Na predaj!!Znížená cena!!Krásna 2-Izbová novostavba v centre s priestrannou loggiou a parkovacím mie
Znížená cena!! Ponúkame Vám na predaj slnečný 2-izbový byt v novostavbe v projekte HURBANOVA s veľkou loggiou s vyhľadom do parku, s parkovacím miestom v garáži a pivničnou kobkou, na ulici J.M.Hurbana v Banskej Bystrici. Videoobhliadka: https://youtu.be/ldVW0BEGRhE Má skvelú polohu, výborná občianska vybavenosť, v blízkosti zastávka MHD, veľkou výhodou námestie len 5 minút chôdze, kde nájdete kaviarne, reštaurácie, obchody a pod. a tiež výborná dostupnosť na mestský obchvat, čo Vám skráti čas pri cestovaní autom. V blízkosti je aj mestský park, ktorý môžete využiť na oddych, relax, poprípadne si zašportovať či už si zabehať ,zacvičiť alebo využiť tenisové centrum. Bývanie je naozaj pre každého,či už ako štartovné bývanie alebo využiť bývanie ako investičný zámer, nakoľko poloha bytu je vo veľmi žiadanej časti či už pre pracujúcich ľudí alebo študentov. Byt sa predáva sa v stave HOLOBYT, takže si ho nový majiteľ môže prerobiť podľa vlastných predstáv alebo sa môže inšpirovať prerábkou z galérie. Taktiež je tu možnosť dokončenia bytu do štandardu po dohode s majiteľom. Výmera bytu je 48 m2, nachádza na 1NP./upresnenie podlaží:-2,-1,0,1,2,3/, krásne presvetlený vďaka francúzkym oknám, orientovaný na Juh, byt má podlahové kúrenie ,elektrické žalúzie, k bytu prislúcha aj priestranná loggia o výmere 12,7 m2 ,disponuje aj pivničnou kobkou a parkovacím miestom v garáži. Parkovacie miestom je nutné dokúpiť(cena parkovacieho miesta 25 000eur).Pred bytovým domom bude aj oddychová časť s posedením pri jazierku, čo obyvatelia bytového domu určite ocenia. Cena bytu vrátane pivničnej kobky a parkovacieho miesta je 194 000 eur. Byt je VOĽNÝ IHNEĎ, BEZ ŤARCHY a MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH. Vprípade obhliadky alebo otázok ma neváhajte kontaktovať. Peter Holba, tel.č. 0949 009 442 alebo mailom: peter@solidnebyvanie.sk Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, právneho servisu, poradenstva pri prevode nehnuteľnosti, základného správneho poplatku na katastri a bezplatného poradenstva pri financovaní hypotéky. Skvelá príležitosť ako si zarobiť!!! Staňte sa TIPEROM. Viete o niekom kto chce predať alebo prenajať svoju nehnuteľnosť? Odporučíte nás, po zrealizovaní obchodu Vás finančne odmeníme.
Banská Bystrica
169 000 €
3 izbový byt s loggiou na predaj
3 izbový byt s loggiou v pôvodnom stave Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: - výmera: 63 m2 - 5 poschodie 8 poschodového bytového domu s výťahom STAV: - pôvodný stav (plastové okná, vymenená odpadová rúra, vstavané skrine chodba). BYTOVÝ DOM: - bytový dom je zateplený DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, dve nepriechodné izby, kúpeľňa a WC. ZARIADENIE BYTU: - predáva sa zariadený MESAČNÉ NÁKLADY: 150 Eur/ 3 osoby PIVNICA: - latková pivnica 2 m2 LOKALITA: Tatranská ul., Banská Bystrica V blízkosti sa nachdza Billa a kompletná občianska vybavenosť. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 135 000,- €. V cene je zahrnuté: - vybavovanie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností - poplatky za overenie podpisov u notára - doručenie podkladov na kataster - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. ODPORÚČAME! Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0948 446 264 alebo nás kontaktujte mailom jozef@solidnebyvanie.sk. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
135 000 €
Exkluzívne dvojegeneračný rodinný dom na Babinej
Predaj rozostavaného domu s kompletným skeletom a strechou, nachádzajúceho sa v tichej časti Babinej, s pripravenými IS vrátane plynu, je skvelou príležitosťou pre každého, kto hľadá ideálne bývanie v príjemnom prostredí. Tento dom má rozmery 187 m2 a je rozdelený na 2 podlažia s 4 izbami a 2 kúpeľňami, spolu s kúpeľnou na každom podlaží. Jeho veľkosť spolu s pôsobivou polohou v Babinej a blízkosťou k Zvolenu a Krupine robia z neho dokonalé miesto pre rodiny alebo jednotlivcov. Pivnica domu je prístupná z prednej strany, rovnako ako aj vjazdová brána. Tento rozostavaný dom je skutočne jedinečnou príležitosťou pre každého, kto hľadá ideálne bývanie v tichom prostredí s vynikajúcim spojením s okolitými mestami. Jeho cena už len stúpa, tak neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej schránke norbert@solidnebyvanie.sk. Tešíme sa na Vás!
