3 izb.byt pražského typu Košice Nad jazerom
Realitná kancelária exkluzívne ponúka 3 izbový byt pražského typu v OV na sídlisku Nad jazerom. Byt na 1.poschodí prešiel čiastočnou úpravou, ktorá zahŕňa rekonštrukciu bytového jadra a okien, inak veľmi dobrý udržiavaný pôvodný stav. Byt je vo výmere 55 m2 a disponuje 6m loggiou, pivnicou v suteréne bytového domu a kumbálom pre bytom. Vyhľadávaná lokalita sa vyznačuje pokojným bývaním s kompletnou občianskou vybavenosťou, rovinatým terénom, dostatkom zelene, priestorom pre športové aktivity, ktoré umožňujú multifunkčné ihriská, cyklotrasy, korčuliarske dráhy, člnkovanie, rybolov a Klub vodného lyžovania TRIXEN. Bytový dom je po rekonštrukcii. Ak sme vás zaujali našou ponukou, kontaktujte nás.
Košice IV - Nad jazerom
134 900 €
Prenájom - Dvojizbový byt v Košiciach
FÉNIX reality exkluzívne ponúka na dlhodobý prenájom 2 izbový byt s loggiou s výmerou 50m2, na ulici Bauerova , Košice – KVP. Byt je po kompletnej rekonštrukcii a nachádza sa na ideálnom 2.poschodí v čistom a udržiavanom bytovom dome. Na poschodí sa nachádzajú len 2 bytové jednotky. Ponuka bytu je pre bezdetný pracujúci pár, resp. max. pre 2 dospelé osoby. V byte sa nachádza zariadenie, ako na foto /chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, TV, práčka, kompletné kuchynské vybavenie bez umývačky riadu/. Cena nájmu nezahŕňa tv signál a internet. Požadujeme mesačný depozit vo výške mesačného nájmu.
Košice II - Sídlisko KVP
620 €/mes.
Rodinný domček
Realitná kancelária predstavuje útulný montovaný drevodom kolaudovaný v roku 2015. Domček sa nachádza v katastrálnom území Košice Krásna. RD disponuje obytnou plochou 75 m2 a výmerou pozemku 365 m2. Dispozičné riešenie - kuchyňa s jedálenskou časťou je spojená s dostatočne priestrannou obývacou izbou, dve samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom, 2x šatník a komora. V interiéri použité kvalitné spotrebiče a materiály. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler a vykurovanie v celom RD je podlahové. Z obývacej izby je výstup na krytú terasu. Altánok má 15 m2 a je vybavený kuchynskou linkou vrátane prívodu vody a ponúka maximálny komfort pri relaxe či grilovaní. V udržiavanej záhrade s mnohými okrasnými rastlinami sa nachádza vŕtaná studňa a priestor na parkovanie pre 1 mot.vozidlo. Ďalšie dve parkovacie miesta sú pred elektrickou bránou na pozemku v osobnom vlastníctve majiteľa RD. Pozemok je oplotený murovaným plotom a pletivom zo strany susediaceho pozemku. Nehnuteľnosť sa hrdí naozaj nízkymi mesačnými nákladmi vo výške 100,- Eur. Ak Vás naša ponuka oslovila, kontaktujte nás. Predmetnú nehnuteľnosť je možné financovať hypotekárnym úverom. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Košice IV - Krásna
249 900 €
3-izbový byt, Kysucká Košice
FÉNIX reality vám exkluzívne ponúka na predaj 3-izbový byt pražského typu v osobnom vlastníctve. Ponúkaná nehnuteľnosť s výmerou 55m2 sa nachádza na Kysuckej ulici na žiadanom sídlisku Terasa. Byt, ku ktorému prislúcha zasklená 6 m loggia sa nachádza na prízemí bytového domu. Je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv a s možnosťou prispôsobenia na bezbariérové bývanie. Bytový dom je zateplený, nová vstupná brána a výťah. Výhodou je kumbál priamo pri byte na odkladanie nepotrebných veci V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť / škola, škôlka, potraviny Fresh, Nemocnica, Lekárska fakulta/. Kúpa je možná iba založením inej nehnuteľnosti alebo v hotovosti. Viac informácii vám radi poskytneme u nás v realitnej kancelárii.
Košice II - Západ
142 000 €
Prenájom 2 izbový byt, Rezidencia Albelli, 55m2+loggia 11 m2
Fenixreal exkluzívne ponúka na prenájom krásný nový moderný 2 izbový byt v novostavbe Rezidencia Albelli, Košice- Sever, ktorý má výmeru 55 m2 a loggia 11m2 + pivnica. K bytu sa prenajíma aj 1 parkovacie miesto v podzemnej garáži. Nachádza sa 4.poschodí s výťahom. Byt je kompletne zariadený. K dispozícií okamžite. Cena prenájmu : 850 ,- EUR / mesiac vrátane energií a internetu + 50,- EUR za parkovacie miesto Požaduje sa depozit vo výške 900 ,- EUR Občianska vybavenosť: - obchody vzdialené do niekoľkých minúť pešo alebo autom - Hlavná ulica vzdialená niekoľko minút pešou chôdzou - zeleň, park - zastávka MHD - bezproblémové parkovanie V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Konečná cena zahŕňa všetky poplatky ohľadom servisu vrátane sprostredkovateľskej provízie realitnej kancelárie.
