3-izbový byt + skladový priestor, Sládkovičovo
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s loggiou v Sládkovičove. Byt má rozlohu 63 m2 a nachádza sa na poschodí v jednoposchodovej bytovke. Bytovka bola zateplená v roku 2019, bola robená aj nová izolácia strechy, a vtedy boli aj vymenené všetky okná bytu na plastové (trojsklo). Vchodové dvere sú bezpečnostné značky Scherlock. K bytu patrí aj skladový priestor s rozlohou 13,1 m2. Byt je v osobnom vlastníctve a bez tiarch, kúpou hneď voľný. Dispozičné riešenie bytu: - predsieň/chodba - spálňa - detská izba - obývacia izba - loggia (z obývacej izby) - kuchyňa - špajza - kúpeľňa - wc V prípade záujmu je možnosť dokúpiť garáž za 7000 eur. Byt sa nachádza v tichej časti mesta Sládkovičovo. 800 metrov od bytu sa nachádza vlaková stanica a autobusová zastavka, tak isto je tu menší supermarket a do konca roka (2023) sa ma dokončiť obchodné centrum. Cena bytu je 98.300 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974.
Sládkovičovo
98 300 €
3 izbový byt so 4 lóggiami THK
V Solídnom bývaní máme na predaj veľmi zaujímavý 3 izbový byt, ktorý disponuje 4 lóggiami a krásnym výhľadom. Tento byt sa nachádza na 8 poschodí 12 poschodového zrekonštruovaného bytového domu na ulici THK. Byt je skôr v pôvodnom stave aj keď boli vymenené plastové okná a dávnejšie zrekonštruované jadro. Je zaujímavý pre ľudí, ktorí chcú mať byt zrekonštruovaný podľa seba a milujú výhľady. Bytový dom prešiel nedávno komplenou rekonštrukciou vrátane strechy a výťahov. Odporúčam obhliadku čím skôr. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
160 000 €
Parkovacie mesto na prenájom, Kyjevské námestie
V exkluzívnom zastúpení klienta prenajmeme vonkajšie parkovacie miesto nachádzajúce sa na Kyjevskom námestí. Parkovacie miesto je štandardného rozmeru a je k dispozícii už hneď aj na dlhodobý prenájom. Cena prenájmu je 50 €/mesiac. V prípade záujmu kontaktujte tel. 0944970773, alebo svitlana@solidnebyvanie.sk.
Banská Bystrica
50 €/mes.
Stavebný pozemok 805 m2, BA-Dúbravka
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok 805 m2 na ul. Hanulova v Dúbravke, len 8 min. k zastávke električky. Pozemok je v osobnom vlastníctve bez ťarchy. Cena je 475 eur/m2, čo už zahŕňa kompletný právny servis predaja. Pre viac info volajte na 0915 950 974.
Bratislava IV - Dúbravka
382 375 €
Len u nás 2 izbový byt v Novákoch
Len u nás v ponuke nájdete 2 izbový byt v Novákoch na Hviezdoslavovej ulici. Byt sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome na treťom poschodí bez výťahu. Dispozične byt pozostáva z 2 nepriechodných izieb, chodby, kuchyne a kúpeľne s toaletou. Súčasťou bytu sú dve latkové pivnice a francúzsky balkón. Orientácia bytu je severo-východ - kuchyňa, východ-kúpeľňa, západ – spálňa, obývacia izba. Kúrenie v byte je centrálne. Byt je v pôvodnom zachovalom stave, vymenené plastové okná, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Parkovanie pred bytovkou bezproblémové. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: -zateplenie obvodového plášťa - nová strecha, nová krytina - plastové vchodové dvere, schránky V blízkosti je MŠ, ZŠ, Dom kultúry, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, sieť obchodov a služieb, kúpalisko, jazero, ihrisko, cykloturistika Kontaktujte nás e-mailom na [barbora@solidnebyvanie.sk] alebo telefonicky na [0902 835 329] pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky.
Nováky
62 990 €
Veľký, krásny 2 izbový byt Sídlisko SNP
Krásny, veľký, kompletne zariadený byt 2 izbový byt na Sídlisku SNP na prenájom Vám prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: byt sa prenajíma zariadený V bytovom dome sa nachádzajú len 4 byty. Daný byt je na 1 poschodí. Príjemnú atmosféru urobí obojstranný krb, ktorý je v obývacej izbe a spálni. Byt disponuje vlastným kúrením. VHODNÝ NÁJOMCA: Je vhodný len pre 1 pracujúcu osobu, bez domácich zvierat. Výška mesačného nájmu vrátane energií je 550 eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné na dva mesiace vopred depozit vo výške 500 eur a nevratná kaucia vo výške 550 eur. K dispozícii od 1.5.2024 V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
550 €/mes.
