Rodinný dom Košice - Okolie, Sady nad Torysou - Zdoba
Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa Rodinný dom v obci Sady nad torysou časť Zdoba. Rodinný dom je zhotovený zo zmiešaných materiálov v roku 1965 a v rokoch 2003 - 2007 bola vykonaná rozsiahla rekonštrukcia domu spolu s nadstavbou podlažia, nová časť domu je z tehál. Dom je na pozemku o výmere 1039 m2 a je napojený na všetky Is ( elektrina, plyn, obecná voda a studňa a žumpa, verejná kanalizácia je plánovaná do budúcna v obci). Dvojpodlažný dom disponuje na prízemí zádverím, halou, obývacou izbou s krbom, kuchyňou, chodbičkou, kúpeľňou, WC a technickou miestnosťou. Na II. nadzemnom podlaží sa nachádza spálňa, detská izba, šatník ( možnosť využívať aj ako samostatnú izbu podľa potreby), kúpeľňa s WC a 2x chodba. Prízemie je v hale spojené s nadzemným podlažím schodiskom s drevenými nášľapmi a železným zábradlím, osvetlené bodovým osvetlením a pod schodiskom je úložný priestor. Dom je svetlý a útulný, celý je zriadený v zemitých farbách a použité sú prírodné materiály ako kameň, drevo, kov. Nehnuteľnosť sanachádza v obci na priľahlej ulici mimo hlavnej cesty. K domu na pozemku prináleží šopa a hospodárska budova ktorú je možné zrekonštruovať napríklad ako hosťovský domček alebo využívať ako dielňu či náraďovňu, sklad a iné. Záhrada je projektovaná architektom - ihličnaté stromy, tuje, okrasné dreviny a kry, kvety, ovocné stromy: orech, 2 čerešne, 2 jablone, hruška, černice, maliny... a poskytuje oázu na relax po náročných pracovných povinnostiach. Dostupnosť do obce je 10 min z centra mesta autom, prípadne prímestskou autobusovou dopravou. Občianska vybavenosť v obci je na dobrej úrovni. Cena nehnuteľnosti je bez provízie realitnej kancelárie, ktorá je vo výške 3% z ceny a zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Sady nad Torysou
240 000 €
Na predaj veľký 3iz. byt s loggiou v Trnave
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj veľký 3-izbový byt s loggiou v Trnave na sídlisku Zátvor Ak hľadáte luxusný byt na úrovni a kvality tak ste ho práve našli. Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome kolaudovanom v roku 2012 na 1./2 poschodí bez výťahu. Podlahová plocha bytu je 83m2 + loggia. Orientácia bytu je na JV a SZ. K bytu prislúcha spoločná kočikáreň. Dispozícia bytu je nasledovná: *vstupná chodba *kúpeľňa s vaňou z liateho mramoru , sprchovým kútom a toaletou *detská izba *spálňa s výstupom na loggiu *obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálenským stolom Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plastové okná *plávajúca podlaha/dlažba *kuchynská linka nemeckej značky Nobilia + vstavané spotrebiče *nové sklenené interiérové dvere s hliníkovými zárubňami *vstavaná skriňa na chodbe a v spálni *klimatizácia *nábytok V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny , Tesco , zástavka MHD , lekáreň). Skvelá dostupnosť na výjazd von z mesta ( obchvat a diaľnicu). K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta. Výhody predávaného bytu: *moderný slnečný byt *2 parkovacie miesta *okno v kúpeľni *vaňa + sprchový kút Cena nehnuteľnosti je 250 000€ + 3 000€ je provízia pre RK. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
250 000 €
Pozemok vo Veľkej Lomnici v blízkosti golfového ihriska
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na predaj pozemok vo Veľkej Lomnici, okres Kežmarok určený na výstavbu. Pozemok má celkovú výmeru 19 033 m2 nachádza sa v blízkosti golfového rezortu Black Stork Golf Resort. Inžinierske siete elektrina, voda - robí sa prepojenie, kanalizácia. Cena: 100 €/m2 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Veľká Lomnica
1 903 300 €
Na predaj pozemok na kamennej ceste v Trnave