Košice I - Sever
900 €/mes.
Rezervované! Rodinný dom s výnimočne veľkým pozemkom 15 árov, Čermeľ
Rezervované! FÉNIX reality ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom s rovinatým pozemkom s rozlohou 15 árov, vo vyhľadávanej lokalite Severné mesto - Košice- Čermeľ. Táto nehnuteľnosť ponúka priestor aj na investičný zámer v zmysle výstavby nového developerského projektu. Stavebný pozemok so všetkými sieťami, kanalizáciou, mestskou vodou, aj studňou. Na pozemku stojí dvojdom, staršia časť postavená v roku 1938, zastavaná plocha 128 m2 a novšia časť pristavená v roku 1993 so zastavanou plochou cca 50 m2. Dvojdom je postavený z tehly, je zateplený. Staršia časť domu má 6 izieb, 2x kúpelňa, 2x WC, novšia časť domu 2 izby, 2x kúpelňa, WC + podkrovie. Celý dom je podpivničený. K domu prislúcha aj samostatná garáž. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Konečná cena zahŕňa všetky poplatky ohľadom servisu vrátane sprostredkovateľskej provízie realitnej kancelárie.
Košice I - Sever
900 000 €
1,5 izbový byt na prenájom s parkovacím miestom
FÉNIX reality vám exkluzívne ponúka 1,5 izbový byt na Buzuluckej ulici na sídlisku Furča. Byt je situovaný na prízemí bytového domu bez bariér, preto je vhodný aj pre klientov so sťaženým pohybom. Bytovka sa nachádza vo dvore, kde rovno pred oknami viete parkovať svoje auto. Pozostáva z kuchyne s menšou obývacou časťou, samostatnej spálne a veľkej kúpeľne s vaňou. Na chodbe ako aj v spálni sú skrine s dostatočným úložným priestorom. Byt je vhodný pre maximálne dve dospelé osoby a domáce zvieratko nie je prekážkou. Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletné energie,nájom a parkovacie miesto okrem internetu, ktorý majiteľ ponecháva na osobnom rozhodnutí klienta. Podmienkou je 2-mesačný depozit.
Košice III - Dargovských Hrdinov
500 €/mes.
Garáž vo vyhľadávanej lokalite pri nemocnici na Rastislavovej ul. v Košiciach
FÉNIX reality Vám ponúka exkluzívne na predaj radovú garáž na Topoľovej ulici v Košiciach, v bezprostrednej blízkosti nemocnice na Rastislavovej ulici, o ploche 16m² s prislúchajúcim pozemkom. Veľkou výhodou je poloha v širšom centre mesta, kde ju viete využiť či už na vlastné parkovanie v obmedzených možnostiach parkovania v celom meste, alebo ako investíciu na ďalší prenájom. Pre bližšie informácie a dohodnutie termínu obhliadky som vám k dispozícii.
Košice IV - Juh
33 000 €
3-izbový byt v blízkosti centra mesta, Košťova
FÉNIX reality vám exkluzívne ponúka na predaj obľúbený pražský typ bytu s výmerou 68 m2, situovaný vo výbornej lokalite, v kat. území Južné Mesto, v blízkosti centra. 3-izbový byt, na Košťovej ulici sa nachádza na 2. poschodí v zateplenom bytovom dome. Ponúkaná nehnuteľnosť prešla pre tromi rokmi rekonštrukciou, pri ktorej bolo vymurované a obložené jadro, vymenené rozvody elektriny (v jadre, kúpeľni, WC, chodbe a v kuchyni). Súčasťou rekonštrukcie boli tiež vymenené rozvody vody, odpadu, vymenené laminátové podlahy, vymenená kuchynská linka vyrobená na mieru, vymenené exteriérové a interiérové dvere. Dispozícia bytu: - vstupná predsieň, - kúpelňa spojená s toaletou, - obývacia izba so vstupom na loggiu a prechodom do kuchyne - 2 samostatné spálne. K nehnuteľnosti prislúcha kumbál pred pred a pivnica v suteréne bytového domu. V bytovom dome je nový výťah. Správca bytového domu: Správcovské bytové družstvo IV Košice. Energetický certifikát bytového domu: B. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.
