Života: Užívajte si kľudný život v obci Staškov s príjemným a pokojným prostredím, kde si môžete oddýchnuť od hektického mestského života. 2. Veľká Úžitková Plocha: Bytová jednotka ponúka štedrú podlahovú plochu 118 m2, čo je výrazne viac v porovnaní s novostavbami, čo znamená viac priestoru pre váš komfort. 3. Vonkajšie Parkovanie a Záhrada: K nehnuteľnosti patrí aj vonkajšie parkovanie pre dve autá, čo je ideálne pre rodiny s viacerými vozidlami. Okrem toho máte k dispozícii vlastný pozemok, ktorý môžete využiť ako záhradu či miesto na oddych. 4. Všetko v Jednej Cene: Cena nehnuteľnosti zahŕňa nielen byt, ale aj vonkajšie parkovanie a pozemok, čo znamená, že nemusíte nič ďalšie doplácať. ✨ Táto bytová jednotka je ideálna pre tých, ktorí hľadajú kombináciu súkromia a dostatku priestoru. Nechajte sa uniesť atmosférou malebnej obce Staškov a staňte sa súčasťou komunity, ktorá oceňuje kľud a slobodu života. Pre viac informácií alebo na záujem o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Vaše nové bývanie Vás už čaká , ,
Staškov
dohodou