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj pozemok na Kamennej ceste v Trnave Ponuka pre investorov. Pozemok má celkovú výmeru 15 291m2. V tesnej blízkosti pozemku sa začína výstavba piatich bytových domov. Pozemok sa nachádza v intraviláne mesta. Šírka pozemku je 37m. Pozemok je parcela C č. 10138/4. Cena pozemku je 100€/m2. Provízia pre realitnú kanceláriu bude zahrnutá v cene. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
100 €/m²
NA PREDAJ Pozemok vhodný na výstavbu v obci Cerová
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám Exkluzívne ponúka slnečný a priestranný stavebný pozemok v obci Cerová o rozlohe 667 m2. Pozemok je oplotený. Na pozemku sa nachádza rodinný dom postavený z nepálenej tehly, ktorý pozostáva: kuchyňa a jedna obytná izba, WC a kúpeľňa. Je ho možné zrekonštruovať poprípade využiť ako hospodársku budovu. Za domom je hospodárska budova a dreváreň s prístupom na podkrovie. Na pozemku je murovaná podzemná pivnica vhodná na uskladnenie zeleniny... Inžinierské siete: elektrika, voda, plynová prípojka. Odpad je riešený formou trativodu. Prístup na pozemok je po verejnej komunikácií z dvoch strán. Za domom je záhrada s ovocnými stromami a kríkmi. Táto príležitosť je ako stvorená pre tých, ktorí si chcú postaviť dom svojich snov na ideálnom a tichom mieste! Lokalita: Objavte krásy obce Cerová bývaním priamo v jej srdci! Obec Cerová má cca 1200 obyvateľov, nachádza sa v nadmorskej výške 450 – 500 m n. m. je dobre občiansky vybavená sú tu obchody, úrady, autobusová stanica. V blízkosti sa nachádza zrúcanina hradu Korlátka, rozhľadňa, prírodné rašelinové jazerá. Je obklopená lesmi, takže pre hubárčenie a turistiku ako stvorené. Cena pozemku je 75 000 €, vrátane sprostredkovateľského poplatka RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie hypotekárného úveru. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová 0944 728 522 !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Cerová
75 000 €
Znížená cena!!!Slnečný pozemok na výstavbu RD Nemšová časť Kľúčové
Leaders & Partners Vám ponúka na predaj slnečný pozemok v pôvabnej lokalite mesta Nemšová časti Kľúčové. Je to ideálne miesto pre výstavbu rodinného domu. Jasným bonusom je blízkosť inžinierskych sietí. Pozemok sa nachádza v pokojnej a tichej oblasti, ktorá kombinuje prírodnými krásami so skvelou dostupnosťou do centra mesta. Rozloha pozemku je 591 m², ktorý poskytuje dostatok priestoru pre realizáciu Vašich stavebných snov. Šírka pozemku je cca 20m a dĺžka 30m. Toto je skutočne jedinečná príležitosť stať sa vlastníkom takto atraktívnej nehnuteľnosti za cenu 79000 € (možnosť dohody o cene). Poprípade navrhnite Vašu cenu! Prijmite našu exkluzívnu ponuku s otvorenou náručou a začnite svoju novú životnú kapitolu uprostred nádherných scenérií mesta Nemšová časť Kľúčové s úžasnou dostupnosť do mesta Trenčín cca 11km. Pozemok čaká len na Vás!!! Ak máte záujem o tento objekt alebo chcete vedieť viac informácii, neváhajte nás kontaktovať na tel.č. 0948 601 884 Aj Vašu nehnuteľnosť predáme na počkanie #lpreality Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2461 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Nemšová
59 000 €
Na predaj záhradka s chatkou v Bohdanovciach
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj záhradku s chatkou v Bohdanovciach nad Trnavou Záhradka sa nachádza v intraviláne obce v malej záhradkárskej oblasti . Výmera záhradka aj s chatkou je 346m2 z čoho šírka je 9m. Chatka má výmeru 24m2 a je čiastočne podpivničená. Na pozemku sa nachádza elektrika a studňa. Záhradka nám ponúka priestor na relax a oddych. Parcelné číslo záhradky je 308/14. Cena záhradky s chatkou 45 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Bohdanovce nad Trnavou
45 000 €
EXKLUZÍVNE U NÁS: Stavebný pozemok v meste Senica, Železničná ulica
