Investičný projekt 4 rodinných dvojdomov Kostolec
Dávame do ponuky náš nový investičný projekt štyroch rodinných dvojdomov so zastavanou plochou 103m2 a úžitkovou plochou 160m2 v obci Kostolec, ktorá je vzdialená 10 km od okresného mesta Považská Bystrica s výbornou dostupnosťou na diaľnicu, vo vzdialenosti od obce 10 km. Obec Kostolec sa nachádza v oblasti kde je viacero možností na turistiku, cykloturistiku alebo aktívny oddych v prírode. Projekt je zameraný pre klientov, ktorí sú radi obkolesení prírodou a vyhľadávajú kľudné lokality vhodné na bývanie a rekreáciu. Pozemok s juhozápadnou orientáciou poskytuje dostatočný priestor k výstavbe dvojdomov, ku ktorým bude vybudovaná súkromná prístupová cesta, na ktorej sa budú nachádzať parkovacie miesta. K pozemku, na ktorom budú vybudované rodinné domy prislúcha ďalší pozemok, oddelený malým potôčikom, kde vznikne menšie detské ihrisko, ktoré zabezpečí dostatok zábavy pre Vaše ratolesti a môžete ich zároveň sledovať z pohodlia Vášho nového domova, alebo zo záhrady, ktorá bude mať ideálnu výmeru 262m2. Vybudovaním samostatnej prístupovej cesty a štyroch dvojdomov, vznikne osem bytových jednotiek, čo už môžeme považovať za menšiu komunitu, vhodnú pre rodiny so svojimi priateľmi, ktorí si chcú užívať ticho, ničím nerušené večery a okolitú prírodu. Viac informácií ohľadom projektu a o možnosti investovania na uvedených kontaktných údajoch.
Kostolec
320 000 €
Pozemky pre rodinné domy v tichom prostredí obce Dolný Vadičov
Level reality ponúka na predaj tri pozemky v tichej, okrajovej časti obce Dolný Vadičov príjemnom prostredí prírody so SV orientáciou. Pozemky sú mierne svahovitého charakteru, vedie k nim spevnená prístupová cesta prejazdná aj v zimnom období a nakoľko je v tejto lokalite vybudovaných viacero novostavieb, pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov. K dispozícií je aj územno plánovacia informácia z obce. Čo sa týka sietí, tak tie sa na pozemkoch nenachádzajú, elektrinu je možné dotiahnuť od neďalekej stavby, vzdialenej približne 100 metrov. V tejto lokalite nie je vybudovaná kanalizácia ani vodovod preto je potrebné riešiť odpad žumpou alebo súkromnou čističkou a vodu formou studne. Pozemky je možné odkúpiť aj samostatne pričom dva sú o výmere 1000m2 a jeden o výmere 1247m2. Táto nehnuteľnosť je vhodná ako investičná príležitosť, ale tak isto si na svoje prídu aj milovníci prírody. Samozrejmosťou sú finančné a právne služby v cene. V prípade potreby Vám zabezpečíme hypotekárny úver s kompletným servisom tak isto v cene. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie kontaktujte makléra.
Lysica
194 820 €
Skladové priestory, autoservis, budova na iné podnikateľské účely
Na trh s nehnuteľnosťami prinášame túto budovu na prenájom, s viacerými možnosťami využitia, nachádzajúcu sa pri železničnej stanici Vrútky. Nehnuteľnosť ponúka približne 250m2 úžitkovej plochy, ktorá sa dá využiť napríklad ako skladové priestory alebo autoservis, nakoľko nehnuteľnosť disponuje 3 samostatnými garážovými bránami, montážnou jamou a odsávacím systémom výfukových plynov. Budova taktiež disponuje menšou miestnosťou, ktorá bola využívaná ako kancelária, kúpeľňou s 2 sprchovými kútmi a toaletou. Celkovo sa teda v budove nachádza 6 miestností, chodba a kúpeľňa. ZÁKLADNÉ ÚDAJE Lokalita: Vrútky - železničná stanica Zastavaná plocha: 300m2 Úžitková plocha: 250m2 Možnosť využitia: sklad, garáž, autoservis, dielňa a pod. Vlastníctvo: firemné Inžinierske siete: voda, kanalizácia, elektrická energia, plyn Náklady na energie budú určené podľa spôsobu využitia budovy. V prípade záujmu o prenájom nehnuteľnosti bude zabezpečené vypratanie nepotrebných vecí podľa dohody s majiteľom. Pre bližšie informácie a dohodnutie obhliadky neváhajte kontaktovať makléra na uvedených kontaktných údajoch.