Košice IV - Juh
175 000 €
DOM/Luxusná murovaná chata na celoročné bývanie DEDINKY
FÉNIX reality vám exkluzívne ponúka na predaj romantickú chatu v malebnej obci Dedinky. Hľadáme milovníkov prírody a romantiky, ktorí túžia po útočisku v náručí krásnej prírody. Ponúkame vám niečo jedinečné - útulnú chatu s nádherným výhľadom na Palcmanskú Mašu, obklopenú zeleňou, pokojom a pohodlím. Vhodné na celoročné bývanie ako aj lukratívna investičná príležitosť na prenájom počas celého roka. Začnite svoj deň s nádherným výhľadom na jazero z balkóna na prvom nadzemnom podlaží, alebo si doprajte oddych na veľkej terase s plynovým grilom a letnou kuchyňou s výmerou 100m2. Každý západ slnka vás zahrieva romantikou a pokojom tohto útulného miesta. Chata s podkrovím ponúka útulné interiéry s krbom v obývačke a infra panelmi ADAX, ktoré môžete ovládať cez aplikáciu - dokonalá kombinácia tepla a moderného pohodlia. Nachádza sa na miernom svahovitom teréne, na pozemku s výmerou 295 m2. Chata je vybavená kamerovým systémom, je v nej zavedené bezdrôtové pripojenie na internet, elektrina, voda, žumpa. Bola postavená v roku 2009 a prešla malou rekonštrukciou v roku 2020. Súčasťou sú aj 3 parkovacie miesta. Ročné prevádzkové náklady /500 Eur. Dispozícia: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, WC, obývačka s kuchyňou a komora. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú tri izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom, práčkou a samostatné WC. V podkroví je priestor na spanie s oknom. Vďaka polohe ponúka možnosť celoročného bývania a aktívneho životného štýlu počas celého roka. Z chaty už priamo v lyžiarkach nasadnete na lanovku na Geravy, ktorá je súčasťou lyžiarskeho vleku. Táto nehnuteľnosť je ideálnym miestom pre milovníkov zimných športov. Okrem toho neďaleko sú Biele Vody a Mlynky, ktoré slúžia ako lyžiarske strediská, v blízkosti, čo umožňuje ďalšie možnosti na lyžovačku a zimné aktivity. Cez letnú sezónu je to raj pre cyklistov, turistov a rybárov. Možnosť cyklistických výletov po okolitých cestách a chodníkoch v kombinácii s možnosťou rybolovu vo vodnej nádrži poskytuje bohatý zážitok pre tých, ktorí sa radi venujú týmto aktivitám. Dedinky, obec na južných hraniciach Slovenského raja v okrese Rožňava - ideálne miesto na oddych a pohodu v prírode. Chata sa predáva zariadená ako vidíte na fotografiách, vrátane obrazov od akademickej maliarky, ktoré kopírujú zimný a letný výhľad z okna. Radi vás privítame v tomto útočisku, kde každý deň bude plný romantiky a pokoja. Staňte sa súčasťou tejto krásnej dediny a nájdite domov vašich snov! V cene je zahrnuté poradenstvo pri výbere najvýhodnejšej bankovej ponuky na úhradu celkovej kúpnej ceny. Konečná suma zahŕňa všetky servisné poplatky vrátane provízie realitnej kancelárie.
Dedinky
299 900 €
Veľký 2 izbový byt - Železiarenska ulica, Košice- Šaca
FÉNIX reality ponúka exkluzívne na predaj veľký priestranný 2 izbový byt na najlepšej ulici Železiarenska v Košiciach v Šaci. Tehlový byt vo výmere 62m2 je po čiastočnej rekonštrukcii, kde boli vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, interiérové dvere a nové bezpečnostné dvere, čiastočne elektrika. Nachádza sa na 4. poschodí bez výťahu, čo zaručuje tiché prostredie, žiaden hluk nad vami a skvelý výhľad. Veľmi príjemná dispozícia bytu, kde sú veľké izby, svetlá obývačka prepojená s kuchyňou,veľkou chodbou s kumbálom (prípadne šatníkom) a samostatnou spálňou. K bytu prislúcha aj veľká pivnica. Výborná poloha s dobrým spojením do mesta a blízkosťou obchodov a služieb robia z tohto bytu ideálny domov pre tých, ktorí hľadajú kombináciu komfortu a dostupnosti. Byt je kúpou ihneď voľný. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Konečná cena zahŕňa všetky poplatky ohľadom servisu vrátane sprostredkovateľskej provízie realitnej kancelárie.