Predaj pozemku na výstavbu RD so stavebným povolením v Nitrianskom Pravne
Stavebný pozemok pre rodinný dom, ktorý sa nachádza v Nitrianskom Pravne Vám prináša na predaj spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: stavebný pozemok 23 x 28 m 644 m2 Asfaltová príjazdová cesta inžinierske siete na pozemku + pripojovacie poplatky. kompletná projektová dokumentácia v cene + právoplatné stavebné povolenie na pozemok. po dohode je možné postaviť hrubú stavbu , krov + okenné výplne CENA A PLATBA: Cena 91 eur / m2 Cena za pozemok 58 600 eur Pri bližššie informácie prípadne obhliadku ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Nitrianske Pravno
58 600 €
Zariadený 3 izbový byt v Prievidzi
Priestranný 3 izbový byt v Prievidzi na Ul. Dúbravská. Byt sa nachádza na 4 poschodí panelového domu s výťahom. ZÁKLADNÉ INFO: Je po rekonštrukcii prenajíma sa zariadený. Dispozične pozostáva z chodby, kucnyne, obývacej izby, spálne, detskej izby, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prináleží aj pivnica. CENA A PLATBA: Cena mesačného nájmu vrátane energií a internetu je 540 € za mesiac. Pri podpise zmluvy sa hradí vratná kaucia vo výške 540€, nevratná kaucia vo výške 540€ a jeden mesačný nájom vo výške 540€, spolu 1620€. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Prievidza
540 €/mes.
5 izbový rodinný dom v obci Chtelnica
5 izbový rodinný dom v obci Chtelnica Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: Pozemok 456m2 zastavaná plocha 144m2 Čiastočná rekonštrukcia , plastové okná kúrenie ústredné s plynovím kotlom a krbom na prvom poschodí DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: Prvé nadzemné podlažie: predsieň, kuchyňa, kúpeľna, samostatné wc, komora, 3 samostatné izby. Druhé nadzemné podlažie: 2 izby, terasa, podkorovie s možnostou prestavby na izby. Dom je celopodpivničený kde sa nachádza aj kotolňa. Bonus: Na pozemku sa nachádza hospodárska budova s možnostou prerábky na letnú kuchynu . Prečo kúpiť práve tento domček s pozemkom ? Vynikajúca a pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s detmi. Dom sa nachádza v obci Chtelnica so slušnou občianskou vybavenosťou, MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, obchody v centre obce, kaštieľ s parkom, detské ihriská. Odporúčam osobnú obhliadku čím skôr!! Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel. čísle 0918297554 alebo na emailovej adrese darius@solidnebyvanie.sk V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Chtelnica
156 000 €
3-izbový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcií
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcií v Diakovciach, len 3 Km od okresného mesta Šaľa. Možná výmena na menší rodinný dom v Šaľi alebo kompletne prerobený byt v Šaľi. Dom je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Režijné náklady sú do 140 eur/mes (elektrika, voda, stočné). Konštrukcia domu je z pálenej tehly. Kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2022 : - nová strecha - zateplenie s 15 cm polystyrénom - nové plastové okná s trojsklom - nové rozvody (elektrika aj voda) - stropy sú znížené sádrokartónom a vyplnené fúkanou izoláciou - elektrické podľahové kúrenie so samostatným termostatom v každej miestnosti - dom je napojený na kanalizáciu Dispozičné riešenie domu: - predsieň - kuchyňa - obývacia izba - izba 1 - izba 2 - kúpeľna s wc - terasa Na dvore je záhradný domček a vŕtaná studňa. Pozemok má 200 m2, dom má zastavanú plochu 106 m2, úžitková plocha domu je 70 m2 + terasa 18 m2. Cena domu je 158.000 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974.