Babiná
108 000 €
Prenájom výrobno-skladovo-obchodný priestor, Badín
Ponúkame Vám na prenájom výrobno-skladovo-obchodný priestor v obci Badín. Výrobno-skladový priestor o celkovej výmere 250 m2. Ponúkané priestory pozostávajú štyroch priechodných miestností. Sú vykurované, majú betónové podlahy, obslužná bráná s výškou 2,9 m, majú zavedený prívod vody a odpadu, sú napojené na el. energiu (240V / 380V). Vyžitie je možné na účely skladovania, čistej výroby, prípadne na účely obchodné. Dispozične priestory pozostávajú: 1. Najväčší priestor -Hala-Dielňa-Sklad 140m2 V priestore je k dispozícii voda+toaleta. 2. Sklad 30m2 3. Kancelária 27m2 4. Kancelária2-Miestnosť 25m2 V priestore je k dispozícii kuchyňa,voda,toaleta,sprchovací kút 5. Garáž 25m2 Príjazd do dvora k priestorom na fotke. Cena prenájmu: 890 € mesiac + energie podľa skutočnej spotreby /vlastné merače/ Ak Vás táto ponuka zaujala alebo máte akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel.č. 0944 970 773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk. Staňte sa našim tiperom a zarábajte! Ak viete o nehnuteľnosti na predaj/ prenájom a odporučíte nás, po zrealizovaní obchodu Vás štedro finančne odmeníme. Sledujte nás na Facebooku a instagrame @solidnebyvanie a budte v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky.
Badín
890 €/mes.
Predaj pozemkov na výstavbu RD v Nitrianskom Pravne
Stavebné pozemky pre rodinné domy, ktoré sa nachádzajú v Nitrianskom Pravne Vám prináša na predaj spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: 3x stavebný pozemok 23 x 28 m 644 m2 Asfaltová príjazdová cesta inžinierske siete na pozemku + pripojovacie poplatky. kompletná projektová dokumentácia v cene po dohode je možné postaviť hrubú stavbu , krov + okenné výplne CENA A PLATBA: Cena 91 eur / m2 Cena za pozemok 58 600 eur Pri bližššie informácie prípadne obhliadku ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Nitrianske Pravno
58 600 €
Predaj stavebného pozemku na výstavbu RD v Nitrianskom Pravne
Stavebný pozemok pre rodinný dom, ktorý sa nachádza v Nitrianskom Pravne Vám prináša na predaj spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: stavebný pozemok 23 x 28 m 644 m2 v tvare L Asfaltová príjazdová cesta inžinierske siete na pozemku + pripojovacie poplatky. kompletná projektová dokumentácia v cene po dohode je možné postaviť hrubú stavbu , krov + okenné výplne CENA A PLATBA: Cena 91 eur / m2 Cena za pozemok 58 600 eur Pri bližššie informácie prípadne obhliadku ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Nitrianske Pravno
58 600 €
EXKLUZÍVNE Multifunkčná budova s rodinným domom v jednom
Unikátna príležitosť pre tých, ktorí hľadajú multifunkčné riešenie pre svoje podnikanie a bývanie v jednom. Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame dom s výrobnou halou v Krupine, s celkovou plochou 1005 m2 pozemku a 276 m2 zastavanej plochy. Budova má priami prístup od cesty a má vlastnú čističku odpadových vôd, čo zaručuje jej ekologickú udržateľnosť a využiteľnosť. S prístupom z dvoch strán je táto budova ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahký prístup a flexibilitu. Okolie budovy je dobre vybavené sociálnou infraštruktúrou, s autobusovou zastávkou a pumpou v blízkosti. Centrum mesta je vzdialené menej ako 5 minút pešo. Táto budova je vynikajúcou investíciou pre tých, ktorí hľadajú možnosť kombinovať podnikanie s bývaním v rovnakej budove. S jednou spálňou na poschodí a zadnou časťou domu, ktorá je momentálne využívaná ako servis / predajňa, ponúka táto budova neobmedzené možnosti pre podnikanie a byvanie. Rovinatý pozemok a ideálne umiestnenie priamo pri začiatku Krupiny naproti pumpe robia z tejto budovy vynikajúcu investíciu. Dom je možné upraviť a využívať ho aj ako rodinný dom s veľkou záhradou a pozemkom. Nezmeškajte túto príležitosť a pridajte sa k tým, ktorí hľadajú možnosť kombinovať podnikanie a bývanie v jednej budove. Pre viac informácii nás konktatkujte na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej adrese norbert@solidnebyvanie.sk. Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tejto unikátnej nehnuteľnosti.
