Prenosný Samsung projektor 2.generácia LFF3C 2023
Predám špičkový prenosný Samsung projektor s automatickým nastavením a vyrovnávaním aj zaostrením obrazu. Recenzie o ňom vravia samé za seba. Dôvod predaja: už jeden mám. Kúpil som si ho sám a tento som dostal pod stromček. Nakoľko mám dva posúvam ho ďalej, nech spraví radosť druhému. Stav: takmer nový, Pár krát som ho pustil pre deti. Cena nového sa pohybuje od cca 749 do 990 eur. Vlastnosti: - 360 stupňovým priestorovým zvuk - 180 stupňová projekcia, takže obraz môžete premietať na stenu, na strop, na zem, kdekoľvek - možnosť napojiť pomocou USB-C káblu aj k externej batéria využiť ho aj kdekoľvek vonku - hlasová asistencia Bixby, funkciu zrkadlenia telefónu či televízora alebo režim Ambient, ktorý môže na stene vytvoriť atraktívne osvetlenie, premietať abstraktné obrazy či fotky.Využitie je len a len na Vás... Recenzie o ňom vravia sami sa seba. Záruku neposkytujem ! Záruka plynie zo záručného listu, kde som ho kúpil. Samozrejme je v pôvodnom balení. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem Pri rýchlom jednaní možná zľava...
Lúka
500 €
Xtorm XR105 Solar SuperCharger
Predám Xtorm Solar SuperCharger 10,000. Je robustná vonkajšia solárna nabíjačka s duálnym solárnym panelom pre maximálny zisk energie. Poskytne slobodu a energiu, aby ste mohli ísť kamkoľvek chcete, vďaka čomu je ideálny pre všetky dobrodružstvá. SuperCharger je možné nabíjať dvoma spôsobmi, buď cez USB-C alebo tak, že ho vezmete von a necháte vstavanú súpravu solárnych panelov pracovať. Prípadne zavesíme s karabínou na batoch a necháte ju nabíjať pri turistike....je len na Vás, ako a kde :-) Stav: nová, nepoužívam ju. Otvorená len za účelom kontroly a dobitia. Vlastnosti, parametre: - powerbanka s robustným a odolným telom - kapacita powerbanky 10 000 mAh - zvýšená odolnosť IPX4 - 2× USB a 1× USB-C s podporou PowerDelivery až 20 W - karabína na pripevnenie powerbanky na batoh alebo oblečenie - solárne napájanie powerbanky s výkonom až 4,5 W Záruku neposkytujem ! Záruka plynie zo záručného listu. Samozrejme je v pôvodnom balení. Ak chcete vidieť viac, nie je problém rozbalím a nafotím. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda, prípadne navrhnite cenu. Ďakujem :-)
Lúka
39 €
Tehotenská dlhá vetrovka, veľkosť M
Predám tehotenskú dlhú vetrovku bez kapucne s možnosťou prispôsobenia šírky podľa potreby. Vetrovka je v dobrom stave (pozri fotky) nie je poškodená, zips plne funkční. Budem rada, ak poslúži ešte inej mamičke. Pozrite si aj ďalšie moje ponuky. Pri kúpe viacerých kúskov oblečenia, samozrejme pošlem jedným balíkom. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem.
Lúka
20 €
RETRO: POI mp-3 Player diva 2000
Retro POI mp-3 Player diva 2000 je úplne v pôvodnom stave. Nikdy nebol pustený. Až tak som bol naň hrdý, že som ho schoval to škatulky a zabudol som na neho. Pri upratovaní som naň narazil. Pekný nostalgický kúsok. Už bude mať pár rokov na vyše :-) cca 30 rokov. Vlastnosti a stav vidieť na krabičke a fotkách. Možnosť zaslania po dohovore.