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Senica Vám Exkluzívne ponúka krásny, slnečný a priestranný stavebný pozemok v meste Senica na Železničnej ulici o rozlohe 669 m2. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa. Inžinierské siete sú pred pozemkom: elektrika, voda, plyn, kanalizácia. Prístup na pozemok je po verejnej komunikácii. Senica ponúka rôznorodé využitie vo forme aktivít alebo pokojného bývania plného zelených priestorov a čerstvého vzduchu. Okolie typu "Pozemky - bývanie" poskytuje veľa príležitostí pre budovanie svojho domova od základu podľa predstavy potenciálnych kupcov. Svojou geografickou polohou sa nachádza blízko vlakovej stanice, v meste premáva aj mestská hromadná doprava čo umožňuje ľahké napojenie sa na ostatné mestské časti alebo mesto samotné bez nutnosti vlastniť auto, v blízkosti pozemku je autobusová zástavka, lekáreň, potraviny, materská škôlka, reštaurácia, nákupné centrum ( Billa, 101 drogéria...) Táto príležitosť je ako stvorená pre tých, ktorí si chcú postaviť dom svojich snov na ideálnom mieste! Cena pozemku je 69 900 €, vrátane sprostredkovateľského poplatka RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.Vieme zabezpečiť aj financovanie hypotekárného úveru. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová 0944 728 522 !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
69 900 €
Apartmány Dubaj - Jumeirah Village
Realitná kancelária Leaders & Partners Vám ponúka na kúpu apartmány v Jumeirah Village Circle. Jumeirah Village Circle (JVC) je veľká komunita víl, mestských domov a apartmánov. Vo štvrtiach JVC sú detské parky a veľké zelené polia, ktoré si každý môže užiť. Basketbalové a tenisové kurty sú rozmiestnené všade. Obľúbená lokalita európanov. Komunita JVC je veľmi cenovo dostupná a preto ideálna pre začínajúcich investorov s vysokou návratnosťou investície. Lokalita je 10 minút autom od Dubaj Mariny a 15 min od centra. Projekt Emerald od Binghatti Projekt Binghatti Emerald obsahuje symbolické dizajnové podnety, individuálne balkóny sú pretkané dohromady a tvoria jednotnú komunitu. Tento zaujímavý vzor vytvára ilúziu, vďaka ktorému sa statické prostredie budovy javí ako dynamický design. Jedinečný dizajn balkóna budovy poskytuje vonkajšie priestory pre obyvateľov, aby si ich mohli užiť a zároveň zabezpečiť udržateľný dizajn poskytnutím tieňa čo výrazne znižuje množstvo energie potrebnej na chladenie obytných priestorov budova. Ceny apartmánov začínajú: 1 izbový apartmán: AED 605k - 155.000 Eur 2 izbový apartmán: AED 965m - 248.000 Eur 3 izbový apartmán: AED 1,33m - 342.000 Eur Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299
Spojené Arabské Emiráty
155 000 €
Apartmány Dubaj Marina - Liv Lux
Realitná kancelária Leaders & Partners Vám ponúka na kúpu apartmány v Dubaji, v rezorte LIV LUX, v blízkosti Dubaj Marina. Dubaj Marina je vyhľadávanou štvrťou Dubaja a je známa svojim luxusným životným štýlom, možnosťami zábavy, nákupnými centrami a luxusnými mrakodrapmi. Dubaj Marina, ktorá svojim obyvateľom ponúka jedny z najkrajších výhľadov, je medzi turistami a miestnymi známa. Nachádza sa tu Dubai Marina Mall, nákupné centrum umiestnené v centre Dubai Marina a je jedným z hlavných nákupných centier v Dubaji. Má 140 maloobchodných predajní, ktoré sa rozkladajú na 36 000 m2, čo z nej robí jedno z najväčších nákupných centier v Dubaji. Liv Lux od Liv developer Veža má vynikajúcu polohu, je zasadená medzi majestátny Arabský záliv a sofistikovanosť Dubai Marina. Je to zbierka prvotriednych rezidencií v Dubaji. S luxusným vybavením, a povrchovými úpravami v celom rozsahu - LIV LUX je vzácna rovnováha v luxusnom bývaní ktorá sa mieša s 5hviezdičkovým vybavením, a zobrazením. Ceny apartmánov začínajú: 1 izbový apartmán - 465.000 Eur 2 izbový apartmán - 748.000 Eur 3 izbový apartmán - 1.470.000 Eur 4 izbový apartmán - 2.658.000 Eur 4 izbový Penthouse - 6.709.000 Eur 5 izbový Penthouse - 19.356.000 Eur Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299
Spojené Arabské Emiráty
465 000 €