Krupina
200 000 €
Stavebný pozemok pre rodinný dom alebo dvojdom, Mostová
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v intrviláne obci Mostová. INFO O POZEMKU: *Celková výmera pozemku je 898 m2. Všetky IS (elektrika, voda, plyn, kanalizácia) sú dostupné pred pozemkom. *Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu typu bungalov alebo prízemného dvojdomu. *Je k dispozícii aj projektová dokumentácia dvojdomu. LOKALITA: Mostová je obec s dobrou občianskou vybavenosťou v Trnavskom kraji, v okrese Galanta, iba 6 km od okresného mesta a 47 km od Bratislavy. Občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, Zdravotné stredisko - lekári, lekáreň, Obecný úrad, pošta, kaviareň, reštaurácia, Jednota, rôzne obchody a služby, kultúrne stredisko, futbalové ihrisko. CENA: Cena pozemku je 64.900 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu, - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Mostová
64 900 €
Prenájom garážové miesto, Belveder, Banska Bystrica.
Realitná spoločnosť Solídne bývanie ponúka na prenájom garážové miesto, Belveder, ulica Kláry Jarunkovej, Banska Bystrica. Prenájom miesta je 80 eur mesiac. Pri podpise zmluvy sa uhrádza 80 € mesačný nájom, 80€ vratná kaucia, 80€ sprostredkovateľská kaucia. ODPORÚČAME! V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na čísle 0944970773 alebo mailom na svitlana@solidnebyvanie.sk
Banská Bystrica
80 €/mes.
Moderné novostavby rodinných domov
Hľadáte bývanie, ktoré bude dostupné blízkosti mesta ale zároveň ponúka pokoj vidieka? Máme pre Vás dve lukratívne novostavby rodinných domov, ktoré ponúkajú pokojné bývanie, blízkosť mesta, kvalitu materiálov a kvalitu výstavby. Rodinné domy sa nachádzajú v časti Podkoreňová mesta Brezno na súkromnej ulici s vlastnou asfaltovou príjazdovou cestou, s kompletným oplotením a zámkovou dlažbou. Každý samostatne stojaci bungalov má: - rozlohu 150m2 s pozemkom o výmere 700m2 - je napojený na domové inžinierske siete, verejný vodovod, kanalizáciu - má zabudovanú predprípravu na kamerový bezpečnostný systém a optický internet Pri stavbe boli použité: - murivo Ytong 300mm - zateplenie polystyrénom 200mm - 6 komorové plastové okná s trojitým izolačným sklom - elektrické hliníkové žalúzie. - strecha je krytá škridlou Terran – antracit - teplovodné elektrické kúrenie - kompozitné vinylové podlahy - keramické obklady - vodeodolné stierky - Mastencová pec Tulikiwi Dvojité zateplenie stropu. Odkladací priestor pod strechou cca 60m2. Ich špecifický a lukratívny vzhľad je vytvorený špeciálnou omietkou Dekorative Stone 30mm Dispozícia interiéru bungalovu: - predsieň / chodba - kuchyňa prepojená s obývacou časťou s dizajnovými vysokými stropmi a východom na terasu - spálňa - 1 detská izba - 2 detská izba - kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a wc - technická miestnosť Bungalovy sa predávajú samostatne. Cena jedného bungalovu je 350 000€. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0911 617 600 alebo na mailovej adrese ingrid@solidnebyvanie.sk. Pomôžeme Vám aj s vybavovaním hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami na trhu. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Brezno
350 000 €
Kvalitná novostavba rod. domu v krásnom prostredí
Nádhernú novostavbu rodinného domu v pokojnom a príjemnom prostredí Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: * úžitková plocha 150m2 * pozemok o výmere 700m2 * je napojený na domové inžinierske siete, verejný vodovod, kanalizáciu * má zabudovanú predprípravu na kamerový bezpečnostný systém a optický internet Pri stavbe boli použité: * murivo Ytong 300mm * zateplenie polystyrénom 200mm * 6 komorové plastové okná s trojitým izolačným sklom * elektrické hliníkové žalúzie. * strecha je krytá škridlou Terran – antracit * teplovodné elektrické kúrenie * kompozitné vinylové podlahy * keramické obklady * vodeodolné stierky * Mastencová pec Tulikiwi * oplotenie BONUS: * Dvojité zateplenie stropu. * Odkladací priestor pod strechou cca 60m2 * Špecifický a lukratívny vzhľad je vytvorený omietkou Dekorative Stone Dispozícia interiéru bungalovu: * predsieň / chodba * kuchyňa prepojená s obývacou časťou s dizajnovými vysokými stropmi a východom na terasu * spálňa * 1 detská izba * 2 detská izba * kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a wc * technická miestnosť VÝHODY: * bývanie, ktoré je dostupné blízkosti mesta, ale zároveň ponúka pokoj vidieka * kvalita materiálov a kvalita výstavby 30mm * vlastná asfaltová cesta LOKALITA: Rodinné domy sa nachádzajú v časti Podkoreňová mesta Brezno na súkromnej ulici s vlastnou asfaltovou príjazdovou cestou, s kompletným oplotením a zámkovou dlažbou. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 350 000,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Brezno
