Rodinný dom 4+1, 114m², Veľké Rovné , pozemok 840m²
Mamud reality ponúka na predaj rodinný dom 4+1 vo Veľkom Rovnom. Rodinný dom bol postavený v roku 2009 a stojí na slnečnom pozemku o rozlohe 840m². Dispozične má prízemie a podkrovie, obytná plocha je 114m². Na prízemí sa nachádza zádverie, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kutom a vaňou, WC, jedáleň s kuchyňou a špajzou. V podkroví sú dve izby a úložný priestor. Dom je napojený na elektrickú sieť, plyn, kanalizáciu a vodu formou studne. Teplo zabezpečuje kombinácia podlahového kúrenia a radiátorov, využiť môžete aj švédsku pec na tuhé palivo. Na upravenom pozemku sa nachádza záhradný domček a pivnica. Tiché okolie mimo hlavnej cesty poskytuje dokonalé bývanie nielen pre mladú rodinu. Pre bližšie informácie kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky na 0905 855 925 alebo emailom na mudry@mamud.sk Odporúčame vidieť.
Veľké Rovné
198 000 €
Stavebný pozemok 2640 m² - Lietavská Lúčka (cca 80m x 33m)
Ponúkame výhradne na predaj stavebný pozemok o výmere 2640m² (80m x 33m), ktorý sa nachádza na okraji obce Lietavská Lúčka. Pozemok je vhodný na výstavbu priemyselného závodu, skladu alebo sídla firmy (k pozemku je súhlasné stanovisko obce k investičnej výstavbe). Všetky siete sú v dosahu do cca 50m. Možný nárok na odpočet DPH. Pre bližšie informácie kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky na 0905 855 925 alebo emailom na mudry@mamud.sk. Odporúčam vidieť. Rozmery na mape sú orientač-né. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený.
Lietavská Lúčka
396 000 €
BYT 2+1, Považskej Bystrici-Strojárska štvrť, 63m², Lodžia
Ponúkam na predaj 2-izbový byt v Považskej Bystrici situovaný v Strojárskej štvrti. Byt je kompletne zariadený o celkovej výmere 63 m² (vrátane 10 m² pivnice a lodžie 3,2 m²). Nehnuteľnosť sa nachádza na vyvýšenom prízemí tehlového bytového domu. V prípade záujmu o obhliadku, alebo o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948 507 566.
Považská Bystrica
107 000 €
Slnečný stavebný pozemok 1195 m² - Horný Vadičov (25mx46m)
Ponúkame výhradne na predaj slnečný stavebný pozemok o výmere 1195m² (25m x 46m), ktorý sa nachádza v tichej časti na okraji obce Horný Vadičov, časť Galierovci. Na pozemku je elektrická prípojka a voda formou studne. Pre bližšie informácie kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky na 0905 855 925 alebo emailom na mudry@mamud.sk. Odporúčam vidieť. Rozmery na mape sú orientačné. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený.
Horný Vadičov
59 750 €
Slnečný stavebný pozemok 700 m² - Lietava (cca 26m x 23m)
Ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok o výmere 700m² (cca 26m x 23m), ktorý sa nachádza v tichej časti na okraji obce Lietava. K dispozícii je možnosť napojenia na inžinierske siete elektrika, kanalizácia a voda formou studne. V cene za pozemok je zahrnutý projekt a stavebné povolenie na rekreačný dom, ako aj prístupová cesta v stave spevnené plochy. Pre bližšie informácie kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky na 0905 855 925 alebo emailom na mudry@mamud.sk . Odporúčam vidieť. Rozmery na mape sú orientačné. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený.