Diakovce
158 000 €
4 izbový byt v centre Prievidze
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt v priamom centre Prievidze. Byt sa nachádza na prvom poschodí polyfunčnej budovy, ktorá bola postavená v roku 2005. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s výstupom na balkón, troch spální, obývacej izby, kúpeľnou s WC a samostatným WC. K bytu prislúcha aj pivnica, ktorá je priamo na chodbe vedľa bytu. Na prízemý bytového domu sa nachádza kočíkáreň ku ktorej je voľný prístup. Byt je vhodný aj na podnikanie so zameraním na poskytovanie služieb. V bytovke sa nachádzajú prevádzky: zubár, projektant, zdravotná rehabilitácia pre deti, masér, jazykové kurzy. Mesačné náklady na bývanie sú 347 eur / mesiac. Kontaktujte nás e-mailom na [barbora@solidnebyvanie.sk] alebo telefonicky na [0902 835 329] pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky. Cena energií: 347 Euro / mesiac
Prievidza
139 000 €
Reprezentatívne kancelárske priestory v širšom CENTRE mesta
Kancelárske priestory v blízkosti centra mesta Vám prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: Výmera: 68 m2 Priestory sa nachádzajú v kompletne rekonštruovanej budove. Kompletné IS, veľmi dobrý prístup, ktorý zabezpečí Vašej spoločnosti, aby Vás klienti veľmi ľahko našli. DISPOZÍCIA Priestory disponujú Hlavnou miestnosťou a dvomi menšími kancelárskymi priestormi pre vedenie spoločnosti. Toalety sú samozrejme súčasťou a nie sú spoločné s inými spoločnosťami, ktoré v budove sídlia. CENA A PLATBA: Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom 408 m2, rezervačný poplatk vo výške nájmu a vratný depozit vo výške nájmu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Zvolen
408 €/mes.
Na predaj rozsiahly pozemok 6867 m2
Ponúkame Vám na predaj pozemok pri hlavnej ceste Svätý Jur - Pezinok, trvalý trávnatý porast, prístup na pozemok od hlavnej cesty Jur-Pezinok, prístup aj od zadu popri železničnej trati, vhodné na priemyselný park: výrobné haly, sklady, garáže, autobazár (aj nákladných vozidiel), parkoviská, autoservis, veľkoobchod, administratíva, ...... Pozemok má 6867 m2, rozmery sú cca 72m x 95m. Všetky inžinierske siete sú pri hlavnej ceste. Pozemok je v osobnom vlastníctve bez ťarchy. Cena je 395 eur / m2, čo už zahŕňa kompletný právny servis predaja. Pre viac info volajte na 0915 950 974.
Svätý Jur
2 712 465 €
Exkluzívne len u nás! 1800 m2 pozemok v Hurbanove, 36 eur/m2
Ponúkame na predaj krásny rovinatý pozemok v tichej lokalite Hurbanova. Rozmery: - sírka 25 m - dĺžka 72 m Na pozemku sú všetky IS: elektrika, voda, plyn, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza aj staršý 3-izbový rodinný dom. Pozemok je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a bez exekúcií. Cena pozemku je 64900 Eur, čo zahŕňa komplet právny servis. Pre viac informácií volajte na tel.č. 0915 950 974.
Hurbanovo
64 900 €
Rodinný dom v pokojnej časti Kanianky
Ponúkame Vám na predaj 2 podlažný rodinný dom v obci Kanianka vhodný aj na viacgeneračné bývanie. Dom pozostáva z pivničnej časti, prízemia, poschodia a garáže. Na prízemí sa nachádza samostatný vchod, predsieň, spálňa, kúpelňa, samostatná toaleta, kúpeľňa, obývacia miestnosť s krbom, kuchyňa a jedáleň s východom na balkón. Na poschodí sa nachádza samostatný byt, ktorý pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, detskej izby a kúpeľňe s toaletou. Rodinný dom je kompletne podpivničený. V pivničnej časti sa nachádza technická miestnosť, letná kuchynka a dalšie miestnosti vhodné na odkladanie sezónnych vecí ako aj športového vybavenia. Dom je napojený na všetky inžinierske siete ako aj na kanalizáciu Výhoda je kombinácia kúrenia na plyn alebo tuhým palivom a krbom Na streche domu sú fotovoltaické panely čo znižuje vaše výdavky na energie. Bezproblémové parkovanie pre dve autá priamo pred domom pod novým prístreškom Na pozemku je záhrada s ovocnými a okrasnými stromami a kríkmi, altánok a ďalšia stavba využívaná na dreváreň a pre zvieratá V obci Kanianka je priehrada, kompletná sieť obchodov, pošta, reštaurácie, obec je vzdialená len 8 km od okresného mesta Prievidza a 5 km od kúpeľného mesta Bojnice, kde je zámok, ZOO, nemocnica a pod. Kontaktujte nás e-mailom na [barbora@solidnebyvanie.sk] alebo telefonicky na [0902 835 329] pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky.