Košice II - Šaca
85 000 €
REZERVOVANÉ!Záhrada Košická Polianka, 355m2, všetky IS
Rezervované!!!!! FÉNIX reality ponúka exkluzívne na predaj záhradu s chatou v blízkosti Košíc, len 12 km od centra v Košickej Polianke. K tejto príjemnej záhrade vás privedie dobrá spevnená prístupová cesta. Záhrada je vo výmere 355m2, kde pozemok je prevažne kaskádovitý. Dá však pekne členiť na niekoľko zón. Záleží už len na vašej fantázií. Na záhrade stojí chata, ktorá pozostáva z prízemného podlažia, kde sa nachádza pivnica/ technická miestnosť. Na prvom poschodí sa nachádza priestor pre menšiu kuchyňu spojenú s obývačkou a prípravou na krb a na druhom podlaží priestor o výmere 16 m2 vhodný na maličkú spálňu. IS: elektrika, voda (studňa), ohrev vody + zásobník, žumpa. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnuté aj poradenstvo ohľadom ponúk bánk, na základe ktorých vyberieme tú najvýhodnejšiu k realizovaniu vyplatenia celej kúpnej ceny. Konečná cena zahŕňa všetky poplatky ohľadom servisu vrátane sprostredkovateľskej provízie realitnej kancelárie.
Košická Polianka
35 000 €
Pozemok vo výnimočnom prostredí, Opátka Košice-okolie
FÉNIX reality ponúka exkluzívne na predaj pozemok 400m2 priamo v obci Opátka, len (28 min) od Košíc. Tento výnimočný rovinatý pozemok v sebe hlavne ukrýva čaro nádnernej okolitej prírody, vôňu lesov, potôčika a skutočne čistého vzduchu. K pozemku vás privedie nová asfaltová cesta. Pre milovníkov histórie je tu krásny výhľad priamo z pozemku na historický rímskokatolický kostol Sv.Floriána. Pozemok disponuje IS: elektrika, voda- studňa, kanalizácia - žumpa, príp. ČOV, ktorú je potrebné pripraviť. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnuté aj poradenstvo ohľadom ponúk bánk, na základe ktorých vyberieme tú najvýhodnejšiu k realizovaniu vyplatenia celej kúpnej ceny. Konečná cena zahŕňa všetky poplatky ohľadom servisu vrátane sprostredkovateľskej provízie realitnej kancelárie.
Opátka
28 000 €
Veľký slnečný pozemok v Moravanoch pri Michalovciach
FÉNIX reality vám ponúka na predaj v srdci Zemplína veľký pozemok neďaleko Michaloviec, v obci Lučkovce, časť Moravany. Na pozemku stojí menší váľkový dom postavený v roku 1942, ktorý je využívaný ako chalupa. Dispozične pozostáva z jednej obytnej miestosti, menšej kuchynky a technickej miestnosti. Ide o menšiu stavbu, z ktorej vie šikovný majster vyčarovať pekné víkendové bývanie. Pozemok má rozlohu 2887 m2 a je na ňom zasadených množstvo rodiacich ovocných stromov. Pozemok je široký 17 metrov a dlhý 203 metrov so všetkými inžinierskymi sieťami. Od Košíc sú Moravany vzdialené len 51 km a od Michaloviec približne 16 km. V obci je kompletná občianska vybavenosť a dominantou je nepochybne rímskokatolícky kostol sv. Štefana kráľa zo 16.storočia. Ak vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.
Moravany
39 900 €
Stavebný pozemok Mokrance
FÉNIX reality ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok, ktorý má 5 árov, pričom už boli vykopané základy v lete v roku 2022 a zaliata betónová platňa v decembri 2022 so zastavanou plochou 130 m2. K dispozícií je vypracovaný aj projekt stavby (vrátane ceny), vydané stavebné povolenie. Na pozemku sú pripravené vrátane ceny stavebný materiál Porfix 300 na dokončenie stavby (obvodové a stredové múry). Inžinierske siete: Elektrika, Plyn, Obecná voda, Kanalizácia - žumpa (je potrebné ju vykopať), Internet V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnuté aj poradenstvo ohľadom ponúk bánk, na základe ktorých vyberieme tú najvýhodnejšiu k realizovaniu vyplatenia celej kúpnej ceny. Konečná cena zahŕňa všetky poplatky ohľadom servisu vrátane sprostredkovateľskej provízie realitnej kancelárie.
Mokrance
145 000 €
Krásny stavebný pozemok v Maďarsku
FÉNIX reality vám exkluzívne ponúka krásny rovinatý stavebný pozemok s rozlohou 969m2. Nachádza sa v intraviláne obce Szinpetri vzdialenej od Košíc cca 64 km a od známej obce Aggtelek 10km. Na pozemok je vydané stavebné povolenie s nákresom a rozmermi nehnuteľnosti, ktorú na ňom môžete postaviť. Inžinierske siete sa nachádzajú pred pozemkom. V dedine je viacero Košičanov, ktorí svoje nehnuteľnosti využívajú či už na bývanie alebo na víkendovú rekreáciu. Dedina Szinpetri je známa rôznymi zaujímavosťami. Nachádza sa tu múzeum najväčšej knihy sveta, množstvo jaskýň v okolí a je obklopená krásnou prírodou Národného parku Aggtelek. Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho servisu. Radi vám pomôžeme aj s vybavením lakcím karty.