Apartmány Dubaj - Six Senses Residences The Palm
Realitná kancelária Leaders & Partners Vám ponúka na kúpu apartmány v najluxusnejšej časti Dubaja. Ikonický Dubajský ostrov v tvare palmy je skrátka výnimočný. Tento zázrak ľudského dôvtipu dokonale vyjadruje snahy Dubaja neustále sa vyvíjať a napĺňať svoje ciele, ambície a sny. Štvrť ponúka mix ostrovných ultra luxusných rezidencií, luxusných päťhviezdičkových rezortov, trendy reštaurácií a štýlových plážových klubov. Prenajmete si luxusnú jachtu a vydajte sa pozdĺž rozľahlého pobrežia, alebo rozburácajte výkonný motorový čln a užite si vzrušenie pri wakeboardingu. Medzi „palmovými listami" a vedľa „kmeňmi" ostrova sú vody pokojnejšie, a sú tak dokonalé vhodné na jazdu na kajaku a paddleboarding. Investujte do jednej z najluxusnejších častí Dubaja, ktorá je domovom mnohých ultra bohatých ľudí. Tento „ôsmy div sveta", postavený ľudskou rukou je viditeľný aj z vesmíru. Elegantne stojaca na Západnom Crescente, Six Senses Residences The Palm, Dubaj stelesňuje inovatívna architektúra. Čerpá podnety z vývoja mesta a zároveň vzdáva hold obrysom, nadmorskej výške a miestnej krajine, jej jedinečnému dedičstvu. Ceny apartmánov začínajú: 2 izbový apartmán - 2.424.000 EUR 3 izbový apartmán - 4.126.000 EUR 4 izbový apartmán - 5.673.000 EUR 3 izbový duplex apartmán - 5.596.000 EUR 4 izbový duplex apartmán - 9.413.000 EUR 4 izbový kráľovský Penthouse - 11.733.000 EUR 5 izbová Signature villa - 20.604.000 EUR Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299
Spojené Arabské Emiráty
2 424 000 €
Garáž, Budovateľská ul., Košice-Šaca
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj radovú garáž v mestskej časti Košice-Šaca na Budovateľskej ul. oproti väznici. Garáž je suchá, s výmerou 18 m2, je v nej zavedená elektrina. Garáž aj pozemok pod garážou sú v osobnom vlastníctve. Cena: 20 700 EUR Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Link pre registráciu do aplikácie InTheCity - https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2453
Košice II - Šaca
20 700 €
Vily v Dubaji, Jasmine Lane - Jumeirah Golf Estates
Jumeirah Golf Estates Dubaj je rezidenčná golfová destinácia svetovej triedy, ktorá ponúka luxusné vily a rekreačné zariadenia uprostred dvoch medzinárodne uznávaných golfových ihrísk a vytvára tak bezkonkurenčný životný štýl v srdci nového Dubaja. Jasmine Lane je luxusný rezidenčný projekt, ktorý sa nachádza v prestížnom Jumeirah Golf Estates v Dubaji. Projekt je vyvinutý spoločnosťou Durar Group, developerom, ktorý je známy svojim záväzkom ku kvalite a luxusu. Projekt ponúka množstvo priestranných a elegantne navrhnutých víl, ktoré sú obklopené zeleňou s výhľadom na golfové ihriská. Komunita je vybavená najmodernejším vybavením, vrátane súkromných bazénov, ihrísk, oddychových zón a upravených záhrad. Vďaka svojej vynikajúcej polohe a luxusu, bude Jasmine Lane jedna z najvyhľadávanejších rezidenčných adries v Dubaji. Vybavenie Prémiové vybavenie Club house a reštaurácie Bazény pre deti a dospelých Vnútorné a vonkajšie fitness BBQ zóna Viac účelové športové ihriská Detské ihriská Upravené záhrady Splátkový kalendár Záloha 20% + 4% DLD 2023 1. platba 5% splatná do konca 23.10.2023 2. platba 5% splatná do konca 24.1.2024 3. platba 5% splatná do konca 24.4.2024 4. platba 5% splatná do konca 24.7.2024 5. platba 60% pri dokončení Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299
Spojené Arabské Emiráty
930 000 €
Apartmány Dubaj, 330 Riverside Crescent - Sobha Hartland II