350 000 €
Atraktívny pozemok s krásnym výhľadom vhodný na výstavbu domu
Hľadáte pozemok na okraji obce s tichým prostredím a výhľadmi na hory? Príďte si pozrieť jeden z troch výnimočných stavebných pozemkov v obci Beňuš, orientovaný na juhovýchodnú stranu, ktorý je určený nie len na stavbu domu, ale aj s možnosťou stavby chaty na oddych. Pozemok je položený najvyššie spomedzi všetkých troch pozemkov, čo Vám garantuje najlepší výhľad a najväčšie súkromie. Výmera pozemku je 892m2 s vlastnou súkromnou príjazdovou cestou 120m2. V blízkosti pozemku sú všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda a optika). Obec zatiaľ nedisponuje kanalizáciou, na pozemku je potrebné zriadiť si vlastnú žumpu. V prípade záujmu je možné prikúpiť ďalší jeden alebo dva pozemky. Možnosť pomoci s kompletnou realizáciou a potrebnými povoleniami stavby. Cena za m2 pozemku je 48€. Celková cena za pozemok a podiel na ceste 48 576 € Obec Beňuš je vzdialená 10km od mesta Brezno a rozprestiera sa v blízkosti Nízkych Tatier. Priamo v obci je základná aj materská škola, v okolí je mnoho možností na celoročné športy a aktivity. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0911 617 600 alebo na mailovej adrese ingrid@solidnebyvanie.sk. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Beňuš
48 576 €
Jeden z atraktívnych pozemkov vhodný na výstavbu domu
Hľadáte pozemok na okraji obce s tichým prostredím a výhľadmi na hory? Príďte si pozrieť jeden z troch výnimočných stavebných pozemkov v obci Beňuš, orientovaný na juhovýchodnú stranu, ktorý je určený nie len na stavbu domu, ale aj s možnosťou stavby chaty na oddych. Výmera pozemku je 893m2 s vlastnou súkromnou príjazdovou cestou 120m2. V blízkosti pozemku sú všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda a optika). Obec zatiaľ nedisponuje kanalizáciou, na pozemku je potrebné zriadiť si vlastnú žumpu. V prípade záujmu je možné prikúpiť ďalší jeden alebo dva pozemky. Možnosť pomoci s kompletnou realizáciou a potrebnými povoleniami stavby. Cena za m2 pozemku je 48€. Celková cena za pozemok a podiel na ceste 48 624 € Obec Beňuš je vzdialená 10km od mesta Brezno a rozprestiera sa v blízkosti Nízkych Tatier. Priamo v obci je základná aj materská škola, v okolí je mnoho možností na celoročné športy a aktivity. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0911 617 600 alebo na mailovej adrese ingrid@solidnebyvanie.sk. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Beňuš
48 624 €
Atraktívny pozemok vhodný na výstavbu domu
Hľadáte pozemok na okraji obce s tichým prostredím a výhľadmi na hory? Príďte si pozrieť výnimočný stavebný pozemok v obci Beňuš, orientovaný na juhovýchodnú stranu, ktorý je určený nie len na stavbu domu, ale aj s možnosťou stavby chaty na oddych. Výmera pozemku je 894m2 s vlastnou súkromnou príjazdovou cestou 120m2. V blízkosti pozemku sú všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda a optika). Obec zatiaľ nedisponuje kanalizáciou, na pozemku je potrebné zriadiť si vlastnú žumpu. V prípade záujmu je možné prikúpiť ďalší jeden alebo dva pozemky. Možnosť pomoci s kompletnou realizáciou a potrebnými povoleniami stavby. Cena za m2 pozemku je 48€. Celková cena za pozemok a podiel na ceste 48 672 € Obec Beňuš je vzdialená 10km od mesta Brezno a rozprestiera sa v blízkosti Nízkych Tatier. Priamo v obci je základná aj materská škola, v okolí je mnoho možností na celoročné športy a aktivity. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0911 617 600 alebo na mailovej adrese ingrid@solidnebyvanie.sk. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Beňuš
48 672 €
Bytový dom ( 2 bytové jednotky) vhodný na Airbnb
Ak hľadáte väčší dom alebo nehnuteľnosť na investíciu, ponúkame Vám tento pekný zrekonštruovaný dom v obci Beňuš. Dom bol (je) doteraz využívaný ako investícia na prenájom, nakoľko disponuje 5 spálňami (spolu 10 lôžok). Dispozícia domu: vstupná chodba (prípadne obývačka), 2 x spálne, 2 x kuchyne, oddelené WC, WC s kúpeľnou a vaňou, WC so sprchovacím kútom, ďalej sa prechádza do priestrannej spoločenskej miestnosti, z ktorej je vstup na krytú terasu o veľkosti 34 m2. Ďalej sa nachádzajú ešte ďalšie ešte 3 spálne a technická miestnosť. Nového majiteľa už nečaká ďalšia väčšia investícia. V rámci rekonštrukcie bolo robené podlahové kúrenie, rozvody, elektrina, okná, dvere... Dom sa predáva zariadený nábytkom a elektrospotrebičmi. Dom je vhodné využívať na trvalé bývanie aj ako dvojgeneračný dom - predelenie na 2 časti. Prvá časť domu by bola: obývacia izba, 2 x spálňa, 1 x kuchyňa, 1 kúpeľňa. Druhá časť domu: spoločenská miestnosť, 3 x spálňa, 1 x kuchyňa, terasa, 1 x kúpeľňa, 1x oddelené WC. Doplňujúce informácie: v blízkosti sa nachádza železničná trať - asfaltová prístupová cesta - parkovanie na dvore - postavené z tehly - mesačné náklady (podľa účelu využitia, cca 230- 280 Eur) Platba je možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru. Viac informácii poskytnem na osobnej obhliadke alebo telefonicky na tel.