Maďarsko
12 900 €
Prenájom zariadených kancelárií v novovybudovanom areáli - Buzica
Ponúkame vám jednotlivo na prenájom tri kancelárie v štvorpodlažnej administratívnej budove novotou voňajúceho areálu postaveného v obci Buzica. Veľkým plusom je fakt, že prenajímateľ vám tieto priestory už základným nábytkom (stoly, stoličky, regály) zariadil. Lá(s)kavé, že? Areál je chránený kamerovým systémom zvonku i vo vnútri. A teraz POZOR, prosím vás! V cene nájomného sú zahrnuté energie, klimatizácia, internetové pripojenie i parkovanie. K dispozícii kuchynka, denná miestnosť - jedáleň. Tak isto možnosť využitia miestnosti stvorenej na prednášky, semináre a pod. s dostupnou projekciou a kapacitou aj 40 osôb, ak nie viac. Kancelárie na 1. poschodí o rozlohe 45,12m2 a 32,20m2. Tretia kancelária na 2. poschodí o rozlohe 18,05m2. Cena: 5,98€/m² bez DPH. Zadívajte sa, prosím, na obrázky. A pokiaľ by ste sa radi nechali príjemne prekvapiť ako my, určite dôjdite aj osobne.
Buzica
269,82 €/mes.
REZERVOVANÉ - Záhrada s murovanou chatou, Čermeľ - Košice - Sever
FÉNIX reality vám exkluzívne ponúka na predaj nádhernú záhradu s murovanou chatou a priestrannou terasou vo vyhľadávanej lokalite Čermeľ Košice-Sever. K pozemku vás dovedie spevnená cesta + lesná cesta. Pozemok je prevažne rovinatý o výmere 510m2. V roku 2007 prebehla kompletná rekonštrukcia, vrátane zateplenia. Zastavaná plocha chaty je 40m2. V tejto trojpodlažnej chate sa pri vstupe nachádza menšia predsieň, priestranná obývačka s romantickým krbom spojená s kuchyňou a kúpeľňa s WC. Na druhom podlaží sa nachádza veľká izba spolu s kumbálom. V podkroví sa následne nachádza ďalšia útulná izba s nádherným výhľadom. Chatka je aj čiastočne podpivničená s dostatočne veľkým priestorom. IS: elektrina, čistička odpadových vôd V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok prípadne podrobnejších fotografii ma neváhajte kontaktovať. Cena zahŕňa kompletný poradenský servis vrátane hypotekárneho servisu a provízie realitnej spoločnosti.
Košice I - Sever
90 000 €
REZERVOVANÉ - Moderný kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt, Stromová ul., Košice-Staré mesto
Čo by ste povedali na útulný novotou voňajúci bytík v srdci mesta? V ktorom nepotrebujete ani prstom pohnúť, len sa nasťahovať a začať si ho pohodlne užívať? So všetkými vymoženosťami skvelej polohy v blízkosti centra Košíc... Ponúkame vám exkluzívne na predaj plne zariadený 2-izbový byt s lodžiou o rozmere 53m² umiestnený na prvom poschodí. Tehlový bytový dom prešiel tak isto nedávno rekonštrukciou. Lokalita ponúka kvalitnú občiansku vybavenosť v bezprostrednom okolí. A keďže sme v ňom strávili spústu času, dovolíme si vám sľúbiť, že blízkosť železnice vás vôbec odrádzať nemusí. Okrem bežných ruchov obývanej časti mesta vás nič znepokojovať nebude. Byt pozostáva z priestrannej spálne so vstavanými skriňami s dostatočným úložným priestorom, obývačky s otvorenou kuchyňou, kúpeľne so svetlíkom a chodby. Prináleží k nemu pivnica v prízemí bytového domu. Ako vlastník nehnuteľnosti sa môžete stať členom OZ s výškou členského poplatku 120€/rok, na základe čoho vám bude pridelené vonkajšie parkovacie miesto. Nakoniec, aj bez neho problém s parkovaním v tejto lokalite mať nebudete, keďže novopostavené bytové domy v okolí majú vlastné garáže i parkoviská. Výhoda strategického umiestnenia nehnuteľnosť vhodne predurčuje aj pre investičnú príležitosť. Je dostupná pešou chôdzou na železničnú stanicu, Hlavnú ulicu - s prístupom k rôznym reštauráciám, kultúrnym inštitúciám a ďalším občianskym službám, ako aj k areálom košických univerzít. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie ako aj kompletný právny i hypotekárny servis. Dohodnite si, prosím, termín obhliadky. Radi vám túto príjemnú možnosť domova predvedieme.