Sobha Hartland II je rezidenčná komunita známa svojimi dostupnými možnosťami bývania a rodinnou atmosférou. Sobha Realty je popredný realitný developer v Dubaji známy tým, že vytvára niektoré z najexkluzívnejších a najluxusnejších nehnuteľností v meste. 330 Riverside Crescent, veľkolepá 60-poschodová veža, ktorá sa nachádza v centre lagúny, ponúka jedinečný zážitok z bohatstva a majestátnosti. Veža 330 Riverside Crescent ponúka: Výhľady na lagúnu Záhrady na 18. a 43. poschodí Pláže a parky Celková výška budovy cez 200 m Navrhovaná stanica metra Niekoľko minút od centra mesta Prístup z 3 hlavných ciest: Al Ain Road, Ras Al Khor Road / Al Khail Road Manama Street, Meydan Road Typy apartmánov (15 apartmánov na poschodí, každý s balkónom) 2+kk - od 46 m2 / ceny začínajú od 290,000 EUR 2,5+kk - od 59 m2 / ceny začínajú od 370,000 EUR 3+kk - od 87.7 m2 / ceny začínajú od 535,000 EUR Splátkový kalendár 80% pri výstavbe 20% pri odovzdaní (odovzdanie Jún 2027) Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299
Spojené Arabské Emiráty
290 000 €
Na predaj rodinný dom v obci Poľný Kesov
Leaders & Partners Nitra vám ponúka rodinný dom v obci Poľný Kesov. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii a je vhodný na celoročné bývanie, alebo ako chalupa tiež ako investičná príležitosť pre veľkú turistickú návštevnosť Thermal parku Nitrava. Výmera: zastavaná plocha je 111 m2 a výmera pozemku 1223 m2 777 m2 – zastavaná plocha a nádvoria 446 m2 – záhrada Jednopodlažný dom bez podpivničenia Strecha prešla rekonštrukciou v r. 2000 Okná sú pôvodné drevené Dispozičné riešenie: Kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, chodba, komora, šatník k domu je pristavaná komora. Na pozemku je postavený altánok a drevený domček Dlaždené parkovisko na pozemku, 8m studňa a pivničná kopka. IS. – voda, plyn, elektrika sú zapojené v dome odpad je riešený septikom, kúrenie je plynovými gamatkami. Obec Poľný Kesov je vzdialená od Nitry 20 km a od mesta Nové Zámky 26 km má dobrú občiansku vybavenosť a veľký benefit je celoročné termálne kúpalisko thermal park Nitrava. Cena: 105.000 Eur V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Poľný Kesov
105 000 €
Projekt Moonstone North, Al Marjan, Ras Al Khaimah, Dubaj
Projekt Moonstone North Moonstone North je značková rezidenčná budova B+G+3 Podiums + 12. poschodí s 394 bytovými jednotkami (garzónky, 2+kk, 3+kk) a 5 komerčnými priestormi. O interiér tejto budovy sa postaral Philippe Starck s jeho concepteom Yoo. Projekt bol navrhnutý tak, aby mali všetky apartmány výhľad na more. Projekt sa nachádza na umelom ostrove Al Marjan, ktorý sa úspešne zmenil na pohostinskú destináciu svetovej triedy. Koncepcia dizajnu Dizajnový koncept vývoja bol inšpirovaný koralom, čo v preklade znamená „Al Marjan“. Tvar budovy bol odvodený od mesačného kameňa, krásneho druhu koralov a bol vytvorený s cieľom maximalizovať výhľad na more z každého apartmánu a izby.Dizajnové prvky budovy uprednostňujú prirodzenú krásu okolitého prostredia, čím vytvárajú pocit harmónie medzi zastavaným a prírodným prostredím. Celkový dizajn poskytuje obyvateľom pohodlný a príjemný zážitok z bývania a zároveň ponúka luxusnú atmosféru ako v rezorte. Projekt má kvalitnú občiansku vybavenosť zodpovedajúcu jedinečnému dizajnu budovy, ktorý zahŕňa 2 infinity bazény, fitness centrum, wellness, ihriská, prístup na pláž a pod. Projket Moonstone North sa bude nachádzať na rovnakej ceste ako Wynn kasíno - zhruba 5 minút autom. Vďaka lokalite v Al Marjan island je tento projekt veľmi lukratívny a je výbornou investíciou na Airbnb. Očakáva sa, že apartmány budú hotové počas leta 2026, v rovnakom čase ako kasíno. Medzitým developer ponúka atraktívny splatkový kalendár a očakáva sa nárast investície o zhruba 30% medzi zakúpením a odovzdaním. apartmán 2+kk /80 m2/ apartmán 3+kk /125 m2/ Cena od 216.000 EUR Projekt je v súčasnej dobe v stave pred spustením Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299
Spojené Arabské Emiráty
216 000 €
Plně zařízený 4+kk, 145 m² (Mezonet) s velkou střešní zahradou