č.0913 419 083. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu norbert@solidnebyvanie.sk. V prípade, že viete o niekom kto chce predať, alebo prenajať svoju nehnuteľnosť a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás finančne odmeníme. Sledujte nás aj na instagrame a nenechajte tak si ujsť skvelé ponuky @solidne_byvanie.
Brezno
144 000 €
Predaj 2 izbového bytu na Šumperskej ulici v Prievidzi
Ponúkame Vám na predaj 2,5 izbový byt v pôvodnom stave v Prievidzi. Byt je ideálny na rekonštrukciu podľa vašich predstáv. Nachádza sa na 3. poschodí zo 4. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby s výstupom na balkón, spálne, kúpeľne, samostatného WC a pivnice. V izbách sa nachádzajú krásne pôvodné parkety. Pred rokom boli v byte vymenené stupačky. Výhody bytu: slnečný, s pekným výhľadom, tiché prostredie, v blízkosti obchody, škola, škôlka, ihrisko, zastávka autobusu, železničná stanica, neďaleko od centra. Kontaktujte nás e-mailom na [barbora@solidnebyvanie.sk] alebo telefonicky na [0902 835 329] pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky.
Prievidza
75 990 €
Priestranný 3 izbový byt v Prievidzi
Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt na Šulekovej ulici v Prievidzi. Byt sa nachádza na 5. poschodí v panelovom zateplenom dome. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, kuchyne s loggiou, spálne, detskej izby, kúpeľne a samostatnej toalety. K bytu prislúcha samostatná latková pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, má nové rozvody, jadro, podlahy, stierky a plastové okná. Kuchynská linka je na mieru vyrobená so vstavanými spotrebičmi. Na chodbe a v izbe sú vstavané skrine. Byt sa predáva zo všetkými spotrebičmi aj vybavením. Okolie bytu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Kontaktujte nás e-mailom na [barbora@solidnebyvanie.sk] alebo telefonicky na [0902 835 329] pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky.
Prievidza
104 990 €
Zariadený 1 izbový byt na Zlatom Potoku
Útulný 1-izbový byt s pekný výhľadom v obľúbenej lokalite na Zlatom Potoku na ul. Centrum Vám prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO O BYTE:. VÝMERA: 35m2 + pivnica 4,4m2. POSCHODIE: 1. poschodie s výhľadom na zeleň Dispozícia: 1 izba, kuchyňa, kúpeľňa. STAV: Čiastočne zrekonštruovaný s vymenenými oknami, pôvodné parkety v dobrom stave. Okná: Vymenené približne pred 10 rokmi Mesačné náklady pre 2 osoby: 120,-€. Okamžite obývateľný byt s murovanou pivnicou. LOKALITA: Sociálna vybavenosť okolia je veľmi dobrá, v blízkosti sa nachádza obchod Lidl, konečná autobusová zástavka vďaka ktorej sa dostanete do celého Zvolena, základná škola a škôlka. Okolie taktiež ponúka veľmi dobré možnosti turistiky, zimných a letných športov a taktiež pre milovníkov prírody aj miesta na opekanie alebo stanovanie. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 85 000,- €. (znalecký posudok k nahliadnutiu) *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej adrese norbert@solidnebyvanie.sk. Tešíme sa na Vás. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Zvolen
85 000 €
Pozemok blízko centra Banskej Bystrice
Ponúkame Vám stavebný pozemok v lukratívnej časti Banskej Bystrice a to na Suchom Vchu. Jedná sa o pokojnú časť Banskej Bystrice z ktorej máte krásny výhľad na takmer celé mesto. Pozemok je veľmi dobre prístupný nakoľko je hneď pri asfaltovej ceste. Dostupnosť je veľmi dobrá aj v Zime. Pri pozemku sa nachádzajú všetky potrebné IS aby ste mali v dome všetko čo potrebujete. Pozemok má rozmer 500 m2, nachádza sa v prakticky na konci ulice. Pozemok je mierne svahovitý, zato ste ale v centre Banskej Bystrice za 9 min. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej adrese norbert@solidnebyvanie.sk. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Banská Bystrica
130 000 €
Krásny pozemok s chatkou v Bratislave, časť Žabí Majer
Nádherný pozemok s chatkou v Bratislave v časti Žabí Majer, Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: - pozemok 419m2 - stavebný pozemok - kúrenie elektrinou INŽINIERSKE SIETE: -voda, elektrina, vlastná studna, odpad septik Prečo kúpiť práve tento pozemok ? Vynikajúca a pokojná lokalita, ideálna na výkendy a oslavy, ked chcete utiecť od mestského ruchu. LOKALITA: Pozemok sa nachádza v Bratislave v časti Žabí Majer. Odporúčam osobnú obhliadku čím skôr!! CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 99 000,- € (dohoda na cene možná!) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Bratislava III - Rača