Kanianka
196 990 €
Priestory vhodné na prevádzku, CENTRUM
Ideálne priestory na otvorenie si vlastnej prevádzky, kaviarne, reštaurácie alebo baru Vám prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: VÝMERA:190 m2 Priestory disponujú kompletným IS pripojením DISPOZÍCIA: Priestory pozostávajú z hlavnej miestnosti, vedľajšej miestnosti, ktorá je prepojená s hlavným priestorom, kuchynkou ktorá je oddelená. Toalety pre klientov aj pre personál. VÝHODA: ich hlavné + je lokalita - nachádzajú sa priamo pri Malej Stanici vo Zvolene a 3 minúty od centra mesta. CENA A PLATBA: Cena nájmu je 5,-€ na m2. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí vratná kaucia vo výške mesačného nájmu Pred podpisom nájomnej zmluvy sa platí rezervačný poplatok vo výške mesačného nájmu. Viac informácii poskytnem na osobnej obhliadke alebo telefonicky na tel.č.0913 419 083. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu norbert@solidnebyvanie.sk. V prípade, že viete o niekom kto chce predať, alebo prenajať svoju nehnuteľnosť a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás finančne odmeníme. Sledujte nás aj na instagrame a nenechajte tak si ujsť skvelé ponuky @solidne_byvanie
Zvolen
950 €/mes.
EXKLUZÍVNE NA PREDAJ! 4 izbový byt v novostavbe s veľkou terasou
Spoločnosť Solídne bývanie Vám vo výhradom zastúpení majiteľa predstavuje lukratívny priestranný 4 izbový byt s veľkou terasou v novostavbe bytového domu v Banskej Bystrici. Uvedený byt a jeho VÝMERA: > BYT 120 m² >TERASA 15 m2 Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v novostavbe na Pieninskej ulici, sídlisko Sásová, Banská Bystrica. Poloha bytu umožňuje príjemné rodinné bývanie, nakoľko máte všetko potrebné k dispozícii: potraviny, pošta, školy, škôlky, fitness centrá, reštaurácie, lekárne… Ďalšou pridanou hodnotou je blízkosť do centra mesta a zároveň okolitá príroda Vám zabezpečí zrelaxovanie prechádzkou alebo turistikou. DISPOZÍCIA BYTU: >vstupná chodba >3 spálne >Priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, z ktorej je priamy vstup na terasu >Dve kúpeľne >2 x WC >Technická miestnosť Uvedený byt sa predáva kompletne zariadený kvalitným nábytkom a kuchynská linka je vybavená kvalitnými spotrebičmi. Byt je v čístý, v bezpchybnom udržiavanom stave a nie je potrebná žiadna ďalšia investícia. Náklady na bývanie: záleží od počtu osôb, cca 200,€. Kúrenie: centrálne. Parkovanie je zabezpečené k tejto bytovke súkromne za bránou. Cena 450 000 Cena zahŕňa kompletný predajný a popredajný servis, právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti... V prípade financovania hypotekárnym úverom Vám naši finanční odborníci pomôžu s čo najvýhodnejšími podmienami pre Vás. Ak Vás táto ponuka zaujala alebo máte akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel.č. 0944 970 773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk. Staňte sa našim tiperom a zarábajte! Ak viete o nehnuteľnosti na predaj/ prenájom a odporučíte nás, po zrealizovaní obchodu Vás štedro finančne odmeníme. Sledujte nás na Facebooku a instagrame @solidnebyvanie a budte v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky.
Banská Bystrica
dohodou
Exkluzívne na predaj!!Bývanie ako v rodinnom dome, veľkometrážny 4-Izbový byt s lóggiou. Znížená cen
Znížená cena!! Ponúkame Vám EXKLUZÍVNE na predaj tento priestranný 4-Izbový byt s lóggiou a pivnicou na ul.Boženy Němcovej v Leviciach. PRI RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ ZĽAVA!!!LEN HOTOVOSTNÝ KLIENT!!! Výhody Bývanie : Poloha, veľký priestor, celé podlažie máte pre seba, možnosť si prispôsobiť bývanie podľa vlastných predstáv, investičný zámer - prenájom, vlastný plynový kotol(rozumná réžia nákladov na bývanie). Bývajte v byte, v ktorom máte pocit ako v dome, len nemáte toľko starostí. Žiadne kosenie,polievanie trávnika a ďalších mnoho starostí, ktoré bývanie v dome obnáša. V tomto peknom byte si užijete priestor, súkromie. Tento byt má veľký potencíal. Priestranné izby, veľká obývačka s kuchyňou a jedálňou. BYT JE BEZ TIARCH!!! Tento byt má výbornú polohu,veľa zelene v okolí, výborná občianska vybavenosť, potraviny, obchody, lekáreň, lekár, školy, škôlky, detské ihriská, zastávka MHD, autobusová a vlaková stanica, len pár minút na pešo od centra mesta. Taktiež viete