Nabízíme k prodeji hezký, světlý mezonetový byt dispozice 4+kk, s velkou střešní zahradou spolu s alpskou skalkou a vodotryskem včetně prostorných teras v rezidenci Central Park Praha, s vlastním soukromým parkem o rozloze 15 000 m2, s dětským a basketbalovým hřištěm, restaurací s možností donáškové služby objednaných jídel až do bytu, nepřetržitou recepcí, non-stop bezpečnostní ostrahou objektu včetně kamerového systému a dalšími vybranými službami pro rezidenty. Veškeré vstupy do objektů komplexu, podzemních garáží i vnitřního parku jsou zpřístupněné výhradně pro rezidenty prostřednictvím bezpečnostních čipů. Jedná se o prostorný, luxusní byt s dostatkem úložných prostorů ve 4/3 podlaží, nacházející se v kondominiumu «Central Park Praha» od architektonické kanceláře A69, který v roce 2010 získal národní cenu za architekturu «Grand Prix». Vnitřní dispozice bytu nabízí toto uspořádání: - vstupní halu ( 12,94 m2 ) - prostorný obývací pokoj spolu s kuchyňským koutem ( 44,52m2 ) - první ložnici ( 17,14m2 ) - první koupelnu s vanou a toaletou ( 6,53m2 ) - šatnu ( 6,49m2 ) - WC ( 2,03m2 ) - chodbu ( 8,98m2 ) - technickou místnost ( 4,69m2 ) - druhou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou - druhou ložnici ( 22,05m2 ) - třetí ložnici ( 14,70m2 ) Součástí bytu dále: - terasa v 3NP ( 9,13m2 ) - terasa v 4NP ( 64,67m2 ) - střešní zahrada ( 101,54m2 ) - sklep ( 12,05m2 ) K bytu rovněž náleží dvě parkovací stání v podzemním podlaží. Vybavení bytu disponuje nadstandardním provedením ( keramické obklady, velkoformátová dlažba, sanita, dřevěné podlahy, interiérové dveře, okna s tepelně izolačními trojskly, v koupelnách podlahové vytápění s možností regulace, bezpečnostní vstupní dveře ). Celá bytová jednotka s východní orientací poskytuje dostatek denního světla díky velkým francouzským oknům, z každého pokoje je možný přístup na terasu. Součástí prodeje je rovněž plně vybavená nová kuchyň, tj. el. sporák, mikrovlnná trouba, indukční varná deska, lednička s mrazákem, myčka a veškerý interiérový nábytek. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost, mnoho restaurací, pošta, poliklinika, mateřské i základní školy, gymnázia, bazény, sportovní centrum s posilovnou a tenisovými kurty, bowling, nákupní centrum Flora, kina a kluby, park Parukářka aj. . Milovníky kultury nadchne škála divadel a kulturních akcí v bezprostředním okolí. Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost jak osobním vozidlem, tak pomocí MHD - tramvajová zastávka Nákladové nádraží Žižkov se nachází v pěší vzdálenosti 150 m od domu, 8 minut autem trvá cesta do centra města, stanice metra též v dosahu několika minut. Koupi bytové jednotky v osobním vlastnictví lze financovat prostřednictvím hypotéčního úvěru, který Vám pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších tržních podmínek. Jedinečná možnost luxusního bydlení v širším centru Prahy. Byt vhodný pro rodinu s dětmi anebo investici s bezprostřední možností pronájmu. Pozn.: prodejní cena v české měně: 22,490.000,-Kč V případě věcného jednání dohoda možná. Více informací na dotaz. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 3
909 000 €
PREDAJ 5izbový byt Mosonmagyaróvár
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj veľký, slnečný byt s atmosférou starých čias v maďarskom mestečku Mosonmagyaróvár. Byt sa nachádza na 1. poschodí 7-bytového bytového domu v priemyselnej oblasti mestečka. Pozemok patriaci k nehnuteľnosti je spoločný pre všetky bytové jednotky. Veľkorysá podlahová plocha nehnuteľnosti: 200 m2. Dispozícia bytu: 5 izieb, z toho 3 izby o veľkosti 30 m2, uzamykateľný balkón 6 m2, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC, veľká chodba, pivnica 50 m2. Okná sú plastové. Plyn sa využíva na kúrenie, varenie aj ohrev vody. K bytu patrí pivnica 50 m2 a možnosť využívať spoločný dvor. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichom a upravenom okolí. V bezprostrednej blízkosti nájdete aj obchody, školu a lekáreň. Priestranný, veľmi svetlý, výnimočný byt patrí k nehnuteľnostiam akých nenájdete v ponuke často! Cena: 198 000 €. KONTAKT: Katarína Hudáková +421 910 700 704 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445
