Veľký pozemok na predaj na okraji mesta
Oto Horváth ponúka vám pozemok na predaj veľký priestranný pozemok v centre mesta. Pozemok je vhodný aj pre developerov na výstavbu rodinných domov, dvoj domov a zabezpečiť kľudné bývanie v uzatvorenom areáli. Kompletná občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, vlaková stanica, samostatné ambulancie, lekárne, pošta, knižnica, futbalové ihrisko, kemping, kúpalisko umelé alebo prírodné, obchody, banky, poisťovne, a iné Atrakcie a zaujímavosti v okolí: - termálne kúpalisko Veľký Meder - termálne kúpalisko Topoľníky a Thermalpark Dunajská Streda Veľký Meder, je jeden z najvýznamnejších vyhľadávaných turistických centier na Slovensku. Kúpeľné mesto na juhu má 940 ročnú históriu s termálnou vodou. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Veľký Meder
161 280 €
Veľký pozemok na predaj v centre mesta
Oto Horváth ponúka vám pozemok na predaj veľký priestranný pozemok v centre mesta. Pozemok je vhodný pre developerov na výstavbu rodinných domov, dvoj domov a zabezpečiť kľudné bývanie v uzatvorenom areáli. Alebo kto potrebuje veľký pozemok pre nerušené bývanie len pár krokov od centra mesta, tak je to pre vás. Kompletná občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, vlaková stanica, samostatné ambulancie, lekárne, pošta, knižnica, futbalové ihrisko, kemping, kúpalisko umelé alebo prírodné, obchody, banky, poisťovne, a iné Atrakcie a zaujímavosti v okolí: - termálne kúpalisko Veľký Meder - termálne kúpalisko Topoľníky a Thermalpark Dunajská Streda Veľký Meder, je jeden z najvýznamnejších vyhľadávaných turistických centier na Slovensku. Kúpeľné mesto na juhu má 940 ročnú históriu s termálnou vodou. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Veľký Meder
304 000 €
Veľký pozemok z jednej časti zo starým domom z druhej časti čistý pozemok
Oto Horváth ponúka vám pozemok na predaj. S možnosťou kúpiť ako celok alebo rozdeliť 1. pozemok s možnosťou na búranie alebo rekonštruovať podľa predstáv. Starý dom je momentálne neobývaný plynová, elektrická prípojka na pozemku. Kanalizácia na pozemku. Cena pozemku je 80 Eur m2. Pozemok bude oddelené cca 700-850 m2. 2. pozemok je čistý pozemok na výstavbu rodinného domu. Oproti sú novostavby ale na tejto časti väčší priestor z prednej a zadnej časti. Pozemok ja v novej štvrti mesta. Kompletná občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, vlaková stanica, samostatné ambulancie, lekárne, pošta, knižnica, futbalové ihrisko, kemping, kúpalisko umelé alebo prírodné, obchody, banky, poisťovne, a iné Atrakcie a zaujímavosti v okolí: - termálne kúpalisko Veľký Meder - Tarzánia Veľký Meder - termálne kúpalisko Topoľníky a Thermalpark Dunajská Streda Veľký Meder, je jeden z najvýznamnejších vyhľadávaných turistických centier na Slovensku. Kúpeľné mesto na juhu má 940 ročnú históriu s termálnou vodou. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. - pri kúpe len jednej alebo druhej časti pozemku poplatok za geometrický plán, zmluvy ....1000 Eur extra pre realitnú kanceláriu.
Veľký Meder
169 440 €
Veľkometrážny 3 izbový byt na prenájom - Neratovické nám.
Oto Horváth ponuka na prenájom veľkometrážny 3 izbový byt vo vyhľadávanej časti mesta Dunajská Streda na Neratoviklom nám.. Bytovka bola postavená v roku 1986, zateplená, krásne udržiavané okolie. Byt je v slušnom, zachovalom stave , okná plastové , zabudovane vonkajšie žalúzie. Kúpeľňa a kuchyňa je vo krásnom zachovanom stave , podlahy v izbách plávajúce, v ostatných miestnostiach dlažba. V byte je aj klimatizácia, jeden v obývačke a druhý v spálni. Je na 8 poschodí, s výťahom. Kúrenie je ústredné. Režijné náklady sú zahrnuté v nájomnom , iba TV a internet treba riešiť zvlášť. Požiadavky majiteľa: 2x kauciu vo výške 1200,-Eur a 1x mesačné nájomné 600.- Eur, a odmena sprostredkovateľa 300.- Eur pri podpise nájomnej zmluvy treba uhradiť. Len na dlhodobý prenájom , min. 1 rok.. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na 0917 347 564 Váš realitný maklér Oto Horváth
Dunajská Streda
600 €/mes.
Kancelária, obchodný priestor na prenájom
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory vo Veľkom Mederi na Komárňanskej uj . Úžitková plocha objektu je 35m2. Vybavenosť ........centrálne kúrenie, 30m2 kancelársky, obchodný priestor , kuchynská kobka, sklad, wc a sprcha. Cena prenájmu 300 €/mesiac+DPH vrátane energie. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Veľký Meder
300 €/mes.