Košice I - Staré Mesto
145 000 €
Rodinný dom Malé Ozorovce
FÉNIX reality vám exkluzívne ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Malé Ozorovce, situovaný východne od krajského mesta Košice vzdialeného 40 km a len 15 km od mesta Trebišov. Dom sa nachádza na peknom pozemku o rozlohe 812 m2. K domu prislúcha záhrada o výmere 904m2. Charakteristika nehnuteľnosti: Zastavaná plocha: 148 m2 Obytná plocha: 240 m2 Dom je v pôvodnom, ale udržiavanom stave, strecha je plechová. Kúrenie je zabezpečené plynom (liatinové radiátory), ale s možnosťou aj kúrenia tuhým palivom. Na prízemí sa nachádzajú 2 izby + práčovňa a garáž. Na podlaží, ktoré má samostatný vchod sa nachádzajú 4 izby, menšia špajza a chodba a kúpeľňa. Obe poschodia sú prepojené vnútorným schodiskom . Zo špajze vedú schody na pochôdznu povalu, ktorá poskytuje možnosť podkrovného bývania. Okná sú plastové (zn.REHAU) vo veľmi dobrom stave. V izbách sú drevené podlahové dosky a parkety, ktoré sú v dobrom stave. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa a žumpa. V obci zatiaľ nie je obecný vodovod ani kanalizácia. Dom je v dobrej technickej a estetickej kondícii, vhodný pre rodinu hľadajúcu priestranstvo a pohodlie v príjemnom vidieckom prostredí. Dohoda na cene možná.
Malé Ozorovce
105 000 €
Historický dom v Zamagurí - Spišská Stará Ves
FÉNIX reality vám ponúkajú jedinečnú príležitosť vlastniť dom v pôvodnom stave v nádhernej Spišskej Starej Vsi. Tento historický dom s 5 izbami, 2 kúpeľňami a dvoma kuchyňami sa nachádza v jednom z najkrajších kútov Slovenska. Stojí na pozemku s rozlohou 895m2 a disponuje všetkými inžinierskymi sieťami. Nehnuteľnosť je kompletne podpivničená. Okrem svojho kultúrneho dedičstva Spišská Stará Ves ponúka aj nádherné prírodné scenérie. V okolí domu sa nachádza množstvo turistických trás, kde si môžete vychutnať krásy tatranskej prírody, Spišskej Magury a Národného parku Pieniny. Nedá nám nespomenúť aj kúpele Smerdžonka priamo v Červenom Kláštore známe svojimi minerálnymi prameňmi, ktorých história siaha až do 14.storočia, keď ich objavili mnísi a začali využívať na liečebné účely. Asi najznámejším z nich bol legendami opradený lietajúci mních Cyprián. Dom je ako stvorený na prevádzku penziónu, keďže v tejto oblasti je celoročný dopyt po službách tohto charakteru. Táto možnosť vám umožní využiť jeho potenciál nielen ako miesto na oddych, ale aj ako podnikateľskú príležitosť. Horné poschodie domu je rozostavané podkrovie, ktoré vám umožní pridať ďalšie izby a zvýšiť tak jeho hodnotu. Je tam predpríprava a začatá rekonštrukcia na ďalšie miestnosti a samostatné sociálne zariadenia a kuchyňu. Tento dom ponúka nekonečné možnosti a čaká na svojho nového majiteľa, ktorý ho pretvorí na svoj sen. Tu je niekoľko nápadov, ako by ste mohli využiť túto budovu: 1. Rodinný dom s oddychovým priestorom: Môžete vytvoriť príjemný rodinný dom s obývacou izbou, jedálňou, kuchyňou a spálňou vo vyššom poschodí. Ostatné izby môžu slúžiť ako detské izby, študovňa alebo pracovňa. Podkrovie môže byť miestom na relaxáciu a oddych, napríklad hernou izbou, knižnicou alebo miestnosťou na cvičenie. 2. Penzión alebo ubytovacie zariadenie: Vzhľadom na dostupnosť izieb by ste mohli premýšľať o prevádzke penziónu alebo ubytovacieho zariadenia. S príjemným prostredím Spišskej Starej Vsi by to mohlo byť atraktívne pre turistov a návštevníkov. 3. Coworkingový priestor a domáce kancelárie: Využite izby ako coworkingový priestor alebo domáce kancelárie pre profesionálov, ktorí potrebujú oddelený pracovný priestor. Tieto priestory môžu byť prenajímané ako individuálne kancelárie alebo spoločné pracovne s flexibilnými možnosťami. 4. Reštaurácia alebo kaviareň: uvažujte o transformácii časti budovy na reštauráciu alebo kaviareň, ktorá môže ponúkať jedinečnú atmosféru a miesto na stravovanie pre návštevníkov Spišskej Starej Vsi. 5. Komunitný alebo umelecký priestor: Zvážte vytvorenie komunitného alebo umeleckého priestoru, kde by sa mohli vykonávať workshopy, kurzy alebo umelecké podujatia. Tieto priestory môžu slúžiť ako miesto stretávania a podpory kreativity. Tieto sú len niektoré nápady na využitie vašej budovy v Spišskej Starej Vsi. Je dôležité zvážiť potreby a záujmy miestnej komunity a trhu, aby ste našli najvhodnejšie využitie pre túto budovu. Tento dom obýval barón Baltazár Mattyaszovszky, ktorý bol posledný slúžny a prvý okresný náčelník Magurského okresu. Predná izba v dome bola zariadená ako poľovnícka izba. Celý dom dýcha históriou a ak túžite byť jej súčasťou, tak tento dom je pre vás správnou voľbou. Spišská Stará Ves je tretím najmenším mestom na Slovensku, ale isto nie malým svojim vyžitím. Okrem bohatých reštauračných možností máte na skok rybníky s pieskovou plážou, atrakciu v podobe splavu Dunajca na pltiach, lyžiarske vleky a mnoho iných foriem relaxu. Cez most cez Dunajec vstupite suchou nohou na územie Poľska. Tešíme sa na obhliadky :).
