4 izbový byt v prebiehajúcej rekonštrukcii
4 izbový byt s loggiou v kompletne prerobenom stave Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: - výmera: 82 m2 - 1 poschodie - Kuchyňa je robená na mieru, viď. foto STAV: - kompletná rekonštrukcia BYTOVÝ DOM: - bytový dom je zateplený, byt je kompletne prerobený DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, štyri nepriechodné izby, kúpeľňa a WC. - pivnica + kumbál. MESAČNÉ NÁKLADY: 200 Eur/ 3 osoby LOKALITA: Harmanec., Banská Bystrica Kľudná lokalita v blízkosti prírody, neďaleko priamo bytu sa nachádza autobusová zástavka, a obchod. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 128 000,- €. Cena 128 000,-€ je platná za byt v momentálnom stave, kým je možné si ešte prispôsobiť rekonštrukciu svojím potrebám. NEVÁHAJTE NÁS KONTAKTOVAŤ KÝM MÁTE MOŽNOSŤ SI BYT PRISPÔSOBIŤ PRIAMO NA MIERU !!!!! V cene je zahrnuté: - vybavovanie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností - poplatky za overenie podpisov u notára - doručenie podkladov na kataster - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. ODPORÚČAME! Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0903 419 083 alebo nás kontaktujte mailom norbert@solidnebyvanie.sk. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Harmanec
128 000 €
Menší 1 izbový byt s podzemným parkovacím miestom Belveder
Solídne bývanie Vám prináša na prenájom menší 1 izbový byt na Belvederi. Nachádza sa na 3 poschodí s orientáciou a výhľadom na mesto. Prenajíma sa zariadený. Vhodný maximálne pre 1 pracujúcu osobu. K dispozícii je hneď. Výška nájmu vrátane energií je 430 eur. Depozit je 430 eur a nevratná kaucia 430 eur. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
430 €/mes.
Prenájom 2i bytu v rodinnom dome, v Badíne pri Banskej Bystrici.
Realitná agentúra Solídne bývanie Vám prináša na prenájom 2 izbový byt v rodinom dome, nachádzajúci sa v Badíne pri Banskej Bystrici. Byt má výmeru 55 m2 , so samostatným vstupom. Byt sa prenajíma nezariadený. Dispozícia bytu: - Vstupná chodba -Kupeľňa , WC s vaňou - Obývacia miestnosť , - kuchyňa - Spálňa Lokalita a okolie: - lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou -10 minúty do Banskej Bystricí -parkovanie vyhradené vo dvore -Nádherná záhradka s oplotením,záhradka ponúka ideálne prostredie pre relax a grilovanie. Vhodný je pre pracujúci pár, alebo jedna osoba. Cena mesačného nájmu je 380,- eur / mesiac +energie Byt je voľný od 1.6.2024. Pri podpise sprostredkovateľskej a rezervačnej zmluvy sa hradí jeden krát nevratná kaucia vo výške mesačného nájmu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza jeden mesačný nájom vopred a vratný depozit vo výške mesačného nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle 0944970773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností. Cena energií: 50 Euro / mesiac
Badín
380 €/mes.
Priestor priamo na stanici
Máme pre Vás príležitosť pre začínajúcich podnikateľov, ktorí snívajú o kariére v Gastre. Tieto priestory sú vhodné aj pre skúsených podnikateľov, ktorí plánujú rozširovať svoj bussiness, tieto priestory Vám ponúkajú to najdôležitejšie, čo budete potrebovať - lokalitu. Priestory sa nachádzajú priamo oproti námestiu, pri vlakovej stanici. Sú rekonštruované a pripravené na okamžité otvorenie prevádzky. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
15 500 €
3 izbový, zariadený byt na prenájom Sásová
Na Karpatskej ulici v časti Sásová sme pre Vás pripravili na prenájom zariadený 3 izbový byt. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 70m2 * 5 poschodie STAV: * kompletná rekonštrukcia ZARIADENIE: * kompletne zariadený VÝHODY: * lódžia * kompletná občianska vybavenosť VHODNÝ NÁJOMCA: * pár, rodina bez domácich miláčikov VOĽNÝ OD: * 1.6.2024 CENA A PLATBA: * 700€ / vrátane energií Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia 700 €. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. ODPORÚČAME! Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
700 €/mes.