Lietava
69 300 €
BYT 3+kk, Žilina - Hájik, 62m², ul. Segnerova, 2x Balkón
Ponúkame výhradne na predaj byt 3+kk v Žiline na ul. Segnerova – sídlisko Hájik. Kompletne zariadený byt o výmere 62m² je na 3. poschodí bytového domu s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, kúpeľne, samostatného WC, detskej izby, spálne a obývacej izby s kuchyňou. Byt prešiel rekonštrukciou a disponuje nielen vkusným stavaným nábytok, klimatizáciou, ale i svetlosťou a krásnym výhľadom. K bytu prislúcha pivnica. V okolí sú obchody, zeleň, škola a výborná dostupnosť MHD. Odporúčam vidieť. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený. V prípade záujmu kontaktujte: 0905 855 925, info@mamud.sk .
Žilina-Hájik
155 000 €
BYT 3+kk, Žilina - Hájik, 62m², ul. Segnerova, 2x Balkón
Ponúkame výhradne na predaj byt 3+kk v Žiline na ul. Segnerova – sídlisko Hájik. Kompletne zariadený byt o výmere 62m² je na 3. poschodí bytového domu s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, kúpeľne, samostatného WC, detskej izby, spálne a obývacej izby s kuchyňou. Byt prešiel rekonštrukciou a disponuje nielen vkusným stavaným nábytok, klimatizáciou, ale i svetlosťou a krásnym výhľadom. K bytu prislúcha pivnica. V okolí sú obchody, zeleň, škola a výborná dostupnosť MHD. Odporúčam vidieť. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený. V prípade záujmu kontaktujte: 0905 855 925, info@mamud.sk .
Žilina-Hájik
155 000 €
Rodinný dom 4+KK, 165m², Žilina – Bánová , pozemok 151m²
Mamud reality ponúka výhradne na predaj rodinný dom 4+KK v Žiline – mestská časť Bánová. Rodinný dom s obytnou plochou 165m², pozemkom o rozlohe 151m² a zastavanou plochou 100m² prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Dom je podpivničený z 1/3, kde sa nachádza technická miestnosť. Dispozične sa na prízemí nachádza zádverie, spálňa, obývacia izba s kuchyňou a špajzou a v podkroví je kúpeľňa a dve nepriechodné izby. Dom je napojený na elektrickú sieť, plyn, vodovod a kanalizáciu. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol s podlahovým kúrením. Za domom na východnej strane sa nachádza vydláždený priestor o rozmere 6x5m, ktorý je možné využiť na relax alebo ako parkovacie státie. Dom sa predáva v stave holodom. Výhodou je orientácia miestností hlavne na juh a západ, ako aj exteriérové žalúzie. Blízkosť MHD, MŠ, ZŠ, potravín, detského ihriska a lokalita s viacerými možnosťami športu poskytujú vyhľadávané bývanie. Pre bližšie informácie kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky na 0905 855 925 alebo emailom na mudry@mamud.sk .
Žilina-Bánová
200 000 €
Rodinný dom 4+KK, Lietava , 115m², pozemok 644m²
Ponúkame výhradne na predaj novostavbu energeticky pasívneho rodinného domu, ktorý sa nachádza v novovybudovanej rezidenčnej časti Lietavy – Nová Lietava, na pozemku o rozlohe 644m2. Stavba prebehla v r. 2020 s dôrazom na vyšší štandard pre drevené konštrukcie a dosahovanie výnimočnej energetickej úspory prostredníctvom elektrického kotla, teplovodného podlahového kúrenia a rekuperácie. Dom, s úžitkovou plochou 114,5 m², je riešený funkčne i štýlovo s ohľadom na osadenie na južnom pozemku pod horou. Dispozične je členený na dennú a nočnú časť: predsieň, samostatné WC, kúpeľňa, priestranná obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou, jedálenskou časťou a tri samostatné izby. Interiér domu je kompletne luxusne zariadený, disponuje nábytkom na mieru a vstavanými spotrebičmi vysokého štandardu. Exteriér ponúka záhradný domček a dve kryté parkovacie miesta. Odporúčam vidieť. Energetický certifikát vytvorený.