Lúka
ponúknite
Dvakrát balkónová zástena svetlosivá, 76 x 445 cm
Predam dva kusy balkónovej zásteny za cenu jednej. Vlastnosti a veľkosť nájdete nižšie v popise. Stav: obe sú vo veľmi dobrom stave, nakoľko som ich mal pripevnené len niekoľko dní a boli demontované a odložené do garáže. Možné pri prevzatí si ich samozrejme prekontrolovať. Popis zo stránky: Chcete aby na váš balkón nebolo vidieť z ulice? Kúpte si túto šikovnú zástenu, ktorú jednoducho u upevníte na zábradlie. Je odolná voči vode aj slnečnému žiareniu (UV 30 plus). V balení nájdete 12 upevňovacích lán s dĺžkou 70 cm. Parametre a špecifikácia: Farba: sivá Materiál: 100% polyester Šírka (cm): 445 cm Výška (cm): 76 cm Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda, prípadne navrhnite cenu. Ďakujem :-)
Lúka
8 €
Predám detské vysielačky
Predám detské vysielačky, ako sú na obrázku. Stav: funkčné ale nevyužité. Boli použité na karneval a odvtedy sa nepoužívajú. Preto posúvam ďalej. Záruku neposkytujem! Preferujem osobný odber, ale nie je problém zaslať aj poštou. Rozhodnutie nechávam na Vás.
Lúka
3 €
Žalúziový spínač s krytom a rámikom
Žalúziový spínač s krytom a rámikom aj s vnútrom. Tovar je celkom nepoužitý, bol zakúpený, ale nikdy sa nepoužil. Ostalo mi ešte šesť kusov.
Lúka
20 €
retro: olympus trip xb41 af
Predávam RETRO FOTOAPARÁT pre zberateľov a nostalgikov. Popis: Úžasne ľahko použiteľný a jednoduchý opakovane použiteľný bodový a snímací fotoaparát, ktorý je ideálny pre začiatočníkov. Tento fotoaparát je vybavený objektívom 28 mm f/6,3 s automatickým zaostrovaním a vstavaným automatickým bleskom a možno ho používať vo všetkých nastaveniach a je spoľahlivý a ľahko sa používa. Pridanie vstavaného motora umožňuje fotoaparátu automaticky posúvať a pretočiť film za vás, čo znamená, že všetko, čo musíte urobiť, je namieriť a snímať. Funkcie: Objektív 28 mm f/6,3 Olympus Automatický navíjač motora Film Advance Automatické blikanie Automatické zaostrovanie/expozícia Samospúšť Stav: veľmi pekný, málo používaní, plne funčný. Pozri obrázky. Záruku neposkytujem! Samozrejme je v pôvodnom balení. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem. Cena je len orientačná, stanovená podľa predaja na ebay, kde sa pohybuje od 49 do 90 eur. Preferujem osobný odber, ale nechám to na Vás.
Lúka
ponúknite
Hračky pre rozvoj zručnosti dieťaťa
Predám hračky pre rozvoj dieťaťa. Budem rád ak ešte niekomu poslúžia, ako poslúžili veľmi dobre nám. Stav: sú vo veľmi peknom stave, pozri si obrázky. Žiadne obrázky nie sú upravované. Záruku neposkytujem! Preferujem osobný odber, ale nie je problém zaslať aj poštou. Rozhodnutie nechávam na Vás.
Lúka
6 €
JBL Harman Live 460NC
Predám takmer nepoužívané bezdrôtové slúchadlá JBL Live 460NC. Mám na výber len biele a modré. Ružové už nemám. Obrázky som ponechal len za účelom nahliadnutiu vlastností. Krabica sú rovnaké len zmena farby. Cena je za kus. Vlastnosti výrobku: Bezdrôtové slúchadlá JBL Live 460NC s masívnymi 40-mm meničmi prinášajú sofistikovaný JBL Signature Sound, zvýraznený vylepšenými basmi. Zapnite funkciu potlačenia okolitého hluku a ponorte sa do izolovaného sveta hudby, či už ste v autobuse alebo idete po rušnej ulici. Slúchadlá vám tiež poskytnú pohodlie handsfree telefonovania a jednoduchý prístup k inteligentným asistentom vrátane možnosti ovládať rôzne funkcie iba hlasom. Ľahká konštrukcia slúchadiel a nastaviteľný hlavový most s mäkkým