Na predaj väčší 1 izbový byt - BELVEDER
Kompletne prerobený a zariadený 1 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Belvederi Vám prináša na predaj spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO O BYTE: Dispozícia: 1 izba, kuchyňa, kúpeľňa. Poschodie: 1. poschodie Rozloha: 38 m2ˇ+pivnica Vybavenie: Zrekonštruovaný v udržiavanom stave. Predáva sa komplet zariadený kvalitným nábytkom. MESAČNÉ NÁKLADY: pre 2 osoby: 150,-€ Okamžite obývateľný byt. Vhodný na vlastné bývanie, ale aj ako investícia na prenájom - bez problémov Vám ho prenajmeme za 550€. LOKALITA: Ul. Nad Plážou, Belveder. VÝHODY: * jednoznačnou výhodou je lokalita, z ktorej máte na skok do mesta, do prírody, * v blízkosti ihriská, materské školy, obchod Lidl, OC Europa, kaviarne, všetko na čo si len spomeniete... V okolí sa nachádza veľa miest na aktívne trávenie voľného času, jazerko... CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 127 500,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na čísle 0944970773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk Tešíme sa na Vás.
Banská Bystrica
127 500 €
Slnečný mezonetový byt na prenájom v centre mesta Horná, Banská Bystrica
V centre mesta Banskej Bystrice Vám na prenájom prinášame slnečný 2-izbový mezonet. ZÁKLADNÉ INFO: * úžitková plocha 95m2 DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s kuchynskou časťou, jedáleň s obývacou časťou + vstup do kúpelne s wc. Po schodoch sa dostanete na podlažie kde je spací kút. VYBAVENIE BYTU: Vybavenie kúpeľne: nový sprchovací kút, práčka, umývadlo so skrinkou, wc Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, el.sporák s rúrou, ústredné kúrenie. Chladnička a práčka bude zabezpečená podľa potreby nájomcu. Byt je voľný. Zvieratá v byte nie sú povolené. LOKALITA: * Ide o byt s výbornou polohou v historickom centre,na námestí v Banskej Bystrici. CENA A PLATBA: * 650€ + plus energie/mesiac Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia vo výške nájmu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle 0944970773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk ODPORÚČAME! Jedná sa o zaujímavý byt. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
650 €/mes.
Rezervované! Zrekonštruovaný 3 izbový byt na Oremburskej ulici
Vo vyhľadávanej časti Fončordy sme pre Vás pripravili na prenájom krásny a zariadený 3 izbový byt. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 68 m2 * 7 poschodie STAV: * kompletná rekonštrukcia ZARIADENIE: * kompletne zariadený VÝHODY: * krásny výhľad * bezproblémové parkovanie * kompletná občianska vybavenosť VHODNÝ NÁJOMCA: * pár, rodina VOĽNÝ OD: * 1.5 prípadne aj spôr po dohode CENA A PLATBA: * 750€ / vrátane energií Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia 750 €. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. ODPORÚČAME! Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.p
Banská Bystrica
750 €/mes.
3 podlažná VILA v centre (až pre 20 ľudí)
Iba u nás! Skvelá príležitosť pre firmy alebo skupiny ľudí, ktorí hľadajú ubytovanie v centre Banskej Bystrice na jednom mieste. ZÁKLADNÉ INFO: * úžitková plocha cca 240 m2 * 3 podlažia * na každom podlaží sú 3 izby (na najvyššom poschodí možnosť úprav na 4 izby * na každom podlaží je kúpeľňa s WC PARKOVANIE: * vo dvore VÝHODY: * lokalita: Rudlovská cesta 23 * možnosť prispôsobenia podľa potreby * veľký skladový priestor CENA A PLATBA: * dohodou Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia vo výške nájmu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
dohodou
Kancelárske priestory
Kancelárske priestory vhodné pre Vašu prevádzku, nachádzajú sa na prízemí obytnej budovy, všetky energie sú v cene spolu s parkovacím miestom. Kúrenie je plynové, okná sú plastové a podlahy sú vydláždené. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia vo výške nájmu. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
720 €/mes.
