Predaj, Zrub na Makove v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce
SIERA realitná kancelária ponúka na predaj ZRUB v novej súkromnej lokalite v slepej ulici, pri lyžiarskom svahu SKI MAKOV. ZRUB je dvojpodlažný s úžitkovou plochou 156 m2. Slnečný pozemok s Južnou orientáciou má 632 m2.. Predáva sa v štádiu holodom, drevené okná s trojsklom, drevené bezpečnostné dvere, drevený obklad/omietka, drevené schodisko, zábradlie, elektrický kotol (možnosť tepelné čerpadlo +5000,-EUR), podlahové kúrenie teplovodné, komín príprava na krb. Zrub je napojený na elektrinu, studňu a žumpu. Po dohode vieme ZRUB dokončiť na kľúč aj so zariadením, možnosť okamžitého užívania ! Kúpou ZRUBU získate kvalitnú nehnuteľnosť v kľudnej prírodnej lokalite a tiež perfektnú investíciu s celoročným využitím. Dispozícia ZRUBU: PRÍZEMIE: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, denná časť (kuchyňa, jedáleň, obývačka) POSCHODIE: predsieň, spálňa 19 m2, izba 17 m2, izba 17 m2, kúpeľňa SKI MAKOV, obec Makov leží v doline rieky Kysuca medzi dvoma pohoriamy Javorníky a Kysucké Beskydy. Aj vďaka zachovalým prírodným hodnotám bolo územie Makova začlenené do Chránenej krajinnej oblasti Kysuce. Oblasť poskytuje aktívny oddych počas celého roku. V zime je k dispozícii päť lyžiarskych  zjazdoviek ( 1350 m, 1300 m, 1400 m, 300 m a 150 m). Pre bežkárov taktiež obľúbená rekreačná bežecká trať, ktorá prechádza po hrebeni okolitých kopcov , kam lyžiarov vyvezie vlek a napája sa na hlavný hrebeň Javorníkov. CENA: 260.000,-EUR Realitný maklér: Erik Šimonovič +421 917 200 726 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis.
Makov
260 000 €
Predaj, pozemok v obci Čáry
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj pozemok v obci Čáry o výmere 2147 m2. Na hranici pozemku sú inžinierske siete , voda, elektrina, plyn. Pozemok je rovinatý.  K pozemku je vydaná územnoplánovacia informácia s využitím na výstavbu rodinných domov. CENA: na vyžiadanie u makléra - JURAJ VALACHOVIČ +421 907 127 833 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a vyhotovenie znaleckého posudku.
Čáry
dohodou
Predaj, Novostavba 4 izbový rodinný dom, Topoľnica-Paľovce
SIERA realitná kancelária ponúka na predaj 4 izbový dom s terasou na pozemku s rozlohou 401 m2. Rodinný dom sa nachádza v novej lokalite Paľovce v obci Topoľnica. Rodinný dom má úžitkovú plochu  120 m2 s terasou. Dom sa predáva v štádiu štandard s fasádou (tepelné čerpadlo, podlahové kúrenie, klimatizácia, zásuvky, vypínače, biela malovka, plastové okná a dvere, optika, obecná voda/kanalizácia, elektrina, podlahy, obklady, sanita, interiérové dvere,  zámková dlažba- chodník plus 3 parkovacie miesta, podrobné info pri obhliadke…). Dispozícia a vyhotoveniu: VIRTUÁLNA PREHLIADKA TU V obci je kompletná občianska vybavenosť, škôlka, škola, vlaková zastávka,  skvelá dostupnosť do Galanty a Šaly do 10 minút autom. CENA za štandard: 189.000 ,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Topoľnica
189 000 €
PRENÁJOM, zariadený 2 izbový byt s dvomi balkónmi, Vlčkovce
SIERA realitná kancelária ponúka na prenájom zariadený 2 izbový byt s dvomi balkónmi v obci Vlčkovce. Byt má úžitkovú plochu 55 m2 a nachádza sa na 1. poschodí bytového domu. K bytu prislúcha jedno parkovacie státie pred bytovým domom (možnosť prenajať aj druhé parkovacie státie). Prenajíma sa zariadený s modernou kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi, zariadenou obývačkou (bez TV),  jedálenským stolom a vstavanou skriňou v predsieni, posteľ bez matracou. Dispozícia : -vstupná chodba -samostatné WC, kúpeľňa s vaňou -spálňa s loggiou -kuchyňa s obývačkou a loggiou Výhodou je výborné napojenie na diaľnicu R1 a D1, len 5 min. od Trnavy a Serede, bezproblémové parkovanie a tiché prostredie. Nájom je 550,-EUR/mesačne. Dva depozity sa platia pri podpise nájomnej zmluvy. (nájom,správcovské poplatky a elektrina s RTVS pre 2 osoby, 2 x parkovacie miesto).