Lietava
392 000 €
Rodinný dom 4kk, Žilina – Považský Chlmec, 180m², pozemok 230m²
Ponúkame na predaj rodinný dom o výmere 180 m² v prímestskej časti Žiliny - Považský Chlmec, na rovinatom pozemku o výmere 230 m². Tehlový dvojpodlažný dom na zastavanej ploche 100 m² je napojený na elektriku, vodu a kanalizáciu. Dispozične dom ponúka na prízemí chodbu, veľkú obývačku s kuchynským kútom, špajzu, spálňu, toaletu a prípravu na kúpeľňu. V podkroví veľký otvorený priestor s možnosťou rozdelenia na izby, prípravu na kuchyňu toaletu, kúpeľňu a ďalšiu samostatnú izbu. Pri prebiehajúcej rekonštrukcii boli vymenené prípojky a rozvody vody, odpadu, nová elektrika, plastové okná, omietky, čiastočne podlahové kúrenie na elektriku, strešná krytina Ruukki, strešné okná Velux a obvodové zateplenie domu. V obývacej izbe sú centrálne umiestnené kachle na tuhé palivo s prípravou na napojenie do okruhu kúrenia. Prímestská časť Považský Chlmec ponúka výbornú dostupnosť do centra mesta. Pre bližšie informácie o nehnuteľnosti ma prosím kontaktujte na tel.: 0903524907, alebo mailom na trnovec@mamud.sk
Žilina-Považský Chlmec
179 000 €
BYT 3+1, Žilina – Hliny VII, ul. Hlinská, Balkón, 65m²
Mamud reality ponúka výhradne na predaj byt 3+1 na sídlisku Hliny VII, ul. Hlinská. Slnečný byt o výmere 65m² sa nachádza na 3. poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne so špajzou, dvoch spálni, obývacej izby s výstupom na balkón, kúpeľne s vaňou a WC. Byt má vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, izby – originál drevené parkety, zväčšený balkón s možnosťou štandardného presklenia, vstavaná skriňa v chodbe, bezpečnostné vchodové dvere, prerobená kúpeľňa s wc, samostatná špajza - s odvetrávaním, murovaná pivnica cca 120x220cm. Bytový dom ma nové rozvody a „stupačky“ (voda, odpad, plyn), nový (väčší) výťah, je zateplený, zvýšený počet parkovacích miest (bez poplatku) a detské modelové ihrisko. V okolí sú dostupné obchody, reštaurácie, parky, školy a výborná dostupnosť nielen do centra mesta. Odporúčame vidieť a v prípade, že vás nehnuteľnosť oslovila, ponuka ceny je vítaná. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený. V prípade záujmu kontaktujte: 0905 855 925, info@mamud.sk
Žilina-Hliny
166 500 €
Rodinný dom 6+1, 270m², Žilina - Bánová, pozemok 938m²
Mamud reality ponúka na predaj rodinný dom 6+1 v Žiline – mestská časť Bánová. Jednogeneračný dom zo 70-tych rokov stojí na slnečnom pozemku o rozlohe 938m². Dispozične je dom podpivničený , má prízemie a podkrovie, obytná plocha vrátane pivníc je 270 m². Na prízemí sa nachádza zádverie, špajza, obývacia izba, kupelňa, jedáleň s kuchyňou a spálňa. V podkroví je izba a úložný priestor. Súčasná obytná časť i podkrovie ponúka možnosť modernej rekonštrukcie so zachovaním súčasnej strechy alebo nadstavbou. Dom je napojený na elektrickú sieť, plyn, vodovod a kanalizáciu. Na pozemku sa neschádza záhradný domček. Tiché okolie mimo hlavnej cesty, blízkosť MHD, MŠ, ZŠ, potravín a viaceré športové možnosti poskytujú dokonalé bývanie nielen pre mladú rodinu. Pre bližšie informácie kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky na 0905 855 925 alebo emailom na mudry@mamud.sk Odporúčame vidieť.