Nová rekonštrukcia! 2 izbový byt THK 2 lódžie
Solídne bývanie Vám prináša na prenájom útulný 2 izbový byt na ulici THK. ZÁKLADNÉ INFO: *výmera 35 m2 *3 poschodie *ulica THK STAV: *nová kompletná zrekonštrukcia ZARIADENIE: *okrem obývacej časti je zariadený *možnosť dozariadenia majiteľom po dohode LOKALITA: *vyhľadávaná lokalita pri plážovou kúpalisku *tenisové kurty *bowling DOSTUPNOSŤ: *aktuálne VHODNÝ NÁJOMCA: *jedna maximálne 2 pracujúce osoby *domáce zvieratko nežiadúce VÝHODY: *čerstvá rekonštrukcia *2 lódžie *nový nábytok a spotrebiče *murovaná pivnica k dispozícii CENA A PLATBA: * 560 eur mesačne vrátane energií Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia vo výške nájmu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. ODPORÚČAME! Jedná sa o zaujímavý byt. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
560 €/mes.
Novostavba rodinného domu v príjemnom prostredí
Nádhernú novostavbu rodinného domu v pokojnom a krásnom prostredí Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: * úžitková plocha: 150m2 * pozemok o výmere 700m2 * je napojený na domové inžinierske siete, verejný vodovod, kanalizáciu * má zabudovanú predprípravu na kamerový bezpečnostný systém a optický internet Pri stavbe boli použité: * murivo Ytong 300mm * zateplenie polystyrénom 200mm * 6 komorové plastové okná s trojitým izolačným sklom * elektrické hliníkové žalúzie. * strecha je krytá škridlou Terran – antracit * teplovodné elektrické kúrenie * kompozitné vinylové podlahy * keramické obklady * vodeodolné stierky * Mastencová pec Tulikiwi * oplotenie BONUS: Dvojité zateplenie stropu. Odkladací priestor pod strechou cca 60m2. Špecifický a lukratívny vzhľad je vytvorený omietkou Dekorative Stone 30mm Dispozícia interiéru bungalovu: * predsieň / chodba * kuchyňa prepojená s obývacou časťou s dizajnovými vysokými stropmi a východom na terasu * spálňa * 1 detská izba * 2 detská izba * kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a wc * technická miestnosť VÝHODY: * bývanie, ktoré je dostupné blízkosti mesta, ale zároveň ponúka pokoj vidieka * kvalita materiálov a kvalita výstavby LOKALITA: Rodinné domy sa nachádzajú v časti Podkoreňová mesta Brezno na súkromnej ulici s vlastnou asfaltovou príjazdovou cestou, s kompletným oplotením a zámkovou dlažbou. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 350 000,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Brezno
350 000 €
Zaujímavý 2 izbový byt v centre na prenájom
Prinášame Vám na prenájom atypický 2 izbový byt na prenájom. ZÁKLADNÉ INFO: *výmera 55 m2 *2 poschodie *Dolná ulica STAV: *kompletne zrekonštruovaný ZARIADENIE: *nezariadený LOKALITA: *centrum Banskej Bystrice DOSTUPNOSŤ: *aktuálne VHODNÝ NÁJOMCA: *jedna maximálne 2 pracujúce osoby *domáce zvieratko povolené VÝHODY: *možnosť užívať terasu na streche *možnosť užívať menšiu posilovňu CENA A PLATBA: * 480€ / plus energie (50 až 80 eur/ mesiac) Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia vo výške nájmu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. ODPORÚČAME! Jedná sa o zaujímavý byt. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
480 €/mes.