Vlčkovce
550 €/mes.
Koplotovce, Rodinný dom v tichej lokalite, pozemok 738 m2
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj 5 izbový rodinný dom s garážou a zimnou záhradou v obci Koplotovce . Dom má úžitkovú plochu 183 m2 + garáž , nachádza sa na peknom pozemku s rozlohou 738 m2 v tichej lokalite. Na priestrannom dvore sa nachádza terasa s altánom. Dvor je slnečný vďaka svojeje Južnej orientácii, plný zelene, kvetov, stromov, kríkov, čo zabezpečuje presne tú pohodu, ktorú hľadáte pri rodinnom dome. Dispozícia domu: 3D virtuálna prehliadka Rodinný dom má dve podlažia a medziposchodie s rozlohou 25 m2, kde sa nachádza úložný priestor a sprchový kút. Na dvore je studňa s automatickou závlahou a výsadbou, dom je napojený na žumpu, elektrinu a obecnú vodu. Kúrenie je na elektrický kotol, elektrické podlahové kúrenie - zónové. Cena: 269.000,-EUR  (Znalecký posudok 01/2024 - hodnota 282.000,-EUR) Maklér: Tomáš Polakovič 0915 740 052 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Zároveň poskytujeme kompletný úverový a finančný servis spolu so znaleckým posudkom v cene.
Koplotovce
269 000 €
PREDAJ, Chalupa v pôvodnom stave, Boleráz
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj 3 izbová chalupa v obci Boleráz . Chalupa má úžitkovú plochu 80 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 492 m2. Na tomto priestrannom dvore sa nachádza aj prestrešená terasa. Chalupa sa nachádza lokalite so skvelou pešou dostupnosťou do centra obce. Chalupa je v pôvodnom stave vhodná na rekonštrukciu, zrekonštruovaná bola strecha, nová plechová krytina. Inžinierske siete sú na hranici pozemku. V obci je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, autobusová a vlaková zastávka, perfektná dostupnosť do Karpát a tiež do krajského mesta Trnava, ktoré je vzialené 15 min autom. V okolí je viacero lesov a jazier. Cena: 85.000,-EUR Maklér: Erik Šimonovič 0917 200 726 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a vyhotovenie znaleckého posudku.
Boleráz
85 000 €
Chata v krásnej lokalite Striebornica, Moravany nad Váhom
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj chatu na pozemku 1.365 m2. Chata má rozlohu 40m2 nachádza sa v kludnej lokalite plnej zelene pri potoku vedľa vodnej nádrže Striebornica v obci Moravany nad Váhom. Chatka je momentálne rozostavaná, ale v cene sú zahrnuté všetky materiály na dokončenie do stavu holodom a staviteľ Vám ju vie dokončiť do stavu ako je na vizualizácii v galérii. Dispozícia: -vstupná chodba -kuchyňa s jedálňou -obývačka so spacím kútom -kúpeľňa s WC a sprchou -terasa Chata je drevostavba so zateplením a sadrokartónové steny a stropy vo vnútri, plastové okná a dvere. Kúrenie je pripravené na elektrický kotol, v kuchyni bude radiátor a v obývačke a kúpelni podlahové kúrenie. Studňa je na pozemku, príprava na septik. Dokončenie do stavu holodom je nacenené na 7.000,-EUR. CENA: 69.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Moravany nad Váhom
69 000 €
Chata s panoramatickým výhľadom, Hlohovec
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj novostavbu, chata na Šomodskej ulici v Hlohovci. Úžitková plocha je 85 m2 + dve terasy (2x 26 m2), pozemok so západnou orientáciou má rozlohu 578 m2. Chata je vhodná na plnohodnotné, celoročné bývanie. Je pripojená na všetky inžinierske siete (obecná voda, kanalizácia, elektrina, fotovoltika).  V chate je elektrické podlahové kúrenie (zónové ovládanie), v obývačke sú aj krbové kachle a klimatizácia. Panoramatický výhľad z celého domu na okolie a zámok, poskytujú veľké presklenia spolu s terasou. Dispozícia: VIRTUÁLNA PREHLIADKA TU -prízemie: kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa (sprchový kút, toaleta), spálňa, terasa 26 m2 -poschodie: kuchyňa s obývačkou ( krbové kachle), spálňa, kúpeľňa ( sprchový kút, toaleta), terasa 26 m2 Exteriér: parkovanie vo dvere pre dve autá, záhradný domček s exteriérovou sprchou, ovocné stromy, schody, schodiská, terénné úpravy, murovaná dielnička s elektrinou, ... PREDÁVA SA KOMPLETNE ZARIADENÁ !!! IHNEĎ VOĽNÝ !!! CENA: 259.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Hlohovec