zrelaxovať pri športe nakolko v okolí je aj fitness centrum, športový areál, cyklotrasy, možnosť splavovania hronu alebo skúsiť miestny rybolov na rybníku. Príjemné bývanie pre rodinky s detmi alebo početnejšiu rodinu. Byt disponuje velkometrážnou plochou až 128m2, nachádza sa na 4 poschodí bez výťahu. Veľkou výhodou je, súkromie, nakoľko na poschodí sa nachádza len jeden byt, taktiež v zimnom období oceníte podlahové kúrenie vyhrievané prostredníctvom plynového kotla Protherm, 2x WC a klimatizácia v byte. Disponuje aj lóggiou s pekným výhľadom a pivnicou. Orientovaný je na SZ, predáva sa čiastočne zariadený, prípadne dohoda s majitelmi bytu. Pozostáva z chodby, priestrannej obývačky s kuchyňou, spálne, 2x detská izba, veľkej kúpeľne s rohovou vaňou a tiež sprchovým kútom,oddelené 2x wc. Je možné dorobiť priečku na ďalšiu izbu a tak spravit 5 izbu. Staršia kompletná rekonštrukcia , plastové okná, stierka, podlahy, podlahové kurenie,murované jadro,el.rozvody. Bytový dom prešiel tiež rekonštrukciou, vrátane zateplenia. Cena nehnuteľnosti je 145 000 eur. Len hotovostný klient. V prípade obhliadky alebo otázok ma neváhajte kontaktovať. Peter Holba, tel.č. 0949 009 442 alebo mailom: peter@solidnebyvanie.sk Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, právneho servisu, poradenstva pri prevode nehnuteľnosti, základného správneho poplatku na katastri a bezplatného poradenstva pri financovaní hypotéky.
Levice
145 000 €
Odstúpenie obchodného priestoru v Šali
Odstúpenie exkluzívneho kvetinárstva v Šali na lukratívnom mieste. ZÁKLADNÉ INFO: Priestor má 120 m2, predajná plocha cca 100 m2 plus dva sklady a pre personál je tu kuchynka a toaleta. Obchodný priestor bol holopriestor, začiatkom roka 2021 prešiel na základe projektovej dokumentácie komplet rekonštrukciou, nová podlaha (dlažba), stropy, elektoinštalácia, kamerový systém, malovka San Marco, sádrokartónove priečky, internet, vodoinštalácia, svetelná reklama, protipožiarne hlásiče, zvukový systém so šiestimi reproduktormi zabudovanými v strope. VYBAVENIE: Prevádzka disponuje aj so samostatnou vzduchotechnikou, nájdete tu 2 stropové klimatizácie značky Samsung s výkonom 5 KW a 7 KW ktoré slúžia aj na chladenie aj na vykurovanie. Obchod ponúkame s kompletným zariadením (nábytok, police, pult, regále, chladiaci box na kvety, atď.), vybavením a tovarom. Široká ponuka sortimentu (kvety, sviečky, bytové doplnky, pohrebné veci ,darčekové veci a záhradkárske potreby). LOKALITA: Obchodný priestor sa nachádza priamo pri Billa, čo je veľký plus. Prevádzka je zabehnutá a výnosná so stálou a širokou klientelou. Cena dohodou. Pre podrobnejšie informácie volajte na č. 0915 950 974. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Šaľa
dohodou
Exkluzívne! Jediná záhradkárska chata na predaj v Laskomeri
Túto jedinečnú príležitosť Vám prináša vo výhradnom zastúpení agentúra Solídne bývanie. Tentokrát máme pre Vás na predaj záhradkársku chatu v Laskomeri. Nielen pre milovníkov ticha a záhradkárčenia, ale aj pre deti a pre každého, kto si rád na takej chatke oddýchne. Na ihrisku pred areálom je vytvorený Pumptrack. ZÁKLADNÉ INFO: * výmera pozemku (záhrady): 337 m2 * chata - zastavaná plocha 15 m2 * elektrina - áno DISPOZÍCIA: * pivnica 2 miestnosti, celkom 15 m2 * poschodie (denná časť) 15 m2 * podkrovie - možnosť po úprave využitia ako spacej časti 15 m2 PARKOVANIE: * pred chatkárskou oblaťou V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. ODPORÚČAME! Dohoda na cene je možná pri rýchlom jednaní. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností
Banská Bystrica
39 900 €
Moderný a nadštandardný 5-izbový rodinný dom, Tomášikovo