4 izbový byt 5 minút od centra mesta
4 izbový byt s loggiou v čiastočne prerobenom stave Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: - výmera: 81 m2 - 7 poschodie 7 poschodového bytového domu s výťahom STAV: - čiastočná rekonštrukcia (plastové okná, kúpeľňa). BYTOVÝ DOM: - bytový dom je zateplený od výstavby DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, tri nepriechodné izby, kúpeľňa a WC. ZARIADENIE BYTU: - predáva sa zariadený MESAČNÉ NÁKLADY: 180 Eur/ 2 osoby LOKALITA: Poľná ul., Banská Bystrica V blízkosti sa nachdza Kaufland a kompletná občianska vybavenosť. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 185 000,- €. V cene je zahrnuté: - vybavovanie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností - poplatky za overenie podpisov u notára - doručenie podkladov na kataster - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. ODPORÚČAME! Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0903 419 083 alebo nás kontaktujte mailom norbert@solidnebyvanie.sk. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
185 000 €
Exkluzívne!!! 3 izbový byt s loggiou na predaj
Kompletne prerobený 3 izbový byt nachádzajúci sa v Sásovej na Tatranskej ul. Vám prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: *Výmera: 63 m2 * vyvýšené poschodie *čiastočne zrekonštruovaný *možnosť kúpiť ho aj so zariadením DISPOZíCIA: * vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa, spálňa, izba, WC, kúpeľňa MESAČNÉ NÁKLADY: * cca 150€ / 3 osoby VÝHODY: * PARKOVANIE: k bytu patrí parkovacie miesto (zaplatené do konca roka) *dve pivnice (latková a murovaná) LOKALITA: *sídlisko Sásová, Tatranská ul. *v dosahu všetko, čo rodina k životu potrebuje * plusom tejto lokality je okrem komplet. občianskeho vybavenia aj blízkosť prírody a možnosti príjemných prechádzok, či s deťmi alebo so psíkmi CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 145 000,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
145 000 €
Kompletne prerobená garsónka s možnosťou odkúpenia
Kompletne prerobená Garsónka v Žiary nad Hronom, s balkónom na 7 poschodí. Táto garsónka po kompletnej rekonštrukcii čaká na svojich nových nájomcov, nachádza sa v dobre prístupnej lokalite s veľmi dobrou sociálnou vybavenosťou okolia. Garsónka je zároveň aj na predaj. Garsónka je vhodná pre 2 dospelé osoby s dieťatkom a menším domácim zvieratkom. Cena pre 1 osobu je 350 ,-€ mesačne. Cena pre 2 osoby je 400,-€ mesačne. Cena pre 2 osoby s malím dieťatkom je 420,-€ mesačne. Garsónka sa prenajíma nezariadená, disponuje aj vlastným balkónom. Garsónka sa nachádza na uzatvárateľnom poschodí kde majú prístup iba majitelia bytov na danom poschodí, energie sú v cene nájmu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x nájomné a 1x vratný depozit vo výške mesačného nájmu. Pred podpisom sa platí 1x nevratná kaucia vo výške mesačného nájomného. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Žiar nad Hronom
350 €/mes.
