5-izbový rodinný dom s veľkým pozemkom 3577 m2
Realitná spoločnosť Solídne bývanie spol. s.r.o. Vám ponúka na predaj 5i rodinný dom s veľkým pozemkom 3577 m2 v obci Bátorove Kosihy. Na pozemku sa nachádza aj garáž 25 m2 a hospodárska budova 45 m2, všetko je zapísané na katastri. Dom má novú strechu z roku 2014. V dome je ústredné kúrenie, plynový kotol a radiátory. Dom je čiastočne podpivničený, kotoľňa + 1 miestnosť, dokopy 30 m2. Úžitková plocha domu je 160 m2. Konštrukcia domu je kváder + tehla, hrúbka obvodových stien je 45 cm. Šírka pozemku je 21 m a dĺžka je 171 m. Dom je v osobnom vlastníctve a bez tiarch, kúpou hneď voľný. Obec Bátorove Kosihy disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchody, reštaurácie, zdravotné strediská (detský lekár, zubár, všeobecný lekár, gynekológ, alergológ, atď....), jasle, materská škôlka SK/HU, základná škola SK/HU, stredná škola. Výborná lokalita, Komárno 27 Km, Štúrovo 26 Km, Nové Zámky 34 Km. Cena domu je 112.000 Eur vrátane provízie a komplet právneho servisu. Pomôžeme Vám aj s vybavovaním hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami na trhu. Viac info na čísle 0915 950 974.
Bátorove Kosihy
112 000 €
Prenájom priestorov Brezno
Máme pre Vás na prenájom zaujímavé priestory v priamom centre Brezna na námestí M. R. Štefánika. Nachádzajú sa na 1. Poschodí s výhľadom priamo na námestie. V priestore sa nachádza kompletné občianske vybavenie (WC, sprcha) K priestorom patrí aj 1 parkovacie miesto nachádzajúce sa vo dvore budovy. Výška mesačného nájmu je 300€ bez energií V prípade, že sa Vám nedarí nájsť vhodný byt na prenájom, či predaj, tak nás neváhajte kontaktovať. My sa o všetko postaráme a nájdeme vhodný domov. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Brezno
300 €/mes.
Len u Nás! Zaujímavý RD (360 m2) v tradično- modernom štýle
Očarujúci dom v obci Bzenica, ktorý kombinuje tradičný štýl na prízemí s moderným riešením na poschodí Vám na predaj prináša spoločnosť Solídne bývanie. ZÁKLADNÉ INFO: *Obytná plocha: 350 m2 *Poschodia: dve *Krásny pozemok: 1650 m2 *Možnosť kúpy so zariadením podľa dohody. Štýl domu: *Prízemie: Tradičný štýl *Poschodie: Moderný štýl STAVBA: Jedna časť domu (pôvodná) je postavená z kameňa o hrúbke 60cm, nová časť je postavená z porfixu, cca 35 cm. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: V starej časti je otvorený priestor rozdelený: obývačka s krbom, kuchyňa s funkčnou pecou, jedáleň s barovým pultom a samostatná miestnosť, ktorá je neprerobená, povodná. Nová časť: prízemie: kúpeľňa - jedáleň - veľká kuchyňa. Podkrovie: - obývačka s kuchynkou, spálňa so strešným oknom, kúpeľňa, spoločenská miestnosť, izba s dĺžkou cca 7 metrov (možné rozdeliť na dve izby), spálňa s balkónom. PARKOVANIE: Absolútne bezproblémové pri dome a v GARÁŽI. LOKALITA: Obec Bzenica - časť Bukovina ponúka pokojné a príjemné prostredie pre rodinný život. VÝHODY LOKALITY: Dom sa nachádza na konci malebnej obce Bzenica - časť Bukovina, čo zabezpečuje pokojné bývanie v príjemnom a tichom prostredí. Ďaleko od všedných starostí uponáhľaných dní. Prírodný medokyš pri dome, ktorý Vám zabezpečí celoročnú starostlivosť o Vaše zdravie. Prírodný potok, ktorý preteká v bezprostrednej blízkosti Vám pomôže sa ukľudniť a uvoľniť. Terasa poskytuje ďalší priestor na relaxáciu a vychutnávanie krásneho okolia. Rovnako ako príležitosť pre Vaše domáce zvieratká alebo ratolesti spraviť si pekné spomienky počas detstva. Veľkým bonusom je časť pozemku, ktorú je možno využiť ako ihrisko pre deti a dospelých, kde sa Vaše deti môžu hrať v bezpečnej blízkosti domu. V blízkosti domu sa nachádzajú priamo aj obecné potraviny. CENA A PLATBA: Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti je: 370 000,- €. *platba je možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (naši hypotekárni špecialisti Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke aktuálnych možností) Ak hľadáte šarmantný dom s kombináciou tradičného a moderného štýlu, tento dom v Bzenici - časť Bukovina by mohol byť vašou ideálnou voľbou. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej adrese norbert@solidnebyvanie.sk. Tešíme sa na Vás. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Bzenica