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám ponúka na predaj nadštandardný 5-izbový rodinný dom v tichej časti obce Tomášikovo. ZÁKLADNÉ INFO: Pozemok: 732 m2 Zastavaná plocha domu: 239 m2 Úžitková plocha domu: 304,74 m2 Použitý materiál: YTONG 40cm + grafitový polystyrén 12 cm Napojené IS: elektrika, voda, kanalizácia Dispozičné riešenie domu: PRÍZEMIE: - predsieň - obývacia izba (s moderným krbom) - kuchyňa - spálňa, zo spálne máte vstup do kúpeľne (rohová vaňa, sprcha, wc) a do šatníku so vstavanými skriňami - technická miestnosť (bojler, práčka, sušička, wc) - dvojgaráž - terasa POSCHODIE: - 3x izba - kúpeľňa (sprcha, wc) - balkón VYBAVENIE: Dom sa predáva zariadený, je v osobnom vlastníctve a kúpou voľný. Dom disponuje aj s centrálnym vysávačom. Dom bol skolaudovaný v roku 2019. KÚRENIE: Kúrenie je elektrické podlahové so samostatnými termostatmi v každej miestnosti, celý vykurovací systém je napojený na inteligentný systém domu. BONUS: Pomocou inteligentného systému viete z mobilného telefónu (cez aplikáciu) „ovládať“ celý dom: kúrenie, kamerový systém, video vrátnik, alarm, elektrické vonkajšie žalúzie, vnútorné aj vonkajšie osvetlenie domu, elektrickú posuvnú bránu, elektrickú garážovú bránu a zavlažovací systém. LOKALITA: Obec Tomášikovo leží v Podunajskej nížine pri riekach Čierna Voda a Malý Dunaj, len 13 km od Galanty a Dunajskej Stredy, cca 60 km od Bratislavy. Výborná dostupnosť do Bratislavy vďaka rýchlostnej ceste R7. Občianska vybavenosť - škola, škôlka, poliklinika, lekáreň, pošta, obchody, reštaurácia, cukráreň, čerpacia stanica. Rôzne možnosti na relax a voľný čas - cykloturistika, rybolov, jazda na koni, vodný mlyn, ranč. CENA A PLATBA: Cena domu je 386.000 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností - poplatky za overenie podpisov u notára - doručenie podkladov na kataster - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Tomášikovo
386 000 €
4-izbové novostavby v obci Opoj
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám ponúka na predaj 4-izbové novostavby v tichej lokalite obci Opoj. Predávajú sa 3 rovnaké susedné rodinné domy. Každý samostatne stojací dom má rozlohu 119 m2 a nachádza sa na pozemku s rozlohou 579 m2. Domy sú napojené na elektriku, obecný vodovod a majú kompletne pripravenú kanalizáciu. Momentálne sú napojené samostatne na certifikované betónové žumpy s obsahom 10 m3. Hrúbka obvodových stien je 60 cm (38 cm tehla + 22 cm zateplenie), čo vám zabezpečuje nízke náklady na kúrenie. Kúrenie je podlahové teplovodné. Zdrojom vykurovania a ohrevu teplej vody je tepelné čerpadlo. Okná sú plastové, 6 komorové trojsklo. Dispozičné riešenie domu: - predsieň/chodba - samostatné hosťovské wc pri vstupe - kúpeľňa s wc - spálňa - detská izba 1 - detská izba 2 - veľká otvorená obývacia izba s kuchiňou a so vstupon na terasu Domy sa predávajú v stave holodom, čo zahŕňa: - predpríprava na tepelné čerpadlo (za príplatok 8000 eur je kompletné dokončenie a spojazdenie) - úprava terénu na pozemku - oplotenie pozemku - dokončená fasáda - skompletizovaná elektroinštalácia so zásuvkami a vypínačmi - vnútorné vápenno-cementové omietky vymalované na bielo - vstup do domu, parkovacie miesta a terasa zo zámkovej dlažby Za príplatok je možné dokončiť aj na kľúč, cena dohodou. Obec Opoj disponuje dobrou občianskou vybavenosťou a má vynikajúcou dostupnosť na diaľnicu D1 smer Trnava - Bratislava - Nitra. Práve mesto Trnava je vzdialených necelých 10km pričom cesta autom trvá len zopár minút. Bratislava je vzdialená 50km pričom trasa autom trvá necelých 30minút. Cena domu v stave holodom je 222.000 eur vrátane provízie a kompletného právneho servisu, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974.
Opoj
222 000 €
Len u nás perfektne situovaný rodinný dom
Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť zakúpiť si rodinný dom v Dobrej Nive, ideálne situovaný priamo pri hlavnej ceste, s kompletným napojením na inžinierske siete (IS) okrem kanalizácie. Obytná plocha: 220 m2 Základy: Kamenné Poschodia: 1 (možnosť využitia podkrovia) IS: Napojený na všetky inžinierske siete okrem kanalizácie Septik: Vyhotovenie septiku potrebné, keďže kanalizácia v obci je plánovaná do budúcnosti Popis domu: Rodinný dom má kamenné základy a pozostáva z jedného obytného poschodia a podkrovia, ktoré poskytuje priestor na ďalšie možnosti ubytovania. S kompletným napojením na všetky inžinierske siete, vrátane vody, elektriny a plynu, tento dom je pripravený poskytnúť pohodlný štandard bývania. Dobrá dostupnosť Možnosti: Súčasťou domu je možnosť využitia podkrovia na ďalšie bývanie, kancelárie alebo hobby priestory. Ideálne pre rodinu hľadajúcu priestor pre rozšírenie alebo pre tých, ktorí chcú vytvoriť si vlastný dom podľa svojich predstáv. Pre viac informácií alebo na získanie podrobností o dome ma kontaktujte na norbert@solidnebyvanie.sk alebo 0903 419 083.