Garsónka, Majerská cesta ,Banská Bystrica
Kompletne prerobený a čiastotočne zariadená garsónka Vám prináša na predaj spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO O BYTE: Dispozícia: 1 izba +kuchyňa, WC so sprchou. Poschodie: 6. poschodie s výhľadom Rozloha: 28m2 Vybavenie: Zrekonštruovaný s vymenenými oknami, v udržiavanom stave. Okná: Vymenené približne pred 8 rokmi MESAČNÉ NÁKLADY: pre 2 osoby: 120,-€ Okamžite obývateľný byt. VÝHODY: vhodná investícia na prenájom - bez problémov Vám ho prenajmeme za 390-410€ dva výťahy (z toho jeden nákladný - bezproblémové sťahovanie) bezproblémové parkovanie LOKALITA: Majerská cesta, BB V blízkosti sa nachádza aj zastávka MHD, 10 min peši k autobusovej stanici a obchodnému domu - Terminálu, 20 minút pešo do centra mesta Okrem toho sa bytovka nachádza blízko novovybudovanej cyklotrasy pri Hrone. Cena bytu 59 000 €. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle 0944970773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk
Banská Bystrica
59 000 €
Útulný 2 izbový byt, Majerská cesta, Banská Bystrica
Popis nehnuteľnosti Zdieľať na Facebooku Kompletne prerobený a čiastotočne zariadený 2 izbový byt s výhľadom do zelene Vám prináša na predaj spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO O BYTE: Dispozícia: 1 izba s kuchyňou, spálňa, WC so sprchou. Poschodie: 2. poschodie s výhľadom Rozloha: 36,5m2 Vybavenie: Zrekonštruovaný s vymenenými oknami, v udržiavanom stave. Okná: Vymenené približne pred 8 rokmi MESAČNÉ NÁKLADY: pre 2 osoby: 150,-€ Okamžite obývateľný byt. VÝHODY: vhodná investícia na prenájom dva výťahy (z toho jeden nákladný - bezproblémové sťahovanie) bezproblémové parkovanie LOKALITA: Majerská cesta, BB V blízkosti sa nachádza aj zastávka MHD, 10 min peši k autobusovej stanici a obchodnému domu - Terminálu, 20 minút pešo do centra mesta Okrem toho sa bytovka nachádza blízko novovybudovanej cyklotrasy pri Hrone. Cena bytu 78 000 €. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle 0944970773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk
Banská Bystrica
78 000 €
Útulný 1 izbový byt, Banská Bystrica
Kompletne prerobený a zariadený 1 izbový byt s výhľadom do zelene Vám prináša na predaj spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO O BYTE: Dispozícia: 1 izba, kuchyňa, kúpeľňa. Poschodie: 2. poschodie s výhľadom Rozloha: 30m2 Vybavenie: Zrekonštruovaný s vymenenými oknami, v udržiavanom stave. Okná: Vymenené približne pred 8 rokmi MESAČNÉ NÁKLADY: pre 2 osoby: 120,-€ Okamžite obývateľný byt. VÝHODY: vhodná investícia na prenájom - bez problémov Vám ho prenajmeme za 390-420€ dva výťahy (z toho jeden nákladný - bezproblémové sťahovanie) bezproblémové parkovanie LOKALITA: Majerská cesta, BB V blízkosti sa nachádza aj zastávka MHD, 10 min peši k autobusovej stanici a obchodnému domu - Terminálu, 20 minút pešo do centra mesta Okrem toho sa bytovka nachádza blízko novovybudovanej cyklotrasy pri Hrone. Cena bytu 64 000 €. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle 0944970773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk
Banská Bystrica
64 000 €
Exkluzívne! Rodinný dom v pokojnej obci Lieskovec
Rodinný dom v pôvodonom stave v obci Lieskovec Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera pozemku: 205 m2 * výmera obytnej plochy: 165 m2 * predzáhradka: 40 m2 STAV: Dom v pôvodnom stave je pripravený na rekonštrukciu pre nového majiteľa INŽINIERSKE SIETE: * prípojka na vodu, elektrinu, plyn DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: Dom je dlhý, jednopodlažný.: Dom nie je podpivničený Prečo kúpiť práve túto nehnutelnosť ? Vynikajúca a dostupná cena. LOKALITA: Dom sa nachádza v obci Lieskovec v tichej ulici. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 55 000,- € *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych výhodných možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Lieskovec, Zvolen
55 000 €
Na predaj zariadený 3-izbový byt v Trsticiach
Realitná spoločnosť Solídne bývanie spol., s.r.o. Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 82,32 m2 + balkón 6,35 m2. Byt sa nachádza na poschodí v štvorbytovke a bol skolaudovaný v roku 2019. K bytu patria 2 parkovacie miesta priamo pred bytovkou. V byte je elektrické podlahové kúrenie, plastové okná s trojsklom. Na podkroví je veľký úložný priestor, nad celým bytom. Bytovka je napojená na verejnú kanalizáciu. Dispozičné riešenie bytu: - vstupná hala - predsieň/chodba - spálňa - detská izba - obývacia izba - kuchyňa - kúpeľňa - wc - balkón Režijné náklady pre 5 člennú rodinu do 170 eur/mes. Občianska vybavenosť obce Trstice je výborná: rôzne obchody a služby, sociálne zariadenia, pošta, materské školy, základná škola 1-9 slovenská, maďarská, lekári – obvodný, detský, zubný, lekáreň, bankomaty, obchody -(supermarkety Coop, Tesco) reštaurácie, kultúrne zariadenia, športové rekreačné a relaxačné zariadenia. Vzdialenosti do miest: Dunajská Streda 17km, Galanta 22km, Šaľa 20km. Cena bytu je 117.900 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974.