Spišská Stará Ves
159 000 €
Rodinný dom Silica
FÉNIX reality vám ponúka na predaj rodinný dom v slovenskom krase, v obci Silica. Obec je vzdialená 20 km od okresného mesta Rožňava a od Košíc 70 km. Je obklopená krásnou prírodou, kde nájdete priepasť Brázda, Farárove jazero alebo Silickú ľadnicu, ktorá je najnižšie položenou ľadovou jaskyňou na Slovensku a v Európe. V obci sa nachádza škola, škôlka, zdravotné stredisko, kostol. Dom leží na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 1364m2 , z ktorého zastavaná plocha a nádvorie je 1065m2. K domu prislúcha aj letná kuchyňa, garáž a hospodárske priestory. Na záhrade sa nachádzajú ovocné stromy, višňa, hruška, jablko, slivka, orech. Dom je v pôvodnom stave, strecha je eternitová. Kúrenie je zabezpečené plynom (gamatky), ale je možnosť aj kúrenia tuhým palivom. Na prízemí sa nachádzajú 2 izby + pivnica. Na podlaží, ktoré má samostatný vchod sa nachádzajú 4 izby, menšia špajza a chodba. Kúpeľňa je iba v druhej budove v tzv. letnej kuchyni. Táto vedľajšia budova pozostáva z 3 priestorov - kuchyňa , kúpeľňa a špajza. Voda je zavedená iba do tej budovy. Okná sú vymenené, ostatné časti sú v pôvodnom, ale udržiavanom stave. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa. V obci nie je kanalizácia, je potrebné si zabezpečiť žumpu. Dom môže slúžiť na bývanie pre 2 generácie. Na pozemok je možné dostať z 2 strán.
Silica
59 000 €
Budova - hala vhodná na podnikanie , Lipany
Ak hľadáte ideálne miesto pre vaše podnikanie, máme pre vás ideálne riešenie. FÉNIX reality vám v exkluzívnom zastúpení ponúka halu/budovu v Lipanoch, so zastavanou plochou 264 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti hlavnej cesty, na začiatku obce Lipany, v zastavanej časti. Budova dispozične pozostáva zo vstupnej haly, štyroch miestnosti, chodieb a samostatných malých miestnosti, ktoré je možné v budúcnosti využívať ako sociálne zariadenia. Možnosti využitia - Výrobná hala - Ideálna pre malé a stredné podniky v oblasti výroby rôznych produktov, - Skladový priestor - Poskytuje dostatočný priestor na uskladnenie tovaru pre obchodné účely, - Distribučné centrum - Vďaka svojej polohe je vhodná na distribúciu tovaru do okolitých oblastí, - Kancelárske priestory - S možnosťou nadstavenia ďalšieho podlažia je možné vytvoriť kancelárske priestory pre vašich zamestnancov, - Športový areál - Možnosť premeny na športovú halu pre rôzne aktivity ako fitness a multišportové zariadenie, - Kreatívne dielne - Pre umelcov a remeselníkov poskytuje dostatok priestoru na ich tvorivé aktivity, - Logistické centrum - Ideálne pre firmy zaoberajúce sa logistikou a skladovaním tovaru. - Autoservis a pneuservis. V budove, ktorá je celá podpivničená je nová elektrina s medenými káblami. Možnosť pripojenia na obecný vodovod a kanalizáciu. Parkovanie: 4 parkovacie miesta pri budove. Budova je vhodná aj na nadstavbu ďalšieho podlažia. Nechajte svoju predstavivosť prekvitať v tejto univerzálnej hale s neobmedzenými možnosťami využitia! Dohoda možná. Pre viac informácií a obhliadku ma kontaktujte.