Dobrá Niva
106 000 €
Len u nás! Rodinný dom so súkromným dvorom
Rodinný dom so súkromným dvorom Vám prináša na predaj spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: * dve poschodia + podkrovie * pozemok: 1468 m2 * úžitková plocha: 267 m2 * pôvodný stav * Veľký pozemok s možnosťou vytvorenia záhrady podľa vlastných predstáv * Balkón s výhľadom do dvora pre relaxáciu a oddych * Prístup na zadný pozemok priamo zo dvora GARÁŽ: Súčasťou rodinného domu je aj garáž, ktorá je prístupná len z dvora domu, dom je veľmi dobre prístupný * vstup na dvor veľmi dobrý vďaka dostatočnej šírke brány priamo od hlavnej cesty. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 136 000,- € *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych výhodných možností) Pre viac informácií alebo na získanie podrobností o dome ma kontaktujte na norbert@solidnebyvanie.sk alebo 0903 419 083. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Dobrá Niva
136 000 €
3 izbový byt v pôvodnom stave
Ponúkame Vám byt s rozlohou 63 m2, byt sa nachádza na prízemí vďaka čomu je úplne ideálny pre ľudí ktorý potrebujú mať do svojho bytu bezbariérový prístup. Obývacia izba je priechodná do dvoch spacích izieb. Bytový dom má novú strechu, rovnako ako aj interiér a nebytové priestory. Samotný byt je v pôdodnom stave, vďaka čomu si za bezkonkurenčnú cenu môžete pripraviť bývanie podľa svojích predstáv. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej adrese norbert@solidnebyvanie.sk. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Zvolen
72 000 €
Na predaj zabehnutá reštaurácia v obci Biely Kostol
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám ponúka na predaj zabehnutú reštauráciu v obci Biely Kostol. Úžitková plocha reštaurácie je 220 m2. Reštaurácia má kapacitu 80 osôb a disponuje s veľkou terasou, kde je ďalších 50 miest na sedenie. Okolo budovy má vlastné parkovacie miesta vyhradené pre zákazníkov. Cena bez zariadenia je 355.000 eur. So zariadením je cena dohodou. Pre viac informácií volajte na číslo 0915950974.
Biely Kostol
355 000 €
Zariadená luxusná 4-izbová novostavba s bazénom v Kolárove
Realitná spoločnosť Solídne bývanie spol. s.r.o. Vám ponúka na predaj moderný 4-izbový rodinný dom v Kolárove. Dom bol skolaudovaný v roku 2021 a predáva sa zariadený. Kúpou hneď volný. Luxusné zariadenie, všetky nábytky a dekorácie na stenách boli na mieru vyrobené z vysokokvalitných materiálov. Pozemok: 568 m2 Zastavaná plocha: 167 m2 Úžitková plocha: 130 m2 Obvodové murivo je z tehly o hrúbke 30 cm + zateplenie s 20 cm polystyrénom. Okná: plastové, trojsklo 6 komorové. Kúrenie je riešené s modernými elektrickými konvektormi s termostatom + moderný rohový krb v obývačke. Dispozícia domu: predsieň/chodba, kuchyňa, obývačka, 3 spálne/izby, kúpelňa, technická miestnosť, garáž. Ďalšie vybavenie domu: videovrátnik, alarm, klimatizácia, kamerový systém, elektrické vonkajšie žalúzie, elektrická brána na diaľkové ovládanie, elektrická garážová brána na diaľkové ovládanie, vonkajší bazén. Cena domu je 217.900 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974.