95 000 €
Priestranný 5 izbový rodinný dom v obci Kovarce
Priestranný 5 izbový rodinný dom v obci Kovarovce Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: - Pozemok 652m2 - zastavaná plocha cca 300m2 - Dom v pôvodnom stave je pripravený na rekonštrukciu pre nového majiteľa - Kúrenie elektrinou alebo dvomi krbmi na tuhé plaivo. INŽINIERSKE SIETE: voda, elektrina, plyn, odpad septik s možnostou napojenia na mestskú kanalizáciu. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: Dom je čiastočne podpivničený kde sa nachádza aj kotolna. Prvé nadzemné podlažie pozostáva: kuchyňa, kúpeľna,obývacia izba, komora, kotolna a prechod na zakrytú terasu. Na druhom podlží je kuchyna,terasa, kúpeľna, dve izby. PARKOVANIE: K dispozícii je na dvore garáž. Prečo kúpiť práve túto nehnutelnosť s pozemkom ? Vynikajúca a pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi alebo na daľšiu investíciu, kde sa môže dom predeliť na dve samostatné jednotky. LOKALITA: Dom sa nachádza v obci Kovarce v tichej a krátkej ulici. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 125 000,- € *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych výhodných možností) V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Kovarce
125 000 €
1-izbový byt v Handlovej na PREDAJ
1-izbový byt v Handlovej na ul. 29. augustA Vám prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: - 29 m2 - je po staršej rekonštrukcii (V byte sú vymenené plastové okná, podlaha, kuchynská linka a kúpeľna) DISPOZÍCIA: - pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, kuchyňe a obývacej izby. VýHODY: - nízke mesačné náklady na bývanie. - vhodná nehnuteľnosť aj ako investícia pre prenajímanie CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 44 999,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na telefónom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Handlová
44 999 €
Nebytové priestory s atmosférou
Ponúkame na predaj jedinečné nebytové priestory, ktoré doteraz slúžili ako obľúbená krčma v srdci mesta. Ideálna príležitosť pre podnikateľov, ktorí hľadajú priestor s charakterom a potenciálom na rozvoj. Lokalita: Priestory sa nachádzajú priamo za Technickou Univerzitou vo Zvolene a priamo pri internátoch univerzity, s vynikajúcim prístupom a viditeľnosťou. Táto lokalita a jej možnosti Vám zaručia pravidelný prísun študentov, rovnako ako aj okolitých obyvateľov nakoľko v priamom okolí sa nachádzajú bytové domy. Priestory disponujú dvomi prekrytými terasami. Rovnako ako aj všetky IS ako kanalizácia, podlahové kúrenie, plyn, elektrina, vzduchotechnika na oboch podlažiach, SKY-Link, WIFI internet. Úžitková plocha : 1.nadzemné podlažie - 110 m2 2.nadzemné podlažie - 67 m2 Úžitková plocha spolu - 177 m2 Plocha terás - 85 m2 Zastavaná plocha - 150 m2 Plocha pozemku - 243 m2 Výhody a možnosti: Uspokojte dopyt po miestach pre spoločenské udalosti, oslavy a podujatia. Potenciál pre transformáciu priestoru na rôzne podnikateľské koncepty. Investičný potenciál: Príležitosť pre rozvoj gastronomickej, kaviarne alebo inovatívnej prevádzky. Aktívna lokalita s pravidelnou klientelou a turistickým potenciálom. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej adrese norbert@solidnebyvanie.sk. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Zvolen
199 000 €
Na predaj 5-izbový rodinný dom v obci Číčov
Realitná spoločnosť Solídne bývanie spol. s.r.o. vám ponúka na predaj krásny 5-izbový rodinný dom v radovej zástavbe v obci Číčov. Úžitková plocha domu je 150 m2. Pozemok (dvor) má rozlohu 343 m2. Na pozemku sa nachádzajú aj dve vedľajšie stavby, hospodárske budovy. Kúrenie je ústredné s radiátormy, k dispozícii aj plynový kotoľ a aj kotoľ na tuhé palivo. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: 2015 - nová strecha 2017 - plastové okná a vchodové dvere 2020 - zateplenie s polystyrénom 2023 - nové garážové dvere Dispozičné riešenie domu: - prízemie: obývacia izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa (sprchovací kút a wc), garáž - poschodie: 4x izby, kúpeľňa svaňou, wc Nízke mesačné náklady, elektrika, plyn a voda spolu do 150 Eur/mes. Dom je v osobnom vlastníctve a bez tiarch. Lokalita: Komárno 30 Km, Veľký Meder 12 Km, Győr 25 Km. Cena domu je 118.000 Eur vrátane provízie a komplet právneho servisu. Pomôžeme Vám aj s vybavovaním hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami na trhu. Pre viac informácií volajte na 0915 950 974.