Nová CENA Krásne udržiavaný priestranný rodinný dom na predaj
Oto Horváth ponúka na predaj krásne udržiavaný priestranný rodinný dom v obci Medveďov. Rodinný dom bol postavený z klasických materiálov v roku 1980. Celý dom je podpivničený- zvýšené poschodie. Rozmery domu sú 14m x 10 m. Veľký priestranný dom rozoštváva zo štyroch obytných miestností a príslušenstva. Prízemná časť je ako pivnica , kde je kuchyňa, špajza , kotolňa, a ďalšie technické miestnosti. Na poschodí je obytná časť , 3x spálňa a obývačka, a príslušenstvo. Pozemok je krásne udržiavaný 800m2 vo vlastníctve, a ďalšie 400m2 používané s vecným bremenom. Medveďov je v tesnej blízkosti hlavnej cesty smerom do Maďarska. Veľkou výhodou je práve lokalita v pohraničnej oblasti s veľkým turistickým a rekreačným potenciálom, 5 km je vzdialený hraničný priechod Medveďov, 15 km regionálne centrum maďarské mesto Győr. V tesnej blízkosti sa nachádza mesto Veľký Meder s vyhľadávaným termálnym kúpaliskom Thermal Corvinus. Návštevníci si tu nájdu ideálne podmienky na pešiu turistiku, cyklotúry, jazdu na koni, či objavovanie miestnych prírodných rezervácií Klúčovské rameno a Číčovské Mŕtve rameno a prírodných vodných plôch. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Medveďov
98 000 €
Na predaj 3 izbový byt vo výbornej lokalite
Oto Horváth ponúka Vám na predaj 3 izbový byt vo Veľkom Mederi, Sídl. M. Corvina. Byt sa nachádza sa na 2. poschodí bez výťahu. Byt prešiel cez kompletnú rekonštrukciu pred pár rokmi. Boli vymenené elektrické, vodovodné vedenie. Parkety klasické, brúsené-lakované podlahy, svetlá sú zabudované. Kuchyňa bola urobená na mieru. plynová varná doska. Kúpeľňa bola tiež prekrásne rekonštruovaná, s kvalitnými materiálmi. V izbách sú vstavané skriňe. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Veľký Meder
97 000 €
Krásna novostavba na predaj - časť DVOJDOMU V NOVEJ ŠTVRTI
Oto Horváth ponúka na predaj 3 izbovú novostavbu v novej štvrti vo Veľkom Mederi. Rodinný dom je súčasťou dvojdomú. Rodinný dom pozostáva : predsieň, kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa, WC , 2 spálne, technická miestnosť, terasa. Obývačka s rozlohou 36m2 je spojená s kuchyňou s výstupom na skrytú terasu-10,5m2 . Dom sa predáva so zariadením. Kolaudácia v roku 2018. Úžitková plocha domu s terasou je 88 m2. Terasa: 10,5 m2 Kúpeľňa s vaňou: 5 m2 WC: 1m2 Izba: 16 m2 Izba: 11 m2 Kuchyňa s obývačkou: 40 m2 Technická miestnosť: 2m2 Chodby: 4,5m2 Technické parametre: Dom je postavený z tehál 30 cm, polystyrén 15 cm, v strope je 30 cm izolácia. Podlahové elektrické kúrenie so samostatnými termostatmi. Plastové okná s kvalitným 2 sklom. Dom je napojený na obecnú vodu, elektriku, kanalizácia. Parkovisko pred domom, ako aj parkovanie na dvore. Zámková dlažba okolo domu a oplotenie je v cene. Optický internet a káblová televízia pred pozemkom. Dvor krásne udržiavaný ,záhradný domček pre náradie. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Veľký Meder
167 000 €
Pozemok na predaj v centre mesta
Oto Horváth ponúka Vám na predaj stavebný pozemok len pár minút od centra mesta vo Veľkom Mederi. Rozmery pozemku 20m šírka a 29m dĺžka. Pozemok je 567m2 . Elektrina pred pozemkom Voda je na pozemku Plyn je na pozemku Cena je 59 900 € V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Veľký Meder
59 900 €
Dvojgeneračný rodinný dom s veľkým pozemkom
Oto Horváth ponúka vám dvojgeneračný rodinný dom vo Veľkom Mederi v mestskej časti Ižop. Rodinný dom pozostáva z dvoch častí. Prednej časti je obývačka , garáž, predsieň, chodba kúpeľňa Wc a dve izby na poschodí. Tato časť bola postavená v roku 1983. Zadná časť je staršia, z roku 1969 kde je momentálne hlavný vchod do budovy. V tejto časti sú dve ďalšie izby, kuchyňa a druhá kúpeľňa. Obidve časti sa dá používať kompletne zvlášť, natoľko majú zvlášť vhod z bočnej strany budovy. Dom je v slušnom stave kompletne obývateľný, slušne staraný. Pozemok je 1465 m2 veľký, udržiavaný . Ovocné stromy, vinič . V zadnej časti pozemku sú dve ďalšie budovy so súpisným číslom. Pozemok je konci ulici a má prístup z bočnej strany. Po prípade by sa dalo odpredať zadnú časť pozemku spolu s vedľajšími budovami. Veľký Meder v okrese Dunajská Streda, ktorá je vzdialená 20 km od mesta Dunajská Streda, 44 km od mesta Gabčíkovo. Dostupná je aj vlaková doprava, keďže Veľký Meder leží na frekventovanej trase Komárno-Bratislava. Veľký Meder disponuje plnou občianskou vybavenosťou. V meste sa nachádzajú reštaurácie, supermarkety, lekárne, ale je známe termálne kúpalisko Thermal Corvinus Veľký Meder. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Kontaktná osoba: Oto Horváth tel.: 0917 347 564 Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Veľký Meder
160 000 €