Kolárovo
217 900 €
2 izbový byt v tichej časti Prievidze
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt o výmere 59m2 v Prievidzi na ul. A. Rudnaya po kompletnej rekonštrukcii. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 4. poschodovej tehlovej bytovke bez výťahu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývačkou, spálne a kúpeľne spojenej s toaletou. V rámci rekonštrukcie boli v byte vymenené plastové okná so žalúziami, podlahy, stierky, elektroinštalácia, vodoinštalácia, výmena radiátorov, bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, kúpeľňa je pred dokončením rekonštrukcie. Na chodbe, v kuchyni a obývacej izbe boli znížené stropy s bodovým osvetlením Kuchynská linka bola vyrobená na mieru s nerezovým drezom, elektrickou rúrou, chladničkou, mikrovlnou rúrou a indukčnou doskou. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa na mieru s vyklápacou manželskou posteľou V obývačke zostáva novému majiteľovi obývacia zostava vitrína s policou, konferenčný stolík, PC stolík, komoda pod TV, polica K bytu patrí murovaná pivnica v tvare L, spoločné priestory a sušiareň v suteréne bytového domu. Parkovanie je bezproblémové priamo pred bytovým domom Dostupná občianska vybavenosť, v blízkosti je zdravotné stredisko, obchodné centrá, potraviny, škola, škôlka a zástavky MHD. Cena bytu je 82 990 vrátane kompletného realitného a právneho servisu Kontaktujte nás e-mailom na [barbora@solidnebyvanie.sk] alebo telefonicky na [0902 835 329] pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky.
Prievidza
82 990 €
NOVÁ CENA!!! NA PREDAJ - Exkluzívne, útulná garsónka v Leviciach
ZNÍŽENÁ CENA!!! Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, peknú garsónku v pôvodnom stave , na Vajanského ulici v Leviciach. Nachádza sa v kľudnej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, školy, škôlky, potraviny, lekáreň, detské ihriská, v blízkosti je aj zastávka MHD, v dosahu autobusová a železničná stanica, 10 minút chôdzou do centra alebo 3 minúty autom. V okolí je veľa zelene ,Schoellerov park ideálny na prechádzku a oddych, poprípadne si môžete zašportovať vo Fitness centre. Bezproblémové parkovanie pred domom. Všetko máte naozaj po ruke. Pekné štartovacie bývanie pre jednotlivca, pár, ale vhodný aj ako výborná investičná príležitosť s možnosťou si ho prerobiť podľa vlastnej predstavy. Rozloha garsónky je 20m2, nachádza sa na 1.poschodí/7, je orientovaný na JZ, svetlý, s čiastočnou rekonštrukciou(kompletná výmena stupačiek, plastové okná, plávajúca podlaha). Panelový bytový dom prešiel rekonštrukciou, vonkajšia malovka, prerobené balkóny, nové vchodové dvere, nový výťah a pivnice s plastovými oknami. Bez tiarch!!! Cena nehnuteľnosti je 41 900 eur. V prípade obhliadky alebo otázok ma neváhajte kontaktovať. Peter Holba, tel.č. 0949 009 442 alebo mailom: peter@solidnebyvanie.sk Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, právneho servisu, poradenstva pri prevode nehnuteľnosti, základného správneho poplatku na katastri a bezplatného poradenstva pri financovaní hypotéky.
Levice
41 900 €
Na predaj novostavba v Královom Brode
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám ponúka na predaj novostavbu v stave holodom. Dom sa nachádza v novo vytvorenej obytnej štvrti obce Kráľov Brod. Podľa plánu tu bude aj park, ihrisko aj polyfunkčné budovy s rôznymi obchodmi a okolo 120 rodinných domov. Dom má zastavanú plochu 129 m2 z čoho úžitková plocha je 96,22 m2. Je postavený na pozemku s výmerou 600 m2 s ideálnymi rozmermi 20m x 30m.   Zateplenie bude s 20 cm polystyrénom. Kúrenie bude elektrické podlahové, ktoré bude napojené na moderné tepelné čerpadlo a v dnešnej dobe už je samozrejmosťou aj predpríprava na solárne panely. V obývacej izbe bude aj predpríprava na krb. V podkroví bude vytvorený aj úložný priestor 3x6 m. Pri dome bude vytvorené parkovacie státie pre 2 autá. Hlavé výhody domu: - zateplenie s 20cm polystyrénom- tepeľné čerpadlo - predpríprava na solárne panely - systém spätného odvodu dažďovej vody - optický internet - kanalizácia   Plánované dokončenie do stavu holodom je marec 2023. Dom je možné kúpiť v stave holodom, alebo aj na klúč podľa želania kupujúceho.   Vzdialenosť od najbližších miest: Galanta – 17 km (17 min.), Šaľa – 16 km (16 min.), Dunajská Streda 21 km (21 min.), Bratislava: 70 km (49 minút po diaľnici), Trnava – 44 km (40 min.), Nitra – 45 km (46 min.).   Cena holodomu je 172.000 eur vrátane provízie a komplet právneho servisu. Pomôžeme Vám aj s vybavovaním hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu.   Pre viac informácií volajte na číslo 0915 950 974.      
Kráľov Brod
172 000 €
1 2 3 4