259 000 €
Vlčkovce, Novostavba, dokončený 4 izbový rodinný dom
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj novostavbu 4 izbový rodinný dom, Vlčkovce. Dom sa nachádza na súkromnej ulici v centre obce. Dom má úžitkovú plochu 143 m2 , postavený je na slnečnom pozemku s rozlohou 414 m2. Zastavaná plocha je len 90m2. Preferovaná slnečná orientácia dvora na JZ. Dom je dvojpodlažný, tehlový s rovnou strechou. Inžinierske siete: elektrina, voda, kanalizácia, plyn Skolaudovaný v roku 2024 !!! Dispozícia: 3D prehliadka domu TU Prízemie (denná časť): vstupná chodba so vstavanou skriňou, WC, obývačka s krbom, jedáleň, kuchyňa, technická miestnosť, špajza Poschodie (nočná časť): kúpeľňa, detská izba so vstavanou skriňou, detská izba, spálňa s kúpeľňou a šatníkom terasa zo zámkovej dlažby, parkovanie pre autá V dome je teplovodné podlahové kúrenie, plynový kotol, tiež sa dá kúriť aj krbom v obývačke. Okná sú plastové 3- sklá SALAMANDER, na všetkých oknách sú elektrické žalúzie. Obvodové murivo tehla 300 mm, interiérové priečky 115 mm, zateplenie polystyrénom 250 mm a silikónová omietka. V dome je príprava na alarm, kamerový systém, klimatizáciu a rekuperáciu, vonku je príprava na elektrickú bránu a bránku, elektrický vrátnik. Kompletne zariadený dom je pripravený na okamžité bývanie ! Lokalita: Dom je postavený v súkromnej lokalite s novou domovou výstavbou v centre obce Vlčkovce v susedstve je množstvo mladých rodín, nachádza sa tu aj autobusová zastávka, oddychová zóna, Základná škola, Materská škola, reštaurácia, potraviny. Výborná dostupnosť do Trnavy 10 minúť, na diaľnicu Bratislava, Nitra, Trenčín do 5 minút. CENA: 319.000,-EUR Dom je možné aj vymeniť s doplatkom za 4 izbový byt v Trnave, novostavbu alebo kompletne zrekonštruovaný ! Maklér: ERIK ŠIMONOVIČ +421 917 200 726 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Vlčkovce
319 000 €
NOVOSTAVBA, Jakubov, 4 izbový bungalov k nasťahovaniu
SIERA realitná kancelária ponúka na predaj 4 izbovú novostavbu rodinného domu na Záhorí v obci Jakubov. Úžitková plocha domu je 105 m2 je postavený na rovinatom pozemku rozlohou 800 m2. Na pozemku je postavená dvojgaráž s elektrickou bránou a prípojkami vody a odpadu. Dispozícia: pôdorys nájdete v galérii Virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti si môžete pozrieť TU V dome je teplovodné podlahové kúrenie na elektrický kotol, studňa a obecná voda, žumpa. Na dvore je pripravený základ na záhradný domček. V obci kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, potraviny, pošta, reštaurácia, detské ihrisko, jazerá, zastávka autobusu, neďaleko je kompa do Rakúska … Cena: 259 000€ V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku
Jakubov
259 000 €
NOVOSTAVBA, Suchohrad, 3 izbový rodinný dom
SIERA realitná kancelária ponúka na predaj novostavbu. Nízkopodlažný 3 izbový rodinný dom na Záhorí v obci Suchohrad. Dom má úžitkovú plochu 77 m2 je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 261 m2, možnosť dokúpiť ešte pozemok 198m2. Novostavba je postavená v kludnej lokalite, blízko prírody neďaleko rieky Morava. Pri dome vedie európska cyklotrasa spájajúca chladné Fínsko so slnečným Čiernym morom. Pripojený je na elektrinu, obecná voda, žumpa. Elektrický kotol zabezpečuje kúrenie v dome – podlahové teplovodné. Predáva sa v štádiu HOLODOM s oplotením , zámkovou dlažbou a upraveným terénom ! Obec Suchohrad sa nachádza v okrese Malacky 15 km od mesta,  40 km od Bratislavy a 3 km od hraničného prechodu do Rakúska.  V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť ako obchod, MŠ, pošta, kultúrny dom, futbalový štadión. V tejto lokalite nájdete miesto na oddych, relax, turistiku a cykloturistiku. Dom ponúka všetko čo potrebujete a vyžaduje len malú starostlivosť, vďaka čomu si môžete naplno vychutnať maximálny realx na záhrade. V dome sú 2 spálne, obývačka s jedálňou a kuchyňou, technická miestnosť, 2 kúpeľne. Dispozíciu si môžte pozrieť TU vďaka 3D obhliadke domu  CENA: 149.500,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Suchohrad