350 000 €
Krásny 5-izbový rodinný dom
Ponúkame Vám na predaj krásny 5-izbový rodinný dom, vzdialený len 2 Km od centra okresného mesta Galanta a len 40 minút od Bratislavy. Úžitková plocha domu je 240 m2, nachádza sa na krásnom udržiavanom pozemku s rozlohou 940 m2. Pri dome je prístrešok pre 2 autá, kde nájdete aj prípojku na elektriku aj vlastnú studňu. Za domom je priestranná zastrešená terasa s rozlohou 30 m. Dom bol skolaudovaný v roku 1997. Na dome sú plastové okná, samozrejmosťou je aj zateplenie s 10 cm polystyrénom. Na oknách sú vnútorné aj vonkajšie žalúzie. Kúrenie je riešené plynovým kotlom, ale v dome sa nachádzajú aj 2 samostatne funkčné krby, jeden je v suteréne vo vínnej pivnici a druhý je na prízemí v obývačke. Vo všetkých izbách sú kvalitné parkety z dubového dreva. Dispozičné riešenie domu: - Suterén: vínna pivnica, letná kuchyňa, kotolňa, garáž, chodbička, schodisko - Prízemie: predsieň, schodisko, kúpeľňa s wc, kuchyňa, izba, obývačka so vstupom na zastrešenú terasu - Poschodie: 3x izba, chodba, kúpeľňa, wc, vstup na pochôdznu povalu Dom disponuje aj alarmom a je napojený na miestnu kanalizáciu V zdanej časti pozemku je krásna záhradka s ovocným sadom a záhradným domčekom oddelená dreveným plotom. Cena je 320 000 € vrátane provízie a kompletného právneho servisu realitnej kancelárie. Pri serióznom jednaní je možná dohoda na cene. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na tel.čísle 0915 950 974.
Galanta
320 000 €
Len u nás ideálna príležitosť pre výstavbu vášho vysnívaného domu!
Tento pozemok ponúka ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pokojné a príjemné miesto na bývanie s možnosťou športových aktivít v blízkom okolí. S dokončeným stavebným povolením a projektom sa Vvám otvára cesta k vytvoreniu vlastného domova presne podľa vašich predstáv. ZÁKLADNÉ INFO: - výmera pozemku: 1200 m2 - inžinierske siete: voda, električka a septik - k pozemku vedie prístupová cesta Ak hľadáte spojenie s prírodou a tichým prostredím, táto lokalita v Železnej Breznici Vám poskytne ideálny priestor pre relaxáciu a kvalitné bývanie. Nezmeškajte príležitosť a získajte svoj vlastný kúsok rajského kúta v tejto krásnej lokalite. Pre viac informácií alebo na získanie podrobností o pozemku ma kontaktujte na norbert@solidnebyvanie.sk alebo 0903 419 083. Teším sa na váš záujem!
Železná Breznica
65 000 €
Kancelársky priestor v centre Kremnice
Ponúkame Vám na prenájom kancelársky priestor v centre Kremnice. Priestor dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kanceclárie a sociálneho zariadenia. V priestoroch sa nachádza optický internet, plastové okná, plávajúca podlaha, TV, bezpečnostné dvere. Zariadanie v kanccelárii zostáva po dohode s majiteľom. Priestor je možné využiť ako kanceláriu, prevádzku, obchod alebo ateliér. Parkovanie je bezproblémové priamo pred kanceláriou. Cena nájmu vrátane energií je 250 Eur/mesiac Depozit vo výške 1 mesačného nájmu (250,-€) sa uhrádza pri podpise nájomnej zmluvy. Rezervácia nehnuteľnosti vo výške 1 mesačného nájmu (250,-€). Celkovo sa platí 750,-€ Kancelária je k dispozícii od 1.1.2024. Ak Vás táto ponuka zaujala, prípadne máte záujem o ďalšie informácie, kontaktujte nás telefonicky na 0902 835 329, mailom na barbora@solidnebyvanie.sk alebo u nás v kancelárii na Dolnej 35, v Banskej Bystrici.
Kremnica
250 €/mes.
Lukratívny pozemok v novej lokalite
Solídne bývanie Vám prináša na predaj stavebný pozemok v okresnom meste Krupina, 30 km od Zvolena. Nachádza sa novej štvrti Nad Kltipochom. Výmera 891 m2 Vám dovoľuje postaviť si aj dom s väčšou rozlohou. Pod hranicou pozemku už nebude možná do budúcna výstavba, takže Vám nikto nepokazí ten krásny výhľad na východ slnka. Voda a elektrina sú na pozemku. Právoplatné stavebné povolenie je už vydané. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť aj výstavbu domu. Cena dohodou v RK. V prípade záujmu o obhliadku volajte na tel. č. 0903 419 083 alebo ma oslovte mailom na norbert@solidnebyvanie.sk. Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Krupina
dohodou
1 2 3 4