Vrútky
2 500 €/mes.
Exkluzívny slnečný pozemok s výhľadom na Vysoké Tatry
Exkluzívne pripravujeme do predaja lukratívne pozemky, ktoré sú zahrnuté v územnom pláne obce Mlynica s impozantným výhľadom na panorámu Vysokých Tatier. Pozemky budú v priebehu krátkeho obdobia pripravené k rozparcelovaniu a následnej výstavbe rodinných domov, ktoré si môže klient u nás zarezervovať. Zároveň tento projekt ponúkame ako investičnú príležitosť pre klientov, ktorý sa chcú podieľať na realizácií a následnom zhodnotení tohto projektu. Všetky informácie ohľadom projektu a možnosti investovania sa dozviete na našej stránke v najbližších mesiacoch. Pozemky sú vhodné aj pre náročnejších investorov, s ktorými sa môžeme dohodnúť na vzájomnej spolupráci pri vzniku a realizácií projektu. CENA POZEMKU 60€/M2 JE V PRÍPADE, ŽE SA POZEMKY ODKÚPIA AKO CELOK.
Mlynica
701 880 €
Priestranný apartmán 2+kk Veľká Lomnica - Vysoké Tatry
ZNÍŽENÁ CENA Ponúkame Vám na predaj kompletne zariadený apartmán vo vyhľadávanej lokalite Veľká Lomnica, ktorý sa nachádza v rezorte Tatragolf. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: Lokalita: Veľká Lomnica Dispozícia: 2+kk Poschodie: 3/3 Úžitková plocha: 42,41 m2 Orientácia bytu: S, Z Balkón: 2,98 m2 vstup zo spálne s výhľadom na Vysoké Tatry Recepcia 24/7 POPIS APARTMÁNU: Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchynskou linkou, kúpeľňa s vaňou a WC, spálňa s manželskými posteľami hotelového typu. V obývacej izbe sa nachádza plnohodnotná manželská posteľ a veľká rozťahovacia sedačka. Celková kapacita apartmánu je 4 + 1. Apartmán je na LV vedený ako byt VYBAVENIE: TV chladnička mikrovlnná rúra sklokeramická varná doska WiFi LOKALITA A OKOLIE: Rezort sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite len 7 km od lyžiarskeho strediska Tatranská Lomnica, ako aj s množstvom turistických, rekreačných športových aktivít - lyžovanie, cyklistika, turistika, skiapl, bežkovanie. Ako napovedá samotný názov rezortu, v blízkosti sa nachádza známe 27 jamkové golfové ihrisko Black Stork. Súčasťou rezortu sú aj detské ihriská, privátny wellness, prenájom bicyklov a reštaurácia. Súkromné parkovanie je zabezpečené priamo v areáli pred apartmánovým domom. Oproti apartmánom sa v horúcich letných dňoch môžete schladiť/okúpať vo vodnom parku Aquafun, ktorý je prispôsobený pre rodiny s deťmi, ale aj pre jednotlivcov a zamilované páry. BENEFIT: Manažérska zmluva so spoločnosťou Eggresh, s.r.o. (zabezpečuje a organizuje obsadenosť apartmánu) Označené súkromné parkovacie miesto vedené na liste vlastníctva o výmere 12 m2 Ochranná známka Web Email Sociálne siete - Facebook, Instagram Nakoľko sa apartmán nachádza v lukratívnej a vyhľadávanej oblasti Vysokých Tatier, je výhodný ako investícia, ktorá Vám začne prinášať peniaze hneď po zakúpení a nadobudnutí do osobného vlastníctva. ,
Veľká Lomnica
140 000 €
Investičné apartmánové domy v rezorte na Kapverdkých ostrovoch
Ponúkame na predaj investičné apartmánové domy v dovolenkovej destinácii na Kapverdských ostrovoch. Apartmány sú súčasťou rezortu, ktorý v spolupráci s rôznymi portálmi zabezpečuje obsadenosť počas celého rok, nakoľko klimatické podmienky na ostrovoch sú celoročne priaznivé. V ponuke sú trojizbové a štvorizbové domy s rôznymi výmerami pozemku, ktorého súčasťou je terasa a bazén. V prípade vážneho záujmu je možné dohodnúť si obhliadku priamo v rezorte, všetko potrebné k vycestovaniu do rezortu zariadime. Viac informácii telefonicky, alebo formou emailu.
Ostatné krajiny
310 000 €