149 500 €
PREDAJ, Novostavba 4 izbový rodinný dom s terasou
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový rodinný dom s terasou, Biely Kostol. Dom má úžitkovú plochu 120 m2 + prestrešená terasa 23,90 m2, stavia sa na slnečnom pozemku s rozlohou 601 m2. Orientácia dvora je JV. Inžinierske siete: elektrina, voda, kanalizácia, ( možnosť dorobiť plynovú prípojku) Dispozícia: zádverie, chodba, technická miestnosť, hosťovské WC, kúpeľňa denná časť: kuchyňa, obývačka s jedálenskou časťou, vstup na terasu nočná časť: dve izby, spálňa so šatníkom a kúpeľňou Novostavba je vo výstavbe, predáva sa v štádiu holodom, kolaudácia je naplánovaná na 09/2024. Dom Vám vieme na základe ďalšej dohody dokončiť a odovzdať na kľúč k nasťahovaniu ! Foto v inzeráte je ilustračné !!! HOLODOM: interiér: potery s podlahovým teplovodným kúrením, tepelné čerpadlo, sadrové omietky, biela malovka na stenách a sadrokartónových stropoch, vypínače, zásuvky, termostat, príprava na ( alarm, klimatizáciu, el. žalúzie, internet, TV,...), úložný priestor v podkrový cca 20 m2. exteriér: zateplenie 150 polystyrén, silikónová fasáda podľa vlastného výberu, strešná krytina, hromozvod, klampiarske zvody zo strechy - odvod dažďovej vody. možnosť vybrať si v cene buď zámková dlažba na chodník, parkovanie a terasu alebo bočné oplotenie Možné úpravy podľa preferencii kupujúceho do 15.04.2024 !!! Lokalita: Dom sa stavia v novej lokalite na začiatku Bieleho Kostola, vďaka čomu je zabezpečená perfektná dostupnosť priamo do Trnavy. Aktuálne sa buduje cyklotrasa a chodník, ktoré spájajú Biely Kostol s Kamenným Mlynom, vďaka čomu bude dostupnosť do mesta ešte jednoduchšia aj na bicykli a pešo. Priamo v lokalite sa nachádza Základná škola, v obci je kompletná občianska vybavenosť, skvelé prepojenie s mestom aj vďaka MHD č.13. CENA: 375.000,-EUR Maklér: ERIK ŠIMONOVIČ +421 917 200 726 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.  
Biely Kostol
375 000 €
PREDAJ, Pozemok na Zobore s krásnym výhľadom na mesto Nitra
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj pozemok v meste Nitra, vyhľadávaná lokalita Zobor, Hornozoborská ulica. Rozloha pozemku je celkom 998 m2 + prístupová cesta, šírka je cca 15m. Výborná Južná orientácia pozemku, výhľad na panorámu mesta, aj priamo na Zobor. Pozemok sa nachádza v zastavanej lokalite. Všetky inžinierske siete sú cca 100m od pozemku, možnosť výstavby dvoch podlaží. Foto na vyžiadanie u makléra: Erik Šimonovič +421 917 200 726 CENA: 200,-EUR/m2 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Nitra
199 600 €
ZAVAR, 5 izbový dom v centre obce na väčšom pozemku
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj novostavbu. Nízkopodlažný 5 izbový rodinný dom v centre obce Zavar. Dom má úžitkovú plochu 147 m2, leží na slnečnom pozemku s rozlohou 1107 m2. Pripojený je na všetky inžinierske siete elektrina, plyn, obecná voda, kanalizácia, studňa. Plynový kotol zabezpečuje kúrenie - podlahové teplovodné. Predáva sa kompletne zariadený, dostupný ihneď k nasťahovaniu ! Zvonku je dom zateplený a zasieťkovaný, fasádu si viete dokončiť podľa svojho vkusu. Rodinný dom sa nachádza priamo v centre obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a skvelou dostupnosťou do Trnavy. V dome sú 4 spálne, obývačka s jedálňou, kuchyňa so špajzou, technická miestnosť, 3 kúpeľne a 3 WC. Dispozíciu si môžte pozrieť vďaka 3D obhliadke domu  CENA: 299.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Zavar
299 000 €
PREDAJ, 5 izbový dom na pozemku 11a v centre obce Zavar
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj novostavbu. Nízkopodlažný 5 izbový rodinný dom v centre obce Zavar. Dom má úžitkovú plochu 147 m2, leží na slnečnom pozemku s rozlohou 1107 m2. Pripojený je na všetky inžinierske siete elektrina, plyn, obecná voda, kanalizácia, studňa. Plynový kotol zabezpečuje kúrenie - podlahové teplovodné. Predáva sa kompletne zariadený, dostupný ihneď k nasťahovaniu ! Zvonku je dom zateplený a zasieťkovaný, fasádu si viete dokončiť podľa svojho vkusu. Rodinný dom sa nachádza priamo v centre obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a skvelou dostupnosťou do Trnavy. V dome sú 4 spálne, obývačka s jedálňou, kuchyňa so špajzou, technická miestnosť, 3 kúpeľne a 3 WC. Dispozíciu si môžte pozrieť vďaka 3D obhliadke domu  CENA: 325.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Zavar