Maďarsko
198 000 €
Na predaj investičné pozemky Kavečany, Košice-Sever
Realitná kancelária Leaders & Partners pobočka Košice Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj investičné pozemky v mestskej časti Košice-Kavečany. Celková rozloha pozemkov je 15 460 m2. 11 713 m2 trvalý trávnaty porast 1 171 m2 trvalý trávnaty porast 1 011 m2 orná pôda 1 565 m2 orná pôda Pozemky sa nachádzajú nad cintorínom, cesta od kaplnky smer na Košice (Baránok). Krásna rekreačná lokalita vhodná na záhradky a nízko energetické kontajnerové a mobilné domy, prípadne výhodna investícia do budúcnosti a jej zhodnotenie. Z pozemkov je krásny výhľad na mesto a prírodu. Dostupnosť z centra Košíc 15 min autom alebo MHD. Občianska vybavenosť na vynikajúcej úrovni, v blízkosti športovo-rekreačné stredisko, bobová dráha, zologická záhrada, výhliadková veža, cyklotrasy, v zime bežecké trate. Cena v RK Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Link pre registráciu do aplikácie InTheCity - https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2453
Košice I - Kavečany
dohodou
*** PRENÁJOM *** 2 izb. byt v Penati Golf Rezorte - Šajdíkove Humence
Leaders & Partners Vám ponúka na krátkodobý prenájom 2 izbový byt priamo v Penati Golf rezorte. Nehnuteľnosť sa nachádza v modernej novostavbe na prízemí s výhľadom na jazero a ma vlastnú pláž. Podlahová plocha bytu je 60 m2 + terasy, ktoré sú prístupné z obývacej miestnosti a aj zo spálne. Dispozícia bytu je nasledovná: *vstupná hala *kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou *obývacia izba s kuchyňou *spálňa * 2 x terasa s posedením Byt sa prenajíma kompletne zariadený všetok nábytok je robený na mieru. Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plastové okná *klimatizácia *nábytok *kuchynská linka *spotrebiče Možnosť prenájmu aj dvojmiestneho elektrického autíčka. LOKALITA: Penati Golf Resort je najväčší golfový areál na Slovensku, ktorý sa nachádza len hodinu od Bratislavy a Brna. Nádherné prostredie Malých Karpát uprostred borovicových lesov ponúka pre milovníkov golfu dve 18-jamkové ihriská, ktoré boli zaradené medzi najlepšie európske ihriská. Okrem 36-jamkového golfového rezortu svetových parametrov ponúka areál súkromnú pláž pre rezidentov, športové ihrisko, detské ihrisko, kraviareň a modernú reštauráciu pre trávenie voľných chvíľ s rodinou a blízkymi priateľmi. Možnosti prenájmu: Mesačný nájom vrátane energií 4 000 € Týždenný nájom ( Pondelok - Štvrtok ) 210 €/ deň Víkendový nájom ( Piatok - Nedeľa ) 270 €/ deň Štátne sviatky, prázdniny 270 €/ deň Kontakt na makléra: zuzana.koprlova@lpreality.sk 0944 728 522 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Šajdíkove Humence
210 €
Pozemky pre občiansku vybavenosť, Košice-Juh, Červený rak
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám ponúka na predaj pozemky na komerčné účely v mestskej časti Košice-Juh, časť Červený rak. Rozloha pozmekov - parcela E 15 044 m2 a parcela C 10 427 m2. Cena: Dohodou Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Link pre registráciu do aplikácie InTheCity - https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2453
Košice IV - Juh
dohodou
Apartmán len 50 m od mora ,ŠPANIELSKO-ALTEA
Na predaj krásny byt, ktorý sa nachádza iba 50 metrov od pláže Cap Negreta jednej z najlepších oblastí Altea v blízkosti parku. Veľmi pokojná časť vblízkosti centra Altea. Vďaka svojej orientácii si môžete vychutnať východ slnka z Vášho balkóna každý deň. Byt o celkovej rozlohe 65 m2 je rozdelený na veľkú spálňu so vstavanou skriňou, kúpeľňu, kuchyňu, veľkú obývaciu izbu a balkón s výhľadom na more. Byt je pripravený na nasťahovanie, je zariadený, s domácimi spotrebičmi a vybavenú kuchyňu. 3. výťahy. Na streche budovy je bazén. Byt sa nachádza na 3. poschodí v budove postavenej v roku 2011. Parkovanie v podzemnej garáži a pivnici, kde bez problémov môžete zaparkovať svoje bicykle. Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299
