Bitúmenové zváranie plochých striech NEMECKO
Hľadáme troch bitúmenových zváračov plochých striech, len s praxou, nakoľko je nutné vedieť pracovať samostatne. Jeden z partie musí ovládať nemecký jazyk. Miesto výkonu práce je Heilbronn, Nemecko. Je potrebné vlastné náradie. Nástup je 13.5.2024. Ubytovanie zabezpečené, hradené. Práca na živnosť. Plat: 22€/hod.
Ostatné krajiny
22 €
Elektrikári Rakúsko
Ponúkame prácu pre elektrikárov s vyhláškou 21,22 a 23. Výhodou je nemecký jazyk. Miesto výkonu je Terfens, Rakúsko. Práca na živnosť. Ubytovanie zabezpečené, hradené. Termín nástupu 6.5.2024. Výška platu záleží od druhu vyhlášky a jazykových schopností. Od 19-23€/hod.
Ostatné krajiny
19 €
Zámočníci a zvárači Stuttgart
Ponúkame prácu pre zámočníkov a zváračov CO2. Výhodou je nemecký jazyk. Miesto výkonu práce je Stuttgart. Pracuje są na dielni. Práca na živnosť. Ubytovanie zabezpečené, hradené. Termín nástupu dohodou. Plat: 23€
Ostatné krajiny
23 €
Montáž okien a dverí Rakúsko/Nemecko
Príjmeme montážne tímy aj jednotlivcov na montáž okien, dverí, garážových brán. Jeden v partii musi ovládať nemecký jazyk. Práca v Rakúsku a Nemecku. Práca na živnosť. Ubytovanie zabezpečené, hradené. Plat od 20€ do 22€/hod. (podľa schopností a zručností) Termín nástupu dohodou.
Ostatné krajiny
20 €