polstrovaním vám zaručia maximálne pohodlné počúvanie, a to až 50 hodín na jedno nabitie. Bližší popis, špecifikácie viem Vám dodať, prípadne Vás nasmerovať na dané internetové stránkami, ktoré sa zaujímajú o testy, či videa, prípadne i na výrobcu, kde schopnosti sú rozpísané do detailov. Stav: pozri fotky, rozbalé len za účelom overenia funkčnosti a možnosti vloženia inzerátu podľa pravidiel. Takmer nepoužíté a vrátené späť.. Záruku neposkytujem ! Záruka plynie zo záručného listu, kde som ich kúpil Doba záruky je približne ešte rok. Samozrejme je v pôvodnom balení.. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda, prípadne navrhnite cenu. Ďakujem :-)
Lúka
70 €
Herné slúchadlá P83962 (MD 87640)
Predám nepoužívané, nové herné sluchádlá P83962 (MD 87640).Vynikajúca kvalita zvuku a reproduktorov, silné basy, mikrofón, ovládanie hlasitosti pomocou káblového diaľkového ovládača Stav: takmer nové, zakúpené, ale nepoužívané. Boli len odskúšané. Nebol nejak čas na hranie a pri dvoch deťoch asi ani nebude...:-) Vlastnosti: • Vynikajúca kvalita zvuku a reproduktorov • Silné basy • Úžasný dizajn • Najlepšie pohodlie pri nosení vďaka dizajnu cez uši • Vstavaný mikrofón • Kábel - Ovládanie hlasitosti: Ovládanie hlasitosti a prepínač stlmenia sú vždy po ruke pre rýchle nastavenie zvuku • Kompatibilné so systémami Playstation 4 a Xbox One Samozrejme je v pôvodnom balení. Ak chcete vidieť viac, nie je problém rozbalím a nafotím. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem.
Lúka
20 €
Top ponuka - Avionaut Glider Isofix+prídavná noha
!!! Top ponuka !!! Viem že niekomu sa cena vidí drahá v porovnaní s inými, ale cena je v tomto prípade s prídavnou nohou. Lebo bezpečnosť dieťaťa je na prvom mieste. Plus šetrenie sedadla, nakoľko je autosedačka o pár milimetrov vyššie, ako sedadlo čím sa nekazí poťah, či koža sedadla. Noha sa predáva samostatne, skoro za cenu autosedačky. V mojom prípade ju predávam spolu ako celok ! Nová stála 168,90 + noha 179,10 kupované na MALL.SK Popis: Avionaut GLIDER 2 SOFTY predstavuje modernú autosedačku v kategórii od 9 do 25 kg. Špeciálna štruktúra povrchu sedačky a opierky prináša optimálnu cirkuláciu vzduchu. Sedák ergonomického tvaru je potiahnutý super mäkkou tkaninou pre zaistenie pohodlia vášho dieťaťa.Praktická funkcia Easy clean uľahčuje údržbu celého čalúnenia. Vlastnosti: - Pro deti od 9 do 25 kg – cca od 9 mesiacov do 7 rokov - Ergonomický tvar – rastie s Vašim dieťaťom a zaručuje mu po celý čas používania maximálny komfort a bezpečnosť. - Kompletná výroba v Európe – úplná kontrola nad výrobou a materiálmi - Pevný materiál – ochrana pred nárazmi - Vnútro autosedačiek – penový polypropylén EPP, ktorý znižuje otrasy - Nastavenie uhla sklonu - Hlboké bočné opierky – dodatočná ochranu v prípade bočného nárazu. - Schránka na návod na použitie v zadnej časti - - ISOFIX a navyše pre super bezpečnosť prídavná noha – inštalácia v aute - 5 bodový bezpečnostný pás - Pre deti od 15 do 25 kg sa demontujú 5-bodové bezpečnostné pásy a dieťa je pripútané pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu - Poťah možno prať aj v práčke - Autosedačka zodpovedá norme ECE R44/04 Parametre: - Upevnenie v aute: ISOFIX - prídavná noha: Áno - Poťah snímateľný a prací: Áno - Ochrana proti bočnému nárazu: Áno - Päťbodový upínací pás: Áno Rozmery: 44×66×53 cm Hmotnosť: 8,15 kg Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda.