325 000 €
Predaj, 5 izbový rodinný dom s garážou a terasou
SIERA realitná kancelária ponúka na predaj skolaudovaný 5 izbový bungalov s garážou a terasou na pozemku 726 m2. Rodinný dom sa nachádza v novej lokalite pri golfovom ihrisku v obci Lužianky, len 7 km od mesta Nitra. Rodinný dom má úžitkovú plochu 155 m2 + terasa. Pôdorys nájdete v galérii. Obývačka a terasa je orientovaná na svetlú Južnú stranu, Kuchyňa je orientovaná na príjemnú Severnú stranu. Dom sa predáva skolaudovaný v štádiu holodom so zateplením a fasádou (plynový kotol a podlahové kúrenie, zásuvky, vypínače, biela malovka, plastové okná a dvere, úložný priestor na povale, príprava na alarm/TV/net, obecná voda/kanalizácia, elektrina, plyn). MOŽNOSŤ DOKONČIŤ NA KĽÚČ ! V obci je kompletná občianska vybavenosť, dostupnosť do Nitry do 10 minút, priamo v lokalite je reštaurácia, golfové ihrisko a ďalej sa buduje občianska vybavenosť ako napr. detské ihrisko, kaviareň, multifunkčné ihrisko, supermarket, reštaurácia, ako BONUS bude prepojenie s Nitrou vďaka MHD. CENA: 299.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Lužianky
299 000 €
SKI MAKOV, Apartmán s pozemkom na svahu, Holodom
SKI MAKOV, APARTMÁN NA SVAHU, V KĽUDNEJ LOKALITE LYŽIARSKEHO STREDISKA. SIERA realitná kancelária ponúka na predaj apartmán v novej lukratívnej časti priamo na lyžiarskom svahu SKI MAKOV. Apartmán je dvojpodlažný s úžitkovou plochou 134,5 m2, má vlastný pozemok 222 m2, parkovanie priamo pri apartmáne. Apartmán je súčasťou viladomu s dvomi samostatnými apartmánmi. Apartmány spĺňajú všetky technické a hygienické normy sú skolaudované ako bytové jednotky  v rekreačných domoch a preto môžu slúžiť aj na trvalé bývanie. Predáva sa v štádiu holodom + drevené schodisko, zábradlie, fasáda a obklad, zámková dlažba, oplotenie. Po dohode vieme apartmán dokončiť na kľúč aj so zariadením, možnosť okamžitého užívania ! Kúpou apartmánu získate dobrú investíciu s celoročnou výnosnosťou. Dispozícia apartmánu: VIRTUÁLNA PREHLIADKA TU SKI MAKOV, obec Makov leží v doline rieky Kysuca medzi dvoma pohoriamy Javorníky a Kysucké Beskydy. Aj vďaka zachovalým prírodným hodnotám bolo územie Makova začlenené do Chránenej krajinnej oblasti Kysuce. Oblasť poskytuje aktívny oddych počas celého roku. V zime je k dispozícii päť lyžiarskych  zjazdoviek ( 1350 m, 1300 m, 1400 m, 300 m a 150 m). Pre bežkárov taktiež obľúbená rekreačná bežecká trať, ktorá prechádza po hrebeni okolitých kopcov , kam lyžiarov vyvezie vlek a napája sa na hlavný hrebeň Javorníkov. CENA: 179.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis.
Makov
179 000 €
PREDAJ, Rodinný dom s pozemkom 854 m2, Boleráz
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Boleráz . Dom má úžitkovú plochu 80 m2, nachádza sa na väčšom pozemku s rozlohou 854 m2 v tichej lokalite. Nachádza sa v kludnej lokalite so skvelou pešou dostupnosťou do centra obce. Na tomto priestrannom dvore sa nachádza a hospodárska budova s letnou kuchynkou. Dvor je slnečný vďaka svojeje Juhovýchodnej orientácii, viete si tu spraviť peknú záhradu plnú zelene, kvetov, stromov, kríkov, čo zabezpečí presne tú pohodu, ktorú hľadáte pri rodinnom dome. Dispozícia domu: -zádverie, vstupná chodba, WC -kuchyňa, špajza -kúpeľňa -obývačka, spálňa, detská izba -pivnica má rozlohu cca 20 m2 Na dvore je studňa, dom je napojený na plyn, elektrinu a žumpu. Dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu . V obci je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, autobusová a vlaková zastávka, perfektná dostupnosť do Karpát a tiež do krajského mesta Trnava, ktoré je vzialené 15 min autom. V okolí je viacero lesov a jazier. Cena: 85.800,-EUR Maklér: Erik Šimonovič 0917 200 726 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a vyhotovenie znaleckého posudku.