Žilina-Bánová
280 000 €
BYT 3+1, Žilina – Hliny VII, ul. Hlinská, Balkón, 65m²
Mamud reality ponúka výhradne na predaj byt 3+1 na sídlisku Hliny VII, ul. Hlinská. Slnečný byt o výmere 65m² sa nachádza na 3. poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne so špajzou, dvoch spálni, obývacej izby s výstupom na balkón, kúpeľne s vaňou a WC. Výhodou bytu je zväčšený balkón, čiastočná rekonštrukcia bytu a kompletná rekonštrukcie bytového domu. V okolí sú dostupné obchody, reštaurácie, parky, školy a výborná dostupnosť nielen do centra mesta. Odporúčame vidieť a v prípade, že vás nehnuteľnosť oslovila, ponuka ceny je vítaná. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený. V prípade záujmu kontaktujte: 0905 855 925, info@mamud.sk
Žilina-Hliny
170 000 €
Prenájom kancelárskych priestorov od 18m², Žilina - Širšie centrum
Mamud reality ponúka na prenájom kancelárske priestory v širšom centre Žiliny, na ulici Jánošíková – budova Laurin. Priestory sú vhodné na obchodnú prevádzku i ako kancelárske a skladové. Kancelárske priestory s možnosťou už od 17 m². Po dohode prenajímateľ priestor zariadí, prípadne upraví podľa vašich potrieb a predstáv. Cenu nájmu uvádzame bez energií a parkovania tie sú nacenené individuálne. Výhodou pre vás a vašich klientov je lokalita, dobrá dostupnosť, reštaurácia, parkovanie pred budovou alebo v areáli budovy. Ceny sú bez DPH. V pripade otázok kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky 0905 855 925 alebo mailom : info@mamud.sk
Žilina-Staré mesto
126 €/mes.
Prenájom kancelárskych priestorov od 20m²
Mamud reality ponúka na prenájom kancelárske priestory v širšom centre Žiliny, na ulici Bratislavská . Priestory sú vhodné na obchodnú prevádzku i ako kancelárske a skladové. Kancelárske priestory s možnosťou už od 20 m². Po dohode prenajímateľ priestor zariadí, prípadne upraví podľa vašich potrieb a predstáv. Cenu nájmu uvádzame bez energií a parkovania, tie sú nacenené individuálne. Výhodou pre vás a vašich klientov je moderný priestor, dobrá dostupnosť a parkovanie v areáli budovy. Ceny sú bez DPH V pripade otázok kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky 0905 855 925 alebo mailom : info@mamud.sk
Žilina-Staré mesto
200 €/mes.
Stavebný pozemok 1171m² - Čadca, časť U Kyzka
Ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok o výmere 1171m² (cca 28mx40m), ktorý sa nachádza v zastavanej časti na okraji Čadce, časť U Kyzka. Všetky inžinierske siete (voda, elektrika, plyn a kanalizácia ) sa nachádzajú pri pozemku s možnosťou napojenia. Podklady a bližšie informácie na vyžiadanie v realitnej kancelárii. Rozmery na mape sú orientačné. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený. V pripade otázok kontaktujte realitnú kanceláriu telefonicky 0905 855 925 alebo mailom : info@mamud.sk.
Čadca
161 598 €
Rodinný dom 4+KK, 120m², Svederník – Lipová Alej , pozemok 544m²
Ponúkame výhradne na predaj deväťročnú novostavbu pasívneho rodinného domu 4+KK vo Svederníku – Lipová Alej. Prízemný dom postavený z liateho betónu má obytnú plochu 120m² a dispozíciu: vstupná chodba, samostatné WC, tri samostatné nepriechodné izby, z toho jedna má aj murovaný šatník, kúpeľňa s vaňou, technická miestnosť a kuchyňa prepojená s obývacou izbou s východom na terasu. Dom je napojený na inžinierske siete: voda, elektrika, kanalizácia. Zníženú spotrebu energie na vykurovanie zabezpečuje rekuperácia a tepelné čerpadlo. Tichá lokalita, primeraný pozemok na relax i pestovanie a nízke náklady na bývanie poskytujú dokonalé bývanie s dobrou dostupnosť na smer Žilina i Bytča. Odporúčame vidieť.