Trstice
117 900 €
Priestranný 1 izbový byt (48m2) vo vintage štýle
Pre milovníkov vintage štýlu! Tento zaujímavý veľkometrážny 1 izbový byt centre Slovenskej Lupče Vám na prenájom prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 48 m2 * prízemie rodinného domu * bezbariérový STAV: * kompletne prerobený ZARIADENIE: * kompletne zariadený vrátane spotrebičov LOKALITA * centrum Slovenskej Ľupče s komplet občianskou vybavenosťou * obľubená lokalita, možnosť príjemných prechádzok a športovania VHODNÝ NÁJOMCA: * slušný pracujúci pár * bez domácich zvierat DOSTUPNOSŤ: * aktuálne PARKOVANIE: * kryté parkovacie miesto vo dvore CENA A PLATBA: * 450€ / vrátane energií, tv a internetu Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia vo výške nájmu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. ODPORÚČAME! Jedná sa o zaujímavý byt. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Slovenská Ľupča
450 €/mes.
Aj pre rodinu s detmi. Krásny 3 izbový byt, CENTRUM - Petelenova ul.
V Centre mesta Banskej Bystrice na Petelenovej ul. Vám na prenájom prinášame krásny 3 izbový byt. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 70 m2 * prízemie STAV: * novostavba ZARIADENIE: * kompletne zariadený VHODNÝ NÁJOMCA: * pár, rodina s deťmi * domáce zvieratko povolené VOĽNÝ OD: * 1.5.2024 CENA A PLATBA: * 800€ / vrátane energií Pri rezervácii sa platí nevratná kaucia 800 €. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: nájom vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. ODPORÚČAME! Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.p
Banská Bystrica
800 €/mes.
Na predaj 3 izbový byt v Bratislave v časti Vajnory.
V meste Bratislava časť Vajnory Vám spoločnosť Solídne bývanie prináša na predaj 3 izbový byt. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 75m2 * 4 poschodie bez výťahu ZARIADENIE: Predáva sa v pôvodnom stave pripravený pre nového majiteľa. DISPOZÍCIA: * vstupná chodba , kuchyňa so špajzou,obývačka spálňa, izba, kúpeľňa, oddelené WC VÝHODY: * perfektná LOKALITA Vám zaručí skvelý komfort a dosah všetkého, čo potrebujete * priestrannosť bytu * parkovanie v blízkosti bytového domu bez obmedzenia parkovacích kariet  * v bezprostrednej blízkosti sa nachádza škola , potraviny a nádherná príroda   CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 205 000,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Bratislava III - Vajnory
205 000 €
Na predaj 2 izbový byt v CENTRE mesta
V Centre mesta na ulici Hurbanova v Novom Meste nad Váhom spoločnosť Solídne bývanie prináša na predaj 2 izbový byt. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 57,27 m2 * 3 poschodie bez výťahu DISPOZÍCIA: * vstupná chodba , kuchyňa ,obývačka, spálňa, kúpeľňa, oddelené WC VÝHODY: * perfektná LOKALITA v centre mesta, čo Vám zaručí skvelý komfort a dosah všetkého, čo potrebujete * priestrannosť bytu * parkovanie v blízkosti bytového domu bez obmedzenia parkovacích kariet  * kompletné vybavenie bytu * v bezprostrednej blízkosti sa nachádza námestie, zubár, škôlky.   CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 121 000,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Nové Mesto nad Váhom
121 000 €
Stavebný pozemok v Senici na predaj
V Senici časť Kunov Vám spoločnosť Solídne bývanie prináša na predaj stavebný pozemok. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 400m2 * Prístupová cesta ideálna, k dispozícii je pripojenie na elektrinu, plyn, kanalizáciu * Ideálne pre stavbu domčeka.   CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 64 000,- € . *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte.