Boleráz
85 800 €
Rekreačný dom s panoramatickým výhľadom, Hlohovec
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj novostavbu, rekreačný domček na Šomodskej ulici v Hlohovci. Úžitková plocha je 85 m2 + dve terasy (2x 26 m2), pozemok so západnou orientáciou má rozlohu 578 m2. Rekreačný domček je vhodný na plnohodnotné, celoročné bývanie. Je pripojený na všetky inžinierske siete (obecná voda, kanalizácia, elektrina, fotovoltika).  V dome je elektrické podlahové kúrenie (zónové ovládanie), v obývačke sú aj krbové kachle a klimatizácia. Panoramatický výhľad z celého domu na okolie a zámok, poskytujú veľké presklenia spolu s terasou. Dispozícia: VIRTUÁLNA PREHLIADKA TU -prízemie: kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa (sprchový kút, toaleta), spálňa, terasa 26 m2 -poschodie: kuchyňa s obývačkou ( krbové kachle), spálňa, kúpeľňa ( sprchový kút, toaleta), terasa 26 m2 Exteriér: parkovanie vo dvere pre dve autá, záhradný domček s exteriérovou sprchou, ovocné stromy, schody, schodiská, terénné úpravy, murovaná dielnička s elektrinou, ... PREDÁVA SA KOMPLETNE ZARIADENÝ !!! IHNEĎ VOĽNÝ !!! CENA: 259.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Hlohovec
259 000 €
PRENÁJOM – garsónka po rekonštrukcii, BA-Ružinov
SIERA RK ponúka na prenájom garsónku na Nezábudkovej ulici, BA- Ružinov. Nachádza sa na 7. poschodí s výťahom, má úžitkovú plochu 24m2. Prenajíma sa kompletne zariadená so  spotrebičmi (práčka, chladnička, mikrovlnná rúra, dvojplatnička, TV) Nájomné s energiami : 530€/mesiac Pri podpise zmluvy sa platia dva depozity (2×530€) Kontakt: 0907 127 833
Bratislava II - Ružinov
530 €/mes.
SKI MAKOV, Apartmán s pozemkom na svahu, ŠTANDARD
SKI MAKOV, APARTMÁN PRI SVAHU, V KĽUDNEJ LOKALITE LYŽIARSKEHO STREDISKA. SIERA realitná kancelária ponúka na predaj apartmán v novej lukratívnej časti priamo pri lyžiarskom svahu SKI MAKOV. Apartmán je dvojpodlažný s úžitkovou plochou 134,5 m2, má vlastný pozemok 222 m2, parkovanie priamo pri apartmáne. Apartmán je súčasťou viladomu s dvomi samostatnými apartmánmi. Apartmány spĺňajú všetky technické a hygienické normy sú skolaudované ako bytové jednotky  v rekreačných domoch a preto môžu slúžiť aj na trvalé bývanie. Predáva sa v štádiu ŠTANDARD: podlahy, interiérové dvere, kúpeľne, vstavaná skriňa v chodbe. Po dohode vieme apartmán dokončiť na kľúč aj so zariadením, možnosť okamžitého užívania ! Kúpou apartmánu získate dobrú investíciu s celoročnou výnosnosťou. Dispozícia apartmánu: VIRTUÁLNA PREHLIADKA TU SKI MAKOV, obec Makov leží v doline rieky Kysuca medzi dvoma pohoriamy Javorníky a Kysucké Beskydy. Aj vďaka zachovalým prírodným hodnotám bolo územie Makova začlenené do Chránenej krajinnej oblasti Kysuce. Oblasť poskytuje aktívny oddych počas celého roku. V zime je k dispozícii päť lyžiarskych  zjazdoviek ( 1350 m, 1300 m, 1400 m, 300 m a 150 m). Pre bežkárov taktiež obľúbená rekreačná bežecká trať, ktorá prechádza po hrebeni okolitých kopcov , kam lyžiarov vyvezie vlek a napája sa na hlavný hrebeň Javorníkov. CENA: 205.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis.