Číčov
118 000 €
Na predaj priestranný 3-izbový byt v Šaľi
Realitná spoločnosť Solídne bývanie spol., s.r.o. Vám ponúka na predaj veľkometrážny 3-izbový byt s rozlohou 76 m2. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a nachádza sa v zateplenej bytovke na 3/7 poschodí. Dispozičné riešenie bytu: - predsieň/chodba - spálňa - detská izba - obývacia izba - kuchyňa - sklad - špajza - kúpeľňa - wc - balkón Režijné náklady sú do 200 eur/mes. Cena bytu je 104800 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974.
Šaľa
104 800 €
3-izbový byt s balkónom + garáž + pivnica + záhrada
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám ponúka na predaj veľkometrážny 3-izbový byt v Komárne. ZÁKLADNÉ INFO: * Byt sa nachádza na 3 poschodí tehlového bytového domu. * Byt má 78 m2 + balkón 3 m2 * čiastočná rekonštrukcia, v roku 2021 boli v byte vymenené všetky okná na plastové. BYTOVÝ DOM: * V roku 2021 bola robená nová izolácia strechy a zateplenie bytového domu. KÚRENIE: * Kúrenie zabezpečuje nový plynový kotol značky Protherm, ktorý aj ohrieva teplú vodu. DISPOZÍCIA: * veľká obývacia izba s balkónom, 2 samostatné nepriechodné izby,šatník, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, wc a chodba. Na chodbe je aj veľká vstavaná skriňa. K bytu patria ešte: - garáž 18 m2 - pivnica 4 m2 - záhrada 60 m2 Všetko je zapísané na liste vlastníctva. PARKOVANIE: Parkovanie je na súkromnom dvore, takže autá môžete mať v bezpečí. Byt je v osobnom vlastníctve a kúpou hneď volný. CENA A PLATBA: Cena bytu je 113500 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie, čo zahŕňa: - vybavovanie hypotekárneho úveru s nejlepšími podmienkami na trhu - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974. Tešíme sa na Vás. V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Komárno
113 500 €
5-izbový rodinný dom s veľkým pozemkom 3577 m2
Realitná spoločnosť Solídne bývanie spol. s.r.o. Vám ponúka na predaj 5i rodinný dom s veľkým pozemkom 3577 m2 v obci Bátorove Kosihy. Na pozemku sa nachádza aj garáž 25 m2 a hospodárska budova 45 m2, všetko je zapísané na katastri. Dom má novú strechu z roku 2014. V dome je ústredné kúrenie, plynový kotol a radiátory. Dom je čiastočne podpivničený, kotoľňa + 1 miestnosť, dokopy 30 m2. Úžitková plocha domu je 160 m2. Konštrukcia domu je kváder + tehla, hrúbka obvodových stien je 45 cm. Šírka pozemku je 21 m a dĺžka je 171 m. Dom je v osobnom vlastníctve a bez tiarch, kúpou hneď voľný. Obec Bátorove Kosihy disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchody, reštaurácie, zdravotné strediská (detský lekár, zubár, všeobecný lekár, gynekológ, alergológ, atď....), jasle, materská škôlka SK/HU, základná škola SK/HU, stredná škola. Výborná lokalita, Komárno 27 Km, Štúrovo 26 Km, Nové Zámky 34 Km. Cena domu je 112.000 Eur vrátane provízie a komplet právneho servisu. Pomôžeme Vám aj s vybavovaním hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami na trhu. Viac info na čísle 0915 950 974.