Španielsko
170 000 €
PREDAJ 2izbový byt Mosonmagyaróvár
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj 2 izbový byt so záhradkou v maďarskom mestečku Mosonmagyaróvár. Tento príjemný byt sa nachádza v bytovom dome postavenom v roku 2021. Spolu je v dome 10 bytových jednotiek, čo zaručuje príjemné, tiché prostredie. Byt má obytnú plochu 41 m2 a záhradka 40 m2. V byte je podlahové kúrenie a predpríprava na klimatizáciu. Dispozícia: chodba, kúpeĺňa, WC, spálňa, obývačka s kuchyňou. Z obývačky sa vychádza do záhradky. Parkovanie: 1 parkovacie miesto vo dvore, 1 parkovacie miesto na ulici Veľmi nízke mesačné náklady sú veľkou výhodou tohoto bytu. Cena: 130.000€ Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková 0910 700 704 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Maďarsko
130 000 €
Apartmány Avenue Residence 4, Dubaj
AVENUE od Nabni Vychádzajúc z osvedčeného úspechu našich predchádzajúcich vývojov Avenue, Avenue Residence 4 prináša do Al Furjan cenovo dostupný luxus. Umiestnené len chvíľu od miestnych škôl, mešity, metra a nákupného centra Ibn Battuta. Avenue Residence 4 je vrcholom pohodlného a moderného rodinného bývania. Avenue Residence 4 ponúka 135 svetlých a priestranných jedno, dvoj a trojizbových apartmánov. Všetky majú veľkoryso riešený obývací priestor a balkón, s veľkým terasami. Je vybavená pôsobivou otvorenou kuchyňou s prémiovými spotrebičmi Siemens, vrátane vstavanej chladničky, sporáka, rúry, mikrovlnná rúra a integrovaná práčka. Avenue Residence 4: 13 poschodové luxusné apartmány Nachádza sa v srdci oblasti Al Furjan Nádherný výhľad na mesto Pohodlné dopravné spojenie – v priebehu niekoľkých minút od Sheikh Zayed Road, Mohammed Bin Zayed Road a Emirates Road a v blízkosti dubajské metro 5 minút jazdy do nákupného centra Ibn Battuta Vybavené talianskymi značkami Zlatý povrch Vstavaných 5 spotrebičov Siemens Talianska kuchyňa a šatník Značkové lustre Nemo Najnovšie vybavenie do posilňovne od Technogym Bazén s kontrolovanou teplotou Detské ihrisko 24-hodinová bezpečnosť Bezpečné parkovanie Al Furjan (tiež nazývaný Furjan) je pulzujúca a obľúbená rezidenčná štvrť v Dubaji, ktorú vedie hlavný developer Nakheel Properties. Furjan, sa nachádza medzi dalnicami Sheikh Zayed Road a Sheikh Mohammed Bin Zayed Road. Komunita sa môže pochváliť zdieľanou sieťou ciest a obytných zariadení. Obyvatelia profitujú z prepojených cyklistických trás vedúcich cez Discovery Gardens, Garden View Villas (časť Jebel Ali) a Al Furjan, čo vedie k 40 km cyklotrase pre komunity. Typy nehnuteľností siahajú od viac ako 4 000 bytov až po domy, hotely a komerčné priestory. Ceny apartmánov začínajú: 2+kk : AED 998,100 3+kk : AED 1,518,000 4+kk : AED 2,104,000 Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299
Spojené Arabské Emiráty
247 900 €
PREDAJ 3izbový rodinný dom Mosonmagyaróvár
Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj 3izbový rodinný v maďarskom mestečku Mosonmagyaróvár. Dom sa nachádza v tichej uličke tohto príjemného mestečka. Podlahová plocha: 62 m2 Pozemok: 246 m2. Dom prešiel rekonštrukciou, ktorá bola dokončená 2023. Bola vymenená strecha a trámy. Vonkajšie zateplenie fasády domu je 15 cm. Dispozícia: vstupná chodba, 2 spálne, obývačka s americkou kuchyňou, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC. Okná a dvere sú plastové. Vykurovanie je plynové s radiátorovým odvodom tepla. Vo dvore je vytvorené kryté parkovisko, ktorého strechu je možné po dohode s majiteľom v prípade potreby prekryť. Cena: 152.000€ Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková 0910 700 704 Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Maďarsko
152 000 €