Makov
205 000 €
SKI MAKOV, Apartmán s pozemkom na svahu, Holodom
SKI MAKOV, APARTMÁN NA SVAHU, V KĽUDNEJ LOKALITE LYŽIARSKEHO STREDISKA. SIERA realitná kancelária ponúka na predaj apartmán v novej lukratívnej časti priamo na lyžiarskom svahu SKI MAKOV. Apartmán je dvojpodlažný s úžitkovou plochou 134,5 m2, má vlastný pozemok 222 m2, parkovanie priamo pri apartmáne. Apartmán je súčasťou viladomu s dvomi samostatnými apartmánmi. Apartmány spĺňajú všetky technické a hygienické normy sú skolaudované ako bytové jednotky  v rekreačných domoch a preto môžu slúžiť aj na trvalé bývanie. Predáva sa v štádiu holodom + drevené schodisko, zábradlie, fasáda a obklad, zámková dlažba, oplotenie. Po dohode vieme apartmán dokončiť na kľúč aj so zariadením, možnosť okamžitého užívania ! Kúpou apartmánu získate dobrú investíciu s celoročnou výnosnosťou. Dispozícia apartmánu: VIRTUÁLNA PREHLIADKA TU SKI MAKOV, obec Makov leží v doline rieky Kysuca medzi dvoma pohoriamy Javorníky a Kysucké Beskydy. Aj vďaka zachovalým prírodným hodnotám bolo územie Makova začlenené do Chránenej krajinnej oblasti Kysuce. Oblasť poskytuje aktívny oddych počas celého roku. V zime je k dispozícii päť lyžiarskych  zjazdoviek ( 1350 m, 1300 m, 1400 m, 300 m a 150 m). Pre bežkárov taktiež obľúbená rekreačná bežecká trať, ktorá prechádza po hrebeni okolitých kopcov , kam lyžiarov vyvezie vlek a napája sa na hlavný hrebeň Javorníkov. CENA: 199.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis.
Makov
199 000 €
MAKOV, Apartmán pri svahu k nasťahovaniu, vlastný pozemok
SKI MAKOV, APARTMÁN PRI SVAHU, V KĽUDNEJ LOKALITE LYŽIARSKEHO STREDISKA. SIERA realitná kancelária ponúka na predaj apartmán v novej lukratívnej časti priamo pri lyžiarskom svahu SKI MAKOV. Apartmán je dvojpodlažný s úžitkovou plochou 134,5 m2, má vlastný pozemok 222 m2, parkovanie priamo pri apartmáne. Apartmán je súčasťou viladomu s dvomi samostatnými apartmánmi. Apartmány spĺňajú všetky technické a hygienické normy sú skolaudované ako bytové jednotky  v rekreačných domoch a preto môžu slúžiť aj na trvalé bývanie. Predáva sa dokončený na kľúč so všetkým zariadením, možnosť okamžitého užívania ! Kúpou apartmánu získate dobrú investíciu s celoročnou výnosnosťou. Dispozícia apartmánu: VIRTUÁLNA PREHLIADKA TU SKI MAKOV, obec Makov leží v doline rieky Kysuca medzi dvoma pohoriamy Javorníky a Kysucké Beskydy. Aj vďaka zachovalým prírodným hodnotám bolo územie Makova začlenené do Chránenej krajinnej oblasti Kysuce. Oblasť poskytuje aktívny oddych počas celého roku. V zime je k dispozícii päť lyžiarskych  zjazdoviek ( 1350 m, 1300 m, 1400 m, 300 m a 150 m). Pre bežkárov taktiež obľúbená rekreačná bežecká trať, ktorá prechádza po hrebeni okolitých kopcov , kam lyžiarov vyvezie vlek a napája sa na hlavný hrebeň Javorníkov. CENA: 230.000,-EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis.
Makov
230 000 €
Novostavba MIKO, 2 izbový byt s balkónom, garážové státie
SIERA realitná kancelária ponúka na prenájom nadštandardný 2 izbový byt s balkónom v novostavbe na Mikoviniho ulici. Byt má úžitkovú plochu 55 m2 + balkón, nachádza sa na 1.poschodí s výťahom. K bytu patrí aj garážové státie a pivničná kobka. Dispozícia: vstupná chodba samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom kuchyňa s jedálenským stolom a obývačka so vstupom na balkón spálňa so vstavanou skriňou Lokalita: – vstup do BD je bezbariérový zabezpečený kamerovým systémom – detské ihriská, parky, zeleň – byt je orientovaný na dve svetové strany – v lokalite je kompletná občianska vybavenosť –  OC Island (Potraviny, Drogeria, reštaurácia, ...), škola, škôlka , zastávka MHD, super prístup na obchvat a diaľnicu. Prenajíma sa kompletne zariadený, kuchyňa so všetkými spotrebičmi, spálňa aj s matracmi, v obývačke aj TV (wifi, káblová televízia), k bytu je aj pivničná kobka ! Byt je voľný IHNEĎ ! Mesačný nájom s energiami je 660 €. Pri podpise zmluvy sa uhrádza nájom 660€ + depozit 1320€ + provízia RK 330€. Viac informácii u makléra: 0917 200 726
Trnava
660 €/mes.