Senica
64 000 €
Dva stavebné pozemky na predaj vo Vinosadoch
Vo Vinosadoch Vám spoločnosť Solídne bývanie prináša na predaj 2 stavebné pozemky. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 822m2 za jeden * Prístupová cesta ideálna * Ideálne pre stavbu domčeka. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 235 000,- € za jeden. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte.
Vinosady
235 000 €
Pozemok na predaj, Vinohrad vo Sv. Jure
Vo sv. Jure Vám spoločnosť Solídne bývanie prináša na predaj pozemok. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera: 2500m2 * Prístupová cesta ideálne 4x4 * Ideálne pre pokračovanie vo Vinohrade alebo domček na kolesách s pekným výhľadom. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 51 000,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte.
Svätý Jur
51 000 €
Krásny 2 izbový byt v novostavbe centrum
Nový, čerstvý 2 izbový byt s loggiou a garážovým státím na prenájom Vám prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: *výmera:48 m2 *2 poschodie s výťahom *novostavba - nedávno kolaudovaná *kompletne zariadený a vybavený spotrebičmi LOKALITA: Hurbanova ul., blízko centra, *perfektná lokalita s dostupnosťou ku všetkému, čo človek potrebuje, čo Vám zaručí vysoký komfort bývania. VHODNÝ NÁJOMCA: 1-2 pracujúce osoby bez domácich zvierat CENA A PLATBA: Cena mesačného nájmu pre jednu osobu vrátane enerigí internetu a tv je 700eur / mesiac. Pre dve pracujúce osoby 720 eur / mesiac. Pre rezerváciu nehnuteľnosti sa platí nevratná kaucia 700€. Pri podpise nájomneh znluvy sa platí mesačný nájom na mesiac vopred a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na obhliadku. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Banská Bystrica
600 €/mes.
Nádherná chalupa v obci Podkozince na predaj
Nádhernú chalupu v obci Lubina na predaj Vám prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: *Pozemok 958 m2 *zastavaná plocha cca 90 m2 *Kompletná rekonštrukcia: plastové okná, nová strecha, komplet omietky, vonkajšia fasáda, nová elektrina (rozvody), nové komíny. INŽINIERSKE SIETE: *Kúrenie elektrinou alebo kachlami na tuhé palivo *voda je z vlastnej studne * odpad: septik. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: *Dom je čiastočne podpivničený kde sa nachádza aj vodáreň. *Prvé nadzemné podlažie pozostáva: kuchyňa, kúpeľna,obývacia izba, spálna. *K dispozícii je na nádvorí miestosť na zábavu a posedenie. LOKALITA: Na pozemku oproti sa nachádza hospodárska budova a na pozemku je ovocný sad. Prečo kúpiť práve túto nehnutelnosť s pozemkom ? Vynikajúca a pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi alebo víkendové návštevy preč z mesta. Dom sa nachádza v obci Podkozince s nádherným výhľadom a kľudom. Odporúčam osobnú obhliadku čím skôr!! Podrobnejšie informácie vám radi poskytneme na tel. čísle 0918297554 alebo na emailovej adrese darius@solidnebyvanie.sk. CENA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 164 900,-€ V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Lubina
164 900 €
1 2 3 4