Lipany
99 000 €
Krásny tehlový byt v Maďarsku
Bývať v centre mesta je snom mnohých z nás. My vám jeden taký byt ukážeme. I keď nie je v Košiciach, dokonca ani na Slovensku, ale sme presvedčení, že vás očarí. Nachádza sa v meste Sátoraljaújhely, v tesnej blízkosti hraníc so Slovenským Novým Mestom, priamo v srdci hlavného námestia. Ak však potrebujete denne dochádzať za prácou napríklad do Košíc, tak cez obec Skároš je to iba 48 km. Tehlová budova, v ktorej sa byt nachádza bola postavená v sedemdesiatych rokoch. Ponúka krásny výhľad na pešiu zónu z priestranného balkónu s rozlohou 9m2. Nehnuteľnosť je na 1. poschodí a má rozlohu 70m2. Tri izby poskytujú dostatok priestoru aj pre rodinu alebo jednotlivcov. V celom byte sú drevené parkety a dlažba v kuchyni, kúpeľni a toalete. Nehnuteľnosť je síce v pôvodnom stave, ale má svoje veľké čaro a dá sa prerobiť podľa vlastnej fantázie. Sátoraljaújhely je mestečko s históriou, výbornou občianskou vybavenosťou a kvôli nižším nákladom na život tam žije veľa Slovákov. Konkrétne v tomto byte sú náklady iba cca 80 eur. Poruke máte nemocnicu, potraviny, ale aj menšie nákupné centrá. A na dobrú zmrzlinu či hamburger si viete odskočiť v papučiach . Cena nehnuteľnosti je vrátane sprostredkovateľskej provízie a právneho servisu. Cena energií: 80 Euro / mesiac
Maďarsko
55 000 €
Slnečný pozemok vhodný na výstavbu RD , Drienica
Ponúkame na predaj atraktívny pozemok v pokojnej obci Drienica, ideálny pre stavbu rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Tento pozemok sa nachádza v malebnej časti obce s krásnym výhľadom na okolitú prírodu a zároveň poskytuje dostatočné súkromie pre vaše budúce bývanie. Obec Drienica sa nachádza na východnom Slovensku, administratívne je začlenená do Prešovského kraja, do okresu Sabinov.Vzdialenosť obce od mesta Prešov je 25 km, od okresného mesta Sabinov 4 km. Pozemok sa nachádza v blízkosti lyžiarskeho vleku a lanovky na Lysu. Obec Drienica je obľúbená pre svoju pokojnú atmosféru a prírodné scenérie. Vzdialenosť od hlavného mesta je len pár kilometrov, čo umožňuje ľahký prístup k obchodom, službám a ďalším zariadeniam. Vstup na pozemok je z obecnej cesty. Parametre pozemku: Rozloha: 800 m2 Šírka pozemku: 15 m Dĺžka pozemku: 85 m Prípojky na pozemku: elektrina, voda, kanalizácia, možnosť pripojenia na plyn Výhody: - Pokojné prostredie s výhľadom na prírodu - Vhodné pre stavbu rodinného domu alebo rekreačnej chaty - Dobrá dostupnosť k hlavným cestným komunikáciám - Blízkosť občianskej vybavenosti a základných služieb Cena: 115.000 Eur Neváhajte a zabezpečte si tento úžasný pozemok v obci Drienica pre vaše budúce bývanie alebo rekreáciu. Pre viac informácií alebo na zabezpečenie obhliadky nás kontaktujte na uvedených kontaktných údajoch. Dostupnosť verejnej dopravy v blízkosti. Dohoda možná.
Drienica
115 000 €
Rodinný dom s umeleckým nádychom, Kluknava, okres Gelnica
FÉNIX reality ponúka exkluzívne na predaj skutočne nádherný rodinný dom v malej obci Kľuknava, ktorej poloha je doslova zasiahnutá bohatou prírodou a históriou - pastva pre oči po rannom zobudení. Nachádza sa v okrese Gelnica, cca 45 min od Košíc. Rodinný dom s rozlohou 100 m2, s 3 izbami, veľkou kupeľňou a slnečným rovinatým pozemkom 1220 m2, ktorý je síce v pôvodnom stave zvonku, avšak v jeho vnútri zaznejú tóny vkusu, umeleckosti a dizajnu v úžasnom priestore. Dom je postavený z tehál, z roku 1959, pričom kompletná interná rekonštrukcia prebehla v roku 2017 - drevené kvalitné podlahy, nová eletrina, omietky, kúpelňa s WC, drevené okná s trojsklom, ktoré sú najdôležitejším členiacim elementom fasády boli vyrobené na mieru spoločnosťou Drevovýroba Kočiš v Žehre. Na pozemku sa nachádza pristavaná garáž a pivnica pod domom. Strecha je plechová, pochôdzna, je možné v budúcnosti dobudovať podkrovie. Siete: plyn, elektrina, studňa, žumpa s objemom 5 m3, internet. Dizajn dopĺňa krásna kachľová pec v spálni a piecka v obývačke. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte ma pre bližšie informácie. Konečná cena zahŕňa všetky poplatky vrátane sprostredkovateľskej provízie realitnej kancelárie a kompletného právneho a hypotekárneho servisu. Nehnuteľnosť už má vypracovaný znalecký posudok.
Kluknava
99 900 €