Svederník
265 000 €
Rekreačné zariadenie v Rajeckej doline - Kunerad
Ponúkame na predaj rekreačné zariadenie nachádzajúce sa v krásnej prírode Rajeckej doliny, v obci Kunerad. Dispozícia dvojposchodovej nehnuteľnosti ponúka 12 samostatných izieb, 2 apartmány, na každom poschodí 4 sociálne zariadenia. Na prízemí sa nachádza kancelária, kuchyňa s výdajňou, jedáleň, spoločenská miestnosť a vináreň. Nehnuteľnosť je obývateľná, podpivničená a napojená na siete: obecný vodovod, elektrika, odpad riešený žumpou a nachádza sa na pozemku o výmere 2080 m² s úžitkovou plochou cca 300 m². Pre bližšie informácie a fotky interieru je potrebné kontaktovať realitnú kancelariu mailom : info@mamud.sk , telefonicky : 0905 855 925. . Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený.
Kunerad
439 000 €
BYT 3+kk, Žilina - Hájik, 62m², ul. Segnerova, 2x Balkón, Garáž
Ponúkame výhradne na predaj byt 3+kk v Žiline na ul. Segnerova – sídlisko Hájik. Kompletne zariadený byt o výmere 62m² je na 3. poschodí bytového domu s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, kúpeľne, samostatného WC, detskej izby, spálne a obývacej izby s kuchyňou. Byt prešiel rekonštrukciou a disponuje nielen vkusným stavaným nábytok, klimatizáciou, ale i svetlosťou a krásnym výhľadom. K bytu prislúcha garáž s bránou na diaľkové ovládanie a parkovanie pre dve autá. V okolí sú obchody, zeleň, škola a výborná dostupnosť MHD. Odporúčam vidieť. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený. V prípade záujmu kontaktujte: 0905 855 925, info@mamud.sk .
Žilina-Hájik
197 500 €
Rodinný dom 4+KK, 123m², Mojš, pozemok 580m²
Ponúkame na predaj skolaudovanú novostavbu rodinného domu 4+KK v obci Mojš, len 7km od Žiliny. Prízemný dom má obytnú plochu 123m² + 40m² terasu a dispozíciu: vstupná chodba, samostatné WC, technická miestnosť, tri samostatné nepriechodné izby, z toho jedna je vrátane kúpeľne a murovaného šatníka, samostatná kúpeľňa, kuchyňa prepojená s obývacou izbou s východom na terasu. Dom je napojený na inžinierske siete: voda, elektrika, kanalizácia a kúrenie zabezpečí tepelné čerpadlo Daikin s podlahovým kúrením. Výborná lokalita, blízkosť vodného diela i cyklotrasy doplnia pôžitok bývania v nízkoenergetickom dome. Odporúčame vidieť.
Mojš
369 900 €
Rodinný dom 4+KK, 125m², Svederník, pozemok 306m²
Ponúkame výhradne na predaj štvorročnú novostavbu rodinného domu 4+KK vo Svederníku – Lipová Alej. Tehlový prízemný dom disponuje obytnou plochou 100m², úžitkovou 125 m² a dispozíciou : vstupná chodba, samostatné WC, tri samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samostatný murovaný šatník a kuchyňa prepojená s obývacou izbou s východom na terasu. Dom je súčasťou dvojdomu, je napojený na inžinierske siete a kúrenie zabezpečuje elektrický kotol s podlahovým kúrením. Tichá lokalita a nízke náklady na bývanie poskytujú dokonalé bývanie nielen pre mladú rodinu. Odporúčame vidieť.
Svederník
249 000 €