VIV REAL PREDAJ STAVEBNÝCH POZEMKOV V OBCI BANKA V BLÍZKOSTI KÚPEĽNÉHO OSTROVA
Ponúkame vám na predaj dva stavebné pozemky v obci Banka. Rozloha pozemkov: 785m2 a 950 m².Možnosti výstavby: individuálne rodinné domy, dvojdomy.Zastavaná plocha sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova, ktorý je stredobodom kúpeľného mesta Piešťany. Pozemok je s Kúpeľným ostrovom spojený úzkym pásom rieky Váh, ktorá je dôležitým zdrojom liečivého bahna. Na Kúpeľnom ostrove je spolu s výborne vybaveným rezortom a komplexnými službami k dispozícii aj golfové ihrisko s 18 jamkami . Okrem nich ponúka Kúpeľný ostrov aj množstvo liečivých procedúr.Betónová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, tiché prostredie,15 min.chôdze do centra mesta Cena 205 €/m2.
Banka
160 720 €
VIV Real predaj stavebného pozemku v obci Modrovka
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok - pre rodinné domy v obci Modrovka.Celková plocha pozemku je 2137m2. Pozemok je možný rozdeliť na tri stavebné pozemky na ktoré vedie samostatný prístup.Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrické vedenie, plynové vedenie.Výhody: slnečný, tiché prostredie. Výhody: slnečný,tiché prostredie s pekným výhľadom na okolité hory. Cena 56 €/m2. Bližšie informácie na tel.č.0911272333
Modrovka
119 672 €
VIV Real predaj trojizbového bytu na ul.Adama Trajana v Piešťanoch
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, na sídlisku Adam Trajan v Piešťanoch, na ulici A.Trajan a tvoria ho 2 izby,obývačka,kuchyňa vybavená komplet so spotrebičmi plynový šporák,elektrická rúra, špajza, kúpeľňa, toaleta, balkón a pivnica v suteréne bytového domu.Byt sa nachádza na tretom poschodí a prešiel kompletnou rekonštrukciou kde boli vymenené plastové okná,bytové jadro zrekonštruované , samostatná kúpeľňa s vaňou ,samostatne WC. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v roku 2016 kde boli zrekonštruované spoločné priestory, vstup, nová fasáda, nový výťah,zateplený bytový dom.Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia.Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine.Výhody: slnečný, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. skrine.Výhody: slnečný, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 144 000 €
Piešťany
144 000 €
VIV Real predaj stavebného pozemku v tichej lokalite v obci Ratnovce
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Ratnovce v novovybudovanej lokalite . Plocha: pozemku 1010m2. Pozemok je možný rozdeliť na dva stavebné pozemky na ktoré vedie samostatný prístup.Šírka pozemku je 17 metrov a dĺžka 60 metrov.Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka.Výhody: slnečný, tiché prostredie. Cena 100 €/m2.
Ratnovce
101 000 €
VIV Real predaj stavebného pozemku v novej lokalite v obci Ratnovce
Ponúkame Vám na predaj pozemky v novej lokalite v obci Ratnovce pre výstavbu rodinných domov kde je možnosť rozdelenia na dva stavebné pozemky. Plocha: pozemku 1800m2. Rovinatý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod, plynová prípojka.Výhody: slnečný, tiché prostredie. Cena 80 €/m2.
Ratnovce
80 €/m²
VIV Real Predaj stavebného pozemku v obci Ratnovce
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Ratnovce v novovybudovanej tichej lokalite s výmerou 1097 m2.Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka.Výhody: slnečný, tiché prostredie. Cena 53 €/m2.
Ratnovce
58 141 €
VIV REAL PREDAJ STAVEBNÉHO POZEMKU V TICHEJ LOKALITE V OBCI Horná Streda
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Horná Streda v tichej lokalite s výmerou 1200m2.Šírka pozemku je 15 metrov a dĺžka 84 metrov.Rovinatý pozemok, asfaltová prístupová cesta k pozemku. Pri pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plyn, voda v obci sa rieši studňou a žumpou.Výhody: slnečný, tiché prostredie. Cena 80 €/m2.
Horná Streda
108 000 €
VIV Real predaj pozemku pre výstavbu rodinných domov
Ponúkame Vám na predaj pozemky - pre rodinné domy v Piešťanoch na Hlbokej ulici. Plocha: pozemku 8000m2. Rovinatý pozemok. Dláždená prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, tiché prostredie. Cena 60 €/m2.
Piešťany
480 000 €