Lúka
75 €
Dojčenská hojdacia sieť Yayita
Dojčenská hojdacia sieť Yayita. Závesná hojdacia sieť je určená pre deti od narodenia do 12 mesiacov. Bábätká sa môžu chúliť v teple a bezpečí ako u mamičky. Jemné pohojdávanie má upokojujúce účinky a deťo sa tak podarí lepšie odpočívať alebo zaspávať. Tyč je z bambusu pre sieť z organickej 100% bavlny. Vrchná vrstva polstrovaného lehátka ochráni Vaše dieťatko pred chladom a tyč umožňuje flexbilné nastavenie. O bezpečnosť sa postarajú integrované zapínacie pásy. Bio bavlna neobsahuje žiadne farbivá, čím zaisťuje šetrnosť k pokožke je mimoriadne mäkká na dotyk, ľahko sa udržuje. Tyč je vyrobená z prvotriedneho bambus, ktorý je nielen krásny na pohľad a má príjemne hladký povrch, ale je aj pevný a odolný voči poveternostným vplyvom. Test bezpečnosti GS - medzinárodne uznávanú značku GS majú iba výrobky splňujúce najvyšší bezpečnostný štandard Vhodné pre deti od narodenia Nosnosť: 20 kg Šírka látky: 60 cm Celková dĺžka: 115 cm Celková výška: 110 cm Dĺžka tyče: 78 cm Min. požadovaná výška: 200 cm Materiál: 100% bio-bavlna, bambus Rozmery balenia: 11 x 11 x 79,5 cm
Lúka
40 €
Hračky autíčka, logika, motorika
Predám rôzne hračky prevažne autíčka, plus pre logické myslenie a motoriku dieťaťa pre najmenších. Stav: snažil som sa zachytiť na obrázkoch, nie je najlepší a preto cena symbolická...možná dohoda :-)
Lúka
3 €
Kožené podhlavník na Peugeot 307 SW
Predám dva kožené podhlavníky, pravý aj ľavý. Podhlavníky sú takmer nové. Nepoužíval som ich, vymeni som si ich za DVD podlavník. Ak máte otázky, pýtajt... Pri rýchlom jednaní prihodí ako darček externú anténu tiež na ten istý model.
Lúka
20 €
Sony STR-D511 Receive a Caht reproduktory
Predám 1990's Sony STR-D511 Receive v peknom zachovalom stave, ako je na obrázku. Je v poriadku a plne funkčný. Pokiaľ by ste mali záujem o špecifikácie viem dodať, alebo navigovať na stránku, ktorá sa tým zaujíma. Zo zostavi ostal len Sony receiver a reproduktory Caht acostic (Modell AS 120). Ak by ste mali záujem pridám fotky na požiadanie. Najlepšie telefonicky, alebo možnosť ma kontaktovať aj mailom. Pri Vážnom záujme, obhliadka možná. Cena ? dohodou, ponúknite. Aj samostatne.
Lúka
dohodou
Detský príbor Zwilling 4-dielny
Predám štvordielny detský príbor značky Zwilling. Top kvalita vyrobené vo Švajčiarsku. Príbor je nepoužitý, nový. Dôvod: kúpili sme dva a jeden sa nevyźil.
Lúka
22 €
Paplóny a vankúše pre deti
Predávam tri kusy paplónov dobrom stave, pozri si obrásky. K ním pridávam aj jeden vankúš, ktorý som kúpil ako sadu: Medvedík sada do postieľky s rozmermy cca 40x60cm/80g a 90x130cm/345g Najlepšie by bolo ak by som predal všetko spolu :-) Ďakujem za pochopenie. Cena je za všetky kusy, ako je na obrázky.