Bátorove Kosihy
112 000 €
Prenájom priestorov Brezno
Máme pre Vás na prenájom zaujímavé priestory v priamom centre Brezna na námestí M. R. Štefánika. Nachádzajú sa na 1. Poschodí s výhľadom priamo na námestie. V priestore sa nachádza kompletné občianske vybavenie (WC, sprcha) K priestorom patrí aj 1 parkovacie miesto nachádzajúce sa vo dvore budovy. Výška mesačného nájmu je 300€ bez energií V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Brezno
300 €/mes.
Len u Nás! Zaujímavý RD (360 m2) v tradično- modernom štýle
Očarujúci dom v obci Bzenica, ktorý kombinuje tradičný štýl na prízemí s moderným riešením na poschodí Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: *Obytná plocha: 350 m2 *Poschodia: dve *Krásny pozemok: 1650 m2 *Možnosť kúpy so zariadením podľa dohody. Štýl domu: *Prízemie: Tradičný štýl *Poschodie: Moderný štýl STAVBA: Jedna časť domu (pôvodná) je postavená z kameňa o hrúbke 60cm, nová časť je postavená z porfixu, cca 35 cm. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: V starej časti je otvorený priestor rozdelený: obývačka s krbom, kuchyňa s funkčnou pecou, jedáleň s barovým pultom a samostatná miestnosť, ktorá je neprerobená, povodná. Nová časť: prízemie: kúpeľňa - jedáleň - veľká kuchyňa. Podkrovie: - obývačka s kuchynkou, spálňa so strešným oknom, kúpeľňa, spoločenská miestnosť, izba s dĺžkou cca 7 metrov (možné rozdeliť na dve izby), spálňa s balkónom. PARKOVANIE: Absolútne bezproblémové pri dome a v GARÁŽI. LOKALITA: Obec Bzenica - časť Bukovina ponúka pokojné a príjemné prostredie pre rodinný život. VÝHODY LOKALITY: Dom sa nachádza na konci malebnej obce Bzenica - časť Bukovina, čo zabezpečuje pokojné bývanie v príjemnom a tichom prostredí. Ďaleko od všedných starostí uponáhľaných dní. Prírodný medokyš pri dome, ktorý Vám zabezpečí celoročnú starostlivosť o Vaše zdravie. Prírodný potok, ktorý preteká v bezprostrednej blízkosti Vám pomôže sa ukľudniť a uvoľniť. Terasa poskytuje ďalší priestor na relaxáciu a vychutnávanie krásneho okolia. Rovnako ako príležitosť pre Vaše domáce zvieratká alebo ratolesti spraviť si pekné spomienky počas detstva. Veľkým bonusom je časť pozemku, ktorú je možno využiť ako ihrisko pre deti a dospelých, kde sa Vaše deti môžu hrať v bezpečnej blízkosti domu. V blízkosti domu sa nachádzajú priamo aj obecné potraviny. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 370 000,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) Ak hľadáte šarmantný dom s kombináciou tradičného a moderného štýlu, tento dom v Bzenici - časť Bukovina by mohol byť vašou ideálnou voľbou. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej adrese norbert@solidnebyvanie.sk. Tešíme sa na Vás. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Bzenica
350 000 €
Krásny 5-izbový rodinný dom
Ponúkame Vám na predaj krásny 5-izbový rodinný dom, vzdialený len 2 Km od centra okresného mesta Galanta a len 40 minút od Bratislavy. Úžitková plocha domu je 240 m2, nachádza sa na krásnom udržiavanom pozemku s rozlohou 940 m2. Pri dome je prístrešok pre 2 autá, kde nájdete aj prípojku na elektriku aj vlastnú studňu. Za domom je priestranná zastrešená terasa s rozlohou 30 m. Dom bol skolaudovaný v roku 1997. Na dome sú plastové okná, samozrejmosťou je aj zateplenie s 10 cm polystyrénom. Na oknách sú vnútorné aj vonkajšie žalúzie. Kúrenie je riešené plynovým kotlom, ale v dome sa nachádzajú aj 2 samostatne funkčné krby, jeden je v suteréne vo vínnej pivnici a druhý je na prízemí v obývačke. Vo všetkých izbách sú kvalitné parkety z dubového dreva. Dispozičné riešenie domu: - Suterén: vínna pivnica, letná kuchyňa, kotolňa, garáž, chodbička, schodisko - Prízemie: predsieň, schodisko, kúpeľňa s wc, kuchyňa, izba, obývačka so vstupom na zastrešenú terasu - Poschodie: 3x izba, chodba, kúpeľňa, wc, vstup na pochôdznu povalu Dom disponuje aj alarmom a je napojený na miestnu kanalizáciu V zdanej časti pozemku je krásna záhradka s ovocným sadom a záhradným domčekom oddelená dreveným plotom. Cena je 320 000 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie. Pri serióznom jednaní je možná dohoda na cene. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974.
Galanta
320 000 €
1 2 3 4