PREDAJ, „šikovná“, garsónka, Železničná, SENICA
SIERA raelitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj „šikovnú“ garsónku v Senici na Železničnej ulici. Objekt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2017, kedy bol aj uvedený do prevádzky ako bytový dom. Je zateplený  a má 2 samostatné vchody, z toho 1 bezbariérový. Byt sa nachádza na 1. poschodí. Nehnuteľnosť sa predáva zariadená aj s klimatizáciou ! INVESTIČNÁ NEHNUTEĽNOSŤ ! ! ! CENA: 49.000,- EUR V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku. Ak máte záujem o obhliadku, neváhajte ma kontaktovať. Rád sa s Vami dohodnem na termíne.
Senica
49 000 €
Novostavba, priestranný 4 izbový rodinný dom s dvojgarážou
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový rodinný dom s dvojgarážou, Biely Kostol. Dom má úžitkovú plochu 135 m2 s garážou, stavia sa na slnečnom pozemku s rozlohou 601 m2. Orientácia dvora je JZ. Inžinierske siete: elektrina, voda, kanalizácia, ( možnosť dorobiť plynovú prípojku) Dispozícia: vstupná chodba, hosťovské WC, technická miestnosť denná časť: kuchyňa, obývačka s jedálenskou časťou a príprava na krb nočná časť: dve izby, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, WC možnosť dorobiť 5. izbu/ pracovňu (bližšie info u makléra) Novostavba je vo výstavbe, predáva sa v štádiu holodom, kolaudácia je naplánovaná na 12/2024. Vieme Vám dom dokončiť a odovzdať na kľúč k nasťahovaniu, na základe ďalšej dohody ! Foto v inzeráte je ilustračné zo vzorového domu !!! HOLODOM: interiér: potery s podlahovým teplovodným kúrením, tepelné čerpadlo, sadrové omietky, biela malovka na stenách a sadrokartónových stropoch, vypínače, zásuvky, termostat, príprava na ( alarm, klimatizáciu, el. žalúzie, internet, TV,...), úložný priestor v podkrový cca 20 m2. exteriér: zateplenie 150 polystyrén, silikónová fasáda podľa vlastného výberu, strešná krytina, hromozvod, klampiarske zvody zo strechy - odvod dažďovej vody. možnosť vybrať si v cene buď zámková dlažba na chodník, parkovanie a terasu alebo bočné oplotenie Možné úpravy podľa preferencii kupujúceho do 28.04.2024 !!! Lokalita: Dom sa stavia v novej lokalite na začiatku Bieleho Kostola, vďaka čomu je zabezpečená perfektná dostupnosť priamo do Trnavy. Aktuálne sa buduje cyklotrasa a chodník, ktoré spájajú Biely Kostol s Kamenným Mlynom, vďaka čomu bude dostupnosť do mesta ešte jednoduchšia aj na bicykli a pešo. Priamo v lokalite sa nachádza Základná škola, v obci je kompletná občianska vybavenosť, skvelé prepojenie s mestom aj vďaka MHD č.13. CENA: 375.000,-EUR Maklér: ERIK ŠIMONOVIČ +421 917 200 726 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Trnava
375 000 €
Novostavba, Bernolákovo, 4 izbový rodinný dom k nasťahovaniu
SIERA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj novostavbu 4 izbový rodinný dom, Bernolákovo. Dom má úžitkovú plochu 105 m2 , postavený je na slnečnom pozemku s rozlohou 584 m2. Preferovaná slnečná orientácia dvora na JZ. Inžinierske siete: elektrina, voda, kanalizácia, plyn, studňa (záhrada, WC) Dom sa predáva kompletne zariadený !!! Dispozícia: 3D prehliadka domu TU vstupná chodba so vstavanou skriňou, hosťovské WC, technická miestnosť, špajza denná časť: kuchyňa s jedálenskou časťou, obývačka s pieckou, spálňa so vstavanou skriňou nočná časť: detská izba so vstavanou skriňou, hosťovská izba, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, WC prestrešená terasa, záhradný domček V dome je teplovodné podlahové kúrenie, plynový kotol, tiež sa dá kúriť aj pieckou v obývačke. Okná sú plastové 3- sklá, na všetkých oknách sú žalúzie. Na dvore je aj hliníkový prístrešok pre dve autá, elektrická brána, elektrický vrátnik, kompletne dokončená záhrada, záhradný domček s elektrinou, terasa je zakrytá s dreveným prístreškom. Dom je pripravený na okamžité bývanie ! Lokalita: Dom je postavený v lokalite s novou domovou výstavbou v obci Bernolákovo v susedstve je množstvo mladých rodín, nachádza sa tu aj autobusová zastávka, oddychová zóna, služby ako Barber shop, kaderníctvo, kozmetika, .... CENA: 359.000,-EUR Maklér: ERIK ŠIMONOVIČ +421 917 200 726 V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie SIERA, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Bernolákovo
359 000 €