Lúka
10 €
Zateplený zimný overal Chicco, veľkosť 86
Predám krásny biely overal (zimnú kombinézu) s rukavicami a aj návlekmi na nožičky. Stav NOVÝ. Pozrite si fotky. Vaše dievčatko bude určite v bezpečí pre zimou. Nerád sa s ním lúčim, ale myslí, že by bola škoda neposunúť ho inej rodinke, ktorá to potrebuje. Pri kúpe viacerých kúskov oblečenia, samozrejme pošlem jedným balíkom. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem
Lúka
30 €
Starožitné obrazy
Predám 2 kusy obrazov. Rám je robusný, olejomalba od maliara KIŠ. Najradčiej by som ich predal v celku. Neváhajte ma kontaktovať. Cenu nechám na Vás. Pri odbere všetkých, priložím este jedem k ním gratis... :-) Ponúknite. Rozmery sú aj na obrázkoch: ca 65,5cm x 55,5cm
Lúka
ponúknite
SONY WF-XB700 Extra Bass
Predám bezdrôtové slúchadlá SONY WF-XB700, ktoré som si zakúpil len za účelom otestovania kvality zvuku. Zvuk majú veľmi pekný a o čo sa postará funkcia Extra Bass . No Vďaka praktickému ovládaniu, poslúžia výborne aj napríklad pri telefonovaní. Škoda, že nie som fanúšik slúchadiel priamo do uší i napriek tomu, že majú štyri veľkosti hybridných silikónových koncoviek, ktoré sú zárukou maximálneho komfortu. A to je aj dôvod predaja. Zato by som ich určite odporučil pre športovcov, Ja preferuje pohodu :-), čiže JBL. Vlastnosti slúchadiel v skratke: - dokonalý komfort - kompaktné nabíjacie puzdro, batériu s 9-hodinovou výdržou, ktorú nabíjacie puzdro predĺži až na 18 hodín - Funkcia Extra Bass - Jednoduché ovládanie - Stabilné pripojenie Bluetooth - Vodoodolnosť Moja záľuba, hobby je testovanie elektroniky, preto ako vždy krabička je otvorená a slúchadlá minimálne použité. Preto cena nie je rovná cene nových, ktoré sa pohybujú cca na Heureka od 85,9 do 108,9 eur. Samozrejme je v pôvodnom balení. Čiže tak, ako vždy záruka je stále platná od predajcu, ale už plynie... Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda, prípadne navrhnite cenu. Ďakujem :-)
Lúka
49 €
Oblečenie pre nastavajúce mamičky, pozri fotky...
Predávam balíček oblečenia pre nastavajúce mamičky. Veľkosť je od S 36/38 po M 40/42. Ponúkam aj veľmi peknú vetrovku, ktorá sa dá prispôsobiť. Pozri si moje ponuky, je samostatne. Vybrala som pekné kúsky, ktoré by sa ešte niekomu mohli hodiť. Stav: veci sú zachovalé, pozri pridané fotky, prípadne zastav sa pozrieť. Fotky nie pôvodné, nie sú upravované. Príbadne zavolajte, rada zodpoviem otázky. Preferujem osobný odber, nakoľko je toho viac. Ale nechám to na Vás.
Lúka
20 €
PROFI odvinovač Jet-Cut s rezačkou na fóliu 30 cm
Predám PROFI odvinovač s rezačkou na potravinársku fóliu so šírkou 30 cm a dĺžkou približne 500m. Výrobok je veľmi kvalitný z nereze a na Slovensku nedostupný. Jediná možnosť kúpa v zahraničí. Tento som kúpil pre manželku chybne, nakoľko chcela 45cm širokú a tiež na alu-fóliu. Ten ponúkam vyššie v inom inzeráte.. Stav: takmer nepoužitá, len rozbalená pre ukážku a možno raz, či dvakrá ju použila. Potom som jej zohnal tú, ktorú chcela. Dôvod: chybne kúpené, potrebujem. Žiadna záruka od nefajčiarskej domácnosti bez domácich zvierat. Budem rád ak niekomu ešte posluži. Pozrite si aj ďalšie moje ponuky. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda, prípadne navrhnite cenu. Ďakujem :-) Bez pratravinárskej fólie predám za 29 eur.
Lúka
35 €
PROFI odvinovač Jet-Cut 2v1 s rezačkou na 45cm
Predám PROFI odvinovač s rezačkou s potravinárskou (45cm širová, 500 metrov dlhá) a Alu fóliou 45 cm gratis. Výrobok je veľmi kvalitný z nereze a na Slovensku nedostupný. Pokúšal som ho viac krát zohnať, ale jediná možnosť bola kúpa v zahraničí. Stav: nový Dôvod: objednal som dva kusy a jeden nepotrebujem. Žiadna záruka od nefajčiarskej domácnosti bez domácich zvierat. Budem rád ak niekomu ešte posluži. Pozrite si aj ďalšie moje ponuky. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda, prípadne navrhnite cenu. Ďakujem :-) Bez potravinárskej fólie predám za 59 eur a pokiaľ nechcete ani alu fóliu, tak za 49 eur.
Lúka
69 €